Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η... ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 17, 2008 2:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η... ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αφιέρωμα του www.blog.ΑΝΤΙ.gr και του ΠΕΑ-ΚΥΑΝΕΑ για το άτομο που -δυστυχώς- χειρίζεται την εξωτερική πολιτική μας και φιλοδοξεί να αναλάβει και την πρωθυπουργία... αλίμονό μας!


ΟΥΣΤ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ
Το πολύ καλό ΑΝΤΙ έχει γράψει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τη φέρελπι πρώτη ελληνίδα πρωθυπουργό (τρομάρα της) Ντόρα Μπακογιάννη. Το πιο σημαντικό από αυτά αναφέρει ότι αυτή ήταν που διέρρευσε στο ΒΗΜΑ την πρόταση Νίμιτς μέσω του υιού της που τον έχει μπάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών σαν καλή νεποτίστρια που είναι.

Πραγματικά πρόκειται για ένα αδίστακτο και αντιπαθέστατο άτομο που κάνει μπαμ ότι για τα συμφέροντά της πατάει επί πτωμάτων. Με μηδαμινή πολιτική προσφορά και παρουσία, η κορούλα του Δρακουμέλ Μητσοτάκη είναι πραγματικά ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει στον πολιτικό κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ας τα πάρουμε απ' την αρχή. Μπήκε μέσω του πατερούλη της στην κυβέρνηση του 1990-1993 όντας ανύπαρκτη πολιτικά μέχρι εκείνο το σημείο. Μετά το '93, αποτελεί τη φωνή του μπαμπάκα μέσα στο κόμμα, κάτι που της εξασφαλίζει την ανέλιξή της σε κορυφαίο στέλεχος.

Στη συνέχεια, φροντίζει να καπηλευθεί τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων και εκλέγεται δήμαρχος Αθηναίων απέναντι στο κανίς τον Παπουτσή. Φυσικά, το μοναδικό της κίνητρο ήταν η διεθνής προβολή και η εκμεταλλεύση της όποιας επιτυχίας των αγώνων. Όλοι μας βλέπουμε πάντως το πόσο αηδιαστική και βδελυρή πόλη εξακολουθεί να είναι η Αθήνα με τα αδέσποτα και τη βρωμιά να κυριαρχούν ακόμα τέσσερα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς.

Έπειτα, αφού διαψεύσει τις ίδιες της τις δηλώσεις, παρατάει τον δήμο και παίρνει τη θέση της υπουργού Εξωτερικών σαν να πρόκειται για τσιφλίκι της. Καμία πολιτική επιτυχία σ' αυτά τα χρόνια που κατέχει αυτή τη θέση, αντίθετα έχει κάνει άπειρες πατάτες και πραγματικά φέρεται σαν εκπρόσωπος των ΗΠΑ εν Ελλάδι.

Tι να πρωτοθυμηθούμε; Τις ανεκδιήγητες δηλώσεις που έκανε για την αντιπυραυλική ζωνή του ΝΑΤΟ σε Τσεχία και Πολωνία για να δώσει το μήνυμα το πόσο καλό σκυλάκι των ΗΠΑ είναι; Τα πλήρως ανεπιτυχή και εξευτελιστικά πηγαινέλα στην Τουρκία (χαρακτηριστικό το πρόσφατο ταξίδι του Καραμανλή);

Και αυτά τα γράφουμε για να μην ψαρώσουν κάποιοι και φάνε το κουτόχορτο ότι η Ντορούλα είπε κι ένα όχι με το βέτο στα Σκόπια. Γιατί αυτό πρακτικά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, ενώ ας μην έμπαινε ο Καρατζαφέρης στο κοινοβούλιο που ήταν ο μόνος που εξαρχής μίλησε για βέτο και ήταν αυτός που παρέσυρε τους υπολοίπους σε αυτή τη θέση και θα βλέπαμε μετά τι θα γινόταν.

Κυριολεκτικά, αποτελεί ξευτίλα για την Ελλάδα να τρέφει ελπίδες για πολιτικά παράσιτα όπως είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Οπορτουνισμός, νεποτισμός, αναξιοκρατία και υπόγεια παιχνίδια είναι τα στοιχεία που τη συνοδεύουν. Και να μην ακούω για φιλοδοξία, ικανότητα και πείσμα γιατί αυτά είναι της πλάκας.

Ας μην είχε η Ντορούλα τους παρατρεχάμενούς της που την γλείφουν στα κανάλια και στον τύπο και θα βλέπαμε αν θα είχε αυτήν την πλαστή δημοτικότητα που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις.

Έτσι και αυτό το άχαρο, αμήχανο, κουτοπόνηρο και αδίστακτο σούργελο κάποτε καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά πόσο μαλάκες και κουτορνίθια είναι οι Έλληνες σαν λαός.

Στείλτε τα πολιτικά βαμπίρ στα τσακίδια για να ανασάνει ο τόπος. ΟΥΣΤ δρακουλιάρηδες!!!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες