Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Ιοί»: Οι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Ιοί»: Οι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Ιοί»: Οι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα


Οι επιθανάτιοι σπασμοί των «Ιών» της «Ελευθεροτυπίας» δύσκολα πλέον επικαλύπτονται. Οι λακέδες του Σόρος είναι τόσο πλέον γνωστοί στον ελληνικό λαό που προκαλούν την οργή και πολλών Συνασπισμένων. Δεν πείθουν, παρά μόνο τους επιδοτούμενους του σιναφιού τους: τους ποικίλους «αριστερούς» αρουραίους των υπονόμων.
Είναι τόσο κραγμένοι και ξεδοντιασμένοι δωσίλογοι που κινδυνεύουν να χάσουν και τις επιδοτήσεις, καθώς και τα ποικίλα καθεστωτικά τους προνόμια. Γι’ αυτό σπαράζουν σαν το σφαγμένο κόκορα, ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα: Τις ίδιες αλχημείες πολτοποίησης (η πεμπτουσία της νεοταξικής ισοπέδωσης) ολόκληρης σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας μέσα στο «σακί» του «εθνικισμού» και του «ρατσισμού». Οι άμοιροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ελληνική κοινωνία τους έχει πλέον πάρει χαμπάρι και επιμένουν υστερικά και καθόλου «ανανεωτικά» στα ίδια τεχνάσματα απάτης και στο ίδιο φαιό τους οπλοστάσιο κατασυκοφάντησης όλων όσων αντιστέκονται στις ιμπεριαλιστικές θηριωδίες και σκευωρίες, καθώς και στα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα της πολυπολιτισμικότητας.
Διαβάστε τη νέα, αγωνιώδη, απελπισμένη, αλλά και λυσσώδη απόπειρα των «Ιών», Εδώ:

http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=50520892,65358012,73260604,87304124


Εμμένουν, υστερικά και απελπισμένα, στο μπαγιάτικο και αναποτελεσματικό τέχνασμα που χρησιμοποίησαν στο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού: Στην ιδεολογική και πολιτική ταύτιση όλων όσων απέρριπταν το εκτρωματικό «ιστορικό» μύθευμα της Ρεπούση.
Το ίδιο δόλιο και αντιεπιστημονικό τέχνασμα χρησιμοποιούν και σήμερα τα υπαλληλάκια του Σόρος εναντίον όλων εκείνων που δεν αποδέχτηκαν την τρομοκρατία των κουκουλοφόρων και πλιατσικολόγων και την καθεστωτική «άποψη» περί «εξέγερσης» της νεολαίας.
Ανέσυραν, λοιπόν, το γνωστό κατασκευασμένο σάκο τους, το άθλιο σόφισμα: «εθνικιστικός χώρος» και τσουβάλιασαν εκεί μέσα τους πάντες, ισοπεδώνοντας εντελώς διαφορετικές κοινωνικές (ταξικές) ποιότητες, διαφορετικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά και πολιτικές ταυτότητες. Όλα ένα πρόσωπο.
Ο Μίκης ταυτίζεται έτσι, με αυτό το τσαρλατάνικο, αλλά πολύ γνωστό φαιό τέχνασμα, με τον Καρατζαφέρη και τη Χρυσή Αυγή, το ίδιο ταυτίζονται με τους «ακροδεξιούς» το ΚΚΕ, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι είχαν μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων, ακόμα και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που διατύπωσαν άλλη άποψη από αυτή των υπαλλήλων του Σόρος.
Με αυτό το γνωστό σόφισμα του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, το οποίο αποτελεί σήμερα το τρομοκρατικό τέχνασμα της αυτοκρατορίας και των αφεντικών των «Ιών», όλες οι δυνάμεις και οι ποιότητες οι κοινωνικές και πολιτικές είναι «εθνικιστικός χώρος»: Τέτοιο αβαντάζ στον «ακροδεξιό εθνικισμό» μόνο οι επαγγελματίες «αντιεθνικιστές» και τα φερέφωνα του «πλανητικού εθνικισμού» θα μπορούσαν να κάνουν.
Οι λωποδύτες, υπάλληλοι του Σόρος, στο όνομα του «αντιεθνικισμού» δεν κατασκευάζουν απλώς τα «σκιάχτρα» του «ακροδεξιού εθνικισμού», αλλά και τα επιδοτούν πολιτικά, κατάφορα: Δεν τα δαιμονοποιούν απλώς, αλλά τα εμφανίζουν σαν απόλυτα, ιδεολογικά και πολιτικά, κυρίαρχα μέσα στην ελληνική κοινωνία.
Φυσικά, οι «Ιοί», μέσα στην τρέλα της δωσίλογης υποταγής τους στα παραρτήματα του Σόρος και του πλανητικού ιμπεριαλισμού, δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη αντίφαση της λογικής τους και του αχαλίνωτου τσαρλατανισμού τους.
Μιλάνε για τη μεγαλύτερη νεολαιίστικη «εξέγερση» στην ελληνική ιστορία, αλλά συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτικών της δυνάμεων ήταν αντίθετη!!!
Γιατί αν προσθέσει κανείς στις δυνάμεις της «Δεξιάς», τις δυνάμεις του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών σκόρπιων τότε τι μένει; Μια ασήμαντη μειοψηφία Συριζαίων, οι «Ιοί» και οι «νταβάδες» που προέτρεπαν και μίλαγαν για «εξέγερση».
Ένα τέτοιο αξιοθρήνητο πιόνι των «νταβάδων» και του Σόρος είναι οι «Ιοί». Και αυτοί οι ιδεολογικοί «μπάτσοι» μοχθούν να εμφανίσουν το νταβατζιλίκι, τους κουκουλοφόρους, τις φωτιές, καταστροφές και τα πλιάτσικα «εξέγερση» της νεολαίας.
Έξω, όμως, από αυτά τα δόλια τεχνάσματα απάτης και ταύτισης των πάντων, για την ουσία οι «Ιοί» δεν λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Πώς θεμελιώνουν ότι τα «Δεκεμβριανά» αποτελούν τη μεγαλύτερη ιστορική εξέγερση της νεολαίας; Πάνω σε αυτό τσιμουδιά.
Ούτε λέξη για τα χαρακτηριστικά αυτής της «εξέγερσης», τους «σταθμούς» της, το «υποκείμενό» της, τους πρωταγωνιστές και ηγέτες της, τις «απόψεις» της , τα «συνθήματά» της, τους στόχους της, τα μέσα οργάνωσής της, τα οράματά της και πολλά άλλα που το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει διεξοδικά.
Παρακάμπτουν για άλλη μια φορά τα ουσιώδη οι «μπράβοι» του Σόρος και επιδίδονται σε τεχνάσματα εξομοίωσης των πάντων και ισοπέδωσης των κοινωνικών, ιδεολογικών και ιστορικών ποιοτικών χαρακτηριστικών.
Αποσκοπούν φυσικά και σε κάτι ακόμα. Στη στοχοποίηση και τρομοκράτηση όλων εκείνων που αποκαλύπτουν το ρόλο τους και το ρόλο των αφεντικών τους.
Μάταιο κόπος. Αν κινδυνεύουν κάποιοι είναι οι δωσίλογοι και οι γενίτσαροι του Αμερικανισμού, του Σόρος και του σιωνισμού. Είναι οι «Ιοί», αυτά τα ανδρείκελα και μίσθαρνα όργανα του πλανητικού κράτους. Ο ελληνικός λαός τους έχει αντιληφθεί πλέον και μέρα με την ημέρα ο ρόλος τους, καθώς και των ομοίων τους, γίνεται ολοένα και πιο καθαρός…
Πέρασαν πια οι εποχές που μπορούσαν να τρομοκρατούν ατιμώρητοι…
Και κάτι τελευταίο: Αυτοί οι εραστές της «εξέγερσης» γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους μπροστά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία του Ισραήλ και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων;
Το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους ακατάλυτους «δεσμούς» των «Ιών» με το κράτος του σιωνισμού…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Κυρ Φεβ 01, 2009 11:41 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 01, 2009 7:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ραβδούχοι της Νέας Τάξης ξεβρακώθηκαν

Καλά τους τα λέτε! Αυτό το κείμενο των ΙΩΝ παραείναι αποκαλυπτικό για τα ζόρια των συντακτών του.

Η λογική λέει ότι επαγγελματίες προπαγανδιστές σαν αυτούς δεν ασχολούνται με όποιους αντίπαλους δεν παίζουν ρόλο, δεν έχουν λόγο με απήχηση, δεν επηρεάζουν κόσμο. Αν οι "εχθροί" είναι στην γωνία τους αφήνεις εκεί, "αδιαφορείς", για να μην τους αναδείξεις.

Περίπτωση να θέλουν να αναδείξουν οι ΙΟΙ το ΡΕΣΑΛΤΟ και τους άλλους που επικρίνουν, όπως έκαναν παλαιότερα κατ' εντολήν του ΠΑΣΟΚ για τον Καρατζαφέρη, δεν υπάρχει. Άρα αυτό που στην πραγματικότητα ομολογούν, είναι η απήχηση των κατ' αυτούς "συνωμοσιολογικών" απόψεων για τη δράση συγκεκριμένων μηχανισμών το Δεκέμβρη.

Λογικότατη είναι και η αγωνιώδης προσπάθειά τους να ξεμπερδέψουν από την αρχή και στα... γρήγορα (δύο αράδες) με την όποια σύνδεση της αμερικανικής πλευράς με τα γεγονότα. Και δεν είναι βέβαια ο γνωστός ΠΑΣΟΚισμός τους που τους κάνει να έχουν αυτή την πρεμούρα αλλά αυτό που... προηγείται:

Η πασίδηλη σύνδεσή τους με την... 5η Διεθνή, αυτήν του νεοταξίτικου κοσμοπολιτισμού.

Γούστο έχει και η ομολογία τους για το πόσες φορές ασχολήθηκαν με τους αριστερούς που αντιμάχονται τους αμερικανοτσολιάδες. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά ακριβώς τέσσερις σε 12 μήνες.

Κάθε τρίμηνο δηλαδή ο ΙΟΣ οφείλει να βάλει ένσημα βάλλοντας, όσο και όπως μπορεί, κατά των πολέμιων της Νέας Τάξης και του κοσμοπολιτισμού.

Η ολοφάνερη πάντως στενοχώρια τους για την απόσυρση του βιβλίου της Ρεπούση με άγγιξε! Δεν είναι και εύκολο να είσαι ο ιδεολογικός ραβδούχος του αυτοκράτορα στο τιμάριον "Ελλάς" και να σε φτύνουν τόσοι πολλοί απλοί άνθρωποι και, το χειρότερο, το φτύσιμο να πιάνει τόπο!

Πράγματι, στοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα, έντυπα και κινήσεις της αριστεράς. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το προβοκάρισμα των αντίπαλων της Νέας Τάξης είναι βασικό μέρος της εργολαβίας που έχουν αναλάβει.

Το πρόβλημα που έχουν και αποτυπώνεται στις σπασμωδικές τους αντιδράσεις είναι ότι έχουν πολλαπλασιαστεί αυτοί που τους πήραν χαμπάρι.

Αλήθεια, έχετε παρατηρήσει πόσο συνωμοσιολόγοι είναι οι Ιοί της... αντισυνωμοσιολογίας;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 01, 2009 11:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το προβλημα τους είναι ότι το Δεκέμβριο τελειωσε η θεωρητικολογία του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού.
Πέρασαν σε φαση ανοιχτου πραξικοπήματος με τους εμπρησμούς και τα σπασίματα που ηθελαν να εκβιάσουν αλλαγη κυβερνησης.
Το πραξικόπημα απετυχε άνευ αντιστασεως (!)αφού ο Παυλοπουλος απέσυρε την αστυνομία από το πεδίο της μάχης.Ετσι τωρα πρέπει να εξυμνηθεί η εξέγερση αλλά δε δινεται απάντηση το ερωτημα ΠΟΙΟΣ κατέστειλε τελικά αυτη τη μεγαλειωδη εξέγερση.Οχι πάντως το κράτος που εξαφανισθηκε.Οι "εξεγερμένοι" ειχαν τον έλεγχο των δρόμων στο κέντρο για μερικές νυχτες αλλά δεν ηξεραν τι να τον κάνουν,κουράσθηκαν και αποχωρησαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Παρατηρητής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 01, 2009 11:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν στοχοποιούν μόνο, αλλά απειλούν ευθέως το ΡΕΣΑΛΤΟ

Συμφωνώ και εγώ με τις επισημάνσεις σας.
Σας διέφυγε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Οι «Ιοί» δεν στοχοποιούν απλώς, αλλά στοχεύουν κατευθείαν το ΡΕΣΑΛΤΟ και εμμέσως πλην σαφώς προτρέπουν το «παρακράτος των Εξαρχείων» να το κτυπήσει.


Αναπάράγουν δηλαδή πιο διακριτικά τις απειλές του άλλου παραρτήματος του Σόρος: του idymedia.
Ας φρεσκάρουμε τη μνήμα εδώ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2945

Εδώ καθαρά απειλούν: "Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή".

Επίσης αναπαράγουν ακριβώς τα παρακάτω και όπως ακριβώς τα αναλύει παραπάνω ο «Ροβεσπιέρος»:
«Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ».

Προσέξτε ιδιαίτερα αυτά τα οποία γράφουν οι τραμπούκοι του Σόρος στο idymedia:


«Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...»


Τα ίδια αναπαράγουν και «Ιοί», θυμίζοντας την έδρα του ΡΕΣΑΛΤΟ:
«το εξαρχιώτικο «Ρεσάλτο»...»

Δηλαδή και οι δύο εστίες του Σόρος «δείχνουν» την «έδρα» του ΡΕΣΑΛΤΟ και «αγανακτούν» για το γεγονός ότι μέσα στο «κράτος των Εξαρχείων» τολμά να μιλά!!!
Αν αυτό δεν είναι προτροπή για επίθεση στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι είναι;


Μια άλλη επισήμανσή μου είναι η παρακάτω:
¨ΟΛΟ το κείμενο των «Ιών» διαφημίζει με εξώφυλλα των εντύπων τους τον «ακροδεξιό» χώρο (η καλύτερη μαύρη διαφήμιση είναι να προβάλλεις τα έντυπα) και στη βάση αυτής της διαφημιστικής προβολής συνδέει και όλους τους άλλους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν «δείχνουν» οι «Ιοί» το εξώφυλλο του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ.
Απλώς σπερμολογούν, με τη μέθοδο της επιλεγμένης συρραφής φράσεων από κείμενα του περιοδικού, για να συνδέσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ με την «ακροδεξιά», διαφημίζοντας και επιδοτώντας ασύστολα την «ακροδεξιά».
Αλλά για αυτή την άτιμη και πρακτορική μέθοδο γράψανε οι προηγούμενοι…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 01, 2009 11:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο "Επισκέπτης" έγραψε:

"Το προβλημα τους είναι ότι το Δεκέμβριο τελειωσε η θεωρητικολογία του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού.
Πέρασαν σε φαση ανοιχτου πραξικοπήματος με τους εμπρησμούς και τα σπασίματα που ηθελαν να εκβιάσουν αλλαγη κυβερνησης.
Το πραξικόπημα απετυχε άνευ αντιστασεως (!)αφού ο Παυλοπουλος απέσυρε την αστυνομία από το πεδίο της μάχης.Ετσι τωρα πρέπει να εξυμνηθεί η εξέγερση αλλά δε δινεται απάντηση το ερωτημα ΠΟΙΟΣ κατέστειλε τελικά αυτη τη μεγαλειωδη εξέγερση.Οχι πάντως το κράτος που εξαφανισθηκε.Οι "εξεγερμένοι" ειχαν τον έλεγχο των δρόμων στο κέντρο για μερικές νυχτες αλλά δεν ηξεραν τι να τον κάνουν,κουράσθηκαν και αποχωρησαν."


ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. Θα έλεγα καταλυτικές.

Το ίδιο εύστοχες και καταλυτικές είναι οι επισημάνσεις του "Παρατηρητή".


Ας κοπιάσουν...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 02, 2009 12:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «Ιοί» είναι οι καλύτεροι «πελάτες» μας!!!
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/112.mag


Και ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2769


Και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2317



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μιρκα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 02, 2009 1:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Απι8ανο αρθρο!! Συμφωνω 100%
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 02, 2009 11:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια και ο Πλάκας είναι ο «αγαπημένος» των «Ιών» παραθέτουμε ένα άρθρο του παλιό.
Πάει πολύ να μας παραδίδουν μαθήματα αριστεροσύνης οι λακέδες του Σόρος, οι ιπποκόμοι των "νταβάδων", οι άκαπνοι και οι δωσίλογοι της Νέας Τάξης…





Ο «Ιός Της Ελευθεροτυπίας»: Η «επιστήμη» του στιγματισμού και της φίμωσης


Γράφει: Ο Αντώνης Πλάκας

Φεβρουάριος 2006-Ρεσάλτο, τεύχος 3

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν την ελευθερία του λόγου.
Τους λυπεί και τους θλίβει.
Στη θλίψη τους σχεδόν για όλα είναι ικανοί:
Να ουρλιάξουν, να πνίξουν.
Μια σκοτεινή υποψία τους τραντάζει,
Σαν δόντι που πονάει,
Κι ο ύπνος τους τη νύχτα είναι σακατεμένος, τρίζει.
Στριφογυρνώντας στο στρώμα τους αναπολούν
Νέους τρόπους του λέγειν
Χυμένους στα καλούπια των φόβων τους.


Σκοπίμως και «δολίως» αρχίζω την πολεμική κατά των «Ιών» με τους στίχους του Ισραηλινού ποιητή Μεϊρ Βιζελτίρ. Οι συντάκτες του «Ιού» «μοχθούν» για να εξωραΐσουν τη βαρβαρότητα του ισραηλινού κράτους. Έχουν «αφομοιώσει» τις προπαγανδιστικές πρακτικές του και βρίσκονται στον αντίποδα των αντιλήψεων που διατυπώνει ο Βιζελτίρ…
Οι «Ιοί», μια θεσμοθετημένη «αριστερή» δομή μέσα σε ένα ισχυρό αστικό συγκρότημα Τύπου, μας στιγμάτισαν σαν ένα «εθνικο-χριστιανικό» περιοδικό με «εκλεκτικές συγγένειες» με τον Τριανταφυλλόπουλο. Για τη δημοσιογραφική αθλιότητα των «Ιών» αναφέρεται ο εκδότης του Ρεσάλτο στην επιστολή του προς την «Ε», στη διπλανή στήλη.
Εδώ θα θέσουμε το απλό ερώτημα: Μπορεί κανείς να υπερασπίζεται δίκαια υπόθεση όταν κυνικά, χρησιμοποιώντας τα σύνεργα του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού, στιγματίζει και αφορίζει χωρίς να αποδεικνύει, έστω στοιχειωδώς, τους αφορισμούς του και το χειρότερο: Παραπληροφορεί και δεν επιτρέπει στους άλλους να κρίνουν; Η «επιστήμη» όμως που δεν αντικρούει απόψεις αλλά κλείνει με φίμωτρο το στόμα των αντιπάλων συζητητών μοιάζει με κάτι το πολύ γνώριμό μας. Είναι η «επιστήμη» των ολοκληρωτικών καθεστώτων, η «επιστήμη» των ιδεολογικών και πολιτικών πρακτόρων της πλανητικής εξουσίας. Οι πρακτικές των «Ιών» αποδεικνύουν τις δικές τους εκλεκτικές συγγένειες και τον τρόμοπου τους προκαλούν οι δικές μας απόψεις και αποκαλύψεις…

Αμοραλισμός και μακιαβελισμός
Αμοραλισμός στη φιλοσοφία του 19ου αιώνα είναι η θεωρητική αδιαφορία για το ηθικό πρόβλημα, όχι η καθαυτό ανηθικότητα. Το σύμμετρο του αμοραλισμού στον παπικό Μεσαίωνα είναι ο Ιησουϊτισμός. Κι αυτός δεν ενδιαφερόταν αν τα μέσα που εφάρμοζε για το σκοπό του θα ήταν άγια ή όχι. Ο σκοπός εννοείται ήταν πάντοτε μια καθαγιασμένη ατιμία ή απανθρωπιά. Στην πολιτική το να έχεις για αρχή: με οποιοδήποτε μέσο να φτάσεις στον «άγιο» σκοπό της επικράτησης πάνω στους άλλους, είναι ο Μακιαβελισμός.
Το κυρίαρχο και σχεδόν καθολικό στοιχείο της πολιτικής είναι σήμερα ο Μακιαβελισμός. Ακριβώς γιατί τέτοιες «φιλοσοφίες» αποτελούν την έκφραση των ιστορικά παρακμασμένων τάξεων, κομμάτων, ανθρώπων. Γιατί μόνο οι εξουσίες και οι λακέδες τους, μέσα στη σήψη τους, χρησιμοποιούν στην πολιτική πάλη «κάθε μέσον», δηλαδή το μέσον της απάτης, της ψευτιάς και της συκοφαντίας.
Ένας αριστερός αγωνιστής όμως συγκρούεται ανελέητα με όλα αυτά. Κλείνει μέσα του ό,τι καλύτερο έχει δώσει ως τώρα η ανθρώπινη κοινωνία, όχι ό,τι χειρότερο αφήνει η ταξική κοινωνία της αστικής μορφής. Οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας», με αριστερό προσωπείο, ξερνούν όλα τα μικρόβια της ιμπεριαλιστικής εξουσίας.
Με δικολαβικές δημοσιογραφικές αθλιότητες όμως δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα προβλήματα που έχουν τεθεί.
Καταγράψαμε στο πρώτο τεύχος τις πολιτικές ταυτίσεις τους, σε όλα τα μεγάλα διεθνή και εθνικά ζητήματα, με την πλανητική εξουσία. Ζητήσαμε να μας πουν στο πού διαχωρίζονται ιδεολογικά και πολιτικά από τη Νέα Τάξη.
Αποδείξαμε με ντοκουμέντα (επανερχόμαστε και σε αυτό το τεύχος) ότι ασκούν κατευθυνόμενη δημοσιογραφία.
Καμιά απάντηση! Παρά μόνο χαρακτηρισμούς και αφορισμούς…

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 02, 2009 1:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα καθεστωτικά τεχνάσματα των «Ιών»

Η ευνοούμενη μέθοδος των «Ιών» και κάθε καθεστωτικού πρακτορείου είναι αυτή των «τυπικών αναλογιών». Δηλαδή οι τυπικές συγκρίσεις, ταυτίσεις και εξισώσεις. Όσο πιο ολοκληρωτικά καθεστωτική είναι μια σκέψη τόσο και περισσότερο επιδίδεται στο σπορ των τυπικών εξισώσεων. Σήμερα αυτό το δόλιο τέχνασμα αποτελεί τον κυρίαρχο τρόπο σκέψης της Νέας Τάξης και των ποικίλων πρακτορείων της.
Οι «Ιοί» έχουν διαπρέψει σε αυτού του είδους τις ταχυδακτυλουργίες. Επιδοτούνται ακριβώς για αυτό: Να συκοφαντούν κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον πλανητικό ιμπεριαλισμό, μέσω αυτών των ταχυδακτυλουργιών, μέσω των τυπικών ταυτίσεων των λαϊκών και επαναστατικών αντιστάσεων με τα «σκιάχτρα» που κατασκευάζει το σύστημα: «Τρομοκρατία», «εθνικισμός» «ρατσισμός», «ακροδεξιά», κ.λπ.
Οι μαρξιστές έχουν αναλύσει και κατεδαφίσει αυτού του είδους τα τεχνάσματα. Ιδιαίτερα ο Τρότσκι στο «ηθική τους και ηθική μας».
Όλη η καθεστωτική, πρακτορική δολιότητα και απάτη αυτών των τυπικών συγκρίσεων και παρομοιώσεων βρίσκεται σε τούτο; Στο ότι σκόπιμα θέλουν να αγνοούν και να ισοπεδώνουν την υλική βάση των διαφορετικών κοινωνικών ρευμάτων, τον ιδεολογικό τους χαρακτήρα, την ιστορική τους ταυτότητα και ρόλο, καθώς και το πολιτικό τους πρόσωπο.
Έτσι, με αυτά τα ταχυδακτυλουργικά εξισωτικά τεχνάσματα, αξιολογούνται και ταξινομούνται, σύμφωνα με κάποια εξωτερική και δευτερεύουσα εκδήλωση, εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, ανόμοιες ποιότητες. Συχνότερα γίνεται τούτο: μια αξιολόγηση και ταξινόμηση ανάλογα με τις σχέσεις που έχει η καθεμιά κατάσταση ή πολιτικό ρεύμα με τη μια ή την άλλη αφηρημένη αρχή η οποία για τον συγκεκριμένο ταξινομητή έχει ιδιαίτερη ιδεολογική ή επαγγελματική αξία.
Έτσι μέσα στην ιστορία έχουμε γνωρίσει από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς προπαγάνδας τα πιο απίθανα πράγματα.
Με βάση την αφηρημένη αρχή της «αθεΐας», ο Πάπας της Ρώμης ταύτιζες Μασόνους και Δαρβινιστές, μαρξιστές και αναρχικούς.
Η μικροαστική λογική και ηθική ταύτιζε κομμουνιστές και ναζιστές επειδή δεν υποκλίνονταν μπροστά στην καθολική ψηφοφορία.
Οι ναζιστές ταύτιζαν το νεοφιλελευθερισμό με το μαρξισμό επειδή αγνοούσαν το «αίμα και τιμή».
Το ιστορικό ΠΑΣΟΚ πολοί το ταύτιζαν με το φασισμό επειδή είχε ως κοινωνική βάση τους μικροαστούς: Ιδιαίτερα οι «αριστεροί» του ΚΚ Εσωτερικού…
Τα ιστορικά παραδείγματα είναι άφθονα. Και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι με τέτοιες ταχυδακτυλουργίες μπορεί να εξισώσεις τους πάντες. Αυτό γίνεται ολοκληρωτικά σήμερα: Η αυτοκρατορική προπαγάνδα για να εξωραΐσει τα θηριώδη εγκλήματά της ταυτίζει και εξισώνει τη βία των θυτών με την αντίσταση των θυμάτων, τη θηριωδία του Ισραήλ με την αυτοάμυνα των Παλαιστινίων.
Αυτό δεν κάνουν και οι νέοι επιδοτούμενοι, από τη Νέα Τάξη, «ιστορικοί»; Δεν εξισώνουν τις σφαγές των Τούρκων κατακτητών της Ελλάδας, με τις «σφαγές» του Κολοκοτρώνη και των Ελλήνων αγωνιστών του ’21; Τη βία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τη «βία» των σκλαβωμένων που αγωνιζόντουσαν για την απελευθέρωσή τους;
ΟΙ «Ιοί» της «Ε», έχουν εκπαιδευτεί άριστα σε αυτού του είδους τις καθεστωτικές λογικές και ταχυδακτυλουργίες απάτης. Πιστοί στα μεγάλα αυτοκρατορικά αφεντικά τους και στους οικονομικούς σπόνσορές τους (Σόρος), εναγωνίως επιχειρούν να μας ταυτίσουν όλους και να ισοπεδώσουν κάθε κοινωνική, ιστορική, ιδεολογική και πολιτική διαφορετικότητα.
Οι αφηρημένες επαγγελματικές «αρχές» ταξινόμησης είναι τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα: «Εθνικισμός» και «ρατσισμός», τα οποία συμπτύσσονται σε ένα: «Εθνικός Χώρος» ή «πατριωτικός χώρος».
Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το «σάκο» τσουβαλιάζουν τους πάντες, με βάση κάποια εξωτερικά και δευτερεύοντα γνωρίσματα.
Έτσι αξιολογούν και ταξινομούν εντελώς διαφορετικές ποιότητες και μεθοδολογίες σκέψης κολλώντας την ετικέτα που βολεύει το σύστημα και την έχει κατασκευάσει σαν «σκιάχτρο» για να διαιρεί τον ελληνικό λαό, να τον τρομοκρατεί και να τον υποτάσσει.
Χρησιμοποιούν τα ίδια πεπαλαιωμένα όπλα των τυπικών σοφισμάτων και αφορισμών που χρησιμοποίησαν στην ιστορία πάντα οι εξουσίες και η φαιά προπαγάνδα. Ο «Ροβεσπιέρος» και ο «Περίεργος» τα αναλύουν παραπάνω.
Θα κλείσω με δύο παρατηρήσεις:

Πρώτη: Η νέοι αυτοί δωσίλογοι με τις «αριστερές» μεταμφιέσεις και κουκούλες, σκόπιμα αγνοούν το βάθρο της μαρξιστικής διαλεκτικής: Μέσα σε μια κοινωνία μεταξύ όλων των τάξεων και πολιτικών ρευμάτων υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά.
Δεύτερη: Είναι οι αυθεντικοί, όπως κάθε καθεστωτικός μηχανισμός, συνωμοσιολόγοι. Πολύ εύστοχα ο «Περίεργος» τους χαρακτηρίζει: [b]«συνωμοσιολόγοι είναι οι Ιοί της... αντισυνωμοσιολογίας;»[/b]
Είναι οι «Ιοί» που ισοπεδώνουν τα πάντα και κατασκευάζουν διάφορα σενάρια συνωμοσίας γύρω από τις «υπόγειες» διασυνδέσεις όλων αυτών που αντιτάσσονται, με διαφορετικές κατά κανόνα λογικές, στη πλανητική ιμπεριαλιστική τρομοκρατία.
Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε εμείς, η ιστορική εμπειρία και οι πολιτικές αναλύσεις είναι συνωμοσιολογία!!! Εκτός και αν Σόρος και οι επιδοτούμενοι «διανοούμενοι» είναι και αυτά συνωμοσίες…
Είπε ο «γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»: Αυτό ταιριάζει στους «Ιούς» και σε όλους τους συνωμοσιολόγους της αντισυνωμοσιολογίας…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κεντρώος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 02, 2009 4:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συνεχίστε την προσπάθειά σας
Δεν συμφωνώ πάντα μαζί σας αλλά συχνά οι απόψεις σας με βοηθούν να ξεπερνώ στερεότυπα.
Για τους Ιούς με βρίσκετε απολύτως σύμφωνο. Έχω καταλήξει σε παρόμοια συμπεράσματα για αυτό και σπανίως πλέον τους διαβάζω.

Αυτό που με εντυπωσίασε και θέλω να το πω είναι ότι βάλατε ευθύς εξαρχής "παραπομπή" στο δημοσίευμά τους. Έτσι όλοι μας μπορέσαμε να το δούμε και να μην μείνουμε μόνο στις παρατηρήσεις σας.

Το ίδιο έκανε, όπως διαπίστωσα αργότερα, και το Αντίβαρο.

Αντιθέτως, ο Ιός πολύ συχνά κόβει επιστολές διαμαρτυρίας για τα κείμενά του ή τις περικόπτει κατά το δοκούν.
Για μένα και αυτό είναι διδακτικό...
Επιστροφή στην κορυφή
Στεφ. Ληναίος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 03, 2009 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιστολή που εστάλη στην «Ε» και τους «Ιούς για δημοσίευση.

Αγαπητοί συνεργάτες του ΙΟΥ.
Διάβασα, στη σημερινή ΚΥΡ.ΕΛ.(1.2.09) τις θέσεις σας και τις επιθέσεις σας..
Ρίξτε μια ματιά, σας παρακαλώ πολύ, στα κείμενα που ακολουθούν..
Και πέστε μου ειλικρινά τη γνώμη σας...

Χωρίς, αν είναι εύκολο, να βάλετε και μένα στο μαντρί όλων αυτών
των επαγγελματιών " εθνικορατσιστοφασιστοειδών" του τόπου μας...

Εκ μέρους μιας γενιάς που δεν θα πάψει ποτέ να αναζητά την αλήθεια,
" ...όσο κι αν μας την κρύβουν, ηθελημένα ή αθέλητα,
κάποιοι χώροι ανώτεροι πάσης υποψίας..."

όπως λέει στα έργα του κι ο δάσκαλός μας ο ΜΠΡΕΧΤ..

Στέφανος Ληναίος - 2.2.09
stefan28@ontelecoms.gr, www.thealpha.gr

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
================================================================

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
---------------------------------------------------------------------------------------



"Να χτυπήσουμε βαθιά τους Έλληνες..."
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Τι έλεγε από το 1974 ο Χ. Κίσινγκερ!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Henry Kissinger:
«The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»

(Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι'αυτό
το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τον εαυτό τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο, και τη Μέση Ανατολή).


(Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger
στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974...)

======================================================================

"Όταν τις ξένες δυνάμεις και τις ασύμμετρες απειλές τις υποδεικνύουν προσωπικότητες οπως ο Μίκης Θεοδωράκης", γράφει η "Πανδώρα" στο σημερινό ΒΗΜΑ, "εμένα να με συγχωρέσετε αλλά θα πάω με τις ξένες δυνάμεις!
(Πρωτίστως είναι ζήτημα αισθητικής...)"

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Τι γίνεται όμως όταν για την "εκδικητική μανία" των μεγάλων δυνάμεων μας προειδοποιεί -και μάλιστα πρωτοσέλιδα μ' ένα παχύ "ΠΡΟΣΟΧΗ!"- το ίδιο το ΒΗΜΑ, ήδη από τις 29.6.2007 (τις μέρες δηλαδή που καίγεται η Πάρνηθα), και συμπληρώνει ότι "όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν";
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

ΒΗΜΑ – 29.6.07 = Πρώτη σελίδα,κάτω δεξιά
=============================================

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή.
Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των
Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί
σε μια σκληρή αναμέτρηση.Αυτονόητο είναι ότι
χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες
κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη
και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.
Διότι όλοι γνωρίζουμε
πλέον πώς αντιδρούν
οι μεγάλες δυνάμεις…
ΤΟ ΒΗΜΑ

==============================================

Με ποιον θα πάει τώρα η κακομοίρα η Πανδώρα, που ο Θεοδωράκης και οι άλλοι
μοιάζει να συμφωνούν με τα αφεντικά της; Και αν αναγκαστεί να πάει με κείνον τον
‘άθλιο’ το Μίκη τι θ' απογίνει η δόλια η αισθητική της;


Τί ήξερε λοιπόν το ΒΗΜΑ όταν μάς προειδοποιούσε στις 29.6.2007, την ίδια εκείνη
μέρα που καιγόταν η Πάρνηθα, και κορυφωνόταν -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό του- η
αμερικάνικη "δυσφορία" για το νέο ρωσικό αγωγό του αερίου;;;

Η απάντηση σήμερα είναι προφανής.
------------------------------------------

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες