Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
μεταναστευτικό: ρίχνει τη δημοτικότητα της Μέρκελ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2015 3:49 am    Θέμα δημοσίευσης: μεταναστευτικό: ρίχνει τη δημοτικότητα της Μέρκελ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "λαθρο"μετανάστευση ρίχνει τη δημοτικότητα της Μέρκελ



Σημαντική πτώση στην δημοτικότητά της γνωρίζει η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγκελα Μέρκελ, εξαιτίας της στάσης της στην προσφυγική κρίση.

Αντιθέτως, ενισχύεται η δημοτικότητα του πρωθυπουργού της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ και του αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που τήρησαν πιο αυστηρή στάση.

Διαδήλωση κατά της Μέρκελ
http://imageshack.com/a/img661/3748/fmYicI.jpg

Γερμανία: 670 ευρώ μηνιαίως σε κάθε πρόσφυγα

H ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας θα διαθέτει το ποσό των 670 ευρώ μηνιαίως ανά πρόσφυγα, στα ομόσπονδα κρατίδια, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση της καγκελαρίου ¶γκελα Μέρκελ με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/293779/germania-670-euro-miniaios-se-kathe-prosfuga-/#ixzz3mnp3UFUb
Φυσικά όλα αυτά τα κάνει η Μέρκελ από συμπόνια και όχι για να τους χρησιμοποιήσει σαν φτηνό εργατικό προσωπικό και για να αντικαταστήσει τους "ακριβούς" γερμανούς εργάτες για να αυξήσουν την κερδοφορία τους οι γερμανοί βιομήχανοι.

Μέρκελ-"αντι"ρατσιστές για το καλό των αφεντικών δουλεύνε μαζί!!!


Γερμανοί εργαζόμενοι έχοντας διαφορετική γνώμη βάζουν φωτιά στα κτίρια που προορίζονται για κατοικίες "λαθρο"μεταναστών[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2015 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νεοταξίτικο συλλαλητήριο στην Ομόνοια και Πορείας προς το Σύνταγμα υπέρ των «λαθρό»μεταναστών

Μιας πολιτικής του νεοφασισμού του 4ου ΡΑΙΧ που θέλει δια μέσω των φτηνών εργατών να μετατρέψει την Ευρώπη σε Ασία και όχι την Ασία σε Ευρώπη. Σε μια πρωτοφανή νέοσκλαβιά και νέοδουλείας ώστε να μπορέσουν τα αφεντικά αντιμετωπίσουν την καπιταλιστική κρίση. Να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Και όλα αυτά στο όνομα του ανθρωπισμού και του κάλπικου αντιρατσισμού.
http://www.zougla.gr/greece/article/antifasistiki-sigentrosi-stin-omonia
Επιστροφή στην κορυφή
Κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2015 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ριζοσπάστης:Με το σταγονόμετρο η χορήγηση ασύλου

Είναι γνωστό ότι το καθεστώς ασύλου στην ΕΕ και στη χώρα μας παρέχεται με το σταγονόμετρο. Παράλληλα ενισχύονται οι μηχανισμοί φύλαξης και επιτήρησης των συνόρων. Στα πλαίσια της Ευρώπης - φρούριο, όπου όσοι πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι απαραίτητοι ως εργατικά χέρια χαρακτηρίζονται «παράνομοι», τα στοιχεία χορήγησης ασύλου είναι αποκαρδιωτικά.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι τον Ιούνη του 2008, εξετάστηκαν σε Α/βάθμια διαδικασία 8.387 περιπτώσεις και απορρίφθηκαν όλες! Σε Β/βάθμια διαδικασία εξετάστηκαν 2.886 περιπτώσεις και το «προσφυγικό καθεστώς» αναγνωρίστηκε σε 61 άτομα (2,11%), ενώ «ανθρωπιστικό καθεστώς» (σ.σ. πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο) σε μόλις 10 άτομα (0,34%). Συνολικά το 2008 από τις 19.884 αιτήσεις ασύλου εγκρίθηκαν οι 358.
Αντίστοιχα, το 2007 το «προσφυγικό καθεστώς» δόθηκε σε 140 και το «ανθρωπιστικό» σε 23 άτομα. Οι περιπτώσεις που εξετάστηκαν ξεπέρασαν τις 20.000.
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=5068862

Tι σχέσει έχει το ΚΚΕ με τον μαρξισμό.
Καρλ Μαρξ για το μεταναστευτικό
ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και λίγο καιρό, οι ραφτεργάτες του Λονδίνου ίδρυσαν μια γενική ομοσπονδία για να υποστηρίξουν τα αιτήματά τους εναντίον των εργοδοτών, που στην πλειοψηφία τους είναι μεγαλοκαπιταλιστές.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο νΆ ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σΆ αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας.

Οι εργοδότες κοίταξαν πως θα ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία. Πάνω σΆ αυτό το θέμα, το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Εργατών δημοσίευσε στις βελγικές, γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες μια προειδοποίηση, η οποία είχε πλήρη επιτυχία. Η μανούβρα των εργοδοτών του Λονδίνου απέτυχε. Αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν και νΆ ανταποκριθούν στα δίκαια αιτήματα των εργατών.

Έχοντας ηττηθεί στην Αγγλία, οι εργοδότες προσπαθούν τώρα να πάρουν αντίμετρα, ξεκινώντας από την Σκωτία. Σαν αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στο Λονδίνο, αναγκάστηκαν αρχικά και στο Εδιμβούργο να συμφωνήσουν σε μια αύξηση μισθών 15%.

Την ίδια στιγμή όμως έστειλαν μυστικά στην Γερμανία ανθρώπους για να στρατολογήσουν εργάτες, ειδικά από τις περιοχές του Ανόβερου και του Μεκλεμβούργου, και να τους φέρουν στο Εδιμβούργο. Η πρώτη ομάδα έχει ήδη μεταφερθεί. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς.

Αν οι εργοδότες του Εδιμβούργου πετύχουν, μέσω της εισαγωγής Γερμανών εργατών, να εξουδετερώσουν τις παραχωρήσεις που ήδη έχουν κάνει, αυτό θα έχει αναπόφευκτα τον αντίκτυπό του και στην Αγγλία. Κι αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο θα είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί εργάτες, που στην Μεγάλη Βρετανία είναι περισσότεροι από τους εργάτες των άλλων εθνών της Ηπειρωτικής Ευρώπης. Αυτοί οι ίδιοι οι νεο-εισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα βυθιστούν σύντομα στο επίπεδο του παρία.

Είναι ζήτημα τιμής για τους Γερμανούς εργάτες να αποδείξουν στους εργάτες των υπόλοιπων χωρών ότι και αυτοί, όπως οι αδελφοί τους στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία, γνωρίζουν πως να υπερασπιστούν τα κοινά συμφέροντα της τάξης τους και δεν θα γίνουν μισθοφόροι του κεφαλαίου στον αγώνα του ενάντια στην εργατική τάξη..

Για λογαριασμό του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών

Καρλ Μαρξ,
Λονδίνο, 4 Μαΐου 1866
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες