Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Ελλάδα δεν θα γίνει ούτε Κόσσοβο ούτε Λίβανος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπύρος Χατζάρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 1:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ούτε Κόσσοβο ούτε Λίβανος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρά την εντολή του Αμερικανού επικυρίαρχου, και την προσπάθεια της Χούντας των εκδοτών και των κομματικών ηγεσιών που είναι φερέφωνα της ντόπιας ολιγαρχίας, να αποσιωπηθεί , το κυρίαρχο πολιτικό πρόβλημα της χώρας, η λαθρομετανάστευση, το πράγμα βγήκε στην επιφάνεια.

Το δελτίο των 11 και ο Blue Sky κράτησαν το θέμα ψηλά σε όλη την προεκλογική περίοδο, και συνέβαλαν δυναμικά στην κατανόηση των κινδύνων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, και το ελληνικό έθνος .

Μετά τη «σφαλιάρα» των ευρωεκλογών η Χούντα των εκδοτών και η Ολιγαρχία επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι κάνει λάθος, τα ότι πρέπει να αποδεχθεί την «εισβολή» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών για… ανθρωπιστικούς και «οικολογικούς λόγους». Επιστρατεύτηκαν όλες τις εφεδρείες. Οι «Παπαγάλοι» ,οι «Ευαγγελάτοι», οι «Χρυσοχοίδηδες», ενώ έστειλαν πίσω και 55 Πακιστανούς, για να εκτονώσουν την οργή των πολιτών.

Τίτλος στην οθόνη στο δελτίο ειδήσεων του Μεγκα σε ρεπορτάζ... για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και τα «γκέτο» των Αθηνών:

''Ντροπή για τον πολιτισμό μας οι συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών''!!!!!!

Δηλαδή δεν φτάνει ότι τους πληρώνουμε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και ότι προσφέρουμε δωρεάν παιδεία στα παιδιά τους, τους χρωστάμε και από πάνω. Εμείς οι πολίτες. Ενώ αυτοί που τους έφεραν, που τους χρησιμοποιούν, που δεν τους ασφαλίζουν, και δεν τους πλήρωναν ανθρώπινα δεν τους χρωστάνε τίποτα.
Ούτε φυσικά οι Αμερικανοί, που βομβάρδισαν τα σπίτια τους, και τους έδιωξαν από τον τόπο τους, τους χρωστούν.

Ο Χρυσοχοϊδης δήλωσε με μαχητικό ύφος, ότι «δεν πρέπει να μπει καμμία ποσόστωση στο μεταναστευτικό» , ότι «το θέμα δεν είναι της Ελλάδας αλλά της Ευρώπης» , ότι «δεν πρέπει να λάβουμε μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων παιδιών» .

Ο τέως βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ κ. Κρικέλης, απεκάλυψε στο « δελτίο των 11» ότι η Ρηγίλλης, « έδωσε οδηγίες στους βουλευτές, να μην αντιδρούν στην εισβολή των Αλβανών», για να επιβληθεί ο φιλελευθερισμός στην Αλβανία.

Οι μάσκες έπεσαν. Είναι πλέον φανερό ότι οι αμερικανόδουλες ηγεσίες έχουν αποδεχθεί τις εντολές για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μουσουλμανική μειονότητα στο 30% του πληθυσμού, η οποία πρέπει να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα προσφέρει η ελληνική κοινωνία να γίνει πολυπολιτισμική.

Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν μέχρι τις προσεχείς εκλογές αν θέλουν να γίνουμε Κόσοβο και Λίβανος, όπως επιδιώκει η αμερικανική πολιτική.

Αυτό είναι το κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα που έχουμε μπροστά μας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
http://deltio11.blogspot.com

Σπύρος Χατζάρας
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες