Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
"Δολοφονούν" τα δέντρα στα Ιλίσσια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 25, 2008 9:37 am    Θέμα δημοσίευσης: "Δολοφονούν" τα δέντρα στα Ιλίσσια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
" Δολοφονούν" τα δέντρα στα Ιλίσσια


"Ένα έγκλημα πρωτοφανές γίνεται αυτές τις μέρες στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπους και συγκεκριμένα, στην οδό Διοχάρους, στα σύνορα Καισαριανή-Ιλίσσια. Εδώ και δυο χρόνια το ΥΠΕΧΩΔΕ,κατόπιν διαγωνισμού,ανέθεσε σε μια κατασκευαστική εταιρεία,να ανεγείρει υπόγειο γκαράζ 386 θέσεων, κόβοντας 90 δέντρα που υπάρχουν στη νησίδα, πλάτους 10 μ.,στο κέντρο της οδού Διοχάρους, να την σκάψει και να καταστρέψει αυτή την πράσινη όαση. Οι κάτοικοι ξεσηκωθήκαμε, οι αρμόδιοι επεσήμαναν τον κίνδυνο καταστροφής του υπογείου υδροφόρου ορίζοντα, αποδείξαμε ότι μπορούν και παρκάρουν, στη Διοχάρους, ήδη, άνετα 250 αυτοκίνητα, καταφύγαμε στο ΣτΕ., το οποίο και ανέστειλλε την κατασκευή. Όμως εδώ και ένα μήνα έγινε κάτι τρομακτικό:
ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ, ΜΙΚΡΕΣ,ΤΡΎΠΙΕΣ,

ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΙΝΕΙ.!!!

Καταστρέψαμε αμέσως όλες αυτές τις σακούλες και βάλαμε «βάρδιες» παρακολούθησης κάθε ύποπτης κίνησης επανάληψης του εγκλήματος. Αμέσως καταφύγαμε στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, αυτό εξέτασε το υγρό και αποφάνθηκε ( αρ.πρωτ.6495/13.12.07): « ..στο υγρό που μας φέρατε έγινε βιοδοκιμή για την ανίχνευση σ’αυτό φυτοτοξικής ουσίας που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στα δέντρα…Το αποτέλεσμα της βιοδοκιμής ήταν ΘΕΤΙΚΟ..»

Όλα τα επίσημα στοιχεία, γιαυτή την εγκληματική ενέργεια,θα τα δώσουμε στον Εισαγγελέα και ελπίζουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. παραδειγματικά. Πιστεύουμε ότι έχουμε τη συμπαράσταση όλων των Αθηναίων και όλων των υπεύθυνων Πολιτών.. "

Aθήνα 12.1.2008

Για την Επιτροπή Ενεργοποιημένων Πολιτών
της περιοχής Αγίου Χαραλάμπους Ιλισίων.
Χρήστος Καλογερόπουλος ( Πολιτικός Μηχανικός )
Βέρα Λύχνου, Στέφανος Ληναίος
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες