Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τους χτύπησε ο Εγκέλαδος στο κεφάλι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 07, 2014 6:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τους χτύπησε ο Εγκέλαδος στο κεφάλι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τους χτύπησε ο Εγκέλαδος στο κεφάλι
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο




- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος ο ωραίος ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος ο κύριος Σαμαράς, διαπραγματεύεται σκληρά με τον Εγκέλαδο.
- Ο κύριος Στουρνάρας ο μεγαλοπρεπής ανέφερε με νόημα πως ο Εγκέλαδος δείχνει φανερά σημάδια κατανόησης στις θέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης οι οποίες επικεντρώνονται σε αντικειμενικές δυσκολίες.


- Ένα από τα ισχυρά επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς είναι ότι ακόμη βρισκόμαστε μέσα στο χειμώνα και θα έπρεπε ο Εγκέλαδος να σκεφτεί πιο ψύχραιμα το ενδεχόμενο επανεμφάνισής του.

- Ένα δεύτερο επιχείρημα είναι πως ο λαός της Κεφαλονιάς δεν αντέχει άλλες θυσίες, δεν αντέχει άλλες δονήσεις. Αν είναι να υπάρξουν δεν πρέπει να έχουν μεγάλη ένταση και να γίνουν σε βάθος χρόνου.

- Ίσως χρειάζεται μία επαναδιαπραγμάτευση τόσο στο μέγεθος όσο και στο επίκεντρο των δονήσεων καθώς η κυβέρνηση εμφάνισε για μία κόμη φορά πρωτογενές πλεόνασμα ανευθυνότητας και ανετοιμότητας.

- Αν χρειαστεί, με εντολή Σαμαρά οι καταστροφικές συνέπειες του Εγκέλαδου θα μειωθούν στο μισό, ενώ στο Μαξίμου δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τα ΜΜΕ που πρόβαλαν υπερβολικά το θέμα.



- Επιτέλους μάθαμε ποιος τσάκισε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Ήταν ο Λοβέρδος. Άντε βρε παιδί μου και σε ψάχναμε! Άσε που νομίζαμε ότι την τσάκισε ο Τονμπούλογλου!

- Ο ΣυΡιζΑ προτείνει για περιφερειάρχη κάποιον που νιώθει περήφανος που ψήφισε το 1ο μνημόνιο το οποίο θα καταργήσει ο ΣυΡιζΑ όταν έρθει στα πράγματα.


- Ή ο ΣυΡιζΑ
δεν πιστεύει ότι θα έρθει στα πράγματα ή όταν έρθει, δεν θα καταργήσει κανένα μνημόνιο. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει γιατί το ΠαΣοΚ μας τελείωσε ή μάλλον αυτοτελείωσε.

- Σάμπως με τον άλλο προτεινόμενο δυτικό μακεδόνα περιφερειάρχη τα πράγματα είναι καλύτερα; Από τα κεντρικά του ΣυΡιζΑ τον απορρίπτουν ενώ η περιφερειακή οργάνωση της εκεί περιοχής τον θέλει διακαώς!

- Αλήθεια, με ποιους θα κυβερνήσουν αν έρθουν στην εξουσία; Με πολλούς από αυτούς που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση; Αυτά έχει η δεξιά μετατόπιση όταν κόβεις τις γέφυρες με την Αριστερά.

- Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Λιάνας σε χαζοχαρούμενη εκπομπή, στον Περισσό ευελπιστούν σε κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών στις επόμενες δημοσκοπήσεις.

- Κι άλλο μνημόνιο στον ορίζοντα. Κοίτα να δεις που δεν μας έσωσε το πρωτογενές πλεόνασμα. Η κυβέρνηση εμφανίζει, από τη στιγμή που εκλέχτηκε, δευτερογενές έλλειμμα επαφής με την πραγματικότητα.

- Πάντως, για την κατάντια στην υγεία ευθύνεται, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου, ο Άδωνις-Σπυρίδωνας και όχι η τρόικα. Να μην ξεχάσουν να νιώσουν περήφανοι όσοι τον ψήφισαν στις εκλογές. Πάντα τέτοια!

- Κάποιοι εκπαιδευτικοί θεωρούν την αυτοαξιολόγηση μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα «χώσουν» στο υπουργείο παιδείας για την υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

- Έλλειψη οικονομικών πόρων. Κενά στα σχολεία και πάει λέγοντας. Γιατί; Δεν τα ξέρουν αυτά στο υπουργείο; Άσε που έχουν και έτοιμες τις απαντήσεις στις «προβλέψιμες» επισημάνσεις.

- «Αν δεν έχετε πόρους, βρείτε χορηγούς. Η «Σούλα» σας περιμένει.

Αν υπάρχουν κενά, κάντε υπερωρίες και μάλιστα απλήρωτες, για το καλό των μαθητών. Ψέματα λέτε ότι νοιάζεστε για τους μαθητές κύριοι εκπαιδευτικοί;»


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΑΜΠΕΛΑΙ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 14, 2014 5:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ανεργία στο 28% και ο Άρης στην αισθητική του
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο



- Στο Χάρβαρντ και ο Άδωνις-Σπυρίδωνας; Τι θα διδάσκει; Τηλεπωλήσεις βιβλίων ή ξεχαρβάλωμα δημόσιας υγείας; Μετά από αυτό, αλλάζει ο ορισμός της ξεφτίλας!
- Να αναμένουμε στο Χάρβαρντ και τον Γιάννη το Στουρνάρα; Μήπως και τον Δένδια; Καλά, για τον πρωθυπουργό δεν το συζητάμε. Ο ΣΑΜ θα βαδίσει στα χνάρια του ΓΑΠ.


- Ο Άρης θα ξαναφέρει τη χαμένη αισθητική στην Αθήνα, αν εκλεγεί δήμαρχος. Ας του πει κάποιος για τα συσσίτια, για τη φτώχια, για τους άστεγους για τους απολυμένους. Τι εννοεί; Θα τους διώξει όλους αυτούς;

- Ο Άρης διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι απλώς προσαρμόζονται, όταν μειώνουν τα έξοδά τους, πουλάνε τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους, δεν ανάβουν καλοριφέρ κλπ. Όταν αυτοκτονούν, τι ακριβώς κάνουν Άρη μου;

- Ο Άρης δήλωσε «παρών» στο ψάξιμο της αισθητικής της Αθήνας. Το θέμα είναι ότι, τόσα χρόνια, δήλωνε «παρών» και στο χάσιμο της αισθητικής της Αθήνας. Το κόμμα του (ΝΔ-ΠαΣοΚ) δεν κυβερνά εδώ και 40 χρόνια;

- Ο Βουδούρης, υποψήφιος περιφερειάρχης που στηρίζεται από τον ΣυΡιζΑ, πριν δύο χρόνια έλεγα για τον Τσίπρα ότι είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την Αριστερά αλλά και για την ίδια τη χώρα, με τα μυαλά που κουβαλάει.

- Άλλαξε μυαλά ο Τσίπρας; Πολιτικός τυχοδιώκτης ο Βουδούρης;
Μήπως και τα δύο; Λέτε να ξέρει τίποτα ο Τατσόπουλος; Με τη μισή Αθήνα έχει πάει! Αλήθεια, γιατί δεν κατεβαίνει για δήμαρχος με τόσες θαυμάστριες;

- Όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ, αύριο θα βρέχει ψιλά καθώς το νέφος με το πρωτογενές πλεόνασμα, στάθηκε πάνω από τη χώρα μας. Βγάλτε κουβάδες. Ο Αντώνης, ο Γιάννης και ο Σταϊκούρας, δεν αστειεύονται. Είναι μπεσαλήδες!!

- Ο Μιχελάκης ταύτισε το μπακιρένιο μεσημέρι με τον ΣυΡιζΑ, αφού, όπως είπε, τάσσονται κατά του μνημονίου. Καταρχήν, επί της ουσίας, δεν τάσσονται κατά, αφού λένε ναι σε Ε.Ε και ευρώ.

- Δηλαδή, αν ρωτήσεις τον Μιχελάκη, τον Λιακομιχάλη και το Σαμαρά για το πότε έγινε η επανάσταση ενάντια στους Τούρκους, δεν θα πουν και οι τρεις, το 1821; Θα πρέπει να τους ταυτίσουμε; Ο Μιχελάκης λέει «ναι»!

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως, εμένα μου αρέσει ο στρατηγός άνεμος, ο Βύρων. Θα τους «πάει», λέει, για γενοκτονία τους Γερμανούς και τους άλλους αν δεν μας διευκολύνουν. Για όσους έχουν ψηφίσει τα μνημόνια τι θα κάνει;

- Στο 28% έφτασε η επίσημη ανεργία στη χώρα μας και στο 64,5% στους νέους κάτω των 25 ετών. Για την υπερφορολόγηση δεν το συζητάμε. Κι εκεί πρωταθλητές Ευρώπης.

- Πάντως, η ανεργία και η υπερφορολόγηση είναι, λέει, το κύριο μέλημα του κυρίου Σαμαρά. Μήπως να σταματούσε να είναι; Μια ιδέα λέμε! Όποτε η ανεργία γίνεται μέλημα των κυβερνόντων, ανεβαίνει κατακόρυφα!

- Για «φιλικούς» διακανονισμούς μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών, μιλάνε οι τηλεπαπαγάλοι. Εννοούν, τη φιλική οικονομική ενίσχυση που «ζητάνε» οι τράπεζες από τους δανειολήπτες για να μην χρεοκοπήσουν.

- Μα καλά! Ένα σκασμό λεφτά πήραν οι τράπεζες για να μη χρεοκοπήσουν και τα φόρτωσαν σε όλους τους πολίτες, είτε χρωστούσαν στις τράπεζες είτε όχι. Τελικά, το επιχειρηματικό ρίσκο έχει αξία όταν είναι μηδενικό.

- Μαθαίνουμε από τον πρόεδρο του ΣΕΒ, ότι οι βιομήχανοι θα συνομιλήσουν με χαρά, με όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί στις επόμενες εκλογές. Ο ΣΕΒ, εγκρίνει, και αυτός, την «επόμενη» κυβέρνηση.

- Εθνικό σούρουπο θα λέγεται η εξέλιξη του μπακιρένιου μεσημεριού. Χαμός από νέους κομματικούς σχηματισμούς. Πιστεύουν ότι αν βάλλουν τα ρούχα αλλιώς θα τους πιστέψουμε πως άλλαξε ο Μανολιός.

- Τα πολιτικά ζόμπι ξαναφεύγουν στο πολιτικό στερέωμα για να αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν. Το πολιτικό καλάθι των αχρήστων είναι η μόνιμη θέση που τους αξίζει.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες