Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Σκοπός των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 28, 2015 5:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Σκοπός των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Σκοπός των τελευταίων μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων



Τεράστιο κύμα πληθυσμιακών μετατοπίσεων από την "Συρία" κατέκλεισε τελευταία τα ελληνικά νησιά. Ωστόσο δεν προορίζονται όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα να παραμείνουν στην Ελλάδα και γ΄ αυτό δεν κατευθύνονται προς την Αθήνα αλλά προς τα Σκόπια, Σερβία , Αυστρία, Ουγγαρία, που παρά την προπαγάνδα πως αυτές οι χώρες ελέγχουν τα σύνορα τους και τάχα δεν περνάει ούτε κουνούπι κατευθύνονται μαζικά για την Γερμανία.

Το επιτυχημένο πείραμα της εισβολής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα που έθεσε στο περιθώριο την ελληνική εργατική τάξη, κατέστρεψε τα συνδικάτα, αποδυνάμωσε στο έπακρο τις εργατικές οργανώσεις, και χωρίς αντιστάσεις επιβλήθηκε ο εργατικός μεσαίωνας και η νέο σκλαβιά, επιχειρείται να το εφαρμόσουν και στην γερμανική εργατική τάξη, που ακόμα δεν έχουν μπορέσει να της πάρουν πίσω όλες τις κατακτήσεις της.

Ο νεοφασισμός του 4ου ΡΑΙΧ σαν η τελευταία λύση του καπιταλιστικού σύστηματος που καταρρέει, χρειάζεται επειγόντως να πάρει πίσω όλες τις κατακτήσεις της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης, στην προσπάθεια τους να δώσουν παράταση χρόνου ζωής, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, σαν αποτέλεσμα του αδιέξοδου, της θανάσιμης και αξεπέραστης κρίσης στην οποία έχει περιέλθειο καπιταλσμός.

Οι πολυεθνικές για να διατηρήσουν την κερδοφορία χρειάζονται φτηνούς και πειθήνιους εργάτες, να εργάζονται όπως στην Κίνα πάνω από 16 ώρες το 24ωρο για ένα πιάτο ρύζι, όπως Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές με μισθούς κάτω των 17 και 20 δολαρίων τον μήνα και χωρίς άλλα δικαιώματα. Και αυτό μπορούν να το πετύχουν στο να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ασία με την αθρόα μετακίνηση των φτηνών μεταναστών.

Αυτός είναι ο σκοπός των καθοδηγούμενων τεράστιων διαστάσεων μετακινήσεις των πληθυσμών από τους τάχατες Σύριους πρόσφυγες όπως μας προπαγανδίζουν ενώ είναι από όλες αφρικάνικες τις χώρες του φτηνού εργατικού προσωπικού. Ήρθαν από εμπόλεμες ζώνες μας λένε, αλλά οι περισσότεροι από ότι φαίνονται μιάζουν σαν τουρίστες και είναι ματσό. http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2015/08/metanastis.jpg



Ποιοι πληρώνουν τα έξοδα αυτών των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων;

Η Μέρκελ μας λύνει το πρόβλημα, με το να αναστείλει την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ.

Στην επίσημη έκθεση του ΟΟΣΑ, αναφέρεται ότι η Γερμανία χρειαζόταν επειγόντως 17.000.000 ξένους εργάτες. Ο αριθμός πρόσφατα άλλαξε προς τα πάνω. Μιλάνε για 30.000.000 αλλοδαπΟΎς και βάλε, που προορίζονται να πάρουν τις θέσεις των ντόποιων γερμανών εργατών.

Ο δήθεν "ανθρωπισμός" όλων των λακέδων του 4ου ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ που μας μιλούν για δυστυχισμένους και απελπισμένους που έρχονται τάχα από μόνοι τους λαθραία για να βρούν μια καλύτερη ζωή, αποδεικνύεται ένα παραμύθι καθώς είναι ένα σχέδιο που οι ίδιοι προωθούν.

Η φασίστρια Μέρκελ μετά την αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου δήλωσε πως οι εισερχόμενοι Σύριοι αλλά και από άλλες αφρικάνικες χώρες αλλοδαποί στην Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν αίτημα ασύλου στις γερμανικές αρχές χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στη αρχική χώρα μέσω της οποίας εισήλθαν στην Γερμανία και ΕΕ.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφόρησης για ζητήματα ασύλου Asylum Information Database (Aida), Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) εξέδωσε εσωτερικές οδηγίες για την αναστολή ισχύος των διαδικασιών που προβλέπει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ τάχα για τους "Σύρους" πρόσφυγες...
Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 28, 2015 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Μετανάστες" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολλές δεκαετίες πριν είχαν σχεδιάσει το παγκόσμιο ανακάτεμα των λαών και εν συνεχεία την κατακόρυφη μείωση το πληθυσμού της Γης, από το 1/3 μέχρι και μόνον 500 εκατομμύρια ανθρώπων μόλις. Κάθε τόσες δεκαετίες, λένε οι καπιταλιστές, πρέπει να γίνεται μεγάλος πόλεμος, για να έχουν κερδοφορίες από την παραγωγή/κατανάλωση όπλων, και ύστερα από την αναστήλωσή των κατεστραμμένων, αλλά και να μπορούν να διαχειριστούν τους λαούς/εργαζόμενους. Έτσι ψυχρά, λες και δεν πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι, κατάλληλα μορφωνόμενοι και εκπαιδευόμενοι και αξιοποιούμενοι από την κοινωνία, ανάλογα τις τάσεις και δυνατότητες καθενός, ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ, θα μπορούσαν στα σίγουρα να λύσουν τα όποια (ανύπαρκτα ουσιαστικά,
πλην της αδυναμίας των μπουρζουάδων να τα κοντρολάρουν, και της "λογικής" τους πως ό,τι δεν μου χρειάζεται το
ξεκάνω) προβλήματα υπερπληθυσμού του πλανήτη, και η ανθρωπότητα να φτάσει στα ύψη της ανέλιξης που της πρέπει (και ανέκαθεν της έπρεπε),αντί να σέρνεται παλινδρομώντας,
εξ αιτίας των καταστροφών τους, μέσα στους βούρκους της ανεξέλιξης και του πισωγυρίσματος.
Σήμερα που, μάλλον, λόγω των αφανιστικών για τις μελλοντικές μυριετίες υπερόπλων, διστάζουν να κάνουν τον ένοπλο Γ' Παγκόσμιο πόλεμο, το μπατάρανε στην "Παγκοσμιοποίηση" την οποία είχαν αποφασίσει πολλές δεκαετίες πριν, μάλλον μετά τη λήξη του Β' Παγκόσμιου πόλεμου.
Μέσα στην "Παγκοσμιοποίηση" ενυπάρχουν τόσο το ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ όσο και η ΚΑΘΕΤΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΪΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Φυσικά ο τρόπος βολεύει τους Γερμανούς καπιταλιστές, οι οποίοι, δεν ξεχνάμε, αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποίησαν τους 'Ελληνες νικητές του 1940 σαν δούλους και υποχείρειά τους για την αναστήλωση της χώρας τους (με προγραμμένη, βέβαια, ημερομηνία λήξης της θητείας τους εκεί). Καθώς με την, εξ ίσου με τις κατοχικές Τσολοκυβερνήσεις, προδοσία, οι μετακατοχικές τότε κυβερνήσεις, απεποιήθησαν τόσο τις Γερμανικές αποζημιώσεις
όσο και τις επιστροφές των αναγκαστικών Γερμανικών δανείων και του χρυσού και, ακόμα σπουδαιότερο κατ' εμέ, των πολιτισμικών μας συλήσεων, αρχαίων, Βυζαντινών και νεότερων, που φιγουράρουν στα μουσεία τους, ενώ, άμα τη εισόδω μας στο μπουντρούμι τους, μας γέμισαν Γερμανικές παρακρατικές οργανώσεις και πολυεθνικές, πάρα πολλές των οποίων, μάλιστα, επιχορηγούνται από τον ΟΗΕ τους, πλειστάκις δε αδύνατον να ελεγχθούν ή απολαμβάνουσες την προστασία του δικού μας υποκράτους, έχοντας τα μέλη τους, εν πολλοίς, αποκτήσει Ελληνική υπηκοότητα κλπ λόγω πολυετιών.
Η κυβέρνηση Ciprah, τη συναινέσει και του Προέδρου του "ευχαριστούμε τους λαθραίους που μας προτίμησαν", εκτός του βαρύτατου πάντων των προηγούμενων μνημονίων και άλλων ανθελληνικών νομοθετημάτων, άνοιξε εντελώς τα σύνορα της μικρής μας, δυστυχώς πλέον, χώρας, ώστε να μπει όλη η Ασία και η Αφρική εδώ μέσα, γνωρίζοντας αμφότεροι ότι δεν αντέχει και θα βουλιάξει λόγω του υπέρμετρου βάρους. Δεν τους νοιάζει βέβαια, για να μην πούμε ότι ίσως αυτό επιδιώκουν (αν θυμηθούμε μάλιστα τον οριστικό χαμό της Ιωνίας και του Πόντου, Καπαδοκίας κλπ, επί του πρώτου "Εθνάρχη", αλλά και της Β. Κύπρου επί "Σωτήρων" δια του δεύτερου "Εθνάρχη", παρακάμπτοντας την Β. Ήπειρο επί "Ελευθερωτών"), εξαναγκάζοντας με κάθε ύπουλο τρόπο τους Έλληνες, και δη τους νέους, σε εκπατρισμό, άρα παγκοσμιοποιητικό ανακάτεμα, τη συμβολή πολλάκις και των Γερμανικών παρακρατικών, συχνά κομματικών στελεχών τους (εν Ελλάδι).
Ένας άλλος ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟΣ λόγος που εξωθούν τους γηγενείς της Αφρασίας σε πληθυσμιακές μεταναστεύσεις, και σε πλήρη αποδοχή τους από τα δικά μας τσιράκια (Τασίες και άνω/κάτω) είναι και ο λόγος της απρόσκοπτης επέκτασης του Ι.Κ. (και όχι ISIS όπως το πλασάρουν, λερώνοντας το όνομα της θεάς), διότι, μεταναστεύοντας, αφήνουν ελεύθερο το έδαφος για την επέκταση των μισθοφόρων Τζιχαντιστών (πράγμα που βέβαια επιθυμούν, αφού αυτοί τους δημιούργησαν), ενώ αν έμεναν στους τόπους τους θα αντιστέκονταν και θα τους εμπόδιζαν. Και σίγουρα θα τους σουλούπωναν (τους τόπους τους) ενώ εγκαταλείποντάς τους επιδεινώνουν τις ήδη άρρωστες καταστάσεις.
Κλείνοντας (επί του παρόντος), θα ήθελα να ρωτήσω: Διαδίδεται ότι πίσω από την διακίνηση των λαθραίων βρίσκονται οι Τζιχαντιστές οι οποίοι καρπούνται και τα έσοδα. Οίδε τις;
Εν κατακλείδι ένα εξαίρετο του Ν. Γκάτσου (ελάχιστα τροποποιημένο για τις ημέρες μας:

Επίτροποι και προεστοί,
κατακτητές και στρατηλάτες,
επαναστάτες και αστοί,
της ιστορίας οι πελάτες.

Για σκεφτείτε, εάν αντί για τους παραπάνω του ΚΡΑΤΟΥΣ και της ΒΙΑΣ πελάτες της ιστορίας, σ' όλη την διάρκειά της, ήντουσαν οι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και οι ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ;
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ;
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 31, 2015 10:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί





Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής Milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως ύποπτο, σοβαρό, επικίνδυνο και συνάμα δολοφονικό ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται από την Ελλάδα στην πΓΔΜ και...την Σερβία και κατ΄ επέκταση στην ΕΕ, είναι νεαροί άνδρες.

Πρόκειται για μια αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη της ΕΕ, από το πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει ρωσικό άρθρο του έγκυρου πρακτορείου ειδήσεων. regnum.ru.


Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα «Kurir»
γράφει σε άρθρο της ότι οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα Ρότσιλντ και τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών των μεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

Ο Nedelkovski τονίζει ότι οι «νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές» προέρχονται από χώρες με παραδοσιακό ισλαμικό πολιτισμό, και πολυπληθείς οικογένειες.

Υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδες μουσουλμάνων μεταναστών.

Τονίζεται ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών, αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με ημερομηνία γεννήσεως την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους.

Τα έγγραφα τα οποία παρουσιάζουν οι «εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φτηνού τύπου. «Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής.

Πρόκειται σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για Σύρους, Αφγανούς, Ιρακινούς, νεαρούς στην ηλικία οι οποίοι εγκαθιστάμενοι στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν πολυπληθείς οικογένειες, «κατακτώντας» ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση «ύπουλη με ειρηνικό τρόπο» η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς κατοίκους σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!

http://www.pentapostagma.gr
ellinikoforoum

Το διαβάσαμε εδώ:
http://amethystosbooks.blogspot.gr/2015/08/90.html

Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 01, 2015 12:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
‘Ένας από τους λόγους του « λαθρό» μεταναστευτικού κατακλυσμού από το Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, είναι πως οι εξεγερμένοι κυνηγάνε στις πόλεις που έχουν καταλάβει, όσους είχαν συνεργαστεί (στρατό, αστυνομία, χαφιέδες) με τους αμερικανούς και τους ντόπιους δοσίλογους.
Οι τάχα πρόσφυγες δεν είναι παρά οι συνεργάτες λεφτάδες αμερικανόδουλοι που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους για να γλυτώσουν από τις τιμωρίες τους και την ζωή τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2015 3:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σερβία στον ρυθμό της Νέας Τάξης
Το 2015 εισήλθαν στη Σερβία 115.000 παράνομοι μετανάστες

http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-2015-isil8an-sti-servia-115000-paranomi-metanastes

Η Σερβία δεν θα κατασκευάσει τείχος για τους λαθρομετανάστες

Ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς καταδίκασε την «αντιμεταναστευτική διάθεση» που κυριαρχεί -όπως είπε- στην Ευρώπη και διαβεβαίωσε ότι η Σερβία δεν θα λάβει μέτρα που θα στρέφονται κατά των μεταναστών.

«Το μεταναστευτικό δεν είναι απλό ζήτημα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και δεν πρέπει να τους μεταχειριζόμαστε λες και είναι λαθραίο εμπόρευμα» επεσήμανε ο Ίβ. Ντάτσιτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Πρόσθεσε δε ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστεί τείχος για να αποτραπεί η είσοδος των μεταναστών ακόμη και αν κάποιες χώρες αποφασίσουν να απελάσουν στη Σερβία μετανάστες που τη χρησιμοποίησαν ως κράτος διέλευσης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην οικονομική βοήθεια των 1,7 εκατ. ευρώ που προτίθεται να χορηγήσει η Ε.Ε. στη Σερβία και την ΠΓΔΜ για τη διασφάλιση ομαλών συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών χαρακτήρισε επιπόλαια την εκτίμηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων ότι αυτά τα χρήματα θα επαρκέσουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων προσωρινής διαμονής και σίτισης όλων των μεταναστών που εισέρχονται στις δύο αυτές χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η «Λαθρο»μετανάστευση είναι ο Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης, για την άλωση των εθνικών κρατών και την επιβολή της νέοσκλαβιάς των λαών μετατρέποντας την Ευρώπη σε Ασία και όχι την Ασία σε Ευρώπη, για να αυξήσουν οι πολυεθνικές την κερδοφορία τους σαν μια απελπισμένη λύση,για την αντιμετώπιση της θανάσιμης κρίσης του καταρρέοντος καπιταλισμού.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 06, 2015 6:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γερμανική εργοδοσία: «Ευλογία οι μετανάστες»


Το Μάνο ...διάβασε η Μέρκελ
και ανέστειλε τη Συνθήκη
του Δουβλίνου...


Στο δρόμο που χάραξε ο Στέφανος Μάνος και η γερμανική εργοδοσία: «Ευλογία οι μετανάστες».

Το «κοπιράιτ» φυσικά ανήκει στο Στέφανο Μάνο:
«Χαρά Θεού, γιατί οι αλλοδαποί δουλεύουν με τον ένα τρίτο του μισθού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς απεργίες και δικαιώματα!!!

Και το πειραματόζωο η Ελλάδα. Εδώ οι «συμβουλές» του Μάνου, Ανδριανόπουλου και όλων ακραιφνών νεοφιλελευθέρων, υλοποιήθηκαν στο ακέραιο και με ασυνήθιστη μοχθηρία: Εκατομμύρια αλλοδαποί εισήχθηκαν και εισέβαλαν στη χώρα μας τινάζοντας στον αέρα τα ΠΑΝΤΑ.


Επί σημιτικού εκσυγχρονισμού η μεγάλη λαίλαπα…

Έκτοτε όλες οι κυβερνήσεις θεωρούσαν «Ευλογία» τους εισαγόμενους αλλοδαπούς-δούλους…


Το ίδιο και η «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της: Και η πλειονότητα της «άκρας αριστεράς»…

Μάλιστα ήταν η «αριστερά» που τεκμηρίωσε πολιτικά το δόγμα Μάνου, με την παραγωγή των νέων ιδεολογημάτων περί «ρατσισμού», «ξενοφοβίας», «ταξικών αδελφών», «ανθρωπισμού» κ.λπ: Ιδεολογήματα που ξερνούσαν όλα τα χρηματιστηριακά κέντρα και οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος: Από τραπεζίτες μέχρι τους μαφιόζους του αθλητισμού και των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών…

Πρόσφατα και η «εθνική» της Γερμανίας μίλησε εναντίον του «ρατσισμού» και υπέρ των αλλοδαπών!!!

Τώρα έρχεται ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών, Ίνγκο Κράμερ, για να μιλήσει για να μας πει ότι θεωρεί «ευλογία τους μετανάστες», γιατί;

Γιατί η Γερμανία έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από εργατικό δυναμικό: «Με τον ένα τρίτο του μισθού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς απεργίες και δικαιώματα»!!!

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν το τι παίζεται με τους «πρόσφυγες»…

Και οι δόλιοι «ανθρωπιστές» κάθε απόχρωσης…

Θα επανέλθουμε…

Τώρα διαβάστε τα παρακάτω, τα οποία βρήκαμε εδώ:

http://www.capital.gr/story/3059378


"Ευλογία οι μετανάστες", δηλώνει ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών

Ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών Ίνγκο Κράμερ θεωρεί ευλογία τους μετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία, η οποία έχει άμεση ανάγκη από εργατικό δυναμικό. Την άποψή του συμμερίζονται και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι.

Ο Κράμερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung επεσήμανε ότι η παροχή βοήθειας στους μετανάστες είναι πρωτίστως ηθικό ζήτημα, όμως τόνισε ότι μπορούν να βοηθήσουν τη Γερμανία και οικονομικά.

Ο πρόεδρος των Γερμανών εργοδοτών
επέκρινε σφοδρά το σύστημα παροχής ασύλου που ακολουθεί η χώρα του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα ώστε "οι αιτούντες άσυλο να μην μένουν έξω από την αγορά εργασίας για πολλούς μήνες".

Παράλληλα ζήτησε να γίνονται μαθήματα γερμανικών στους μετανάστες από την πρώτη ημέρα που φτάνουν στη χώρα, αλλά και να λαμβάνουν άδεια παραμονής οι νέοι που εντάσσονται στο εκπαιδευτικό σύστημα.

"Μέχρι τώρα
σχεδόν τους φυλακίζουμε στα κέντρα υποδοχής. Τι αποτέλεσμα περιμένουμε να έχουμε; Τροφοδοτούμε διαμάχες και βανδαλισμούς", πρόσθεσε ο Κράμερ.

Αντίθετα θεωρεί ότι οι μετανάστες αποτελούν μια ευκαιρία για την αγορά εργασίας της Γερμανίας.


"Τα επόμενα 20 χρόνια χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο εργατικό δυναμικό από αυτό που μπορεί να παράξει η χώρα", εξήγησε, ενώ έκανε λόγο για 500.000 κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία. Μια δυνατότητα θα ήταν αυτές να καλυφθούν με τη γρήγορη απορρόφηση των μεταναστών στην αγορά εργασίας.

Εξάλλου ο Κράμερ
χαρακτήρισε "αποκαρδιωτικές" τις διαμαρτυρίες εναντίον των κέντρων υποδοχής μεταναστών, σημειώνοντας ότι πολλές γερμανικές οικογένειες είχαν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν μετά το 1945.

Μακροπρόθεσμα μάλιστα εκτιμά ότι η ακροδεξιά βία μπορεί να βλάψει οικονομικά τη Γερμανία. "Τέτοιου είδους εικόνες έχουν ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή εφόσον συνεχίζονται για μεγάλο διάστημα".

Και ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Εργασία (BA) Φρανκ-Γιούργκεν Βάιζε πιστεύει ότι οι μετανάστες έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν εργασία στη Γερμανία.

"Η αγορά εργασίας μας
είναι αυτή τη στιγμή σταθερή και σε θέση να δεχθεί νέους εργαζόμενους. Όποιος μιλά καλά γερμανικά και έχει τα προσόντα μπορεί να βρει γρήγορα δουλειά", εξήγησε ο Βάιζε μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών που φτάνουν στη Γερμανία. "Γι’ αυτό πρέπει να επενδύσουμε άμεσα στη γλώσσα και την εκπαίδευση. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να βρουν εργασία και η εργασία είναι η καλύτερη μορφή ενσωμάτωσης".

Όταν ρωτήθηκε αν οι μετανάστες μπορεί να πάρουν τις δουλειές των Γερμανών, ο Βάιζε απάντησε:
"Κατηγορηματικά όχι. Οι εταιρείες έχουν τόσες πολλές κενές θέσεις εργασίας όσες ποτέ ως τώρα και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη συμπλήρωσή τους".

Χωρίς τους μετανάστες
η Γερμανία θα χάσει ως το 2025 περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια εργαζόμενους, οι οποίοι θα συνταξιοδοτηθούν, και γι’ αυτό τον λόγο "είναι ξεκάθαρο ότι έχει ανάγκη από εξειδικευμένους μετανάστες", ενώ θα πρέπει να προωθήσει την ενσωμάτωσή τους "με απλούς και κατανοητούς κανόνες" και "λιγότερη γραφειοκρατία", τόνισε ο Βάιζε.

Ακόμη και η υπουργός Παιδείας Γιοχάνα Βάνκα εμφανίζεται πεπεισμένη ότι η Γερμανία μπορεί να επωφεληθεί από τους μετανάστες. "Αν μετά την πτώση του Τείχους το 1989 είχε κανείς σκεφτεί μόνο το κόστος, δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί η αλληλεγγύη και η αισιοδοξία τις οποίες ζήσαμε", είπε.

"Αν ο πληθυσμός μας παραμείνει σχεδόν σταθερός, εξαρτώμαστε από τη μετανάστευση", εξήγησε η ίδια.

Τέλος η Βάνκα δήλωσε αισιόδοξη ότι "θα καταφέρουμε να προσφέρουμε έναν δρόμο προς την εκπαίδευση σε πολλούς νεαρούς που έχουν έρθει στη χώρα μας".


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2015 12:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αχαλίνωτο προπαγανδιστικό εμπόριο ενός παιδικού πτώματος…



Αυτές τις ημέρες μια υστερική ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ καταιγίδα κατέκλυσε τα ΠΑΝΤΑ με τη φωτογραφία του πτώματος του πνιγμένου μικρού αγοριού…

Το ίδιο ΑΜΟΚ της «ανθρωπιστικής» εμπορίας της ΦΡΙΚΗΣ ζήσαμε και στην χώρα μας: Ξεφώνιζαν τα ΜΜΕ «ανθρωπιστικά»…

Το ίδιο και οι επαγγελματίες του αντιρατσισμού κάθε χρώματος: Συναινετικό Μέτωπο υστερικής εμπορίας του πτώματος του μικρού αγοριού…

Αυτή η νεροποντή (παγκόσμια και εγχώρια) των «ανθρωπιστικών» θρήνων και αναθεμάτων, αυτή η ενορχηστρωμένη, συναινετική καμπάνια των ΠΑΝΤΩΝ (από τους διεθνείς μαφιόζους τους χρήματος, τα ΜΜΕ και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές), σε συνδυασμό με τα μεγάλα ρεύματα των «προσφυγικών» εισβολών, μας έκαναν πολύ επιφυλακτικούς.

Τέτοιες ενορχηστρωμένες, πλανητικές, εγχώριες και πολύχρωμες υστερίες δεν είναι ΠΟΤΕ αθώες: Κατά κανόνα είναι μεγάλες ΑΠΑΤΕΣ και κατευθυνόμενες…

Και γίνονται ακόμα πιο ύποπτες όταν γνωρίζουμε ότι άλλα φρικιαστικά συμβάντα με παιδιά, συμβάντα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας, αφανίζονται από την …Ενημέρωση.

Ενδεικτικά μόνο παραπέμπουμε εδώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/blog-post_56.html
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/blog-post_920.html
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/blog-post_544.html

Πολύ μας βρωμάει, λοιπόν, αυτή η αφηνιασμένη «ανθρωπιστική» εκμετάλλευση της φρικιαστικής εικόνας…

Τα διεθνή κέντρα κατασκευής προπαγανδιστικών μύθων είναι αδίστακτα. Θυμάστε τους μαζικούς τάφους που είχαν κατασκευάσει στη Σερβία για να ενοχοποιήσουν το καθεστώς Μιλόσεβιτς;

Θα διστάσουν σε μια τέτοια κατασκευή ΦΡΙΚΗΣ;

Η εικόνα και το σχόλιο του Σίβυλλα ανταποκρίνονται, μάλλον στην αλήθεια:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/blog-post_787.html


«Πού βρέθηκε το πτώμα του μικρού αγοριού που πνίγηκε κι εξυπηρέτησε τη "νέα" επικοινωνιακή πολιτική της "πολιτισμένης" δύσης, των φονιάδων των λαών;
Σε λίγο η πραγματική φωτογραφία ΣΟΚ! Η φωτογραφία που προσπαθούν να μην αναρτηθεί και ξεφτιλίσει τη μεγάλη μπίζνα των "προσφύγων-μεταναστών"!


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2015 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ψεύτικη «προσφυγική κρίση»
του Τιερί Μεϊσάν, Δίκτυο Βολταίρος | Δαμασκός (Συρία)




Η αριστερή πλευρά αυτής της φωτογραφίας δημοσιεύτηκε ευρέως από τον ατλαντικό τύπο. Το θύμα, ένα Κουρδόπουλο από τη Συρία, ο Aylan Kurdi, υποτίθεται ότι τον έφερε η θάλασσα. Ωστόσο, το σώμα του είναι κάθετο προς τα κύματα αντί να τους είναι παράλληλο.
Η παρουσία στο δεξί μέρος της εικόνας ενός επίσημου Τούρκου φωτογράφου επιβεβαιώνει την ιδέα μιας σκηνοθεσίας. Στο βάθος, διακρίνονται λουόμενοι.


Ενώ τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης προκαλούν τη συγκίνηση, δείχνοντας φωτογραφίες ενός πνιγμένου παιδιού και ανταποκρίσεις σχετικά με τα πλήθη που διασχίζουν τα Βαλκάνια με τα πόδια, ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) ισχυρίζεται ότι αυτές οι εικόνες είναι κατασκευασμένες.
Βέβαια, εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αφεντικού των Γερμανών αφεντικών Ulrich Grillo, και του ΝΑΤΟ. Αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη το φαινόμενο στο σύνολο του και οδηγούν τους Ευρωπαίους σε απροσάρμοστες αντιδράσεις.


Ένα κύμα συγκίνησης κυρίευσε βάναυσα τους πληθυσμούς που ζουν στο χώρο του ΝΑΤΟ. Συνειδητοποίησαν ξαφνικά την τραγωδία των προσφύγων στη Μεσόγειο, μια τραγωδία που διαρκεί χρόνια με τη μόνιμη αδιαφορία τους.

Η στροφή αυτή είναι οφείλεται στη δημοσίευση μιας φωτογραφίας που δείχνει ένα πνιγμένο παιδί σε μια τουρκική παραλία.

Δεν έχει σημασία ότι αυτή η εικόνα είναι ένα χοντρό μοντάζ: η θάλασσα πετά τα πτώματα παράλληλα με τα κύματα, ποτέ κάθετα.

Δεν έχει σημασία ότι αναπαράχθηκε στιγμιαία στα πρωτοσέλιδα σχεδόν όλων των εφημερίδων στη περιοχή του ΝΑΤΟ σε λιγότερο από δύο ημέρες. Ήδη σας έχομε πει πολλές φορές ότι ο δυτικός τύπος είναι ελεύθερος και πλουραλιστικός.

Συνεχίζοντας με το ίδιο μοτίβο, οι τηλεοράσεις πολλαπλασίασαν τις ανταποκρίσεις για την έξοδο χιλιάδων Σύρων, με τα πόδια, μέσω των Βαλκάνιων.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο πέρασμα της Ουγγαρίας, η οποία έχτισε πρώτα ένα περιττό φράγμα με συρματοπλέγματα, και μετά πολλαπλασίαζε τις αντιφατικές αποφάσεις, έτσι ώστε να μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν τα πλήθη που βάδιζαν κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών και καταλαμβάνοντας συρμούς.

«Αντικρίζοντας» τη συγκίνηση
που προκάλεσαν στους συμπολίτες τους, οι Ευρωπαίοι ηγέτες «έκπληκτοι» και με θρήνους, μαλώνουν μεταξύ τους για τον τρόπο που να παρασχεθεί βοήθεια σε αυτούς τους πρόσφυγες.

Ο Αντόνιο Γκουτέρες, πρώην πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και νυν Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προσκαλείται στις συζητήσεις τους, συνιστώντας «την υποχρεωτική συμμετοχή όλων των κρατών μελών της ΕΕ. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν μια δυνητική ανάγκη να αυξήσουν τις δυνατότητες επανεγκατάστασης 200.000 θέσεων», δηλώνει.

Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, ποιος το ενορχηστρώνει και για ποιο σκοπό;

Οι πρόσφυγες της Μεσογείου

Μετά την «Αραβική Άνοιξη», το 2011, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αυξηθεί σημαντικά. Υπερδιπλασιάστηκε και ανήλθε το 2014 σε 626.000.


Ροή των μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (εκατοντάδες χιλιάδες)
Πηγή: Eurostat



Ωστόσο, σε αντίθεση με μια δημοφιλή πεποίθηση, δεν πρόκειται για νέο και ανεξέλεγκτο κύμα.
Το 1992, όταν η Ένωση αποτελείτο μόνο από 15 από τα 28 υπάρχοντα σημερινά κράτη, δέχτηκε ακόμη περισσότερους: 672.000 για 380 εκ. κατοίκους. Συνεπώς, υπάρχει ένα σημαντικό περιθώριο πριν οι μετανάστες να αποσταθεροποιήσουν την ευρωπαϊκή οικονομία και τους σημερινούς 508 εκ. κατοίκους της.

Αυτοί οι μετανάστες είναι άνδρες για περισσότερο από τα δύο τρίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, οι περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς είναι μεταξύ 18 και 34 ετών. Σε γενικές γραμμές, δεν πρόκειται επομένως για οικογένειες.


Ποσοστό των ανδρών μεταξύ των μεταναστών που εισήλθαν στην Ένωση το 2014.
Πηγή: Eurostat



Σε αντίθεση με την ιδέα που προβάλλεται σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λιγότερο από το ένα τρίτο μόνο είναι πρόσφυγες από εμπόλεμες ζώνες: το 20% είναι Σύροι, το 7% Αφγανοί και το 3% Ιρακινοί.

Τα υπόλοιπα δύο τρίτα δεν προέρχονται από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση και είναι κυρίως οικονομικοί μετανάστες.

Με άλλα λόγια, το φαινόμενο της μετανάστευσης σχετίζεται μόνο οριακά με την «Αραβική Άνοιξη» και τους πολέμους.
Οι φτωχοί εγκαταλείπουν τη χώρα τους για να δοκιμάσουν την τύχη τους στις πλούσιες χώρες, σύμφωνα με τη μετα-αποικιοκρατική τάξη και τη παγκοσμιοποίηση. Αυτό το φαινόμενο, το οποίο υποχώρησε στη περιόδο1992-2006, άρχισε πάλι και αυξάνεται σταδιακά.

Σήμερα
δεν αντιπροσωπεύει παρά μόνο το 0,12% ετησίως του πληθυσμού της ΕΕ, ήτοι -αν διοικηθεί σωστά- καμία βραχυπρόθεσμη απειλή για την Ένωση.


Θέτουν οι μετανάστες ένα πρόβλημα;

Αυτή η ροή μεταναστών ανησυχεί τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, αλλά γιορτάζεται από τους Γερμανούς εργοδότες.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της γερμανικής βιομηχανίας Ulrich Grillo, επιθυμεί επιπλέον 800.000 ξένους εργάτες στη Γερμανία. Δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές συμφωνίες το απαγορεύουν και ότι η κοινή γνώμη είναι εχθρική, συμμετέχει στη σκηνοθέτηση της «προσφυγικής κρίσης» για να αλλάξει τους κανονισμούς.

Τον Δεκέμβριο του 2014, το «αφεντικό των Γερμανών αφεντικών» Ulrich Grillo, δήλωνε στη DPA συγκαλύπτοντας υποκριτικά τα συμφέροντα του πίσω από καλά συναισθήματα: «Είμαστε εδώ και πολύ καιρό μια χώρα μετανάστευσης, και πρέπει να παραμείνουμε έτσι».
«Ως ευημερούσα χώρα, αλλά και από χριστιανική αγάπη προς τον πλησίον, η χώρα μας θα έπρεπε να επιτρέψει την αποδοχή περισσότερων προσφύγων».

Και ακόμη:
«Εγώ σαφώς αποστασιοποιούμαι από τους νεοναζί και τους ρατσιστές που μαζεύονται στη Δρέσδη και αλλού».

Και ακόμη πιο σοβαρός:
«Λόγω της δημογραφικής εξέλιξης μας, εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη και την ευημερία με τη μετανάστευση» [1].

Ο λόγος αυτός περιέχει τα ίδια επιχειρήματα με αυτά της δεκαετίας του '70 των Γάλλων εργοδοτών.

Περαιτέρω, οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί είναι σχετικά μορφωμένοι και εξειδικευμένοι, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών δεν είναι και μπορεί εύκολα να απασχοληθεί σε ορισμένες θέσεις εργασίας.

Σταδιακά, η άφιξη ενός μη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού, που αποδεχόταν ένα επίπεδο διαβίωσης χαμηλότερο από εκείνο των Ευρωπαίων, δημιούργησε εντάσεις στην αγορά εργασίας. Η γαλλική εργοδοσία ώθησε τότε την οικογενειακή επανένωση. Ο νόμος του 1976, η ερμηνεία του από το Συμβούλιο της Επικρατείας το 1977 και η νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποσταθεροποίησαν σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία.

Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί στη Γερμανία από την υιοθέτηση των ίδιων διατάξεων το 2007 με την ενσωμάτωση της οικογενειακής επανένωσης στο νόμο περί μετανάστευσης.

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι οικονομικοί μετανάστες δεν αποτελούν πρόβλημα ταυτότητας στην Ευρώπη, αλλά λείπουν από τις χώρες καταγωγής τους.

Αντίθετα, αποτελούν κοινωνικό πρόβλημα στη Γερμανία, όπου, λόγω της ιδιαίτερης πολιτικής πού ενστάλαξε μεταξύ άλλων ο Ulrich Grillo, η εργατική τάξη είναι ήδη θύμα άγριας εκμετάλλευσης.

Παντού αλλού, δεν είναι οι οικονομικοί μετανάστες, αλλά η μετέπειτα οικογενειακή επανένωση που αποτελεί το πρόβλημα.

Ποιος κατασκευάζει την σημερινή εικόνα της «προσφυγικής κρίσης»;

Από την αρχή του έτους, το πέρασμα από την Τουρκία στην Ουγγαρία, το οποίο κοστίζε 10.000 δολάρια, έπεσε στα 2.000 δολάρια ανά άτομο. Βέβαια, ορισμένοι διακινητές είναι λαθρέμποροι σκλάβων, αλλά πολλοί ψάχνουν απλά να εξυπηρετήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Εν πάση περιπτώσει, ποιος πληρώνει τη διαφορά;

Εξάλλου, εάν κατά την έναρξη του πολέμου κατά της Συρίας,
το Κατάρ τύπωνε και διανυμένε ψευδή συριακά διαβατήρια στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, ώστε να μπόρεσαν να πείσουν τους ατλαντικούς δημοσιογράφους ότι ήταν «επαναστάτες» και όχι ξένοι μισθοφόροι, διανέμονται τώρα ψευδή συριακά διαβατήρια από κάποιους διακινητές μεταναστών σε μη-Σύρους μετανάστες. Οι μετανάστες που τα δέχονται πιστεύουν δικαίως ότι αυτά τα πλαστά έγγραφα θα διευκολύνουν την υποδοχή τους στην ΕΕ.

Πράγματι, τα κράτη μέλη της Ένωσης έχοντας κλείσει τις πρεσβείες τους στη Συρία -εκτός της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Ρουμανίας-, δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν τη γνησιότητα αυτών των διαβατηρίων.

Πριν από έξι μήνες, εγώ ο ίδιος έμεινα έκπληκτος με τη τύφλωση των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν καταλάβαιναν τη βούληση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποδυναμώσουν τη χώρα τους, μεταξύ άλλων μέσω της «προσφυγικής κρίσης»[2].

Τον περασμένο μήνα, το περιοδικό Info Direkt δήλωσε ότι σύμφωνα με τις αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών, η διέλευση των Σύρων προσφύγων στην Ευρώπη οργανώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες [3]. Ο ισχυρισμός αυτός πρέπει να ελεγχθεί, αλλά αποτελει ήδη μια ισχυρή υπόθεση.

Εν τούτοις, όλα αυτά τα γεγονότα και χειραγωγήσεις δεν θα ήταν σοβαρά, αν τα κράτη μέλη της ΕΕ έθεταν τέλος στην οικογενειακή επανένωση. Το μόνο πραγματικό πρόβλημα τότε δεν θα ήταν η είσοδος των μεταναστών, αλλά η μοίρα εκείνων που πεθαίνουν στο δρόμο, διασχίζοντας τη Μεσόγειο. Η μόνη πραγματικότητα που δεν κινητοποιεί κανέναν Ευρωπαίο ηγέτη.

Τι προετοιμάζει το ΝΑΤΟ;

Επί του παρόντος, το ΝΑΤΟ, δηλαδή, το διεθνές στρατιωτικό σκέλος των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν έχει αντιδράσει καθόλου. Αλλά, σύμφωνα με τις νέες αποστολές της, η Ατλαντική Συμμαχία διατηρεί το δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά, όταν υπάρχουν σημαντικές μετανάστευσεις.

Γνωρίζοντας ότι μόνο το ΝΑΤΟ είναι γνωστό ότι έχει την ικανότητα να μεταδίδει προπαγάνδα στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων των κρατών μελών του, είναι άκρως πιθανό ότι οργανώνει την τρέχουσα εκστρατεία.


Επιπλέον, η αφομοίωση όλων των μεταναστών ως πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τις εμπόλεμες ζώνες και η επιμονή για την υποτιθεμένη συριακή καταγωγή αυτών των μεταναστών υποδηλώνει ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζει μια δημόσια δράση που σχετίζεται με τον πόλεμο που κρυφά διεξαγάγει κατά της Συρίας.

[1] «Γερμανία: οι εργοδότες θέλουν περισσότερους πρόσφυγες», AFP, 23η Δεκεμβρίου 2014.
[2] «Η τύφλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώπιον της στρατιωτικής στρατηγικής των Ηνωμένων Πολιτείες», από τον Thierry Meyssan, Voltaire Network, 27 Απρίλη του 2015.
[3] “Insider : Die USA bezahlen die Schlepper nach Europa !”, Info Direkt, 5. August 2015. « Les USA accusés de financer l’envoi de réfugiés en Europe », Réseau Voltaire, 13 août 2015

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά



Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.analystsforchange.org/2015/09/blog-post_15.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2015 6:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η καλή μας η κυρα-Μέρκελ!!! Θα σωθεί η Γερμανία...Αλλάζοντας τον πληθυσμό, ρίχνοντας τα μεροκάματα και διαλύοντας τη γερμανική εργατική τάξη. Πόση ανεργία και πόσοι άστεγοι υπάρχουν στη Γερμανία τσιμουδιά...Οι εν ελλάδι ''αριστεροί αντιρατσιστές'' πρέπει να νοιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ''ανθρωπιά'' της κυρά-Μέρκελ...Το ίδιο και οι χρυσαυγίτες που πρότειναν να μοιραστούν οι ''πρόσφυγες'' σε όλη την Ε.Ε. Είδατε βρε που τα βρίσκουν τα ''δύο άκρα''; Για το καλό των πολυεθνικών και των αφεντικών όλα γίνονται!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2015 6:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Σίβυλλα


ο πραγματικός χώρος
του φρικτού ΕΓΚΗΜΑΤΟΣ


Ο Τιερί Μεϊσάν στο κείμενό του Η ψεύτικη «προσφυγική κρίση» υποστήριξε ότι η φωτογραφία της ΦΡΙΚΗΣ ήταν μια σκηνοθετημένη κατασκευή.

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ήρθε από το Σίβυλλα.

Αποκαλύπτει την κατασκευή της ΦΡΙΚΗΣ!!!

Αποκαλύπτει το μέρος που βρέθηκε η σωρός του μικρού Aylan, που πνίγηκε με τον αδελφό του και τη μητέρα του στα παράλια της Τουρκίας!!!


Και το πώς στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση ΦΙΜΩΣΗΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ για να μην δημοσιοποιηθεί η πραγματική φωτογραφία και οι πραγματικοί ΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, έτσι ώστε να σκηνοθετηθεί η ΑΠΑΤΗ που μας σέρβιραν…


Διαβάστε τη συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Σίββυλα, ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/aokah-h.html


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2015 12:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σίβυλλα:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/a-po.html#more

Aλήτες Pουφιάνoι δημοσιογράφοι... τρωκτικά μισθοδοτούμενα από Υπηρεσίες!


Η θάλασσα πετά τα πτώματα παράλληλα με τα κύματα,
ποτέ κάθετα! Το γνωρίζουν οι ψαράδες,
οι ναυτικοί, οι γιατροί...
Οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν
να "τρώνε" και να "ταΐζουν"!




Ενώ ο κόσμος το ΄χει τούμπανο... δημοσιογράφοι και ΜΜΕ των νταβατζήδων δημοσίων έργων, όχι μόνον κάνουν πως δεν συνέβη τίποτα, αλλά και προκαλούν!

Έκαναν πρώτο θέμα τη σκηνοθετημένη φωτογραφία του μικρού Αυλάν... χωρίς ντροπή δεν λένε την αλήθεια!

Το πιο χυδαίο σ' αυτό το συνάφι των payrolls Υπηρεσιών και πρεσβειών, η πλαστογράφηση του δράματος της οικογένειας του αδικοπνιγμένου Αυλάν...

Η οικογένεια του μικρού Αυλάν, Κούρδοι κυνηγημένοι από τις ορδές του τούρκικου φασιστικού καθεστώτος, δεν πήραν το δρόμο της φυγής από τον φόβο των μισθοφόρων φονιάδων του "ισλαμικού κράτους" (ISIS), πόσω μάλλον του "δικτάτορα" προέδρου Άσαντ!

Η οικογένεια του μικρού Αυλάν, προσπάθησε τη φυγή από τους...βομβαρδισμούς κι επιθέσεις των στρατευμάτων του Ερντογάν. Ζούσαν εκεί που σπέρνουν το θάνατο τα στρατεύματα της Τουρκίας, της υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε...

Βρισκόταν στο επίκεντρο των επιθέσεων γενοκτονίας των Κούρδων, από την Τουρκία!

Ούτε ένας, ούτε μία δημοσιογράφος της αποικίας Ελλάδας, δεν τόλμησε να γράψει, να πει την αλήθεια!

Φυσικά, τα ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς κι η πλειοψηφία των ιστολογίων (blogs) δεν αναδεικνύουν το έγκλημα.... το συγκαλύπτουν!

Kαι καλά τα παπαγαλάκια Υπηρεσιών
... οι "ανεξάρτητοι", οι "προοδευτικοί" κι "αριστεροί" δημοσιογράφοι και δημοσιογραφία... που βρίσκοντα;
Ο "πολιτικός" κόσμος, τα πολιτικά κόμματα... που βρίσκονται;

Σχετικά:

- Το αχαλίνωτο προπαγανδιστικό εμπόριο ενός παιδικού πτώματος…
- AΠOKAΛΥΨH-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΙΚΗΣ! H πρώτη φωτογραφία με το πτώμα του αδικοπνιγμένου παιδιού στις ακτές της Τουρκίας, που θέλουν να εξαφανίσουν! Ντροπή και αίσχος!
- Μετά την πλαστογραφία της φωτογραφίας του πνιγμένου μικρού, τώρα εμφανίζουν Ρώσους στη Συρία!
- Εισβολή στην Υεμένη! Στα ΜΜΕ καμία φωτογραφία από τα 3.000 παιδάκια που δολοφονήθηκαν ως απόψε...
- Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Σίβυλλα

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες