Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΡΕΒΑΝΣ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
BHXOS



Ένταξη: 18 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 50

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 2:40 am    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΡΕΒΑΝΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μερικές «λεπτομέρειες» για την υπόθεσή μου
Να πως κατέρρευσε η κατηγορία για κακούργημα!!!
Ελευθεροτυπία, 23/11/2002) Καθημερινές ιστορίες δουλεμπορίου "Υπάρχει κάποιος αδιάφθορος να βάλει το νυστέρι (Π. Βήχος, «Νέα Προοπτική», 5/9/1998) Η Ελευθεροτυπία δημοσιεύει άρθρο του ΙΟΥ για το ζήτημα της καταγγελίας μου για ύπαρξη σωματεμπόρων στη Σαντορίνη με τη συμμετοχή αστυνομικών και τη δίωξη (τότε) εναντίον μου. Στις 25/11/2002 (δύο ημέρες μετά δηλαδή) η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει έφοδο στο σπίτι μου, κατάσχει το σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου, αρνούνται να μου δώσουν αντίγραφο του περιεχομένου στο δίσκο ώστε να κατοχυρώνομαι κι εγώ και αυτοί ότι δε θα προστεθεί τίποτα ενοχοποιητικό μέσα στο δίσκο, ούτε εγώ θα μπορώ να ισχυριστώ ότι προστέθηκε… Είχαν τους λόγους τους!
Βήχος Παναγιώτης




Μου αρνούνται το δικαίωμα να έχω μαζί μου δικηγόρο γιατί δεν με έπαιρναν (είπαν) σαν κατηγορούμενο αλλά σαν…μάρτυρα!!! Σαν μάρτυρας προσήχθηκα στη ΓΑΔΑ με την απειλή οπλισμένων αστυνομικών, με συμμετοχή μιας εισαγγελέως και του ιδίου του υπεύθυνου της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος!!! Αυτό που δε σκέφθηκα τότε ήταν «γιατί ήρθαν κατευθείαν σε μένα, αφού το τηλέφωνο που υποτίθεται ότι έμπαινα ή δημιούργησα τις πορνοσελίδες δεν ήταν καν στο όνομά μου; Ε; Ούτε ο υπολογιστής ήταν αγορασμένος από μένα και στο όνομά μου!!! Δώρο μου τον είχε κάνει συγκενικό μου πρόσωπο! Και όμως ο εισαγγελέας εμένα διέταξε να προσαγάγουν στην ασφάλεια! Αυτά δε τα έχω πει μέχρι σήμερα, όπως και πολλά άλλα. Όχι γιατί φοβάμαι. Αλλά γιατί όλοι αυτοί που με έχουν βάλλει στο στόχαστρό τους είναι ύπουλοι και άνανδροι.

Μου ζητάνε κατάθεση και αρνούνται – όπως τους ζήτησα - να τη δώσω την επόμενη ημέρα που θα έχω τα γυαλιά μου που δεν πρόλαβα να πάρω έτσι όπως με πήραν σηκωτό σχεδόν μέσα από το σπίτι μου ξυπνώντας με γιατί το προηγούμενο βράδυ εργαζόμουν στο νυχτερινό κέντρο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ.

Έτσι την ολιγόλογη κατάθεση που έδωσα δεν μπορούσα να τη διαβάσω και μου τη διάβασε ο ανακριτής μου. Καμία σχέση όμως δεν έχει αυτό που διαβάζω τώρα σαν κατάθεσή μου με αυτό που κατέθεσα! Στην απάντησή μου ότι έμπαινα σε πολλές ιστοσελίδες και ενδεχομένως να είχα μπει και σε κάποιες από αυτές που λένε, έγραψαν ότι ΕΓΡΑΦΑ σ’ αυτές τις ιστοσελίδες! Στην απάντησή μου ότι είμαι διαχειριστής στην ιστοσελίδα http://clubs.pathfinder.gr/MARJISMOS στον pathfinder με τον όνομα ΜΟΥΣΙΚOSYNUETIS http://profiles.pathfinder.gr/view/MOYSIKOSYNUETHS?rsKey=1194525890 έγραψαν ότι είπα πως είμαι διαχειριστής στις πορνοσελίδες με το όνομα…tsisa!!!

Δηλώνω ότι στον υπολογιστή μου δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ από το περιεχόμενο που φαντάζομαι ότι θα είχαν οι σχετικές πορνοσελίδες. Δεν ξέρω αν προστέθηκε τίποτα από τους σκευωρούς, γιατί δεν αναφέρεται στα έγγραφα που έχω στα χέρια μου.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που μου είπαν στη Σαντορίνη όταν ρωτούσα για πληροφορίες ήταν ότι – όπως έγραψα και τότε στην καταγγελία μου στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – «"Όλοι σε όσους μίλησα μου συνέστησαν να μη διανοηθώ να πω πουθενά ό,τι είδα και ό,τι άκουσα. Δεν τους κουνάει κανένας αυτούς εδώ, μου είπαν. Ο ίδιος ο διοικητής έχει γερές πλάτες. Και παλιότερα είχαν γίνει καταγγελίες εναντίον του, αλλά ο κύριος διοικητής παραμένει στη θέση του. Θα σε βγάλουν τρελό. [...] Έχουν τον τρόπο τους αυτοί να κλείνουν τα στόματα". http://politikokafeneio.com/somatemporoi/somatemporoi.htm

Όχι το δικό μου, όμως, με οποιοδήποτε τίμημα.

Προσέχτε εδώ πώς κατέρρευσε η πρώτη κατηγορία εναντίον μου! Διαβάστε με προσοχή το άρθρο της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, η οποία τα στοιχεία τα πήρε από τη ΓΑΔΑ.




Η Ασφάλεια διοχέτευσε την πληροφορία ότι το "δαχτυλικό αποτύπωμα" με το τηλέφωνο της δικηγόρου Ο. Π. από το Ηράκλειο ήταν βαλμένο από εμένα!!!! Στην πορεία όμως η δικηγόρος πληροφορήθηκε από το σύντροφό της ότι το τηλέφωνο το τοποθέτησε στην πορνοσελίδα η Χ. Π. Νοσηλεύτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ήταν πριν φίλη του συντρόφου της και προέβη σε μήνυση εναντίον της.

Στη συνέχεια οι "ειδικευμένοι στη διερεύνηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος αστυνομικοί" που αποφάνθηκαν ότι εγώ είχα τοποθετήσει το τηλέφωνο της δικηγόρου (που την ήξερα αλήθεια; ) έλαβαν από εταιρεία του Ηρακλείου PHAISTOS NETWORKS A.E. έγγραφο που τους πληροφόρησε ότι το σχόλιο με το τηλέφωνο της δικηγόρου το είχε τοποθετήσει η Χ.Π. με το ψευδώνυμο Nana69 από υπολογιστή και τηλέφωνο του Ηρακλείου Κρήτης!

Και όμως με πήγαιναν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ το οποίο δε τους βγήκε. Έκαναν λάθος τόσο σοβαρό οι "ειδικευμένοι" αυτοί αστυνομικοί; Σε τι αλήθεια είναι ειδικευμένοι; Να το ξαναπώ; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!



Βλέπε: Οι Ιαβέρηδες της ΓΑΔΑ συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=4148

http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=4194&mode=thread&order=0&thold=0
_________________
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ
http://politikokafeneio.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες