Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Δείτε τα μελλούμενα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 11, 2014 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δείτε τα μελλούμενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε τα μελλούμενα
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο




- Μετά από κοπιαστική προσπάθεια 2 χρόνων η στήλη εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με την διεθνούς φήμης Ινδή μελλοντολόγο kakh psyxrh ki anapodh για να μας δίνει τις προβλέψεις για το μέλλον της χώρας.

Μελλούμενα

1.


- Ιδρύεται σύντομα Πανελλήνιος Σύλλογος Γελοιογράφων Σατιρογράφων και Κωμωδιογράφων. Τα μέλη του θα πολεμάνε με κάθε νόμιμο μέσο όποιον επιδιώκει την πτώση της κυβέρνησης.
- Τα μέλη του Συλλόγου θα οδηγηθούν άμεσα στην ανεργία, αφού, αναμφισβήτητα ετούτη η κυβέρνηση αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για σάτιρα και γέλιο μέχρι δακρύων.

2.

- Στις αρχές του Δεκέμβρη θα δημιουργηθεί η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Εκπαιδευτικών. Αίτημα άμεσης προτεραιότητας η αντικατάσταση όλων των μόνιμων εκπαιδευτικών από μέλη της Ένωσης.

- Αίτημα ψηφίσματος προς τον ΟΗΕ ώστε η 8η Νοεμβρίου να οριστεί Παγκόσμια Ημέρα Έλληνα Εθελοντή Εκπαιδευτικού ενάντια σε κάθε εκπαιδευτικό που αμείβεται.

3.

- Στα πλαίσια της αποθέωσης του εθελοντισμού το υπουργείο παιδείας θα δημιουργήσει πίνακα αναπληρωτών εθελοντών εκπαιδευτικών με βάση τα μόρια από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που ΔΕΝ θα γίνονται.

- Στο ίδιο μήκος κύματος θα ψηφιστεί νόμος που θα απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες όσους έβγαλαν παράνομα χρήματα στο εξωτερικό αφού αποδειχτεί ότι το έκαναν εθελοντικά και όχι μετά από πίεση.

4.

- Οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων θα ζητήσουν από τον υπουργό παιδείας να αναλάβουν την χορηγία της κάλυψης των κενών. Θα στέλνουν καθηγητές των φροντιστηρίων τους οποίους θα πληρώνουν με 3,60 ευρώ την ώρα.

- Μετά θα ζητήσουν ως αντάλλαγμα να τους ανατεθεί από το υπουργείο η ενισχυτική διδασκαλία την οποία ορέγονται εδώ και χρόνια καθώς και την επιδότηση της αμοιβής των 3,60 ευρώ κατά 100% από το κράτος.

- Πριν αρχίσει το μάθημα θα προβάλλεται ένα δίλεπτο διαφημιστικό μήνυμα που θα έχει ετοιμάσει το φροντιστήριο και θα έχει χρηματοδοτηθεί από το Κρατικό Ταμείο Καινοτόμων Δράσεων.

- Θα δημιουργηθεί νέο κόμμα με το όνομα Κόμμα Ιδιοκτητών Οφ Σορ Μιζών και Ξεπλύματος. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την αρχηγία καθώς οι μνηστήρες είναι αμέτρητοι. Θα προτιμηθεί κάποιος πολιτικός του ΛΑΟΥ.

- Το κόμμα θα υπόσχεται
την ελεύθερη λειτουργία αυτών των Οφ Σορ, χωρίς ενοχλητικά δημοσιεύματα και αποκαλύψεις. Θα εξασφαλιστεί η διακίνηση της μίζας και του μαύρου χρήματος χωρίς άγχη και αγωνία.

6.

- Θα σταματήσουν οι συνταξιοδοτήσεις (καλά αυτό έγινε ήδη, δεν πιάνεται ως μελλούμενο) και θα αναγκαστούν εθελοντικά οι συνταξιούχοι να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Έτσι κι αλλιώς αμοίβονται.

- Θα ανακαλυφθεί ότι ο τάφος της Αμφίπολης κρύβει το σκελετό του Έλληνα Εργαζόμενου ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Έλληνα Εθελοντή Μα…. να μην το ξεστομίσω.

8.

- Μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δεν διακρίνεται ξεκάθαρα ποιος θα είναι πρόεδρος της κυβέρνησης. Όμως είναι σίγουρο πως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες