Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ κύριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 30, 2009 9:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ κύριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ κύριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κ.Τριανταφυλλόπουλο. Να σταματήσουμε να δικαιολογούμε κάθε προκλητική ενέργειά του, λέγοντας ότι είναι δημαγωγός, φαιδρός, αλκοολικός ή ψυχασθενής.

Είναι επικίνδυνος...Εστω κι αν όλα όσα προκλητικά πράττει τα κάνει περισσότερο για να ανεβάσει την τηλεθέασή του...

Η εκπομπή του της Πέμπτης 29.10.09, είταν μια πράξη ύποπτη και δολοφονική.

«Η γενιά των 700 ευρώ πυροβολεί τη γενιά των 700 ευρώ..»

Είταν ο άθλιος υπότιτλος-λεζάντα,κάτω από την εικόνα,σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Που σημαίνει ότι αυτοί που τρομοκρατουνδολοφονούν, καίνε και ληστεύουν, είναι κάποια φτωχά παιδιά της απελπισμένης κοινωνίας μας ή, το κάνουν για λογαριασμό της επαναστατημένης, αδικημένης, άνεργης γενιάς των 700 ευρώ.!!!Προσβάλλοντας έτσι και τη νεολαία μας και τους αγώνες όλων των προοδευτικών ανθρώπων.

Και όλα αυτά εν ονόματι της απόλυτης ελευθερίας που, όπως μας λέε, πρέπει να έχουν οι εκπομπές του για να καταγγέλει τα στραβά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των απλών πολιτών.!!!

Αποφεύγοντας όμως, συστηματικά, όχι μόνο να καταγγείλλει ως κύριους υπεύθυνους για την κακοδαιμονία της χώρας μας αλλά και απλώς να ασχοληθεί με τα μεγάλα,ελληνικά και ξένα ανθρωποφάγα συμφέροντα, τα οποία υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια.

Και, ταυτόχρονα, καταργώντας το δικαίωμα της ελευθερίας ακόμη και στους καλεσμένους του, κλείνοντας το στόμα τους βάναυσα, με τον πιο φασιστικό τρόπο.

Κάποτε λοιπόν πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά και να τον αποκαλύψουμε, ως έναν από τους πιο επικίνδυνους ηθικούς αυτουργούς της τρομοκρατίας.

Που αν υπήρχε σε μιαν άλλη ανεξάρτητη και όχι διαβρωμένη από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες Πολιτεία, θα είταν ο πρώτος κατηγορούμενος για εγκλήματα πρώτου βαθμού.

Και, παράλληλα, να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή και τη συνείδηση μερικών καλεσμένων του που θεωρούνται και σοβαροί άνθρωποι...Και να τους ρωτήσουμε δεν ντρέπονται καθόλου που με τη συμμετοχή τους, στέκουν σαν στραβοχυμένες γλάστρες και νομιμοποιούν τον επικίνδυνο αυτό κύριο; Δεν νιώθουν ότι είναι συνένοχοι πρώτου βαθμού;

30.10.09
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 30, 2009 2:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γράφει ο καλός φίλος και συνεργάτης «ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ»:

«Πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κ.Τριανταφυλλόπουλο. Να σταματήσουμε να δικαιολογούμε κάθε προκλητική ενέργειά του, λέγοντας ότι είναι δημαγωγός, φαιδρός, αλκοολικός ή ψυχασθενής».

Έχει απόλυτο δίκαιο. Το ΡΕΣΑΛΤΟ είχε διαγνώσει από πού παλιά το πόσο επικίνδυνος είναι ο Μάκης, γι’ αυτό ασχολήθηκε συστηματικά μαζί του.

Ήδη από το δεύτερο τεύχος του περιοδικού είχε πάρει στα σοβαρά τον Μάκη, αναλύοντας το ρόλο του, στο άρθρο:

«Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η μεγάλη και σύνθετη απάτη»
Θα το βρείτε ολόκληρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/175.mag


Ένα μικρό χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Τρομοκρατία. Στο θέατρο της μεγάλης απάτης που παίχτηκε γύρω από την εξάρθρωση της «17Ν»και του «ΕΛΑ» ο Μάκης στήριξε πιο «πειστικά» το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο των διωκτικών αρχών και τους «σχεδιασμούς» του φίλου του Χρυσοχοϊδη. Αν οι δημοσιογράφοι (άλλοι συνειδητά, άλλοι ασυνείδητα) είχαν μετατραπεί, στην πλειονότητά τους, σε «βαποράκια» των διωκτικών αρχικών και μυστικών υπηρεσιών (προανήγγειλαν ακόμα και τα ονόματα των συλληφθέντων), ο Μάκης επιτελούσε και έναν άλλο πιο σπουδαίο ρόλο: Στήριζε, από «αριστερή σκοπιά», ιδεολογικά και πολιτικά τη σκευωρία. Κατέβαλε «φιλότιμες προσπάθειες» να αποδείξει ότι η «17Ν» ήταν μια αριστερή οργάνωση και τα μέλη της (αυτά τα παγιδευμένα και αναλώσιμα υλικά των διωκτικών αρχών) ήταν αριστεροί αγωνιστές. Έλεγε δηλαδή αυτά που λέγανε οι διωκτικές αρχές και άφησε στο απυρόβλητο τις κραυγαλέες αντιφάσεις και τα μεγάλα πολιτικά ερωτηματικά αυτής της υπόθεσης. Το ίδιο έπραξε και με τη δίκη του δήθεν ΕΛΑ. Και εκεί έδωσε χείρα βοηθείας (αυτός ο μέγας ρεπόρτερ που ανακαλύπτει με απίστευτη ευκολία τον καταζητούμενο πράκτορα Γιοσάκη) στο Χρυσοχοϊδη και τον Τσιγαρίδα! Οι τόσες καταγγελίες για το ρόλο του Τσιγαρίδα στην υπόθεση, τα τόσα στοιχεία για το βίο και την πολιτεία αυτού του ατόμου, για τις «υψηλές» διασυνδέσεις του, όλα αυτά και άλλα πολλά τα αγνόησε και τα παρασιώπησε σκανδαλωδώς…»

Επίσης γράφαμε τον Ιούνιο του 2009:

«Τα ΜΜΕ αποτελούν τους κεντρικούς προπαγανδιστικούς διαύλους του καθεστώτος και συστατικό στοιχείο αυτής της τρομοκρατίας του καθεστώτος. Οι τήλε- σταρ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι τα «βαποράκια» των κατασκευαστών και σκηνοθετών της «τρομοκρατίας», τα «βαποράκια» των μυστικών υπηρεσιών. Διοχετεύουν αυτά που τους σερβίρουν και «εγκρίνουν» οι μεγάλοι «νονοί» της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος.
Οι Λαζόπουλοι, οι Τριανταφυλλοπουλοι, οι ποικίλες «αριστερές εστίες» και όλο αυτό το σκυλολόι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία…»



Άλλα ενδεικτικά άρθρα:

1). Ο «Δημοσιογράφος» και οι δημοσιογράφοι
και
το απωθητικό γλείψιμο της «Σέχτας»


Τα «βαποράκια» των «νονών» της μόλυνσης και τα μεγάλα λαρύγκια των σκοτεινών κέντρων της εξουσίας, τα οποία υποδύονται το ρόλο του πολιτικού και ηθικού εισαγγελέα, πρέπει να ξεσκεπάζονται ανελέητα.

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19896#19896



2). «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ο σταρ που υψώνει σε αρετή το καθεστωτικό ψεύδος και τον αμοραλισμό».

ΕΔΩ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20871#20871



3) Οι ταχυδακτυλουργοί της διαφθοράς και της απάτης

ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21034#21034



Αυτά μόνο ενδεικτικά, γιατί υπάρχει πληθώρα…





_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες