Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ιστολογικές ρουφιανιές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 21, 2010 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ιστολογικές ρουφιανιές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιστολογικές ρουφιανιές



Η ρουφιανιά και οι αλληλοεκβιασμοί αποτελούν την υπέρτατη «αξία» του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, ιδιαίτερα όταν το σύστημά του βρίσκεται σε κρίση και αποσύνθεση.

Αυτά η κυβέρνηση όλα αυτά τα «παράγωγα» της σήψης τα αναγάγει σε αρετή, ιδιαίτερα τη ρουφιανιά…

Ο ιντερνετικός χώρος αποτελεί το πλέον προνομιούχο μέσον «άνθισης» και διάδοσης αυτού του καθεστωτικού σπορ…

Εδώ η ρουφιανιά και οι ρουφιάνοι παίρνουν τις πλέον μοχθηρές διαστάσεις και τις πλέον αποκρουστικές διαπλοκές με τα ποικίλα υπόγεια των καθεστωτικών μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα αυτή η «παραγωγή», «κατασκευή» και ιστολογική διάδοση της ρουφιανιάς, χρησιμοποιείται και αξιοποιείται από τους μηχανισμούς εξουσίας και της μυστικές υπηρεσίες για τα ποικίλα πολιτικά τους παιχνίδια και κυρίως για τη ΦΙΜΩΣΗ των ενοχλητικών φωνών.

Τα παρακάτω κείμενα είναι αποκαλυπτικά. Ιδιαίτερα για τα ιστολόγια-ρουφιάνοι και τα παιχνίδια της εξουσίας.
Τα πήραμε από:
http://olympia.gr/



“Εκβιασμός” ή πολιτική δίωξη (φασιστικού τύπου);


Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα σε δικτυακούς τόπους ότι ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του φερόμενου ως διαχειριστή του ιστολογίου naxios.blogspot.com.

Χωρίς να γνωρίζουμε
τα επίσημα στοιχεία ή τις ακριβείς κατηγορίες, ο διαχειριστής φέρεται να «εκβίασε» τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακρίβεια αυτής της καταγγελίας και είναι κάτι που θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Αυτό όμως που μας προξένησε κατάπληξη είναι η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του φερόμενου ως διαχειριστή, μαζί με το αποτέλεσμα της δίκης !!!.


Μεταξύ άλλων δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, ο τόπος εργασίας και η θέση που κατέχει, οι πολιτικές του πεποιθήσεις, οι γνωριμίες του, αλλά – ακόμα χειρότερα – η λεπτομερής περιγραφή της … ψήφου του. Σε δημοσίευμα μάλιστα δικτυακού τόπου, ο εν λόγω φερόμενος ως διαχειριστής, περιγράφεται ως ψηφοφόρος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Να υποθέσουμε ότι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, αλλά και εκείνους που διέρρευσαν τα στοιχεία, οι πεποιθήσεις αποτελούν αξιόποινο αδίκημα και ενισχυτικό στοιχείο της υπόθεσης που άνοιξε ο κ., Ραγκούσης;

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: Η δημοσιοποίηση αυτών των αυστηρά προσωπικών δεδομένων, έγινε σε δικτυακούς τόπους που στο παρελθόν έχουν εμπλακεί σε περιπτώσεις εκβιασμών, συκοφαντικής δυσφήμισης και άλλων κατηγοριών αλλά ουδέποτε ταυτοποιήθηκαν οι διαχειριστές.

Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση να έχει όντως ασκήσει δίωξη κατά του συγκεκριμένου φερόμενου ως διαχειριστή του δικτυακού τόπου, τότε θα βρισκόμαστε ενώπιον ενός καταπληκτικού φαινομένου: Να συνεργάζονται πρόσωπα που γνώριζαν την προσφυγή του Ραγκούση στη Δικαιοσύνη με καταζητούμενους που η αστυνομία δεν μπορούσε υποτίθεται να εντοπίσει.

Το μεγάλο βεβαίως ερώτημα είναι από ποιόν/ποιούς έγινε αυτή η διαρροή. Επειδή πέρα από τις διαστάσεις που παίρνει ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης (απόπειρα φίμωσης κάθε ενοχλητικής φωνής για την κυβέρνησης) ο κ. Ραγκούσης καλείται να εντοπίσει τις διαρροές ανάμεσα στους λίγους που γνώριζαν την υπόθεση και να τους παραδώσει στη δημόσια χλεύη – τουλάχιστον.

Αδέσμευτοι Bloggers

Τελευταία νέα για την δίωξη του blogger “Νάξιος”

Η μήνυση είναι για κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα και όχι βεβαίως κακουργηματικού όπως “εκβίαση”.

Ο Νάξιος (κατά τη γνώμη μας) οφείλει να διευκρινήσει ότι ο τίτλος του άρθρου ήταν ανακριβής και δεν εννοούσε τον κύριο Ραγκούση ως φυσικό πρόσωπο αλλά γεγονότα που διαδραματίστηκαν επί δημαρχίας του. Αυτό για να είναι και αυτός εντάξει και να είμαστε ακριβοδίκαιοι σε αυτά που γράφουμε.

Από κει και πέρα: Διαπράχθηκαν αρκετά κακουργήματα και πλημμελήματα εις βάρος του φερόμενου ως διαχειριστή, από μηχανισμούς παρακρατικής λειτουργίας. Τα στοιχεία υπάρχουν ένα προς ένα και θα διατεθούν στον ίδιο εφΆ όσον το επιθυμεί.

Επιπλέον, η Google θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της, υποθέτουμε ότι η google Ελλάς θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις. Εάν η Ελληνική δικαιοσύνη δε μπορεί να τα βάλει με “μεγαθήρια”, υπάρχει και η Ευρώπη.

Αυτό δεν είναι θέμα που αφορά κάποιον blogger ξεχωριστά, αλλά το σύνολο των χρηστών διαδικτύου. Ήδη γίνεται η σχετική έρευνα και θα ενημερώσουμε για σχετικές πρωτοβουλίες.

Σε λίγο…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες