Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πατριάρχης-Αρχιεπίσκοπος: Τα νέα ήθη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Δωροθέα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 30, 2010 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Πατριάρχης-Αρχιεπίσκοπος: Τα νέα ήθη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πατριάρχης-Αρχιεπίσκοπος: Τα νέα ήθη

Διαβάζουμε από το Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/01/coca-cola.html


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ COCA -COLA Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ "ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"



Στη συναγωγή:
...Για αυτόν το λόγο είμαστε ενωμένοι με τον Ραβίνο Σνάϊερ και συνεχίζουμε να
συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα «Έκκληση στη Συνείδηση» για να ενθαρρύνουμε την
μεγαλύτερη κατανόηση και ανεκτικότητα ανάμεσα στις θρησκείες, και όταν είναι
απαραίτητο να λέμε την αλήθεια με αγάπη και να ανακοινώνουμε, όπως έγινε πρώτα
στην Βέρνη της Ελβετίας και επαναβεβαιώθηκε στην Ιστανμπούλ, ένα έγκλημα που
γίνεται στο όνομα της θρησκείας είναι έγκλημα κατά της θρησκείας.


Στην coca-cola:

Απόψε συγκεντρωθήκαμε σε αυτό το εκπληκτικό κέντρο
στην πραγματικότητα ένα μουσείο προς τιμήν ενός από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ένα - αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη -εικόνισμα του 20ου αιώνα...Συγκεντρωμένοι εδώ μαζί με όλους εσάς πρέπει να μιλήσουμε για αναζωογόνηση κάτι πολύ γνωστό στον κόσμο της κόκα κόλα. .




Η πρόσκληση για το βιβλίο

Οι εκδόσεις Αρμός σας προσκαλουν στήν παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Κατσιάρα καί της Μάρως Βαμβουνάκη "ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" πού θά γίνει παρουσία του Οικουμενικού

Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου

καί του Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Θά μιλήσουν

ο Μητροπολίτης Περγάμου κ. Ιωάννης Ζηζιούλας

Η Μάρω Βαμβουνάκη, συγγραφέας

Άγγελος Καλογερόπουλος, ποιητής.

Θά συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.


5/2, 7.30 μ.μ.

Βυζαντινό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22

" Πρόκειται για μια συνάντηση προσωπικής αγωνίας καμωμένη από απαντήσεις που δίνει ο Αλέξανδρος Κατσιάρας σε ερωτήσεις της Μάρως Βαμβουνάκη.
Για την ύπαρξη, τη σχέση, το όρια ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, τον έρωτα και τον Άλλο, τον Ξένο, την ετερότητα και την κοινωνία, την Εκκλησία, τον Θεό που μας γυρεύει, τον Θεό που σκοτώνουμε, το "κάτι" που μας κάνει όντως να είμαστε.

Για εκείνους που λένε Ναι και είναι Όχι, για εκείνους που λένε Όχι και είναι πιο κοντά στο Ναι, για εκείνους που δεν ικανοποιούνται με το να μένουν χλιαροί, για εκείνους που περιμένουν...

Μια κουβέντα αφαιρέσεων και ανατροπών, εφόσον το αληθινό δεν έχει ανάγκη τη δική του προβολή ούτε τη δική μας συνηγορία.

Εφόσον ο ζωντανός Θεός, για ν' αναστηθεί στον καθένα, πάντοτε περιμένει να πεθάνουν οι θεοί, ο θεός που φανταστήκαμε, τα είδωλα, και -το πιο επώδυνο- το είδωλο των ειδώλων: το Εγώ."



ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Με βάση την προϊστορία σχεδόν όλων των διαφημιζομένων στην προαναφερθείσα πρόσκληση των εκδόσεων "ΑΡΜΟΣ", θα ήταν πλησιέστερη στην πραγματικότητα η είδηση αν είχε τίτλο:

«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, θα παραστούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Όταν η Ορθόδοξη Αποστολική διαδοχή και Ιερά Παράδοση πεθαίνει" των εκδόσεων Νέα Εποχή».

Μήπως τους είδατε ποτέ να παρευρίσκονται σε παρουσιάσεις πραγματικά Ορθόδόξων βιβλίων;


Μήπως πήραν σαφή και διαυγή θέση σε σοβαρά θέματα που ταλανίζουν το ποίμνιό τους, όπως αυτό της αριθμοποίησης του ανθρώπινου προσώπου μέσω του ΑΜΚΑ και της υποδούλωσής του στο αντίχριστο και φασιστικό ηλεκτρονικό φακέλωμα και σφράγισμα μέσω της ψηφιακής διακυβέρνησης με τη νέα ηλεκτρονική υπερ-κάρτα (μέχρι σήμερα την ονομάζουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια "κάρτα κοινωνικής ασφάλισης");

Μήπως είπαν τίποτα για τα "σύμφωνα συμβίωσης" της ΝΔ και τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων από τον φίλο του νυν Πρωθυπουργού και Δήμαρχο της Τήλου;

Μήπως ασχολήθηκαν σοβαρά με τις καθημερινές και μαζικές επιθέσεις που δέχεται η Ορθοδοξία από τους σύγχρονους εικονομάχους οι οποίοι το έχουν βάλει σκοπό να αποκαθηλώσουν οτιδήποτε θυμίζει τον Κύριο μας Ιησού Χριστό;

Μήπως ξέχασαν ότι Εκείνος είναι η κεφαλή της Εκκλησίας μας και εκείνοι απλώς οι ποιμένες Του, που θά έπρεπε να ορθοτομούν τον Λόγον της Αληθείας και όχι τα λόγια της πανθρησκειακής νεο-εποχήτικης θολοκουλτούρας;

Σε ποιόν θεό αναφέρεται ο κ. Κατσιάρας όταν απαντά στα ...βασανιστικά ερωτήματα της κ. Βαμβουνάκη;


Μήπως σε αυτόν που εννοούσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης όταν προ ολίγων εβδομάδων έκανε πανθρησκειακό κήρυγμα με οικολογικό μανδύα στην εβραϊκή συναγωγή του Park side;(δείτε εδώ).

Ή μήπως
στον θεό της coca-cola η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά είναι «το εικόνισμα του 20ου αιώνα»; (δείτε εδώ)


Για τον μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο θα μπορούσαμε να σκεφτούμε σαν τον τέως εισαγγελέα κ. Σανιδά ότι δηλαδή παραπλανήθηκε από μερικούς θολοκουλτουριάρηδες οπαδούς της πανθρησκείας και του "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" για χάρη μιας αόριστης ψευτοουμανιστικής "αγάπης". Όμως διαβάσαμε την συγχαρητήριο επιστολή του προς το πεμπτοφαλαγγίτικο και υπερπολυτελές ψευτο-Ορθόδοξο περιοδικό "Βημόθυρο" το οποίο στο πρώτο κιόλας τεύχος βάζει έναν μουφτή να μας μιλήσει για την Υπεραγία Θεότόκο μας (δείτε εδώ), και δυστυχώς θυμηθήκαμε τα λόγια του Οσίου Γέροντα Παϊσίου όταν έδινε την εξής συμβουλή σε κάποιους ιεροσπουδαστές που τον είχαν επισκεφθεί:

"Να φροντίσετε να γίνετε ιερείς και όχι παπάδες. Να γίνετε επίσκοποι και όχι δεσποτάδες. Γιατί άλλο πράγμα είναι ό παπάς και άλλο ό ιερέας, όπως άλλο δεσπότης και άλλο επίσκοπος."

Για κατάληξη θα χρησμοποιήσουμε ένα μικρό απόσπασμα απο ένα κείμενο του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου το οποίο είχε γράψει παλιότερα επ’ευκαιρία της επίσκεψης του πάπα στα Ιεροσόλυμα:

"...Συνεπώς όλες οι τοπικές Εκκλησίες των Ορθοδόξων διατηρούν τήν εσωτερική τους ενότητα καί ευρίσκονται σε αρμονική "κοινωνία πίστεως" με την Μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως και με τον εκάστοτε Οικουμενικό Πατριάρχη, τον "Πρώτο της Ορθοδοξίας" αλλά ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ (primus inter pares), τον Προκαθήμενο των απανταχού Ορθοδόξων. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως έχει βεβαίως το προβάδισμα έναντι όλων των άλλων Πατριαρχών καί Ἀρχιεπισκόπων, των Προέδρων των Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, έχει δε επίσης και ωρισμένα προνόμια, τα οποία έχουν κατωχυρωθή με Αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων. Έχει λάβει καί διαθέτει ένα Τιμητικό Πρωτείο Τιμής, αλλά δεν παύει να είναι ισότιμος με τον Επίσκοπο της πιο μικρής εκκλησιαστικής Επαρχίας, όπως π.χ. είναι η Μητρόπολις των Κυθήρων. Με άλλα λόγια κατά την Ορθόδοξη Διδασκαλία ο Οικουμενικός Πατριάρχης καί ο Μητροπολίτης Κυθήρων είναι ίσοι και ισότμοι ως πρός τό εκκλησιαστικό τους αξίωμα, εν τούτοις όμως ο Οικουμενικός Πατριάρχης όμως έχει ένα προβάδισμα σεβασμού καί τιμής. Τούτο φαίνεται καθαρά στο Συνοδικό Σύστημα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, το οποίο είναι απόλυτα Δημοκρατικό! Σε μιά Οικουμενική Σύνοδο τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης όσο καί ο Μητροπολίτης Κυθήρων διαθέτουν μία ψήφο! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Όλοι γενικώς, Επίσκοποι, Μητροπολίτες, Αρχιεπίσκοποι, Πατριάρχες, όλοι είναι ίσοι μεταξύ τους και ισότιμοι! Κάθε κάθε Αρχιερεύς είναι η ορατη ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Κάθε Επίσκοπος ευρίσκεται "εις τύπον καί τόπον Χριστού!" Πάσα παρέκκλιση από τόν κανόνα αυτό αποτελεί αίρεση!" ( ολόκληρο το κείμενο εδώ)
Επιστροφή στην κορυφή
Κλεοξάνθη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 31, 2010 4:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Αρμός και η Νέα Τάξη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν πρέπει, άρα, να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ μας δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν όλα τα παλαιά τεύχη του Ρεσάλτο και δεν θα πάρουν πλέον άλλα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 05, 2010 4:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητοί, ο πατριάρχης της Κόκα Κόλα κ.Βαρθολομαίος παίζει πλέον προκλητικά και ξεδιάντροπα το παιχνίδι των Αμερικάνων (μάλιστα της χειρότερης εκδοχής τους) και της Νέας Τάξης.
Δηλώνει σε κάθε ευκαιρία την υποταγή και συστράτευση του στις επιδιώξεις της.
Μέχρι και τουρκική υπηκοότητα κάλεσε να λάβουν οι έλληνες ιεράρχες που ανήκουν στο κλίμα του Πατριαρχείου!
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 05, 2010 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
καλησπέρα

διαβάστε εδώ

http://thriskeftika.blogspot.com/2009/12/coca-cola.html
_________________
http://apolitikokafeneio.com/
http://mousikokafeneio.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δωροθέα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 06, 2010 3:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Βαρθολομαίος σε πυρετική κινητικότητα

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, φαίνεται ότι βιάζεται να τα …ξεπουλήσει όλα!
Μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε μια οξύτατη νεοταξική επίθεση για την άλωση και της Ορθόδοξης Εκξκλησίας,,,
Απανωτά τα κρούσματα…

Παραθέτουμε από το «Κλασσικοπερίπτωση»


Η ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - Η ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ!



ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗ!

Με τήν χθεσινή Απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της οποίας το κείμενον παραθέτουμε κατωτέρω, όλοι έχουν δικαιωθή! Καί ή Εκκλησία δέν ανακατεύεται, διότι δέν έχει αρμοδιότητα! Καί η Κυβέρνησις καλά ενεργεί, διότι αυτή έχει αρμοδιότητα! Αλλά καί οι κατά τόπους διαμαρτυρόμενοι Μητροπολίτες καλά κάνουν καί αντιδρούν, διότι αυτοί γνωρίζουν και τις επί μέρους εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες!

Η Φαναριώτικη διπλωματία έκανε το θαύμα της!

Τώρα η Κυβέρνησις μπορεί να προχωρήσει ελεύθερη πιά το εθνοκτόνο Νομοσχέδιο περί παραχωρήσεως της ελληνικής Ιθαγένειας σε μή Έλληνες! Ένα ακόμη οχυρό πέφτει! Σε λίγο θα αναγκασθούμε να αποδεικνύουμε, ότι είμαστε Έλληνες-Έλληνες! Δηλ. 'Ελληνες από την καταγωγή καί όχι "Έλληνες" από παραχώρηση του Νόμου! Ευτυχώς, ότι μέσα στην γενική τακτοποίηση όλων υπάρχει και ένα μικρό φώς! Η Ιερά Σύνοδος παραδέχεται, ότι "ο Νόμος περί Ιθαγένειας δεν ταυτίζεται απόλυτα με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Γι' αυτό η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να μελετήσει επισταμένως τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων θα χορηγείται η Ελληνική Ιθαγένεια".

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_06.html


Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 06, 2010 3:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αιρετικές θέσεις του Μεσσηνίας



Κατάθεση Μηνυτηρίου Αναφοράς
προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος
για τις αντορθόδοξες ενέργειες και αιρετικές θέσεις
του Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου
που δεν συγκινούν και δεν εξεγείρουν τους Ιεράρχες


Διαβάστε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_5401.html



Επιστροφή στην κορυφή
Κανάκη Ε.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2010 12:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Βαρθαλομαίος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ λυπάμαι για την επίθεση που δέχεται ο Πατριάρχης από ορισμένα μέλη του site.

Ο Πατριάρχης μιμούμενος τον Χριστό που κατέβηκε στον Άδη, πήγε στην συναγωγή όχι φυσικά για να γίνει Εβραίαος αλλά για να προσλάβει τα απολωλότα πρόβατα του Ισραήλ.

Γα τα "σοβαρά θέματα που ταλανίζουν το ποίμνιο... " π.χ. τα "σύμφωνα συμβίωσης" της ΝΔ και τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων" ΄και για τον αντίχριστο, η θέση της εκκλησίας είναι σαφής και πασίγνωστη οπότε τι παραπάνω να πει;

Όσον αφρά τος μετανάστες δεν ξέρω αν κρύβεται κάποιο σχέδιο για την αλλοίωση του ελληνίσμού. Το σίγουρο είναι ότι όποιος θέλει να λέγεται Χριστιανός έχει καθήκον να βοηθά ανεξαιρέτως όλους τους συνανθρώπους του, πόσω μάλλον τους καταδυναστευμένους από τους αποικιοκράτες αφρικανούς. Και μη ξεχνάμε ότι κι εμείς μετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα χρηματικά οφέλη που απορρέουν από αυτήν, ουσιαστικά μετέχουμε στην εκμετάλλευση του πλούτου που έχουν απομυζήσει οι Ευρωπαίοι κατακτητές από την Αφρική. Οπότε και από αυτήν την άποψη χρωστάμε δεν μας χρωστάνε!

Να θυμηθούμε επίσης ότι και η Βυζαντινή αυτοκρατορία δεν αποτελούταν μόνο από έλληνες. Αυτό που την οδήγησε στην καταστροφή ήταν το πούλημα της ορθής πίστης ως αντάλλαγμα στην βοήθεια των δυτικών (που ποτέ δεν ήρθε) και που πλήγωσε την συνείδηση του λαού. Ας κρατάμε εμείς αναλλοίωτη την πίστη μας και δεν κινδυνεύουμε από τίποτα. Να αφήσουμε και σε αυτούς τους βασανισμένους μετανάστες μια γεύση της αγάπης του Χριστού.

Και τέλος να θυμίσω ότι την Φαναριώτικη πολιτική δεν την ακολούθησαν οι προπάτορές μας ωθούμενοι ασυλλόγιστα στην επανάσταση του '21, με αποτέλεσμα αντί για την αναγέννηση της Ρωμιοσύνης, που οραματίζονταν οι Φαναριώτες, να έχουμε σήμερα την ταπεινούμενη από τους δυτικούς φίλους μας Ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλάδα. Μήπως είναι καιρός να ακολουθήσουμε τα σοφά βήματα των εν μαρτυρίω όντων Κωνσταντινοπολιτών;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2010 1:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάλλον είδατε φως και μπήκατε δίχως να έχετε μελετήσει ΤΙΠΟΤΑ…

Όλα αυτά, της γλυκερής και δήθεν ανθρωπιστικής προπαγάνδας, που αραδιάζετε έχουν αναλυθεί διεξοδικά και έχει αναδειχτεί η μέγιστη απάτη τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ από τους συντελεστές του ΡΕΣΑΛΤΟ, αλλά και «χριστιανικά» από πάρα πολλούς «ειδήμονες» της Ορθοδοξίας…

ΟΤΑΝ δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε την επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία, μέσω της οργανωμένης εισαγωγής στρατιών αλλοδαπών δούλων, όταν δεν είστε σε θέση να διακρίνετε το πώς έχει γίνει η Αθήνα, π.χ. ΤΟΤΕ μάλλον είστε κλειδωμένη στο δωμάτιό σας και στις εμμονές σας, ζώντας από την τροφή των ΜΜΕ, των πολιτικάντηδων και των «πολιτικάντηδων» της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας…

Φυσικά όταν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε αυτά τα απλά και συγκεκριμένα που διαδραματίζονται γύρω σας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να καταλάβετε την επίθεση που γίνεται εναντίον της Ορθοδοξίας, την εσωτερική υπονόμευσή της από τη Νέα Τάξη (μάλλον θα αγνοείτε την έννοια), καθώς περί παπισμού και του ρόλου του Βαρθολομαίου…

Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι…

Σε λάθος πόρτα μπήκατε…

Εκτός και αν είστε βαλτή…

Όπως και να έχει μελετείστε λίγο, μερικά από τα άπειρα κείμενα που έχουν αναρτηθεί πάνω σε αυτά τα ζητήματα (ίσως να σπάσετε την πανοπλία της ημιμάθειάς σας) και ξανακτυπήστε την πόρτα πιο εξοπλισμένη, με κάποια επιχειρήματα και όχι με τις ηλιθιότητες των καθεστωτικών ιδεολογημάτων, της ψεύτο-ηθικής και του «ανθρωπισμού» των απολογητών και σπονσόρων του χρήματος, των πολυεθνικών, των πλανηταρχών, της Κόκα-κόλα κ.λπ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Δευ Φεβ 08, 2010 1:49 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
προς χριστιανή Κανάκη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2010 1:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά θα κάνετε να λυπάστε μόνο για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστός και γι αυτήν που θα δεχότανε σήμερα, αν ξαναρχόταν πάλι (με πρωτεργάτες αυτούς που ψηφίζουν τον νόμο). Ο Πατριάρχης, «μιμούμενος το Χριστό» όπως λέτε, φυσικό είναι να δέχεται επιθέσεις. Εάν πηγαίνει στην Κόκα Κόλα π.χ. «μιμούμενος το Χριστό» όπως λέτε και χειροκροτείται, τότε δεν το μιμείται καλά! Τι στενοχωριέστε, λοιπόν για τις επιθέσεις; Να σας αναπαύει ότι υποφέρει επειδή ομολογεί Χριστό! Κι ο Χριστός στην Κόκα Κόλα θα πήγαινε…
Το ποιος χρωστάει σε ποιον ή ποιαν (Μιχαλού) ας το κρίνουν οι αναγνώστες.
Επιστροφή στην κορυφή
Δωροθέα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2010 2:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα στη χώρα σας"
Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια.



ΑΘΗΝΑ. Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί. Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς. Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία. Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές, που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας. Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν, αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρωμοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους, πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση. Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα. Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας. Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν, σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση. Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Εδώ βλέπετε την καταστροφή εκρηκτικών που κατασχέθηκαν από φορτηγό Πακιστανού που είχε περάσει τα σύνορα. Προορισμός Καμπούλ. Τα είχε καλύψει ανάμεσα σε τρόφιμα… και κουτιά οικιακών συσκευών.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

http://mkka.blogspot.com/


Και εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html


Στις ίδιες διευθύνσεις υπάρχει ένα εξαίρετο κείμενο του
Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιος περί αγάπης και ιθαγένειας.

Τίτλος: ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΑΘΟΥΣ» ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 08, 2010 11:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κανάκη Ε. έγραψε:


Όσον αφρά τος μετανάστες δεν ξέρω αν κρύβεται κάποιο σχέδιο για την αλλοίωση του ελληνίσμού.


Το οτι ερχονται συνεχεια Μουσουλμάνοι
δεν σας παραξενευει?

Εσεις που λετε οτι ησαστε Χριστιανη και γνωριζετε
τα γραμμενα?

Για βαλτε το μυαλό σας να δουλεψει
και εσεις και ολοι σας

γιατι δεν αμφιβάλλω καθολου οτι εχετε

Εδω δεν επιχειρειται μονο αλλοίωση του Ελληνισμού
αλλα κατι χειροτερο
κατι τερατωδες

Θα το βιωσουμε ολοι

ΣΥΝΤΟΜΑ
τοτε ελπίζω να ανοιξουν οι οφθαλμοί σας
Ο Θεος μαζί σας
_________________
http://apolitikokafeneio.com/
http://mousikokafeneio.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες