Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η σημερινή απεργία και η δολιότητα συνδικαλιστικών ηγεσιών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 12, 2015 8:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Η σημερινή απεργία και η δολιότητα συνδικαλιστικών ηγεσιών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η σημερινή 24ωρη απεργία και η δολιότητα των συνδικαλιστικών ηγεσιών

Κανένα νόημα δεν έχει η σημερινή απεργία από την στιγμή που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι υπέρ της αθρόας έλευσης των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Ο γερμανικός καπιταλισμός για να αντιμετωπίσει την θανάσιμη κρίση που είχε περιέλθει στο διάστημα του μεσοπολέμου κατέφυγε στο τελευταίο χαρτί του φασισμού. Δια μέσω των ταγμάτων εφόδων του χιτλερισμού μπόρεσε να κατέστρεψει τα συνδικάτα και να πάρει έτσι πίσω όλες τις εργατικές και κοινωνικές κατακτήσεις της γερμανικής εργατικής τάξης.

Σήμερα ο καπιταλισμός για να «αντιμετωπίσει» την παγκόσμια θανάσιμη και αξεπέραστη πλέον κρίση του, καθώς έχει εξαντλήσει παγκόσμια και τα τελευταία όρια της ύπαρξη του και να πάρει μια παράταση χρόνου ζωής θα πρέπει να πράζει ανάλογα για να εξουδετερώσει τις οργανωμένες δυνάμεις των εργαζομένων και τα συνδικάτα τους.

Αυτό ο καπιταλισμός σήμερα το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταστρέψει τα συνδικάτα δια μέσω της αθρόας έλευσης των φτηνών και χωρίς δικαιώματα «λαθρό»μεταταστών από την Αφρική και Ασία που έχουν αντικαταστήσει τους έλληνες εργάτες οι οποίοι είναι στο περιθώριο και έξω από τα συνδικάτα.

Πολιτική που στηρίζουν σφόδρα οι ξεπουλημένες ηγεσίες όλων των συνδικαλιστικών αποχρώσεων. Οι οποίες εντελώς δόλια και υποκριτικά καλούν τους έλληνες εργαζόμενους σε απεργία ενώ με την στήριξη που παρέχουν στους «λαθρό» μετανάστες τους έχουν σκάψει τον λάκκο.

Η ξεφτίλα της ξεφτίλας
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες