Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Συνασπισμός + ΠΑΣΟΚ = Εραστές και στους τραμπουκισμούς.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 08, 2008 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Συνασπισμός + ΠΑΣΟΚ = Εραστές και στους τραμπουκισμούς. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οργιο νοθείας με οργανωτή τον ΣΥΝ



Με τη συνέργεια της ΠΑΣΚΕ παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το σωματείο στη ρότα της συναίνεσης




Ενα όργιο νοθείας βρίσκεται από χτες σε πλήρη εξέλιξη με κύριους αυτουργούς τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και του ΣΥΝ στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού Β. Ελλάδας, με στόχο οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της συναίνεσης να κρατήσουν το σωματείο κάτω από την επιρροή των εργοδοτών του κλάδου. Οι εκλογές ξεκίνησαν χτες και ήδη καταγράφονται καραμπινάτες παρατυπίες:

* Οι παρατάξεις της πλειοψηφίας, με πρώτο βιολί τους συνδικαλιστές του ΣΥΝ, επικαλούμενοι δήθεν καταστροφή του μητρώου μελών (για πολλοστή φορά πριν από αρχαιρεσίες) έστησαν νέο μητρώο, το οποίο δεν παραδίδουν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε εκπροσώπους του ταξικού συνδυασμού. Επιχειρούν να επαναλάβουν την πρακτική των προηγούμενων αρχαιρεσιών του σωματείου όπου ψήφισαν εκατοντάδες μέλη τοπικών οργανώσεων του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν καμιά σχέση με τον κλάδο κλωστοϋφαντουργίας - ιματισμού.
* Διέγραψαν εκατοντάδες μέλη χωρίς καν να ενημερώσουν για τα ονόματά τους και το λόγο διαγραφής τους στη συνεδρίαση του ΔΣ. Κι αυτό την ώρα που είναι στους πάντες γνωστό ότι το στέλεχος του ΣΥΝ στο συνδικάτο και στο ΕΚΘ, Δ. Χαραλαμπίδου, δεν εργάζεται στον κλάδο για πάνω από δέκα χρόνια, όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, σημειώνοντας ότι «τα ένσημα που παρουσιάζει δεν πείθουν κανένα ότι εργάζεται στον κλάδο».



Λείπουν μόνο τα δέντρα...


Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ακόμα ότι η παράταξη του ΣΥΝ και η ΠΑΣΚΕ:

* Διαγράφουν εκατοντάδες εργαζόμενους από το σωματείο και εγγράφουν δεκάδες μέλη των οργανώσεων του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν καμιά σχέση με τον κλάδο και τους βάζουν να ψηφίσουν.
* Κρύβουν τα μητρώα του συνδικάτου για να μην αποκαλυφθεί η παρανομία τους.
* Κάνουν κρυφές «εκλογές» ξημερώματα σε άγνωστους τόπους και ώρες.
* Επιλέγουν (παράνομα) δικαστικό αντιπρόσωπο της αρεσκείας τους, που επανειλημμένα έχει καταγγελθεί για τη στάση του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
* Καλούν την αστυνομία να εισβάλλει στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για να φρονηματίσει τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές που διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή. Κι αυτό με την αυτοπρόσωπη παρουσία του Γραμματέα Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ.

Και ενώ η νοθεία είναι αυταπόδεικτη, ο ΣΥΝ και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, σε πλήρη συγχορδία, εξέδωσαν χτες ανακοινώσεις με τις οποίες καταφέρονται ενάντια στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια να σκεπάσουν τη μυρωδιά της νοθείας, να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους. Πρόκειται, άλλωστε, για τις ίδιες δυνάμεις «που τα κάνανε πλακάκια με τους εργοδότες για να απολυθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι, που πρωταγωνίστησαν στην απεργοσπασία στις απεργίες της ταξικής κλαδικής Ομοσπονδίας», όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, που καλεί τους εργαζόμενους «να φυλάξουν τον κλάδο από την αρρώστια του εργοδοτικού συνδικαλισμού, να στηρίξουν - να ψηφίσουν τον συνδυασμό της "Ταξικής ενότητας - συνεργασίας"».



Πηγή:
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=4756312&publDate=8/10/2008




Αξίζει επίσης να δείτε πόσο αντιστρέφουν την αλήθεια στα συνασπισμένα "αντιεξουσιαστικά" σάιτ. Εκείνοι που συνεργάζονται με την αστυνομία και καλούν τους "μπάτσους" για να συνετίσουν τους εργαζόμενους και οργανώνουν νοθείες, εμφανίζονται ως διωκόμενοι!!!

Συνασπισμός = Σύφιλη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 09, 2008 8:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4758148&publDate=9/10/2008




ΣΥΝ-μέτοχοι στη νοθεία


Χέρι χέρι στην προσπάθεια να υποταχτεί το συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα στις ορέξεις των εργοδοτών. Χέρι χέρι, όμως, και στο αναγκαίο μαγείρεμα των συσχετισμών στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, με στόχο να διατηρήσουν τους νόθους συσχετισμούς σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τα πρωτοβάθμια σωματεία. Ο λόγος για την ΠΑΣΚΕ, τη ΔΑΚΕ και την παράταξη του ΣΥΝ. Η μεταξύ τους αλληλοβοήθειά, όταν πρόκειται να χτυπηθεί το ΠΑΜΕ, δεν είναι πρωτόγνωρη. Μόνο η πρόσφατη ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος βρίθει από αντι-ΠΑΜΕ κολεγιές, εκλογικές και άλλες, σε Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα.
Ο λόγος είναι ένας: Η εργοδοσία και οι πολιτικοί της εκπρόσωποι φοβούνται, όπως ο διάολος το λιβάνι, τη ριζοσπαστικοποίηση των εργατικών αγώνων, την έκφραση αυτής της ριζοσπαστικοποίησης στο επίπεδο των συσχετισμών στα συνδικάτα. Φοβούνται ένα ρωμαλέο συνδικαλιστικό κίνημα, που θα αμφισβητεί, θα αντιπαλεύει τη στρατηγική τους, θα αποσπά κατακτήσεις. Θα θέτει στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα των συνολικότερων αλλαγών προς όφελος της εργατικής τάξης. Γι' αυτό και ρίχνουν στη μάχη τη σίγουρη εφεδρεία του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Με καθαρή εντολή στους εκπροσώπους του να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, ώστε το συνδικαλιστικό κίνημα να παραμείνει στο μαντρί του κοινωνικοεταιρισμού. Να συνεχίσει η πλειοψηφία να υπογράφει Συλλογικές Συμβάσεις του ενός ευρώ, να παραμείνει πιστή στη στρατηγική που πετσοκόβει εργασιακά, ασφαλιστικά και άλλα δικαιώματα.
Μόνο κάτω από αυτό το πρίσμα μπορεί να ερμηνευτεί και το όργιο νοθείας, που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο του Ιματισμού. Δεν υπάρχει μέσο που να μην έχει αξιοποιήσει η πλειοψηφία, με πρώτο βιολί τον ΣΥΝ, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τους νόθους συσχετισμούς υπέρ της εργοδοσίας. Για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να συναινούν σε απολύσεις εργαζομένων και επιδοτήσεις εργοδοτών. Για να διατηρήσουν τη γνωστή γραμμή υπονόμευσης της ταξικής Ομοσπονδίας, καταφεύγοντας ακόμα και σε ανοιχτή απεργοσπασία. Σ' αυτόν το στόχο είναι σε πλήρη συγχορδία η ΠΑΣΚΕ και ο ΣΥΝ. Οπως ήταν και στο πρόσφατο Συνέδριο της ΟΕΚΙΔΕ, όπου, μαζί με τη ΔΑΚΕ, κατέβηκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο για να χτυπήσουν το ΠΑΜΕ.
Να γιατί αλλοιώνουν τα μητρώα σωματείων, κάνουν εκλογές στα μουλωχτά με αμφίβολους δικαστικούς αντιπροσώπους, διαγράφουν εργαζόμενους που δεν είναι της αρεσκείας τους. Και μετά απ' όλα αυτά, βγάζουν και ανακοινώσεις, για να καταγγείλουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ που τους ξεσκεπάζουν! Επειδή ανοίγουν το καπάκι για να αποκαλυφθεί η μπόχα της νοθείας στους εργαζόμενους. Επειδή αντιπαλεύουν τον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, που συνειδητά προωθούν οι παρατάξεις της συναίνεσης. Αυτόν τον εκφυλισμό υπηρετεί και ο ΣΥΝ, όπως δείχνει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό και η καταδίκη του από τους εργαζόμενους είναι αναγκαία. Οι πομπές των συμβιβασμένων δεν πρέπει και δε θα μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους.


Περικλής ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες