Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Όταν σβήνουν την ιστορία.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 4:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Όταν σβήνουν την ιστορία. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν σβήνουν την ιστορία.

Η θεωρία και η πρακτική του επαναστατικού σοσιαλισμού έχει τελεσίδικα και κατηγορηματικά καταδικάσει κάθε πράξη τρομοκρατίας: «ατομική τρομοκρατία», πράξεις μαζικών πυρπολήσεων, καταστροφών, και βανδαλισμών.
Τέτοιες πράξεις μαζικής, καταστροφικής υστερίας τις έχει χαρακτηρίσει, μάλιστα και σαν φασιστικές ψυχώσεις. Τα γραπτά του Τρότσκι ιδιαίτερα, τα οποία αναλύουν πληρέστερα την τρομοκρατική φρενοβλάβεια του φασισμού, είναι αποκαλυπτικά.
Αλλά και η ελληνική ιστορική εμπειρία είναι αποκαλυπτική.
Μετά την πτώση της Χούντας οι «σκληρές», μαζικές διαδηλώσεις αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο. Οι συγκρούσεις με την αστυνομία συχνότατες. Δεν είναι τυχαίο, ότι τότε υπήρχε μια μαζική «άκρα αριστερά», με πολύ προχωρημένες ιδέες και πράξεις. Τα οδοφράγματα ήταν καθημερινό φαινόμενο. Και όμως δεν είχαμε τέτοιες πράξεις. Και όταν κάποιες δυνάμεις των «αναρχικών» προβαίνανε σε τέτοιες μεμονωμένες τρομοκρατικές πράξεις, κυρίως καψίματος αυτοκινήτων, σύσσωμη σχεδόν η «άκρα αριστερά» και τα παραδοσιακά αριστερά κόμματα (ΚΚΕ, ΚΚΕες.) τις καταδίκαζαν σαν πράξεις που λειτουργούν αντικειμενικά προβοκατόρικα.
ΣΗΜΕΡΑ, βλέπουμε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ αναποδογύρισμα. Να υμνολογούνται σχεδόν απΆ όλους τους «αριστερούς» (πλην ΚΚΕ, αλλά με μισόλογα) οι πράξεις αυτές και να χαρακτηρίζονται «κοινωνική έκρηξη» (Αλαβάνος)!!!
ΣΗΜΕΡΑ που έχουν συντρίψει τα κοινωνικά κινήματα και αδυνατεί η ενσωματωμένη «αριστερά» να δώσει κινηματική διάσταση στην υποβόσκουσα λαϊκή οργή, χαρακτηρίζει κάθε τρομοκρατική έκφραση και ψύχωση καταστροφής, «λαϊκό κίνημα» και «κοινωνική έκρηξη»!!!
ΣΗΜΕΡΑ, αυτή η «αριστερά» υποθάλπει τις τρομοκρατικές «εκρήξεις» των κουκουλοφόρων και εμπορεύεται εκλογικά τα τρομοκρατικά επεισόδια των κουκουλοφόρων.
Και ούτε είναι σε θέση να διακρίνει ότι αυτό το «κίνημα κουκουλοφόρων» είναι πλέον οργανωμένο και καθοδηγούμενο από τους καπιταλιστικούς παρακρατικούς μηχανισμούς και από τις μυστικές υπηρεσίες. Αυτοί οι μηχανισμοί, πατώντας πάνω στην εξαθλίωση, τα αδιέξοδα και την ισοπέδωση της νεολαίας, οργανώνουν το «μίσος» της και το καθοδηγούν για τα πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες είναι αμέτρητες. Το ίδιο, πλουσιότατες είναι και οι ιστορικές εμπειρίες του λαϊκού κινήματος. Γνωστότατες επίσης και οι μέθοδοι του κράτους και του παρακράτους και ιδιαίτερα οι ναζιστικές μέθοδοι οργάνωσης και χειραγώγησης του κοινωνικού «μίσους» της κατεστραμμένης νεολαίας…
ΟΤΑΝ η κοινωνική οργή και ο «θυμός» των κατεστραμμένων και εξαθλιωμένων λαϊκών μαζών, ιδιαίτερα της νεολαίας παίρνει τέτοιες μορφές καταστροφικών ψυχώσεων και «εγκλωβίζεται» στις δαγκάνες των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, αυτό σημαίνει ΠΡΩΤΑ απΆ όλα ότι ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν υπάρχει. Όταν το «κοινωνικό μίσος» που γεννάει και γιγαντώνει το καπιταλιστικό καθεστώς και τα κόμματα, εκδηλώνεται με συμμορίες κουκουλοφόρων, ΤΟΤΕ την πρώτη και αποκλειστική ευθύνη την έχει η αυτό-ονομαζόμενη αριστερά.
Είναι η προδοσία και ο εκφυλισμός της αριστεράς, η νεοταξική της μετάλλαξη που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τις πλανητικές υπηρεσίες να κάνουν πάρτι πάνω στην αθλιότητα, να κατασκευάζουν τα τάγματα καταστροφής και να αξιοποιούν, για τα δικά τους συμφέροντα και σχέδια, τους κουκουλοφόρους και την τυφλή νεανική οργή.
ΚΙΝΗΜΑ κοινωνικών εκρήξεων δεν μπορεί ΠΟΤΕ να είναι κίνημα κουκουλοφόρων. Το «κίνημα κουκουλοφόρων» είναι κατασκευασμένο, τρομοκρατικό «κίνημα των μηχανισμών του συστήματος.
Και γιΆ αυτό το κατάντημα ευθύνεται η υπόδουλη και ενσωματωμένη αριστερά, μέρος της οποίας είναι οργανικό κομμάτι της πλανητικής εξουσίας και των οικονομικών σπονσόρων της, τύπου Σόρος. Τέτοιο κομμάτι είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και πολλοί «αριστεριστές» που το παίζουν υπερεπαναστάτες…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Τρι Δεκ 09, 2008 9:58 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κόκκινο Φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποκαλυπτικές οι δηλώσεις Αλαβάνου μετά τη συνάντηση με Καραμανλή.

Με το κόλπο του χαιρετισμού όσων διαδηλώνουν χωρίς κουκούλα "ξέχασε" τους κουκουλοφόρους. Μην κάνοντας όμως καμιά αναφορά στους "γνωστούς αγνώστους" δείχνει το σχέδιο σε όλες του τις διαστάσεις.

Οι "γνωστοί άγνωστοι" δεν είναι καινούργιο φρούτο. Έχουν επισημανθεί δεκαετίες τώρα και καταδικαστεί από ΟΛΑ τα κόμματα χωρίς βέβαια ποτέ να συλληφθεί κάποιος από αυτούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Αλαβάνος τώρα δεν "είδε" γνωστούς αγνώστους, ούτε ως παρεισφρύοντες στις διαδηλώσεις που χαιρέτισε.
Ξαφνικά (Wink για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί οι γνωστοί (στο σύστημα και τους μηχανισμούς του) και άγνωστοι (στους πολίτες) δεν... υπάρχουν! Ξαφνικά(Wink δεν έχει σημασία να αναφέρεσαι σε αυτούς και να καταδικάζεις τη δράση τους. Ξαφνικά (Wink ένας ηγέτης της "αριστεράς" δεν βρίσκει σημαντική την ανάγκη περιφρούρησης των διαδηλώσεων από αυτούς που περιορίζουν και εκτρέπουν το μήνυμά τους!

Ε, αυτά δεν "ξεχνιούνται" χωρίς λόγο. Και ο ακραίος καιροσκοπισμός της κάλπης δεν φτάνει για να εξηγηθούν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 5:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ΚΚΕ δείχνει πως έχει υποκλιθεί στο "κίνημα" με τις ασφαλίτικες κουκούλες.

Κάτι λίγα που ψελλίζει, είναι ανίκανα να το διαφοροποιήσουν ως προς την ουσία. Οι ελπίδες ελαχιστοποιούνται. Το ΚΚΕ νοιάζεται μονάχα για να είναι σεβαστές οι παρελάσεις του από τους τραμπούκους συνεργάτες της ασφάλειας. Όταν το ΚΚΕ επιτυγχάνει την αμνηστεία, ΟΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, αφήνει όλους τους άλλους.

Δυστυχώς η ιστορία είναι υπερβολικά διδακτική...
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 7:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κράτος-κουκουλοφόροι: Οι δύο όψεις του νομίσματος

Όταν δεν καταδικάζεις ανοικτά και καθαρά το προβοκατόρικο «κίνημα» των κουκουλοφόρων δεν συμβάλεις μόνο στη σύγχυση του ελληνικού λαού, αλλά στρώνεις και το έδαφος για τις αυριανές θηριωδίες των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίον των κινημάτων και ιδιαίτερα του νεολαιίστικου κινήματος.
Γίνεσαι ο ιδεολογικός βραχίονας της καταστολής, ιδεολογικό και πολιτικό «γρανάζι» της πλανητικής τρομοκρατίας και των μυστικών υπηρεσιών.
Η τρομοκρατία στις ποικίλες της μορφές, μία από αυτές είναι οι βαρβαρότητες των κουκουλοφόρων, αποτελεί, όπως το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, το πλέον προνομιούχο μέσο άσκησης εξουσίας από τους ασφαλίτικους και κρατικούς μηχανισμούς καταστολής.
Τα ΜΜΕ, είναι οι διαφημιστές και οι σπόνσορες του τρομοκρατικού θεάματος. Μέσα από αυτά προωθούνται τα πολιτικά παιχνίδια των κατασκευασμένων τρομοκρατικών πράξεων, οι στρατηγικοί, αλλά και οι άμεσοι στόχοι των διεθνών, αλλά και εγχώριων «νταβάδων».
Τα γεγονότα που ζούμε, όπως από την αρχή τονίσαμε, είναι μια από τις πιο κακουργηματικές προβοκάτσιες των «νταβάδων» και των ασφαλίτικων μηχανισμών τους.
Οι άμεσοι πολιτικοί στόχοι, της πολιτικής αποσταθεροποίησης, της σύγχυσης και της προώθησης των πολιτικών παιχνιδιών, σχεδόν επετεύχθησαν. Το κυβερνητικό οικοδόμημα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, με τη ανύψωση του «κινήματος των κουκουλοφόρων» σε «κοινωνική έκρηξη» και «λαϊκό κίνημα». Τώρα θα μπουν πιο γρήγορα σε εφαρμογή τα σενάρια της παραπέρα αμερικανοποίησής μας και των νέων συμφορών που απεργάζονται τα επιτελεία της Νέας Τάξης για την Ελλάδα.
Στρώθηκε επίσης ο δρόμος για την αστυνομοκρατία και τις αυριανές άγριες καταστολές των κινημάτων.
Η νέα υστερία των ΜΜΕ, μετατίθεται από τη «λαϊκή έκρηξη» στις καταστροφές. Όλοι ζητούν ισχυρό κράτος!!! Προετοιμάζουν τη κοινή γνώμη να αποδεχτεί άγρια κατασταλτικά μέτρα.
Με το να μην καταδικάζουν ΑΝΟΙΚΤΑ τον προβοκατόρικό ρόλο των κουκουλοφόρων οι ποικίλοι αριστεροί», το αντίθετο να τον υποθάλπουν, στα μάτια του ελληνικού λαού ταυτίζεται το πραγματικό λαϊκό κίνημα που βρίσκεται προ των Πυλών, με το πλαστό «κίνημα» των κουκουλοφόρων, της ψυχωτικής καταστροφής και του πλιάτσικου.
Το σχέδιο του καθεστώτος και των μηχανισμών του πέτυχε!!!
Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλο το φάσμα της αριστεράς που δεν αποκάλυψε, ούτε αποκαλύπτει, ανοικτά και καθαρά, την θηριώδη προβοκάτσια αυτών των γεγονότων και του «κινήματος» των κουκουλοφόρων, καθώς τους βαθύτερους λόγους και στόχους αυτών προβοκατόρικων σχεδιασμών.
Τώρα θα δρέψουμε του καρπούς, ΟΧΙ μόνο του εγκλωβισμού μας στα μακάβρια παιχνίδια των «νταβάδων», αλλά και της σκληρής αστυνομικής βίας που έρχεται εναντίον των αυθεντικών λαϊκών εκδηλώσεων.
Τώρα ανοίξαμε το δρόμο σε ακόμα μεγαλύτερη αστυνομική βία και τρομοκρατία.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το σημαιοφόρο των νέων συμφορών, το άλλοθι της νέας τρομοκρατικής θηριωδίας. Όταν δίνεις άλλοθι στην τρομοκρατία των κουκουλοφόρων, ουσιαστικά δίνεις άλλοθι στην τρομοκρατία του κράτους. Ακριβώς γιατί κουκουλοφόροι και κράτος (προτεκτοράτο των Αμερικανών) είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 7:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητοί σκεπτόμενοι άνθρωποι,

Σας ονομάζω έτσι διότι μόνο σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν σχέση με το Ρεσάλτο. Από όσα γράφει ο admin, αποδυκνύει ότι δεν είναι απλώς σκεπτόμενος αλλά ΣΟΦΟΣ !! Η ταυτόχρονη δήθεν εξέργεση από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη θυμίζει έντονα έργο μυστικών υπηρεσιών. ¶λλωστε είναι ήδη γνωστό πως ο UCK φτιάχθηκε από την CIA και παρουσιάστηκε ως αφθόρμητη λαική εξέργεση. Σας παρακαλώ να γράψει κάποιος/α για τα ΕΛΕΕΙΝΑ Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης που παρουσιάζουν συνεχώς τους κουκουλοφόρους για αγωνιστές. Το κυριότερο όπλο του εχθρού είναι τα ΜΜΕ !!
Ευχαριστώ
ΥΓ: είναι επίσης γνωστό ότι οι ΗΠΑ αφού δεν έριξαν τον Μιλόσεβιτς με τους πρόστυχους βομβαρδισμούς του 1999, διοχέτευσαν εκαττομύρια δολλάρια σε αντικυβερνητικές ομάδες Σέρβων και έτσι φάνηκε ότι έπεσε από τον Σερβικό λαό !!
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 7:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και επειδή μου αρέσουν τα στοιχεία δείτε αυτό (από το site του περιοδικού Στρατηγική)

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=5868&Itemid=85
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κόκκινο Φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Εχουμε και το λαό που δεν θέλει να κυβερνηθεί από αυτούς τουλάχιστον,
Επαναστατική κατάσταση δηλαδή, που θαλεγε και ο γερο Βλαδίμηρος.

Αν είχαμε και το επαναστατικό υποκείμενο θα ήταν καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγιοποίησαν το άτυχο παιδί και το ηρωποίησαν, με δακρύβρεχτους, μελοδραματικούς σπαραγμούς, για να το εμπορευτούν ΜΜΕ και πολιτικοί: Όλοι οι απατεώνες, προτάσσουν, σε κάθε φράση τους τον άμοιρο Αλέξανδρο.
Οχετοί του ψεύδους και της παραπληροφόρησης. Μελοδραματικές συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, αναθέματα και θρήνοι, όλα προς πώληση στην αδηφάγα αγορά του πολιτικού εμπορίου και του τηλεθεάματος.
Αυτό που εξοργίζει είναι ο ανελέητος βομβαρδισμός του ψεύδους και της αχαλίνωτης υποκρισίας.
Κάθε ευαίσθητος άνθρωπος θρηνεί για κάθε στυγνή αστυνομική δολοφονία οποιουδήποτε, πόσο μάλλον ενός δεκαπεντάχρονου παιδιού.
Η καπηλεία, το ψεύδος, η κατασκευή «αγίων» και «ηρώων», το αποκρουστικό πολιτικό και τηλεοπτικό εμπόριο είναι αυτά που προκαλούν την αηδία.
Λοιπόν, απλώς, για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρουμε, γνωρίζοντες πολύ καλά, ότι ο μικρός Αλέξανδρος ήταν δραστήριο «μέλος» του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού» χώρου.
Ήταν το πλουσιόπαιδο με τις πισίνες και την «αντιεξουσιαστική» δράση!!!
Αυτά προς το παρόν. Για ενημέρωση και όχι για υποβάθμιση της στυγερής δολοφονίας του.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προς τον Ρεπόρτερ,

να αναφέρεις στοιχεία για αυτό που λες αλλιώς δεν γίνεσαι πιστευτός.
Πάντως είναι ύποπτο ότι τον αγιοποιούν τα ΜΜΕ
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι στοχεία να αναφέρω;
Γνωρίζω πολύ καλά, προσωπικά και λεπτομέρειες!!!
Δεν σου φτάνει αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αν όντως ισχύει αυτό, να πας να καταθέσεις στο δικαστήριο που θα γίνει, ώστε να υπάρξει δίκαιη δίκη
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τί σχέση έχει η πολιτική ιδιότητα του νεαρού με την εν ψυχρώ δολοφονία του;
τι είναι αυτά που λες για δίκαια δίκη;
Κανένα έλεος για αστυνονικό που δολοφονεί εν ψυχρώ.
Εξάλλου το τι ήταν ο μικρός το γνωρίζουν τα ...όργανα και πολλοί άλλοι, όπως και οι καθηγητές του!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
τσαγκάρης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρασκευά, το ζήτημα δεν είναι να "υπερασπιστεί" κανείς τον μπάτσο. Το τί έγινε εκεί το ξέρουν μόνο οι μάγειροι της πληροφορίας και τα εργολαβικά κανάλια που την διοχετεύουν. ΑΚΡΗ δεν βρίσκει κανείς με τις μυστικές υπηρεσίες. Γι' αυτό και δεν έχει σημασία το πώς ακριβώς έγινε αλλά το τί έγινε. Για ποιά υπεράσπιση μιλάς;
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ο Ρεπόρτερ αναφέρει : "κανένα έλεος για αστυνομικό κ.λπ" Για αυτούς που καίνε τα μαγαζιά μας και κάναν ασήκωτες στο ξύλο 2 κοπέλες στο Μοναστηράκι την Κυριακή ξημερώματα, να έχουμε έλεος ; Ναι για αυτούς τους αγωνιστές να έχουμε έλεος....
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Παρασκευά είσαι εκτός θέματος.
Και μπερδεύεις τα πράγματα.

Δόθηκε μια διασταυρωμένη πληροφορία.

ΣΤΟΠ εδώ.
Το θέμα μας είναι πολιτικό...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες