Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Σώου "κατάληψης" στην συνασπισμοκρατούμενη Ερτ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 5:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σώου "κατάληψης" στην συνασπισμοκρατούμενη Ερτ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΡΤ - Ο Καραμανλής τώρα μαθαίνει ποιός κυβερνά ουσιαστικά


Όταν ο αρχιδωσιλογικός Συνασπισμός λύνει και δένει στην ΕΡΤ, σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, από το '89 τουλάχιστον, και δεν τον κουνάει κανείς αυτόν τον "αριστερό" γιατί είναι αναντικατάστατος επιστήμονας στον προπαγανδιστικό ολοκληρωτισμό, μάστορας στην γλοιώδικη υποτακτικότητα και άλλοθι "αριστεροσύνης", "προοδευτισμού" και "πολυφωνίας", είναι γελοίο μετά να αναρωτιέται κανείς για το "σώου" "επαναστατικότητας" που σήμερα έκαναν "καταληψίες" στην ανέκαθεν συνασπισμοκρατούμενη ΕΡΤ. Οι λεπτομέρειες του συμβάντος δεν παρατίθενται γιατί είναι αδιάφορες και σίγουρα εμετικές. Η εκσυγχρονιστική σαπίλα και παρασιτισμός της Κρατικής κορυφώθηκε επί Καραμανλή. Απεναντίας, η Χούντα του Χυτήρη και του Ρέππα καλή ήτανε. Αυτά παθαίνουν οι γραφικοί κυβερνητικοί μανδαρίνοι όταν οι "αριστεροί" υποτακτικοί λακέδες τους λογοδοτούν πρώτα στον υπερατλαντικό εργοδότη και μετά στην υπηρεσιακή ιεραρχία τους. Οι "δεξιοί" γραφικοί μανδαρίνοι δεν ελέγχουν ούτε την "δεξιά" ΕΡΤ τους!! Αυτό είναι το ασύλληπτο βάθος και διαπλοκή του συνασπισμένου παρακράτους των φανερών και μυστικών υπηρεσιών.



Όταν ο εκσυγχρονιστικός Κουίσλινγκ τοποθετήθηκε το '96 η "μηντιακή πολυφωνία" οριζότανε έτσι:

1) Να υπάρχει η εκάστοτε κυβερνητική τυπικά δεξιά γραμμή (που εκφραζόταν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)

2) Και να υπάρχει και ο βολικός "αντίλογος" που στην ουσία υπερθεμάτιζε από τα "αριστερά" τις νεοφιλελεύθερες επιλογές εντοπίζοντας σαδιστικά την αθλιότητα μόνο στις κατηγορίες των ομοφυλοφίλων, των μεταναστών, των "μειονοτήτων", στην καρέτα-καρέτα κλπ.

Ο Συνασπισμός ήταν αυτή η έκφυλη "διανοητική" χυδαιότητα που μόνο με την ψυχική πουστιά της Πομπαντούρ αμιλλάται όταν στο πλήθος των κολασμένων έβλεπε μόνο ένα πρόβλημα: ότι δεν είχαν παντεσπάνι!!

Αυτό τον "ιδεολογικό" αμοραλισμό λουστήκαμε δύο δεκαετίες τώρα.
Ζούμε μια μαζική λιμοκτονία και συνολική εξαθλίωση και το μόνο πράγμα που κινηματογραφικά επιδοτήθηκε, το μόνο πράγμα που φεστιβαλικά σε μπιενάλε και άλλα "χάπενινγκ" προβλήθηκε, το μόνο που κέντρισε την "Τέχνη", το μόνο πράγμα που μεταδόθηκε (από ΕΡΤ και άλλες "έντεχνες" δομές) είναι ο κατατρεγμένος μετανάστης και ομοφυλόφιλος.

Ανατρέξτε στα αρχεία προγραμμάτων της ΕΡΤ για να δείτε την θεματολογία! Ξοδέψτε μια ολόκληρη μέρα από το βράδυ ως το πρωί για να διαπιστώσετε με τί προκλητική "πολιτική ορθότητα" και χυδαίο συνασπισμένο καθωσπρεπισμό μονοπωλείται μονόπαντα η "άλλη άποψη" που μέσα από το Κράτος "καταγγέλει" και "τα βάζει" με το Κράτος!!!!


Αυτή η συνασπισμένη αλητεία δεν μαζεύεται πλέον με τίποτα. Την έχουν αποθρασύνει και κανακέψει oi Εξουσίες. Ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου του '93-'96, ο εκσυγχρονιστικός Κουίσλινγκ, ο "δεξιός" Καραμανλής.

Είναι απορίας άξιον πως γίνεται όλες οι δημοσιοϋπαλληλικές (αλλά και ιδιωτικές) καθεστωτικές δομές, από προπαγανδιστικές έως ξεκάθαρα παρακρατικές, εν μέσω τέτοιου αχαλίνωτου καπιταλισμού και αστυνομοκρατίας (όταν πρόκειται για εργατικές κινητοποιήσεις), να κυριαρχούνται και να καθοδηγούνται από τον συνασπισμένο δωσιλογισμό σε τέτοιο προκλητικό βαθμό και να φωταγωγείται τόσο προνομιακά και μονοπωλιακά το "αντιπολιτευτικό" σώου του. Είναι απορίας άξιον, αλλά μόνον για τους αφελείς εντέλει.



Όλα αυτά τα "εντυπωσιακά" "επαναστατικά" συμβάντα αποδεικνύουν μονάχα αυτό: Ο Καραμανλής και κάθε τυπική ηγεσία είναι η "δημοκρατική" και "ευνομούμενη" βιτρίνα του εποικοδομήματος. Ο ουσιαστικός έλεγχος και οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται από πωρωμένες συνασπισμένες ευρωνατοϊκές δομές που καμιά κοινοβουλευτική σκηνοθεσία δεν τις ελέγχει, και δεν δύναται να τις μετακινήσει χιλιοστό πιο πέρα...

Αυτές οι ευρωνατοϊκές δομές έχουν ξεφτιλίσει και την παραδοσιακή ξενοδουλία και υποταγή της καθεστωτικής δεξιάς. Αυτοί οι κύριοι "αριστεροί", κάνοντας την μπάζα της ζωής τους, καθιστούν ακόμη και τον μη "αριστερό" Καραμανλή, από υποτακτικής απόψεως, ακατάλληλο...
Ακριβώς γι' αυτό και τους επιδοτεί η Αυτοκρατορία αβυσσαλέα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε εδώ χίπικο θεατρινισμό που θέλει να μας πεί ότι η Χούντα των Γιωργάκη-Αλαβάνου θα είναι πιο "ανθρώπινη" και "πάνω από τα κέρδη"...

http://www.youtube.com/watch?v=PK9lpMk7fiY&eurl=http://troktiko.blogspot.com/2008/12/20_16.html


Καλά να πάθει ο Καραμανλής που κανάκεψε την συνασπισμένη "πολυφωνία" του "αριστερού" νεοφιλελευθερισμού για να εξυπηρετήσει τις προπαγανδιστικές του ανάγκες. Αυτοί, κύριε "Πρωθυπουργέ", δεν λογοδοτούν στην "Δεξιά" σας. Λογοδοτούν μονάχα εκεί που λογοδοτεί και το Κράτος σας και γι' αυτό, ως ισότιμοι, σας παρακάμπτουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.greekalert.com/2008/12/blog-post_4.html


Σταματήστε να κοιτάτε να εκμεταλλεύονται τα παιδιά μας!

Καταρχάς να διευκρινήσουμε σαν blog πως δεν μας ενοχλεί καθόλου η κατάληψη της ΕΡΤ
άλλο πράγμα η ειρηνική κατάληψη και άλλο πράγμα το σπάσιμο και το πλιάτσικο...
αν είχαν κάνει κατάληψη και τα έσπαγαν τότε θα είμασταν εναντίον τους...
πάμε παρακάτω...
έγινε κατάληψη της δημόσιας τηλεόρασης...ωραία...

υπάρχει κανείς αφελής που πιστεύει πως αυτό έγινε χωρίς την βοήθεια κάποιων από μέσα;;;;;
υπάρχει κανείς αφελής που πιστεύει πως αυτό έγινε χωρίς την βοήθεια κάποιων κρατικοδίαιτων υπαλλήλων δήθεν "αντιστασιακών";;;;

τα παιδιά διαμαρτυρονται και πολλές φορές με το δίκιο τους
το κακό δεν είναι η διαμαρτυρία των παιδιών
το κακό είναι που κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά...
σχεδιάζουν....
και εφαρμόζουν τα σχέδια τους τοποθετώντας ως βιτρίνα και κάλυψη τα παιδιά...

αλήθεια το να παρασύρεις ανήλικους σε διάφορες πράξεις είτε κακουργηματικές είτε πλημεληματικές διώκεται ή όχι;;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 7:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;»

Όχι μόνο τα γεγονότα, αλλά και οι ρήσεις έρχονται ιστορικά επαναλαμβανόμενες σαν φάρσα.
Καιρός να αναφωνήσει και ο Καραμανλής ο νεώτερος τη ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;».
Εμάς δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα. Αυτά που γίνονται σήμερα τα έχουμε επισημάνει και αναλύσει από πολύ παλιά.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Έχουμε αναλύσει σε όλες της τις πτυχές την ιδεολογική κυριαρχία της αυτοκρατορικής, πολυπολιτισμικής «αριστεράς» και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους.
β). Έχουμε τεκμηριώσει, πολλές φορές ότι οι κυβερνήσεις αποτελούν τους πολιτικούς διαχειριστές του καθεστώτος και ότι η πραγματική εξουσία βρίσκεται στους οικονομικούς «νταβάδες» (τους υπερατλαντικούς κυρίως) και στα ποικίλα ιδεολογικά, πολιτικά και παρακρατικά τους όργανα.
γ). Έχουμε προδιαγράψει την τύχη της Ν.Δ., επισημαίνοντας το μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει: Την «εκσυγχρονιστική» της πασοκοποίηση.
δ). Αναλύουμε ακατάσχετα και κουραστικά ότι η στρατηγική της τρομοκρατίας αποτελεί το πλέον προνομιακό μέσον άσκησης πολιτικής από το υπέρ-κράτος των ΗΠΑ και τις υπηρεσίες του που ελέγχουν και κατέχουν όλους τους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους.
Η στρατηγική αυτή συνίσταται στην κατασκευή και τον έλεγχο δήθεν αριστερών οργανώσεων, τύπου «17Ν», μέσω των οποίων υλοποιούνται ευρύτεροι πολιτικοί σχεδιασμοί.
Από αυτή την κατασκευή της «αριστερής» «ατομικής τρομοκρατίας» οδηγήθηκαν οι σπόνσορές της σε μια διεύρυνση και εξάπλωσή της: Στην κατασκευή τρομοκρατικών συμμοριών με πιο μαζικές διαστάσεις και με ποικίλους στόχους: ποσοτικές συσσωρεύσεις μαζικών τρομοκρατικών πράξεων μέσα στην κοινωνία, στα Ιδρύματα, στις Εκκλησίες, στους δρόμους κ.λπ., συσσωρεύσεις με προσχεδιασμένο στόχο την «κατασκευή» και καθοδήγηση τρομοκρατικών «κινημάτων»: σαν και αυτό που ζούμε σήμερα.
ΟΙ συμμορίες αυτές αποτελούν τα νέα τρομοκρατικά «τάγματα εφόδου» του πλανητικού φασισμού, επανδρωμένα από ανυποψίαστους νεολαίους που έχουν πέσει σε πολιτική και ψυχική εξαθλίωση, από αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και βρίσκουν κερδοφόρα εργασία στο πλιάτσικο και στην τρομοκρατία ΚΑΙ από τους συνειδητούς καθοδηγητές: Πρώην αριστερούς, μετανοημένους και εξαγορασμένους και εκπαιδευμένους ασφαλίτες και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών
ΟΛΑ αυτά τα έχουμε αναλύσει εδώ και χρόνια διεξοδικά και κουραστικά. Κάποιοι γελάγανε όταν τα γράφαμε.
Σήμερα το γέλιο τους έχει παγώσει και αρχίζουν να τα βλέπουν πολλοί. ..
Δεν μας εκπλήσσει, συνεπώς, το τρομοκρατικό πραξικόπημα της κατάληψης της ΕΡΤ.
Αυτό που μας εκπλήσσει είναι ότι κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» ακόμα δεν τα βλέπουν και πιστεύουν ότι αυτές είναι επαναστατικές πράξεις μια «λαϊκής εξέγερσης»!!!
Μόνο που δεν σκέφτονται ότι μια λαϊκή εξέγερση δεν τρομοκρατεί την κοινωνία, αλλά τη συσπειρώνει. Δεν αδειάζει το κέντρο της Πόλης από τους ανθρώπους, αλλά το πλημμυρίζει. Η Αθήνα και οι κάτοικοί της ζουν σε ΤΡΟΜΟ, Ούτε να κατεβούν στο κέντρο δεν τολμούν!!!
Αυτό είναι τρομοκρατία και ΟΧΙ λαϊκή εξέγερση.
Και από πού παίρνουν τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ κατάληψης της ΕΡΤ οι «εξεγερμένοι»; Υπάρχουν Λαϊκά Συμβούλια, Επιτροπές Αγώνα εκλεγμένες από τα όργανα της Λαϊκής Εξέγερσης; Συντονιστικό που να υλοποιεί τις αποφάσεις; Πού είναι το «διευθυντήριο» της Εξέγερσης; Πού είναι οι στόχοι, τα αιτήματα, οι αποφάσεις και τα όργανα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ των Λαϊκών μαζών;
Μόνο τρομοκρατικές «συμμορίες» και μαθητές για ασπίδα, το παρακράτος με κουκούλες και κάποια τμήματα μαθητών για συγκάλυψη και άλλοθι.
ΖΟΥΜΕ τη νέα βαρβαρότητα των φασιστικών τρομοκρατικών μηχανισμών.
Και η κυβέρνηση επειδή γνωρίζει παρακολουθεί έντρομη!!!

Η Νέα καθεστωτική τρομοκρατία που ετοιμάζεται για τα αυθεντικά κινήματα θα έρθει σαν μακάβριο τέρας εναντίον κάθε αγωνιστή και κάθε ιδέας ανατρεπτικής…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΕΓΒΡΕΤ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 8:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H OLH YPO8ESH SE MAS POU ZOUME EDW STHN MEGALH BRETANNIA ADIASSTA EXEI THN OSMH TWN BRETANNIKWN MYSTIKWN YPHRESIWN!


THS INTELLIGENCE SERVICE!

KYRIOI PERA APO TA FOUMARA PERI AU8ORMHTHS (ALLA ARISTA ORGANWMENH!!!!!!) ANARXIKH ANTARSIAS

KRYBETAI H MEGALH ALH8EIA OTI H SYGKEKRIMENH KRISH SXEDIASTIKE KAI EKTELEITAI APO 3ENA KENTRA!

OSOI EISTAI AFELEIS H APLA KALOPISTOI DIAXWRISTE AMESWS THN PAROUSIA SAS APO TO SYNTELOUMENO EGKLHMA KATA THS XWRAS!

SYMETEXETAI SE ENGKLHMA ESXATHS PRODOSIAS APO TA APOTELESMATA TOU OPOIOU 8A BGHTAI ZHMIWMENOI ESEIS KAI OLOI OI ELLHNES GYRW SAS!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από τον Τζαννετάκο και τον Κούλογλου στις "πορτοκαλί" καταλήψεις




ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ της "αριστερής" προπαγάνδας επιπέδου Κούλογλου, που αειθαλώς και ανεξαρτήτως κυβέρνησης γανώνουν αυτιά και εγκεφάλους από την υποτιθέμενη πλέον "κουλτουριάρικη" και "ποιοτική" μηντιακή πηγή: την "προσεγμένη" ΕΡΤ του Τζαννετάκου και του "Παν-Παν".

Όταν ο δωσιλογικός Κουίσλινγκ φλόμωνε ασφυκτικά τον καθεστωτικό μηχανισμό του με αποκλειστική επιλογή την συνασπισμένη παράκρουση και φιλαυτία, ήξερε πολύ καλά τι έκανε: οργάνωνε το ραδιοτηλεοπτικό του λιβανιστήρι με έναν κεντροαριστερούλικο κομματικό στρατό τυφλωμένο και φανατισμένο με τον "πολυπολιτισμικό" ξεπεσμό και την κοσμοπολίτικη ιδιωτεία.
Κατ' αυτόν τον τρόπο και οι στρατηγικοί στόχοι των "ανοιχτών" στο δουλεμπόριο συνόρων εξυπηρετούνταν, και η καταναλωτική ασυδοσία της "ελεύθερης" αγοράς βαπτίζοταν "πρόοδος" και "εκσυγχρονισμός", και οι αυτοκρατορικοί σχεδιασμοί στο επίπεδο της κατάτμησης και της δημιουργίας προτεκτοράτων προωθούνταν με το άλλοθι του "αντιεθνικισμού".

Οτιδήποτε "εθνικό", δηλαδή οτιδήποτε στενά δεμένο με τις πολιτισμικές καταβολές του λαού και το αγωνιστικό παρελθόν αυτού του τόπου καταδιώχθηκε απηνώς από ποικίλα διορισμένα κοσμοπολιτικά ξόανα που αναπαρήγαγαν τον εμετό της Αυγής και του Βήματος με τις "ποιοτικές" κρατικές εκπομπές "κόντρα στο ρεύμα της τηλεθέασης και των διαφημιστών".


Αυτή την δωσιλογική αυθάδεια αναθρέψαμε και μετά με περιπετειώδη σενάρια προσπαθούμε να διαλεύκανουμε το "μυστήριο" του πώς εισήλθε, πώς επιτήδια ελίχθηκε και πώς οι "καραδοκούντες" μπάτσοι έκαναν τα στραβά μάτια...

Αφού η "δεξιά" ΕΡΤ αποτελεί από αμνημονεύτων δωσιλογικών "αριστερών" χρόνων το άντρο και το τσιφλίκι της συνασπισμίτικης αβάντας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Βαπαν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 17, 2008 2:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Απόδειξη της κατάντιας της ΕΡΤ είναι η σημητική αηδία που προβάλλεται ακόμα και σήμερα στην "δεξιά" διακυβέρνηση της ΝΔ.Είναι η εξαμβλωματική εκπομπή "Ριμέικ¨ όπου θα μπορούσε να είναι άνετα προπαγανδιστική εκπομπή του ΣΥΝ.Παρελεύνουν όλες οι <μεγάλες> προσωπικότητες τύπου Δήμου,Σωμερίτη και λοιπών ασπόνδυλων.Πιστεύω ότι αυτή η σειρά είναι ενδεικτική του κλίματος.Οπότε τι μιλάμε για ΕΡΤ και πράσινα άλογα..
Επιστροφή στην κορυφή
Κόκκινο φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 17, 2008 4:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ροζ έγινε... πορτοκαλί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια διαδακτική ιστορία από το χτες: πριν πολλά χρόνια, την εποχή της μεταπολίτευσης, οι Εσωτερικάκηδες, είχαν -όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν- όλα τα πόστα στην ΕΡΤ.
Η "μονοκομματική" ΕΡΤ ήταν (και) δικό τους βιλαέτι. Ο τότε επικεφαλής δέχτηκε κάποια στιγμή τις παρατηρήσεις του Καραμανλή. Γιατί αυτό έτσι, γιατί εκείνο αλλιώς. Έφαγε τα χαστούκια του ο τύπος και ψέλλισε ένα "μα κύριε πρόεδρε στα πόστα κλειδιά είναι αυτοί του ΚΚΕ Εσωτερικού, το δικό τους γίνεται", περιμένοντας προφανώς ενθάρρυνση για αλλαγές. Αμ δε!
"Κάνε ότι θέλεις" του είπε ο αρχηγός της ΝΔ "αλλά αυτούς μην τους πειράζεις, είναι δικοί μου".
Και έμειναν βέβαια και συνέχισαν τα δικά τους παιχνίδια.

Όχι ότι μετά, με το ΠΑΣΟΚ, μπήκαν στη γωνία. Η γραμμή για "πράσινη ΕΡΤ" είχε πάντα και μπόλικη δόση... ροζ. Οι σφουγγοκωλάριοι της εξουσίας συνέχισαν να... παντεσπανίζονται από το σύστημα.

Αργότερα πάλι, με τη συγκυβέρνηση, ποιοι είχαν το πάνω χέρι στην ΕΡΤ που πληρώνουμε ΌΛΟΙ; Μα τα ροζ, ακόμη, παιδιά του συστήματος. Απλώς, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι του ΚΚΕ Εσωτερικού και της ΕΑΡ, έδωσαν κι ένα κομμάτι στους μεταλασσόμενους κόκκινους των Δραγασάκηδων και των Αλαβάνων.

Και μετά; Α, μετά ήρθε ο "εκσυγχρονισμός", οπότε, σε αυτό τον τομέα τίποτε δεν άλλαξε. Η αξιοκρατία, οι κανόνες και οι αρχές είναι για τον κοσμάκη, άντε και για δηλώσεις των Αλέκων από τα μπαλκόνια ή τα παράθυρα της τηλεόρασης. Τα ΜΜΕ είναι για αυτούς που "μυρίζουν" κατά πού τραβά ο νεοταξίτικος άνεμος. Και ποιοι μυρίζουν πρώτοι το συμφέρον του συστήματος; Μα τα καλόπαιδα του κοσμοπολιτισμού των Αλέκων.

Μετά ήρθε η σειρά του Καραμανλή και των "γαλάζιων παιδιών" που όρμησαν στη μάσα. Στην ΕΡΤ πάντως αυτοί που έμειναν ουσιαστικά αλώβητοι, να λύνουν και να δένουν όπως πάντα ήταν οι ροζ, που εδώ και μια δεκαετία γίνονται όλο και περισσότερο... πορτοκαλί!

Γίνεται μετά να μας εκπλήσσουν αυτά που βλέπουμε;
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες