Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η προϊούσα ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ της Αριστεράς και οι συνέπειες της

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 10, 2020 11:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Η προϊούσα ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ της Αριστεράς και οι συνέπειες της Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ, η προϊούσα ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ της Αριστεράς και οι συνέπειες της
Του Ηλία Παπαναστασίου



Δεν πέρασαν ούτε επτά μήνες από τις εκλογές και οι τυφλοπόντικες του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από τα λαγούμια τους.

Κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση αρνούνται να ψηφίσουν την Ελληνοαμερικανική συμφωνία που οι ίδιοι ξεκίνησαν μεταμορφωμένοι στην πλέον υποτελή στους Αμερικανούς Κυβέρνηση.

Ο απίστευτα υποκριτής και ψυχοπαθολογικός μυθομανής Τσίπρας κατηγορεί την Νεοδημοκρατική Κυβέρνηση για υποχωρητικότητα στους Αμερικανούς όταν ο ίδιος ανέβασε την αμερικανοφιλία στην εξωτερική πολιτική στα ύψη ξεπερνώντας και τον Παπάγο σε αμερικανοδουλεία.


Μιλά για ενδοτικότητα στους Τούρκους ο άνθρωπος που περπατούσε στα τέσσερα όταν ο Ερντογάν επισκέφτηκε την Ελλάδα και αυτός που κατηγορούσε όλους τους διαφωνούντες με την ελεεινή εξωτερική του πολιτική σαν «εθνικιστές» και «ακροδεξιούς».

Μιλά για πίεση στους Ευρωπαίους – Γερμανούς ουσιαστικά – κυρίαρχους αυτός που έκανε τα χατίρια των Τροικανων – «Θεσμους» τους αποκαλούσε ο Γιάνης με ένα ν, κατά κόσμο Γιάννης Βαρουφάκης- και αυτός που τους εξυπηρέτησε σε όλα τα οικονομικά τους κελεύσματα εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό.

Μιλά για «κωλοτούμπες» ο Τσίπρας που μετέτρεψε την κωλοτούμπα του Δημοψηφίσματος σε άθλιο play game και αυτός που αναγόρευσε τον όρο «κωλοτούμπα» σε αντικείμενο διδακτορικών διατριβών.

Μιλά για εξαθλίωση των εργαζόμενων και του λαού αυτός που καυχιόταν για την «μείωση» της ανεργίας με την αύξηση της μερικής απασχόλησης, πάντα με μπροστάρη στον αγώνα την Μαρία Αντουανέττα των Γιαννιτσών, Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλά για αύξηση του αυταρχισμού αυτός που ξυλοκοπούσε με τα ΜΑΤ – τα οποία ΜΑΤ, διαλαλούσε πως θα τα καταργήσει- τους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μάξιμου και αυτός που ξυλοκοπούσε όσους διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλά για εύνοια των Media αυτός που προσπάθησε να ελέγξει όλο το μηντιακό σύστημα με στημένες διαδικασίες και ευνόησε επωνύμους ολιγάρχες των Media.

Μιλά για «υποστήριξη των μεγάλων συμφερόντων» αυτός που υπήρξε το αγαπημένο παιδί της Ελίτ και των ολιγαρχών και αυτός που υποστηρίχτηκε σκανδαλωδώς από την Μεγαλοαστική Τάξη.

Μιλά για «ανεξάρτητη και πολυδιάστατη» εξωτερική πολιτική αυτός που υπηρέτησε όσο κανείς άλλος τα συμφέροντα των Αμερικάνων αποκόπτοντας την Ελλάδα από την Ρωσία και τις Αραβικές χώρες με καλύτερο παράδειγμα την Συρία. Αλλά και αυτός που ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την πολιτική του Ισραήλ πολεμώντας όλες τις χώρες που αντιμάχονταν τον Αμερικανογερμανικο άξονα. Επίσης αυτός που ταυτίστηκε με όσους πολεμούσαν το Brexit, ταυτιζόμενος με την ερμαφρόδιτη «κότα» (Κόρμπυν) και όλους τους συκοφάντες του Ευρωιερατείου.

Μιλά για κοινωνική ευαισθησία αυτός που άφησε απροστάτευτους τους δανειολήπτες με κόκκινα δάνεια – η προστασία του νόμου Κατσέλη έληγε στις 31/12/2019- και παρατάθηκε από την σημερινή κυβέρνηση έως την 1η Μάιου.

Μιλά τέλος για εξυγίανση του ποδοσφαίρου
αυτός που ζητούσε από τον Μαρινάκη να δανειοδοτήσει τον προστατευόμενό του Καλογρίτσα ταυτιζόμενος ο ίδιος ο Τσίπρας με τον Ολιγάρχη της Θεσσαλονίκης, Ιβάν Σαββίδη.

Αυτός λοιπόν ο πανάθλιος πολιτικός αγύρτης προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι για να μπορέσει και πάλι να ταΐσει το πόπολο με τα απίθανα ψεύδη του.

Από την άλλη μεριά, οι πατριωτικές και αριστερές δυνάμεις παραμένουν εγκλωβισμένες μη διαθέτοντας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κυρίως Τηλεοπτικό σταθμό, ειδικότερα δε το ΚΚΕ σε μεγάλο βαθμό φταίει και το ίδιο γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το όλο θέμα.

Αρκετές από αυτές τις δυνάμεις, ακόμη και πολλά από τα φιλικά προς το ΚΚΕ sites ασχολούνται με θέματα «προσφύγων», «έμφυλης βίας» και «αυταρχισμού» της κυβέρνησης της ΝΔ προτείνοντας σαν «λύση» είτε την εδώ και τώρα «ανατροπή» του καπιταλισμού είτε τα «αντικαπιταλιστικά μέτωπα» χωρίς τους εργαζομένους.

Όσον αφορά δε τα εθνικά θέματα, για τους περισσότερους είναι θέμα «ενδοαστικών αντιθέσεων» και μόνο, αποενοχοποιώντας έτσι τον κυριότερο Ιμπεριαλιστή της περιοχής που είναι η Τουρκία.

Εάν κάποιος τώρα αναλύσει
πιο επεξεργασμένα τις σημερινές ελληνοτουρκικές αντιθέσεις αλλά ανατρέξει και στις παλιότερες απόψεις του αλησμόνητου Σκληρού και της μεγάλης Ρόζας Λούξερμπουργκ θα διαπιστώσει πολύ διαφορετικά πράγματα.

Δυστυχώς, με την προϊούσα Λουμπενοποίηση μεγάλων στρωμάτων του ελληνικού λαού τα τελευταία δέκα μνημονιακά χρόνια – ανεργία, εξαθλίωση, άστεγοι κλπ.- σχηματίστηκαν μεγάλες μάζες ανθρώπων που θέλγονται από την αλητοποίηση της Πολιτικής, την εξαθλίωση της ψυχής και του εγκέφαλου και την Ποδοσφαιροποίηση της Κοινωνίας.

Όταν μειώνεται κατακόρυφα ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός είτε μεταναστεύει, όταν ο πληθυσμός πάσχει από την χρόνια πάθηση της υπογεννητικότητας και όταν τεράστιες μάζες εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών ή «προσφύγων» συνωστίζονται με τους εγχώριους Λούμπεν, μπορούμε κάλλιστα να μιλήσουμε όχι μόνο για «Λούμπεν Αστική Τάξη άλλα και για «Λούμπεν Λαό» και για «Λούμπεν έθνος».

Όταν η Τουρκία σου «χτυπάει» την πόρτα κάνοντας γεώτρηση στα χωρικά σου ύδατα και εσύ διαδηλώνεις για τον ΠΑΟΚ και υπακούς στα κελεύσματα του Ιβάν Σαββίδη, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον εγκέφαλο των κατοίκων αυτής της χώρας. Εάν δεν αλλάξει η συνειδησιακή κατάσταση του ελληνικού λαού θα καταλήξει στα απόβλητα της ιστορίας. Να το θυμάται καλά.

Οι πατριωτικές, δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις θα πρέπει να οριοθετήσουν αυστηρά τον χώρο τους από τον ιό της Λουμπενοποίησης, της πολιτικής αλητείας και της χυδαιότητας. Με άλλα λόγια θα πρέπει να περάσουν από «θεραπεία από-ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗΣ» αποβάλλοντας τον ιό της ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑΣ δηλαδή της ροζ πανούκλας που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η σύγχρονη μορφή του Φασισμού και που ήταν – τότε, στην δεκαετία του Μεσοπολέμου - η μαύρη πανούκλα του κλασσικού Φασισμού.

Ακόμη, οι Πατριωτικές /Προοδευτικές δυνάμεις θα πρέπει να έχουν σαν στόχο:

(α). Ένα Ολιστικό Σχέδιο ανάπλασης και αναγέννησης της ελληνικής κοινωνίας σε προοδευτική κατεύθυνση.

(β). Αρίστη γνώση της Θεωρίας των Εθνικών και Κοινωνικών Σχηματισμών όπως τουλάχιστον υπάρχουν στην κληρονομιά των μεγάλων εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων άλλα και του ιστορικού σοσιαλισμού.

(γ). Το βασικότερο, σύνδεση με τα πλατιά λαϊκά στρώματα και τις χειμαζόμενες κοινωνικές τάξεις των μικρομεσαίων και εργαζόμενων. Πολύ συνοπτικά.

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ερωτοτροπεί με την επάνοδό του κάνοντας αντιπολίτευση του Facebook – χρέος όλων είναι να φράξουμε το δρόμο στην πλέον ελεεινή μορφή του συγχρόνου μεταμοντέρνου φασισμού.

Μόνο η συντριβή
και ει δυνατόν εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες αναγέννησης για όλο τον Δημοκρατικό, Πατριωτικό, Προοδευτικό χώρο, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων ένα μόρφωμα Λούμπεν μικροαστικής χυδαιότητας, έξαλλου καιροσκοπισμού και απίστευτης ανευθυνότητας που μόνο δεινά και καταστροφές προοιωνίζει.

Ειδάλλως, καραδοκεί ο κίνδυνος της πλήρους σήψης και του ανείπωτου εκφυλισμού μιας επιταχυνόμενης- δυστυχώς – νεοελληνικής παρακμής. Hic Rhodus his salta! έλεγαν οι Ρωμαίοι και «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» οι πρόγονοι μας. Για να μην ξεχνιόμαστε!

Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 17, 2020 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Δεκάλογος του καλού Λούμπεν (Lumpen) ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ
Του Ηλία Παπαναστασίου




1.Ένας σοβαρός Λούμπεν που σέβεται τον εαυτό του – όπως καλή ώρα ο μέσος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ- δηλώνει προοδευτικός και αριστερός. Εκθειάζει δηλαδή αυτό που δεν πιστεύει καθόλου και δεν γνωρίζει ούτε στον ελάχιστο βαθμό.

Όποιος συναναστράφηκε ή έζησε από κοντά ένα κλασσικό HOMO SYRIZAIKUS ένιωσε αμέσως αποστροφή για την ασχετοσύνη του και τον αναλφαβητισμό τους. Είναι άνθρωποι αγράμματοι – μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό- και ουσιαστικά αναλφάβητοι που δηλώνουν ιδεολόγοι. Πλασάρουν αντι-ιδεολογία σαν ιδεολογία καταργώντας την.


Η κατάργηση της ιδεολογίας ή κοσμοθεωρίας από τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ θα πρέπει να θεωρείται μέγα επιστημονικό επίτευγμα και κακώς δεν βραβεύεται.

2. Ένας επίσης σοβαρός Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ- ή κάπως σοβαρός, για να μην λέμε και μεγαλοστομίες - είναι λάτρης των social media αλλά όχι του βιβλίου.

Η καλλιέργεια της μόρφωσης αφήνεται στα χέρια κάποιων γελοίων που παριστάνουν τους Διανοουμένους. «To όλον ΣΥΡΙΖΑ» – όπως λέμε «το όλον ΠΑΣΟΚ» – αφοσιώνεται ψυχή τε σώματι στο Facebook, Twitter etc. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση του Facebook στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία προάγοντας έτσι την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη χώρα μας.

3. Η Επιστήμη και η επιστημονικά συγκροτημένη πρόταση είναι κοσμοθεωρία και όχι ιδεολογία.
Η ιδεολογία είναι ουτοπική, ατεκμηρίωτη και ψευδής. Όχι τυχαία η Επιστήμη προάγεται από την Νεωτερικότητα δηλαδή την Νεώτερη ιστορική περίοδο ενώ αντίθετα η ιδεολογία προάγεται από τους οπαδούς της Μετανεωτερικότητας δηλαδή τους Μεταμοντέρνους. Έτσι και ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ όταν χρειάζεται επιχειρήματα για να καλύψει την ασχετοσύνη του καταφεύγει στην «Μετανεωτερική Επιστήμη» δηλαδή στην Μη-Επιστήμη. Παριστάνει τον «Μετα-μοντέρνο» γιατί δεν υπήρξε ποτέ Μοντέρνος και εκθειάζει την «Μεταμοντέρνα Επιστήμη» γιατί δεν υπήρξε ποτέ Επιστήμονας δηλαδή Επιστημονικός.

Τέσσερα – κυρίως - Μετα-Μοντέρνα ιδεολογήματα εκθειάζει ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Τον Νεοφιλελεύθερο Φεμινισμό με ολίγη άχνη ζάχαρη «αριστεροσύνης», την Μετα-μοντέρνα θεώρηση του Έθνους (Εθνομηδενισμός) και την Πολιτική Ταυτοτήτων με εμπροσθοφυλακή το βαρύ κανόνι του Ρόμελ που είναι οι Ομοφυλόφιλοι και οι Τρανσέξουαλ.

Ακολουθούν στο τέλος οι πρόσφυγες
– εντός ή εκτός εισαγωγικών – και για τους οποίους ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ χύνει μαύρο δάκρυ συμπαριστάμενος με ύφος Μάρθας Βούρτση του 2020.

4. Σύμφωνα με τον μέσο δείκτη εγκεφάλου- ή ευφυΐας- του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος εάν κυριαρχούσαν οι Γυναίκες, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώμα τους, ταξικής καταγωγής και κοσμοθεωρίας.

Σε ένα θηλυκοποιημένο (Feminized) μόρφωμα-έκτρωμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε την συμπληρωματικότητα/ισότητα των δυο φύλων σε απόλυτη Γυναικοκρατία, η Γυναίκεια αντίληψη κατάληψης της εξουσίας έγινε αυτοσκοπός και μετατράπηκε σε καρικατούρα/γελοιογραφία της αληθινής ισότητας/συμπληρωματικότητας. Από εκεί πηγάζει το φαινόμενο της ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ Μαρίας Αντουανετας – περιπτώσεις Δούρου, Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου- που ποζάρουν με ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων και θεωρούν την παραμικρή κριτική σαν «σεξισμό» και «πατριαρχική ιδεολογία».

Καμιά βέβαια κριτική δεν γίνεται για τις θηλυκές εκπροσώπους της εξουσίας της Άρχουσας Τάξης όπως η Ανγκέλα Μέρκελ, η Χίλαρι Κλίντον, Ούρσουλα φον Λάιεν κλπ. Γυναίκα να είναι και ας καταστραφεί όλος ο πλανήτης.

Έτσι προωθούνται εκκωφαντικές μετριότητες και πολιτικά μηδενικά
όπως η Νοτοπούλου, Μαρίες Αντουανέτες και Πάπισσες Ιωάννες όπως η Δούρου και η Αχτσιόγλου. Στο ανύπαρκτο μυαλό των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ δεν περνά η απλή αλήθεια πως οι Νεοφιλελεύθερες Φεμινίστριες – με «ολίγη» αριστερή σάλτσα- δεν ζητούν Ισότητα, αλλά απόλυτη κυριαρχία διώχνοντας τους άνδρες και αντικαθιστώντας τους με τους εαυτούς τους, να γίνουν δηλαδή «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη». Για να συμβεί αυτό δεν αρκεί απλώς η αφέλεια του μέσου απονήρευτου άνδρα που εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση/ ομορφιά μιας καπάτσας και παμπόνηρης γυναίκας. Απαιτείται και η ηλιθιότητα του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ του οποίου ο κρετινισμός θα μπορούσε να κερδίσει Βραβείο Νόμπελ Μ@$@$@, δηλαδή βλακείας.

5. Το Έθνος, η εθνική συνείδηση και ο πατριωτισμός θεωρούνται Bête Noire η εγκλήματα καθοσιώσεως από τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Γι’ αυτόν το Έθνος δεν είναι μια Ιστορική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική πραγματικότητα. Όχι κύριοι! Όλα τα παραπάνω είναι «εθνικισμός», «εθνικοί μύθοι» και «εθνικά ιδεολογήματα».

Το Έθνος για τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ είναι ένας μύθος, μια πλάνη και αυταπάτη, ένα μύθευμα που καλά θα κάνει να φύγει από την μέση το γρηγορότερο δυνατό. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης για ποιο λόγο να υπάρχουν Έθνη, Έθνη-Κράτη η Εθνικές Πολιτικές; Δεν αρκούν η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι «σύμμαχοί» μας; Άλλωστε και η Επανάσταση του 1821 ανταρσία λήσταρχων ήταν, Αρβανιτών στην καταγωγή ενάντια σε μια Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν «Πολυπολιτισμική» (Multi-cultural), «ανεκτική» και «ήπια». Ίσως κακώς ακόμη και τότε δεν οικοδομήσαμε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με τον Σουλτάνο, κακώς δεν ζητήσαμε την μεσολάβηση του ΝΑΤΟ της εποχής- Ιερά Συμμαχία- και κακώς δεν ιδρύσαμε Σύλλογο Ελληνο-Σουλτανικής Φιλίας προωθώντας Πολιτιστικά Happenings και ανταλλαγές, εισάγοντας χανουμάκια και εξάγοντας Ηπειρώτικους χορούς. Για όλα φταίει ο απίστευτος εθνικισμός του Κολοκοτρώνη, ο σεξισμός του χυδαίου φαλλοκράτη Καραϊσκάκη και η «σωματική παρενόχληση» των Τούρκων από τον άγαρμπο πολεμοχαρή Νικηταρά που χάλασε τρία σπαθιά κάνοντας bullying στους ανυπεράσπιστους Τούρκους.

Από τις παραπάνω «παρακαταθήκες» του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ
δηλαδή τον πλήρη Εθνο-μηδενισμό ξεκινά η πλήρης υποταγή «στα τέσσερα» στους Αμερικάνους και η γλοιώδης υποτακτική συμπεριφορά στον Ερντογάν όταν επισκέφτηκε την Αθήνα (2017). Από εκεί επίσης ξεκινά η συστηματική υπονόμευση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε προσπάθεια τόνωσης και επαναδιαμόρφωσης της Εθνικής και Πατριωτικής Συνείδησης. Από εκεί τέλος αναδεικνύεται η αστειότητα του γελοίου Τσίπρα όταν παριστάνει τον Πατριώτη και τον καμπόσο απέναντι στους Τούρκους. Ναι, ναι ακούσατε καλά! Ο Τσίπρας !

6. Ερχόμαστε στο «Βαρύ κανόνι του Ρομέλ», τους ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, Queer, Bi και άλλοι πολλοί ων ουκ έστιν αριθμός. Έχουν αυξηθεί όλες οι κατατάξεις των «φύλων» της Μετανεωτερικότητας, Γερμανός δε βουλευτής σε λόγο του τελευταία τις ανέβαζε σε πάνω από 60. Να τα χιλιάσουν όπως θα έλεγε κάθε συνεπής Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

Ο μέσος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
νιώθει απέχθεια, αποστροφή και αηδία για οτιδήποτε έχει σχέση με την Βιολογία. Μίλησέ του για Βιολογία, κληρονομικότητα η βιολογικά χαρακτηριστικά των φύλων και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς Ναζί οπαδός του Μένγκελε.

Απλά γι’ αυτόν δεν γεννιέσαι Άνδρας η Γυναίκα αλλά «διαμορφώνεσαι» συν τω χρόνω.
Μάλιστα στα 15 με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζεις εάν θα είσαι Κωνσταντίνος η Κωνσταντίνα, Γιώργος η Γεωργία. Το σώμα σου ανήκει, το φύλο σου ανήκει κάνεις ό,τι θέλεις και όπως το γουστάρεις. Η είσαι Δικαιωματιστής ή δεν είσαι! Ας το δούμε κι έτσι δηλαδή, πιο χαλαρά.

Για τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ
ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος εάν κυριαρχούσαν απόλυτα οι Γυναίκες και βασίλευαν οι ΛΟΑΤ εξαφανίζοντας πλήρως τους άνδρες. ‘Άλλωστε το Ανδρικό Φύλο είναι «σεξιστικό», «πατριαρχικό» και «έμφυτα επιθετικό» οπότε η πλήρης εξαφάνισή του θα ήταν μια σούπερ- αντιπατριαρχική και φεμινιστική κατάκτηση.

Τώρα, πώς είναι δυνατόν
να θεωρείται Δημοκρατικό μια ασήμαντη μειονότητα όπως οι ΛΟΑΤ να ελέγχουν και να επιβάλλουν στην πλειονότητα τις απόψεις τους αυτό μόνο το μυαλό ενός Λούμπεν μπορεί να το καταλάβει. Αλλά και πώς είναι δυνατόν να αγνοείται η επιστήμη που αμφισβητεί τα περισσότερα «θέσφατα» των ΛΟΑΤ και να υπονομεύεις συστηματικά την βιολογική κατασκευή χωρίς συνέπειες αυτό μόνο η Λούμπεν παράνοια των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ μπορεί να τα καταλάβει. Άλλωστε η έννοια του φυσιολογικού είναι άγνωστη και εξοβελιστέα από το λεξιλόγιο των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε πως η Παγκόσμια Ελίτ επιβάλλει τις προσταγές της μέσω του Νεοφιλελεύθερου Φεμινισμού και των ΛΟΑΤ,
πως διασπά τους «Κάτω» και τους αποπροσανατολίζει αλλά και πως θηλυκοποιεί τους Άνδρες – ειδικότερα της νεότερης γενιάς – ή πως αρσενικοποιεί τις Γυναίκες. Γνωρίζει πως ο Άνδρας είναι ο κύριος Δημιουργός και Προστάτης του Πολιτισμού και στρέφει όλα τα πυρά εναντίον του. Μάθετε λοιπόν να μισείτε και να κυνηγάτε- δικαστικά και όχι μόνο – τους Άνδρες για να δείτε «άσπρη μέρα». Μια ματιά στις εμπορικές Αμερικάνικες Ταινίες που προβάλλουν τα Τηλεοπτικά Κανάλια θα σας πείσει. Ταινίες που στάζουν μισανδρισμό και γυναικοφιλία σε νοσηρό βαθμό.

7. Οι πρόσφυγες ή «πρόσφυγες» –με εισαγωγικά- είναι επίσης βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.


Αφού ουσιαστικά τους προσκάλεσε το 2015,
μετά τους έκλεισε στην Μόρια καταχωνιάζοντάς τους σε ελεεινές συνθήκες.

Αφού δε εκβίασε τους Ευρωπαίους
ακόμη και με Τζιχαντιστές και αφού τσέπωσε περίπου 2 δις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Οργανισμούς για να τους «φιλοξενήσει» άρχισε να διορίζει μέσω των ύποπτων ΜΚΟ – άλλο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ- σε ακριβοπληρωμένες θέσεις δικούς του Πραιτωριανούς. Μισθοί 3.000 και 4.000 ευρώ ήταν συνηθισμένο φαινόμενο από τα κοράκια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επί δικτατορίας είχαμε «Κάθε πόλη και στάδιο» επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε κάθε λιγούρης, κάθε πεινασμένος και ξελιγωμένος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ διοριζόταν με 3 και 4.000 μισθό.


Έτσι, δημιουργήθηκε ένα πλέγμα συμφερόντων δισεκατομμυρίων με ανάλογο ιδεολογικό επικάλυμμα, αυτό του «Δικαιωματικού Ανθρωπισμού» των ευαίσθητων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που πολλοί από αυτούς μυρίστηκαν ψητό και έτρεξαν να προλάβουν σε χρόνο dt.

Τέλος, μικρό θα είναι το πρόβλημα- σύμφωνα με τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ – εάν και εφόσον σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής Σύρραξης οι πρόσφυγες λειτουργήσουν με ένα αμφιλεγόμενο τρόπο που θα υπονόμευε την εσωτερική συνοχή .


8. Θα ήταν πολύ δυσάρεστο να μη αναφέρουμε την «ιδιόμορφη σχέση» που έχουν οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και μιας στοιχειώδους αστικής ευγένειας.

«Ιδιόμορφη σχέση» που ξεκινά από τους απίστευτους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εναντίον όλων όσων διαφωνούν μαζί τους – ειδικότερα στα Social Media - και φθάνει μέχρι τους προπηλακισμούς εναντίον Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (κύρια) της περιόδου 2010-2011 από μεριάς των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ τραμπούκων ή όταν ασεβούσαν με αισχρές χειρονομίες, συμμαχώντας με τους «παλικαράδες» της Χρυσής Αυγής εναντίον του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αποτελεί την επιτομή της χυδαιότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην το ξεχνάμε ποτέ!

9. Εκεί όμως που η νοσηρή ηδονιστική διάθεση των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ξεπερνά κάθε όριο είναι η ανοχή, συμπάθεια και κάθε είδους υποστήριξη που παρέχουν σε όποια θετική κίνηση υπέρ της κάνναβης.

Από τον Ειδικό Κανναβολόγο Νίκο Καρανίκα,
Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού μάθαμε για το «μεγάλο επενδυτικό σχέδιο» που ήταν η διάδοση της βιομηχανικής Κάνναβης και που ουσιαστικά σήμαινε την οργανωμένη χασισοποίηση του ελληνικού λαού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα μόρφωμα
που έχει ανύπαρκτη σχέση με την πραγματικότητα, θολή σχέση με την Λογική και χρειάζεται μηχανική υποστήριξη σε θέματα εγκεφάλου, είναι επόμενο να έχει «ερωτική σχέση» με τα παραισθησιογόνα και τις ναρκωτικές ουσίες. Σε βοηθούν να «ξεγελάσεις» την πραγματικότητα – εάν έτσι νομίζεις- τονίζοντας την «παραισθησιογόνα» πλευρά, δηλαδή τις ψευδείς «παρυφές της ζωής» που είναι τα ναρκωτικά και όχι την αληθινή ζωή που μισεί ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Μικροαστός γιατί ποτέ δεν μπορεί την κάνει πράξη.

Η απραξία ταυτίζεται με την ύπαρξη του, τα παραισθησιογόνα με τον τρόπο ζωής του, οι αυταπάτες με το είναι του.


10. Εάν για τον ΣΥΡΙΖΑ η Ύβρις είναι η Ύπαρξή του, οι αυταπάτες και οι φαντασιώσεις τρόπος ζωής του, τότε η Απάτη δηλαδή η τέχνη της εξαπάτησης είναι το κύτταρο του οργανισμού του. Και σαν μονοκύτταρος οργανισμός έχει μόνο ένα κύτταρο, αυτό της Απάτης.


Στην τελευταία ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο άθλιος Τσίπρας απειλεί να επιστρέψει και πάλι, εννοείται με την μέθοδο της εξαπάτησης. Θα τον αφήσουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 24, 2020 8:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Τσίπρας και ο κίνδυνος ολικής επαναφοράς των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
Του Ηλία Παπαναστασίου




Γράφαμε ήδη από τον Αύγουστο – ενάμιση μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου– πως «Αντιπολίτευση δεν σημαίνει να επανέλθει ο Τσίπρας».

Ταυτόχρονα προειδοποιούσαμε όλους του λεγομένου «Προοδευτικού –Αριστερού» Τόξου πως είτε θα έχουμε μια τεκμηριωμένη και ολιστικού χαρακτήρα σοβαρή αντιπολίτευση με δημοκρατικό, πατριωτικό και προοδευτικό πρόσημο, είτε θα «καταφέρουμε» να επαναφέρουμε σαν λαός την Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ εκ νέου στην Κυβέρνηση.


Πράγματι, δεν πέρασαν παρά μόνο επτά μήνες Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και τα έξαλλα ζόμπι των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ντοπαρισμένοι από μια φρενίτιδα αλητοειδούς παράνοιας προσπαθούν με τους μηχανισμούς – ειδικότερα των Social Media – που διαθέτουν να μας πείσουν πως σε ένα επτάμηνο διαλύθηκε η Οικονομία, καταργήθηκε το Κοινωνικό Κράτος και «Αμερικανοποιήθηκε/Τουρκοποιήθηκε» η εξωτερική μας πολιτική.

Κατά το κοινώς λεγόμενο «επανήλθε η Δεξιά», κυβερνά το «Κεφάλαιο» και μας ποδοπατούν οι Αμερικάνοι με τους Τούρκους από κοινού.

Πάντα σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ Ευαγγέλιο και τον Προφήτη/Ερμηνευτή των Γραφών Αλέξη Τσίπρα, ο λαός «είναι στα κάγκελα», οι εργαζόμενοι και το πρωτοπόρο μάχιμο προλεταριάτο αγωνίζονται να ρίξουν την «ακροδεξιά Κυβέρνηση της ΝΔ», ψέλνοντας ταυτόχρονα το ωσαννά της επανόδου στην Κυβέρνηση της αλήστου μνήμης ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ Αλητείας και του μεγαλύτερου Πολιτικού Απατεώνα των τελευταίων δεκαετιών, Αλέξη Τσίπρα.

Όποιος δε αμφισβητεί όλες τις παραπάνω «επιστημονικές» διαπιστώσεις του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ Λουμπεναριάτου είναι «πράκτορας του Κούλη», «ακροδεξιός» περιλουσμένος με όλα τα λεκτικά κατακάθια της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ αργκό, δηλαδή «ξενοφοβικός», «αντιευρωπαϊστής»(!), «ομοφοβικός», «πλασιέ μεγάλων συμφερόντων» κλπ.

Ταυτόχρονα οι ακατανόμαστοι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εκθειάζουν την δική τους περίοδο σαν «περίοδο μεγάλων επιτευγμάτων» και «προστασίας» του εισοδήματος των λαϊκών στρωμάτων.

Περνώντας τον Λαό για ηλίθιο, οι Λούμπεν του ΣΥΡΙΖΑ, συνειδητά «λησμονούν» πως άφησαν για τους επόμενους – Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας– δυο μεγάλα και καυτά προβλήματα, αυτό του προσφυγικού και αυτό των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.

Για το προσφυγικό όλοι ξέρουμε πως η Μόρια είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ και της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του το 2015 όταν ουσιαστικά καλούσε στην Ελλάδα τους πρόσφυγες, όταν δεχόταν όλες τις εξευτελιστικές και θανάσιμες για την Ελλάδα συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κατασπαταλούσε τα 2 δις περίπου που τσέπωσε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Διεθνείς οργανισμούς για το προσφυγικό ζήτημα.

Με τα 2 δις ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ δεν έφτιαξε ανθρώπινες δομές αλλά έκανε διορισμούς με 3.000 και 4.000 ευρώ μισθό ταΐζοντας όλη την Λουμπεναρία του και τον κάθε άχρηστο και λιγούρη που έκανε καριέρα «ανθρωπισμού» με το προσφυγικό.

Όσον αφορά δε τους πλειστηριασμούς για την Πρώτη Κατοικία, τα σπίτια του λαϊκού κόσμου σώθηκαν περίπου 10 χρόνια – από τον Νοέμβρη του 2010– λόγω της εφαρμογής του Νόμου Κατσέλη και η οποία Κατσέλη υπήρξε επίλεκτος στέλεχος της αριστερής πτέρυγας του παλαιού ΠΑΣΟΚ.

Τον Νόμο Κατσέλη ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ τον πετσόκοψε τροποποιώντας τον επί τα χείρω και μετονομάζοντας τον σε Νόμο Σταθάκη, ταυτόχρονα δε εισάγοντας και τον θεσμό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βάσει των οποίων κοιμάσαι ιδιοκτήτης και ξυπνάς άστεγος.

Η ψηφιακή επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να σου πλειστηριάσει το σπίτι. Και όλα αυτά, για να αποφύγει η πανάθλια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τις μαζικές διαμαρτυρίες εναντίον των πλειστηριασμών που γινόντουσαν συνήθως έξω από τα Συμβολαιογραφεία και τα αρμόδια Δικαστικά Τμήματα.

Έχουμε γράψει επανειλημμένα
και συνεχώς αναφέρουμε από τις φιλόξενες στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ πως η Νέα Δημοκρατία είναι «ο βασικός αντίπαλος στην σύγκρουση Κεφαλαίου/Εργασίας», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κύριος αντίπαλος.

Ποια η διαφορά «Βασικού» και «Κύριου»;


Ο «Βασικός αντίπαλος» εκπροσωπεί το Αστικό Μπλοκ και τους δυνητικούς του Συμμάχους δηλαδή τα Αστικά στρώματα αλλά και αυτά των μεσαίων βαθμίδων (Μεσοαστική Τάξη, Μικροαστικά στρώματα) όπως και σημαντικά στρώματα λαϊκών τάξεων. Είναι ένα Αστικό Κόμμα με τρεις πτέρυγες – Κεντροδεξιά Φιλελεύθερη που επικρατεί τώρα σαν ηγεμονική μερίδα, Παλαιοδεξιά κυρίως των Καραμανλικών και Ακροδεξιά Πτέρυγα– και αδυνατεί να εκπροσωπήσει με «συνέπεια» – λόγω της ταξικής της φύσης– ένα Λαϊκό Μπλοκ εξουσίας και να ηγεμονεύσει σε αυτό.

Μόνο Αστικές Τάξεις
με Αυτοκρατορικό παρελθόν Κυβερνησιμότητας, Κοσμοπολιτισμό της Στρατηγικής και Δημοκρατικό Πατριωτισμό μπορούν να εκπροσωπήσουν και το Αστικό και – τουλάχιστον συγκυριακά– το Λαϊκό Μπλοκ Εξουσίας. Τέτοια Αστική Τάξη στην Παγκόσμια Ιστορία είναι μόνο η Αγγλική Αστική Τάξη της οποίας η εκπληκτική «ευφυΐα κινδύνου», το μνημειώδες ταξικό της ένστικτο και η ασυναγώνιστη Διπλωματικής της ικανότητα είναι μοναδικές.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπώντας τους Λούμπεν, τμήματα λαϊκών τάξεων και την ολότητα της Ελίτ μπορεί να λειτουργήσει και σαν εκπρόσωπος του «Λαϊκού μπλοκ» αλλά και σαν εκπρόσωπος του Αστικού Μπλοκ.

Ως γνήσιος Λούμπεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κοσμοθεωρία, κοινωνική συνείδηση ούτε βέβαια αποθέματα ηθικής. Εκπροσωπώντας ένα περιφερόμενο στρώμα/συνονθύλευμα κοινωνικής λάσπης και ταξικών απορριμμάτων εκπροσωπεί μόνο τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα των Πραιτοριανών του διατηρώντας όμως μια «Επιρροή Κίρκης» και «Μια μαγεία Απάτης» στις Λαϊκές Τάξεις.

Τάζει τα πάντα, ικανοποιεί μόνο τα συμφέροντα των Πραιτοριανών του και αδιαφορεί για τους υπόλοιπους ταΐζοντάς τους με επιδόματα εξαθλίωσης για να μην πεθάνουν.

Παριστάνει την Μαρία Τερέζα των Φτωχών, ταΐζοντας κουτόχορτο ελεημοσύνης και κατέχοντας στο έπακρο τις ικανότητες ενός θεατρίνου, ενός κλόουν του Τσίρκου που κουμαντάρει το μυαλό των θεατών μέσω του Θεάματος.

Χορεύοντας Pole dancing στα νυκτερινά καμπαρέ της πόλης λειτουργεί σαν Κίρκη στα μάτια των αρσενικών και σαν πρότυπο για τις γυναίκες που θαυμάζουν τις ικανότητες της σωματικής της καπατσοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κλασσική Πόρνη της Πολιτικής που παριστάνει το θύμα στους Πλούσιους που την λιγουρεύονται και ταυτόχρονα την σκληρή/τιμωρό των φτωχών που θέλουν να γλυτώσουν από τον πλειστηριασμό τα σπίτια τους όντας – κατά των γνώμη των Λούμπεν – «στρατηγικοί κακοπληρωτές». Έχοντας και τις δυο ικανότητες ταυτόχρονα, να σαγηνεύει τους πλούσιους και να «φαντασιώνει επιδοματικά» και τους φτωχούς κατορθώνει το ασυναγώνιστο, να ληστεύει το πορτοφόλι των πρώτων και να ξεσπιτώνει αδιαμαρτύρητα – από μεριάς τους – τους δεύτερους. Δεν αξίζει το χειροκρότημά μας, κατορθώνοντας να ικανοποιεί τους πρώτους εισπράττοντας παχυλές αμοιβές και ταυτόχρονα να «ημερεύει» τους δεύτερους και εξαθλιωμένους με 200 ευρώ το μήνα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις/παραμυθολογίες;;; Ας αναγνωρίσουμε λοιπόν το ταλέντο της που έχει εκτιμηθεί δεόντως από την Ελίτ !

Σαν γνήσιος Λούμπεν που εκπροσωπεί τον Υπόκοσμο της Πάλης των Τάξεων και λειτουργώντας σαν Νταβατζής και Godfather Μαφίας, δεν έχει ανάγκη των υπολοίπων αστικών στρωμάτων (Μεσαία Τάξη) . Γι’ αυτό φρόντισε να τους μαδήσει καταλλήλως.

Αντίθετα, συνεννοείται κατευθείαν με το Boss δηλαδή το Αφεντικό που είναι η Ελίτ δηλαδή η Αστική Τάξη και την οποία εξυπηρετεί τα μάλα, και η οποία από την μεριά της – η μπουρζουαζία δεν είναι ποτέ αχάριστη, έχει τρόπους– την αμείβει με την εύνοιά της κάνοντας μάλιστα και από κοινού διακοπές στα Γιοτ που διαθέτει.

Ο Λούμπεν σαν στρώμα/χυλός που είναι μυρίζεται εύκολα ψητό, χρήμα και βόλεψη και δεν χρειάζεται ενδιάμεσους. Είναι ίδιον του «χαρακτήρα» του – το μοναδικό προσόν που διαθέτει– να κανακεύει και να γλύφει την Ελίτ– η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείραξε ούτε μια τρίχα της κεφαλής τους– και ταυτόχρονα να τσαλαπατά τους φτωχούς και απόκληρους και τους οποίους περιφρονεί απόλυτα αλλά φροντίζει να μην το δείχνει.

Είναι η κλασσική περίπτωση των Λούμπεν Μικροαστών των Ναζί που έγλειφαν τους Αστούς και εξόντωναν τους αδύνατους τσαλαπατώντας τους. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν έχουν καμιά σχέση με την Ιστορική Αριστερά και το Εργατικό Κίνημα και στις δυο κυρίες εκδοχές του: Σοσιαλδημοκρατία και Κομμουνισμός.

Αντίθετα, το Λουμπεναριάτο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί επανέκδοση του Ιστορικού Φασισμού – Μελανοχίτωνες του Μουσολίνι και Ναζί– και εξυπηρετώντας και τα δυο Μπλοκ, Αστικό και Λαϊκό ανάλογα με την συγκυρία, είναι ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλος κάθε προοδευτικού ανθρώπου.

Είναι η «Αριστερά» του Ανιέλι που κάνει το έργο της Δεξιάς με «Αριστερό» πρόσημο και εκπροσωπεί τον Σύγχρονο Φασισμό με «Αντιφασιστικό» κάλυμμα και αποκριάτικη μάσκα.

Εάν η Νέα Δημοκρατία είναι ο εύκολος αντίπαλος και ίσως ο πιο ειλικρινής από άποψη ταξικότητας και κοσμοθεωρίας ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πλέον επικίνδυνος γιατί «παίζει» με την Ελίτ με εκπληκτική μαεστρία παριστάνοντας τον Ρομπέν των Δασών των Φτωχών.

Από την Νέα Δημοκρατία δεν είχαμε απαίτηση να σκίσει τα μνημόνια ούτε να εντρυφήσει στον Μαρξ τραγουδώντας την Διεθνή.

Από τους Πολιτικούς Απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την απαίτηση να «εξαϋλωθούν» και να απαλλάξουν τον δύσμοιρο λαό μας από την παρουσία τους. Ο Λαός ας το κάνει πράξη γιατί πράγματι «Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει Πράξη»
!
Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2020 6:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Σόρος, ο Έβρος, οι Γυναίκες του My style rocks και η επιβίωση της χώρας
Του Ηλία Παπαναστασίου




Έχουμε γράψει επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα για την υπονομευτική προσπάθεια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κάθε προσπάθεια εθνικής ισχυροποίησης και άμυνας απέναντι στην Τουρκική νεοοθωμανική στρατηγική.
Στρατηγική που τις τελευταίες μέρες προχώρησε στην συστηματική πίεση σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μέσω της προώθησης δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στο χώρο της ελληνικής συνοριογραμμής.


Έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές στην αλιτήρια και Λούμπεν συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, ως του κύριου εκπροσώπου του Κοινωνικού υπονόμου στη χώρα μας δηλαδή του Κοινωνικού Λουμπεναριάτου και των παραφυάδων του.

Όπως και η στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες με τον αρχηγό του να είναι εξαφανισμένος στην ορεινή Γκούρα για τα Κούλουμα (!) προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και θεωρήθηκε «αφύσικη» και «περίεργη».

Όμως κατά τη γνώμη μας δεν είναι ούτε περίεργη ούτε αφύσικη. Βλέπετε, από ένα εθνομηδενιστικό μόρφωμα της Μεταμοντέρνας, Λούμπεν Αριστεράς δεν περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση ούτε κάποια εθνική στρατηγική «ηρωικού τύπου».

Η μόνη υπερηφάνεια του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιστορία των Gay Pride Parade δηλαδή όλα τα γελοία κατασκευάσματα της λεγόμενης Gay Υπερηφάνειας και για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται «υπερήφανος» και «πρωτοπόρος» ως το πρώτο κόμμα που θέσπισε την αλλαγή φύλου στα 15 με νόμο.

Οτιδήποτε άλλο που αφορά πατρίδα, έθνος, κοινωνική τάξη και συλλογικότητες ενάντιες στην Πολιτική Ορθότητα του είναι αλλότριες και εχθρικές.


Ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται εχθρικός απέναντι σε οτιδήποτε εκπροσωπεί την ζωή, την αισιοδοξία ή την ακμή και την ευρωστία. Λατρεύει την παρακμή και την θολότητα του αποσαθρωμένου Λούμπεν ή την ασάφεια του ψευτο-διανοούμενου της παρακμής.

Έχουμε αναφερθεί
δεκάδες φορές στην κατασκευή του Homo Syrizaiikus όμως δεν έχουμε αναφερθεί στην σημερινή ιστορική στιγμή της επίθεσης που δέχεται η χώρα μας μέσω του Νεοθωμανικού επιθετικού σχεδίου σε ένα άλλο σημαντικό θέμα, αυτό της ισότητας των δυο φύλων στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς.

Ισότητα/συμπληρωματικότητα
που έχει παρερμηνευθεί γιατί αφορά ανόμοια φύλα – ανδρικό και γυναικείο – η οποία όμως προϋποθέτει όχι μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Ως γνωστόν, κανένα δίκαιο δεν αναγνωρίζει δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις και από την φύση του, ex naturae, προϋποθέτει δίπλα στο κάθε δικαίωμα την αντίστοιχη θεσμοθέτηση και ανάλογης υποχρέωσης.


Δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις απλά δεν υφίστανται και η δημιουργία τις τελευταίες δεκαετίες μιας γενεάς «Δικαιωματιστών» που απαιτεί τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτε είναι ανάλογη της «Αριστεράς» των «Δικαιωματιστών» και οι οποίοι επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις μειονότητες παντός είδους αδιαφορούν παντελώς για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και των μεγάλων, πλατιών λαϊκών μαζών.

Ερχόμενοι στο θέμα, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τις σεβαστές κυρίες και δεσποινίδες των διαφόρων realities αλλά και διαφόρων εκπομπών που απευθύνονται στο γυναικείο και νεανικό κοινό εάν έχουν συναίσθηση – ή ενσυναίσθηση – των γεγονότων, καταστάσεων και πιέσεων που δέχεται η χώρα μας. Εάν με άλλα λόγια, εκτός από make up και το ντύσιμό τους ζουν στην πραγματικότητα, έχουν αντίληψη των γεγονότων και συμβάντων γύρω τους;;;

Εάν με άλλα λόγια,
εκτός από τις γόβες στιλέτο, το casual ντύσιμο και το μπλαζέ ύφος που πουλούν, έχουν καταλάβει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα που ζουν και οι οποίοι κίνδυνοι αφορούν και τις ίδιες;

Εάν π.χ.
ένα η δυο εκατομμύρια αλλοδαπών – στην ολότητα τους Μουσουλμάνοι- εγκατασταθούν στην Ελλάδα στην περίπτωση που άνοιγαν τα σύνορα και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλες χώρες, θα συνέχιζε το My style Rocks να υπάρχει και οι ίδιες να ζουν «άνετες και ωραίες βάφοντας τα νυχάκια τους» ή θα κατέληγαν χανουμάκια στην αυλή κάποιου Χαλίφη ή επίλεκτες μαιτρέσες σε κάποιο χαρέμι;

Μπορεί μια τέτοια προοπτική να τους ακούγεται εξωπραγματική και υπερβολική όμως πολλά που θεωρούνταν ουτοπικά και επιστημονική φαντασία έγιναν απτή πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια.

Σε μερικά χρόνια
μια αναλογία πληθυσμού σε βάρος των Ελλήνων είναι πάρα πολύ πιθανή, αν όχι βέβαιη, σκεπτόμενοι και μόνο τους ρυθμούς γέννησης και επίπεδο γεννητικότητας των μουσουλμανικών πληθυσμών και την αντίστοιχη υπογεννητικότητα του ελληνικού πληθυσμού.

Συνήθως οι Ελληνίδες επικαλούνται οικονομικούς λογούς ή λόγους καριέρας και φυσικά υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας όμως και σε άλλες εποχές – Κατοχή, μετεμφυλιακή περίοδος κλπ- είχαμε πολύ χειρότερη φτώχεια όμως οι γεννήσεις ανέβαιναν. Οι Έλληνες παρόλη την φτώχεια τους τότε έκαναν πολλά παιδιά ενώ σήμερα οι νεότερες γενιές των παρηκμασμένων Ρωμιών και των καλομαθημένων Ελληνίδων έχουν απαλλαγεί από τέτοια δυσάρεστα καθήκοντα. Προέχει η εμφάνιση, η επίδειξη ενός χαζοχαρούμενου ύφους και μιας ανεγκέφαλης γυναίκειας προσωπικότητας.

Και επειδή έχουμε κουραστεί από όλες τις ανοησίες περί «σεξουαλικής παρενόχλησης», «κινήματος» Metoo, και επειδή οι Άνδρες μια ζωή εργάζονται στις δυσκολότερες και βαρύτερες εργασίες, τις πλέον επικίνδυνες και φονικές άλλα και επειδή στον Έβρο οι Άνδρες κράτησαν την γραμμή άμυνας απέναντι στις απόπειρες να περάσουν τα σύνορα των ορδών που στέλνει ο Ερντογάν και ταυτόχρονα δεν είδαμε καμμιά γυναίκα ανάμεσά τους ρωτάμε:

Εκτός από τα νυχάκια τους και τις βλεφαριδούλες τους, οι δεσποινίδες του My style Rocks αλλά και άλλων ανάλογων εκπομπών θα ασχοληθούν και λίγο με το σπίτι τους δηλαδή την χώρα τους; Θα κάνουν ίσως κάποιο ταξίδι στον Έβρο για να βοηθήσουν; Π.χ. να μοιράσουν τρόφιμα στους ακρίτες στρατιώτες και αστυνομικούς, να αναλάβουν την καθαριότητα ή κάποια άλλη υπηρεσία;

Μήπως αποφασίσουν να βοηθήσουν σε μονιμότερη βάση π.χ. κατατασσόμενες σε κάποιες διοικητικές υπηρεσίες του στρατού, της αστυνομίας και του κράτους;

Τέλος, μήπως θελήσουν
– κάνοντας το μεγάλο άλμα- να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των φυλακίων βοηθώντας με ανάλογο και ισότιμο των ανδρών αστυνομικών και στρατιωτών τρόπο στην παρεμπόδιση όσων θέλουν να εισβάλουν σε ελληνικό έδαφος; Εάν τους αρέσει η νυκτερινή ζωή μήπως θέλουν να καταταγούν στις νυκτερινές περιπόλους του ελληνικού στρατού;

Ερωτήσεις κάνουμε.

Και επειδή γνωρίζουμε
από τώρα την αρνητική απάντηση και την ωμή τους άρνηση να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη βοήθειας τότε λοιπόν ξαναρωτάμε.

Αφού το μισό του ελληνικού πληθυσμού – και μάλιστα το ευρισκόμενο στην πλέον ακμαία περίοδο της ζωής του – αρνείται την οποιαδήποτε υποχρέωση και βοήθεια στους δεινά δοκιμαζόμενους εν στολή συμπολίτες μας – στρατό, αστυνομία κλπ.- γιατί να έχουν τα ίδια δικαιώματα με το σκληρά χειμαζόμενο ανδρικό πληθυσμό της ίδιας ηλικίας;

Ο πολίτης που δεν συμμετείχε στα κοινά τιμωρούνταν στην Αρχαία Αθήνα και θεωρούνταν «ιδιώτης» απ’ όπου προήλθε το αγγλικό idiot δηλαδή ο ηλίθιος. Με άλλα λόγια όποιος δεν συμμετείχε θεωρούνταν πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Και επειδή θα ακούσουμε πολλά για τις υποχρεώσεις της «σύγχρονης Ελληνίδας» μήπως οι Ισραηλινές είναι ηλίθιες που υπηρετούν κανονικά στον στρατό;

Μήπως οι Κούρδισες που επίσης πολεμούν με το όπλο στο χέρι;

Αλλά και για να απαντήσουμε και στις «αριστερές» ψευτοδιανοούμενες του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως τις ΕΛΑΣίτισες που πολεμούσαν τους Ναζί δίπλα στους Άνδρες πως θα τις χαρακτηρίζαμε, αν όχι γυναίκες – λεβέντισσες;


Όταν υπάρχει κίνδυνος για την χώρα και η πατρίδα βρίσκεται «εν κινδύνω» ίσα δικαιώματα έχουν όποιες συμμετέχουν στις ανάλογες υποχρεώσεις και όχι όποιες μακιγιάρονται πουλώντας «ύφος και στυλ».

Νομίζουμε πως ήλθε η ώρα να σκεφτούμε την υποχρεωτική θητεία των γυναικών στον στρατό ή σε ανάλογες υποχρεώσεις όταν κινδυνεύει η χώρα!

Όταν εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας αποκτούμε δικαιώματα και όχι το αντίθετο, εάν όντως θέλουμε να βοηθήσουμε την «εν κινδύνω» ευρισκόμενη όμορφη χώρα μας!

Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 13, 2020 4:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και η ευνοϊκή συγκυρία της πιθανής του εξαΰλωσης που δεν πρέπει να χαθεί
Του Ηλία Παπαναστασίου




Πέρασαν δυο βδομάδες περίπου λαθρομεταναστευτικής επιθετικότητας και νεοθωμανικής προκλητικότητας και οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποκάλυψαν πλήρως το πραγματικό εθνομηδενιστικό και φιλοϊμπεριαλιστικό τους πρόσωπο.

Ο αδελφός του πολύ Τζανακόπουλου συμμετέχει σε διαδήλωση στο Λονδίνο φωνάζοντας «Έλληνες φονιάδες των λαών» και όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός και συμβίος της Μαρίας Αντουανέττας, Έφης Αχτσιόγλου, «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τον αδελφό Μου».


Πέρασαν περίπου δέκα μέρες αφότου οι εκτρωματικοί - στον εγκέφαλο – νεανίες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν «Ανοιχτά σύνορα» γιατί «Με τους μετανάστες θα ζήσουμε μαζί» όπως υποστηρίζουν.

Υπάρχουν δεκάδες άλλες δηλώσεις των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που άφησαν αρνητικά το αποτύπωμά τους στο συλλογικό υποσυνείδητο του ελληνικού λαού με αποτέλεσμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις – εταιρειών PULSE, Opinion Poll, ALCO κατά σειρά- ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20-25% των ψήφων έχοντας πτώση σχεδόν του 1/3 των ψήφων του συγκριτικά με αυτές έλαβε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος ο Τσίπρας,
πασίγνωστος για τις πολιτικές απάτες του, «μαζεύτηκε» και υποστήριξε το κλείσιμο συνόρων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τώρα τελευταία μάλιστα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούν σε «σκληρές» δηλώσεις κατά της Τουρκίας του Ερντογάν «πλειοδοτώντας», μάλιστα σε πατριωτισμό. Καλά διαβάσατε, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…

Τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν μόνο την δεινή θέση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και την απομόνωσή του από τις μεγάλες μάζες του ελληνικού λαού αλλά και το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κόμμα της Ελληνικής Αριστεράς αλλά ένα τσίρκο, έναν ελεεινό θίασο από εθνομηδενιστές και νοσηρούς εγκεφάλους της Πολιτικής Ορθότητας και των προσταγών της Διεθνούς Ελίτ.

Δεν βρίσκεται απλώς εγκλωβισμένος σε συμπληγάδες αλλά σε πλήρες αδιέξοδο.

Σε εποχή που το εθνικό ζήτημα κινείται επάλληλα ή παράλληλα με το κοινωνικό/ταξικό
και η προσπάθεια εθνικής ανεξαρτησίας και απεξάρτησης από τους περιορισμούς της Παγκοσμιοποίησης και του Ευρωιερατείου – ειδικότερα για την χωρά μας- έχει πάρει τεράστιες και συνεχώς διερευνώμενες διαστάσεις αλλά και σε μια εποχή που η ιμπεριαλιστική στρατηγική του νεοθωμανισμού της Τουρκικής Άρχουσας Ελίτ ζητά πλέον ανοιχτά πόλεμο με την Ελλάδα χρησιμοποιώντας σαν πρώτο βήμα τις επιθέσεις των οργανωμένων λαθρομεταναστών, σε μια τέτοια λοιπόν εποχή πάει πολύ να μιλάς για «Ανοιχτά σύνορα».

Η Λούμπεν,
μεταμοντέρνα και εθνομηδενιστική «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν αφομοίωσε την Ιστορική κληρονομιά του Παγκόσμιου Εργατικού Κινήματος και ειδικότερα των Διεθνών – Α’, Β’ και Γ’- αλλά ούτε και έχει την παραμικρή ιδέα των θεωρητικών, επιστημονικών επεξεργασιών της Διαλεκτικής Θεωρίας των Μarx/Engels και η οποία αποτελεί γι’ αυτούς επτασφράγιστο μυστικό.

Απλά, μην έχοντας καμιά σχέση με την Εργατική Τάξη και τα ευρύτερα Λαϊκά στρώματα και μη γνωρίζοντας την δημιουργική Μαρξιστική Θεωρία από την οποία έχουν πάρει διαζύγιο από γεννησιμιού τους, είναι επόμενο να πελαγοδρομούν, να εθνομηδενίζουν και να χαρακτηρίζουν συλλήβδην όλον τον ελληνικό λαό σαν «Ξενοφοβικούς», «Ρατσιστές» και «Φασίστες».

Ουσιαστικά πρόκειται για τις αντιδράσεις ενός Φασιστικού Εκτρώματος- με «Ροζ» χρώμα…- και το οποίο βλέποντας την τραγική του απομόνωση κραυγάζει και τσιρίζει με άναρθρες κραυγές όλο και περισσότερο.

Ταυτοχρόνως,
χάνει συνέχεια στις δημοσκοπήσεις γεγονός που αυξάνει την απελπιστική του απομόνωση.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό αλλά και για ό,τι αποκαλείται Δημοκρατικός, Πατριωτικός και Προοδευτικός χώρος. Να αυξήσουμε στο μέγιστο βαθμό και με επιθετικά συντριπτικό τρόπο την κριτική μας στον σύγχρονο Φασισμό των Μεταμοντέρνων εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εφόσον δε, κανένα, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα δεν εμφανίζει εκλογικό κέρδος από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, οι διάσπαρτες δυνάμεις του Δημοκρατικού/ Πατριωτικού χώρου ας συνεχίζουν να χτυπούν με αυξανόμενο τρόπο το αποσαθρωμένο κάστρο των πολιορκούμενων Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Το ΚΙΝΑΛ είναι πολύ πιθανόν να χάσει προς την πλευρά της ΝΔ στις επόμενες εκλογές συρρικνούμενο ακόμη περισσότερο.

Το ΜΕΡΑ 25, σαρξ εξ σαρκός του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αφομοιωθεί εκλογικά μάλλον από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μένει το ΚΚΕ, σαν τελευταία αρκετά σοβαρή δύναμη αντίστασης του εργατικού/λαϊκού κινήματος. Όμως – όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα- πρέπει πολύ γρήγορα και συστηματικά να «αποσυριζοποιηθεί» και να απογαλακτιστεί από τα συμπτώματα οξείας μορφής ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑΣ που παρουσιάζουν φιλικά του sites, να αποκτήσει δικό του τηλεοπτικό σταθμό και να διευρύνει το ακροατήριο του σε στρώματα του δημοκρατικού/πατριωτικού χώρου ενθυμούμενο κρίσιμες στιγμές της δικής του Ιστορίας. Π.χ. όταν η Φασιστική Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα, ο Νίκος Ζαχαριάδης, Γ.Γ. του ΚΚΕ τότε και φυλακισμένος, έστειλε την πρώτη – από τις τρεις – επιστολή του με ημερομηνία 31/10/1940 ζητώντας να συσπειρωθεί όλος ο ελληνικός λαός και να πολεμήσει τον Φασίστα εισβολέα. Και όλα τα παραπάνω τα ανέφερε δείχνοντας ανοχή και συμπαράσταση στην τότε δικτατορική κυβέρνηση Μεταξά. Ο Νίκος Ζαχαριάδης, όντας η ιστορικότερη και σημαντικότερη μορφή του ελληνικού Κομμουνιστικού Εργατικού Κινήματος, μαζικοποίησε το ΚΚΕ φτάνοντας το να αριθμεί 420.000 μέλη το 1944 και εμπνέοντας – αν και φυλακισμένος στο Νταχάου- την τεράστια ανάπτυξη του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ. Η στρατηγική του τότε οδήγησε το ΕΑΜ να έχει 1.600.000 μέλη, ο ΕΛΑΣ 130.000 στρατό και η ΕΠΟΝ 600.000 μέλη.

Ήταν η εποχή που η Αριστερά τότε συνδύαζε άριστα το Εθνικό/Πατριωτικό σκέλος με το Κοινωνικό ασχέτως των τραγικών και εγκληματικών λαθών της μετέπειτα περιόδου.

Η Εθνική/Πατριωτική Αντίσταση
εναντίον των Γερμανών Ναζί εισβολέων δημιούργησε εκείνο το έπος της ΕΑΜικής Επανάστασης και όχι οι Gay, οι Transexual ή οι Queer. Ήταν η εποχή που η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν Αστική Παρακμή (Maxim Gorky) και οι Γυναίκες πολεμούσαν με το όπλο στο χέρι δίπλα στους άνδρες και δεν έβαφαν τα νυχάκια τους συμμετέχοντας στο Μy style Rocks του ΣKAI…

Αλλά και οι Marx/Engels υποστήριξαν τον αντιδραστικό Πρώσο Καγκελάριο Βίσμαρκ στην πρώτη φάση του Γάλλο/Πρωσικού Πολέμου (1870-1871). Ο συντηρητικός Βίσμαρκ έπαιξε δραστήρια θετικό ρόλο στην ενοποίηση της Γερμανίας και γι’ αυτό τον υποστήριξαν. Διαφοροποίησαν την θέση τους στην δεύτερη φάση του Γάλλο/Πρωσικού πολέμου δηλαδή την περίοδο της Παρισινής Κομμούνας.

Αλλά και κατά την διάρκεια του Κριμαϊκού πολέμου (1853-1856) υποστήριξαν την αποικιοκρατική και καπιταλιστική Μεγάλη Βρετάνια και Γαλλία στον πόλεμο τους εναντίον της Ρωσίας με το σκεπτικό του κύριου αντιπάλου της συγκυρίας. Με το σκεπτικό τους – και είχαν δίκιο- ο κύριος και όχι βασικός αντίπαλος εκείνη την εποχή ήταν ο «Φασισμός της Εποχής» δηλαδή η Τσαρική Ρωσία.

Αντίθετα,
ο βασικός – από την άποψη της αντίθεσης Κεφαλαίου/Εργασίας- ήταν η Μεγάλη Βρετανία.

Αλλά και στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ο Κύριος αντίπαλος της Σοβιετικής Ένωσης ήταν η Χιτλερική Βέρμαχτ των Γερμανών ενώ ο Βασικός και μακροπρόθεσμος η Αποικιοκρατική και Αυτοκρατορική Μεγάλη Βρετανία. Γι αυτό – και πολύ σωστά -η τότε Σοβιετική Ένωση συμμάχησε με την Μεγάλη Βρετανία και τσάκισε τους Ναζί χάνοντας όμως 25 εκατομμύρια Σοβιετικούς πολίτες.

Βλέπετε, δεν ακολουθήσαν οι Σοβιετικοί τότε την εθνομηδενιστική και καταστρεπτική «λογική» των σημερινών αριστεριστών της Ελλάδας που μιλάνε για «δυο Ιμπεριαλιστικές Αστικές Τάξεις» Ελληνική και Τουρκική που συγκρούονται μεταξύ τους και σύμφωνα με την δική τους «λογική» καθόμαστε στα αυγά μας και το «παίζουμε ουδέτεροι»!! Αρκετοί μάλιστα από αυτούς διαδηλώνουν κατά των «Ελλήνων φονιάδων»(!) και όχι κατά των νεοθωμανών Τούρκων.

Συμπέρασμα; Όποιος αδυνατεί να καταλάβει την σχέση –επάλληλη, παράλληλη, αντιθετική η συμπληρωματική ανάλογα με την ιστορική συγκυρία – της διαφοράς μεταξύ Κύριου και Βασικού αντιπάλου, απλά δεν μπορεί να καταλάβει στοιχειώδη πράγματα, ουσιαστικά δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Συνοπτικά, ο Κύριος αντίπαλος συμπυκνώνει την μορφή του συγκυριακού αντιπάλου ενώ ο Βασικός τον μόνιμο και διαχρονικό.

Έτσι, και στην σημερινή κατάσταση η κριτική στην Κυβέρνηση του ελληνικού φιλελευθερισμού/νεοφιλελευθερισμού είναι σωστή όμως η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν είναι ο Κύριος αλλά ο Βασικός αντίπαλος.

Ο Κύριος αντίπαλος είναι ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ
και εκεί θα πρέπει να στραφούν όλα τα πυρά ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κι άλλο και ει δυνατόν να εξαϋλωθεί στις επόμενες εκλογές! Τώρα είναι η ευκαιρία να «ταπωθεί» στα έγκατα της Γης το Φασιστοειδές μόρφωμα της Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Οποίος κατάλαβε τον «Κύριον οίδε».

Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 24, 2020 11:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η διάσωση/οργάνωση του λαού προϋπόθεση του «αντι–νεοφιλευθερισμού» και της εξαΰλωσης του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ
Του Ηλία Παπαναστασίου




Εν μέσω πανδημίας και υπαρξιακής μάχης επιβίωσης του ελληνικού λαού που δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού αλλά και την ύπουλη επίθεση των αληταράδων «προσφύγων» – διάβαζε τζιχαντιστών– του Ερντογάν στα σύνορα του Έβρου, έχουμε να κάνουμε τις παρακάτω επισημάνσεις

Σε περίοδο πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς
θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στην τακτική μας – δηλαδή στη καθημερινή κριτική – αλλά και στην στρατηγική μας δηλαδή στους στόχους μας.

Αυτό σημαίνει πως οδηγός μας αυτές τις στιγμές δεν είναι η «εξέγερση των μαζών» ούτε μόνο η κριτική στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά η επιβίωση του λαού μας. Χωρίς λαό δεν υπάρχει Πατρίδα και χωρίς Πατρίδα δεν υπάρχει «αντι–νεοφιλελευθερισμός», «εξέγερση» ή «Σοσιαλισμός». Προϋπόθεση όλων των παραπάνω είναι να υπάρχει ο λαός μας δηλαδή να επιβιώσει.

Αναγκαία η κριτική σε όποια Κυβερνητικά μετρά βλέπουμε, αναγκαία και η πίεση για νέα μέτρα, πιο τολμηρά και θαρραλέα. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο νιχιλισμός (μηδενισμός) των Λούμπεν που παρατηρούμε στα Social Media και που κατά πλειοψηφία προέρχονται από τον Κοινωνικό υπόνομο και καρκίνωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τον πολιτικό εκφραστή των Λούμπεν της ελληνικής κοινωνίας.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, ο Τσίπρας, «κατακεραυνώνει» τον νεοφιλευθερισμό στο τελευταίο του άρθρο στο ΕΘΝΟΣ.

Ποιος; Ο Τσίπρας! Ο βασικός εκφραστής του Νεοφιλελευθερισμού τα τελευταία χρόνια και μάλιστα όχι του αστικού νεοφιλευθερισμού αλλά του Νεοφιλελευθερισμού των Λούμπεν δηλαδή των λιγούρηδων και ξελιγωμένων ανάλγητων που διορίστηκαν στο Δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολιτικός αυτός απατεώνας ουσιαστικά προετοιμάζει την επάνοδό του από τώρα και όσοι δεν το κατάλαβαν συνεργούν στην επιστροφή του.

Πρώτο συμπέρασμα λοιπόν, καμιά αντιπολίτευση «στο έδαφος του ΣΥΡΙΖΑ». Κανένας δεν πρέπει να παίζει στα «χωράφια» του ΣΥΡΙΖΑ αναμασώντας τα επιχειρήματά του όχι μόνο γιατί τον βοηθά στην επάνοδό του αλλά γιατί απλούστατα όλη η τέτοιου είδους κριτική θα εισπραχθεί από τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερο συμπέρασμα. Συμπαραστεκόμαστε και συμπάσχουμε μαζί με τον λαό, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του αποφεύγοντας την φασαριόζικη κριτική των ψυχοπαθολογικών αριστεριστών και των Λούμπεν πολιτικών αλητών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συμπαραστεκόμαστε» σημαίνει βοηθάμε τον λαό με όλους τους τρόπους, τον κατανοούμε, δεν υποτιμούμε ούτε βρίζουμε τα πιστεύω του, ιδιαίτερα τα θρησκευτικά, και δεν τον κατηγορούμε για «θρησκοληψία», «δεισιδαιμονία», «συντηρητισμό» ή «αναλγησία στους πρόσφυγες» και όποια άλλη ανοησία έχουν στο μυαλό τους οι σχιζοφρενείς αριστεριστές και οι Λούμπεν Φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνουν του «Ελιτίστες Διανοούμενους», ενώ είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι και αγράμματοι.

Άλλωστε, όπως όλοι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο. Τουλάχιστον εκκωφαντικό! Η Πανδημία δεν θα καταργήσει μόνο πολλές πλευρές του Παλαιού Κόσμου ή την Μεταμοντέρνα Αριστερά των Λούμπεν αλλά – ακόμη περισσότερο – το κύμα της Πανδημίας του Κορονοϊού θα μας απαλλάξει και από την Πνευματική Χολέρα της Πολιτικής Ορθότητας.

Συμπαραστεκόμαστε στον Λαό, συμπάσχουμε μαζί του, τον βοηθάμε καθημερινά σε όλα τα πρακτικά θέματα που χρειάζεται βοήθεια και μόνο έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του. Όποιος θέλει να κτίσει Ηθικές και Πολιτικές παρακαταθήκες στην λαϊκή ψυχή προετοιμάζεται από τώρα. Και τέτοιες παρακαταθήκες δεν κτίζονται με υπερεπαναστατικούς βερμπαλισμούς, αριστερίστικη «αντι–συστημολογία» και ψύχωση «αντικαπιταλισμού», αλλά με καθημερινές πράξεις αλληλοβοήθειας και έμπρακτης συμπαράστασης στον πάσχοντα λαό!

Σε μια χώρα με έντονο κοινωνικά το μικροαστικό στοιχείο η αριστερίστικη λογοδιάρροια και οι σούπερ–επαναστατικοί βερμπαλισμοί είναι μέρος της καθημερινής κουλτούρας, ειδικότερα της λεγόμενης «Αριστεράς». Είναι η γλώσσα των άεργων και de–classes ψευτο–διανοουμένων δηλαδή των μη–παραγωγικών στρωμάτων.

Αντίθετα, η Εργαζόμενη Τάξη, δηλαδή το παραγωγικό καθημερινό προλεταριάτο και η μικρομεσαία τάξη θέλουν πράξεις, δηλαδή συμπαράσταση και βοήθεια και όχι λεκτικές αριστερίστικες αρλουμπολογίες. Το σύστημα δεν το ξεπερνάς με παχιά λόγια και «πάνω από το λαό», αλλά δουλεύοντας μέσα και μαζί με το λαό. Απλά, πολύ απλά.

Η «υπαρξιακή κρίση» πανδημίας που ζούμε δεν θα σαρώσει μόνο τον Παλαιό Κόσμο αλλά και την Παλαιά «Αριστερά» δηλαδή τον Νεοφιλελευθερισμό με «αριστερό πρόσημο».

Η Ελίτ,
δηλαδή η Αστική Τάξη θα συνεχίζει να υπάρχει έχοντας όμως υποστεί απροσδιόριστες αλλαγές λόγω του «Υπαρξιακού Τρόμου» που υπέστη εξαιτίας της Πανδημίας. Άγνωστο προς τα πού θα αλλάξει και σε ποιο βαθμό. Έχοντας πείρα διακυβέρνησης και Ηγεμονίας 500 ετών – Δ. Ευρώπη– και τουλάχιστον 150 ετών στην Ελλάδα, διαθέτοντας ένστικτο επιβίωσης εξαιρετικά ανεπτυγμένο και όσφρηση κοινωνικού/ταξικού κινδύνου εκπληκτικά προχωρημένη, η αστική τάξη διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει το βασικότερό της χαρτί εν όψει κινδύνου και που δεν είναι άλλο από τον Κευνσιανισμό.

«Χαρτί» που χρησιμοποίησε η Αμερικανική Ελίτ την δεκαετία του 1930 – New Deal του Roosevelt– για να αντιμετωπίσει την αδυσώπητη Οικονομική Κρίση του 1929 αλλά και η Βρετανική Αστική Τάξη την ίδια δεκαετία.

Η Γερμανική Αστική Τάξη
, πιο «προχωρημένη», συνδύασε τον Κευνσιανισμό και τον Παρεμβατισμό των Δημοσίων Έργων των Χιτλερικών με την κατάργηση της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Αντίστοιχα έπραξε η Ελληνική Αστική τάξη καταργώντας τον Κοινοβουλευτισμό και προάγοντας τον Κρατικό/ Δημόσιο Οικονομικό Παρεμβατισμό της Δικτατορικής Κυβέρνησης Μεταξά.

Προηγήθηκε κατά 14 χρόνια – 1922– η Ιταλική Αστική Τάξη καταργώντας έως το 1926 τον Αστικό Κοινοβουλευτισμό μέσω των Fasci του Benito Mussolini και προάγοντας ταυτόχρονα εάν μεγάλο πρόγραμμα Δημοσίων έργων.

Η σύγχρονη Ευρωπαϊκή Αστική Τάξη
– η «Ελίτ» – με τα τελευταία μέτρα, πριν μερικές μέρες, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «έριξε» στην οικονομία αμέσως 750 δις και άλλα 500 δις μόνο η Γερμανία για την δική της οικονομία. Ταυτόχρονα έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύμφωνο Σταθερότητας για 3% ελλείμματα ως ποσοστού του ΑΕΠ.

Στην Ελλάδα,
ο Μητσοτάκης έριξε αμέσως 10 δις – και έπεται συνέχεια – στην οικονομία και τους εργαζόμενους και ενισχύει το ΕΣΥ με 2.000 διορισμούς Γιατρών και Νοσηλευτικού Προσωπικού.

ΕΣΥ, το οποίο η δική του Κυβέρνηση και ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ αποδιάρθρωσαν τις περιόδους 2012–15 και 2015–19 αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα,
ανάλογα με την πορεία της Πανδημίας και της αντίστοιχης οικονομικής ύφεσης και κρίσης που δεν θα είναι οξύτατη αλλά «υπαρξιακού χαρακτήρα» θα ρίξει και άλλα δις στην αγορά για την διάσωση επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Η Νέα Δημοκρατία που μιλούσε μετά βδελυγμίας για «Μαρξιστικό Σύστημα Υγείας» το 1982–83 όταν το τότε αριστερό, σοσιαλιστικό και μαρξιστικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, Γ. Γεννηματά και Παρασκευά Αυγερινού έβαζαν τις βάσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σήμερα είναι διαπρύσιος κήρυκας υπέρ του ΕΣΥ και προσπαθεί με πολλούς τρόπους να το διασώσει γιατί γνωρίζει πως είναι η τελευταία γραμμή άμυνας επιβίωσης του ελληνικού λαού.

Και δις στη Οικονομία θα ρίξει για την διάσωση των επιχειρήσεων και επιβίωση των εργαζομένων και χρήματα και διορισμοί για το ΕΣΥ που αγκομαχά κάτω από το μεγάλο βάρος και την τεράστια ευθύνη διάσωσης του πληθυσμού.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης επιτάσσει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Αττικά με 1.900 κλίνες και είναι σίγουρο πως θα επιτάσσει όλο και περισσότερες Μονάδες του Ιδιωτικού συστήματος Υγείας «βάζοντας» έτσι χέρι στα άδυτα και «Ιερά άβατα» –Sancta Sanctorum– της Ιδιοκτησίας και της Ατομικής Ιδιοκτησίας των Παραγωγικών Μέσων, του Ιερού Άβατου του Καπιταλιστικού Συστήματος.

Αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης διεκδικώντας και πιέζοντας την Ευρωπαϊκή Ελίτ δηλαδή την Ευρωπαϊκή Κεφαλαιοκρατία κατήργησε – και όχι απλώς «πάγωσε», όπως θα φανεί αργότερα – το 3,5% του Υπερπλεονάσματος του Πολιτικού Απατεώνα Τσίπρα και του άθλιου Τσακαλώτου.

Συμπέρασμα; Όταν το Καπιταλιστικό Σύστημα κινδυνεύει όχι απλώς να καταρρεύσει αλλά να εξαϋλωθεί, η Αστική Τάξη καταργεί –κρατικοποιώντας– την Ιδιοκτησία των Παραγωγικών Μονάδων από τους Κεφαλαιοκράτες προσπαθώντας να την διασώσει μέσω της κατάργησής της δηλαδή να προωθήσει την Μη– Ιδιοκτησία για να διατηρήσει την Ιδιοκτησία.

Με άλλα λόγια, να καταργήσει την Ιδιοκτησία προσπαθώντας μακροπρόθεσμα να την διατηρήσει μέσω ενός «κομμουνιστικού» καπιταλισμού. Γίνεται «Κρατικιστική» και «Σοσιαλδημοκρατική» ξεπερνώντας την ίδια την Σοσιαλδημοκρατία, θα λέγαμε σχεδόν «Κομμουνιστική» όταν φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Όπως η «Αντεπανάσταση υιοθετεί το Πρόγραμμα της Επανάστασης» (Marx) έτσι και Αστική Τάξη καταργεί σε μεγάλο βαθμό την Ιδιοκτησία για να διασωθεί η ίδια η Ιδιοκτησία.

Εάν καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συγκρατήσει την επιδημία στην Ελλάδα σε ανεκτά επίπεδα– πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι απίθανο – και να διατηρήσει την οικονομία έστω «δημιουργικά ημιθανή» ρίχνοντας ένα ποσό τουλάχιστον άλλων 10 δις τους επομένους 6–10 μήνες για να διατηρηθούν οπωσδήποτε αρκετές επιχειρήσεις ζωντανές αλλά και εργαζόμενοι ζωντανοί, τότε ίσως καταφέρει στις επόμενες εκλογές όχι το 2023 αλλά το 2021 – το πολύ έως το καλοκαίρι του ίδιου έτους– να κερδίσει καταφέρνοντας να «εξαϋλώσει» τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή την imitation και εξαιρετικά επικίνδυνη «Νέα Δεξιά» του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή άλλωστε θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία του, πέρα από την πανδημία του Κορωνοϊού και την Οικονομία, να καταφέρει δηλαδή να συντρίψει και να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ταυτόχρονα άθικτες μεγάλες δυνάμεις του Λαϊκού/Εργατικού Κινήματος. Αφού οι δυνάμεις του Λαϊκού κινήματος, ΚΚΕ κατά πρώτο λόγο και ΚΙΝΑΛ κατά δεύτερο, δεν κατάφεραν να απομειώσουν και εξαϋλώσουν τον Πολιτικό Εκφραστή της Λούμπεν πολιτικής αλητείας – ΣΥΡΙΖΑ– το ιστορικό αυτό καθήκον πέφτει στους ώμους ενός Αστικού Κόμματος.

Είναι μια από τις «Παραξενιές της Ιστορίας» (Hegel) ο Βασικός αντίπαλος των Εργαζομένων –ΝΔ – να καταργεί τον Κύριο αντίπαλο– ΣΥΡΙΖΑ– ευνοώντας το «υπό ανασύνταξη» Λαϊκό Κίνημα των Εργαζομένων.

Άλλωστε, προϋπόθεση έστω και μικρής ανασύνταξης του Λαϊκού Κινήματος είναι η εξαΰλωση της πολιτικής αλητείας και Λουμπενισμού που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Μην το ξεχνάμε ποτέ! Η πτώση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έπεται της εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ και όχι αντίστροφα και εάν δεν θέλουμε το όποιο κύμα δυσαρέσκειας να το εισπράξει ο σε αναβρασμό «Λουμπενικής αντιπολίτευσης» πολιτικά αλητήριος ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα σμπάρο δηλαδή δυο τρυγόνια,
και συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και διατήρηση μεγάλων εφεδρειών του Λαϊκού Κινήματος. Το πρώτο το επιδιώκει πάσει θυσία (ο Μητσοτάκης), το δεύτερο είναι πέρα από τις δυνάμεις του ίδιου και είναι η «στραβή» που παθαίνει η Ιστορία στην «βάρδια» της.

Για να μπορέσει η Ιστορία – δηλαδή οι δυνάμεις του Λαού και του Κινήματός του– να εκμεταλλευτεί την «στραβή στην βάρδια της» θα πρέπει να οργανωθεί από τώρα ρίχνοντας σπόρο στην Λαϊκή Ψυχή. Η βοήθεια στον συνάνθρωπο μας δηλαδή στον καθημερινό λαϊκό άνθρωπο είναι η παρακαταθήκη του αυριανού συντρόφου στον αγώνα για ένα Δημοκρατικό, Προοδευτικό και Πατριωτικό Κίνημα με Μετα– Καπιταλιστικό Άξονα που θα αναγεννήσει τον διασωθέντα από την Πανδημία λαό μας.

Η διάσωση του Λαού είναι λοιπόν η προϋπόθεση της ανάπτυξης ενός μεγάλου Δημοκρατικού Κινήματος και η βάπτισή μας στη Λαϊκή Ψυχή μέσω της Βοήθειας και Συμπαράστασης από τώρα στον αγώνα ζωής του εν καιρώ πανδημίας, η Προϋπόθεση επιτυχούς συνένωσης μαζί του! Και μάλιστα με Π Κεφαλαίο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 01, 2020 6:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αλληλεγγύη στο λαό, οργάνωση συν οικονομική αναγέννηση, υπέρβαση της Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ παγίδας – Ένα ενιαίο σύνολο
Του Ηλία Παπαναστασίου



Γράφαμε επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα από τις στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ πως η αλληλεγγύη στο λαό μας και η έμπρακτη βοήθεια στα πάθη του είναι προϋπόθεση οποιασδήποτε παρακαταθήκης για τις πολιτικές του μέλλοντος στη πατρίδα μας.

Χωρίς «αλληλεγγύη στην πράξη» δεν υπάρχει καμιά προοπτική γι’ αυτό το λαό και την αγαπημένη και ιστορική μας χώρα. Απλά, είναι condition sine qua non για οποιαδήποτε σκέψη και δράση στο άμεσο μέλλον.


Ο λαός δεν συγχωρεί ολιγωρίες σε αυτές τις καταστάσεις, την αδιαφορία, τον ωχαδερφισμό και τον μικροαστικό φιλοτομαρισμό που οδηγούν – όλα μαζί – στην μαζική αυτοκτονία του λαού και της εθνικής μας υπόστασης.

Εννοείται, πως κατευθύνουν στον πολιτικό εκμηδενισμό και την ιδεολογική αυτοχειρία όσους δεν αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στις τραγικά δύσκολες στιγμές του λαού μας. Π.χ. δεν γίνεται να «αρνούμαστε» με διάφορες δικαιολογίες να δώσουμε σαν βουλευτές– δηλαδή σαν «εκπρόσωποι του λαού»– το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης μόνο και μόνο επειδή την πρόταση την κατέθεσε ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος μιας αστικής, κεντροδεξιάς Κυβέρνησης.

Η πρόταση θα έπρεπε να γίνει – έστω και για «επικοινωνιακούς» λόγους – από τα προοδευτικά – εντός ή εκτός εισαγωγικών – κόμματα και όχι τα ίδια αυτά κόμματα να έπονται, να ακολουθούν ή και να αρνούνται την συνεισφορά με διάφορες «υπερεπαναστατικές» ψευδο–δικαιολογίες! Ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο, πολιτικά αυτοκτονικό και ιδεολογικά ανήθικο.

Αλλά ούτε και η κριτική στα κυβερνητικά μέτρα θα πρέπει να στηρίζεται στον άξονα του μηδενισμού δηλαδή του Λούμπεν και αριστερίστικου νιχιλισμού. Εάν τα κυβερνητικά μέτρα είναι ελλειμματικά – που είναι σε διάφορους τομείς– εμείς πιέζουμε να διευρυνθούν αυτά τα μέτρα, επικροτούμε τα καλυτέρα και κριτικάρουμε τα πλέον αδύνατα. Προτείνουμε λύσεις, μέτρα και προσλήψεις, βοηθάμε όπου μπορούμε, συμμετέχουμε εθελοντικά και δημιουργούμε ομάδες εθελοντών.

Γιατί ο εθελοντισμός έμεινε αποκλειστικό προνόμιο της Κυβέρνησης που πρώτη πρότεινε τον εθελοντισμό με 10.000 έως τώρα – όπως μαθαίνουμε– συμμετοχές; Αλλά και γιατί άφησαν οι αριστερές νεολαίες τον εθελοντισμό αποκλειστικά στην καθοδήγηση της ΟΝΝΕΔ, δηλαδή της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας; Πού είναι η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ και η νεολαία της ΚΝΕ να «αδράξουν» την ευκαιρία, να συμπαρασταθούν στο λαό και – το βασικότερο – να περάσουν πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα στον λαό δηλαδή «στις μάζες»;;; (Δεν αναφερόμαστε στην Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον ασχολείται με την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Summer Gay Pride στην Θεσσαλονίκη, μέγα επαναστατικό γεγονός Νοτίου Βαλκανικής και περιχώρων).

Εντάξει, η ΚΝΕ έκανε μια ανακοίνωση σε φιλικά της sites αλλά πέραν τούτου ουδέν. Στην διάρκεια της Ναζιστικής Κατοχής ο ΕΛΑΣ έδινε την «μάχη της σοδειάς». Δηλαδή οι ΕΛΑΣίτες κρεμούσαν τα όπλα στον ώμο τους και συμμετείχαν στο αλώνισμα και τον θερισμό κερδίζοντας έτσι τις μάζες των απλών αγροτών αλλά και τις μεγάλες μάζες των εργαζόμενων και μικρομεσαίων στις πόλεις με την Εθνική Αλληλεγγύη, θεσμό της Εθνικής Αντίστασης που βοηθούσε τον πεινασμένο και ρακένδυτο λαό μας στην διάρκεια της φριχτής κατοχής.

Αλλά και τα εθνικά σύμβολα και τα λαϊκά ήθη σεβόντουσαν οι ΕΛΑΣίτες. Ο πατέρας μου – ΕΛΑΣίτης στα 21 του χρόνια, τριτοετής φοιτητής της Νομικής ων – μου έλεγε συγκινημένος πως οι ΕΛΑΣίτες φορούσαν το εθνικό δίκοχο με την ελληνική σημαία και όχι το κόκκινο αστέρι όπως οι παρτιζάνοι του Τίτο, όταν δε «χαλούσε» ο ΕΛΑΣίτης – συνουσιαζόταν δηλαδή – μια ανήλικη χωριατοπούλα τον υποχρέωναν να την παντρευτεί επί ποινή θανάτου αν αντιστεκόταν. Την δε Κυριακή εκκλησιάζονταν κανονικά – οι ΕΛΑΣίτες – σεβόμενοι την Θρησκεία του ελληνικού λαού! Πράγματα αδιανόητα για την σημερινή μεταμοντέρνα, αμερικανική/ νατοϊκή «Αριστερά» των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και των ψυχοπαθών αριστεριστών!

Με αυτό τον τρόπο όμως ο ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ κέρδισαν την καρδιά και την ψυχή του ελληνικού λαού. Για να μην ξεχνιόμαστε!

Βοηθούμε, συμμετέχουμε και στην πράξη αποδεικνύουμε την αλληλεγγύη μας και λέμε όχι στα όμορφα λόγια των κάθε λογής «υπερεπαναστατών» που όσο πιο αμέτοχοι και αδιάφοροι είναι τόσο πιο μεγάλες «αριστερές σαπουνόφουσκες» πετούν. Μια ματιά στο διαδίκτυο και τα Social Media το αποδεικνύει!

Είναι επίσης γεγονός πως θα πρέπει να οργανώσουμε από τώρα την οικονομική «αντεπίθεση» για να αποσοβήσουμε στο μέτρο του δυνατού την οικονομική καταστροφή του λαού μας.

Η Κεντροδεξιά αστική Κυβέρνηση
εκ των πραγμάτων έγινε Κεϋνσιανή και «Σοσιαλδημοκρατική» στις πολιτικές και τάσεις της όπως η Κυβέρνηση των άθλιων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ είχε γίνει νεοφιλελεύθερη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ιστορία είναι πονηρή, διαλεκτική και υποχρεώνει όλους και όλες στην αλλαγή των «ρόλων» και Κοσμοθεωριών.

Σε συνθήκες «Πολεμικού Καπιταλισμού» – όπως είχαμε τον «Πολεμικό Κομμουνισμό» των Μπολσεβίκων στην επαναστατημένη Ρωσία την περίοδο 1917 έως 1920 – η Αστική Κεντροδεξιά γίνεται Κεϋνσιανή και «Σοσιαλδημοκρατική» επεμβαίνοντας στα «Άγια των Αγίων (Sancta Sanctorum)» δηλαδή τον θεσμό της Ιδιοκτησίας, το βάθρο της Αστικής Κοινωνίας.

Γνωστό, το κάνει για λόγους υπαρξιακής επιβίωσης, όμως το κάνει γι’ αυτό και «πατάει γκάζι» στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δηλαδή στην αποθέωση της Εκτελεστικής Εξουσίας σε βάρος της Νομοθετικής που είναι το Κοινοβούλιο. Και βέβαια, τώρα είναι καιρός για την αληθινά Προοδευτική και Πατριωτική πλευρά του Πολιτικού Φάσματος να παρέμβει και να ζητήσει αύξηση δαπανών για το ΕΣΥ, επιστροφή Κοινωνικού Κράτους, φορολογία στην Αστική Τάξη που πανικοβλήθηκε και γι’ αυτό μοιράζει σαν Τρελή «Δωρεές» και «Συμμετοχή των εργαζόμενων στα κέρδη» (Περιπτώσεις Μασούτη, Σκλαβενίτη κα).

Το βασικότερο όμως για την Προοδευτική/Πατριωτική πλευρά είναι να ζητήσει και να παλέψει για ένα Πανευρωπαϊκό Σχέδιο Μάρσαλ ζητώντας ταυτόχρονα προστασία των εργασιακών σχέσεων και παρέμβαση στις σχέσεις ιδιοκτησίας των Μεγάλων Επιχειρήσεων με προοπτική την υλοποίηση μεγάλων οικονομικών αλλαγών Δομικού χαρακτήρα.

Η πανδημία του Κορονοιού έφερε σεισμό 8 ρίχτερ στα θεμέλια του Καπιταλιστικού Συστήματος και τώρα είναι ευκαιρία να διευρύνουμε το ρήγμα της νομιμοποίησής του στις συνειδήσεις και ψυχές των λαών. Όταν επικρατεί το Salus Populi Suprema Lex esto τότε ακολουθούν μεγάλες αλλαγές!

Τέλος, μια από τις προϋποθέσεις αλλαγών είναι και ο ζωτικός χώρος του Προοδευτικού/Πατριωτικού Φάσματος να διατηρήσει την αυτονομία του και την άνδρωσή του.

Τι εννοούμε;; Όταν ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επανέλθει εξαπατώντας εκ νέου το λαό, η απομείωση του και ει δυνατόν η εξαΰλωση του, είναι βασική προϋπόθεση μεγάλων αλλαγών στην Ελλάδα.

Εάν ο γητευτής των μαζών
και πλέον επικίνδυνος πολιτικός απατεώνας των τελευταίων δεκαετιών, ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, επανέλθει στην εξουσία γυρίζουν προς τα πίσω ολοταχώς όλες οι θετικές προοπτικές.

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές
στις φιλόξενες στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ, πως ο SYRIZA delendus est! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαϋλωθεί σαν προϋπόθεση ριζικής αναγέννησης του λαού μας! Λυπηρό να το αναφέρουμε, εφόσον το θεάρεστο έργο της εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κατόρθωσαν τα προοδευτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και κυρίως ΚΚΕ, όπως φαίνεται θα το αναλάβει –δυστυχώς – η αστική Κεντροδεξιά.

Θα το τονίζουμε συνέχεια και ας γινόμαστε κουραστικοί. Καλυτέρα χρήσιμοι, συγκεκριμένοι και κουραστικοί παρά γενικολόγοι «αριστεροί» βερμπαλιστές του Facebook και άχρηστοι!

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες