Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2020 9:24 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Έβρος: Ο Ερντογάν κάνει πράξη τις απειλές του
Του Δημήτρη Γκάζη


Τα όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες στον Έβρο δεν είναι παρά το ξεδίπλωμα της επεκτατικής και εμπρηστικής πολιτικής της Τουρκίας για την περιοχή.

Ο Ερντογάν κάνει πράξη τις απειλές του στη Θράκη, μετά τη Συρία, τη Λιβύη, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Σκοπός του να γκριζάρει την κυριαρχία της Ελλάδας στην περιοχή και να εκβιάσει την αποδοχή από τους δυτικούς των σχεδιασμών του σε όλα τα μέτωπα, ώστε να κερδίσει όσα περισσότερο γίνεται στο διεθνές παζάρι που έχει στηθεί.


Το χρονικό των γεγονότων

Όλα ξεκίνησαν με την αναζωπύρωση των πολεμικών αντιπαραθέσεων στην Ιντλίμπ της Β. Συρίας, και την αδυναμία της Τουρκίας να επιβάλει, στο όνομα της μετεγκατάστασης προσφυγικών πληθυσμών, την κατοχή της περιοχής, υπό το βάρος της αντεπίθεσης του στρατού της Συρίας με τη στήριξη της Ρωσίας.

Ο Ερντογάν, όπως έχει συνηθίσει, σε διάγγελμά του έκανε ξεκάθαρο σε όλους το πως θα κινηθεί, ανοίγοντας ταυτόχρονα με το μέτωπο της Συρίας, και αυτό προς τη Δύση, απειλώντας να ανοίξει τις πόρτες για τα εκατομμύρια προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα του, αν η Δύση δεν του δώσει στήριξη στον πόλεμο που διεξάγει μαζί με τζιχαντιστικές ομάδες στο Ιντλιμπ.

Οι απειλές δεν άργησαν να γίνουν πράξη
, με την οργανωμένη μεταφορά πληθυσμών από την Κωνσταντινούπολη και άλλες περιοχές, ακόμη και με μέσα του τούρκικου στρατού, προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η οργανωμένη αυτή μετακίνηση τόσο μεγάλου όγκου μεταναστών, απείλησε σοβαρά με κατάρρευση τη συνοριογραμμή του Έβρου, γεγονός που αν είχε συμβεί θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες για την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτή είναι και μια ακόμη επιδίωξη της Τουρκίας. Να γκριζάρει και να ρευστοποιήσει την περιοχή της Θράκης, άλλοτε με προβοκάτσιες στο μειονοτικό, άλλοτε με την εγκατάσταση μεταναστευτικών πληθυσμών, άλλοτε με στρατιωτικά θερμά επεισόδια, να δημιουργεί τετελεσμένα και να αφήνει ανοιχτές εκκρεμότητες για μελλοντική αξιοποίηση.

Απέναντι σΆ αυτή την απειλή, το κλείσιμο των συνόρων και η καταγγελία του σχεδιασμού του Ερντογάν ήταν η στοιχειώδης απάντηση. Η απόφαση για ενίσχυση των συνόρων με δυνάμεις των ΜΑΤ και του Στρατού και η αναστολή των διαδικασιών χορήγησης ασύλου, ήταν μια αναπόφευκτη κίνηση για την ελληνική κυβέρνηση, της οποίας ο σχεδιασμός σε καμιά περίπτωση δεν έβλεπε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά αντιθέτως είχε προσανατολιστεί στην προσπάθεια επιβολής των κλειστών δομών στα νησιά, κατΆ εντολή της Ε.Ε.

Προφανώς η πράξη αυτή,
δεν σημαίνει κάποιο στρατηγικό αναπροσανατολισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία αντιθέτως εξαντλείται στην επικοινωνιακή αξιοποίηση της υπεράσπισης των συνόρων, μήπως και «παραγραφεί» το έγκλημα των ΜΑΤ στα νησιά, και μένει πιστή στις συμφωνίες της χώρας μας με την Ε.Ε. για το μεταναστευτικό, μιας Ε.Ε. που ακόμη και τώρα συνεχίζει να στηρίζει την Τουρκία.

Παρόλα αυτά, η στάση αυτή βρήκε θετική ανταπόκριση μέσα στην κοινωνία και έσπασε ένα «ταμπού» και μια πρόληψη που μας είχε επιβληθεί για «ανοικτά σύνορα» υπό οποιουσδήποτε όρους. Ταμπού και πρόληψη που έχει επιβάλει το αφήγημα της παγκοσμιοποίησης.

Αμέσως όμως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την παρουσία ανωτάτων εκπροσώπων της Ε.Ε. στην περιοχή του Έβρου, περισσότερο ήθελε να τονίσει την υποταγή της χώρας σε όσα η Ε.Ε. προστάζει παρά να μπλοκάρει τους σχεδιασμούς του Ερντογάν.

Η Ε.Ε. μένει στη φραστική καταγγελία του Ερντογάν ενώ τον στηρίζει εμπράκτως στη Συρία, αρνείται να δεχτεί επιμερισμό των μεταναστευτικών ροών ενώ μιλάει για αλληλεγγύη.

Παράλληλα τα 700 εκατομμύρια ευρώ και η αποστολή 1.500 ατόμων της Frontex στα σύνορα του Έβρου που ανακοινώθηκαν, δείχνουν πως η Ε.Ε. επιμένει στον σχεδιασμό για μετατροπή της χώρας μας σε hot-spot, και μάλιστα πλέον παίρνει ενεργά μέρος στην υλοποίησή του, αμφισβητώντας την ικανότητα της ελληνικής πλευράς να τον προωθήσει μόνη της.

Τα γεγονότα όμως δεν αναμένεται να μείνουν εδώ. Η ένταση στην περιοχή ήρθε για να μείνει.
Ήδη η Τουρκία έχει ξεκαθαρίσει προς τα που σκοπεύει να κινηθεί. Η χορήγηση «δακρυγόνων» στους μετανάστες για να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά ΜΑΤ, η μεταφορά 1.000 ανδρών των τουρκικών ειδικών δυνάμεων στον Έβρο, τα κροκοδείλια δάκρυα για τα δικαιώματα των προσφύγων που καταπατά η Ελλάδα, η δημιουργία υγειονομικής ζώνης στα σύνορα και ο πλήρης έλεγχος των ειδήσεων, η ανακοίνωση αξιωματούχων του τουρκικού κράτους ότι θα συνεχιστεί η μετεγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στη περιοχή της Ανατολικής Θράκης, είναι μόνο κάποιες από τις πρώτες κινήσεις του εν εξελίξει υβριδικού πολέμου.

Η Θράκη μετατρέπεται σε de facto γκρίζα ζώνη


ΜΆ αυτά και μΆ αυτά η Θράκη μετατρέπεται σε defacto γκρίζα και ρευστοποιημένη ζώνη. Ο εποικισμός της με πληθυσμούς απΆ την ανατιναγμένη Μ. Ανατολή και η μετατροπή της σε πεδίο όπου ενεργούν στρατοί, MKO, μυστικές υπηρεσίες, παραστρατιωτικές ομάδες, η Frontex κ.ά. αποτελούν εγγύηση για ένα ταραγμένο μέλλον.


Τα όσα γίνονται είναι βγαλμένα από τα εγχειρίδια αποσταθεροποίησης περιοχών, η κατάσταση μοιάζει με τα προεόρτια της βαλκανικής κρίσης στο Κόσσοβο, ενώ οι κινήσεις του Ερντογάν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο μΆ αυτές που προετοίμασαν την επέμβαση στη Συρία, έχοντας και εκεί ως όπλο και άλλοθι τους μετακινούμενους πληθυσμούς.

Απέναντι σΆ αυτή την πραγματικότητα η μόνη απάντηση μπορεί να είναι ο αναπροσανατολισμός της χώρας, μακριά απΆ όσες δυνάμεις μας αντιμετωπίζουν ως χώρο πειραματισμών, μακριά από ψευδαισθήσεις ότι θα μπορούμε για καιρό να σέρνουμε τα προβλήματα και να επιβιώνουμε.

Είναι μονόδρομος μια πολιτική πολύπλευρης ενίσχυσης της χώρας μας, με αξιοποίηση όλων των δικαιωμάτων μιας κυρίαρχης χώρας που θέλει να υπερασπιστεί την ύπαρξή της.

ΠΗΓΗ:
https://edromos.gr/evros-o-erntogan-kanei-praksi-tis-apeiles-tou/

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2020 9:06 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ο φράχτης, τα ανοικτά σύνορα και οι δικαιωματιστές – Για να μην ξεχνάμε
Του Σταύρου Λυγερού
Τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη η μάχη του Έβρου, κατά γενική ομολογία αποφασιστικό ρόλο στην ανάσχεση της προσπάθειας μαζικής εισόδου μεταναστών στην ελληνική επικράτεια έπαιξε ο περιβόητος φράχτης. Γι' αυτό και τώρα αποφασίσθηκε να κατασκευασθεί φράχτης και σε αρκετά ακόμα σημεία της συνοριακής γραμμής. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι.

Στις αρχές του 2011, τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Εθνικής ¶μυνας είχαν αποφασίσει να κατασκευάσουν φράχτη μήκους 12,5 χιλιομέτρων στην περιοχή της Νέας Βύσσας (βόρειο τμήμα του νομού Έβρου), εκεί που τα ελληνοτουρκικά σύνορα παύουν να είναι το ποτάμι και γίνονται χερσαία. Ο φράκτης αυτός, που συνδυάζεται και με μια πλατιά τάφρο, κατασκευάστηκε με διπλό σκοπό:

• Πρώτον, είναι εμπόδιο για την παράνομη είσοδο μεταναστών.
• Δεύτερον, είναι αμυντικό έργο, με σκοπό να εμποδίσει τουρκική επίθεση αρμάτων μάχης.

Μπορεί σήμερα
όλοι σχεδόν να θεωρούν την κατασκευή του φράχτη μία προνοητική κίνηση, αλλά η σχετική ανακοίνωση τότε είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, για την ακρίβεια έναν ιδεολογικό πόλεμο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και των κάθε είδους δικαιωματιστών.

Στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλοι οι παραπάνω υπηρετούν με ιδεολογικό φανατισμό και με αμφιλεγόμενες πρακτικές ένα είδος μεταμοντέρνας “θρησκείας”.

Η μετατροπή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε “θρησκεία”
δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, ούτε περιορίζεται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αριστερά, όμως, έχει συνυφανθεί με αντιεξουσιαστικά ιδεολογήματα, διαμορφώνοντας τις τελευταίες δεκαετίες ένα εκρηκτικό ιδεολογικό μείγμα.

Για τους δικαιωματιστές, λοιπόν,
ο φράκτης αποτελούσε από μόνος του απόδειξη αντιδημοκρατικότητας και καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να ασχοληθούν με το πρόβλημα που δημιουργούν οι διογκούμενες ροές παράνομης μετανάστευσης. Το ερώτημα ήταν και παραμένει σαφές:

Πρέπει ή όχι η ελληνική Πολιτεία να εμποδίζει την είσοδο στη χώρα παράνομων μεταναστών;


Δικαιωματιστές και ανοικτά σύνορα

Χωρίς πάντα να το λένε ρητά, οι δικαιωματιστές ουσιαστικά είναι αντίθετοι. Προσπαθούν να αποδομήσουν οποιοδήποτε μέτρο έχει σκοπό να παρεμποδίσει την παράνομη μετανάστευση, χωρίς να αντιπροτείνουν τίποτα. Μόνο οι πιο ειλικρινείς και συνεπείς με την άποψή τους υποστηρίζουν τα "ανοικτά σύνορα", καθώς και ότι κάθε μετανάστης που εισέρχεται παράνομα πρέπει να νομιμοποιείται.

Οι άλλοι καταφεύγουν σε φθηνές σοφιστείες και κρύβονται πίσω από την ανθρωπιστική ρητορική, παρακάμπτοντας με περισσή υποκρισία το πρόβλημα. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό στέλνεται το λάθος μήνυμα, που τροφοδοτεί το μεταναστευτικό ρεύμα. Αυτό οδηγεί σε καθεστώς ανοικτών συνόρων όχι μόνο για τους πρόσφυγες, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία αποτελούν μονοψήφιο ποσοστό, αλλά και για τους οικονομικούς μετανάστες.

Εάν, όμως, οι κάτοικοι των χωρών του Τρίτου Κόσμου
είχαν δικαίωμα να εγκατασταθούν ελεύθερα στην Ευρώπη, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι υπό το βάρος των τεράστιων ροών θα κατέρρεαν όχι μόνο τα ευρωπαϊκά κοινωνικά συστήματα, αλλά οι ίδιες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Επειδή, προφανώς, οι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αυτοκτονήσουν, ήταν εξαρχής δεδομένο πως τουλάχιστον από ένα σημείο και πέρα θα άρχιζαν να κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Και έτσι συνέβη. Υπενθυμίζω ότι όταν το 2015 προκλήθηκε μεγάλο ρεύμα, φρόντισαν να κλείσουν τον "βαλκανικό διάδρομο", αφήνοντας ουσιαστικά την Ελλάδα εκτός προστατευμένου ευρωπαϊκού χώρου.

Ποιοτικό άλμα

Ας σημειωθεί ότι στην πορεία των χρόνων, ο κύριος όγκος του μεταναστευτικού ρεύματος άλλοτε διοχετεύεται προς τον Έβρο κι άλλοτε προς τα νησιά. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, όμως, αποτελεί ποιοτικό άλμα σε σύγκριση με το παρελθόν. Δεν είναι τόσο οι αριθμοί όσο δύο νέα στοιχεία:

• Πρώτον,
το κύμα μεταναστών διοχετεύθηκε στον Έβρο, πιεζόμενο και καθοδηγούμενο από το τουρκικό κράτος. Όχι εμμέσως όπως πριν, αλλά δεδηλωμένα και με ακραία επιθετική ρητορική.
• Δεύτερον, ότι οι μετανάστες δεν προσπαθούν απλώς να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος, αλλά έχουν υιοθετήσει επιθετικές μεθόδους. Πετούν στις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις πέτρες, δακρυγόνα, που τους προμηθεύει η τουρκική στρατοχωροφυλακή, και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους. Με άλλα λόγια, συμπεριφέρονται ως ιδιότυποι πολιορκητές.

Ας σημειωθεί
ότι η μεγάλη πλειονότητα όσων μεταναστών εισέρχονταν από το νόμο Έβρου, εισέρχονταν από τη χερσαία συνοριακή γραμμή μήκους 12,5 χλμ στην περιοχή της Νέας Βύσσας. Οι διακινητές και οι παράνομοι μετανάστες προτιμούσαν αυτή την οδό, επειδή ήταν εύκολη και χωρίς κινδύνους. Οι Τούρκοι συνοριοφύλακες έκαναν τα στραβά μάτια, αφενός επειδή δωροδοκούνταν από τους διακινητές, αφετέρου επειδή δεν είχαν εντολές να εμποδίζουν τη ροή παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα.

Όταν ο φράχτης είχε δαιμονοποιηθεί

Όσοι είχαν σπεύσει να ξιφουλκήσουν εναντίον του φράχτη δεν είχαν περιορισθεί μόνο στη σημειολογική δαιμονοποίησή του. Είχαν ισχυρισθεί, επίσης, ότι δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Το γεγονός, όμως, ότι κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα δεν είναι λόγος να μην εφαρμοσθεί. Όπως αποδείχθηκε και τα επόμενα χρόνια, ο φράχτης κατέστησε σχεδόν απαγορευτικές τις παράνομες εισόδους από εκείνη την περιοχή. Όλες αυτές τις ημέρες, μάλιστα, το κλείσιμο των συνόρων δεν θα είχε επιτευχθεί επιτυχώς εάν δεν υπήρχε ο φράχτης.

Τέτοιου είδους εμπόδια, βεβαίως, από μόνα τους μπορούν να περιορίσουν, αλλά όχι να εξαλείψουν, την παράνομη μετανάστευση. ΓιΆ αυτό και πρέπει να είναι μέρος ενός ευρύτερου πακέτου μέτρων. Ας σημειωθεί ότι όσοι κραύγαζαν εναντίον του φράκτη είχαν αντιδράσει και όταν από το 2009, με ειδική πτήση, είχαν απελαθεί στις πατρίδες τους παράνομοι μετανάστες.

Στο σημείο αυτό είναι χρήσιμη παλαιότερη επισήμανσή μου: «Πίσω από τη ρητορική περί ανθρωπισμού δεν βρίσκονται πάντα μη ρεαλιστές ιδεολόγοι. Βρίσκονται και ποικίλα νόμιμα και παράνομα κυκλώματα που με διάφορους τρόπους κερδίζουν πολλά από την παράνομη μετανάστευση» (Κόσμος του Επενδυτή, 20 Ιουνίου 2009).

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι γύρω από την παράνομη μετανάστευση ανθεί μια ολόκληρη “βιομηχανία”. Δεν είναι μόνο οι ΜΚΟ, αλλά και ένα σωρό εγχώριοι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων.


Θα ήταν παράλειψη εάν δεν αναφέρουμε κάποιους δικηγόρους που έχουν βρει μια επικερδή επαγγελματική ύλη. Αν και συχνά υψώνουν τη σημαία της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπισμού, στην πραγματικότητα λειτουργούν ως αναγκαίο συμπλήρωμα των κυκλωμάτων διακίνησης, προστασίας και ενίοτε εκμετάλλευσης των παράνομων μεταναστών.


ΠΗΓΗ:
https://slpress.gr/politiki/o-frachtis-ta-anoikta-synora-kai-oi-dikaiomatistes-gia-na-min-xechname/

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2020 9:52 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ο Βαρεμένος συκοφαντεί αυτούς που αντιστέκονται στον Έβρο…


Αυτό το μεγαλοφυές σκίτσο ο Στάθης
το εμπνεύστηκε το 2004 από το Σαρόν.
Τραγικά επίκειρο και εδώ...[size=18]
Είναι γνωστά τα ευρήματα ανοησίας του Βαρεμένου.

Τώρα, που ο Έβρος αμύνεται ο Βαρεμένος καταλαμβάνεται από υστερία «αλληλεγγύης» στον Ερντογάν και τους λαθρο-μετανάστες. Επιδίδεται σε προπαγανδιστικές μεθόδους παραχάραξης της πραγματικότητας, ξεπερνώντας σε ευρηματικότητα ψεύδους και τον Γκαίμπελς:

«Οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου του ΔΕΛΤΑ του Έβρου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα «θυράματά» τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες «βίλες» τους, ως υπερασπιστές του πάτριου εδάφους».

Αυτοί οι υστερικοί των «ανοικτών συνόρων» και των «ανθρωπιστικών» ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης, σε κρίσιμες καμπές της ιστορίας, όχι μόνο αυτό-αποκαλύπτονται, αλλά και αυτό-γελοιοποιούνται…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:
https://www.evros-news.gr/2020/03/05/%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba/


Διαβάστε και ένα παλιότερο, δικό μας κείμενο για την …ευρηματικότητα των ανοησιών του Βαρεμένου, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2015/11/blog-post_12.html

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2020 9:43 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ο Σόρος λέει...Blog του Βύρωνα:
https://blogvirona.blogspot.com/

Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2020 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης:

Τα αδιέξοδα της Τουρκίας την οδηγούν σε ΠΟΛΕΜΙΚΑ λάθρο-μεταναστευτικά θεάματα και τυχοδιωκτισμούς…
Οι μαζικές και οργανωμένες (δηλαδή συνειδητές) μετακινήσεις των αλλοδαπών δούλων είναι, όπως ήδη έχουμε υπογραμμίσει, μία νέα, νεοταξική μορφή πολέμου: Πόλεμος με άλλα μέσα (τους λαθρομετανάστες)…

Στη χώρα μας αυτή η μορφή του πολέμου έχει γίνει πολυδιάστατη και οξύτατη. Αποτελεί το σημείο τομής δύο πολεμικών στρατηγικών:

Πρώτη γενική στρατηγική:
Αυτή της Νέας Τάξης και πιο συγκεκριμένα της ΕΕ (Γερμανίας).


Η στρατηγική αυτή
έχει καταδικάσει την Ελλάδα σε ΑΠΟΙΚΙΑ λαθρομεταναστών (κατασκευή νέας δουλείας). Η Ελλάδα για τους νέους αποικιοκράτες της ΕΕ έχει ΕΠΙΛΕΓΕΙ να γίνει ΑΠΟΘΗΚΗ δούλων, μέσω της οποίας θα φιλτράρονται οι αποθηκευμένοι δούλοι για τις ανάγκες των υπερ-εθνικών και των ιμπεριαλιστών της ΕΕ.

Εδώ αποθηκεύονται οι νέοι δούλοι, ρίχνοντας και τον ελληνικό λαό στην κατάσταση της δουλείας, παρέχοντας έτσι στους αποικιοκράτες της ΕΕ την ελεγχόμενη ευχέρεια να επιλέγουν τους πιο παραγωγικούς δούλους για τις ανάγκες τους.

Αυτή η στρατηγική θέλει ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ για την εισαγόμενη δουλεία, αλλά ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ για την ΕΞΑΞΩΓΗ δούλων από την Ελλάδα…


Θέλει ελεγχόμενη εξαγωγή δούλων από την ΑΠΟΙΚΙΑ δούλων (Ελλάδα) προς τις χώρες της ΕΕ…


Εδώ δημιουργείται και οξύνεται η πρώτη στρατηγική αντίφαση των λαθρομεταναστευτικών εισβολών: Ανοικτά σύνορα στους εισαγόμενους δούλους στην Ελλάδα, ΚΑΙ κλειστά σύνορα στην Ελλάδα προς την ΕΕ!!!

Το γεγονός ότι
σΆ αυτή την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ στρατηγική δεν έχουν αντιδράσει, τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα κόμματα (απεναντίας την ενίσχυαν), ΑΠΟΔΕΚΝΥΕΙ, τελεσίδικα τούτο: Ότι αποτελούν ανδρείκελα της ευρω-χούντας, εκτελεστές των εντολών του 4ου Ράιχ…

Το γεγονός, επίσης, ότι η «αριστερά» (σε όλες σχεδόν της ποικιλίες της) βρισκόταν στην εμπροσθοφυλακή αυτής της νεοταξικής στρατηγικής, αποδεικνύει (και εδώ τελεσίδικα) ότι αυτή «αριστερά» έχει μεταλλαχτεί σε Πέμπτη Φάλαγγα της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης…

Δεύτερη, Ειδική, στρατηγική: Αυτή του τούρκικου κατεστημένου!!!

Το τούρκικο κατεστημένο,
βυθισμένο στα αβυσσαλέα αδιέξοδά του και πατώντας πάνω σΆ αυτή τη νέα μορφή πολέμου (των «ανοικτών συνόρων» στις λαθρομεταναστευτικές εισροές προς την Ελλάδα), χρησιμοποιεί το πεδίον αυτού του πολέμου για να βγει από τα αδιέξοδά του, ιδιαίτερα αυτά από τη συντριπτική του ήττα στο Μέτωπο της ΣΥΡΙΑΣ, παίζοντας ταυτόχρονα και τα δικά του περίπλοκα πολιτικά παιχνίδια: με την ΕΕ, τη Ρωσία και την Ελλάδα…

Έτσι η Τουρκία
δίνει νέα εκρηκτική διάσταση στον «Πόλεμο» των «ανοικτών συνόρων». Για την ακρίβεια επιτίθεται πολεμικά και θεαματικά, μέσω των λαθρομεταναστών, στην Ελλάδα, προωθώντας την κατάλυση των συνόρων της…

Αυτή η επιθετική πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας,
μέσω της βίαιης και μαζικής προώθησης λαθρομεταναστών, οξύνει εκρηκτικά τον «πόλεμο» των «ανοικτών συνόρων» και αναγκάζει και τα ανδρείκελα του ελληνικού προτεκτοράτου σε μια στοιχειώδη ΑΜΥΝΑ: Το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο.

Η εκρηκτική κατάσταση αλλάζει πλήρως τα πολιτικά δεδομένα, προκαλώντας τεράστια πολιτική αμηχανία στον κατοχικό πολιτικό κόσμο της χώρας…

Ταυτόχρονα
ξεγυμνώνει ολοκληρωτικά την Πέμπτη Φάλαγγα της Νέας Τάξης (την «αριστερά» των «ανοικτών συνόρων»). Είναι τέτοιο το ξεγύμνωμα και η σύγχυση αυτής της «αριστεράς» που συνεχίζει (κόντρα στις οργισμένες διαθέσεις του ελληνικού λαού που βιώνει σπαρακτικά τον «πόλεμο» των «ανοικτών συνόρων») να κραυγάζει υστερικά ΥΠΕΡ των «ανοικτών συνόρων»!!!

Εξαναγκάζεται, έτσι ο Τσίπρας
, για να μην χάσει κάθε επαφή με τον ελληνικό λαό, να αποδεχτεί το κλείσιμο των συνόρων και να «αδειάσει» τους ανεγκέφαλους φωνακλάδες του κόμματός του…

Φυσικά ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να έχει ΚΑΜΙΑ, απολύτως καμία, εμπιστοσύνη στα κυβερνητικά ανδρείκελα και στους «αριστερούς» εντολοδόχους του 4ου Ράιχ.


Διανύουμε πλέον
μια περίοδο όξυνσης του ΠΟΛΕΜΟΥ των «ανοικτών συνόρων» και των λαθρομεταναστευτικών εισβολών: Ενός ύπουλου πολέμου περίπλοκων και δόλιων διεθνών εξαρτήσεων και ανταγωνισμών…

Οι κίνδυνοι που μας απειλούν είναι μεγάλοι και η αναγκαιότητα ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ενός «Πατριωτικού, Κοινωνικού Μετώπου» ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ…

ΑΜΕΣΑ, ο δρόμος που πρέπει να ακολουθεί είναι αυτός των νησιών του Αιγαίου: Λαϊκές Οργανώσεις έθνο-φυλακών και εξοπλισμός τους.

Αυτό πρέπει να γίνει και στον Έβρο: Να οργανωθεί ο λαός και να ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ…

Δεν μπορεί να έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στα ανδρείκελα («αριστερά» και «δεξιά») του 4ου Ράιχ…

[/size]
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2020 11:44 am    Θέμα δημοσίευσης:

«Ανοικτά Σύνορα»: Μια νέα πολεμική επιχείρηση υποδούλωσης των λαών…Οι «αριστεροί» των «Ανοικτών Συνόρων» (δηλαδή της Παγκοσμιοποίησης) συνεχίζουν να περιφρονούν την πραγματικότητα και σε πείσμα των γεγονότων να διαλαλούν την ΑΠΑΤΗ: «Κάτω τα Σύνορα».

Η αντικειμενική πραγματικότητα, δηλαδή τα ζωντανά γεγονότα και όχι οι εγκεφαλικές, «αριστερές» λαγνοϊδεολογικές κατασκευές, έχουν ξεσκεπάσει, σήμερα, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την ΑΠΑΤΗ των «αΑνοικτών Συνόρων» και τις ιμπεριαλιστικές στρατηγικές αυτής της ΑΠΑΤΗΣ.


Η πολυεδρικότητα της ΑΠΑΤΗΣ:


Πρώτη απάτη: Η στρατηγική των «ανοικτών συνόρων» δεν υπήρξε ΠΟΤΕ Αριστερή Πολιτική, επαναστατικό αίτημα. Αποτελεί το κυρίαρχο ΑΙΤΗΜΑ του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου (σύμφυτο με τη λειτουργία του) για την άλωση των εθνικών κοινωνιών και την ΥΠΟΤΑΓΗ των λαών…

Με άλλα λόγια:
Είναι μια ΠΟΛΕΜΙΚΗ στρατηγική της πλανητικής εξουσίας των πολυεθνικών εναντίον των εθνικών κρατών και λαών, ιδιαίτερα των εξαρτημένων και αδύνατων…

Οι στρατιωτικές ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις, σήμερα, εμπλουτίζονται και με νέες πολεμικές μορφές: «Τα «ανοικτά σύνορα» και με τις ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών και εισβολές δούλων σε στοχευμένες χώρες ή περιοχές.

Οι λαθρομετανάστες και οι «πρόσφυγες» (λεκτική ιδεολογική κατασκευή) αποτελούν το πολεμικό «υλικό» αυτής της νέας μορφής του ιμπεριαλιστικού πολέμου…

Δεύτερη απάτη: Τα «ανοικτά σύνορα» είναι μια ελαστική τιράντα η οποία τεντώνεται ή μαζεύεται ανάλογα με τα συμφέροντα και τις πολιτικές επιδιώξεις των κυρίαρχων πλανητικών ελίτ (4ο Ράιχ). Δηλαδή δεν είναι για όλες τις χώρες ΑΝΟΙΚΤΑ…

ΑΝΟΙΚΤΑ είναι για τις χώρες υπό κατεδάφιση, όπως η Ελλάδα. Για τα κέντρα της ΕΕ και τα κατασκευασμένα προτεκτοράτα τους είναι ΚΛΕΙΣΤΑ…

Όταν συνεπώς οι «αριστεροί» των «ανοικτών συνόρων» («αριστεροί» της νέας τάξης ανεξάρτητα αν το παίζουν «αντικαπιταλιστές») κραυγάζουν για «ανοικτά σύνορα» στο λαθρο-μεταναστευτικό ΟΧΙ μόνο προπαγανδίζουν μια αντιδραστική ΟΥΤΟΠΙΑ (σύμφωνα με τον Λένιν), αλλά συμβάλλουν στην ΑΠΑΤΗ του 4ου Ράιχ.

ΑΠΑΤΗ που σκόπιμα αγνοεί ότι τα «ανοικτά σύνορα» καθορίζονται όχι από τα ευχολόγια και τις δημαγωγικές κορώνες, αλλά από τις ΑΝΑΓΚΕΣ, τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και τις στρατηγικές του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου…

Γι αυτό αλλού είναι ΑΝΟΙΚΤΑ τα σύνορα και αλλού ΚΛΕΙΣΤΑ…

Και στον Έβρο
για λόγους καιροσκοπικών σκοπιμοτήτων τα σύνορα έκλεισαν, αλλά στο Αιγαίο παραμένουν ΑΝΟΙΚΤΑ: Η ΑΠΑΤΗ σε μια συσκευασία, στην ίδια χώρα…

Τρίτη απάτη: Η πραγματικότητα που δραματικά βιώνουμε γκρέμισε και άλλη μια ΑΠΑΤΗ της «αριστεράς» των «ανοικτών συνόρων».

Ποια είναι αυτή η απάτη; Ότι οι μαζικές ροές λαθρο-μεταναστών δούλων αποτελούν το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Γι αυτό το μύθο έχουμε γράψει συγκεκριμένα το άρθρο:
Λαθρομεταναστευτικό: Ανεξέλεγκτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ…
http://resaltomag.blogspot.com/2019/11/blog-post_21.html

Εδώ, απλώς, θέλουμε να υπογραμμίσουμε τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ χρησιμοποίηση και καθοδήγηση των λαθρομεταναστών από το τουρκικό κατεστημένο εναντίον της Ελλάδας.

Τα γεγονότα στον Έβρο γκρεμίζουν το μύθο του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ. Εδώ έχουμε μια καθαρή πολεμική επιχείρηση κατά της Ελλάδας, από την Τουρκία, με πολιορκητικό κριό τους λαθρομετανάστες.


Το φασιστικό κατεστημένο της Τουρκίας
βάζει μπροστά τους εξαθλιωμένους δούλους (η γνωστή φασιστική μέθοδος) και προωθεί στην ΠΡΑΞΗ την κατάργηση των ελληνικών συνόρων…

Εφαρμόζει, δηλαδή, η Τουρκία τη νέα πολεμική μέθοδο, αυτή της λαθρομεταναστευτικής οργάνωσης, καθοδήγησης και εισβολής, υλοποιώντας και ΠΟΛΕΜΙΚΑ, τη ΓΕΝΙΚΗ στρατηγική του 4ου ράιχ: Αυτή της κατάργησης των εθνικών συνόρων, μέσω της κινητοποίησης των νέων δούλων…

Και αυτήν την ΥΠΟΥΛΗ πολεμική επιχείρηση του τουρκικού κατεστημένου,
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ επιχείρηση κατάργησης των ελληνικών συνόρων, οι «αριστεροί» των «ανοικτών συνόρων» την παρακάμπτουν, την παραχαράσσουν και την προσαρμόζουν στις εγκεφαλικές ιδεοληψίες τους, προκειμένου να αναφωνήσουν, εκ νέου, την αντιδραστική ιδεολογική ΑΠΑΤΗ της Νέας Τάξης: «Κάτω τα Σύνορα».

Διαβάστε:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/03/cia_3.html


Εδώ βεβαίως, δίπλα στην «αριστερή» απάτη αναπτύσσεται και η «δεξιά» απάτη, εκείνων, δηλαδή, που στηρίζουν το σύστημα του κεφαλαίου, την ΕΕ, τον ιμπεριαλισμό και τη Νέα Τάξη (ανεξάρτητα από κάποιες αντιπολιτευτικές επεισοδιακές κορώνες που εκτοξεύουν…).

Ποια είναι αυτή η απάτη: Το κόψιμο του «κυκλώματος» των «ανοικτών συνόρων» και η δαιμονοποίηση της Τουρκίας και των πολιτικών της παιχνιδιών της.


Όλοι αυτοί οι πατριώτες του συστήματος (των εντός της ΕΕ και του καπιταλισμού) επικαλύπτουν και παρασιωπούν (στο λαθρομεταναστευτικό) την πλανητική ιμπεριαλιστική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων», αποσπούν ένα τεμάχιό της, αυτό των τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων, το οποίο δαιμονοποιούν.

Η στρατηγική των «ανοικτών συνόρων» στο ζήτημα των λαθρομεταναστευτικών εισροών και της κατασκευής της Νέας Δουλείας, είναι Ενιαία, δεν εμφανίστηκε, ξαφνικά σήμερα, ούτε η Τουρκία αποτελεί ανεξάρτητο και ξεχωριστό κομμάτι αυτής της στρατηγικής.

Εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια προωθείται από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος και την ΕΕ το λαθρομετανευστικό στην Ελλάδα και λειτουργούν τα οργανωμένα δίκτυα των λαθρεμπόρων και οι «βιομηχανίες» των ΜΚΟ (ομάδες κρούσης του κεφαλαίου), πιστοποιώντας, αδιαφιλονίκητα, το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ στρατηγικό σχέδιο του κεφαλαίου, ΚΑΙ καταρρίπτοντας το μύθο του «αυθόρμητου»…

Σήμερα που αυτή η στρατηγική του 4ου Ράιχ, πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έρχεται η Τουρκία να αξιοποιήσει τον λαθρομεταναστευτικό ΕΦΙΑΛΤΗ πολυσύνθετα: σε βάρος της Ελλάδας, στο μέτωπο των ενδοκαπιταλιστικών της συγκρούσεων με την ΕΕ, καθώς και στη αρένα των συγκρούσεων με τη Συρία και Ρωσία…

Φυσικά ο άμεσος και επιθετικός κίνδυνος είναι η πολεμική διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού από την Τουρκία…


Ωστόσο, δεν πρέπει να χάνουμε το δάσος πίσω από το δέντρο: Τους παραγωγούς, σκηνοθέτες και διακινητές των αλλοδαπών εισβολών, δηλαδή τους πλανητικούς «νταβάδες» του 4ου ράιχ: ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και CIA…

Η Τουρκία το μακρύ χέρι της πλανητικής μαφίας στην περιοχή θέλει να γίνει, ο «νταβάς» της περιοχής…

Και όσοι ζητούν
από την ΕΕ να λύσει το πρόβλημα είναι βαθιά νυχτωμένοι, αγνοούν το τι σημαίνει 4ο Ράιχ…

Είναι σαν κάνουν κηρύγματα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής (διατύπωση του Λένιν)…

Η μόνη λύση είναι αυτή που έδειξαν οι κάτοικοι των νησιών του Β. Αιγαίου…

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 01, 2020 8:29 am    Θέμα δημοσίευσης:

ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..."Όποιος κριτικάρει τον καπιταλισμό και ταυτοχρόνως αποδέχεται την μετανάστευση της οποίας θύμα είναι η εργατική τάξη της χώρας του, καλύτερα να σωπάσει....
Όποιος κριτικάρει την μετανάστευση και ταυτόχρονα δεν βγάζει τσιμουδιά για τον καπιταλισμό, θα πρέπει να πράξει το ίδιο"....
ΑΛΑΙΝ ΝΤΕ ΜΠΕΝΟΥΑ

"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ο ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ"


Αυτή η υπέροχη συμπύκνωση του Αλαίν ντε Μπενουά, η οποία μέσα σε λίγες λέξεις μας δίνει το πολιτικό στίγμα του φαινόμενου της μετανάστευσης, μετά από τα γεγονότα της Χίου και της Μυτιλήνης, πρόκειται να γίνει ο βασικός μπούσουλας του Λαϊκού κινήματος από εδώ και πέρα στην Ελλάδα, και όχι μόνο σ' αυτήν. Επειδή, τίποτα στην χώρα μας δεν θα είναι πλέον όπως ήταν πριν...

Και εξηγούμαστε. Σχεδόν 30 χρόνια τώρα, όλες οι αστικές κυβερνήσεις συνεπικουρούμενες από την επίσημη αλλά και μεγάλα τμήματα της ανεπίσημης (εξωκοινοβουλευτικής) "αριστεράς", σαλπάρισαν μέσα στα νερά του ψέματος και της απάτης, με θύμα τον Ελληνικό λαό και την εργατική τάξη.

Ιδιαίτερα η κυβέρνηση του Τσίπρα, ήταν αυτή που έδωσε την χαριστική βολή με τα ορθάνοικτα σύνορα από στεριά και θάλασσα.

Με μπροστάρη τα άθλια ΜΜΕ, επέβαλαν όλο αυτό το διάστημα στον Ελληνικό λαό μία ιδιότυπη δικτατορία. Αστυνομεύοντας αδυσώπητα την σκέψη του, την κρίση του, και το δικαίωμά του να εκφράζεται ελεύθερα, και τρομοκρατώντας τον επισείοντας πάνω από το κεφάλι του την ίδια πάντα κατηγορία του "ρατσιστή" και του "φασίστα", τον άφησαν έρμαιο στις διαθέσεις των ΜΚΟ του Σόρος, και τις "δημοκρατικές" επινοήσεις των διάφορων Δημητράτων.

¶μεσα συνυπεύθυνη (ας το σημειώσουμε κι' αυτό) στο μεγάλο κοινωνικό ανοσιούργημα, και η συντριπτική πλειοψηφία της διανόησης, η οποία φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια να εξαργυρώσει από την ντόπια αντίδραση και την μαύρη διεθνή του 4ου Ράϊχ το τίμημα της... μόρφωσής της...

Εκτός του ότι το ψέμα έχει πάντα κοντά ποδάρια, η ίδια η ζωή στην εξέλιξή της, συνηθίζει να τα κόβει και από την ρίζα τους. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, οι αντιδράσεις του Ελληνικού λαού γενικά, και των κατοίκων των ανατολικών νησιών του Αιγαίου ειδικότερα, πέρασαν από διακυμάνσεις.

Η απλή διαμαρτυρία στα νησιά,
έγινε έντονη, και αργότερα μετατράπηκε σε υποβόσκουσα οργή. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οι νησιώτες καθημερινά δέχονταν από τα ΜΜΕ και τους δήθεν "αριστερούς" κάθε μάρκας, σαν εκνευριστική βροχή, τις κατηγορίες για "ρατσισμό", και "φασισμό".

Το ξεχείλισμα του ποτηριού, ήρθε με την ανόητη απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει χωράφια για να κατασκευάσει τις περίφημες "κλειστές δομές". Και όχι μόνο αυτό, αλλά να στείλει και 12 διμοιρίες ΜΑΤ, για να επιβάλει την θέλησή της. Πίστεψαν βλακωδώς, ότι και μόνο η εμφάνιση των ΜΑΤ θα αρκούσε για να κατατρομοκρατήσει τον κόσμο...

Ο Μητσοτάκης πλήρωσε ακριβά την απερισκεψία την δική του, του Χρυσοχοϊδη, και των διάφορων συμβούλων του. Δεν είναι ότι γελοιοποιήθηκαν τα ΜΑΤ. Γελοιοποιήθηκε ο ίδιος, και ολόκληρη η κυβέρνησή του. Τώρα, τα πάντα έχουν γυρίσει στο αντίθετό τους.... Έχουμε και λέμε λοιπόν:

α) Ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, και αναγκάστηκε να ομολογήσει με δήλωσή του, ότι η εξέγερση στην Χίο ήταν παλλαϊκή, αδειάζοντας τον Μηταράκη, ο οποίος λίγο πριν είχε πεί ότι στις συγκρούσεις είχαν πρωτοστατήσει ακροδεξιοί μαζί με ακροαριστερούς!!.

Το παραμύθι για "ρατσιστές" και "φασίστες", έχει πλέον καταρρεύσει. Καταρρίφθηκε μέσα από την μαζική δράση χιλιάδων ανθρώπων. Και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο ενόψει των εξελίξεων που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα.

Ωστόσο μαζί με την κυβέρνηση γελοιοποιήθηκε και η δήθεν "αριστερά" επίσημη και εξωκοινοβουλευτική, η οποία στο σύνολό της, εμφανίστηκε "εξοργισμένη" με την δράση των ΜΑΤ στα νησιά.

Γιατί όμως; Σύμφωνα με όσα έλεγαν τόσα χρόνια, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους …. "ρατσιστές" και τους "φασίστες". Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε όχι μόνο να μην "εξοργιστούν", αλλά και να υποστηρίζουν τους πραιτωριανούς της κυβέρνησης. Γιατί τέτοια ανακολουθία λόγου και έργων;;;

β) Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, που ήρθε με πολλές φαμφάρες στην εξουσία δηλώνοντας αυτάρεσκα ότι θα φρόντιζε να... "επαναφέρει την χώρα στην κανονικότητα", δεν έχει κλείσει ακόμα ένα χρόνο και ήδη παραπαίει. Αυτή την στιγμή, και εξ αιτίας της βλακώδους αλαζονείας της, βρίσκεται κυριολεκτικά ανάμεσα στην Σκύλα και την Χάρυβδη.

Στην αρχή, και προκειμένου να αποσυμφορήσει τα ανατολικά νησιά του Αιγαίου, (όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί) προσπάθησε να διοχετεύσει τους αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε δύο - τρία σημεία που επιχείρησε (π.χ Κοζάνη) αντιμετώπισε πολλές, και δικαιολογημένες αντιδράσεις. Μετά από αυτές τις ανεπιτυχείς απόπειρες, έκανε στροφή 180 μοιρών, και εφεύρε την "λύση" των λεγόμενων "κλειστών δομών" Και εκεί γνώρισε το Βατερλό της. Τώρα δεν ξέρει τι να κάνει. Να επιχειρήσει ξανά με βίαιο τρόπο να επιβάλει τις δομές αποκλείεται. Να επιχειρήσει να επιβάλει δια της βίας την μεταφορά στην υπόλοιπη χώρα; Να δημιουργήσει συνθήκες Χίου και Λέσβου σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή συνθήκες γενικής εξέγερσης; Πάρα πολύ δύσκολο κι' αυτό. Ωστόσο οι χιλιάδες λαθρομετανάστες δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν άλλο στα νησιά, την στιγμή μάλιστα που οι ροές συνεχίζονται...

γ) Η θέση της κυβέρνησης αυτή την στιγμή δεν είναι δύσκολη, είναι απελπιστική. Και είναι απελπιστική, επειδή είναι αναγκασμένη να υπακούει σαν πειθήνιος υπάλληλος τις εντολές των ξένων αφεντικών της.

Αυτό έκανε και η κυβέρνηση του Τσίπρα, γαρνίροντας την τυφλή υπακοή της στην διεθνή του 4ου Ράϊχ με γλυκανάλατες λεξούλες για ανθρωπισμό, και διάφορα άλλα μελοδραματικά φληναφήματα.

Όπως το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του Γιωργάκη, του Καραμανλή, του Σημίτη.
Όλοι τους τόσα χρόνια έσκαβαν και σκάβουν ακόμα τον Λάκκο του Ελληνικού λαού. Το επίσης μεγάλο όσο και χρήσιμο συμπέρασμα που βγήκε μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα για τον Ελληνικό λαό, είναι ότι καμία αστική ή δήθεν "αριστερή" κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη δική της πολιτική, αν δεν σπάσει εντελώς τους δεσμούς της με όλον αυτό τον ξένο συρφετό: Ε.Ε, ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩ, που με δύο λέξεις σήμερα ονομάζονται Νέα Τάξη Πραγμάτων....

δ) Ναι. Το λαδάκι της κυβέρνησης του Μητσοτάκη δείχνει ότι έχει αρχίσει πλέον να στερεύει πολύ γρήγορα, και δεν είναι το λαθρομεταναστευτικό το μοναδικό πρόβλημα που την σπρώχνει προς την πτώση. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα, πίσω από τα οποία βρίσκονται επίσης οι απαιτήσεις των "εταίρων" και "συμμάχων μας".

Η διαχείριση των σχέσεων με την Τουρκία
έχει εδώ και καιρό φέρει στο λεξιλόγιό μας το όνομα του δικαστηρίου της Χάγης. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν πρόκειται για κάποια φευγαλέα σκέψη της κυβέρνησης. Έχουν υπάρξει κρυφές συναντήσεις με την Τουρκία, και προφανώς συμφωνίες. Από την εποχή της κυβέρνησης του Τσίπρα. Τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά τους ψίθυρους για ….συνδιαχείριση.

Εξυπακούεται
ότι πίσω από μία τέτοια ενδεχόμενη πορεία προς την Χάγη, βρίσκονται και πάλι οι αποφάσεις των ίδιων αφεντικών.

Ωστόσο η κυβέρνηση του Μητσοτάκη
η οποία έχει ήδη βρεθεί στα σκοινιά, αποκλείεται να τελειώσει μόνη της μία τέτοια επονείδιστη συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο μίας κυβέρνησης συμμαχικής, ή ακόμα και οικουμενικής...

Όπως και νάχει, το σίγουρο είναι ότι πραγματικά, μετά τα τελευταία γεγονότα στα νησιά, τίποτα πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι όπως πριν, και αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο στοιχείο για το λαϊκό κίνημα και τις επόμενες εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Υ.Γ. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν αρχίσει εδώ και ένα 24ωρο περίπου οι φασαρίες στα σύνορα του Έβρου με τις χιλιάδες των μεταναστών, οι οποίοι προσπαθούν με το έτσι θέλω, να περάσουν μέσα στην Ελλάδα. Μας φαίνεται πολύ παράξενο το ότι αμέσως μετά τα γεγονότα στα νησιά, ο Ερντογάν πήρε ξαφνικά την απόφαση να αφήσει (να αμολήσει θα λέγαμε κυριολεκτικά) χιλιάδες μετανάστες κατευθύνοντάς τους στα σύνορα του Έβρου.

Ήταν επόμενο και φυσικό η κυβέρνηση να αντιδράσει (δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει κάτι διαφορετικό) και να κινητοποιήσει άμεσα δυνάμεις που τους εμπόδισαν να περάσουν τα σύνορα. Με αυτή την αστραπιαία ωστόσο αντίδρασή της, η κυβέρνηση φαίνεται αμέσως μετά το φιάσκο που έπαθε στην Χίο και την Λέσβο, ότι έχει καταφέρει να απαλύνει κάπως τις εντυπώσεις από την γενική κατακραυγή που δέχτηκε.

Επειδή εμείς τυχαίνει να είμαστε λίγο καχύποπτοι,
σκεφτόμαστε λοιπόν και λέμε. Μήπως η ξαφνική απόφαση του Ερντογάν είναι ένα δωράκι που κάνει στην κυβέρνηση για να τις δώσει την ευκαιρία να εμφανιστεί πολύ αποφασιστική;

Είμαστε καχύποπτοι ρε παιδί μου το παραδεχόμαστε, αλλά ακούσαμε κάτι περίεργες δηλώσεις που έκανε ο Χρυσοχοϊδης στα σύνορα που έλεγε ότι "Είναι όλοι παράνομοι, χωρίς χαρτιά, γι' αυτό και δεν πρόκειται να περάσει κανένας μέσα". Μέχρι τώρα ακούγαμε άλλα από τους διάφορους αρμόδιους, που έλεγαν ότι "λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν" Περίεργα πράγματα.

Πάντως αν η καχυποψία μας έχει κάποια βάση, το σίγουρο είναι ότι τα δωράκια ανταποδίδονται. Ας πούμε ότι από την μεριά της η κυβέρνηση μπορεί να το ανταποδώσει με κάποιον άλλο τρόπο, που να αφορά ας πούμε την συνδιαχείριση. Απλώς λέμε. Μήπως;

ΠΗΓΗ:
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=62616

Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 29, 2020 12:07 pm    Θέμα δημοσίευσης:

«Αριστεροί» υπάλληλοι: Ούτε μια νότα συμπαράστασης στον αγώνα των νησιωτών…Ένα τζάμι να σπάσει σε κάποια διαδήλωση τρέχουν, σαν τα κοράκια, οι «πόρνες» του τηλεθεάματος για να δείξουν τους «ταραξίες» που καταλύουν τη «δημοκρατία»!!!

Τα ΜΑΤ της κρατικής τρομοκρατίας και της κουκουλοφόρικης αλητείας έσπαγαν τα αυτοκίνητα των κατοίκων της Λέσβου και τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ κατάπιαν το έγκλημα.

Εδώ δεν καταλύεται η «νομιμότητα», ακριβώς διότι τα ΜΑΤ είναι τα τσοπανόσκυλα της «νομιμότητας»!!!


Απεναντίας όλοι σκούζουν, με αναφιλητά μελοδραματικής αφέλειας, εναντίον των οργισμένων κατοίκων που «τόλμησαν» να γελοιοποιήσουν τα ΜΑΤ, δηλαδή τους τρομοκράτες και προβοκάτορες του καθεστώτος…

Εδώ, είναι τέτοια η υποκρισία της πολιτικής και δημοσιογραφικής κακοήθειας που ούτε το προσφιλές τους τέχνασμα, αυτό των «ίσων αποστάσεων», δεν εφαρμόζουν: Το τέχνασμα, δηλαδή, που εξισώνει τη βία των καταπιεσμένων και τσαλαπατημένων θυμάτων, τη βία της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, με τη ΒΙΑ των αφεντάδων, των θυτών και των καθεστωτικών μηχανισμών…

Εδώ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΟΥΝ, εντελώς, την κακουργηματική και κουκουλοφόρικη αλητεία των ΜΑΤ και διογκώνουν υστερικά την αγωνιστική έξαρση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ πράξη των θυμάτων που εξευτέλισε και γελοιοποίηση τα ΜΑΤ, που τρομοκράτησε του τρομοκράτες…

Αυτή, βεβαίως, η υποκριτική και πανικόβλητη «δημοκρατική ευαισθησία» των γενιτσάρων του καθεστώτος, είναι κατανοητότατη…

Η Εξέγερση των νησιωτών
μπορεί να αποτελέσει τον σπινθήρα μιας ΓΕΝΙΚΗΣ, παλλαϊκής αγωνιστικής ανάφλεξης. Όλη η Ελλάδα είναι ένα καζάνι λαϊκής ΟΡΓΗΣ που βράζει και μια αγωνιστική λαϊκή ΠΡΑΞΗ (σαν αυτή των νησιωτών) που γελοιοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και εξαναγκάζει την κυβέρνηση σε άτακτη υποχώρηση, μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη μιας ΓΕΝΙΚΗΣ λαϊκής έκρηξης…

Δικαιολογημένος, λοιπόν, ο ΤΡΟΜΟΣ και οι συκοφαντικοί βρυχηθμοί των πολιτικών και δημοσιογραφικών παρασίτων του κατοχικού προτεκτοράτου…

Φυσικά, εδώ αποκαλύπτεται και ένα άλλος ΤΡΟΜΟΣ και μια άλλη θηριώδη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Αυτή της ενσωματωμένης «αριστεράς»…

Οι κήρυκες της «ανυπακοής» και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων
, έχασαν τη μιλιά τους μπροστά σε αυθεντικές αγωνιστικές πράξεις ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, μπροστά στην επαναστατική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των νησιωτών, αντίσταση που γελοιοποίησε την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς.

Αυτές οι κάλπικες «αριστερές» δυνάμεις
που σφετερίζονται τις αγωνιστικές παραδόσεις, ΟΧΙ μόνο δεν εκδήλωσαν την παραμικρή συμπαράσταση στον αγώνα των νησιωτών, αλλά τον «έπνιξαν» αυτόν τον αγώνα με τη γνωστή σταλινική μέθοδο: Αυτή της ΣΙΩΠΗΣ…

Τον «έπνιξαν» αυτόν το λαϊκό ΑΓΩΝΑ ακριβώς διότι το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ αυτού του αγώνα στρεφόταν εναντίον τους, τους έριχνε στο περιθώριο, εκεί όπου ανήκουν: στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας…

Το «μεταναστευτικό» και «προσφυγικό» (όπως τα λένε) είναι και ο δικός τους τάφος…

Πώς, συνεπώς, να στηρίξουν ένα αγώνα που σηματοδοτεί και τη δική τους κηδεία;

Πώς να μην «θάψουν» ένα αγώνα που οδηγεί τους ίδιους στον τάφο, που είναι ικανός να πυροδοτήσει την ΟΡΓΗ όλων των Ελλήνων και να ανοίξει το Ασκό του Αιόλου;

Τον Ασκό του Αιόλου πάνω στον Εφιάλτη του λάθρο-μεταναστευτικού εποικισμού και της κατασκευής της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ δούλων!!!

Ένα τέτοιος αγώνας αποκαλύπτει τις «αριστερές» μεταμφιέσεις τους, τους ξεγυμνώνει κυριολεκτικά, αναδεικνύοντας κραυγαλέα τον θλιβερό και προδοτικό του ρόλο: Αυτόν του υπαλλήλου της Παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ…

Γι αυτό δεν βγάλανε ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των νησιωτών…

Αυτοί οι γενναίοι της ΥΠΟΤΑΓΗΣ, που μας στουπώνουν το κρανίο με την «ξύλινη γλώσσα» των ταξικών συγκρούσεων…

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 28, 2020 8:31 pm    Θέμα δημοσίευσης:

ΜΑΤ: Η ψυχολογία του κουκουλοφόρουΣτη Λέσβο οι άνδρες των ΜΑΤ έσπαγαν τα αυτοκίνητα των κατοίκων του νησιού!!!

Η σημειολογία παραπέμπει στις πράξεις των κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις…

Οι πράξεις, βεβαίως, πάντα αποτυπώνουν το πολιτικό και ψυχολογικό υπόβαθρο των υποκειμένων…


Συνεπώς,
το σπάσιμο των αυτοκινήτων από τους άνδρες των ΜΑΤ αποτυπώνει την πολιτική εκπαίδευση των ΜΑΤ (η αστυνομική εκπαίδευση είναι και πολιτική!), καθώς και την ψυχολογία των δραστών…

Με πιο απλά λόγια το σπάσιμο των αυτοκινήτων από τους άνδρες των ΜΑΤ αναδεικνύει την εκπαίδευσή τους και την ψυχολογία τους: Αυτή των κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις!!!

Μόνοι τους, λοιπόν, αυτό-αποκαλύπτονται…

Διατυμπανίζουν οι ίδιοι,
με τον τραμπουκισμό του σπασίματος των αυτοκινήτων, αυτό που γνωρίζουν σήμερα, οι πάντες: Ότι στις διαδηλώσεις πίσω από τις κουκούλες κρύβονται άνδρες των ΜΑΤ…

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 28, 2020 10:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Η Εξέγερση στα νησιά ξεγύμνωσε και τους εθνομηδενιστές...

Η Εξέγερση στα νησιά ξεγύμνωσε και τους εθνομηδενιστές…Η δικτατορική αυθαιρεσία των κυβερνητικών ανδρεικέλων της ΝΔ κονιορτοποιήθηκε κυριολεκτικά από τους κατοίκους των νησιών του Β. Αιγαίου…

Οι κάτοικοι των νησιών, με τη ρωμαλέα και ευρηματική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τους, γελοιοποίησαν, ΟΧΙ μόνο τα ΜΑΤ, αλλά και την κυβέρνηση.

Αυτή η γελοιοποίηση της κυβέρνησης, δηλαδή η ηχηρή πολιτική νίκη των κατοίκων, λειτουργεί καταλυτικά στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.


Αναζωπυρώνει το επαναστατικό αλφάβητο των λαϊκών αγώνων. Δηλαδή ότι ο λαός για να νικήσει πρέπει ο ίδιος να ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ την ΟΡΓΗ του και να πάρει τις τύχες στα χέρια του…

Η Λέσβος και η Χίος δείχνουν το δρόμο…

Και μέσα σε μια κοχλάζουσα ΟΡΓΗ που κατακλύζει την ελληνική κοινωνία, το παράδειγμα των νησιωτών θα βρει σύντομα πολλούς μιμητές…

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που εκπέμπει η νικηφόρα αγωνιστική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των κατοίκων και η γελοιοποίηση της κυβέρνησης…

Μια δεύτερη, αλλά εξίσου σημαντική, διάσταση της λαϊκής ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου είναι η γελοιοποίηση των εθνομηδενιστών σε όλες τις «αριστερές» τους πολυχρωμίες.


Οι «αριστεροί» της Παγκοσμιοποίησης,
των «ανοικτών συνόρων», της λάθρο-μετανάστευσης και CIA, έχουν «στριμωχθεί» στη γωνία, από την εξέγερση των κατοίκων.

Μέχρι χθες κάθε διαμαρτυρία εναντίον των αλλοδαπών εισροών και εισαγόμενων δούλων την στιγμάτιζαν (σαν τα λυσσασμένα σκυλιά της προπαγάνδας του 4ου Ράιχ), ως «ρατσιστική», «φασιστική» και τα λοιπά…

Σήμερα που όλοι οι κάτοικοι των νησιών έχουν εξεγερθεί και η κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ για να τους «συνετίσει» είναι δύσκολο να παραμείνουν (οι «αριστεροί») στα ίδια προπαγανδιστικά κλισέ του ρατσιστικού στιγματισμού της λαϊκής εξέγερσης…

Έτσι καταπίνουν τη γλώσσα τους οι «αριστερές» μαϊμούδες της Νέας Τάξης πάνω στο ΟΥΣΙΩΔΕΣ της λαϊκής ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ (στο λαθρο-μεταναστευτικό και στην ΕΠΙΛΟΓΗ της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ δούλων),ΚΑΙ μεταθέτουν, ταχυδακτυλουργικά, το ζήτημα στα ΜΑΤ της κυβέρνησης!!!

Τα ΜΑΤ, όμως,
εστάλησαν να κτυπήσουν την ΕΞΕΓΕΡΣΗ η οποία είχε σαν θεμέλιο την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον των αλλοδαπών εισβολών και της κατασκευής αποικιακών χώρων δουλείας…

Δηλαδή τα ΜΑΤ εστάλησαν να κτυπήσουν τις Ιδέες και τα Αιτήματα της Λαϊκής εξέγερσης: Ιδέες και ΑΙΤΗΜΑ που κτυπούσαν και μάλιστα, λυσσαλέα, τα προπαγανδιστικά ΜΑΤ της εθνομηδενιστικής «αριστεράς» και τα χαρακτήριζαν «ρατσιστικά» και CIA…

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται η διπροσωπία και η ΑΠΑΤΗ της «αριστεράς» των «ανοικτών συνόρων»: Από τη μια το «περιεχόμενο» της λαϊκής εξέγερσης το κτυπούν, υστερικά, τα τρομοκρατικά ΜΑΤ της δικής τους προπαγάνδας, ΚΑΙ από την άλλη ηθικολογούν για τα αστυνομικά ΜΑΤ που κτυπούν, πρακτικά, ακριβώς αυτούς που και οι ίδιοι κτυπούν προπαγανδιστικά!!!

Μοχθηρή διάσταση αυτής της διπροσωπίας και ΑΠΑΤΗΣ παίρνει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτής της μεγάλης Ιστορικής Αλητείας: «Φούσκωσε» τα νησιά με λαθρο-μετανάστες, προώθησε τον αλλοδαπό εποικισμό και τη νέα δουλεία στον υπέρτατο βαθμό και τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τα ΜΑΤ της κυβέρνησης που αποτελούν την προέκταση και υλοποίηση των δικών του πράξεων…

Από αυτήν την άποψη η κυβέρνηση των δεξιών ανδρεικέλων δίνει άλλοθι στους «αριστερούς» ιπποκόμους της Παγκοσμιοποίησης: Το «άλλοθι» του αντιπολιτευτικού γαυγίσματος στην κατοχική μας αρένα…

Οι «αριστεροί» απατεώνες
γαυγίζουν για τα ΜΑΤ της κυβέρνησης εναντίον των κατοίκων, επικαλύπτοντας έτσι και αποκρύβοντας το δικό τους ΕΓΚΛΗΜΑ και την ΤΑΥΤΙΣΗ τους με το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της κυβερνητικής πολιτικής.

Στο ίδιο ΕΓΚΛΗΜΑ συμμετέχουν (η Ελλάδα ΑΠΟΘΗΚΗ νέων δούλων) ΚΑΙ την ίδια πολιτική ΤΑΥΤΙΣΗ έχουν: Εκτέλεση των εντολών του 4ου Ράιχ…

Οι λαϊκές εκρήξεις που επωάζονται στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνία θα ξεγυμνώσουν όλους αυτούς τους «αριστερούς» απατεώνες εθνομηδενιστές, όπως ακριβώς τους ξεγύμνωσε η λαϊκή εξέγερση των κατοίκων των νησιών…


Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group