Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2018 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Όλοι αυτοί που λένε πως ο Ελληνικός Λαός δεν κατέβηκε στο δρόμο για την οικονομική καταστροφή που υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται ενώ βγήκε τώρα μαζικά στους δρόμους με τα Συλλαλητήρια για ένα Εθνικό θέμα λένε δόλια ψέμματα.

Ο Ελληνικός Λαός βγήκε ένα ολόκληρο καλοκαίρι στους δρόμους (2011) αφού προηγήθηκε η 5η Μάη του 2010 με τον κόσμο να αποπειράται να μπουκάρει στη γιάφκα της συμμορίας με έδρα τη πλατεία Συντάγματος. Την ίδια μέρα που στήθηκε η τραγωδία της Μαρφίν. Απολύτως λογικό μετά το σοκ των νεκρών της Μαρφίν να υπάρχει μούδιασμα. Το καλοκαίρι της αγανάκτησης ακολούθησε η 12η Φεβρουαρίου 2012 του 2ου μνημονίου. Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση οργής. Η αγωνιστική ενέργεια και η μαχητική διάθεση εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών/τριών, η παραμονή τους επί ώρες στο Σύνταγμα σε συνθήκες «πολέμου» με τις δυνάμεις καταστολής, η διάχυση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά, σε δεκάδες μεγάλες και μικρές πόλεις, ανέδειξαν τη 12η Φεβρουαρίου 2012 σε μία από τις μεγάλες κορυφώσεις των αγώνων ενάντια στα μνημόνια.

Ακολούθησε η πτώση της μιας κυβέρνησης μετά την άλλη αποτέλεσμα της λαϊκής αντίδρασης που ποτέ δε σταμάτησε ασχέτως αν δεν εκφράστηκε μαζικά με κινητοποιήσεις. Εκφράστηκε με γιαουρτώματα πολιτικών απατεώνων, με το κίνημα ''Δεν πληρώνω'' και παρόμοιες μορφές αντίστασης. Για να φτάσουμε στη πτώση του διπόλου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και την εκλογή για πρώτη φορά του ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση.
Αποτέλεσμα κι αυτό της λαϊκής αντίδρασης στην οικονομική καταστροφή, της ανάγκης να καλυφθεί το πολιτικό κενό έκφρασης και με την ελπίδα (βασικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ)για την κατάργηση των μνημονίων.

Οι συγκεντρώσεις για το ''ΟΧΙ'' στο δημοψήφισμα τι ήταν αν όχι η αντίδραση του λαού στην οικονομική καταστροφή και τη Γενοκτονία;

Τα μαζικά συλλαλητήρια για το ''Σκοπιανό'' είναι συνέχεια όλων των παραπάνω κινητοποιήσεων του Ελληνικού λαού ενάντια στο ξεπούλημά του σε κάθε επίπεδο. Δεν είναι απομονωμένο ξεχωριστό γεγονός.

Ο Λαός αντιστέκεται όποτε του δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί μαζικά αλλά έχει φάει τόσα στραπάτσα αυτή την 8ετία από ''δεξιούς'' και ''αριστερούς'' απατεώνες πολιτικούς και συνδικαλιστές που έχει μάθει πλέον να μην εμπιστεύεται κανέναν τους.
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 07, 2018 4:56 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Όμορφη Πόλις
«Ένα σχόλιο»
Του Γ. Σιώζου
Σύνταγμα 4.2.2018

Ο Μίκης Θεοδωράκης - Ωραίος ως Έλλην - Δάσκαλος του Γένους, διασώζει την ύστατη στιγμή, την χαμένη τιμή της Αριστεράς.

Μιάς «Αριστεράς» που έχει εκπορνευτεί στα Δώματα της Εξουσίας, έχει διαβρωθεί ιδεολογικά από τα παράγωγα των Νεοταξίτικων και Αμερικάνικων δεξαμενών σκέψης, ή έχει εγκιβωτίσει τη δημιουργική Μαρξιστική Σκέψη, σε ταφικά Μαυσωλεία.


Απευθύνεται στους ξωμάχους της υπαίθρου με τα σκαμμένα πρόσωπα.

Στα πληβειακά στρώματα των Λαϊκών Συνοικιών της Αθήνας, με τα ροζιασμένα χέρια.

Σε έναν Λαό εξαπατημένο, τσακισμένο από τα αλλεπάλληλα Μνημόνια.

Ένα Λαό, που βρίσκεται στην Διατίμηση των 400 ευρώ και των κοινωνικών επιδομάτων, που βαπτίζονται συντάξεις.

ΣΆ ένα Λαό που ο Ανθός του ξενιτεύεται.

Η Δημόσια και ιδιωτική περιουσία του Διαγουμίζεται και που αντιλαμβάνεται πλήρως, πως από την Κύπρο και το Αιγαίο, μέχρι την Μακεδονία και τη Θράκη, η κρατική του ύπαρξη και η Εθνική του υπόσταση, συρρικνώνεται και απειλείται.

Αυτόν το Λαό
απεχθάνεται ο εγχώριος παλιός και νέος Δοσιλογισμός, συκοφαντώντας τους συμμετέχοντες στην Συγκέντρωση του Συντάγματος, για «Εθνικολαϊκισμό».

Αυτός ο «Εθνικολαϊκισμός» αποτελεί εμπόδιο για το Παγκοσμιοποιημένο Κεφάλαιο και την επιβολή της απόλυτης δικτατορίας του Πλούτου.

Το τελευταίο ανάχωμα, η έσχατη γραμμή άμυνας, η υπεράσπιση της Πατρίδας και της Εθνικής υπόστασης, πρέπει να σαρωθούν.

Κρατικές οντότητες
μεταβάλλονται σε χώρους και οι λαοί τους, σε άμορφες μάζες χωρίς ιστορική μνήμη και εθνική ταυτότητα, σύγχρονοι τροφοσυλλέκτες, μετακινούμενοι ανάλογα με τις ανάγκες του Κεφαλαίου.

Ιστορικά Έθνη, θα πρέπει να «αναβαπτιστούν» στη Χαβούζα της «Πολυπολιτισμικότητας», χάνοντας την ψυχή τους, που δεν είναι άλλη από την Εθνική τους συνείδηση.

Φόβος και Τρόμος καταλαμβάνει τους «Ζηλωτές» της Παγκοσμιοποίησης, όταν οι εργαζόμενοι, τα Λαϊκά στρώματα, αυτά που παράγουν τον πλούτο, αναδεικνύονται σε Εθνική Τάξη, εξασφαλίζοντας την Λαϊκή ομοψυχία και οργανώνοντας την Εθνική ¶μυνα.

Σύσσωμο το Αστικό πολιτικό Σύστημα, βρίσκεται απέναντι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ή διαγράφει «Πιρουέτες» προκειμένου να μην απωλέσει την εκλογική του «Πελατεία».

Μάταιος κόπος.

Ο Λαός με το Ταξικό και Εθνικό του ένστικτο, αποκτά Αυτογνωσία και γίνεται ο ίδιος Πρωταγωνιστής της Ιστορίας.

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 07, 2018 10:48 am    Θέμα δημοσίευσης:

Τα λυσσώδη ουρλιαχτά εναντίον του Μίκη
Τα Κυβερνητικά ανδρείκελα από κοινού με κάποιες ποικιλίες της «αριστερής» και υστερικής Πέμπτης Φάλαγγας, βγάζουν λυσσασμένους αφρούς, σε καθημερινή βάση, εναντίον του Μίκη…

Το γεγονός ότι κατέβηκε στο δρόμο ένα εκατομμύριο Ελλήνων, δείκτης που δείχνει μια πολλαπλάσια ΔΥΝΑΜΙΚΗ εκρηκτικής σεισμικής ενέργειας, στα σπλάχνα της Κοινωνίας, αυτό δεν τους απασχολεί καθόλου.

Αυτοί οι υστερικοί θεματοφύλακες της «αριστερής παρθενίας» και της «επαναστατικής καθαρότητας» δεν ασχολούνται με το ΑΛΦΑΒΗΤΟ της επαναστατικής πολιτικής: Τις διεργασίες και τις ζυμώσεις που συντελούνται μέσα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, δηλαδή με του νόμους της λαϊκής κίνησης!!!


Τόσο Αριστεροί είναι!!!

Δεν ασχολούνται, βεβαίως, ούτε με τις μανούβρες και τα τεχνάσματα της καθεστωτικής εξουσίας και των μηχανισμών του 4ου Ράιχ (ΥΠΕΡ- εθνικού ιμπεριαλισμού), τα οποία ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ, ακριβώς, στο να αναχαιτίσουν τις εκρηκτικές λαϊκές διεργασίες που συντελούνται στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας, ΚΑΙ να διοχετεύσουν τη συσσωρευμένη και συμπιεσμένη λαϊκή ΟΡΓΗ σε κατευθύνσεις «ξεπλύματος», αναπαλαίωσης των σάπιων υλικών του καθεστώτος, καθώς και στην παραγωγή νέων εφεδρειών…

Ούτε με τους κοινωνικούς νόμους της πολιτικής ΚΙΝΗΣΗΣ του λαού ασχολούνται, αυτοί οι «αριστεροί», ούτε με τους διορατικούς ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ των επιτελείων του 4ου Ράιχ, για την αντιμετώπιση και χειραγώγηση των παλιρροϊκών λαϊκών ρευμάτων…

Παπαγαλίζουν, απλώς, τις συνταγές-τσιτάτα της Παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών εξουσίας της: Αυτά τα περί «εθνικισμού», «ρατσισμού» και CIA, αποδεικνύοντας, καθημερινά όλο και πιο καθαρά, ότι αποτελούν τις επίλεκτες Ομάδες Κρούσης του 4ου Ράιχ (το αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενα).

Αυτή τη «συνταγή» της καθημερινής ρουτίνας τους (χρήσιμη ηλιθιότητα), αλλά και του διατεταγμένου, επιδοτούμενου ρόλου τους (το επάγγελμα του «επαναστατημένου» αργόσχολου και «τεμπέλη της εύφορης κοιλάδας»), χάλασε ο Μίκης…

Τους χάλασε τη συνταγή της «αντιεθνικιστικής» και «αντιφασιστικής» υστερίας τους, τη συνταγή της ρουτινιέρικης ύπαρξής τους (της χρήσιμης και της επιδοτούμενης), γι αυτό βρυχώνται με τέτοια λύσσα εναντίον του και ασχολούνται μόνο με το Μίκη: Με όλη τη δαιδαλώδη ιστορία του και τις υπηρεσίες του προς το καθεστώς…

Ο λαός και οι εκρηκτικές ζυμώσεις του παρασιωπούνται ΕΝΤΕΛΩΣ, το παιδί έχει πεταχτεί έξω από τη σκάφη, και οι «αριστεροί» αυτοί που κομπάζουν για «μαρξιστική διαλεκτική», ασχολούνται με τις σαπουνάδες: Τα ατοπήματα του Μίκη…

Και δεν ασχολούνται με αυτά τα ατοπήματα, με τον προβληματισμό και τη ΛΟΓΙΚΗ της αξιοποίησης του Μίκη προς την κατεύθυνση αλλοίωσης και χειραγώγησης της λαϊκής παλίρροιας (αυτό θα είχε κάποιο νόημα), αλλά για να τον χλευάσουν που έδωσε άλλοθι στο «ακροδεξιό», «εθνικιστικό» και «φασιστικό» Συλλαλητήριο!!!

ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ, δηλαδή εναντίον του Μίκη γιατί τους χάλασε τη γνωστή συνταγή, αυτή του «σκιάχτρου»: Ότι το Συλλαλητήριο είναι ο επελαύνων «ακροδεξιός», «εθνικιστικός» και «φασιστικός» ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

Ο Μίκης τους χάλασε την εξίσωση: Εθνικά Συλλαλητήρια= «Εθνικισμός», «φασισμός», «ακροδεξιά» κ.λπ…

Φυσικά όλοι αυτοί τον Μίκη έτσι τον θεοποιούν στα μάτια του ελληνικού λαού (οι εκατοντάδες χιλιάδες λαού για το «Μακεδονικό» εκφράζουν το ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΟΛΟΝ της ελληνικής κοινωνίας), και παράλληλα υπογράφουν τη δική τους τελεσίδικη καταδίκη.

Το χειρότερο: Αποδεικνύουν ότι αποτελούν τις «αντιφασιστικά» μεταμφιεσμένες «ομάδες κρούσης» του σύγχρονου φασισμού, του 4ου Ράιχ…

Συμπληρωματικό σχόλιο

Ο Στάθη γράφει:

«Λοιδορούνται επί παραδείγματι οι Έλληνες ότι δεν διαδήλωσαν για την τσέπη τους, αλλά τους έπιασε τώρα ο πόνος και διαδηλώνουν για την ψυχή τους, αποδεικνύοντας έτσι πόσο αριστεροί είμαστε, ώστε να δείχνουμε ότι δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι σπουδαιότερο».

Ο Στάθης εδώ θέτει παραστατικά τη διαλεκτική της Ταξικής Συνείδησης, που όπως φαίνεται αγνοούν οι υστερικοί των «επαναστατικών κραυγών».

Η Ταξική συνείδηση δεν είναι το αυτόματο προϊόν των οικονομικών αγώνων (από μόνοι τους αυτοί οδηγούν στο ρεφορμισμό), αλλά το σύνθετο προϊόν των Συνολικών, Κοινωνικών Αγώνων. Και μέσα σΆ αυτούς εμπεριέχονται και οι εθνικοί αγώνες.

Όταν ξεσηκώνεσαι για τα «εθνικά» σημαίνει ότι έχεις μια μορφή ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ταξικής) Συνείδησης ανώτερη από τη ρεφορμιστική των οικονομικών διεκδικήσεων, μια μορφή ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ που εμπεριέχει και το σύνθετο εύρος των ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ κοινωνικών προβληματισμών…

Καλό είναι αυτοί οι «αριστεροί» να ξαναδιαβάσουν το «Τι να κάνουμε»!!!

Αλλά είναι και λάθος ότι ο ελληνικός λαός έχει εγκαταλείψει και τους οικονομικούς αγώνες. Απλώς έπαψε να ανέχεται την κοροϊδία, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και την ΑΠΑΤΗ των «αριστερών» κομμάτων: την ΑΠΑΤΗ των παρελάσεων και των σώου της κομματικής και συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας…

Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 05, 2018 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης:

«Μακεδονικό»: Όταν δεν διακρίνεις την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ δυναμική του, γίνεσαι «τσόντα» του καθεστώτος…
Το Συλλαλητήριο της Αθήνας για το «Μακεδονικό» θα καταγραφεί ως ένα από τα πλέον μαζικά και παλιρροϊκά στην ελληνική ιστορία…

Και όχι μόνο. Αλλά και ως ένας λαϊκός χείμαρρος εναντίον της «αριστερής» κυβέρνησης, όλων των κατοχικών κομμάτων, αλλά και εναντίον της χρήσιμης «αριστερής» πολυχρωμίας…

Αυτή ακριβώς η λαϊκή παλίρροια εναντίον ΟΛΩΝ των παρασιτικών και σάπιων κομματιών του καθεστώτος, αλλά και εναντίον όλης της σκουριάς των «αριστερών» ποικιλιών (οι περισσότερες των οποίων αποτελούν και τις «ομάδες κρούσης» του 4ου Ράιχ), ΑΠΟΤΕΛΕΙ το κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαρακτηριστικό της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ δυναμικής αυτών των Συλλαλητηρίων…


Διότι όταν ένα «εθνικό» ζήτημα («Μακεδονικό») κινητοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες λαού (γύρω στο ένα εκατομμύριο στην Αθήνα αν όχι και πιο πολύ), αυτό σημαίνει (γι αυτούς που γνωρίζουν να διαβάζουν τη γλώσσα των λαϊκών διεργασιών και ζυμώσεων), ότι ΟΛΗ η ελληνική κοινωνία κοχλάζει…

Τέτοιες λαϊκές κινητοποιήσεις, ΚΟΝΤΡΑ στους ΠΑΝΤΕΣ, έχουν ΔΥΝΑΜΙΚΗ πολλαπλάσια στο εσωτερικό της κοινωνίας. Αποτελούν δείκτες καταλυτικών, πολύ μαζικών και εκρηκτικών εσωτερικών ρευμάτων στα σπλάχνα της κοινωνίας, πολύ ισχυρότερων σεισμικών δονήσεων από αυτές που καταγράφει η εξωτερική «Επιφάνεια» του Συλλαλητηρίου…

Και αυτές οι δονήσεις μπορεί να έχουν αιχμή το «ΕΘΝΙΚΟ», αλλά είναι άκρως ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ: συνθέτουν το ΟΛΟΝ, δηλαδή το ΣΥΝΟΛΟ των κοινωνικών και πολιτικών προβλημάτων, το ΠΛΑΤΟΣ και το ΒΑΘΟΣ της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

Ανεξάρτητα, συνεπώς,
από το στενό «εθνικό» πλαίσιο των οργανωτών και ομιλητών του Συλλαλητηρίου, η ΔΥΝΑΜΙΚΗ του, καθώς και η ΔΙΛΕΚΤΙΚΗ των λαϊκών ζυμώσεων και της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, δεν ξεπερνούν, απλώς, τα ασφυκτικά καλούπια κάθε «οργανωτικής» χειραγώγησής του, αλλά ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ με τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ (του ολέθρου και της καταστροφής), ΚΑΙ με όλο το μωσαϊκό των δωσίλογων ΥΠΗΡΕΤΩΝ τους: Από την κυβέρνηση και τα κόμματα, μέχρι τους ιδεολογικούς και πολιτικούς «μπράβους» (ΜΜΕ, ακαδημαϊκούς, καθώς και τις επίλεκτες και ποικίλες ομάδες του «αντιεθνικισμού»- χρήσιμης, «αριστερής» ηλιθιότητας και επιδοτούμενες…).

Με πιο απλά λόγια για να καταλάβουν και οι «αριστεροί» υβριστές και χλευαστές του Συλλαλητηρίου: Με αιχμή το «ΕΘΝΙΚΟ» συσπειρώνεται το ΟΛΟΝ της ελληνικής κοινωνίας ΕΝΑΝΤΙΟΝ των διεθνών ληστών και δημίων ΚΑΙ εναντίον των πολιτικών ανδρεικέλων τους, κάθε κοπής και χρώματος…

Φυσικά και ΕΝΑΝΤΙΟΝ κάθε σέχτας που ενώ δεν μπορεί να κινητοποιήσει ούτε κάποιες δεκάδες άτομα χλευάζει ένα εκατομμύριο λαού που ξεχύνεται στο δρόμο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και κυρίαρχα εναντίον της «αριστερής» κυβέρνησης των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

Αυτή η «αριστερά» των ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης και των υποστυλωμάτων του ΥΠΕΡ- εθνικού κεφαλαίου, είναι νεκρή, όπως το έχουμε γράψει πολλές φορές.

Σε αυτά τα Συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό» η ίδια αυτή η «αριστερά», σε όλη την ποικιλία των χρωμάτων της, ΥΠΕΓΑΨΕ τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου της…


Και δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Οι ίδιες οι στρατηγικές της Νέας Τάξης έχουν, ως προτεραιότητα, την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ κάθε ιστορικής, εθνικής, πολιτισμικής, αλλά και ΤΑΞΙΚΗΣ ταυτότητας, στρατηγικές που θα οξύνουν τα «εθνικά ζητήματα» και θα τα ανυψώνουν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ αιχμή των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ζητημάτων…

Αυτό σημαίνει ότι αυτή η «αριστερά», ΟΛΟ και πιο πολύ θα αποτελεί την ιδεολογική και πολιτική αιχμή της Νέας Τάξης, την πρωτοπορία εναντίον του «εθνικισμού», του «ρατσισμού», του «φασισμού» και CIA, τον χλευαστή και υβριστή των ΕΘΝΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ του ελληνικού λαού…

Με δύο λόγια: Θα είναι ΠΑΝΤΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ εναντίον του «εθνικιστή» λαού…

Φυσικά ΟΛΟΙ αυτοί θα σκούζουν για τους πατριδοκάπηλους και τους ποικίλους πολιτικούς απατεώνες που ξεπλένονται με αυτά τα Συλλαλητήρια…

Αυτό το ζήτημα το έχουμε ήδη αναλύσει από το πρώτο μας κείμενο:
«Σκόπια: Εμπόριο ΑΠΑΤΗΣ, συγχύσεων και καιροσκοπισμών…»


Όταν στέκεσαι και ΕΞΩ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ
από τέτοιες λαϊκές κινητοποιήσεις οι οποίες έχουν ως αιχμή το «ΕΘΝΙΚΟ», αιχμή που καθορίζεται νομοτελειακά από τις στρατηγικές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ του 4ου Ράιχ, τότε είσαι, ΟΧΙ μόνο, τελεσίδικα καταδικασμένος, αλλά αποτελείς και το ΠΛΕΟΝ «χρήσιμο εργαλείο» του καθεστώτος: Ακριβώς διότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ στην πληθώρα των πολιτικών ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ του να ξεπλυθούν. Επιτρέπεις στα επιτελεία του ιμπεριαλισμού να αναπαλαιώσουν το πολιτικό τους προσωπικό και να βγάλουν τις νέες εφεδρείες τους…

Επιτρέπεις σε καταδικασμένα (από το λαό) ανδρείκελα του 4ου Ράιχ (Σαμαράς κ.λπ) να ξανασηκώσουν κεφάλι…

Επιτρέπεις τις θεαματικές κωλοτούμπες ξεπλύματος και πολλών άλλων πολιτικών απατεώνων υπέρμαχων της ΕΕ του ευρώ και του ΝΑΤΟ, υπέρμαχων του ονόματος «Μακεδονία», των Μνημονίων κ.λπ…

ΠΑΝΤΑ και οι πλέον μαζικές και εκρηκτικές λαϊκές θύελλες, ΟΤΑΝ απουσιάζει ο επαναστατικός παράγοντας και αφήνονται μόνες τους στο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ, πέφτουν θύματα των δυνάμεων του καθεστώτος. Αξιοποιούνται και χρησιμοποιούνται για την αναπαλαίωση και το ξέπλυμα της πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ…

Αναμφίβολα και αυτές οι σεισμικές δονήσεις θα αξιοποιηθούν από τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ…

ΠΡΩΤΟΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι και γι αυτό είναι οι «αριστεροί» του καθεστώτος, οι οποίοι με ταχυδακτυλουργικά προσχήματα ΟΧΙ μόνο στέκονται ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ σε αυτές τις λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά τις συκοφαντούν και τις χαρίζουν σΆ αυτούς που δήθεν κατηγορούν: Τους πατριδοκάπηλους και τους λοιπούς πολιτικούς απατεώνες…

Η πολιτική συνταγή αυτής της άθλιας «αριστεράς» (το χρήσιμο γρανάζι της Νέας Τάξης) είναι απλή: Δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες μαζικές θύελλες εναντίον του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (του συγκεκριμένου ΕΦΙΑΛΤΗ που ζούμε) διότι τρέφουν ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΥΣ κινδύνους για το αύριο…

ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τις μαζικές και καταλυτικές λαϊκές ζυμώσεις και διεργασίες, δεν ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ενεργά για να τις εξοπλίσουν (ιδεολογικά και πολιτικά), αλλά και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ, τις εγκαταλείπουν στο έλεος των καθεστωτικών δυνάμεων και ΜΕΤΑ τις κατηγορούν για εκκόλαψη νέων απατεώνων: Η ατόφια ΣΥΝΤΑΓΗ κάθε πολιτικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και κάθε πολιτικού προβοκάτορα του καθεστώτος…

Αλλά ήρθε, πλέον, και η ώρα αυτών των «αριστερών» δεκανικιών: ΣΕ αυτά τα Συλλαλητήρια υπέγραψαν οι ίδιοι της ληξιαρχική πράξη του θανάτου τους.

Ακριβέστερα: Την ταφή του άταφου πτώματός τους…

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 04, 2018 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Επιστολή καταπέλτης του καπετάν Νικηφόρου του ΕΛΑΣ για τη Μακεδονία
Ο καπετάν Νικηφόρος, για τους σημερινούς «αριστερούς» (εμπροσθοφυλακές του 4ου Ράιχ), είναι ένας αθεράπευτος «εθνικιστής», αν όχι και «ακροδεξιός»!!!

Η παρακάτω επιστολή του για το «μακεδονικό», σίγουρα θα προκαλεί αλλεργία στους πολύχρωμους «αριστερούς» της «αντιεθνικιστικής» υστερίας…


Να σημειωθεί επίσης ότι τότε και κάποιοι άλλοι διανοούμενοι («εθνικιστές» και αυτοί) έκαναν πατριωτικά διαβήματα στους ευρωπαίους:
Οδυσσέας Ελύτης, Μελίνα Μερκούρη, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Δημήτρης Τσάτσος, Αριστόβουλος Μάνεσης, Γιάννης Γεωργάκης …

Η επιστολή είναι γραμμένη το 1992, με αφορμή άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde…

Η επιστολή έφτασε στο zougla.gr από το γιο του Πέτρο Δημητρίου.

Μαζί με το σχετικό ρεπορτάζ βρίσκεται εδώ:
http://www.zougla.gr/politiki/article/epistoli-tou-kapetan-nikiforou-tou-elas-gia-tin-makedonia


27 Μαΐου 1992
Προς την εφημερίδα “Λε Μοντ” - Παρίσι
(Μέσω των εφημερίδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης).

Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
Το να σε αδικούν οι περιφρονητές των αξιών της ανθρωπότητας, προκαλεί ευνόητη οργή. Το να σε αδικεί όμως κάποιος, που του ανήκει τιμητικό παρελθόν ως προς τις αξίες αυτές, είναι τελείως άλλο πράγμα. ΓιΆ αυτό, εμείς οι Έλληνες, μείναμε κατάπληκτοι από το τελευταίο άρθρο της εφημερίδας σας κατά της χώρας μας.

Κατηγορείτε την πατρίδα μας ότι δημιουργεί προβλήματα στον κόσμο. Επειδή κάνουμε τι; Επειδή αρνούμαστε στους σκοπιανούς το δικαίωμα, όχι μόνο να σφετεριστούν ένα αποκλειστικά ελληνικό όνομα της Ιστορίας για το Κράτος τους, που δεν υπήρχε έως χθες, αλλά και να διακηρύσσουν μέσα από το συνταγματικό τους χάρτη, ότι αποσκοπούν στο διαμελισμό της Ελλάδας; Πόσο θα μας εκτιμούσατε, αν μέναμε αδιάφοροι απέναντι σε μια τέτοια πρόκληση; Ζείτε, οι Γάλλοι, μέσα σε συνθήκες μέγιστης εθνικής ασφάλειας. Οι Έλληνες, όμως, ζούμε σε περιοχή υψίστου κινδύνου να υποστούμε τις συνέπειες μιας νέας γενοκτονίας εναντίον μας. Όλες οι περιοχές γύρω μας υπήρξαν στο παρελθόν τόποι τέτοιων τραγωδιών κατά του ελληνισμού. Ποιος λοιπόν αποτελεί στην περίπτωση αυτή πρόβλημα για τον κόσμο;

Εμείς, οι Έλληνες, που απειλούμαστε με το μέγιστο κακό της ζωής ή όσοι απεργάζονται το κακό αυτό, καθώς και όσοι αδιαφορούν γιΆ αυτό; Η Γαλλία θεωρήθηκε από πολλούς πρόβλημα για τον κόσμο όταν πολεμούσε κατά των Βιετναμέζων ή κατά των Αλγερινών. Είναι όμοιο σήμερα το πρόβλημα της Ελλάδας απέναντι των σκοπιανών; Πού είναι ο κόσμος του Β΄ Π. Π., αν δεν τον βρίσκουμε πρώτα στις σελίδες του Μοντ; Πόσο ιερότερες, από την δική μας αγωνία και το δικό μας δίκηο, είναι οι απαιτήσεις των σκοπιανών εναντίον μας; Η Γαλλία, μαζί με το λαμπρό της παρελθόν, έχει και ένα βαρύ ιστορικό ευθυνών για όσα υπέστη ο Ελληνισμός σε διάφορες ιστορικές εποχές. Γιατί να θέλει ο Μοντ να σπρώξει τη χώρα του σε συμπεριφορά νέας τέτοιας ενοχής εναντίον μας ; Δεν έχει σήμερα η Γαλλία Ουγκώ να μας υπερασπιστούν;

Θέλουν να μας υποχρεώσουν οι ισχυροί της γης να υποκύψουμε στον κ. Γκληγκόρωφ; Τότε όμως, εμείς μεν θα έχουμε αδικότατα ταπεινωθεί. Οι ισχυροί όμως της γης θα έχουν δικαιότατα ατιμασθεί. Και τι κόσμο θα οικοδομήσουν, ενεργώντας προς μια τέτοια κατεύθυνση, στην εποχή της παγκόσμιας νομιμότητας, που διαμορφώνεται ήδη; Δε χρειάζεται να επικαλεστούμε κανέναν από τους τίτλους μας απέναντι των σκοπιανών μιλώντας στον “Μοντ” της Γαλλίας. Στο όνομα της ηθικής και του δικαίου και του φυσικού νόμου, επιχειρούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Και αν υποχρεωθούμε, θα δώσουμε ένα νέο υπόδειγμα αυτοθυσίας στον κόσμο. Και εθνικής και ανθρώπινης τιμής.

Λυπούμαι, που υποχρεώθηκα να γράψω σε τέτοιον τόνο προς τον “Μοντ”.

Με την κατάπληξή μου αμείωτη

Δ. Δημητρίου – Συν/ρχης ε.α.

Εξόριστος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 01, 2018 7:47 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό: Οι ταχυδακτυλουργίες περί «οργανωτών»…
Οι «αριστεροί» όλων (σχεδόν) των ποικιλιών και χρωμάτων επιστρατεύουν πλήθος από σοφιστείες και τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα εναντίον των Συλλαλητηρίων για το «Μακεδονικό»…

Ο όγκος των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και ο νέος σεισμός που προμηνύεται για το Συλλαλητήριο στην Αθήνα, έχει προκαλέσει μεγάλη αμηχανία και νευρική ταραχή, ΟΧΙ μόνο στο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ Μαύρο Μέτωπο των δυνάμεων του ελληνικού προτεκτοράτου, αλλά και στην « «τσόντα» του Μετώπου αυτού: την «αριστερή» πολυχρωμία που διεκδικεί και την ιδεολογική αιχμή του Μετώπου…


Εδώ φτάσαμε. Η «αριστερά» να αποτελεί την ιδεολογική πρωτοπορία, την πολιτική εμπροσθοφυλακή, αλλά και τις «ομάδες κρούσης» (μέσω των ΜΚΟ), ΟΛΩΝ των στρατηγικών επιλογών της Παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ: Από το «λαθρομεταναστευτικό», το «Προσφυγικό», της νομιμοποίησης των πολυπολιτισμικών νοσημάτων, μέχρι την κατάλυση κάθε εθνικής, ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας…

Εδώ φτάσαμε. Να προωθείται ο νέος ΦΑΣΙΣΜΟΣ του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου, ο πλανητικός «εθνικισμός» και «ρατσισμός» του 4ου Ράιχ, με προσωπεία: «Αντιφασιστικά», «αντιεθνικιστικά», «αντιρατσιστικά»…


Και το χειρότερο; Την ιδεολογική και πολιτική εμπροσθοφυλακή, αλλά και τις «ομάδες κρούσης» του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, να την αποτελούν δυνάμεις μέσα από τους κόλπους της καθεστωτικής «αριστεράς»: της νεοταξικής «αριστεράς»…

Τα Συλλαλητήρια έκαναν πιο ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά αυτής της «εμπροσθοφυλακής»…

Οι πλέον υστερικοί
του «αριστερού αντιφασισμού» και «αντιεθνικισμού» δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες των διαδηλωτών «εθνικιστές», «ακροδεξιούς» και «φασίστες»…

Οι πιο πονηροί, αλλά και πιο δόλιοι,
κατέφυγαν σε σοφιστείες και ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα του τύπου: «Ακροδεξιοί, φασίστες κ.λπ είναι οι οργανωτές».

Αυτοί η πονηρούληδες, με την τυπική αστική λογική και τη γλώσσα της δημοσιογραφικής πορνείας, άφησαν στην …ησυχία του το πλήθος των εκατοντάδων χιλιάδων («αριστεροί που εξαφανίζουν το λαό από τις αναλύσεις τους) ΚΑΙ επικεντρώθηκαν στο …ψάξιμο των οργανωτών!!!

Βεβαίως δεν αναρωτήθηκαν τούτο το απλό: Το πλήθος που δημιούργησε το λαϊκό σεισμό στο Συλλαλητήριο, ΟΥΔΟΛΩΣ ασχολήθηκε με το ποιοι ήταν οι οργανωτές: Αυτοί απλώς το έναυσμα δώσανε…

Το καταλυτικό στοιχείο αυτών των συλλαλητηρίων δεν είναι οι «οργανωτές», αλλά το λαϊκό παλιρροϊκό κύμα που κατέκλυσε τα πάντα και το οποίο ξεπερνούσε κάθε πλαίσιο των «οργανωτών»: Μια λαϊκή ΕΚΡΗΞΗ εναντίον των δυνάμεων της Νέας Τάξης που έχουν αιματοκυλίσει τα Βαλκάνια, που κατασκευάζουν προτεκτοράτα, που προωθούν την κατάλυση των εθνικών μας συνόρων, που καταληστεύουν την Ελλάδα σε ΟΛΑ (από τον εθνικό της πλούτο μέχρι την ιστορία της και τα ονόματα), που έχουν οδηγήσει το λαό της στα τάρταρα της εξαθλίωσης, που την έχουν καταστήσει ΑΠΟΙΚΙΑ και αποθήκη ξένων δούλων, και πολλά άλλα…

Αυτά αποτελούν τα «εκρηκτικά υλικά» αυτών των Συλλαλητηρίων, τη «σπίθα» της κινητοποίησης, με αιχμή το «εθνικό» και ΟΧΙ οι οργανωτές…

Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ, συνεπώς, για έναν που στέκεται από την πλευρά του λαού και όχι των δημίων του, είναι τα κοινωνικά, εθνικά και πολιτικά «υλικά» αυτών των λαϊκών εκρήξεων και όχι οι «οργανωτές»: Αυτοί είναι το τριτεύον και επουσιώδες…

Φυσικά και πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση της ανάλυσης και τους «οργανωτές».

Βεβαίως, η ταξική αφετηρία είναι η ίδια η ΚΙΝΗΣΗ των λαϊκών μαζών, οι ζυμώσεις (εθνικές και πολιτικές) που συντελούνται στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας…

Όταν περιφρονείς, όμως, την κοινωνία και τις ζυμώσεις που κυοφορούνται στα σπλάχνα της, και το χειρότερο όταν στέκεσαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ και τις αφορίζεις σαν «εθνικιστικές» και «φασιστικές» τότε το να μιλάς για τους «ακροδεξιούς» και «φασίστες» ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, δεν χαρίζεις, απλώς, την κοινωνία σΆ αυτούς, αλλά αφήνει το έδαφος, γόνιμο και ελεύθερο, στο καθεστώς και στις δυνάμεις του 4ου Ράιχ, να εκτονώσουν τις λαϊκές εξάρσεις ΚΑΙ να τις χρησιμοποιήσουν για καινούργιες πολιτικές κατασκευές του καθεστώτος, για ξέπλυμα των καθεστωτικών δυνάμεων, καθώς και για παραγωγή νέων εφεδρειών…

Αυτό κάνει η «αριστερά» σε όλες τις ποικιλίες της σήμερα, ιδιαίτερα σε αυτά τα Συλλαλητήρια που κινητοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων.

Στέκεται απΆ ΕΞΩ, τα βρίζει και τα αφορίζει και τα αφήνει στο έλεος των καθεστωτικών παιχνιδιών και στο έλεος ΟΛΩΝ εκείνων των δυνάμεων του 4ου Ράιχ που με τις πράξεις τους έχουν συσσωρεύσει τα εκρηκτικά υλικά των λαϊκών εκρήξεων…

Με τέτοιους «εχθρούς», «χρήσιμους» και επιδοτούμενους «αριστερούς», τι να τους κάνει τους «φίλους» το 4ο Ράιχ;;;

Γι αυτό και αυτή η «χρήσιμη» ηλιθιότητα της «αριστεράς», αλλά και οι επιδοτούμενες «ομάδες κρούσης» (ΜΚΟ και πλήθος «αριστεριστών»), αναφέρονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους «οργανωτές»…

Έτσι συγκαλύπτουν το δικό τους ΕΓΚΛΗΜΑ: Αυτό της εγκατάλειψης και του αφορισμού των λαϊκών ζυμώσεων και κινήσεων, οι οποίες στρέφονται ΜΕΤΩΠΙΚΑ εναντίον του καθεστώτος, των κατοχικών δυνάμεων, της πολιτικής, δημοσιογραφικής και ακαδημαϊκής πορνείας, καθώς και ΕΝΑΝΤΙΟΝ των μεγάλων αφεντικών του 4ου Ράιχ…

Αυτή η «αριστερά», ταχυδακτυλουργικά, πετάει έξω από τη σκάφη το παιδί (τον ελληνικό λαό) και ασχολείται με τις σαπουνάδες (τους «οργανωτές») για να κρύψει το πρόσωπό της: Αυτό της επίλεκτης «ομάδας κρούσης» του 4ου Ράιχ…

Μιλάει, δήθεν, εναντίον του ιμπεριαλισμού που κατασκευάζει προτεκτοράτα και σπέρνει το θάνατο, αλλά αποδέχεται το προτεκτοράτο των Σκοπίων και την απαίτηση αυτού του προτεκτοράτου (των ιμπεριαλιστών που το κατασκεύασαν) να σφετερίζεται το όνομα «Μακεδονία»!!!

Φυσικά δεν μπορεί και να καταλάβει το γιατί το όνομα «Μακεδονία» πυροδοτεί τη συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ…

Δεν μπορεί να καταλάβει τον γρανιτένιο εθνικό και πολιτισμικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στην επέλαση της νέας φασιστικής Πανούκλας…

Εθνικός Ιστός μπολιασμένος με το Ορθόδοξο φρόνημα. Από δω απορρέει και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του Εκκλησιαστικού κλήρου που και αυτήν την αντίσταση οι «ομάδες κρούσης» της νεοταξικής «αριστεράς στιγματίζουν ως «σκοταδισμό»…

Αλλά πάνω σε αυτά θα επανέλθουμε…

Τώρα ας βροντοφωνάξουμε: ΟΛΟΙ στο Συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα…

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 30, 2018 12:19 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Οι εγχώριοι ιεροεξεταστές πολιτικών φρονημάτων (Εξαιρετικό)
του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σε κάθε συλλαλητήριο για εθνικά όπως λέμε θέματα (σαν τα εθνικά να μην είναι κοινωνικά και πολιτικά, αλλά αμιγώς “ιδεολογικά”), σε κάθε είδους λαοσύναξη, ορισμένοι παθαίνουν “πολιτικά ορθές” αλλεργίες.

Από την άλλη, οι συμμετέχοντες σε τέτοιες εκδηλώσεις μοιάζουν να οφείλουν κάθε φορά να απολογηθούν και να εξηγήσουν τη θέση τους: είναι ή δεν είναι αντιδραστικοί, λαϊκιστές ή “φασίστες”;


Θα έλεγε κανείς ότι ο παραδοσιακός εθνικοσοσιαλισμός και η ιστορικά γνωστή Aκροδεξιά, αν δεν είχε ήδη υπάρξει, θα έπρεπε επειγόντως να εφευρεθεί. Έτσι ώστε η σημερινή σοσιαλκοσμοπολίτικη μορφή της υπερολοκληρωτικής πολιτικής αντίληψης της κοινωνίας (της παγκόσμιας ή της τοπικής), να έχει στη διάθεσή της ένα πειστικό αντίπαλο δέος, ένα άλλοθι αριστεροφροσύνης και ένα προσωπείο «προοδευτισμού», «ανθρωπισμού» και προσχηματικού “αντι-φασισμού”.

Με αυτό ο νέος “κοσμοπολίτικος” φασισμός της εποχής της διεθνοποίησης του καπιταλισμού να επιχειρεί εκ του ασφαλούς την αποδόμηση των λέξεων, των εικόνων και των αφηγημάτων που οργανώνουν συμβολικά τις συλλογικές, εθνοτικές συνειδήσεις και συνεπώς την ιστορική μνήμη των λαών.

Έτσι, κάποια μονίμως οικειόφοβη, σοσιαλφιλελεύθερη “Aριστερά”, μαζί με τους ελευθεριακούς ακροαριστερούς συνοδοιπόρους και τους ψευτοπαγκοσμιοποιημένους βλαχοκοσμοπολίτες, στους οποίους απευθύνει τις νεοφασίζουσες πολιτικές της χρηστοήθειες, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν ιδεολογικά κάθε δημοκράτη, αριστερό ή μη, που τολμά να διατηρεί τα πατριωτικά του συναισθήματα.

Ο νομικός λόγος περί των μειονοτήτων και των αποκλειστικά ατομικών ανθρώπινων δικαιωμάτων υποσκέλισε στις δυτικές συνειδήσεις τις απαιτήσεις των πραγματικών ιστορικών –συχνά συγκρουσιακά διακυβευόμενων– συλλογικών και πολιτικών δικαιωμάτων των ομάδων (εθνικών και ταξικών), εντός των οποίων ζουν τα φύσει κοινωνικά και πολιτικά ανθρώπινα άτομα.

Το δικαίωμα στην πατρίδα

Όπως όλοι ξέρουμε, το πρώτο από τα ανθρωπολογικώς δεδομένα δικαιώματα όλων των πραγματικών ανθρώπινων ομάδων είναι να διαθέτουν ένα κοινό έδαφος ζωής και εργασίας και αργότερα μια πολιτική επικράτεια. Την ακεραιότητά της υπερασπίζονται στην ανάγκη με τα όπλα. Την συνέχειά της η κάθε γενιά αφηγείται στις επόμενες. Ο πολιτικός έλεγχος και η δημοκρατική διακυβέρνηση αποτελούν ένα μόνιμο διακύβευμα των λαϊκών αγώνων και των ταξικών συγκρούσεων.

Οι εργαζόμενοι, αν δεν θέλουν να επιστρέψουν ταχύτατα στη μακραίωνη συνθήκη του δούλου, του δουλοπάροικου ή του εντελώς άπορου και νομαδικού ανθρώπινου πλεονάσματος (από όπου ξέφυγαν εδώ και 3-4 μόλις αιώνες), αν δεν θέλουν να υποσκελιστούν στο σύντομο μέλλον από ρομποτικές, γενετικά ρυθμισμένες ανθρωπομηχανές, θα είναι καλό να συνεχίσουν να έχουν κάποια συγκεκριμένη πατρίδα. Για όσο καιρό τουλάχιστον θα κυριαρχεί ο γυμνός καπιταλισμός και θα λειτουργούν σε βάρος τους οι κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις εκμετάλλευσης.

Όπως γνωρίζουν καλά οι αναρχοφιλελεύθεροι οργανικοί διανοούμενοι του νέου διεθνοποιημένου πολιτικού καθεστώτος, ως εν δυνάμει καταναλωτές, τα ανθρώπινα άτομα δεν χρειάζονται περισσότερες πατρίδες από όσες οι λύκοι ή τα πρόβατα. Χρειάζονται μόνο εμπορεύματα διαθέσιμα στην αγορά και μέσα ή τρόπους να τα αποκτήσουν. Έστω μέσα από τον πόλεμο όλων ενάντιων όλων, που διεξάγεται είτε ατομικά, είτε σε μικρές ή μεγάλες συμμορίες, από τις πληβειακές, πολιτικά ανερμάτιστες και στερημένες μάζες των καταναλωτών.

Αντίθετα, πατρίδες χρειάζονται μόνον οι λαοί και οι εργαζόμενοι για να μπορούν μέσω αυτής της αναφοράς, να οργανώνονται συνειδητά σε συλλογικά υποκείμενα και σε συνεκτικές κοινότητες σχετικά ομοίων ανθρώπων. Συνεπώς, να διεκδικούν βιωματικά και εμπειρικά από τους κοινωνικούς αντιπάλους τους, τη δημοκρατία, τις αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και τον πολιτικό έλεγχο του εδάφους και των μέσων παραγωγής.

Οι κατά φαντασία κοσμοπολίτες

Οι καθεστωτικοί “προοδευτικοί” της Αγοράς, μαζί με τους συνήθεις κομφορμιστές των ποικίλων κοινωνικών μεσαίων χώρων του Δυτικού Κόσμου, που εύκολα ή δύσκολα συμμορφώθηκαν στις ιδεολογικές υποδείξεις και στα πολιτικά ήθη του διεθνοποιημένου καπιταλισμού, έχουν εκλογικεύσει την πολιτισμική τους αλλοτρίωση και την ιδεολογική τους κατάντια. Θεωρούν συχνά τον εαυτό τους πρωτοπόρο, ρεαλιστικώς σκεπτόμενο πολίτη, ή ακόμα ριζοσπάστη και διαφωτιστή.

Με ή χωρίς αντιφάσεις, όλοι αυτοί εκφράζουν τον μικροαστικό και υποκριτικό, μετανεωτερικά ορθολογικό, αποεθνοποιημένο και αποεδαφοποιημένο αντιπατριωτισμό όλων των κατά φαντασίαν πολιτών του κόσμου. Επισήμως ή ανεπισήμως, έχουν αναλάβει τον ρόλο του εισαγγελέα των πολιτικών φρονημάτων των πολιτών, που σε πείσμα των καιρών, διατηρούν τις δημοκρατικές και πατριωτικές τους ευαισθησίες.

Στα καθ ημάς, οι νέοι ιεροεξεταστές είναι συνήθως ημιμαθείς και θρασείς γόνοι εξευρωπαϊσμένων νεοελλήνων των δεκαετιών του πασοκικού εκσυγχρονισμού, με σάλτσα από Συνασπισμένες συνιστώσες Εξαρχείων και Κολωνακίου, χωμένες Σύριζα στη μούχλα της νεομνημονιακής “αριστερής” διακυβέρνησης. Βεβαίως, οι προοδευτικοί γονείς και κηδεμόνες των παραπάνω ιδιωτών, αγαπούν μόνο τις διαφορετικότητες και τις ιδιαιτερότητες.

Μισούν το «Εμείς»

Ως ψυχρά σκεπτόμενοι ορθολογιστές, ή έστω ως σκεπτικιστές, ως μόνιμοι φορείς αμφιβολιών για κάθε παραδοσιακή βεβαιότητα (πέραν βεβαίως της ορθολογικότητας των αμφιβολιών τους), οι καλοί αυτοί άνθρωποι προτιμούν πάντα να στοχάζονται τα δίκαια επιχειρήματα των άλλων και να αμφισβητούν τα ιστορικά επιχειρήματα που προβάλλει επισήμως ή ανεπισήμως η οικεία πολιτική κοινότητα. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ισχυρίζονται.

Απεχθάνονται τις πολιτισμικές ομοιότητες, τις ιστορικές συνέχειες, τις κοινωνικές συνεκτικότητες και τα άλλα “λαϊκίστικα αφηγήματα” του είδους αυτού.

Μισούν τα συλλογικά υποκείμενα και ιδίως τα «Εμείς» που ταυτοτικά απορρέουν από τα εθνοτικά στοιχεία της ιστορίας των λαών. Μιλάνε με πολύ στοχαστικό στόμφο, διότι τόσο οι κηδεμόνες, όσο και τα παιδιά, έχουν πια κάτι σπουδάσει. Και τώρα πια, αντίθετα από τους μισο-αγράμματους λαϊκούς ανθρώπους του πρόσφατου παρελθόντος, αυτοί γνωρίζουν δύσκολες λέξεις και χειρίζονται σύνθετες έννοιες, όπως «τα κοινωνικά υποκείμενα», οι «ιστορικές περιστάσεις», οι «συσχετισμοί πολιτικών δυνάμεων» κλπ.

Οι παραπάνω αυτόκλητοι ελεγκτές δημόσιας κυκλοφορίας των λαϊκών πολιτικών φρονημάτων, με ύφος πραγματικού ιεροεξεταστή, δείχνουν σε κάθε περίσταση την χοντροκομμένη, ακαλαίσθητη, κομπλεξική και υστερικά κραυγαλέα περιφρόνησή τους για οτιδήποτε αναφέρεται στην ιστορική μνήμη, ή στη λαϊκή κουλτούρα και παράδοση. Κατά μείζονα λόγο, για οτιδήποτε τολμά να εκδηλώσει δημόσια, με τρόπο αυθόρμητο ή όχι, κάποιο πατριωτικό και δημοκρατικό πολιτικό αντανακλαστικό.

ΤΟ διαβάσαμε εδώ:
http://oimos-athina.blogspot.gr/2018/01/blog-post_30.html

Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 28, 2018 8:47 pm    Θέμα δημοσίευσης:

«Δεν είμαι αντιφασίστας!»«Αναρωτιέμαι, αγαπητέ Alberto, αν αυτός ο θυμωμένος αντιφασισμός που βρίσκει σήμερα, με τελειωμένο τον φασισμό, διέξοδο εκτόνωσης στις πλατείες, δεν είναι κατά βάθος ένα όπλο αποπροσανατολισμού που χρησιμοποιεί η άρχουσα τάξη σε βάρος των φοιτητών και των εργαζομένων για να περιορίσει την αμφισβήτηση. Για να ωθήσουν τις μάζες να πολεμήσουν έναν ανύπαρκτο εχθρό, ενώ ο σύγχρονος καταναλωτισμός έρπει ύπουλα, διεισδύει και διαφθείρει την ήδη ετοιμοθάνατη κοινωνία».
Επιστολή του Pier Paolo Pasolini στον Alberto Moravia,


«Το πιο όμορφο δείγμα φασισμού που μπορεί κάποιος να συναντήσει, είναι αυτό του σημερινού αποκλειστικού μαχητικού αντιφασίστα που χαρακτηρίζει φασίστες αυτούς που δεν ταυτίζονται μαζί του.»
Leonardo Sciascia


Διαβάστε ολόκληρο το εξαίρετο κείμενο του Νίκου Κλειτσίκα «Δεν είμαι αντιφασίστας!», εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2018/01/blog-post_526.html


Θα προσθέσουμε και το τι έγραψε και ένας δικός μας διανοητής, ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος, το 1977:

«…Ο συγκεκριμένος φασισμός, αυτός που πέρασε από μια ορισμένη στιγμή της ιστορίας, δεν πρόκειται να ξαναφανεί ποτέ πια με το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Το δράμα συνεχίζεται αλλά οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν στην αποθήκη του θεάτρου ή κατέληξαν στραπατσαρισμένες στα χέρια των παιδιών που θέλουν να παίξουν το δικό τους ρόλο με ξένα προσωπεία. Ο φασισμός που θα έλθει δεν θα λέγεται πια φασισμός».

Διαβάστε και ένα παλιό μας άρθρο:
«Ο σύγχρονος φασισμός και τα «κλούβια αυγά» του…».
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6244.html

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 28, 2018 2:19 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Τα νεκρά «αριστερά» σχήματαΕίναι να γελά κανείς με τα ποικίλα νεφελώματα της «αριστερής» πολυχρωμίας, τα οποία έχουν υποκαταστήσει τα ταξικά κριτήρια και τις κοινωνικές ζυμώσεις, με λεκτικούς αφορισμούς: «Εθνικισμός», «ρατσισμός», «φασισμός» και CIA…

Είναι τόσο θλιβεροί αυτοί οι «αριστεροί» φωνακλάδες της Επανάστασης(!), που δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ότι τα νέα «ταξικά» τους κριτήρια («Εθνικισμός», «ρατσισμός» κ.λπ) αποτελούν και τα κυρίαρχα ΚΡΙΤΗΡΙΑ (σήμερα) του 4ου Ράιχ: Του πλανητικού χρηματιστηριακού ιμπεριαλισμού…


Ταυτίζονται ΠΛΗΡΩΣ στα πολιτικά κριτήρια και στις «νέες ιδέες» του διεθνούς ιμπεριαλισμού (από τα «αντιεθνικιστικά», «αντιρατσιστικά» και «αντιφασιστικά» ιδεολογήματα μέχρι τα «Ανοικτά Σύνορα»-λαθρομεταναστευτικό, και τις πολυπολιτισμικές ασθένειες των πολύχρωμων «δικαιωμάτων») ΚΑΙ δεν το αντιλαμβάνονται ούτε στο ελάχιστο…

Δεν αντιλαμβάνονται, όλοι αυτοί οι «υπερεπαναστάτες», ότι φωνασκούν υστερικά εναντίον του ιμπεριαλισμού, έχοντας και χρησιμοποιώντας τα ίδια κριτήρια με αυτόν: Τα αφοριστικά κλισέ του «εθνικισμού» κ.λπ…

Και δεν είναι σε θέση να το αντιληφτούν διότι είναι κολλημένοι στη «χρήσιμη ηλιθιότητα» της σχηματικής και ακίνητης σκέψης: Στη μηχανική μεταφορά κοινωνικών και πολιτικών σχημάτων του παρελθόντος, ιδιαίτερα των εθνικών ιμπεριαλισμών…


Διευκρίνιση: Βεβαίως μέσα σε αυτούς τους χώρους της «χρήσιμης ηλιθιότητας» έχουν εκτραφεί και ποικίλα επιδοτούμενα και πολυπλόκαμα δίκτυα των μαφιόζων του χρήματος (Σόρος και CIA).

Φυσικά για όλους αυτούς το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το «Μακεδονικό» είναι μια «εθνικιστική» έξαρση στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη: «Φασιστική απειλή»!!!

Και εδώ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ απόλυτα
με όλες τις κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος, με ΟΛΑ τα μαντεία του 4ου Ράιχ: Από τα κυβερνητικά ανδρείκελα και κόμματα, μέχρι τις γραφειοκρατικές κορυφές της Εκκλησίας και φυσικά με τις πόρνες των ΜΜΕ…

Αυτό το πραγματικό ταξικό ΜΕΤΩΠΟ του σύγχρονου φασισμού (4ο Ράιχ) και των κατοχικών τους δυνάμεων, οι «ντούροι» φωνακλάδες (κατά του καθεστώτος) το παραβλέπουν και το υποκαθιστούν με τα δικά τους «ταξικά» κριτήρια (του «εθνικισμού» κ.λπ), ΚΡΙΤΗΡΙΑ τα οποία αποτελούν και τα κυρίαρχα του καθεστώτος!!!

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ το αυθεντικό «ταξικό» και το υποκαθιστούν με τις ιδεολογικές μαϊμουδιές του «εθνικισμού», δηλαδή με το σύγχρονο τρομοκρατικό ιδεολόγημα του 4ου Ράιχ: Αυτήν την καραμέλα ΑΠΑΤΗΣ που την πιπιλίζουν οι πάντες και ιδιαίτερα οι πιο κραγμένες πόρνες (πολιτικές, δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές) του καθεστώτος…

Ο «εθνικισμός» έχει αναχθεί στο αποκλειστικό και κυρίαρχο σημείο αναφοράς και ΤΑΥΤΙΣΗΣ των ΠΑΝΤΩΝ και αυτό δεν ενοχλεί καθόλου τους «αριστερούς» φωνακλάδες». Αντίθετα αγωνίζονται στο να ουρλιάζουν («αντιεθνικιστικά») πιο δυνατά από τους κυβερνητικούς και κομματικούς ιπποκόμους του 4ου Ράιχ…

Έτσι η λαϊκή παλίρροια για το «Μακεδονικό» χαρακτηρίζεται και από όλα αυτά τα «αριστερά» νεφελώματα, από κοινού με τις δυνάμεις του καθεστώτος, «εθνικιστική» και «φασιστική απειλή»…

Βεβαίως, το να ταυτίζεσαι με τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και με τον εμετικό Μπουτάρη, δίχως να αναρωτιέσαι το ΓΙΑΤΙ, σημαίνει ότι είσαι το ίδιο παρακμιακός…

Το να μην διακρίνεις επίσης την αυθεντική «ταξική ουσία» στην λαϊκή παλίρροια του Συλλαλητηρίου και να υποκαθιστάς αυτήν την κοχλάζουσα «λαϊκή ΟΥΣΙΑ» με νεκρές λεκτικές φόρμες («εθνικισμός» κ.λπ), σημαίνει ότι είσαι ολοκληρωτικά νεκρός στην πολιτική Σκέψη, ότι αποτελείς ένα αποστεωμένο και νεκρό σώμα…

Το χειρότερο είναι τούτο: Ότι τη θεωρητική και πολιτική σου τύφλα την επενδύεις με ΑΝΑΦΟΡΕΣ, για το φαινόμενο του φασισμού, σε κείμενα άλλων εποχών: Γκράμσι και άλλων…

Αυτό είναι το «χειρότερο» ακριβώς διότι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τη θεωρητική ανεπάρκεια και την πολιτική τύφλα, την απόπειρα ερμηνείας του πλανητικού ιμπεριαλισμού, του ιμπεριαλισμού του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου, με τα κριτήρια της εποχής του ιμπεριαλισμού των ΕΘΝΙΚΩΝ κεφαλαίων, των εθνικών κρατών…

Στους εθνικούς ιμπεριαλισμούς η μακάβρια αιχμή του πολιτικού τους δόρατος ήταν η καλλιέργεια του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και η επικράτηση ενός φασιστικού καθεστώτος σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο, των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών: Μόνο τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη μπορούσαν να αντέξουν τη φασιστικοποίηση της κοινωνίας (αυτό είναι ξεκαθαρισμένο από τους Μαρξιστές).

Σήμερα συμβαίνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Ο ΥΠΕΡ-εθνικός ιμπεριαλισμός έχει αιχμή του δόρατος: Τον «αντιεθνικισμό» κ.λπ

Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός, με ιδεολογικά όπλα τον «αντιεθνικισμό», τον «αντιρατσισμό», τον «αντιφασισμό» κ.λπ προωθεί την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, κατάτμηση και ΔΙΑΛΥΣΗ των εθνικών κρατών, κάθε κυττάρου «Συλλογικότητας», καθώς και τη θεμελίωση προτεκτοράτων (το ζούμε στα Βαλκάνια, αλλά και στη χώρα μας).

Οι εθνικιστικές ιδεολογίες σήμερα δεν έχουν πολιτικό υποκείμενο (εθνικό κεφάλαιο), ΚΑΙ αποτελούν «νεκρό φορτίο», αλλά και «εχθρικό» για τον πλανητικό ολοκληρωτισμό και τα πολιτικά του υποκείμενα.

Αυτό που αναπτύσσεται, ως το διαλεκτικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον πλανητικό οδοστρωτήρα της ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ των εθνικών ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ, δεν είναι «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» (οι λαϊκές ζυμώσεις και κινήσεις δεν αποτελούν παραγωγούς και επεξεργαστές ιδεολογίας), αλλά ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ πατριωτικές, δηλαδή ΕΘΝΙΚΕΣ αντιστάσεις που εμπεριέχουν και τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ διεργασίες ΕΝΑΝΤΙΟΝ του σύγχρονου φασισμού.

ΚΑΜΙΑ φασιστική ΑΠΕΙΛΗ δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα, με τα μοτίβα του παλιού φασισμού, δηλαδή σε εθνικό επίπεδο…

Αυτό που μπορεί να υπάρξει και αυτό που πραγματικά επελαύνει είναι ο πλανητικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ (το 4ο Ράιχ), με ιδεολογικά όπλα: τον «αντιφασισμό», τον «αντιεθνικισμό» και CIA…

Ζούμε την επέλαση του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ φασισμού (4ο Ράιχ) και οι υστερικοί φωνακλάδες της «αριστεράς» βλέπουν την απειλή στα φασιστικά φαντάσματα του παρελθόντος και στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ («εθνικισμό») των λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…

ΠΛΗΡΗΣ ευθυγράμμιση με τους σχεδιασμούς και τα ιδεολογήματα της Παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ…

Φυσικά τις εθνικές ΑΝΙΣΤΑΣΕΙΣ και ΖΥΜΩΣΕΙΣ του ελληνικού λαού ΠΑΝΤΑ επιχειρεί να τις αξιοποιήσει η ακροδεξιά δημαγωγία και το ίδιο το καθεστώς για την αναπαλαίωσή του, το ξέπλυμα των δυνάμεών του και την κατασκευή νέων εφεδρειών: ΚΑΙ αυτό κάνει στα Συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό» (το έχουμε αναλύσει ήδη)…

Και πολύ μεγάλη βοήθεια ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στις καθεστωτικές δυνάμεις σφετερισμού του εθνικού αισθήματος, ΟΛΑ αυτά τα πολύχρωμα νεφελώματα των «αριστερών» φωνακλάδων που στιγματίζουν τις λαϊκές ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, σαν «εθνικισμό» και «φασιστική απειλή»….

Και εδώ, όπως και σε πολλά άλλα, αφήνουν τους χώρους ελεύθερους στην καθεστωτική («ακροδεξιά») δημαγωγία, στηρίζοντας, ιδεολογικά και πρακτικά, το 4ο Ράιχ, με «αριστερά» ουρλιαχτά και αναθέματα…

Κώστας Οικοδόμος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 25, 2018 12:43 am    Θέμα δημοσίευσης:

ΣΚΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Λένε τα ύπουλα εθνοπροδοτικά καθεστωτικά πολιτικά και δημοσιογραφικά καθάρματα για να δικαιολογήσουν την εθνοπροδοσία τους.

Τα Σκόπια τα έχουν αναγνωρίσει σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οι περισσότερες χώρες .Και ρωτούν με περίσσια υποκρισία. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε παρότι είμαστε κατά το να φέρουν τα ΣΚΟΠΙΑ το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να είμαστε ρεαλιστές και όχι γραφικοί; Και απαντούν χωρίς ντροπή. Μα να αναγνωρίσουμε και εμείς τα Σκόπια να φέρουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αρκεί να μην έχουν βλέψεις λυτρωτικές.

Λές και το όνομα από μόνο του δεν εμπεριέχει τον αλυτρωτισμό.

Μα και το Ισραήλ το έχουν αναγνωρίσει όλες οι χώρες εκτός από το ΙΡΑΝ, τι έπρεπε να πούν οι Παλαιστίνιοι; Να ξεπουληθούν και να αναγνωρίσουν το κράτος του Ισραήλ που η δημιουργία του έγινε με την καταπατήσει στα παλαιστινιακά εδάφη.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2018 9:10 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Η Ιταλική τηλεόραση Rai είπε ότι το συλλαλητήριο είχε περίπου 800.000 κόσμου ...
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2018 10:18 am    Θέμα δημοσίευσης:

Οι «κατασκευές» των πατριδοκάπηλων…Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι οι «υπερπατριώτες» φωνακλάδες είναι κάλπικοι παράδες: Σκέτοι δημοκόποι πατριδοκάπηλοι και κατά κανόνα «βαποράκια» των καθεστωτικών σχεδιασμών…

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο: Όσο πιο υστερικά φωνάζεις για «πατρίδα», «δημοκρατία» και «ηθική», τόσο και πιο μεγάλος απατεώνας είσαι…


Ο πατριωτισμός, η ηθική, κ.λπ, δεν είναι «εμπορεύματα» της αγοράς.


Γνωστά τα παραδείγματα. Τα πλέον κραυγαλέα: Καρατζαφέρης και Χρυσή Αυγή…

Γνωστός και ο διατεταγμένος ρόλος τους: Να εμπορεύονται, αλλά κυρίως να προβοκάρουν και να δυσφημίζουν τα πατριωτικά αισθήματα και τις «εθνικές» εκδηλώσεις του ελληνικού λαού…

Τέτοιοι ασύστολοι πατριδοκάπηλοι, οι οποίοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και «διατεταγμένα» προβοκάρουν, χυδαία και αδίστακτα, κάθε πατριωτική εκδήλωση και «εθνικό» πρόβλημα, υπάρχουν και στο χώρο της Εκκλησίας…

Οι πλέον κυνικοί είναι ο ¶νθιμος και ο Αμβρόσιος…


Ο ¶νθιμος, αυτός ο υστερικός υποστηρικτής, από τον άμβωνα της Εκκλησίας, των Μνημονίων, της ΕΕ και των κατοχικών ανδρεικέλων, το παίζει και φανατικός «πατριώτης»!!!

Υστερικός «υπερπατριώτης» από τη μια και φανατικός ΥΠΕΡ του 4ου Ράιχ που ισοπεδώνει, καταστρέφει και αφανίζει την Ελλάδα…


Ο ¶νθιμο βεβαίως,
έχει γίνει, πλέον καταγέλαστος με τις βροντώδεις αντιφάσεις του και τις βλακείες του…

Ωστόσο αυτός ο καταγέλαστος πατριδοκάπηλος χρησιμοποιείται από τα αφεντικά του και από όλες τις ποικιλίες των «αριστερών» υπαλλήλων του καθεστώτος για το προβοκάρισμα και τη δυσφήμιση κάθε πατριωτικής εκδήλωσης, όπως αυτή του «Μακεδονικού»…

Το ίδιο αξιοποιείται και ο έτερος «διατεταγμένος» προβοκάτορας: ο Αμβρόσιος…

Το ίδιο και αυτός αποτελεί τη διπρόσωπη αιχμή της καθεστωτικής υστερίας: Από τη μια «εξεγερμένος» «υπέρ-πατριώτης» και από την άλλη ΠΙΣΤΟΣ στο καθεστώς του 4ου Ράιχ…

Διαβάστε ένα σχετικό κείμενο, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2011/06/blog-post_1638.html


Βεβαίως ο Αμβρόσιος είναι πιο ΚΥΝΙΚΟΣ προβοκάτορας και δυσφημιστής των «εθνικών» ζητημάτων…

Διότι όταν φωτογραφίζεσαι αγκαλιά με το πολιτικό, προβοκατόρικο κατασκεύασμα του καθεστώτος και του παρακράτους (Χρυσή Αυγή), αυτό αποτελεί μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξη, αλλά και «διατεταγμένη» εναντίον των πατριωτικών ζυμώσεων και λαϊκών Κινημάτων…

Δείτε εδώ:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500192577&ref=newsroomwidget&subscriberUrl=www.tanea.gr


Εδώ ΑΝΟΙΚΤΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ (εκτός αν είναι εντελώς ηλίθιος) ο Αμβρόσιος προβοκάρει το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό»

Δίνει το «άλλοθι» και το «τεκμήριο» στις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και στις ποικίλες πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες τους (ΟΛΩΝ των χρωμάτων), ΚΑΙ ιδιαίτερα σε αυτές του Σόρος, να σκούζουν για «εθνικισμούς» και CIA…


ΠΑΝΤΑ κάθε καθεστώς, ιδιαίτερα αυτά του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ (4ο Ράιχ) εφευρίσκει ή κατασκευάζει τους «διαβόλους» του για «σκιάχτρα», αλλά και για να προβοκάρουν και να δυσφημίζουν τα κινήματα…

Οι υστερικοί πατριδοκάπηλοι της Πολιτικής, αλλά και της Εκκλησίας είναι τέτοιες «κατασκευές» του 4ου Ράιχ για να αξιοποιούνται από το καθεστώς, αλλά και από τις «αριστερές» κατασκευές των «χρήσιμων ηλιθίων» και του Σόρος…

Κ.Ν.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2018 2:36 am    Θέμα δημοσίευσης:

Στο συλλαλητήριο κράχτικε άγρια ο Ζουράρης και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα. Τα χρυσαύγουλα, ήταν λίγα για την περίπτωση, και δεν έκαναν κάν αισθητή την παρουσία τους.

Πολλοί ομιλητές απ' τη Θράκη, από την Κρήτη και άλλοι, έθεσαν ευθέως τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν: Μίλησαν για τα μνημόνια, για τις Σκουριές, για τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις κατασχέσεις, και έναν ομιλητή από τη Θράκη να αποκαλεί τους πολιτικούς Κοτζαμπάσηδες των ξένων συμφερόντων.

Μόνο ελληνικές σημαίες υπήρχαν, μερικές ποντιακές, και ελάχιστα λάβαρα του παλιού μακεδονικού αγώνα, τίποτα κομματικό.

Επίσης οι "αντιεξουσιαστές" με το που έφτασαν μέχρι τις παρυφές της συγκέντρωσης, ο κόσμος τους αντιμετώπισε σαν προδότες,του Μακεδονικού ζητήματος, και τους κουκουλοφόρους σαν παρακρατικούς χαφιέδες του κράτους οι οποίοι αφού τα βρήκανε μπαστούνια, έκαναν αυτό που ξέρουν πάντοτε, να γίνονται λαγοί όταν σκουραίνουνε τα πράματα.

Το πολιτικό Καθεστώς όπως οι παραφυάδες του, και οι χαφιέδες τους καταγγέλθηκαν στο σύνολό τους, και τέθηκαν έτσι οι βάσεις μιας ευρύτερης στόχευσης για έναν κοινωνικό και πατριωτικό αγώνα

Και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 22, 2018 11:32 am    Θέμα δημοσίευσης:

Το «μακεδονικό» κινητοποίησε τη λαϊκή ΟΡΓΗ…Δεν λάθεψαν τα ανακλαστικά ΠΑΝΙΚΟΥ (των κατοχικών δυνάμεων και των «αριστερών» σωσιβίων) από το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό»...

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου βροντοφώνησαν ένα ρωμαλέο «ΟΧΙ»!!!

«ΟΧΙ» σε όλα:

«ΟΧΙ» στο ξεπούλημα του ονόματος «Μακεδονία»…

«ΟΧΙ» στις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και τα μακάβρια σχέδιά τους…


«ΟΧΙ» στα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελα αυτών των δυνάμεων: Τα «αριστερά» που μας κυβερνούν και των κομμάτων που κοσμούν το κατοχικό Κοινοβούλιο…

«ΟΧΙ» και στις «αντιπολιτευτικές», «αριστερές» ποικιλίες (και «αριστερίστικες») του καθεστώτος (ΛαΕ και ΣΙΑ), τα χρήσιμα «άλλοθι» του καθεστώτος, που συντάχτηκαν με το ΜΑΥΡΟ Μέτωπο του 4ου Ράιχ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Συλλαλητηρίου, χαρακτηρίζοντάς το: «Εθνικιστικό»…

ΣΕ αυτές τις δυνάμεις της χρήσιμης «αριστεράς», της δήθεν αντικαθεστωτικής, η οποία παρέχει τα ιδεολογικά «αντιεθνικιστικά» (και «αντιρατσιστικά») άλλοθι, δηλαδή τα πολιτικά σωσίβια στη Νέα Τάξης, σε αυτές τις δυνάμεις ΕΔΩΣΕ, το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό», ένα ηχηρότατο χαστούκι…

Βροντοφώναξε, μαζί με τα «εθνικά» ζήτημα και τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ: Από τη Μνημονιακή λεηλασία και το ξεπούλημα της Ελλάδας (λιμάνια, αεροδρόμια κ.λπ), μέχρι και τις κατασχέσεις…

Η ίδια η ΔΥΝΑΜΙΚΗ της συσσωρευμένης ΟΡΓΗΣ που κατέβασε τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο Συλλαλητήριο, συνέδεσε την κεντρική ΕΘΝΙΚΗ αιχμή («Μακεδονικό»), με τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ αιτήματα…

Αυτή τη διαλεκτική σχέση «Εθνικού» - «Κοινωνικού»
δεν μπορούν να αντιληφτούν τα καιροσκοπικά νεφελώματα του καθεστωτικού (και εκλογικού) παρασιτισμού…

Έτσι μένουν πεισματικά κολλημένοι, όλοι αυτοί οι «αριστεροί χρήσιμοι ηλίθιοι» (άλλοι και επαγγελματικά, τα γνωστά μαντεία του Σόρος), στον «εθνικισμό» των διοργανωτών!!!

Διαβάστε μια σχετική ηλιθιότητα της «Ισκρα», εδώ:
http://www.iskra.gr/%ce%b8%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b7-%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%cf%84%cf%89/


Το υπογραμμίζαμε και πριν το Συλλαλητήριο. Το ΓΕΝΙΚΟ πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτικής ΟΡΓΗΣ που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα των πολλαπλών ανδρεικέλων, θα προσδώσει τέτοια ΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» που θα κονιορτοποιήσει το στενό «εθνικό» πλαίσιο των οργανωτών…

Οι εθνομηδενιστές κάθε ποικιλίας δραματοποιούν την πατριδοκαπηλία κάποιων δυνάμεων, την αναγάγουν σε ΑΠΟΛΥΤΟ φετίχ για να ευθυγραμμιστούν με τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και να στιγματίζουν την ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού που κινητοποιείται ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, μέσω των «εθνικών» ζητημάτων, ως «εθνικιστική» υστερία!!!

Η πολιτική τους αναπηρία και η δόλια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους απαστράπτει:

Από τη μια ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις που κινητοποιούν τη λαϊκή ΟΡΓΗ και στρέφονται ΕΥΘΕΩΣ εναντίον των κατοχικών δυνάμεων και από την άλλη ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ τη λαϊκή ΟΡΓΗ, ως «εθνικιστική» (!!!), αφήνοντάς την στο …έλεος της δημαγωγίας των πατριδοκάπηλων…

Μια πραγματική Αριστερά συμμετέχει ενεργητικά και μαχητικά σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες με αιχμή το «εθνικό» απεγκλωβίζουν και κινητοποιούν τη λαϊκή ΟΡΓΗ, ξεσκεπάζοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις εκείνες που δημοκοπούν πατριωτικά ή χρησιμοποιούν την κινητοποιημένη λαϊκή ΟΡΓΗ για πολιτική ανάδειξη και την κατασκευή νέων πολιτικών εφεδρειών του καθεστώτος…

Τα θέτουμε όλα αυτά αναλυτικά στο πρώτο άρθρο μας για το Συλλαλητήριο:
«Σκόπια: Εμπόριο ΑΠΑΤΗΣ, συγχύσεων και καιροσκοπισμών…».


Σήμερα το Βατερλό όλων αυτών των χρήσιμων «αριστερών» άλλοθι του καθεστώτος γίνεται φανερό και δια γυμνού οφθαλμού. Οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που κατέβηκαν στο Συλλαλητήριο, την ίδια ώρα που αυτοί, οι «γενναίοι της υποταγής» στη Νέα Τάξη, δεν μπορούν να κινητοποιήσουν ούτε μερικές εκατοντάδες ανθρώπων, τους στέλνουν (οι εκατοντάδες χιλιάδες) εκεί που ανήκουν: Στα αζήτητα της Ιστορίας…

…Να οδύρονται και να κλαψουρίζουν για τον «εθνικισμό» της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, να παρασιωπούν τον όγκο αυτής της ΟΡΓΗΣ που ξεχύθηκε στη Θεσσαλονίκη…

Παρέα με τα εμετικά και δόλια ΜΜΕ που έπνιξαν αυτήν την κινητοποίησε ή μίλησαν για κάποιες «δεκάδες ανθρώπων»…

Διαβάστε εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2018/01/100_21.html

Τόσο πανικό τους προκάλεσε. Πανικός που θεμελίωσε ακόμα περισσότερο το Μαύρο Μέτωπο της Συναίνεσης εναντίον του «εθνικισμού» της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 21, 2018 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης:

Το Μαύρο Μέτωπο της Συναίνεσης εναντίον του Συλλαλητηρίου
Είναι πρωτοφανές!!!

Το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» δημιούργησε ένα πλατύ ΜΕΤΩΠΟ εναντίον του: ΟΧΙ μόνο από τις κατοχικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου (τα διακοσμητικά στολίδια του 4ου Ράιχ), ΑΛΛΑ και από τις αυτό-ονομαζόμενες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις (κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές), καθώς και από τις ποικίλες σέχτες του «αριστερισμού»!!!

Τέτοια «μάζα» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ «σκουριάς» δεν έχει ιστορικό προηγούμενο: Οι πιο υστερικοί εντολοδόχοι της ΕΥΡΩ-κατοχής (τα ποικίλα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελα των μαφιόζων του χρήματος, ΟΛΩΝ των χρωμάτων), ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ με τους υποτιθέμενους εχθρούς του καθεστώτος (τα πολύχρωμα καιροσκοπικά νεφελώματα της «αριστερές» και τις ποικίλες «κομμουνιστικές» σέχτες), ΟΛΟΙ εναντίον του
Συλλαλητηρίου!!!

Και μόνο αυτό το Μαύρο και ετερόκλητο Μέτωπο εναντίον του Συλλαλητηρίου αποκαλύπτει δύο βασικά πράγματα:

α). Ότι όλες αυτές οι δυνάμεις είναι ΕΝΣΩΜΑΜΑΤΩΜΕΝΕΣ στο καθεστώς: ¶μεσα ή έμμεσα, ανοικτά ή διακριτικά (ως εφεδρείες, ως αντιπολιτευτικά άλλοθι ή ιδεολογικά σωσίβια )…

β). Ότι το Συλλαλητήριο έχει μια τέτοια εκρηκτική δυναμική που ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ εναντίον τους, υπονομεύει την ύπαρξή τους και ξεσκεπάζει τον προδοτικό τους ρόλο…

Συνακόλουθα,
ότι η ΔΥΝΑΜΙΚΗ αυτή που εμπεριέχεται στο «Μακεδονικό», αλλά και σε όλα τα «εθνικά» ζητήματα, ΑΠΟΤΕΛΕΙ μια τεράστια ΑΠΕΙΛΗ για το καθεστώς του 4ου Ράιχ και τις πολύχρωμες πόρνες του, διότι βάζει σε ΚΙΝΗΣΗ, μαζική και επαναστατική, τον ελληνικό λαό…

Τα «εθνικά ζητήματα», ιδιαίτερα το «Μακεδονικό» πυροδοτεί το σύνθετο «σύμπλεγμα» της «Εθνικής» και «Κοινωνικής» Συνείδησης: Και αυτήν την πυροδότηση («εθνικού»-«κοινωνικού») την ΤΡΕΜΟΥΝ οι εξουσίες των νέων αποικιοκρατών, καθώς και τα ανδρείκελα των πολιτικών υπηρετών τους: ΟΛΑ τα πολύχρωμα και αποστεωμένα πολιτικά παράσιτα…

Γι αυτό ΟΛΟΙ είναι εναντίον του Συλλαλητηρίου. ΤΡΕΜΟΥΝ μήπως και αποτελέσει τη σπίθα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ, της ανάφλεξης της συσσωρευμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ

Και τα ποικίλα παράσιτα των καιροσκόπων της «αριστεράς» και του άθλιου «αριστερισμού» μιλάνε για «εθνικιστικό» Συλλαλητήριο!!!

Δηλαδή οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ, ο Νίμιτς, οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος, και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα, αλλά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι οι φανατικοί εχθροί του «εθνικισμού»!!!

Το Συλλαλητήριο που στρέφεται εναντίον όλων αυτών των δυνάμεων του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι «εθνικιστικό» και το 4ο Ράιχ και τα εκτελεστικά του όργανα αποτελούν τους «εχθρούς» του εθνικισμού!!!

Τέτοιες αρλούμπες ξεστομίζουν, ανενδοίαστα, οι πολύχρωμοι «αριστεροί» της Νέας Τάξης…

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να κινητοποιήσουν τον ελληνικό λαό, ούτε υποτυπωδώς, σε μια εποχή καταστροφής, λεηλασίας και ΦΡΙΚΗΣ, στιγματίζουν τον ελληνικό λαό, ως «εθνικιστή» επειδή κινητοποιείται ΡΩΜΑΛΕΑ και ΜΑΖΙΚΑ στο «Μακεδονικό»…

Γι αυτό, αυτή η «αριστερά» είναι καταδικασμένη σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ…

Διαβάστε και το παρακάτω εύστοχο σχόλιο, από δω:
http://hggiken.pblogs.gr/2018/01/to-xepoylhma-apotypwmeno-sta-prwtoselida-twn-athhna-kwn-efhmerid.html


ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!


Τσιμουδιά για το σημερινό Συλλαλητήριο από τις αθηναϊκές εφημερίδες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...
Οι πιο ...προχωρημένοι όπως ο Κουρής του αυριανισμού και διαχρονικά γλείφτης της εκάστοτε εξουσίας, προτείνει και όνομα με το Μακεδονία!!!

ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Η ίδια τακτική έχει επεκταθεί και σε θεωρούμενα έως τώρα πατριωτικά μπλογκς και άλλα...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!


Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group