Συγγραφέας Μήνυμα
ΓΙΑΝΝΗΣΜ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 11:39 am    Θέμα δημοσίευσης:

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί το πλέον τρανταχτό παράδειγμα μεταλλαγμένου κόμματος. Ξεκίνησε από δήθεν σοσιαλιστικό και σήμερα, τριάντα έτη μετά, έχει μετατραπεί σε νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με έντονο έως κυρίαρχο το Νεοταξικό στοιχείο στην φυσιογνωμία του.

Κρίμα, διότι ο λαός το πίστεψε κάποτε και θέλκτικε από τις εξαγγελίες του και τα συνθήματα του, από την ιδεολογία που φάνηκε να υποστηρίζει. Όμως, τούτο ήταν τελικά, μόνον εξαγγελίες και συνθήματα. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Μια χουχού απ' τ' Αλγέρι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 11:16 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αυτό το τελευταίο «θα τους εκδικηθεί (ο Αντρέας) κι απ’ τον τάφο του» μου θύμισε ανατριχιαστικά το κλίμα πριν από την μάχη στους Φιλίππους. Τα φάντασμα του Καίσαρα εμφανίζεται στον Βρούτο και τον προειδοποιεί ότι θα τον εκδικηθεί. Οι Φίλιπποι είναι τώρα οι εκλογές, αν και αυτές είναι ουσιαστικά η αφορμή. Μια ρωμαϊκή ιστορία είναι η ιστορία του Πασοκ, κατά βάθος…
Ανδρεϊκός
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 10:43 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αυτοί εξαφάνισαν και εκδίωξαν ανελέητα κάθε έναν που "μύριζε" αντρεϊκό ΠΑΣΟΚ, θα "σκεφτούν" τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη;
Και είναι τόσο προκλητικοί που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν, σαν αντιβίωση, στις προεκλογικές τους ανάγκες και μέσα στον πανικό τους αφίσες με Ανδρέα!
Λες και δεν καταλαβαίνει ο κόσμος την κοροϊδία.
Τη δική τους χαζομάρα τη μεταθέτουν στον κόσμο.
Ο Ανδρέας όμως θα τους εκδικηθεί και από τον τάφο του.
Στις εκλογές θα το διαπιστώουν.
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2007 9:30 am    Θέμα δημοσίευσης: 3η Σεπτεμβρίου, μία μέρα που άλλαξε την Ελλάδα

Σήκω Ανδρέα για να δεις...
,

Η ξεχασμένη 3η Σεπτέμβρη
.
Για όσους το ξέχασαν, σήμερα Δευτέρα είναι 3 Σεπτεμβρίου. Η ημέρα, δηλαδή, που ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Το ξέχασαν όλοι, όμως, στην Χαριλάου Τρικούπη. Ούτε μια εκδήλωση, ούτε μια συγκέντρωση, ούτε μια πορεία. Ούτε μια... εκτός του Κίμωνα Κουλούρη. Ο πρωην υπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα πει πολλά. Κυρίως για τον αρχηγό του, αναμένεται να είναι αιχμηρός.


από το Press.gr
Αρχισαν οι γιάφκες για την διαδοχή...
Μόλις βγουν τα exit polls θα βγουν και τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ!
,
Γιάφκες. Πολλές γιάφκες. Ετοιμάζονται στο ΠΑΣΟΚ για την επομένη των εκλογών.


Χθες, πρώην υπουργοί και υποψήφιοι της Β΄Αθηνών συγκεντρώθηκαν για να αντιμετωπίσουν τις γκάφες του Γιώργου Παπανδρέου με Λαλιώτη, Πατουλίδου και Γεννηματά.
Κοινή είναι πλεον η διαπίστωση ότι απο την πρώτη ανακοίνωση των exit polls, την Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα, αρχίζει το ροκάνισμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ετοιμοπόλεμοι οι δελφίνοι -διαφόρων βαθμίδων- της επόμενης ημέρας. Μαζί στη "μάχη" και οι παλιοί Κ. Σημίτης, Β. Παπανδρέου, Α. Τσοχατζόπουλος και Α. Κακλαμάνης.
Έχει να γίνει ο... χαμός στο ΠΑΣΟΚ! Εκτός κι αν ο Γ. Παπανδρέου καταφέρει το "θαύμα".

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group