Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΚΚΕ και οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 14, 2008 9:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΚΕ και οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΚΕ και οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ

Πάντα οι θεματοφύλακες της καπιταλιστικής σήψης μετατοπίζουν, με διάφορα τεχνάσματα, τη σήψη του καθεστώτος σε ασύνδετα επεισόδια, σε πρόσωπα, σε σκόρπια «τεμάχια» μια ασυναρμολόγητης μηχανής. Η γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή είναι η προβοκάτσια: Η διασπορά, δηλαδή, φημών, υπονοουμένων, αναπόδεικτων κατηγοριών, συκοφαντιών.
Ο γκεμπελισμός, του πες-πες κάτι θα μείνει, είναι το «αιχμηρό» όπλο των προβοκατόρων και εγκάθετων της καθεστωτικής σήψης.
Με αυτό το φασιστικό οπλοστάσιο έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη επιχείρηση εγκλωβισμού του ΚΚΕ, στα σκάνδαλα του ελεύθερου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Εδώ έχουμε ένα πλήρες αναποδογύρισμα της πραγματικότητας. Το κόμμα που στηλιτεύει τις ιδιωτικοποιήσεις, που καταγγέλλει τα «ξεπουλήματα» και τις «λαμογιές» που τρέφουν, επιχειρείται να ενοχοποιηθεί από αυτούς που είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και από τα ποικίλα «λαμόγια» αυτού του καθεστώτος των αγοροπωλησιών!!!
Δεν θα αναλύσουμε, όμως, το παράδοξο και τον πολιτικό παραλογισμό αυτών των τεχνασμάτων της καπιταλιστικής, γκεμπελικής φιλοσοφίας. Θα περιοριστούμε στο ρόλο και τις πρακτικές των «εγκάθετων» προβοκατόρων του καθεστώτος.

Το καθεστώς έχει ανάγκη πάντα τους προβοκάτορες που θα εκτελούν τις εντολές. Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει επιλεχτεί, επιδοτηθεί και ενισχυθεί, ακριβώς γι’ αυτό το ρόλο. Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές…
Σε όλο αυτό το παιχνίδι της εξαπάτησης που παίζεται με τα σκάνδαλα, παιχνίδι που στοχεύει στην αναπαλαίωση του σάπιου πολιτικού σκηνικού, ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το πρώτο προβοκατόρικο βιολί. Ο Καρατζαφέρης και οι κλόουν του, έχουν πάρει ένα μυστρί και πετάνε λάσπες. Μιλάνε με φήμες, υπονοούμενα, γρίφους, μυστηριώδη σενάρια και συκοφαντικές ατάκες για τις «διαπλοκές» και τις «μίζες». ΠΟΤΕ τίποτα το χειροπιαστό και χωρίς ΚΑΜΙΑ συγκεκριμένη απόδειξη. Πυροβολισμοί στον αέρα!!! Και όμως, όλα αυτά τα ανυπόστατα και αναπόδεικτα αντί να αντιμετωπίσουν η γενική χλεύη, γίνονται τηλεοπτικά πρωτοσέλιδα.
Οι προβοκάτορες, όχι μόνο δεν τιμωρούνται (όπως ένα κοινός θνητός), αλλά αμείβονται και προβάλλονται αφηνιασμένα από τους μηχανισμούς και τα κανάλια του καθεστώτος.
Μια από τις διατεταγμένες υπηρεσίες αυτού του καθεστωτικού προβοκάτορα που κορυφώνεται σήμερα είναι η ενοχοποίηση του ΚΚΕ.
Εκτοξεύουν, λοιπόν, οι προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ «εκτιμήσεις» λάσπης κατά του ΚΚΕ: Ότι δήθεν είναι διαπλεκόμενο με το σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός!!!
Καμιά απόδειξη, κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, καμιά μαρτυρία!!!
Μένουν σε μια απουσία του ΚΚΕ από μια Επιτροπή της Βουλής. Μια Επιτροπή απλής ακρόασης, χωρίς ΑΠΟΦΑΣΗ, δηλαδή ψηφοφορίες.
Το μέγεθος της προβοκατόρικης απάτης αυτού του καθεστωτικού γραναζιού αποκαλύπτεται από τη δόλια ΣΙΩΠΗ του (το ίδιον κάθε διατεταγμένου προβοκάτορα) σε σωρεία γεγονότων:
α). Σε όλες τις καθοριστικές Επιτροπές (και έγιναν πάρα πολλές) για το ίδιο θέμα το ΚΚΕ κατάγγειλε τη «Γερμανός» και καταψήφισε.
β). Από την εποχή ακόμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ κατάγγειλε ανελλιπώς το ξεπούλημα του ΟΤΕ και τις χαριστικές συμβάσεις με τη «Γεαρμανός»!!! Άπειρα τα δημοσιεύματα…
γ). Πρόσφατα, στη Βουλή, η Αλέκα Παπαρήγα Κατακεραύνωσε το σκάνδαλο «Γερμανός»!!!
Και όμως. Το κατασκευασμένο αυτό προβοκατόρικο έκτρωμα της πολιτικής μας σήψης, αποκρύβει τα πάντα!!!
Πετάει μόνο υπόνοιες, λάσπες και υπονοούμενα του χειρίστου είδους. Τις πολυφορεμένες και γνωστές καρατζαφέρειες, φασιστικές συνταγές: αυτές που ανασύρονται από τους υπονόμους του καθεστώτος.
Ο δε Άδωνις, νιώθοντας προφανώς την αδυναμία αποδείξεων ανέτρεξε στα μπλοκ. Μας είπε ότι εκεί γράφονται πολλά!!!
Ατράνταχτο επιχείρημα!!!
Αποδεικτικά στοιχεία και εκεί ΜΗΔΕΝ.

Αλλά, ας κοιτάξει στα μπλοκ το τι γράφεται για τον Καρατζαφερη και τον ίδιο. Και όχι αόριστα, αλλά με αποδείξεις και μαρτυρίες.
Κοιτάτε κύριοι στον καθρέπτη για να αντικρύσετε όλη την ελεεινότητα στο πιο ταιριαστό της αποτύπωμα (αυτό το έχουμε ξαναγράψει) και μετά ελάτε να παραδώσετε ΕΣΕΙΣ μαθήματα ήθους και πολιτικής εντιμότητας.
Μπορεί να μοχθείτε να καταστήσετε την προβοκάτσια και τις λάσπες «αξίες», αλλά στο τέλος μέσα εκεί θα θαφτείτε. Ο ελληνικός λαός, δυστυχώς για σας, διαθέτει πολιτική ευφυΐα, πλούσιες εμπειρίες και ακατάλυτες μνήμες…
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 7:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4640566&publDate=15/7/2008


Από τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ στους γκαιμπελίσκους


Του Νίκου Μπογιόπουλου

Η ουσία των υπονοουμένων ή και της ευθείας λασπολογίας κατά του ΚΚΕ τις τελευταίες μέρες είναι είτε ότι το Κόμμα έχει «σχέσεις διαπλοκής» με την εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε ότι «δεν έχει τοποθετηθεί» για την εξαγορά ΚΟΣΜΟΤΕ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ και «άρα» ξαναρχόμαστε στο ίδιο, ότι δηλαδή έχει «σχέσεις διαπλοκής» με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Για να δούμε τι από αυτά είναι αλήθεια. Το ΚΚΕ κάνει «πλάτες» στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε στο θέμα της εξαγοράς της, είτε γενικότερα;

*

* «Ριζοσπάστης», 25 Οκτώβρη 2000, σελίδα 26. Τίτλος του ρεπορτάζ: «Προς συνολικό ξεπούλημα ο ΟΤΕ;». Στο άρθρο καταγγέλλεται ότι «στο πεδίο της ασύρματης τηλεφωνίας - που θα αποτελέσει άμεσα τον ανταγωνιστή του ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία - εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον. Μέχρι χτες είχαν προμηθευτεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων το τεύχος προκήρυξης της δημοπρασίας για τις επτά άδειες οι εταιρείες:... ΓΕΡΜΑΝΟΣ...».

Ερώτηση:
Εχετε δει εσείς εφημερίδα κόμματος, ενός κόμματος που - υποτίθεται ότι - έχει υπόγειες διαδρομές με μια επιχείρηση, την επιχείρηση ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να καταγγέλλει τη συγκεκριμένη επιχείρηση ότι παίζει παιχνίδι στο πλαίσιο του «συνολικού ξεπουλήματος του ΟΤΕ»;

* «Ριζοσπάστης», 28 Γενάρη 2004,
σελίδα 29. Τίτλος του άρθρου «Ιδιωτικοποιήσεις - Αποκρατικοποιήσεις». Στο άρθρο διαβάζουμε: «Επιχειρώντας (σσ: η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) να "χρυσώσει" το χάπι των ιδιωτικοποιήσεων - που αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, καθώς εκποιήθηκε η περιουσία του ελληνικού λαού - η κυβέρνηση ισχυρίζεται... (κλπ.)». Στη συνέχεια ως στοιχείο της σκανδαλώδους αυτής πολιτικής το άρθρο αναφέρει: «Την πώληση του 40% των μετοχών της εταιρείας Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών στην κοινοπραξία ΓΕΡΜΑΝΟΣ - "Folie Folie"».

Ερώτηση:
Εχετε δει εσείς κόμμα που - υποτίθεται ότι - έχει σχέσεις διαπλοκής με τη «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», να καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας του μια επιχείρηση, τη «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», για «εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού»;

* «Ριζοσπάστης», 24 Σεπτέμβρη 2004,
σελίδα 4. Τίτλος του σχολίου: «Η εκπαίδευση θέλει τον... Γερμανό της». Στο σχόλιο διαβάζουμε: «Σύνδεση της αγοράς με την εκπαίδευση, προκειμένου να εξασφαλίζουν ευέλικτο και φτηνό εργατικό δυναμικό για τις επιχειρήσεις τους, ζητούσαν και ζητούν οι μεγαλοβιομήχανοι και η κυβέρνηση, ακολουθώντας κατά γράμμα τις ευρωπαϊκές αποφάσεις και εντολές, δεν τους χαλά το χατίρι (...). Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι σχολές ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη, που φέτος λανσάρουν στην αγορά το νέο τμήμα "κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών", που δημιούργησαν σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι σπουδαστές του τμήματος,... προσφέρουν για κάποιο διάστημα κοψοχρονιά τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά στην εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ...»

Ερώτηση: Εχετε δει εσείς κόμμα που - υποτίθεται ότι - έχει «σχέσεις» με την εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», να καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας του τη συγκεκριμένη εταιρεία ότι θέλει να βάλει πόδι στην εκπαίδευση εκμεταλλευόμενη σπουδαστές - εργαζόμενους που θα δουλεύουν για λογαρασμό της «κοψοχρονιά»;

* «Ριζοσπάστης», 3 Σεπτέμβρη 2006, σελίδα 5. Τίτλος του άρθρου: «Προκλητικά κέρδη στις πλάτες των εργαζομένων». Διαβάζουμε: «Η ασύλληπτη υπερκερδοφορία της συντριπτικής πλειοψηφίας των εισηγμένων επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (όπως και πολλών μη εισηγμένων) για το πρώτο εξάμηνο του 2006, αποτελεί σοκ για τους σκληρά εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που υφίστανται ακόμη μια σκληρή περίοδο λιτότητας». Στο ίδιο άρθρο και στο σχετικό πίνακα που περιλαμβάνει τριάντα επιχειρήσεις με προκλητικά κέρδη, στη δέκατη θέση φιγουράρει η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ και δίπλα η κερδοφορία της (416,7%).

Ερώτηση: Εχετε δει εσείς κόμμα που - υποτίθεται ότι - έχει μετοχές σε μια εταιρεία, να καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας του τη συγκεκριμένη εταιρεία ότι εμφανίζει «προκλητικά κέρδη - που συνιστούν "σοκ" - στην πλάτη των εργαζομένων»;

* «Ριζοσπάστης», 14 Δεκέμβρη 2006, σελίδα 14. Τίτλος του άρθρου: «Με ευθύνη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ» και υπότιτλο: «Παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελου Τζέκη στην αρμόδια επιτροπή, σε συζήτηση για την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την ΚΟΣΜΟΤΕ». Διαβάζουμε: «Ο ΟΤΕ λειτουργεί μέσα σε ένα πλαίσιο ανταγωνισμού που επιβάλλει η ΕΕ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και είναι ιδιωτικοποιημένος με ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόνισε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης παρεμβαίνοντας στη Βουλή σε ακρόαση των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών Μιχ. Λιάπη, σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την ΚΟΣΜΟΤΕ. Υπενθύμισε ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ εμποδίστηκε στην αρχή να αναπτυχθεί στην κινητή τηλεφωνία, σε όφελος των δύο άλλων ιδιωτικών εταιρειών που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο. Ζήτησε απαντήσεις από τους δύο υπουργούς για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στο εξωτερικό και τόνισε ότι η εξαγορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ κινήθηκε σε αυτό το περιβάλλον αγοραπωλησιών το οποίο καθορίζουν οι εξελίξεις του ανταγωνισμού που επιβάλλει η ΕΕ. Αυτές οι διαδικασίες, είπε, εξυπηρετούν κάθε φορά διάφορα συμφέροντα είτε γίνονται οι εξαγορές με υψηλό κόστος ή με χαμηλό και η μόνη λύση είναι ο ενιαίος δημόσιος φορέας τηλεπικοινωνιών».

Ερώτηση: Εχετε δει εσείς βουλευτή κόμματος που - υποτίθεται ότι - έχει συμφέρον από την εξαγορά μιας επιχείρησης από τον ΟΤΕ, να καταγγέλλει αυτή την εξαγορά μιλώντας υπέρ του «ενιαίου δημόσιου φορέα τηλεπικοινωνιών»;

* Συνεδρίαση ΡΝΣΤ' της Ολομέλειας της Βουλής (από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, 22/6/2007). Διαβάζουμε: «Ελπίδα Παντελάκη: "Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά, τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (...)».

Ερώτηση: Εχετε δει εσείς βουλευτή κόμματος το οποίο - υποτίθεται ότι - διαπλέκεται με την εξαγορά μιας επιχείρησης, να καταγγέλλει στη Βουλή ότι σε αυτή ακριβώς την εξαγορά υπάρχει κάτι «μυστικό», κάτι «πονηρό», ότι η κυβέρνηση «ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση για το τίμημα», ότι έδωσε λεφτά για «χάρισμα» και ότι με τα μισά από αυτά που έδωσε θα μπορούσε να φτιάξει κουνούριο δίκτυο;

* Συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, 22 Μάρτη 2007, με θέμα την οικονομία. Διαβάζουμε (από τα Πρακτικά και από το «Ριζοσπάστη», 23 Μάρτη, σελίδα 7 - ομιλία Αλέκας Παπαρήγα): «Αλέκα Παπαρήγα: Στην πορεία των ιδιωτικοποιήσεων και στην πραγματοποίησή τους υπάρχουν τρωκτικά, δεν υπάρχει αμφιβολία (...). Δηλαδή υπάρχουν πρόσωπα πολιτικά, διοικητικά, τα οποία επωφελούνται (...). Ιδιωτικοποιούνται εταιρείες και τα μεγαλύτερα σκάνδαλα είναι σε αυτές (...). Με πολλή φούρια η ΝΔ μετά τις εκλογές ρίχτηκε να πουλήσει ό,τι δεν είχε προλάβει το ΠΑΣΟΚ. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάνει εμβάθυνση στις ιδιωτικοποιήσεις που είχε ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ (...). Προχώρησε λοιπόν με τη σειρά της και το 35% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπήκε στο Χρηματιστήριο, πουλήθηκε και το 11% της Εμπορικής, μεταβίβασε πακέτα μετοχών σε ιδιώτες του ΟΤΕ, των ΕΛΠΕ, του ΟΠΑΠ, της Αγροτικής, της ΔΕΠΑ, της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ολα αυτά είναι μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. Ιδιωτικοποίηση, εξαγορά και συγκέντρωση. Λεηλάτησε τα Ολυμπιακά ακίνητα. Αυτό είναι το έργο της ΝΔ. Με αποικιακού τύπου συμβάσεις με διάφορες επιχειρηματικές κοινοπραξίες».

Ερώτηση:
Εχετε δει εσείς κόμμα που - υποτίθεται ότι - έχει σχέση με μια εταιρεία, τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η Γραμματέας του κόμματος αυτού να καταγγέλλει στη Βουλή ότι και αυτή η περίπτωση, η εξαγορά δηλαδή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συνιστά και αποδεικνύει την ύπαρξη «τρωκτικών», «σκανδάλου» και «λεηλασίας»;

***

Κατόπιν όλων αυτών δικαιούμαστε να το θέσουμε υπό τύπον κουίζ: Τι απ' όλα ισχύει για όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι τάχα μου το ΚΚΕ δεν έχει τοποθετηθεί στην υπόθεση «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»;


α) Δε γνωρίζουν ανάγνωση, άρα δεν μπορούν να διαβάσουν τα απανωτά δημοσιεύματα του επίσημου οργάνου της ΚΕ του ΚΚΕ, του «Ριζοσπάστη»; β) Δεν ακούνε καλά, οπότε δεν άκουσαν τι έχουν πει κατά καιρούς οι βουλευτές αλλά και η ίδια η Γραμματέας του ΚΚΕ; γ) Είναι ηλίθιοι; δ) Είναι άθλιοι προβοκάτορες;

*

Χωρίς αναγκαστικά η λύση (δ) να ακυρώνει τη λύση (γ), προφανώς έχουμε να κάνουμε με άθλιους προβοκάτορες και γκαιμπελίσκους.
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 7:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4125003&publDate=11/7/2007



Οι προβοκάτορες κάνουν τον ... «Γερμανό»


Δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός: Είναι κοινοί συκοφάντες! Είναι προβοκάτορες! Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την τακτική της λάσπης εναντίον του ΚΚΕ, έχοντας ακροβολίσει μεγαλοστελέχη της Χαριλάου Τρικούπη για να αναπαράγουν τις συκοφαντίες του Πάγκαλου. Χτες, είχε σειρά η ανακύκλωση της γνωστής λάσπης γύρω από την εξαγορά της «Γερμανός» από την «COSMOTE» και τη δήθεν «μη καθαρή» (!) στάση του ΚΚΕ στη Βουλή.

Το ψέμα τους έχει κοντά ποδάρια. Αυτοί που ξεπούλησαν το 67% του ΟΤΕ δεν έχουν κανένα ηθικό έρμα και καμία αναστολή να φτάσουν στο απόλυτο ψεύδος. Οι συκοφαντίες τους κατά του ΚΚΕ καταρρίπτονται με στοιχεία:

* Παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελου Τζέκη στην αρμόδια επιτροπή, σε συζήτηση για την εξαγορά της «Γερμανός» από την «COSMOTE» (13/12/2006)

«Ο ΟΤΕ λειτουργεί μέσα σε ένα πλαίσιο ανταγωνισμού που επιβάλλει η ΕΕ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και είναι ιδιωτικοποιημένος με ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης, παρεμβαίνοντας στη Βουλή σε ακρόαση των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών Μιχ. Λιάπη, σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από την «CΟSMOΤΕ». Παράλληλα, υπενθύμισε ότι «η "CΟSMOΤΕ" εμποδίστηκε στην αρχή να αναπτυχθεί στην κινητή τηλεφωνία, σε όφελος των δύο άλλων ιδιωτικών εταιρειών που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο». Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο βουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε απαντήσεις από τους δύο υπουργούς για τις επενδύσεις του ΟΤΕ στο εξωτερικό και τόνισε ότι «η εξαγορά της εταιρείας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" κινήθηκε σε αυτό το περιβάλλον αγοραπωλησιών, το οποίο καθορίζουν οι εξελίξεις του ανταγωνισμού που επιβάλλει η ΕΕ. Αυτές οι διαδικασίες, είπε, εξυπηρετούν κάθε φορά διάφορα συμφέροντα είτε γίνονται οι εξαγορές με υψηλό κόστος ή με χαμηλό και η μόνη λύση είναι ο ενιαίος δημόσιος φορέας τηλεπικοινωνιών» («Ριζοσπάστης», 14/12/2006).

* Συνεδρίαση ΡΝΣΤ' της ολομέλειας της Βουλής (από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, 22/6/2007), όπου η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη καταγγέλλει την εξαγορά της «Γερμανός» από την «COSMOTE»


Αντιγράφουμε από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, (22/6/2007):

«Ελπίδα Παντελάκη: "Με την ευκαιρία της σημερινής Επερώτησης από το ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τομείς της απελευθέρωσης της κυβέρνησης και της νυν και της προηγούμενης (...) Ολα αυτά έχουν επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας» (...) «Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά, τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (...)».
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 7:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4641100&publDate=15/7/2008


Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στους προβοκάτορες


Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος


Για την προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος εξέδωσε χτες την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος στελεχών του ΟΤΕ και της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ξετυλίγεται μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ με πρωταγωνιστές τους Καρατζαφέρη και Πάγκαλο.

Στόχος τους είναι να εμπλέξουν το ΚΚΕ στο ζήτημα της διαπλοκής με επιχειρηματικά συμφέροντα, για να πλήξουν έτσι το κύρος και την επιρροή του στο λαό.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ επισημαίνει τα εξής:

Πρώτον: Η συμφωνία της COSMOTE με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ ουδέποτε και με κανέναν τρόπο δεν ήρθε για ψήφιση στη Βουλή.

Δεύτερον:
Συζητήσεις για την υπόθεση αυτή έγιναν πολλές και με διάφορες αφορμές και στην προηγούμενη και στη σημερινή Βουλή.

Το Κόμμα μας συμμετείχε σε όλες. Απουσίασε μόνον από μία, στην προηγούμενη περίοδο της Βουλής. Σε εκείνη τη συνεδρίαση, που δε συμμετείχε λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων που έπρεπε να καλύψει, γινόταν απλώς και μόνον ακρόαση, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, του Διοικητή του ΟΤΕ και του υπουργού Οικονομικών, για τη συμφωνία που ήδη είχε υπογραφεί, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να γίνει ψηφοφορία.

Επομένως, και οι απουσίες σε αυτές τις συνεδριάσεις δε θεωρούνται αφύσικες. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κανένας τότε δε σκέφθηκε να σχολιάσει την απουσία βουλευτή του ΚΚΕ από εκείνη τη συνεδρίαση. Αυτό έγινε πολλούς μήνες μετά, όταν, για τους δικούς του λόγους, το ανέδειξε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης. Τότε πήραν την "πάσα" οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. για να το αξιοποιήσουν, η κάθε πλευρά, στο πλαίσιο μιας καλοστημένης προβοκάτσιας σε βάρος του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο και για μετοχές του στον ΓΕΡΜΑΝΟ, παρότι γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ δεν είχε και δεν έχει ούτε μισή μετοχή.

Τρίτον:
Οι προαναφερόμενοι, παρότι γνωρίζουν όλη την αλήθεια, σκόπιμα προβάλλουν εκείνη την απουσία, για να δημιουργήσουν συνειρμούς και ερωτηματικά, ενώ αποσιωπούν τις τοποθετήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή για το ίδιο ζήτημα, (ομιλία του Αγγελου Τζέκη στις 13/12/2006, καθώς και της Ελπίδας Παντελάκη στις 22/6/2007), καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις της ΓΓ της ΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, και του Γραφείου Τύπου.

Σε όλες τις συζητήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, το ΚΚΕ σταθερά και αταλάντευτα διατύπωσε την αντίθεσή του στις ιδιωτικοποιήσεις και την απελευθέρωση της αγοράς στον στρατηγικής σημασίας χώρο των τηλεπικοινωνιών, που δημιούργησε το ζωτικό χώρο, για να δραστηριοποιηθούν οι διάφοροι επιχειρηματικοί όμιλοι και μεταξύ αυτών και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ημασταν και είμαστε το μόνο Κόμμα που αντιταχθήκαμε στη συμφωνία του Μάαστριχτ, η οποία δρομολόγησε όλες αυτές τις πολιτικές.

Είμαστε και σήμερα το μόνο Κόμμα που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια προβάλλαμε τη θέση μας για την ανάγκη να καταργηθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα και να γίνουν όλες αυτές οι επιχειρήσεις λαϊκή περιουσία, κοινωνική ιδιοκτησία.

Τέταρτον: Τη θέση του αυτή το ΚΚΕ δεν τη διαμόρφωσε ευκαιριακά, για τις ανάγκες της στιγμής. Είναι συστατικό της στρατηγικής του και του αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού που, χωρίς να λογαριάζει κόπους και θυσίες, δίνει εννιά δεκαετίες το Κόμμα μας.

Πέμπτον:
Ολα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Πάγκαλος και Καρατζαφέρης και εκείνοι που κρύβονται πίσω τους. Χρησιμοποιούν συνειδητά το ψέμα και τη συκοφαντία για να χτυπήσουν τους αγώνες του ΚΚΕ. Αποδεικνύονται άριστοι μαθητές της γνωστής τακτικής του Γκαίμπελς "πες, πες ένα ψέμα στο τέλος κάτι θα μείνει".

Ο λαός, όμως, έχει και μνήμη και γνωρίζει το ΚΚΕ από τη στάση του σε δύσκολες εποχές, γι' αυτό και θα γυρίσει την πλάτη του και σε αυτήν την προβοκάτσια».


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 7:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τοποθετήσαμε αυτά τα κείμενα, από τα άφθονα που υπάρχουν, που αποκαλύπτουν το ψεύδος και τα συκοφαντικά παραληρήματα του προβοκατόρικου κατασκευάσματος (ΛΑΟΣ) και του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ παρακράτους που ξεπούλησε τα πάντα και κατέστησε τη "μίζα" "εθνικό θεσμό"!!!
Και επιλέον επιδότησε πολιτικά (και με άλλους τρόπους) τον ΛΑΟΣ!!!
Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΛΑΟΣ σπέρνει φήμες και λειτουργεί σαν αστυνομικος προβοκάτρας σε βάρος μόνο του ΚΚΕ και προσώπων της Ν.Δ.
Ποτέ οι "πληροφορίες" του δεν στρεφόντουσαν εναντίον των ΠΑΟΣΟκικών λαμόγιων που επί 20 χρόνια λημαινόντουσαν τα πάντα, ιδιαίτερα στην εποχή της "εκσυγχρονιστικής" αλητειας.
Πάνω σε αυτά οι διατεταγμένοι "πράκτορες" του ΛΑΟΣ δεν έχουν "πληροφορίες"!!!
Πότε επίσης αυτή η άθλια προβοκατόρικη "τσόντα" του συστήματος μίλησε ενάντια στα ξεπουλήματα και στις ιδιωτικοποήσεις που γεννούν και γιγαντώνουν τις "μίζες";
Το ΚΚΕ καταγγέλλει το ξεπούλημα του ΟΤΕ και τα συνακόλουθα από το 1998. Ο ΛΑΟΣ, ας μας προσκομίσει τις δικές του καταγγελίες, για να κρίνουμε!!!


Όσοι είναι ικανοί να σκέφτονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ αντιλαμβάνονται ΑΜΕΣΩΣ το ρόλο του ΛΑΟΣ και τις "εντολές" που εκτελεί...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 8:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα χρόνο πριν: Ο Νίκος Μπογιόπουλος καταγράφει την αφετηρία της προβοκάτσιας.
ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!!!

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4130971&publDate=15/7/2007

«Μπούμερανγκ» η λάσπη τους κατά του ΚΚΕ

Το ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνεται ότι ο ισχυρισμός του πως «το ΚΚΕ στηρίζει τη ΝΔ» δεν περπατάει στην ελληνική κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός ξέρει πως:

* Οταν το ΚΚΕ ήταν στους δρόμους για την Παιδεία, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί προωθούσαν και προωθούν την ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων.
* Οταν οι κομμουνιστές διαδήλωναν κατά της λιτότητας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που μαζί είχαν ψηφίσει το Μάαστριχτ, μαζί υπέγραφαν και τα 0,77 λεπτά του ευρώ «αύξηση» στον εργάτη.
* Οταν το ΚΚΕ συγκρούεται με τον ιμπεριαλισμό, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί παραδίδουν τη Σούδα στους Αμερικάνους.
* Οταν το ΚΚΕ καταγγέλλει την πολιτική των εμπρησμών, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί αναθεωρούν το άρθρο 24 του Συντάγματος και μαζί ψηφίζουν τροπολογίες υπέρ των αυθαιρέτων (4/12/2003).
* Οταν το ΚΚΕ μάχεται κατά της ακρίβειας, αυτοί μαζί πανηγυρίζουν υπέρ του «ευρώ», όταν οι κομμουνιστές παλεύουν υπέρ των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί ψηφίζουν τρομονόμους και τοποθετούν τρομοκάμερες.
* Οταν το ΚΚΕ ορθώνει μέτωπο ενάντια στις αντιασφαλιστικές ανατροπές, αυτοί μαζί εφαρμόζουν τους νόμους των Σιούφα - Σουφλιά και Ρέππα.

Οταν, λοιπόν, ένας πολιτικός ισχυρισμός δεν έχει ίχνος αλήθειας, τότε, εφόσον ο φορέας που τον εκτοξεύει έχει τη σχετική... «προδιάθεση», είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η όλη προπαγάνδα του θα κατρακυλήσει σε «φαιά» μονοπάτια...

*

Στην επιχείρηση λάσπης του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΚΚΕ, όλοι οι παράγοντες συνηγορούσαν σε αυτή την εξέλιξη. Αλλωστε ήδη από πολύ νωρίς η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει ότι «θα πλασάρουν στη δημοσιότητα κατασκευασμένα ψέματα» και ότι «ετοιμάζεται ειδικά επεξεργασμένη επίθεση στο ΚΚΕ» (Αλέκα Παπαρήγα, 27/6/2007).

«Χέρι - χέρι»!


Η Χαριλάου Τρικούπη, όμως, στο «λάθος» πρόσθεσε νέο «λάθος». Επειδή το ψέμα περί «στήριξης του ΚΚΕ στη ΝΔ» έχει κοντά ποδάρια, νόμισε ότι μπορεί να αναζητήσει δεκανίκι στην προβοκάτσια. Και τότε ανέλαβε ο Πάγκαλος...

Ο «σκιώδης υπουργός Εξωτερικών» του Γ. Παπανδρέου μίλησε για «κοινές επιχειρήσεις ΚΚΕ - ΝΔ»! Οταν του ζητήθηκε να ονοματίσει έστω μια, έκανε ότι δεν άκουσε, ψελλίζοντας ότι όσα είπε τα είχε διαβάσει στον... Τύπο!

Η αρχική γελοιοποίηση διαδέχτηκε την απόλυτη κατάντια όταν επανήλθε αφήνοντας υπαινιγμούς για συμφέροντα του ΚΚΕ πίσω από την αγορά της εταιρείας «Γερμανός» από την «Κοσμοτέ»!

Υπαινιγμοί που - πράγματι - είχαν γραφτεί στον Τύπο. Από τον... Πρετεντέρη («Βήμα», 10/10/2006). Και πριν τον Πάγκαλο τα είχε αναπαράγει (στον «Αλφα», 25/6/2007)... ο Καρατζαφέρης!

Για όσους θα ήθελαν να περιγράψουν σύντομα το είδος της αντι-ΚΚΕ χορωδίας της Χαριλάου Τρικούπη και των υπολοίπων της παρέας, είναι απλό: «Χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη»...
Τα προσωπεία έπεσαν

«Με όσα λέει ο κ. Πάγκαλος συμφωνούν όλοι στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την πολιτική του ΚΚΕ».


(Αννα Διαμαντοπούλου, «Ελευθεροτυπία», 11/7/2007)

*

Δε χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες μέρες για να επιβεβαιωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας αυτό το οποίο κατήγγειλε το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή. Οταν ο Πάγκαλος πέταξε τη λάσπη περί «κοινών επιχειρήσεων του ΚΚΕ με τη ΝΔ», το Γραφείο Τύπου του Κόμματος, τόνισε ότι είμαστε στην αρχή μιας οργανωμένης αντικομμουνιστικής προβοκάτσιας, η έμπνευση, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της οποίας βαραίνουν την ίδια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, προσωπικά.

Οι τοποθετήσεις της Α. Διαμαντοπούλου προέρχονται από ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με θέση εξαιρετικά ευανάγνωστη, όσον αφορά τις σχέσεις της με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Είναι η κυρία Διαμαντοπούλου στην οποία ανατέθηκε και η οποία συνέταξε το Πρόγραμμα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ερχόμενες εκλογές.

Επομένως, όταν είναι η συντάκτρια του «προγραμματικού λόγου» του ΠΑΣΟΚ που ομολογεί αυτοπροσώπως ότι «με όσα λέει ο κ. Πάγκαλος συμφωνούν όλοι στο ΠΑΣΟΚ», τότε στο ερώτημα «από πόσο ψηλά» στο ΠΑΣΟΚ ενορχηστρώνεται η τακτική της προβοκάτσιας και της λάσπης ενάντια στο ΚΚΕ, δίνεται μια ξεκάθαρη απάντηση.

Δίπλα στην αιδήμονα - και ως εκ τούτου... λαλίστατη - σιωπή του κ. Παπανδρέου, δίπλα στην ομολογία της Α. Διαμαντοπούλου, ας προστεθούν επίσης και οι τοποθετήσεις των Βερελή (που αναμάσησε τα περί «Γερμανού» - στον «Αντέννα»), Λοβέρδου (που τάχθηκε «αλληλέγγυος» με τον Πάγκαλο - στο «Μέγκα»), Μπίστη (ομοίως - στα «Νέα»).

Στο «κόλπο» και η... «Αυγή»!


Η επιχείρηση του ΠΑΣΟΚ αποκαλύφθηκε ακαριαία από το ΚΚΕ. Στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης, ο «Ρ» έδωσε αποστομωτική απάντηση, δημοσιεύοντας από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, τις τοποθετήσεις των βουλευτών του Κόμματος, ενάντια στην εξαγορά του «Γερμανού» από την «Κοσμοτέ».

*

Αντιγράφουμε (από τη συνεδρίαση ΡΝΣΤ' της ολομέλειας της Βουλής - από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, 22/6/2007, όπου η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη καταγγέλλει την εξαγορά της «Γερμανός» από την «Κοσμοτέ»):

*

«Ελπίδα Παντελάκη: "Με την ευκαιρία της σημερινής Επερώτησης από το ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τομείς της απελευθέρωσης της κυβέρνησης και της νυν και της προηγούμενης (...) Ολα αυτά έχουν επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας» (...) «Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά, τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (...)».

*

Κι όμως, ενώ οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ λούφαξαν, εκείνη που έτρεξε προς βοήθειά τους ήταν η... «Αυγή».

Η εφημερίδα του ΣΥΝ, σε δημοσίευμά της την επόμενη μέρα και υπό τον τίτλο «Τον... Γερμανό κάνει το ΚΚΕ για τον "Γερμανό"» («Αυγή», 12/7/2007) υιοθετεί τις συκοφαντίες Πάγκαλου, προσπερνά τα στοιχεία που δημοσίευσε ο «Ρ», και εγκαλεί το ΚΚΕ για «ύποπτη στάση»!!!

Σημειώστε: Οι υπερασπιστές του Πάγκαλου, με το απαράμιλλο «αριστερό» ήθος τους, είναι αυτοί που οικτίρουν το ΚΚΕ επειδή «δε θέλει την ενότητα» με τους λασπολόγους του, δηλαδή μαζί τους...
Κριτήριο ψήφου και ο κατήφορός τους!

Στην πορεία προς τις εκλογές, κόντρα στη δικομματική αντιπαράθεση της παραπολιτικής, της όξυνσης, της πόλωσης, της σκανδαλολογίας, ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ανταλλάσσουν «κομπλιμέντα» του τύπου «είστε σπείρα» - «όχι, εσείς είστε εγκληματική οργάνωση», το ΚΚΕ επιμένει να μιλά για το μεροκάματο που με ευθύνη και των δυο είναι στα 650 ευρώ.

Φέρνει στο επίκεντρο της συζήτησης την ανεργία που αγκαλιάζει 500.000 ανθρώπους, τη φτώχεια που αγκαλιάζει 2.000.000 ανθρώπους, τις συντάξεις της πείνας, τη διάσωση του δημόσιου πλούτου, είτε αφορά τα δάση, είτε τους αιγιαλούς, είτε τις δημόσιες επιχειρήσεις.

*

Αυτή η πολιτική συμπεριφορά από την πλευρά του ΚΚΕ δεν εξυπηρετεί όσους θέλουν να υποβιβάσουν την πολιτική σε μια ηθικά ατροφική ενασχόληση, όπου θα υπάρχει χώρος μόνο για σκάνδαλα, για συναλλαγές, για δοσοληψίες, για μίζες και για ύβρεις.

*

Η επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ περί δήθεν ύπαρξης «κοινών επιχειρήσεων μεταξύ ΚΚΕ - ΝΔ», έχει ένα και μόνο στόχο: Να τραβήξει, να συμπαρασύρει και το ΚΚΕ στο δικομματικό «γήπεδο» της μπόχας και του βούρκου της σκανδαλολογίας.

Είναι ένα «γήπεδο» με το οποίο το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση, που δεν του ταιριάζει. Κι ο λόγος είναι πολύ απλός: Δεν είμαστε ίδιοι!

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει, ούτε να ακολουθήσει τον κατήφορο των υβριστών που δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν μαζί του πολιτικά, αλλά μόνο στο επίπεδο της λάσπης. Στο πεδίο αυτό, της λάσπης, θα μείνουν μόνοι τους. Βαθιά νυχτωμένοι και βαθιά βουτηγμένοι.

*

Ας γίνει κι αυτό, λοιπόν, κριτήριο ψήφου. Οι ψηφοφόροι δεν είναι μόνο θεατές, είναι και κριτές της προβοκάτσιας. Ας κρίνουν, λαμβάνοντας υπόψη ότι: Η ηθική του εκάστοτε πολιτικού παράγοντα (είτε πρόκειται για κομματικό φορέα, είτε για πολιτικό πρόσωπο) δεν μπορεί ποτέ να ξεπερνάει τις ηθικές αρχές και τα ιδεώδη που κυριαρχούν στον πολιτικό του χώρο και στην τάξη που εκπροσωπεί.




Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 11:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα εύστοχο και θαρραλέο κείμενο
ΕΔΩ:


http://apergospastis.pblogs.gr/2008/07/apistefth-laspologia-enantion-toy-kke.html
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 10:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το φρενοκομείο


ΙΣΩΣ, να μην υπάρχει άλλη ιστορική περίοδος σαν τη σημερινή. Έχουμε ζήσει τον αμοραλισμό του αστικού πολιτικού κόσμου, τις ωμές και κυνικές δολοπλοκίες των μηχανισμών του πολλές φορές. Έχουμε «περικυκλωθεί» από τις πνιγηρές αναθυμιάσεις της πολιτικής παρακμής δεκάδες φορές. Και έχουμε νιώσει, πάρα πολλές φορές, στο πετσί μας το παγερό ρίγος από τις μακάβριες γκριμάτσες των πολιτικών αστικών κρίσεων.

Αυτό, όμως, που ζούμε σήμερα είναι ασύλληπτο: Είναι το «απέραντο φρενοκομείο» της καπιταλιστικής σήψης, η ολοκληρωτική και γενικευμένη «δικτατορία» της δολοφονίας της Πολιτικής και ισοπέδωσης της σκέψης, η πλέον αποτρόπαια μορφή κυριαρχίας των μηχανισμών και των εγκάθετων προβοκατόρων τους.

Το 1965 και το 1989 ωχριούν μπροστά στο σημερινό «καθεστώς» της πολιτικής αθλιότητας. Σήμερα έχουν «σπάσει» όλοι οι οχετοί της καπιταλιστικής σήψης και εκτοξεύονται, σαν ορμητικός χείμαρρος, όλες οι ακαθαρσίες. Μας έχουν κατακλύσει από παντού τα λήμματα και τα ποικίλα τρωκτικά των υπονόμων. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το πλέον αποτρόπαιο είναι ότι όλα αυτά τα τρωκτικά των υπονόμων, βουτηγμένα ολόκληρα μέσα στα σκατά εμφανίζονται σαν πολιτικοί και ηθικοί εισαγγελείς, σαν ιεροκήρυκες της πολιτικής εντιμότητας και ήθους!!!

ΕΝΑ «απέραντο φρενοκομείο» της σήψης αυτού του κόσμου και αποτρόπαιο συγχρόνως: Των πολιτικών, των θεσμών, των διανοουμένων και των δημοσιογράφων. Αυτοί οι τελευταίοι αναπαράγουν και ανακυκλώνουν, σε διατεταγμένη υπηρεσία (συνειδητά η ασυνείδητα), τη σαπίλα των αφεντικών τους, τα δόλια παιχνίδια τους και τις δολοπλοκίες τους. Βρίσκονται μέσα στην εστία της διαπλοκής και μιλάνε εναντίον της διαπλοκής, επικαλύπτοντας την «εστία» (τη βιομηχανία των ΜΜΕ) και την οικονομική μήτρα των σκανδάλων και της διαφθοράς. Εκτελούν τις εντολές των αφεντικών, προβάλλουν τα κάθε λογής πολιτικά τρωκτικά για να χύσουν το γκεμπελικό τους δηλητήριο και δολοφονούν τις ιδέες και την πολιτική με τη μετάθεση κάθε σοβαρού ζητήματος στα «διεφθαρμένα» πρόσωπα, στα «σενάρια» στις φήμες, στις «προσωπικές σπιλώσεις». Φυσικά οι οικονομικοί μηχανισμοί που κινούν τα νήματα οι «ιμάντες» της διαπλοκής (ΜΜΕ), τα ίδια τα σκάνδαλα αυτών των οικονομικών μηχανισμών και του παρακράτους τους μένουν στο απυρόβλητο!!!

Μόνο σε ένα τέτοιο καθεστώς, πολιτικά τρωκτικά, σαν τον Καρατζαφέρη θα αποτελούσαν «πηγή» μαρτυρίας. Οι αστυνομικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούσαν πάντα τον προβοκάτορα και το χαφιέ τους σαν «πηγή» πληροφοριών. Αυτό, όμως που περιοριζόταν στη σφαίρα της αστυνομικής δίωξης των ιδεών και της πολιτικής, τώρα επιβάλλεται στο σύνολο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Και αυτό είναι το μακάβριο της Νέας Εποχής: Η ολοκληρωτική δολοφονία της πολιτικής σκέψης και των Ιδεών με την επιβολή της «πολιτικής» της αστυνομικής λογικής.

Η ιδεολογική αντιπαράθεση και η πολιτική κριτική αντικαθίστανται με τις προβοκατόρικες λογικές του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους και των προβοκατόρων του: Δημοσιογράφων και «πολιτικών» τύπου Καρατζαφέρη.

Το να ρίχνεται τέτοια λάσπη στο ΚΚΕ επειδή δεν πήγε βουλευτής του σε μια «Επιτροπή», όταν ασταμάτητα έχει καταστήσει σαφείς και γνωστές τις πολιτικές του θέσεις πάνω στο ζήτημα, αυτό είναι παράκρουση προβοκάτσιας. Προβοκάτσια που δολοφονεί κυριολεκτικά την πολιτική σκέψη και μεταθέτει το ζήτημα από την αρένα της σύγκρουσης ιδεών και πολιτικών στο βούρκο της λάσπης και της παραπολιτικής χυδαιότητας…

Μεταθέτει, επιπλέον, την πολιτική συζήτηση για τα σκάνδαλα και τη σήψη στα αστυνομικά, γαργαλιστικά σενάρια και στη σκανδαλολογική φλυαρία.
Δηλαδή συγκαλύπτει τα σκάνδαλα, παρακάμπτει το πολιτικό ζήτημα και αθωώνει, όχι μόνο το σύστημα, αλλά και τους σάπιους θεσμούς του: τα κόμματα και τις άλλες θεσμικές δομές εξουσίας.

Και η αναπαραγωγή αυτών των καρατζαφερικών προβοκατόρικων αθλιοτήτων από τα ΜΜΕ και από τα διαπλεκόμενα συγκροτήματα του Τύπου («νταβατζήδες») αποδεικνύει, σε όποιον επιμένει να σκέπτεται, όλο το παιχνίδι και το ρόλο του παρακρατικού προβοκάτορα: Του ΛΑ.Ο.Σ.

Η σιωπή μπροστά σε τέτοιες αθλιότητες, η σιωπή μπροστά σε όλες αυτές τις καρκινώδεις μεταστάσεις της σήψης, είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

ΟΛΟΙ πρέπει να αντιδράσουμε. Η υπόθεση ξεπερνάει το ΚΚΕ. Δεν είναι υπεράσπιση του ΚΚΕ. Είναι υπεράσπιση της Πολιτικής.
Υπερασπιζόμαστε τον ιδεολογικό αγώνα και την πολιτική κριτική.


ΟΧΙ στην προβοκατόρικη σπίλωση των ιδεών και της πολιτικής.
Το ΚΚΕ, και οποιοδήποτε κόμμα πρέπει να κριτικάρονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ, να αντιπαραθέτουμε τις δικές μας ιδέες και πολιτικά επιχειρήματα και όχι να το δυσφημίζουμε αφοριστικά.

Αυτό, όμως, είναι και το μεγάλο πρόβλημα των αρουραίων του καθεστώτος: δεν έχουν ιδέες και πολιτικές απόψεις να αντιπαραθέσουν: Είναι η ίδια η καθεστωτική σαπίλα.

Γι’ αυτό ανατρέχουν σε προβοκατόρικα ουρλιαχτά, σε ψεύδη ή πίσω στη Σοβιετική Ένωση!!!

Μας κατηγορούν ότι είμαστε «τσιράκια» του ΚΚΕ. Χαμογελούμε με κατανόηση. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 10:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με όλα αυτά που κάνει το ακροδεξιό μαντρί τρωκτικών, αναρωτιέμαι αν θα αναγνωρίσουν πως έκαναν λάθος όσοι έσπευσαν να αποδοκιμάσουν το κείμενο κάποιου που έβγαζε ως ύποπτους τους απανωτούς εμπρησμούς του βιβλιοπωλείου του Άδωνι και τις διασυνδέσεις του με χουλιγκάνια...

Με τα κόπρανα που ξερνάει το μαντρί του, δεν θα με ξένιζαν καθόλου κάτι τέτοια πράγματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 11:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχεις δίκιο σ. Μπρακούλια.
Ο Άδωνις είναι "πάστα" προβοκάτορα.
Σε κάποιο κανάλι απόψε τον Στρίμωξε κάποιο στέλεχος του ΚΚΕ και ο Κύρτσος για τις αναπόδεικτες και προβοκατόρικες βλακείες εναντίον του ΚΚΕ, σχεδόν όλοι γελούσαν στο πάνελ και ο Άδωνις μίλαγε ασυνάρτητα και ασταμάτητα.
Και κάποια στιγμή, μια και δεν έπειθε κανένα, πέταξε για την Κα-γκε-μπέ που χρηματοδοτούσε το ΚΚΕ.
Μετέθεσε το ζήτημα πίσω στους Σουμέριους και Βαβυλωνίους.
Και φυσικά εισέπραξε την ειρωνεία του Κύρτσου.
Θα μας μιλήσουν στο τέλος και για τα εγκλήματα του σταλινισμού. Ποιοι, του ΛΑΟΣ!!!!!!!!
"Εκπαιδευμένοι" προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 12:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ΚΚΕ φταίει για όλα!!!!!!!!

Βγήκαν και διάφορα μπλοκ και ανέλαβαν εργολαβία επιθέσεων κατά του ΚΚΕ.
Το κατηγορούν γιατί έχει, μέσα στον καπιταλισμό, επιχειρήσεις!!!


Αν αυτό δεν είναι «δημοσιογραφία» μαύρης προπαγάνδες;, τότε οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους.

Εδώ καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα!!!

Μετατοπίζουν το πελώριο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ζήτημα των σκανδάλων στο κατά πόσο το ΚΚΕ είναι συνεπές κομμουνιστικό κόμμα!!!

Κόπτονται τα τρωκτικά κάθε είδους για την κομμουνιστική αυθεντικότητα του ΚΚΕ!!!

Τι υποκρισία αβυσσαλέα.

Το ζήτημα όμως κύριοι είναι άλλο: το σύστημα που γεννάει τα σκάνδαλα και διαφθείρει ακόμα και τους αριστερούς, το καθεστωτικό κυβερνητικό οικοδόμημα που τα γιγαντώνει και τα ΜΜΕ που διαπλέκονται με κάθε βρωμιά. Και ασφαλώς τα «παπαγαλάκια» και οι «εγκάθετοι» όλων αυτών.

Τα «παπαγαλάκια» και οι «εγκάθετοι» έχουν εγκαταλείψει τις εστίες και τους φορείς μόλυνσης και ψάχνουν εναγωνίως να «ξετρυπώσουν» «λάθη» του ΚΚΕ, «πληροφορίες» και «δημοσιεύματα» εναντίον του ΚΚΕ. «δημοσιεύματα» από τους προπαγανδιστικούς οχετούς (ΜΜΕ) του καθεστώτος!!!

Ξαφνικά τα διαπλεκόμενα συγκροτήματα του Τύπου και όλη η φαιά αντικομουνιστική προπαγάνδα παρωχημένων εποχών γίνονται οι «αξιόπιστες» πηγές εναντίον του ΚΚΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ!!!

Αλλά, ακόμα και αν δεχτούμε όλα αυτά τα δημοσιεύματα των τρωκτικών, πάλι ανακύπτουν τα εξής ερωτήματα που δολίως παρακάμπτονται:

α). Είναι το ΚΚΕ υπεύθυνο για τα σκάνδαλα, τη διάβρωση των κομμάτων, για τα εκατομμύρια ευρώ των μονοπωλίων που έχουν συρρεύσει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.; Αυτά τα ξεχάσανε τα τρωκτικά «παπαγαλάκια».

β). Το ΚΚΕ κυβερνάει όλα αυτά τα χρόνια ή «καθοδηγεί» τις θεσμικές, κρατικές εξουσίες, ώστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να διαπλέκεται με τα πολυπλόκαμα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα; Και αυτό το καίριο ζήτημα (η πηγή της «μίζας» και της εξαγοράς) παρακάμπτεται από τα τρωκτικά κάθε είδους και κάθε χρώματος.

γ). Το ζητούμενο δεν είναι εάν ένα αριστερό κόμμα έχει κάποιες επιχειρήσεις. Όταν δεν έχεις οικονομικούς «νταβάδες» οι επιχειρήσεις είναι μια πηγή αυτοχρηματοδότησης. Και οι επιχειρήσεις δουλεύουν με τους όρους του συστήματος, διαφορετικά κλείνουν…

Το ζητούμενο είναι το κατά πόσο αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν πηγή αυτοχρηματοδότησης του κόμματος ή πηγή κερδών για τη γραφειοκρατία του κόμματος. Γιατί αν αποτελούν πηγή πλουτισμού κάποιων τότε αλλοιώνεται η πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος και αναπτύσσονται τάσεις καπιταλιστικής ενσωμάτωσης.

Εσείς κύριοι σε τι διαφωνείτε. Στο κατά πόσο το ΚΚΕ τείνει να ενσωματωθεί στο δικό σας καθεστώς; Δεν σας πειράζει αυτό, μάλλον το επιδιώκετε. Απλώς θέλετε να εκθέσετε και να συκοφαντήσετε την κομμουνιστική ιδεολογία, τις αγωνιστικές αριστερές παραδόσεις και το ΚΚΕ επειδή ακόμα επιμένει να μιλάει εναντίον του καπιταλιστικού καθεστώτος. Αν δεν αντιτασσόταν, έστω με τα πολλά λάθη του, στο σύστημα θα το επαινούσατε και θα το προβάλλατε όπως τα άλλα κόμματα για τα οποία ΠΟΤΕ δεν ασχοληθήκατε να ανακαλύψετε τις διαπλοκές τους και το πώς κάνανε τα χρήματα τα στελέχη τους.

δ). Τέλος, από τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, έχετε δει κανένα υπερβάλλοντα πλούτο των ηγετών του, βίλες, πισίνες και τα λοιπά…

Κάντε μια έρευνα στους ηγέτες και τα στελέχη των άλλων κομμάτων για να διαπιστώσετε που βρίσκονται τα «σκάνδαλα», οι χρηματισμοί, οι περιουσίες, οι βίλες και τα κότερα. Αυτά τα καταπίνετε όλα. Οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ σας μάραναν.

Εκτός και αν είστε «καθαρόαιμοι» κομμουνιστές και αγανακτείτε για την «αστικοποίηση» του ΚΚΕ. Τότε βγείτε και πέστε το ανοικτά. Αλλά «κομμουνιστής» και «τρωκτικό» είναι δύο έννοιες ασυμβίβαστες και αλληλοαναιρούμενες.

Την «εκσυγχρονιστική», πασοκική προπαγάνδα αναπαράγετε, όπως και ο Καρατζαφέρης, το προβοκατόρικο αυτό «εκσυγχρονιστικό» κατασκεύασμα.

Βλέπετε το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε καθεστώς διαλυτικής αποσύνθεσης, γεγονός που θα στρέψει πολύ κόσμο στο ΚΚΕ. Όλο, λοιπόν το προβοκατόρικο παρακράτος από Τα ΜΜΕ, μέχρι τα «ανεξάρτητα» μπλοκ ανέλαβαν, χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, το έργο κατασυκοφάντησης του ΚΚΕ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλώς ήλθες ξανά Παντελή και έτσι καλώς να τα λες πάντα!

Η υποκρισία έναντι του ΚΚΕ ξεχειλίζει από τα στόματα των εγκάθετων, όπως ξεχειλίζει από τα αστικά κομματικά μαντριά, ο βούρκος, η μυρωδιά της σαπίλας τους.

Πραγματικά, οσμίζονται την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνουν πόσο λίγος και fake είναι ο Τσίπρας, οπότε για να αποτρέψουν ενεργητική ριζοσπαστικοποίηση του κόσμου μέσω της ένταξής του στο ΚΚΕ, το λασπολογούν για να φανεί πως "είναι κι αυτό σαν όλα τα άλλα".

Στην αντιδραστική πρωτοπορεία το μαντρί του Καρατζαφύρερ, πραγματικά ό,τι πιο σάπιο, διεφθαρμένο, συστημικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Άραγε, όσοι καλόπιστοι πατριώτες είναι ακόμη εκεί μέσα, δεν καταλαβαίνουν τον ύπουλο και βαθιά συστημικό ρόλο του;;;;
Αφού δεν κατάλαβαν, όταν είδαν εκεί μέσα το απίστευτο αχταρμά, δυσαρεστημένων αδηφάγων νεοδημοκρατών, μοναρχικών, νεοναζιστών, αστοεθνικιστών, λεπενικών, νεοδωδεκαθειστών, εθνικοφρόνων, νεοεποχιτών, ΓΟΧ και όλο αυτό το κακό συναπάντημα, ας καταλάβουν ΤΩΡΑ από την προβοκατόρικη πρωτοπορεία του εναντίον του ΚΚΕ "τί παίζει" εκεί μέσα και ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Θέλω επίσης να πω προς την ηγεσία του ΚΚΕ:
Ρε τυφλοπόντικες!
Όσο και αν ενσωματωθήκατε μέσα στο σύστημα και γίνατε γραφειοκράτες μέσω των κομματικών επιχειρήσεων, ΔΕΝ μπορείτε να δείτε τώρα πως το σύστημα ΠΟΤΕ δεν σας χώνεψε αλλά απλώς σας ανέχτηκε χάριν των αδυναμιών του ή για άλλους, δικούς του λόγους;;;;
Πώς να το πούμε;
ΔΕΝ σας πάει ρε!
ΔΕΝ σας γουστάρει!
Ό,τι και να κάνετε, θα είστε πάντα κόκκινο πανί για αυτό, γιατί λοιπόν συνεχίζετε να το παίζετε παναγίες;
Ως πότε θα κάνετε την πάπια και το καλό παιδί μην τυχόν και σας περιλάβει το σύστημα;
Αφού σας περιποιείται με τα γρανάζια του, όσο κι αν το έχετε βουλώσει σε αναρίθμητες κοινωνικές συγκρούσεις, όσο κι αν έχετε υπονομεύσει κινηματικές αντιδράσεις στην καπιταλιστική αναδιάρθρωση σε ένα κάρο κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;;;
ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ;;;
Ήδη το ξεστόμισε -έτσι για να μετράμε αντιδράσεις- ένας ξεπεσμένος αστοδιανοούμενος, θα περιμένετε να γίνει πραγματικότητα;

Με 2 λόγια:
Φίλοι ηγέτες του ΚΚΕ, μετά απ'όλα αυτά ή No More Mr.Nice Guy ή Fuck off and die για να το πω στα εγγλέζικα μπας και το καταλάβετε καλύτερα ότι βρίσκεστε σε υπαρξιακό σταυροδρόμι...
Επιστροφή στην κορυφή
Διονύσης Γ.



Ένταξη: 27 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 3:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάλλον ο φίλος Μπρακούλιας μέσα στην οργή του, ξεχνάει πως η δήθεν ελληνολατρική έπαρση που διδάσκει καθημερινά από την τηλεόραση ο Άδωνις, τυφλώνει και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αυτοκριτική και "έξοδο από το μαντρί".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 5:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα τρωκτικά κριτές και εισαγγελείς


Βρε αιφνιδίως όλοι φωτίστηκαν και ανακάλυψαν τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ!!!

Άνοιξαν οι φάκελοι των μυστικών υπηρεσιών και τα στόματα των «αναγνωστών» ΤΩΡΑ!!!

Τώρα που βυθίζεται το καθεστώς και τα παρακρατικά του κυκλώματα μέσα στη σήψη τους. Τώρα που βγήκαν στη φόρα οι εισπράξεις του ΠΑΣΟΚ από τη Ζήμενς, τώρα που η αποσύνθεση των κομμάτων βγάζει στην επιφάνεια τα τρωκτικά παντός είδους και παντός καιρού: Από πολιτικούς, θεσμικούς δημοσιογράφους των προπαγανδιστικών καθεστωτικών διαύλων μέχρι τα παραρτήματά τους στη μπλοκόσφαιρα.

Όλοι τους γρανάζια ενός σάπιου μηχανισμού, πιόνια (συνειδητά τα περισσότερα, χρήσιμοι ηλίθιοι τα άλλα) του καθεστώτος. Όλοι αυτοί ΤΩΡΑ ξεχύνουν, κατά κύματα, την ηθική τους αγανάκτηση για τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ!!!

ΤΩΡΑ που θέλουν να διαλύσουν το πολιτικό σκηνικό και να κατασκευάσουν κόμματα προτεκτοράτα, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενα από τους μεγάλους «νταβάδες». ΤΩΡΑ «ξύπνησαν» όλων των ειδών τα πρακτοράκια για να σπιλώσουν το ΚΚΕ.

Το γιατί; Εύκολα το αντιλαμβάνεται κανείς. Η γενικευμένη πολιτική αποσύνθεση, διάλυση και αναπαλαίωση των κομμάτων οδηγεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ριζοσπαστικοποίηση και ενίσχυση του ΚΚΕ.

Και είναι αυτό που δεν θέλουν. Να αφυπνιστούν οι λαϊκές μάζες, να αριστεροποιηθούν και να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ. Είναι πολύ επικίνδυνο να στρέφονται οι λαϊκές μάζες αριστερά: Εκεί δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το ΚΚΕ.

ΟΛΑ τα αναχώματα που έχουν κατασκευάσει αποδεικνύονται σήμερα αδύναμα να συγκρατήσουν μια τέτοια στροφή.

Γι’ αυτό γαβγίζουν διατεταγμένα όλων των ειδών τα τρωκτικά: Πολιτικά και δημοσιογραφικά, στα ΜΜΕ και στην μπλοκόσφαιρα.

Αυτό τους καίει και όχι ότι το ΚΚΕ έχει «εξοκείλει» από αρχές και τις παραδόσεις του κομμουνιστικού κινήματος. Αν τους ένοιαζε αυτό θα ασκούσαν πολιτική κριτική στο ΚΚΕ και όχι ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ. Αν τους ένοιαζε η τυχών ενσωμάτωση του ΚΚΕ στο καπιταλιστικό σύστημα θα αναδείκνυαν τα προβλήματα του λαϊκού κινήματος, θα έδιναν μια πολιτική διέξοδο στην κριτική τους, θα ήταν αγωνιστές. Αυτοί είναι τρωκτικά, ξεπουλημένα τομάρια…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 16, 2008 8:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αρχίζουν να γίνονται μπούμερανγκ οι προβοκατόρικες επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ.
Είναι τόσο θλιβεροί οι «εκτελεστές» του ΛΑ.Ο.Σ που γίνονται ρεντίκολο στα κανάλια. Οι αντικομουνιστικές τους υστερίες δεν μπορούν να επικαλύψουν το Βατερλώ τους. Ακόμα και στα πρόσωπά του διαγράφονται οι αποκρουστικές τους προβοκατόρικες γκριμάτσες.
Οι χαφιέδες και οι προβοκάτορες είναι αναλώσιμα υλικά. Όταν τα πράγματα ζορίσουν και απειλείται η καθεστωτική και παρακρατική πηγή, θυσιάζονται.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με την κατασκευασμένη αυτή καθεστωτική «τσόντα». Ήδη διαφαίνεται κάποια αλλαγή συμπεριφοράς απέναντί της από τους «τηλεστάρ». Τώρα που το ΠΑΣΟΚΙΚΟ, εκσυγχρονιστικό παρακράτος κινδυνεύει να αποκαλυφτεί, θα θυσιαστεί η «τσόντα» για να διασωθεί ο καθεστωτικός κορμός.
Τώρα, που αρχίζει ο ελληνικός λαός να συνδέει τον ΛΑ.Ο.Σ με το «εκσυγχρονιστικό» καθεστώς και να οδηγείται στον πολιτικό στόχο (ότι δηλαδή πίσω από τους εκτελεστές προβοκάτορες του ΛΑ.Ο.Σ. είναι το ΠΑΣΟΚ), θα καεί το «αναλώσιμοι υλικό» για να διασωθεί η «εστία».
ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να σταματήσει το «κύκλωμα» της πολιτικής σκέψης που συνδέει το «μηχανισμό» με τους «εκτελεστές».
Παρατηρείστε τους τηλεπαρουσιαστές. Μόλις κάποιος του ΚΚΕ επιχειρήσει να συνδέσει ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ και να αναφερθεί σε πολιτικά γεγονότα, αλαλάζουν και κόβουν τη συζήτηση.
Οι «εκτελεστές» χαφιέδες και οι προβοκάτορες έχουν πάντα το ίδιο τέλος. Τους θυσιάζουν τα αφεντικά τους για να σωθούν, όταν κινδυνεύσουν…
Και μάλιστα όταν έχουν την ατυχία να έχουν «πρόσωπα» σαν του Καρατζαφέρη, του Πλεύρη και Σία…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες