Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Κωστάκης τους πρόκανε

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 22, 2007 9:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Κωστάκης τους πρόκανε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Κωστάκης τους "πρόκανε"

Ωρύονται όλοι γιατί ο Κωστάκης τους αιφνιδίασε για τις εκλογές. Ζητούσαν εκλογές «εδώ και τώρα» και τώρα χαλάνε τον κόσμο για τον «αιφνιδιασμό»!!!
Έχουν, βεβαίως, δίκιο από τη δική τους πλευρά. Ο Κωστάκης τους έκανε κίνηση Ματ και το φυσάνε και δεν κρυώνει (δέστε τη μοχθηρή φάτσα του Πρετεντέρη και την ειρωνική χολή που στάζει για να καταλάβετε).
Το κράτος-προτεκτοράτο των Αμερικανών, και οι προπαγανδιστικοί δίαυλοι του καθεστώτος (ΜΜΕ), καθώς και οι πολιτικές «τσόντες» είχαν «επιτελικά σχέδια» για το γκρέμισμα του Καραμανλή: Επιχειρήσεις μεγάλων γεγονότων, αναταραχών και σκανδάλων. Θα πηγαίνανε «καροτσάκι» τον Καραμανλή μέχρι της εκλογές. Και μία παράμετρος των εμπρησμών μέσα σε αυτά τα σχέδια εντάσσεται. Η αφετηρία των «επιχειρήσεων» θα ήταν η Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Στόχος ένας: Να μην μπορεί να κάνεις εκλογές, μέσα σε τέτοια γεγονότα, να τον καθυστερήσουν μέχρι το Μάρτη, οπότε θα τον είχαν «βουλιάξει». ΓιΆ αυτό ο Γιωργάκης και ο Αθανασάκης (με το λειψό πολιτικό τους εγκέφαλο) ήταν σίγουροι ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο.
Ο Κωστάκης τους «πρόκανε»
Και τώρα κλαίνε και κατηγορούνε τον Καραμανλή γιατί έκανε αυτό που ΕΠΙΜΟΝΩΣ αυτοί ζητούσαν.
ΣΙΓΟΥΡΑ θα προσπαθήσουν και τώρα να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, με τα δικαστικά «πορίσματα» και άλλα. Το «παρακράτος» των «εκσυγχρονιστών» είναι παρόν. Αλλά μάλλον το παιχνίδι το χάσανε.
Ο Κωστάκης αποδεικνύεται και στον τομέα αυτό πιο στρατηγικό μυαλό.
Φανταστείτε να γίνει και κυβέρνηση το «παρακράτος» των Αμερικανών: Ο Γιωργάκης και Σία…

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ΔΙΕΞΟΔΟΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δημοσιογράφος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 22, 2007 9:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΞΕΧΑΣΑΤΕ, επίσης ΟΛΟΙ, κάτι σημαντικό.
Και για το βιβλίο Ιστορίας, που τόση καπηλεία γίνεται από τον Καρατζαφέρη, δεν λέγετε ΟΛΗ η αλήθεια.
ΟΤΙ δηλαδή είναι ο Γιωργάκης και η κυβέρνηση Σημίτη που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τις συμφωνίες για τα βιβλία.
Ο Κωστάκης δεν τις ανέτρεψε και υποτάχθηκε στα υπογεγραμμένα.
Αλλά η κριτική και το ξεσκέπασμα των πρωτεργατών παρασιωπούνται.
Δεν απαλλάσσεται βεβαίως η Ν.Δ. από τις μεγάλες της ευθύνες κι εδώ, αλλά να μην αποκρύβουμε τους γενίτσαρους του "εκσυγχρονισμού"!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 3:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ


Η ιστορία παίζει παράξενα παιχνίδια.
Το 1989, ο Αρχάγγελος της κάθαρσης, Κων. Μητσοτάκης, το τσιράκι των Αμερικανών, στήριξε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, στα κουτιά των «μπάμπερς». Μέσα σε αυτά τα κουτιά έπαιρνε τα χρήματα ο Ανδρέας!!!
Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, ήταν αυτός πρώτος που εγκαινίασε αυτή την πολιτική αθλιότητα στην πολιτική αντιπαράθεση, που έριξε τον πολιτικό λόγο στα έσχατα όρια της ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ. Ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του (να μην το ξεχνάμε) ήταν ο Καρατζαφέρης, ο σημερινός αρχηγός του ΛΑΟΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ, 2007, ένα άλλο αμερικανικό τσιράκι, ο Γιωργάκης, στηρίζει την προεκλογική του εκστρατεία, στα δομημένα ομόλογα, στις «βαλίτσες» των κλοπιμαίων. Και η «τσόντα» του, η αγρίως επιδοτούμενη πολιτικά, ο Καρατζαφέρης πάλι, κρατάει σεκόντο. Κτυπά μόνο το κόμμα μέσα στο οποίο ανδρώθηκε και τον απέβαλε σαν κατακάθι, και μαζεύει τα πολιτικά σκύβαλα του ΠΑΣΟΚ. Τα πολιτικά σκύβαλα του εξαθλιωμένου μικροαστικού σοσιαλισμού ήταν πάντα η κοπριά της φασιστικής λέπρας. Αλλά αυτό θέλει ιδιαίτερη ανάλυση. Απλώς το λέμε εδώ για να δείξουμε τις κοινές φασίζουσες ρίζες της ακροδεξιάς κοπριάς Και της εξαθλιωμένης μικροαστικής, σοσιαλιστικής κοπριάς.
Δύο υπάλληλοι, συνεπώς, των Αμερικανών, χρησιμοποιούν την ίδια «πολιτική» συνταγή. Ο Μητσοτάκης και ο Γιωργάκης. Τότε θέλανε να ρίξουν τον Ανδρέα, σήμερα τον Κωστάκη.
Συμφωνώ, λοιπόν, απόλυτα με το σκεπτικό της ΔΑΝΑΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ θέλουν να ρίξουν τον Κωστάκη γιατί δεν τους «κάθεται» εντελώς. Θέλουν και τη Ν.Δ. με την ετικέτα καθαρά αμερικάνικη: Ντόρα.
Εξάλλου είναι γνωστή η επιδίωξη (σε ανύποπτο χρόνο το έχουν εκφράσει Μάνος και Μητσοτάκης») να μην υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος για να «ανανεωθεί» (αναπαλαιωθεί δηλαδή) το πολιτικό σκηνικό. ΓιΆ αυτό θέλουν και τον Καρατζαφέρη στη Βουλή. ΓιΆ αυτό παίζουν με τον Ζορμπά (χθες ήταν εγκάθετος της Ν.Δ., σήμερα είναι αδέκαστος). ΓιΆ αυτό άφρισαν, ιδιαίτερα τα έμμισθα «παπαγαλάκια» της πρεσβείας, για τον εκλογικό αιφνιδιασμό του Κωστάκη. ΓιΆ αυτό αναβιώνουν την ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ και τις πνιγηρές αναθυμιάσεις του Ά89!
ΓΙΆ ΑΥΤΟ, όμως είναι απαραίτητο, ΟΣΟ ΠΟΤΕ άλλοτε να βγει ΙΣΧΥΡΟ το ΚΚΕ. Για να αναγκαστούν, αν πετύχουν τα εκλογικά τους σχέδια, να συνεργαστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, και να ξεμασκαρευτούν ΤΕΛΕΙΩΣ. Δεν πρέπει να υπάρχουν «τσόντες» που θα βοηθήσουν στην εξαπάτηση: Ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΝ.

Σημείωση: και κάτι ακόμη που σηματοδοτεί πολλά. Πίσω από το σκάνδαλο των ομολόγων, ΑΝΘΡΩΠΟΙ του Μητσοτάκη είναι. Αυτό το κρύβουν επιμελώς τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτό πάλι με τον Ζορμπά πώς το βλέπετε; Φίλος νομικός που ρώτησα και εμπιστεύομαι τη γνώμη του, μου είπε ότι το λεγόμενο πόρισμα είναι από νομικής απόψεως κατάπτυστο. Πρώτη φορά λέει είδε τέτοια περιφρόνηση της διαδικασίας από δικαστικό με εκφράσεις του τύπου "εκτιμάται", "διατυπώνεται η υπόθεση", "διαδόθηκε" κλπ. και να καταλήγει σε συμπεράσματα με το τρόπο αυτόν.

Τον τύπο τον κόβω να του τάξανε να γίνει ο Έλληνας Ντι Πιέτρο και να έχει την αλαζονεία να πιστεύει ότι αυτός θα σώσει την Ελλάδα. Δεν είναι ότι δεν πιστεύω ότι φάγανε, σίγουρα φάγανε. Ο Κουρής είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη, τουλάχιστον ήταν παλιότερα. Ο Δούκας πιστεύω ότι τρώει και αυτός, γιατί κάνει κακιές παρέες. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος ότι φάγανε. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Δυστυχώς, οι περισσότεροι τρώνε. Όποιος έχει το μέλι στα δάχτυλα το γλείφει. Το θέμα είναι τι κάνει ο Ζορμπάς. Και εδώ, για ό,τι κατηγορείται από τη ΝΔ, έχει δίκιο η ΝΔ. Πρώην εισαγγελέας και πας και κάνεις ένα προεκλογικού χαρακτήρα πόρισμα με πολιτική κατηγορία μέσα, χωρίς δικονομικά στοιχεία, μόνον με "υποθέτω"; Πού πας ρε; Η υπόθεση μυρίζει και, για μένα, επιβεβαιώνει το σχέδιο εναντίον Κωστάκη περισσότερο και από τις πυρκαγιές, όπου εκεί κυρίως με τις "συμπτώσεις" των πολλαπλών χτυπημάτων μπορείς να επιχειρηματολογήσεις.

Ο Ζορμπάς ήταν μεν κολλητός Κωστάκη, για αυτό και ήταν γ.γ. εξοπλισμών, αλλά προφανώς τον έφαγε μια αλαζονεία του τύπου "εγώ θα σώσω τη χώρα". Είδε ότι μάλλον φάγανε στο Υπουργείο από το ομόλογο, σου λέει, να, θα φέρω την ποθητή κάθαρση, πήγαν οι άλλοι του είπαν "σε σας βασίζεται η χώρα και το έθνος για να βγει από τη διαφθορά" και να 'σου ένα προεκλογικό πόρισμα με "υποθέτω". Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια απόκλιση από Κωστάκη. Αλλά θα γίνει μπούμεραγκ, γιατί ο βρώμικος πόλεμος που εμφανώς γίνεται κατά Κωστάκη αυτή τη στιγμή είναι πιο βρώμικος από το αναμφισβήτητα βρώμικο φαγοπότι γύρω από το ομόλογο και αυτό ο κόσμος το μυρίζεται. Νομίζω ότι ο Κωστάκης θα βγει ενισχυμένος από αυτή την επίθεση. Δεν περίμενα χθες το Χατζηνικολάου να τον στηρίξει τον Κωστάκη τόσο ενεργά στον Alter, γιατί συνήθως είναι πιο ισορροπημένη η παρουσίασή του, αλλά ο Ζορμπάς ξέφυγε και ξέφυγε εμφανώς. Καρφώθηκε πολύ άσχημα και κάηκε νωρίς για τους πάτρωνές του. ¶λλη μια επίθεση της Νέας Τάξης πέφτει στο κενό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες