Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Σόρος μιλάει για ανεξάρτητο κράτος της κρήτης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 6:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Σόρος μιλάει για ανεξάρτητο κράτος της κρήτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σόρος μιλάει για ανεξάρτητο κράτος της κρήτης

Καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Από την εφημερίδα «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», αρ. φύλλ. 1786, 5 Ιουνίου 2009

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προέβη εις μίαν συγκλονισπκήν αποκάλυψιν, η οποία επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδον κύριον άρθρον του «Ο.Τ.» δια σχεδιασμούς εναντίον της Κρήτης.

Ομιλών από το βήμα του Συνεδρίου δια την Ρωμηοσύνην, το όποιον ώργάνωσε το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων εις συνεργασίαν με την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν «Ρωμηοσύνη» εις το Πολεμικόν Μουσείο των Αθηνών, απεκάλυψεν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας Τζώρτζ Σόρος εργάζεται δια την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος.

Ο Μητροπολίτης είπε ότι ο επιχειρηματίας αυτός έχει αναρτήσει εις την ιστοσελίδα του χάρτην με την Κρήτην ανήουσαν εις ξεχωριστήν Εθνότητα από την Ελληνικήν.

Ο «Ο Τ.» απεκάλυψε προσφάτως ότι την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος και την δημιουργίαν ξεχωριστού ανεξάρτητου Κρατιδίου εργάζεται από ετών το θηρίον, το οποίον ευρίσκεται όπισθεν του Εβραϊσμού, ο Διεθνής Σιωνισμός. Από έρευναν, την οποίαν εκάναμε μεταξύ καπεταναίων της Ελληνικής ναυτιλίας, μας είπον ότι εις την Διεθνή ναυσιπλοίαν η Κρήτη φέρεται ως ανεξάρτητον Κράτος, με ιδικόν του χάρτην και ιδικήν του ώρα.

Μας είπον ακόμη οι καπεταναίοι των φορτηγών και ποντοπόρων πλοίων ότι ενημερώνονται τόσον δια την ώραν Ελλάδος όσον και δια την ώραν Κρήτης.


Τόσον η αποκάλυψις του Μητροπολίτου Πειραιώς, όσον και η αποκάλυψις των καπεταναίων είναι συγκλονιστικοί. Η αποκάλυψις του Μητροπολίτου παραπέμπει εις τας εβραϊκάς ρίζας του Σόρος, ο οποίος, εκτός του ότι γνωρίζει μόνον να κερδίζη εις τα διεθνή χρηματιστήρια, στηρίζει ανοικτά την επιθετικήν πολίτικην των Σκοπιανών εναντίον της Ελλάδος.

Η αποκάλυψις των καπεταναίων αναδεικνύει ότι τα ξένα κέντρα αποφάσεων, πού επιβουλεύονται τον Ελληνισμόν, έχουν ήδη προωθήσει τα σχέδια των, υπό την Εθνικήν εγκληματικήν αδιαφορίαν των υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και των Κυβερνήσεων.

Μήπως ήλθε ο καιρός τα κόμματα, η κυβέρνησις και αι υπηρεσίαι να σοβαρευθούν και να ασχοληθούν με τα όσα συμβαίνουν περί την Κρήτην, και τα οποία πολύ συνοπτικώς απεκάλυψε προσφάτως ο «Ο.Τ.»; Εάν επιδείξουν την ιδίαν αδιαφορίαν φοβούμεθα ότι μελλοντικώς θα ευρεθώμεν αντιμέτωποι με το «Κρητικόν ζήτημα».
Ημείς υπογραμμίζομεν ότι την ιδίαν αδιαφορίαν είχον επιδείξει αι πολιτειακοί και πολιτικοί, κομματικοί, πνευματικοί και εκκλησιαστικοί αρχαί δια το Σκοπιανόν και σήμερον ευρισκόμεθα αντιμέτωποι με ένα εθνικόν θέμα, το οποίον «θέριεψε» με ιδικήν μας ευθύνην.
Επί εξήκοντα έτη οι πολιτικοί και πνευματικοί μας ταγοί ήσαν αδιάφοροι δια το Σκοπιανόν ζήτημα. Σήμερα «τρέχουν και δεν φθάνουν», προβαίνοντες εις Εθνικάς εκπτώσεις, αι οποίοι πληγώνουν την Ιστορίαν, τον Πολιτισμόν και τους αγώνας των Ελλήνων.
Πριν το «Κρητικό ζήτημα» γίνη Σκοπιανόν, οφείλει η πολιτειακή, πολιτική, κομματική και πνευματική ηγεσία να αντίδραση.
Προς τούτο θα πρέπη να αποκάλυψη τα κράτη και τα κέντρα, τα οποία θέτουν ζήτημα Κρήτης, να απαγορεύση την αγοράν γης και οικοδομών εις Ευρωπαίους με Εβραϊκάς ρίζας (ιδίως εις τους Γερμανοεβραίους, οι οποίοι κατακτούν την Κρήτην με αγοράς ακινήτων, ακόμη και περιπτέρων).
Επιπλέον να απαγορεύση εις την Διεθνή Ναυσιπλοΐαν να χρησιμοποιή χάρτας, εις τους οποίους εμφανίζεται η Κρήτη ως ξεχωριστόν Εθνικόν Κρατίδιον, ή να υπαγορεύση την μετάδοσιν ώρα Ελλάδος και ώρας Κρήτης, διότι η Κρήτη είναι αναπόσπαστον τμήμα της Ελλάδος.
Οφείλει, επίσης, να φέρη ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης οιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτονομιστικά συνθήματα υπέρ της Κρήτης και να επιβάλη σκληράς ποινάς άνευ ελαφρυντικού.

Τέλος να οργανώση μίαν υπηρεσίαν, η οποία θα παρακολουθή εις το ιντερνέτ ποίαι χώραι, ποίοι πολίται, ποία διεθνή κέντρα αποφάσεων, ποία επιχειρηματικά κέντρα θέτουν ζήτημα Κρήτης, να τα αποκαλύπτουν, να τροφοδοτούν με ιούς τας ιστοσελίδας των εις το Ιντερνέτ και να τα καταγγέλλουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ"

Αφού η "Νέα Τάξη" (πραγμάτων) έχει "τακτοποιήσει" σχεδόν τα πάντα σε γεωπολιτικό και πολιτικο-οικονομικό επίπεδο και το χαλί για την παγκόσμια δικτατορία των "G20" ή του ενός έχει ήδη απλωθεί, αυτό που μένει στην οικουμενιστικη κίνηση της "Νέας Εποχής" είναι να καλύψει με την ...στοργική της αγκαλιά κάθε πνευματικό ανάχωμα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

Ένα τέτοιο εμπόδιο είναι και η πίστη των ορθοδόξων λαών έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μακρυά απο τις σκοτεινές προκατασκευές της παπικής κακοδοξίας ή τις καταθλιπτικές- ευσεβίστικες προτροπές των δήθεν διαμαρτυρόμενων (πρτεσταντών).

Η ορθόδοξη Εκλησία
ως γνήσιο Σώμα Χριστού με μέλη όλους τους πιστούς και κεφαλή της Τον ίδιο Τον Χριστό, επειδή δεν λοξοδρόμησε και κράτησε αναλλοίωτη την Θεία διδασκαλία όπως της παρεδόθη, διατήρησε μια διαυγή σκέψη και μη αμφιταλαντευόμενη κριτική στάση μέχρι τώρα.

Λέμε μέχρι τώρα γιατί οι ιδεολογία της "Νέας Εποχής" πέρασε ήδη στο "εσωτερικό" της ορθόδοξης εκκλησίας έχοντας οπαδούς της, Αρχιεπισκόπους, επισκόπους, ιεράρχες, κληρικούς και λαϊκούς "Θεολογούντες" σε ινστιτούτα "ορθοδόξων σπουδών" και Θεολογικές σχολές.

Όλοι αυτά τα "καλά παιδιά" της "Νέας εποχής" και της πανθρησκειακής προπαγάνδας έχουν φτάσει στο "παρά πέντε" της οργάνωσης μιας δήθεν οικουμενικής συνόδου των απανταχού ορθοδόξων εκκλησιών.

Είναι πολύ εύκολο να τους αναγνωρίσετε, αρκεί μόνο να διαβάσετε τα εγκωμιαστικά άρθρα που γράφουν για αυτούς δημοσιογράφοι που κατ΄επάγγελμα πολεμούν την ορθόδοξη πίστη.

Αφορμή για τις παραπάνω παρατηρήσεις ήταν το άρθρο που διαβάσαμε στο makrigiannis voice το οποίο και αναδημοσιεύουμε πιο κάτω:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες