Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Λαθρομετανάστευση: το τηλεοπτικό εμπόριο της απάτης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 3:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Λαθρομετανάστευση: το τηλεοπτικό εμπόριο της απάτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαθρομετανάστευση: Το πολιτικό και τηλεοπτικό εμπόριο της απάτης


Ξαφνικά, σαν να ξεπετάχτηκε από το κεφάλι της Αθηνάς, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έγινε το κεντρικό ζήτημα της πολιτικής και τηλεοπτικής εμπορίας.
Όλη αυτή η καταναλωτική νεροποντή γύρω από τους λαθρομετανάστες είναι μια απάτη.

Βεβαίως, κάθε απάτη για να είναι αποτελεσματική πρέπει να σπάσει κάποιες πυώδεις φουσκάλες και να δείξει αποσπασματικά και δήθεν τολμηρά κάποιες ζοφερές επιπτώσεις.

Η μεγαλύτερη απάτη στήνεται πάντα μέσω του τηλεθεάματος και με «συνταγές» και «σκηνικά» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Μια τέτοια «συνταγή» και τέτοια «σκηνικά» χρησιμοποιεί ο Χαρδαβέλας. Εμφανίζεται, λοιπόν στα μάτια των αφελών «τολμηρός», ο πρώτος που ξεστόμισε κάποιες «αλήθειες». Έτσι με αυτό το φωτοστέφανο της «τόλμης» να εμφανίζει κάποιες πτυχές του εφιάλτη και να τρυπάει κάποιες φουσκάλες, που πλέον είχαν φουσκώσει με πύων τόσο πολύ που όλοι τις βλέπουνε, η απάτη γίνεται πιο σίγουρη και το όλο ζήτημα διοχετεύεται στα «κανάλια» της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού.

Επειδή η «τολμηρή» εμπορία αυτού του προβλήματος από το Χαρδαβέλα είναι πολυσύνθετη και τυλίγει σε ένα αξεδιάλυτο κουβάρι την απάτη, θα προσπαθήσουμε, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα.

Παρατήρηση πρώτη: Ο «κοινωνικά ευαίσθητος» κ. Χαρδαβέλας, σιωπούσε σκανδαλωδώς πάνω σε αυτό το γιγάντιο ζήτημα σε όλη την τελευταία δεκαετία, όταν η λαθρομετανάστευση κάλπαζε αφηνιασμένα και όταν υπήρχαν ήδη σωρεία κειμένων που ανέλυαν το πρόβλημα και όγκος πολιτικών, συνδικαλιστικών και δημοσιογραφικών κειμένων που το ενθάρρυναν αχαλίνωτα.

Αλλά και σήμερα που είχε εκδηλωθεί εκρηκτικά πάλι σιωπούσε. Άρχισε να το παίζει παλικάρι τώρα που οι ίδιοι οι «νταβάδες» άρχισαν να το αναδεικνύουν και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές.

Να θυμίσουμε, ότι το «σήμα» το δώσανε πρώτα τα μεγάλα συγκροτήματα του Λαμπράκη και του Αλαφούζου και άλλων κέντρων εξουσίας.
Εκ του ασφαλούς, λοιπόν, και εντός γραμμής του κατεστημένου…

Δεύτερη Παρατήρηση: Δεν αναδεικνύει καμία στρατηγική και τακτική συνιστώσα του προβλήματος. Και αποκρύπτει επιμελώς ότι η εισαγωγή αλλοδαπών και η λαθρομετανάστευση αποτελούσαν τον κεντρικό στόχο του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών του διαχειριστών. Αποκρύβει τα άπειρα κείμενα των οικονομικών και πολιτικών ελίτ της εξουσίας και των δημοσιογράφων «παπαγάλων» που ασκούσαν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό να αποδεχτεί την εισροή αλλοδαπών, την οποία, μάλιστα χαρακτήριζαν «ευλογία Θεού».

Αποκρύβει, δηλαδή, σκοπίμως και δολίως τους κράχτες, τους εισαγωγείς των λαθρομεταναστών, καθώς και τους ιδεολογικούς τους ροπαλοφόρους.

Αποκρύβει ότι το μεγάλο κεφάλαιο και τα αφεντικά του ήταν που επέβαλαν, χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, αυτό το καθεστώς που ζούμε σήμερα και που δήθεν τώρα καυτηριάζουν…

Τρίτη παρατήρηση:
Επικαλύπτει και αφανίζει κυριολεκτικά την πλανητική καπιταλιστική στρατηγική, αυτή των «ανοικτών συνόρων» και του σχεδιασμού της οργανωμένης εισβολής αλλοδαπών με πολλαπλούς στόχους: την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων με φτηνούς, ανασφάλιστους και πολιτικά καθυστερημένους αλλοδαπούς, την αποδόμηση των πολιτικών και εργασιακών κατακτήσεων, την άλωση κάθε συνεκτικού, οργανωμένου ιστού αγώνα και την ισοπέδωση των αντιστάσεων και της πολιτισμικής συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, μέσω των εισαγόμενων στρατιών αλλοδαπών δούλων με εντελώς ξένα πολιτισμικά χαρακτηριστικά και εντελώς καθυστερημένη κοινωνική συνείδηση.

Αφανίζει ο Χαρδαβέλας όλους τους στρατηγικούς και τακτικούς στόχους (οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς) του ιμπεριαλιστικού πολυεθνικού κεφαλαίου. Τους έχουμε αναλύσει διεξοδικά…

Τέταρτη παρατήρηση: αφού αποκρύπτει και αφανίζει τα ουσιώδη, στήνει και ένα τελετουργικό, τηλεοπτικό σκηνικό ανάλογο. Ποικίλοι πολιτικάντηδες για να δημαγωγήσουν (ιδιαίτερα προβάλλει τους δημαγωγούς του ΛΑ.Ο.Σ.) και περιφερειακές «αποκαλύψεις» επί των εξωτερικών επιπτώσεων. Και όλα αυτά με τη γνωστή «συνταγή» της τηλεοπτικής απάτης, αυτή του Μάκη: Συνονθύλευμα ομιλητών, ένας αχταρμάς που καμία σκέψη δεν μπορεί να ξετυλιχτεί, μαζί με «ανθρωπιστικά» μελοδράματα. Μια σούπα δηλαδή καταγγελτικής κατανάλωσης, δημαγωγικής εμπορίας των πολιτικών απατεώνων, γεγονότων, ηθικολογίας και δήθεν προτάσεων…

Αν πραγματικά ήθελε να αναδείξει το πρόβλημα στις πραγματικές διαστάσεις του θα καλούσε, όχι πολιτικάντηδες, αλλά αυτούς που το βιώνουν καθημερινά και αυτούς που το έχουν επεξεργαστεί σε όλο το βάθος του. Φυσικά με εντελώς διαφορετικά τηλεοπτικά «στησίματα» σκηνικά και όχι αυτά της χαβούζας…

Πέμπτη παρατήρηση. Ο καμβάς αυτής της συγκάλυψης του προβλήματος, της σύγχυσης και της απάτης είναι η «μεταναστευτική πολιτική».

Όλο το καθεστωτικό παιχνίδι και το θέατρο της δημαγωγίας παίζεται εδώ. Ένα θέατρο απάτης γιατί δημιουργεί τη θανάσιμα ψευδαίσθηση ότι αυτοί που γέννησαν και έθρεψαν αυτόν τον εφιάλτη μπορεί να δώσουν και λύσεις. Παυσίπονα μπορεί να παρέχουν και «μεταναστευτικές πολιτικές» εξαπάτησης.

Οι λύσεις μπορεί να δοθούν ΜΟΝΟ όταν τεθεί το πρόβλημα στις πραγματικές διαστάσεις του και γίνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ αγώνα της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού. Ερήμην τους καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί.

Αυτό που απαιτείται ως προϋπόθεση κάθε «μεταναστευτικής πολιτικής» είναι συγκεκριμένα αιτήματα που γύρω από αυτά θα αγωνιστεί ο ελληνικός λαός. Προς αυτή τη κατεύθυνση δεν κοιτάζει κανένα κόμμα και κανένας από αυτούς που εμπορεύονται το πρόβλημα. Θέλουν τον ελληνικό λαό θεατή και ουδείς τον ρωτάει για τίποτα, όπως δεν τον ρώτησαν, όλοι αυτοί που σήμερα χύνουν τα δάκρυα της υποκρισίας, τότε που προωθούσαν το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη…

ΟΛΟΙ ζητούν από τα χέρια της εξουσίας λύσεις. Τι ογκόλιθος απάτης και άγνοιας. Φαίνεται να μη γνωρίζουν ποιοι κυβερνούν αυτό τον κόσμο και ποιος ο ρόλος της εξουσίας…

Τελευταία παρατήρηση: Φαίνεται ότι όλο το πρόβλημα μετακυλύει σε μια συγκρουσιακή κατάσταση με την Τουρκία και στο θρησκευτικό διχασμό Χριστιανών και Ισλαμιστών. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ασφαλώς σχεδιασμένο από την αυτοκρατορία των ΗΠΑ για τη διάλυση της Ελλάδας και την παραπέρα διείσδυση και κατοχή των ΗΠΑ.

Και τα προσχεδιασμένα γεγονότα με το δήθεν Κοράνι μέσα σε αυτή τη στρατηγική εντάσσονται.


Γι’ αυτό όλα τα τηλεοπτικά «βαποράκια» αποκόβουν το λαθρομεταναστευτικό κύκλωμα και το περιορίζουν μόνο στη σύγκρουση Τουρκίας και Ελλάδας.


Η εισβολή λαθρομεταναστών δεν ξεκινάει την τελευταία διετία και ούτε έρχεται μόνο από την Τουρκία.

Η κορύφωση της εισβολής αλλοδαπών έγινε επί Σημίτη, με πρόσχημα την Ολυμπιάδα και ήταν μια εισβολή οργανωμένη και καθοδηγούμενη από τους μηχανισμούς του πολυεθνικού κεφαλαίου και των ντόπιων «νταβάδων».

Από τότε υπήρχαν τα σχέδια (και άλλα είχαν υλοποιηθεί στα Βαλκάνια) αλλαγής συνόρων, πολυπολιτισμικής ισοπέδωσης της Ελλάδας και κατάτμησής της.

Η στρατηγική της Νέας Τάξης είναι ενιαία. Απλώς σήμερα θα χρησιμοποιηθεί η Τουρκία από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, σαν καταλύτης, σαν το όχημα κατά της Ευρώπης.

Και τα σημερινά κύματα των λαθρομεταναστών είναι οργανωμένα και χρηματοδοτούμενα από τους σπόνσορες και τις μυστικές υπηρεσίας των ΗΠΑ. Οι Αφγανοί αποτελούν απτό παράδειγμα…


Αν περιορίσουμε το πρόβλημα στενά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αυτό βολεύει την Τουρκία γιατί βρίσκει διέξοδο στα εκρηκτικά προβλήματα που και η ίδια αντιμετωπίζει, αλλά ρίχνουμε και νερό στο μήλο της αμερικανικής, ιμπεριαλιστικής πολιτικής που αξιοποιεί το χωροφύλακά της. Επιπλέον δημιουργούμε μεγάλες οξύτητες μεταξύ των Ελληνικού και του Τούρκικου λαού, μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Αυτό που επιδιώκεται από τους διεθνείς «νταβάδες» για να κυβερνούν πάνω στις διαιρέσεις, τους διχασμούς και το μίσος μεταξύ των λαών.

Με άλλα λόγια προετοιμάζουμε πολεμικό κλίμα. Αυτό δηλαδή που επιδιώκουν και προωθούν οι Αμερικανοί.

Γι’ αυτό αυτή η μονομερής επικέντρωση του ζητήματος στην Τουρκία, μοιάζει να είναι ύποπτη και κατευθυνόμενη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 3:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_3987.html



Οι πολιτικοί ανακάλυψαν την λαθρομετανάστευση!

Υποκριτές, δειλοί και ανθρωπάκια…


Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε εντοπισθεί και καθημερινά οι ηλεκτρονικοί πολίτες, τα ιστολόγια και οι αναγνώστες τους συζητούσαν το τεράστιο θέμα, που όμως η κυβέρνηση δεν έβλεπε!

Όποτε γινόταν αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα, γινόταν στόχος των προοδευτικών και των αριστεροκουλτουριάρηδων γινόταν ο εκφραστής απόψεων και γεγονότων που μαρτυρούσαν τον υπαρκτό κίνδυνο. Οι χαρακτηρισμοί (συνήθης τακτική των καμένων εγκεφάλων, που ελλείψει επιχειρηματολογίας αρκούνται πάντα στους μειωτικούς χαρακτηρισμούς στην απαξίωση) περί γραφικών, φασιστών, τραμπούκων κ.α. έδιναν και έπαιρναν στα «δημοσιογραφικά τραπέζια».

Το ζήτημα όμως ξέφυγε και κανείς προοδευτικός δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τις ανθελληνικές του θέσεις, όταν οι φονταμελιστές λαθρομετανάστες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, για να διαμαρτυρηθούν για ένα σκισμένο Κοράνι (που τελικά δεν ήταν Κοράνι), καίγοντας περιουσίες Ελλήνων πολιτών και απειλώντας την ασφάλεια της πόλης των Αθηνών. Τότε είναι που έπεσαν οι μάσκες και τα κροκοδείλια δάκρυα έπαψαν να τρέχουν από τα μάτια των εκμεταλλευτών αυτών των ανθρώπων που ήρθαν στη χώρα μας ακολουθώντας το δρόμο προς την ελπίδα, ελπίζοντας πως θα περάσουν σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα για να ζήσουν σαν άνθρωποι τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους… Φρούδες ελπίδες… κι αυτό γιατί κάποιοι ιδεολόγοι είχαν ήδη φροντίσει να τους κρατήσουν εγκλωβισμένους σε έναν τόπο που δεν άντεχε να φιλοξενήσει και να ενσωματώσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών…

Διάβασα σήμερα πως «οι πρόσφυγες δεν είναι απρόσωπες στατιστικές» και συμφωνώ απολύτως! Είναι άνθρωποι κυνηγημένοι, ταλαιπωρημένοι και «κάποιοι» τους μεταχειρίζονται για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους (είτε για εμπόριο ναρκωτικών, είτε για πορνεία, είτε για οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια) δαπανώντας ελάχιστα χρήματα και καλύπτοντας τις αισχρές τους ανάγκες. Οι λαθρομετανάστες αξίζουν κάτι καλύτερο από το να πετάγονται στις άκρες των δρόμων και να προσπαθούν να επιζήσουν στις ζούγκλες των πόλεων, όπως είναι η Αθήνα.

Όμως, από την άλλη, οι πολίτες αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως ινδιάνοι προς εξαφάνιση!!! Δεν είναι δυνατόν η κρατική και η ό,ποια κομματική μέριμνα να είναι προς το συμφέρον των λαθρομεταναστών και κανείς να μην ενδιαφέρεται για τους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι δυνατόν οι περισπούδαστοι, οι πανέξυπνοι, οι «ηγέτες», να μετατρέπουν σε θύμα τους πολίτες και να τους δίνουν τροφή στην παγκοσμιότητα και στα σχέδια της Νέας Τάξης, όπου δεν θα υπάρχουν έθνη με τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε (με τα ιδιαίτερα φυλετικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά), όπου δεν θα υπάρχουν σύνορα, ούτε θρησκείες… Η τακτική εξαφάνισης των ινδιάνων επέτυχε επειδή συνέτρεχαν δύο σημαντικότατοι παράγοντες: Οι ινδιάνοι πίστευαν ότι οι συμφωνίες που γινόντουσαν θα ήταν σεβαστές από την πλευρά των «λευκών», αλλά κι επειδή οι «λευκοί» χρησιμοποιούσαν κάθε απάνθρωπο μέσο για να κλέψουν τη γη που ανήκε στους ιθαγενείς ινδιάνους.
Κάπως έτσι συμβαίνει και σήμερα, μόνο που αυτή τη φορά, οι ιθαγενείς ινδιάνοι είναι οι πολίτες κάθε κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες που δεχόμαστε το ιδιαίτερο αριθμητικό και ποσοτικό βάρος της λαθρομετανάστευσης των απελπισμένων και των κυνηγημένων.

Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα, ανεχόμενοι καθεστώτα, πολέμους, εταιρικές εισβολές, που επέφεραν την εξαθλίωση στους τόπους καταγωγής των λαθρομεταναστών, αυτοί οι ίδιοι να φροντίσουν να λύσουν το πρόβλημα… Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, επειδή κανείς δεν τολμά να κατονομάσει και να πιέσει τα συμφέροντα των «ελαχίστων» οι οποίοι ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν έναν κόσμο, πλήρως υποταγμένο, μέσα σε ένα τεράστιο συνοθύλευμα, σε μία σύγχρονη Βαβυλώνα, όνειρό τους είναι να διαμορφώσουν μία κοινωνία πολιτών την οποίο και θα ελέγχουν πλήρως μέσω του επιβαλλόμενου χάους. Και σε αυτούς τους σχεδιασμούς, έτρεξε να συμμετάσχει και η «φίλη» και γείτονα Τουρκία (η οποία γνωρίζει το απόλυτο κοινωνικό χάος στο εσωτερικό της) και να ενσωματωθεί στους σχεδιασμούς των «ολίγων και εκλεκτών» για να αποκομίσει τα ό,ποια δυνατά οφέλη, ευελπιστώντας να ανακτήσει το χαμένο γόητρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και η απόδειξη πως η Τουρκία είναι τελικά όργανο των «δυναστών του πλανήτη», είναι το γεγονός της μη επιβολής κυρώσεων εις βάρος της από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας τα μέλη (δηλαδή οι αρχηγοί κρατών) δεν επιθυμούν ούτε την άσκηση λεκτικής πίεσης εναντίον της Άγκυρας, του αποδέκτη της εμπιστοσύνης του Λευκού Οίκου…
Δειλοί, υποκριτές και ανθρωπάκια, φωνασκούντες αλόγως, χωρίς συνέπεια και συνέχεια στους λόγους τους, με ανύπαρκτο ουσιαστικό έργο, ασκόπως περιφερόμενοι και ουδόλως ενδιαφερόμενοι, οι παρατρεχάμενοι των εξελίξεων, δίχως το σθένος να αρθρώσουν ένα «όχι», παρακολουθούν την κατά μέτωπον επίθεση που δέχεται η χώρα και γνωρίζοντας τους υψηλούς κινδύνους αλλά και τους μεσοπρόθεσμους σχεδιασμούς (ιδιαίτερα της Άγκυρας) συνεχίζουν να παραμένουν απαθείς στις καρέκλες τους, ανησυχώντας μόνο να μην βρεθεί ο ευαίσθητος πισινούλης τους εκτεθειμένος (επί το λαϊκότερον: «τους ενδιαφέρει μόνο ο κώλος τους»). Αυτοί είναι οι ηγέτες που περί άλλων τυρβάζοντες επιθυμούν διακαώς να μας ξεγελάσουν και πάλι εφευρίσκοντας μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που μόνο γέλια προκαλούν.

Το μήνυμα είχε έρθει και δεν το έβλεπαν, η καθημερινότητα στη ζωή των πολιτών είχε αλλάξει αλλά δεν τους απασχολούσε, δεν επενέβησαν ακόμη και όταν τους το είπαν ξεκάθαρα πως πράκτορες και ακραία τρομοκρατικά στοιχεία μετακινούνται καμουφλαριζόμενοι πίσω από τη δυστυχία των λαθρομεταναστών… και σήμερα προσπαθούν να μας κλείσουν τα μάτια με μέτρα που δεν εφαρμόζονται (μη πληρότητα στις μονάδες αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης στα σύνορα ή στο λιμενικό), με μέτρα που μόνο ασύμμετρες απειλές κατά των πολιτών δημιουργούν (στρατόπεδα λαθρομεταναστών στα οποία είναι δυνατόν να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και οργανωμένες «επαναστάσεις»).

Αυτοί που ποτέ δεν είχαν δει, δεν είχαν ακούσει, δεν γνώριζαν… σήμερα κόπτονται κατά της λαθρομετανάστευσης και θέλουν να τους πιστέψουμε… χωρίς να αναρωτιούνται, εάν έχουν εκείνη την ποιότητα και τις ηθικές εγγυήσεις που απαιτούνται προκειμένου να τους εμπιστευθούμε. Δυστυχώς, η σημερινή πολιτική σκηνή έχει καταρρεύσει μαζικά. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης γνωρίζουν πλέον τους πραγματικούς κινδύνους και είναι αποφασισμένοι να τους απωθήσουν… είναι απλά θέμα επιβίωσης…

Υ.Γ.: Προς τους αρχηγούς των κομμάτων: Το χάσατε το κορόϊδο πατριώτη…

Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 24, 2009 3:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λήψη άμεσων μέτρων


Η κατάσταση είναι σε τέτοιο προχωρημένο στάδιο διαλυτικής διάβρωσης της ελληνικής κοινωνίας που απαιτούνται άμεσα και ριζικά μέτρα. Αυτά φυσικά δεν πρόκειται να τα πάρει καμία κυβέρνηση ούτε να τα στηρίξει πρακτικά κανένα κόμμα. Μπορεί, όμως, να τα επιβάλλει ο ελληνικός λαός, αν οργανωθεί και αγωνιστεί γι’ αυτά.
Άμεσες, συνεπώς, μεταβατικές διεκδικήσεις του εργατικού και λαϊκού κινήματος (επαναλαμβάνουμε, μόνο οι λαϊκές κινητοποιήσεις μπορεί να τις προωθήσουν και να τις επιβάλουν) είναι:

α). Σταμάτημα όλων των δουλεμπορικών σκαφών και άμεση επιστροφή στα παράλια προέλευσής τους.

β). Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

γ). Άμεση εξέταση όλων των αιτημάτων πολιτικού ασύλου και απόρριψη της συντριπτικής πλειοψηφίας, αφού είναι γνωστό ότι ελάχιστοι από όσους τα υποβάλλουν είναι πολιτικά διωκόμενοι.

δ). Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών, μη εξαγοράσιμη στους εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες και χρέωσή τους με τα έξοδα επαναπροώθησης του αλλοδαπού. Δήμευση της περιουσίας όσων εργοδοτών επαναλάβουν το αδίκημα αυτό.

ε). Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών, μη εξαγοράσιμη σε όσους ενοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες.

ζ). Σταμάτημα έκδοσης νέων αδειών παραμονής εργασίας

η). Πρόσληψη κατά προτεραιότητα Ελλήνων στις κενές θέσεις εργασίας.

θ). Ενίσχυση της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής.

Ο ελληνικός λαός πάνω σε αυτά τα αιτήματα μπορεί να ενωθεί, να αγωνιστεί και να νικήσει.
Και εδώ θα ξεβρακωθούν και οι εχθροί του που παριστάνουν τους φίλους…


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 8:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι φωνές πληθαίνουν!
Μια εξαίρετη σύνοψη για τη λαθρομετανάστευση από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ηλία Σταμπολιάδη.



http://greece-salonika.blogspot.com/2009/06/blog-post_26.html

Οι κίνδυνοι απ΄την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση για τον Ελληνισμό.

"..την ίδια ώρα η φυσική αγάπη και η υπερηφάνεια για την πατρίδα, απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση του έθνους, καταγγέλλεται σαν εθνικισμός"..

Του κ.Ηλ. Σταμπολιάδη
αναπληρωτή καθηγητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης


Στις ημέρες μας η πα τροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία έχει μετατραπεί σε αχίλλειο πτέρνα του Ελληνισμού. Η ανεξέλεγκτη σε ποσότητα και ποιότητα λαθρομετανάστευση δημιουργεί προφανείς κινδύνους για τον υπαρκτό Ελληνισμό.


* Προκαλεί δημογραφική αλλοίωση και απειλεί τη συνέχεια του γένους που ήδη φθίνει λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και τη συνεχή, δυσανάλογη εισροή μεταναστών.

* Διασπά την αποκλειστική σχέση των Ελλήνων με τον ελλαδικό χώρο, που ανέκτησαν με θυσίες στην επανάσταση του 1821 και στους βαλκανικούς πολέμους.

* Αυξάνει την ανεργία των ελλήνων πολιτών και αναιρεί τις κατακτήσεις της ελληνικής εργατικής τάξης, υποβαθμίζοντάς τη σε τριτοκοσμικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί το κεφάλαιο. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε θύμα τον μετανάστη που...αμείβεται με 30 ευρώ Χ 25 = 750 ευρώ έναντι των παιδιών μας, με πολυετή πανεπιστημιακή κατάρτιση, που αποτελούν τη γενιά των 700 ευρώ.

*
Με τον ισχυρισμό της αποδοχής του άλλου αφελληνίζουμε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες, με ακραίο παράδειγμα το βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού.

*
Αποδεικνύεται αδύνατον να αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία ένας τόσο δυσανάλογος αριθμός μεταναστών. Το αποτέλεσμα είναι η γκετοποίηση στις πόλεις και η αύξηση της εγκληματικότητας με τη δημιουργία μαφιόζικων κυκλωμάτων αλλοεθνών.

* Αντί για την υποσχόμενη ειρηνική «πολυπολιτισμική» συμβίωση, βιώνουμε ένα κλίμα σύγκρουσης πολιτισμών και η εξουσία αδυνατεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη δημοκρατία.

* Οι μετανάστες από όμορες χώρες με αλυτρωτικές βλέψεις αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο προς την αποσύνθεση της Ελλάδος.

Με πρόσχημα την αποδοχή της ετερότητας του ξένου έχουμε αποποιηθεί την ομοιότητα του οικείου ομοεθνού μας. Η διατήρηση της παράδοσης και η καλλιέργεια των στοιχείων που συνθέτουν την ταυτότητα του γένους και το διαφοροποιούν σαν οντότητα από τους γύρω λαούς συκοφαντείται σαν ρατσισμός.

Η φυσική αγάπη και η υπερηφάνεια για την πατρίδα, απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση του έθνους, καταγγέλλεται σαν εθνικισμός.

Δεν είναι, όμως, δυνατόν να αποδεχθεί κανείς τον άλλον σαν ετερότητα του Εσύ αν ο ίδιος δεν συγκροτεί μια ολοκληρωμένη οντότητα του φυσικού Εγώ. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει σχέση ισότητας με τον άλλον, σε αντίθετη περίπτωση η αλλοίωση του «εγώ» για να εισχωρήσει σε αυτό ο άλλος αποτελεί μηδενιστική και αντεθνική πολιτική, που δυστυχώς βρίσκει οπαδούς στην Αριστερά και τα δύο εναλλασσόμενα στην εξουσία κόμματα.

Την εποχή που υπάρχει τόσο οικολογικό ενδιαφέρον για τη βιοποικιλότητα των φυτών και των ζώων είναι να απορεί κανείς με την αδιαφορία των οπαδών του «πολυπολιτισμού» για τη εξελισσόμενη εθνοκτονία του Ελληνισμού από το ίδιο το κράτος που υποτίθεται ότι υπάρχει να τον υπηρετεί.

Αλλο η μεταναστευτική πολιτική που καθορίζει ποιους και πόσους μετανάστες θα δεχθούμε και άλλο η πολιτική για τον μετανάστη που καθορίζει την ένταξη των νομίμων στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο οφείλουν να ενσωματωθούν.

Σήμερα δίνουμε μόνιμη άδεια αλλά και υπηκοότητα με ψηφοθηρική σκοπιμότητα σε όσους κατόρθωσαν να ευρίσκονται στη χώρα νόμιμα ή παράνομα, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτόν νέα κύματα μεταναστών προς τον παράδεισο που ακόμη λέγεται Ελλάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_1600.html


Στα όρια τους οι κάτοικοι της Πλ.Αττικής...

Το πρόβλημα δεν λύθηκε...απλά μεταφέρθηκε...και σε μερικές περιοχές επιδεινώθηκε η κατάσταση!

Τα γεγονότα στον Αγίο Παντελεήμονα και οι καθημερινές "σκούπες" στο κέντρο της Αθήνας είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών στην Πλ. Αττικής.

Μια πλατεία που ήδη ήταν από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Αθήνας...
Οι κάτοικοι έχουν επανηλειμμένως απευθυνθεί στους αρμόδιους αλλά...Φωνή Βοώντος εν τη Ερήμω...


Η μετατόπιση μεγάλο αριθμού λαθρομεταναστών μαζί με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έχουν φτάσει τους κατοίκους σε αδιέξοδο...

Σε ανάλογη περίπτωση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την περιοχή ως χώρο που μυρίζει μπαρούτι… αλλά δυστυχώς αυτό ως χαρακτηρισμός στην προκειμένη περίπτωση ίσως να είναι λίγος...

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες