Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η διαφαινόμενη ήττα της Ουκρανίας γίνεται ήττα της Δύσης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 31, 2024 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η διαφαινόμενη ήττα της Ουκρανίας γίνεται ήττα της Δύσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η διαφαινόμενη ήττα της Ουκρανίας γίνεται ήττα της Δύσης



Του
Σωτήρη Θεοδωρόπουλου



Σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης, μπροστά στο θλιβερό αδιέξοδο, σαν χρήσιμοι ηλίθιοι, οι κυβερνήτες των ευρωπαϊκών χωρών και θεσμών, προσπαθούν απεγνωσμένα να διαχειριστούν την ήττα των αμερικανικών τυχοδιωκτισμών. Ενός πολέμου ενάντια στα συμφέροντά τους, που πειθήνια υιοθέτησαν, χωρίς ποτέ να είναι δικός τους. Μετά τις δυσκολίες συνέχισης της αμερικανικής χρηματοδότησης, με νέα 60 δισ. λόγω κομματικών ανταγωνισμών, καθώς και την πιθανή αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ, οι απελπισμένες ευρωπαϊκές ηγεσίες ψάχνουν πόρους για τη συνέχιση του πολέμου, καλλιεργώντας ακόμη περισσότερο την πολεμοκαπηλία και την ρωσοφοβία.

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, συνάπτουν πολυετείς Συμφωνίες Εγγυήσεων Ασφαλείας με το καθεστώς του Κιέβου, για να ακολουθήσουν οι πλέον πρόθυμες μικρότερες. Αποφασίζουν βοήθεια 50 δισ. για τα επόμενα χρόνια με ευρωπαϊκό δανεισμό, συγκεντρώνονται περίπου 17 δισ. στο λεγόμενο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης EPF που θα αγοράσει όπλα. Στέλνουν ότι όπλα έχουν και δεν έχουν με εντολές των ΗΠΑ, για να συνεχίσουν τον πόλεμο και την αυτοκτονία μιας χώρας που κατέστρεψαν.

Αγνοώντας τις πολύ σοβαρές επιφυλάξεις έγκυρων διεθνών νομικών και οικονομικών κύκλων – αλλά και τη γνώμη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τις πιθανές επιπτώσεις στο Ευρωπαϊκό Νομισματικό Σύστημα και όχι μόνον – τυφλωμένοι απΆ την αντιρωσική τους υστερία, επιδιώκουν την κλοπή των αποδόσεων απΆ τα δεσμευμένα ρωσικά κεφάλαια, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο.

Τί ελπίζουν να πετύχουν άραγε τώρα που δεν πέτυχαν, με τον πακτωλό των 265 δισ. νατοϊκής χρηματοδότησης, τις πρωτοφανές σε όγκο κάθε είδους όπλων, τον ακέραιο τότε ουκρανικό στρατό που σήμερα είναι κατεστραμμένος, την μεγαλύτερη απροθυμία πρόσληψης ξένων μισθοφόρων και στρατιωτικών του ΝΑΤΟ, μετά την εξόντωση χιλιάδων στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας; Ποιος νοήμων άνθρωπος στις δυτικές χώρες μπορεί να πιστεύει, πως στη σημερινή του κατάσταση, ο ουκρανικός στρατός θα καταλάβει τα ρωσικά πλέον εδάφη απΆ τον προελαύνοντα με απόλυτη πυραυλική και αεροπορική κυριαρχία ρωσικό στρατό, που κατοικούνται όπως πάντα από ρωσικούς πληθυσμούς;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
https://slpress.gr/diethni/i-diafainomeni-itta-tis-oukranias-ginetai-itta-tis-disis/
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες