Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο στόχαστρο διεθνών μυστικών υπηρεσιών το Ρεσάλτo

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 25, 2008 9:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το σιωνιστικό τέχνασμα

Κάθε εξουσία χρησιμοποιεί το εξής τέχνασμα: Ταυτίζει τον εαυτό της με το λαό και εμπορεύεται τα εγκλήματα άλλων εξουσιών εναντίον του λαού.
Το ισραηλινό ιμπεριαλιστικό κράτος και η σιωνιστική του ιδεολογία έχει κάνει επιστήμη αυτό το τέχνασμα. Η σιωνιστική κακουργία στηρίζεται πάνω σε αυτή την ωμή και χυδαία εκμετάλλευση και εμπορία του διωγμού των Εβραίων από τη ναζιστική κτηνωδία και τρομοκρατία.
Ενώ η ισραηλινή κακουργία και τρομοκρατία συμπεριφέρεται όπως η ναζιστική εναντίον των αραβικών λαών, στιγματίζει κάθε αγώνα εναντίον της και κάθε κριτική σαν αντισημιτισμό: Η παράκρουση της σιωνιστικής τρομοκρατίας. Για όλα τα αποτρόπαια εγκλήματά της καλύπτεται πίσω από τη γενοκτονία των Εβραίων!!! Δηλαδή εμπορεύεται αυτή τη γενοκτονία και καλύπτει τη δική της, εξίσου φασιστική και κτηνώδη, γενοκτονία κατά των Αράβων…
Και όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτό το φαιό τέχνασμά της και να αποκαλύψει την ιμπεριαλιστική κακουργία του κράτους του Ισραήλ, αμέσως οι μηχανισμοί αυτού του κράτους και τα σιωνιστικά παραρτήματά τους ανά τον κόσμο, τον στιγματίζουν σαν «τρομοκράτη», «αντισημίτη», «φασίστα» κ.λπ.
Τα εγκλήματα του ναζισμού είναι γνωστά. Εγκλήματα κατά του συνόλου της ανθρωπότητας και όχι μόνο κατά των Εβραίων. Άλλοι λαοί πληρώσανε, αναλογικά, με πολύ περισσότερα θύματα. Πάντα, βεβαίως, ο σιωνισμός περιορίζει και εμπορεύεται το «έγκλημα» μόνο αυτό κατά των Εβραίων. Τα ναζιστικά, όμως, θηριώδη εγκλήματα, δεν μπορεί να γίνουν το άλλοθι για τα ιμπεριαλιστικά, εξίσου θηριώδη και αποτρόπαια, εγκλήματα του σήμερα.
Και αποτελεί δείγμα ακραίας φασιστικής ιδεολογίας όταν ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός του Ισραήλ ταυτίζει τα εγκλήματα κατά των Εβραίων με το δικό του κράτος και εμπορεύεται αυτά τα εγκλήματα για να χτυπήσει αυτούς που αγωνίζονται εναντίον της σιωνιστικής βαρβαρότητας και τρομοκρατίας.
Οι εξουσίες και μάλιστα οι πλέον βάρβαρες ταυτίζουν τους λαούς τους με αυτές. Ένας αριστερός, όμως, γνωρίζει, ότι αυτό είναι ένα ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα, το οποίον αν εφαρμοστεί συνολικά ισοπεδώνει όλους τους λαούς και τους ταυτίζει με τα εγκλήματα των κρατών τους. Γιατί αν κράτος και λαός είναι ένα τότε: Χίτλερ-Μουσολίνι και οι λαοί τους είναι ένα, Στάλιν και λαός ένα, Μπους και ο αμερικάνικος λαός ένα και πάει λέγοντας.
Φυσικά τα «παπαγαλάκια» των ισραηλινών μηχανισμών στην Ελλάδα εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, αποτελούν τα ιδεολογικά και πολιτικά παραρτήματα του σιωνισμού, αλλά μη μας το παίζουν και «αριστεροί» και μας κατηγορούν για αντισημιτισμό!!!
Δεν νομίζετε πάει πολύ να μας παραδίδουν μαθήματα μαρξιστικής θεωρίας και πράξης τα πολιτικά πρακτορεία και τα υπο-πρακτορεία της Μοσάντ;

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντιβιωτικό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 12:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ καλό το κείμενό σου Παλαίμαχε.
Και όπως υπογάμμισε ο Σκίνιους
"ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΝΟΥΝ!!!".
Πράγματι κάνουν ότι μπορούν για να τους μισεί ο κόσμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτρης Πλ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 2:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
τελικά, ασχέτως ποιες είναι οι προθέσεις του προφανώς κατάπταιστου blog, ο εν λόγω κύριος που έχει αρθρογραφήσει στο ρεσάλτο, συμμετείχε σ εκείνο το συνέδριο;

υπήρξε εκείνο το συνέδριο ή προκειται για κάτι πλαστο;

δεν εχω καταλάβει

Δημήτρης Πλ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 3:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντιβιωτικό
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τέτοιου είδους ερωτήματα είναι αφελέστατα,
αν όχι "πονηρά".
Τι είναι το ΡΕΣΑΛΤΟ; Γραφείο Πληροφοριών;
Επιστροφή στην κορυφή
Αλφόνσος Πάγκας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 12:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Για να ξεκαθαρίζουμε... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή πολλά γράφτηκαν, μεταξύ των οποίων και πολλές ανακρίβειες, αποφάσισα να παρέμβω για πρώτη φορά στο φόρουμ αυτό - και τονίζω το "για πρώτη φορά", επειδή πληροφορήθηκα από το "αμπεμπαμπλομ" οτι έχουν επανειλλημένα δημοσιευτεί κείμενα με το όνομά μου εδω μέσα - κείμενα που έγραψα εγώ αλλά δεν τα έβαλα στο φόρουμ. Πιθανά και κείμενα που δεν έγραψα εγώ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

α) Έγινε το συνέδριο;
Ναι, φυσικά και έγινε το συνέδριο στην Τεχεράνη. Στο οποίο, βεβαίως, συμμετείχα. Παρεμπιπτόντως, το συνέδριο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Την επόμενη φορά, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να έρθετε και εσείς. Έκανε πολύ κρύο πάντως.

β) Γιατί συμμετείχα;
Φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθώ σε οποιονδήποτε νεο-ναζί σαρονάκι, με όποιο προχωπείο και αν εμφανίζεται, για τις ιδέες μου και την πολιτική μου δράση.

γ) Τι θα γίνει τώρα που με αποκάλυψε ο αστυνόμος Σαΐνης;
Ηρεμήστε, δε χρειάζονται υστερίες. Ουδέποτε, στα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, έκρυψα τις ιδέες μου ή τη δράση μου. Ούτε βέβαια ζήτησα από κανέναν να "πράξει τα δέοντα" για λογαριασμό μου. Όταν συμμετέχεις σε μία δημόσια εκδήλωση, είναι αυτονόητο οτι αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου - αλλοιώς κάθεσαι σπίτι σου. Επομένως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σχετικές αναφορές σε νεοταξίτικα μπλογκ. Αν θέλουν να ανοίξει συζήτηση για το ζήτημα του "ολοκαυτώματος", του συνεδρίου, του Ιράν γενικότερα (ή των ομοφυλόφιλων και των κτηνοβατών, στους οποίους κάνει νύξη αλλά δε βάζει λινκ ο αμπεμπαμπλόμης - γιατί άραγε;) δεν έχω καμμία μα καμμία αντίρρηση. Δε θα είναι οι νεοταξίτες - σαρονάκια που θα βγούν κερδισμένοι από μια τέτοια συζήτηση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός οτι όπου μπορέσαν, την έχουν θέσει εκτός νόμου - πράγμα που προσπαθούν να κάνουν και εδώ.

Το συνέδριο της Τεχεράνης δεν έγινε για να περάσει στο ντούκου. Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι συμμετέχοντες έκαναν ότι μπορούσαν για να το δημοσιοποιήσουν. Αν μερικά σαρονάκια νομίζουν οτι τα βολεύει να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, τόσο το καλύτερο.

Οι κορώνες περί "μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούν Έλληνες πολίτες" είναι το λιγότερο γελοίες. Τι περίμεναν δηλαδή, να ζητάει η Μοσάντ διαβατήριο για να αποφασίσει αν θα σε φακελώσει; Ή φαντάζονται οτι αυτοί που συμμετείχαν στο συνέδριο - το οποίο καλύφθηκε εκτενώς από τον Ιρανικό τύπο και την τηλεόραση - το έκαναν στη ζούλα; Ή μήπως φαντάζονται οτι εγώ προσωπικά ήθελα να κρατήσω μυστική την ταυτότητά μου, και κατα λάθος έδωσα το πραγματικό μου όνομα στο συνέδριο; Ή οτι ήθελα να κρατήσω μυστική τη σχέση μου με το ψευδώνυμο "Αμπού Νικόλα αλ Γιουνάνι", και κατα λάθος υπέγραψα με αυτό το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο site του AAARGH, τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά; (και μία σημείωση εδώ: το σαΐνι ο αμπεμπαμπλόμης ή αυτοί που του έδωσαν τις πληροφορίες συνεπέρανε οτι Alfonso Pengas=Abu Nicola al Yunani επειδή είμουνα ο μόνος Έλληνας που συμμετείχε στο συνέδριο. Και είναι και περήφανος για το λαυράκι του. Αν έψαχνε λίγο πιο σοβαρά, θα έβρισκε το πρόγραμμα των ομιλητών του συνεδρίου, δημοσιευμένο σε 3 τουλάχιστον γλώσσες, στο οποίο φαίνεται οτι η παρέμβαση του "Alfonso Pengas" είχε θέμα "the geopolitical environment of the holocaust myth" - το ίδιο με το δημοσιευμένο στο AAARGH - και αλλού - κείμενο της ομιλίας μου. Δεν χρειάζονται δηλαδή συνειρμοί και υποθέσεις, είχα φροντίσει ωστε να είναι το πράγμα Ηλίου φαεινότερον).

Και τι να πεί κανείς για το ανεκδιήγητο "«καρφώνουν» (δημοσίευση φωτογραφιών», και ονόματα) αγωνιστές της επαναστατικής Αριστεράς, με χρόνια θητεία στο εργατικό κίνημα." Ένας αγωνιστής της Αριστεράς, και μάλιστα της επαναστατικής, με χρόνια θητεία μάλιστα, το μόνο που δε φοβάται είναι το να μη δημοσιευτεί το όνομά του και η φωτογραφία του. Αυτοί που τα χρειάζονται, τα έχουν σίγουρα καταχωρισμένα από πολύ καιρό, δε χρειάζονται τον υπερβάλλοντα ζήλο κάποιου Σαΐνη για να τα μάθουν.

δ) Και η Μοσάντ;
Το περιβόητο "site των μυστικών υπηρεσιών", μάλλον αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι. Στην αντίθετη περίπτωση, στόχο έχει μάλλον να θολώσει τα νερά - εκτός και αν τα πρακτόρια της Μοσάντ είναι κωλοθεσάκηδες-ϋπαλληλίσκοι της πεντάρας. Η εν λόγω σελίδα:

- χρησιμοποιεί στοιχεία που προέρχονται από δημόσιες πηγές (ιστοσελίδες του ινστιτούτου που διοργάνωσε το συνέδριο και των συμμετεχόντων σε αυτό). Αν μας φωτογράφησαν και πράκτορες της μοσάντ (το πιθανότερο) τις φωτογραφίες τους τις επεσύναψαν στα ραπόρτα προς την υπηρεσία τους, δεν τις έβγαλαν στο Internet. Αυτοί δρούν μυστικά. Εμείς είμαστε που δρούμε κάτω από άπλετο φως.

- βρίθει λαθών και ανακριβειών (το μικρότερο από τα οποία είναι το ορθογραφικό λάθος στο όνομά μου, για το οποίο ευθύνονται οι Ιρανοί διοργανωτές και το Αραβικό αλφάβητο, και το οποίο ανεπιτυχώς ανέλαβε να διορθώσει ο Μαριο/Θύμιος). Πολλοί από τους φερόμενους στη σελίδα αυτή σαν συμμετέχοντες, για παράδειγμα, για διάφορους λόγους δεν παρέστησαν στο συνέδριο (μέχρι και του "καλού σιωνιστή" Φινκελστάΐν το όνομα είχαν στην αρχή, και γέλασε το παρδαλό κατσίκι). Άλλων, που δεν δημοσίευσαν οι συμμετέχοντες φωτογραφίες τους, βρήκαν οι "ιντελλιτζενς-Σαΐνηδες" από το Ιντερνετ κάτι φωτό που τραβήχτηκαν πριν φτιαχτεί η λάσπη. Αυτό ισχύει και για τον Ιρανό καθηγητή που μάλλον αγαστές σχέσεις έχει με τη Μοσάντ ή τους εταίρους της - αλλά οι Σαΐνηδες προφανώς δεν το γνώριζαν.

ε) Και με τη φωτογραφία, τι παίζει;
Εδώ είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με τους νεοναζίσκους-σαρονάκια του αμπεμπαμπλομ. Η φωτογραφία μου που έβαλαν δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Είναι θαμπή, είναι και τα μαλλιά μου "κάπως". Και σε αυτό βέβαια δε φταίνε αυτοί. Αν θέλουν, πάντως, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους στείλω καλύτερη.

στ) Ρεσάλτο μορτάλε
Πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα έχω με τον Μάριο/Θύμιο/Ροβεσπιέρο και τις ανακρίβειες που διαδίδει - παριστάνοντας οτι με υπερασπίζεται:
Όπως πολύ καλά γνωρίζει, δεν είμαι ούτε "φίλος", ούτε βέβαια "συντελεστής" του ρεσάλτου του. Είναι γεγονός οτι στο παρελθόν - πρίν το ρεσάλτο του - για ένα διάστημα συενργαζόταν πολιτικά με εμένα και τους συντρόφους μου. Από τη στιγμή που έκανε το ρεσάλτο όμως, άρχισε να κάνει και νερά με αποτέλεσμα να διακοπούν πολύ γρήγορα οι σχέσεις μαζί του. Κάποια στιγμή του δώσαμε - μετά από παράκλησή του - μια δεύτερη ευκαιρία. Του δώσαμε μερικά κείμενα. Γρήγορα όμως διαπιστώσαμε οτι ο δρόμος που έχει πάρει είναι χωρίς επιστροφή και οτι είχε ήδη πάει πολύ, μα πάρα πολύ μακριά. Διακόψαμε από τότε κάθε είδους σχέσεις μαζί του - τόσο πολιτικές όσο και προσωπικές. Τόσο εγώ όσο και οι σύντροφοί μου δεν έχουμε, ούτε μπορούμε να έχουμε, σχέσεις άμεσες ή έμμεσες με τη ΣΦΕΒΑ, τους Καρατζαφέρηδες, τους Ζουρνατζήδες κλπ (ούτε βέβαια με τους Σκυφτούληδες ή τους Βήχους). Και τα περί "ευρέως μετώπου χάριν των κοινών εθνικών στόχων" είναι κατάλληλα μόνο για στάχτη στα μάτια. Κανέναν κοινό αγώνα για εθνικά ζητήματα δε μπορείς να κάνεις με αυτούς που πούλησαν την Κύπρο, τους πολιτικούς κληρονόμους των ταγματασφαλιτών.

Αποτέλεσμα αυτού είναι οτι όταν ξεκίνησε το thread αυτό, δεν είχε το κουράγιο να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί μου, και με ειδοποίησε μέσω κοινού φίλου. Λίγο περίεργη στάση αυτή προς έναν "φίλο" και "συντελεστή" του εντύπου του, δε νομίζετε; Και δεν είναι περίεργο να μαθαίνει από τους εχθρούς του, και μετά από έναν και πλέον χρόνο, τις δραστηριότητες του "φίλου" και "συντελεστή" του;

ζ) Παραπέρα συζήτηση
Δεν είχα την πρόθεση, ούτε πίστευα οτι θα το έκανα, να εμπλακώ σε συζήτηση σε ένα site που εφαρμόζει προληπτική λογοκρισία. Αναγκάστηκα να το κάνω, επειδή χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου με τρόπο που θεωρώ οτι με εκθέτει. Εννοείται οτι δε σκοπεύω να συνεχίσω τη συζήτηση εδω πέρα. Οι δρόμοι μετ εμποδίων δεν είναι του γούστου μου. Όποιον ενδιαφέρεται να συζητήσει σοβαρά κάποιο από τα θέματα που θίχτηκαν εδώ, χωρίς λογοκρισίες προληπτικές ή εκ των υστέρων, τον καλώ σε λίγες μέρες στο site www.patari.org .

Αμπού Νικόλα αλ Γιουνάνι
γνωστός και σαν Αλφόνσος Πάγκας (όχι Pengas ή Πάνγκας)

*******************************************
Σημείωση προς Θύμιο/Ροβεσπιέρο/Μάριο/Θάλεια:
Πριν αποφασίσεις αν θα εγκρίνεις το κείμενό μου αυτό, σκέψου τα παρακάτω:

1) Δεδομένου οτι το όνομά μου έχει επανειλλημένα αναφερθεί/χρησιμοποιηθεί στο thread αυτό - κυρίως από εσένα - έχω νομίζω το δικαίωμα (τόσο από νομική, όσο και από ηθική σκοπιά) να απαντήσω.

2) Για να κάνω λιγότερο δυσχερή τη θέση σου, δεν έχω αντίρηση να "κόψεις" τη σημείωση αυτή, η οποία απευθύνεται σε σένα προσωπικά (από τα αστεράκια και κάτω). Το υπόλοιπο κείμενο όμως είναι δημόσιο και θα μπει αυτούσιο. Καταλαβαίνω οτι δε θα σου αρέσει, αλλά τι να κάνουμε; Η αλητεία έχει τα όριά της, και όποιος τα ξεπερνάει υφίσταται τις συνέπειες.

3) Όπως γνωρίζεις, στις μέρες μας τίποτα δεν κρύβεται. Αν αποφασίσεις να το κόψεις, μπορείς να είσαι σίγουρος οτι θα το βρεις την επόμενη ημέρα, σε περισσότερα σημεία από όσα μπορείς να φανταστείς - μαζί με την υποσημείωση αυτή. Θα γεμίσει το Internet. Θα την τυπώσω και σε προκύρηξη και θα έρθω να την μοιράσω έξω από τα γραφεία σου. Θα την κάνω ταπετσαρία έξω από το σπίτι και το γραφείο σου. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, εν ολίγοις. Δεν είμαστε παιδιά και δεν κάνει ούτε γίνεται να παίζουμε.

2) Καταλαβαίνεις επίσης οτι αν με αναγκάσεις, θα χρειαστεί να κάνω πράγματα που ούτε θέλω, ούτε έχω κάνει μέχρι τώρα. Ας το αποφύγουμε λέω γώ.

5) Α, και μη διαννοηθείς να ισχυριστείς οτι δεν είσουνα σίγουρος αν είμαι πραγματικά εγώ που έγραψα το κείμενο. Αν το διαβάσεις προσεχτικά, θα δεις οτι αναφέρει πράγματα που μόνον εγώ γνωρίζω (το τηλεφώνημα μέσω Τάσου, π.χ.)
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 9:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν θα κάνω κανένα διάλογο με τον Αλφόνσο και την ομάδα του. Είναι τέτοια η υστερική τους εμπάθεια που όχι μόνο αδυνατούν να ασκήσουν μια πολεμική πάνω στις πολιτικές απόψεις του ΡΕΣΑΛΤΟ, αλλά και αναπαράγουν τα φαιά «επιχειρήματα» των «Ιών» και Σία: για «ακροδεξιές» συμμαχίες και λοιπά φαιδρά. Και το κείμενο αυτό στάζει χολή. Διερωτάται κανείς; Γιατί τέτοιο μένος και τόσες απειλές;

Επειδή πολλοί νέοι πράγματι θα διερωτώνται, θα κάνω μια πολύ συνοπτική ενημέρωση:

Η ομάδα αυτή συμμετείχε μέχρι το 13 τεύχος στο περιοδικό. Τότε δεν υπήρχαν ακροδεξιές συμμαχίες!!! Μετά από πολλά τελεσίγραφα που μας έθεσαν για την πλήρη υποταγή του περιοδικού στην ομάδα τους, τους στείλαμε από εκεί που ήρθαν. Έκτοτε ανακάλυψαν τις «ακροδεξιές» συμμαχίες μας, ότι ο «Θύμιος ήταν χαφιές της Χούντας» και πολλά άλλα.
Ο προικισμένος με σκέψη αναγνώστης μπορεί με τη μελέτη των κειμένων μας να αντιληφθεί αν είμαστε Καρατζεφερικοί κ.λπ.

Δύο λόγια πάνω στο λίβελο του Αλφόνσου.

α) Χτυπήσαμε τις χαφιεδίστικες μεθόδους και πρακτικές: αποκάλυψη φωτογραφιών και ψευδωνύμων. Αν αυτό το θεωρεί ασήμαντο ο Αλφόνσος, δικαίωμά του. Εμείς δεν το θεωρούμε…

β) Κανένα, απολύτως κανένα κείμενό του, με ψευδώνυμο ή μη έχει γραφεί στο φόρουμ μετά την αποπομπή τους. Επειδή αφήνει και τέτοια υπονοούμενα…
γ). Τέλος εμείς υπερασπιζόμαστε θέσεις και αρχές και ήταν υποχρέωσή μας να καταγγείλουμε επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε και ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται για να συκοφαντήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ σαν χιτλερικό και ακροδεξιό.
Εσείς κύριοι συμμαχήσατε, από το μένος της εμπάθειάς σας, με τους πρακτορικούς μηχανισμούς. Εύγε!!!

Υ.Γ. Εννοείται ότι οι στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ και του φόρουμ, μετά από τόσα που μας έχετε σούρει και τις τόσες απειλές, είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ Για σας…
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 10:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα παραληρήματα κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ δεν με αποασχολούν.
'Οσο το ΡΕΣΑΛΤΟ θα δικτυώνεται σε χιλιάδες αναγνώστες, τόσο και θα πληθαίνουν οι παραληλούντες.
Με προβληματίζει, όμως, άλλο: Η συνδυασμένη, ταυτόχρονη και πολύχρωμη επίθεση κατά του περιοδικού.
Μια εξαίτερη συνθετική εικόνα αυτής της επίθεσης τη δίνει ο Λύκος εδώ:
http://lupus002.blogspot.com/

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Tελικά, το Ρεσάλτο έχει ενοχλήσει πολλούς, μα πάρα πολλούς. Τους ακροδεξιούς, οι οποίοι καθώς φαίνεται δεν ανέχονται ένα αριστερό περιοδικό να μιλά για πατρίδα, μεταναστευτικό και εθνικά θέματα, διότι έτσι τους χαλά το μονοπώλιο. Από την άλλη οι αριστεροί της Νέας Τάξης δεν ανέχονται την ύπαρξη ενός περιοδικού που με όπλο του την διαλεκτική και την μαρξική μέθοδο προσεγγίζει τα ζητήματα απαγκιστρώνοντας ταυτοχρόνως ένα κομμάτι της Αριστεράς από τον στείρο κοσμοπολιτισμό της αμερικανικής Νέας Τάξης.

Και στις δυο περιπτώσεις θίγονται οι καθεστωτικές μονοπωλιακές παρατάξεις του "πατριωτισμού" από την μια και της "Αριστεράς" από την άλλη και φυσικώ τω λόγω τα μονοπώλια των ιδεών να αντιδράσουν λυσσασμένα.

Υ.Γ.: Εξαιρετικό το χρονικό του LUPUS.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ έγραψε:
Tελικά, το Ρεσάλτο έχει ενοχλήσει πολλούς, μα πάρα πολλούς. Τους ακροδεξιούς, οι οποίοι καθώς φαίνεται δεν ανέχονται ένα αριστερό περιοδικό να μιλά για πατρίδα, μεταναστευτικό και εθνικά θέματα, διότι έτσι τους χαλά το μονοπώλιο. Από την άλλη οι αριστεροί της Νέας Τάξης δεν ανέχονται την ύπαρξη ενός περιοδικού που με όπλο του την διαλεκτική και την μαρξική μέθοδο προσεγγίζει τα ζητήματα απαγκιστρώνοντας ταυτοχρόνως ένα κομμάτι της Αριστεράς από τον στείρο κοσμοπολιτισμό της αμερικανικής Νέας Τάξης.

Και στις δυο περιπτώσεις θίγονται οι καθεστωτικές μονοπωλιακές παρατάξεις του "πατριωτισμού" από την μια και της "Αριστεράς" από την άλλη και φυσικώ τω λόγω τα μονοπώλια των ιδεών να αντιδράσουν λυσσασμένα.



πραγματικά η ανάδειξη της ελληνικής πατριωτικής,φιλορθόδοξης, λαικής κι αντινεοταξίτικης αριστεράς ενοχλεί πολύ.
αυτό που δεν πρέπει όμως να συμβεί είναι η σκιαμαχία και η διαρκής συνωμοσιολογία γιατί έτσι χάνεται χρόνος και δυνάμεις που θα μπορούσαν να στραφούν στο κυρίως ζητουμενο και αυτό είναι η συμπηξη ενός μεγαλου αντινεοταξίτικου μετώπου στην ελληνική κοινωνία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΜΑΡΙΟ



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 4:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: για τον Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Aμπού Νικόλα, πρέπει κατ αρχάς να σου πω ότι δεν είμαι ο Θύμιος. Με γνωρίζεις αρκετά, διαδυκτιακά τουλάχιστον. Αν θυμάσαι τους διαλόγους και τις αντιπαραθέσεις στο Indymedia, το 2002-2003 θα κατάλαβες πΟιός είμαι, έγραφα με το ίδιο ψευδώνυμο. Αν όχι θα επικοινωνήσω μαζί σου με άλλο τρόπο.

Θέλω επίσης να σου πω, ότι

- αναλαμβάνω την ευθύνη για το αρχικό δημοσίευμα. Ήμουν ο πρώτος που είδε την φωτογραφία και το όνομά σου στο "Τουκιθεμπλόμ" και ειλικρινά έπαθα σοκ.
Έχει τύχει να γνωρίζω από πρώτο χέρι πως ο ΤΜ δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, τριγυρνούσε έξω από τα γραφεία της Κάρλα ντελ Πόντε, με μία λίστα ονομάτων Ελλήνων πολιτών στο χέρι, για να τους κατηγορήσει ότι δήθεν συμμετείχαν σε σφαγές στην Γιουγκοσλαβία. Επίσης γνωρίζω το μένος που εισέπραξαν οι υποστηρικτές των Κούρδων και με τι προσπάθησαν να τους εμπλέξουν καθώς και τις περιπέτειες πολλών άλλων.

Είδα το έργο να επαναλαμβάνεται και αντέδρασα άμεσα. Για να είμαι ειλικρινής, όχι ειδικά για σένα, αφού η φωτογραφία σου έκανε ήδη τον γύρο του διαδικτύου, αλλά γιατί κάποιοι προσπάθησαν να συνδέσουν στοιχεία που δημοσιεύονται σε site μυστικών υπηρεσιών όπως η συγκεκριμένη(ιδιωτικών "ινστιτούτων" ή δημοσίων, δεν έχει καμία σημασία) με το Ρεσάλτο και κατ επέκταση με τους φίλους του.

Δεν έχει τόση σημασία αν έδωσες εσύ την φωτογραφία σου ή σε φωτογράφησαν άλλοι εν αγνοία. Όταν κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να δημοσιεύουν φωτογραφίες, τότε επιδιώκουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, που συνήθως είναι η δημιουργία κλίματος για πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε ή να τα τρομοκρατήσουν, ή να συναντήσουν λιγότερες πολιτικές και κοινωνικές αντιστάσεις, όταν αποφασίσουν να δράσουν εναντίον τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν αυτή την πραγματικότητα, θεώρησα υποχρέωσή μου να επισημάνω και να καταδικάσω, την πρακτική του "κουκουλοφόρου" που βγαίνει δημόσια και εκθέτει πρόσωπα και πράγματα συμβάλλοντας ώστε να αντιστραφεί το κλίμα.

Για μένα όλα αυτά ήταν (και είναι) αυτονόητα. Τα υπόλοιπα που έχει η ομάδα σου με το Ρεσάλτο, δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν, (αν και νομίζω ότι τον Θύμιο τον αδικείς και παρασύρεσαι από μικροπολιτικές αντιπαλότητες ή πολιτικές διαφωνίες που έχετε μεταξύ σας).

Επειδή όμως σκέπτομαι πολιτικά, πρέπει να πω ότι θεώρησα επίσης υποχρέωσή μου να αναδείξω τις υπόγειες σχέσεις που αναπτύσουν οι φίλοι του Ιού και των ομοίων τους με το διεθνές παρακράτος της αντιτρομοκρατίας και της Νέας Τάξης γενικότερα, όπως και εσύ πολύ καλά γνωρίζεις. Είναι μία από τις περιπτώσεις που αυτή η σχέση γίνεται ορατή δια γυμνού οφθαλμού

Θεωρώ ότι αυτά που σου έγραψα αρκούν, αν και δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση μπορείς να αφήσεις μήνυμα στο φόρουμ του Ρεσάλτο και θα επικοινωνήσω μαζί σου. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα η συζήτηση αυτή να συνεχίζεται δημόσια


ΜΑΡΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 5:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ζωή και η συζήτηση προχωρεί...
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περιγραφή-ανάλυση από το σύντροφο
Σκίνιους, με τον τίτλο:

Φιλοσημιτισμός και Αντισημιτισμός στους Blogers. Μια Προσέγγιση στις Ομοιότητες των Άκρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://skinious.blogspot.com/

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 6:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νομίζω πως το Ρεσάλτο θα βγει πιο ισχυρό και πιο δικαιωμένο μετά από την επίθεση που δέχτηκε από αυτό τον κύριο Αμπού/Αλφόνσο κτλ.
Οι μηχανορραφίες πρακτόρων και πρακτορίων αλλά και οι πίκρες και τα απωθημένα περιθωριακών μικροομάδων και φυλάρχων, δεν μπορούν να αγγίξουν το περιοδικό παρά μόνο να επιβεβαιώσουν την ορθότητα του -μοναχικού, είναι αλήθεια- πολιτικού λόγου που αρθρώνει.
Είναι κρίμα πάντως που πρόσωπα με ιστορία αγώνων και κατάρτιση μπορούν να αποδειχθούν ΜΙΚΡΟΙ ως άνθρωποι και να αναιρέσουν έτσι την ίδια την πορεία τους μέσα στο χρόνο...
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2008 9:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΧΟΥΝ ανατραπεί οι συσχετισμοί.

Οι λαϊκοί αγώνες (εθνικοί και ταξικοί) έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα τη συνείδηση του ελληνικού λαού. Το μεγάλο κύρος της Αριστεράς απορρέει ακριβώς από αυτούς τους αγώνες: Ήταν πάντα στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων, ανεξάρτητα από τα οποιαδήποτε λάθη ή και τις προδοσίες των ηγεσιών.
Αυτή η αριστερή αγωνιστική στάμπα (κράμα εθνικού-ταξικού-διεθνικού) είναι που έχει τρομοκρατήσει σήμερα τις πολυεθνικές ελίτ της εξουσίας. Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια πάνε να ξεριζώσουν τα «συνθετικά» αυτού του κράματος. Απομονώνουν και αυτονομούν το «διεθνικό» για να συκοφαντήσουν το εθνικό-ταξικό. Να συνδέσουν δηλαδή κάθε εθνικό συστατικό της συνθετικής κοινωνικής συνείδησης με την αστική ιδεολογία του «εθνικισμού» και τα πολιτικά της υποπροϊόντα: «ακροδεξιά», «ρατσισμός», «φασισμός» κ.λπ.
Το έργο αυτό του τεμαχισμού, της αποσυναρμολόγησης και αποδόμησης της ιστορικής «ψυχής» τους ελληνικού λαού το ανέλαβαν εργολαβικά οι «εκσυγχρονιστές» και τα ροζ «αριστερά» δεκανίκια της Νέας Τάξης. Για να γίνει πιο αποτελεσματικό αυτό το έργο της αποσάθρωσης έπρεπε να αποκτήσει το αριστερό κύρος: Τους σφετεριστές των αγώνων και των αριστερών ιδεών. Γι’ αυτό γέμισε ο τόπος από επιδοτούμενους, καθεστωτικούς «αριστερούς» υπαλλήλους.
Ωστόσο, παρόλες τις απεγνωσμένες προσπάθειες των «αριστερών» σφογγοκωλάριων, ο ελληνικός λαός δεν «αποδομήθηκε». Η ιστορική συνείδηση ενός λαού δεν καταργείται με διατάγματα και «θεωρίες»! Η δυσαρμονία ανάμεσα στις καθεστωτικές κλίκες και στη λαϊκή συνείδηση παρέμεινε αβυσσαλέα. Σήμερα, μάλιστα, με τα φλέγοντα εθνικά θέματα και τις εκρηκτικές κοινωνικές αντιθέσεις το χάσμα διευρύνεται.
Αυτό που απέμενε στο νεοταξικό καθεστώς ήταν ο έλεγχος των ιδεών και της Ενημέρωσης και η κατασυκοφάντηση κάθε ενοχλητικής φωνής. Μέχρι χθες, με τον ολοκληρωτικό έλεγχο των ΜΜΕ, των κομμάτων και την «εκσυγχρονιστική» επέλαση, κατάφερναν να συγκρατούν λίγο τα πράγματα και να ελέγχουν το παιχνίδι.
ΣΗΜΕΡΑ, τα πράγματα έχουν αναποδογυρίσει. Είναι τέτοιες οι εθνικές απειλές και τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, που ανοίγουν χαραμάδες, μέσα από τις οποίες ξεπετάγεται ρωμαλέα η ιστορική συνείδηση του λαού μας: Σπάει το φράγμα του φόβου και πληθαίνουν, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, οι φωνές της αγωνιστικής συνείδησης της αριστεράς που εξ’ ορισμού είναι πατριωτική.
ΟΙ ιστοχώροι, επίσης έχουν επιφέρει ένα θανάσιμο πλήγμα στην καθεστωτική ενημέρωση και στα νεοταξικά «αριστερά» πρακτορεία. Έχει γεμίσει ο δικτυακός χώρος από εναλλακτικές μορφές ενημέρωσης και αγωνιστικές πατριωτικές φωνές. Τα καθεστωτικά νεοταξικά σκύβαλα φαντάζουν σαν ασήμαντα, καχεκτικά, άσχετα και δραματικά ανίσχυρα ανθρωπάκια: Μια ασήμαντη μειοψηφία που φαινόταν πανίσχυρη μέχρι χθες, λόγω των προσβάσεών της στα μονοπώλια της Ενημέρωσης.
Αυτό είναι που τους κάνει να ξερνούν τόσο άκομψα την ανήμπορη λύσσα τους: Σκυλάκια που γαυγίζουν με μανία γιατί δεν μπορούν πλέον να μας κατασπαράξουν.
Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή…

Οι κεραυνοί και τα αστροπελέκια εναντίον τους, μόλις τώρα αρχίζουν. Υπάρχει ένας γενικός ξεσηκωμός, στο διαδύκτιο εναντίον τους. Αύριο, ο ξεσηκωμός θα περάσει σε όλη την κοινωνία, στην κοινωνική πράξη…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 30, 2008 4:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν θυσιάζεται το περιεχόμενο στη μορφή.


Η συμπαραγωγή του Lupus και της Μεγκουλίνας συνεχίζεται. Σήριαλ κατά δόσεις!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://lupus002.blogspot.com/


Καλόπιστες παρατηρήσεις

Το αστυνομικό μυθιστόρημα είναι ένα είδος λαϊκής λογοτεχνίας που συναρπάζει και διαβάζεται πολύ γιατί εμπεριέχει όλα τα στοιχεία του κοινωνικού λαϊκού δράματος: Μυστήριο, πλοκή, δράση και αγωνία. Στοιχεία δηλαδή που εξάπτουν την περιέργεια και τη φαντασία.
Ένα καλό, όμως αστυνομικό μυθιστόρημα, για να ανυψωθεί σε έργο λογοτεχνικής δημιουργίας πρέπει να αναδεικνύει τις συνιστώσες του λαϊκού δράματος και τις κοινωνικές-ιδεολογικές οριοθετήσεις, συνακόλουθα τις πολιτικές απόψεις των πρωταγωνιστών.
Τα εξαιρετικά καλογραμμένα κείμενα των συμπαραγωγών, κατά την άποψή μου, θυσιάζουν, σε μεγάλο βαθμό, την πολιτική ουσία του «θρίλερ» στη σεναριογραφική αφήγηση, στη φόρμα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Η αφηγηματική δημοσιογραφική δεινότητα αποτελεί και τη μεγάλη αδυναμία τους. Μπορεί να έλκει αναγνωστικά, αλλά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών τα αφυδατώνει ιδεολογικά και πολιτικά. Η πολιτική ουσία, οι απόψεις που συγκρούονται και το γιατί συγκρούονται, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται που αναδεικνύουν και το είδος των ιδεών που συγκρούονται, όλα αυτά μένουν θολά και συγκεχυμένα, συχνά εξισωμένα. Μοιάζει, όλο το σκηνικό σαν αρένα μονομάχων, σαν «καυγάς» ανάμεσα σε άτομα και ομάδες χωρίς ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα. Και ακόμα σαν σύγκρουση «μηχανισμών» ή κλεφτών και αστυνόμων. Εδώ πλέον επικαλύπτεται κυριολεκτικά τούτο: Ότι τα όργανα και παραρτήματα του καθεστώτος είναι αυτά που κτυπούν, στιγματίζουν, αφορίζουν και τρομοκρατούν τις ιδέες. Δεν μπορεί να εξισώνονται σε καμιά περίπτωση οι θύτες με τα θύματα. Ούτε ποτέ οι αγωνιστές και αυτοί που παράγουν αντικαθεστωτικές ιδέες έχουν κρατικούς ή άλλου είδους μηχανισμούς και προστάτες από πίσω τους. Το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατάσταση με τους συκοφάντες του και τους καθεστωτικούς τρομοκράτες. ΄Οταν υποκλίνεσαι, έστω και ελάχιστα, στη νόθα δημοσιογραφική λογική της αμεροληψίας, δηλαδή αυτή των «ίσων αποστάσεων», σημαίνει ότι χάνεις το πολιτικά ΟΥΣΙΩΔΕΣ. Δεν υποστηρίζω ότι τα κείμενα δεν παίρνουν θέση. Απλώς αλλοιώνεται, υποβαθμίζεται από την κατάχρηση και την «απειθαρχία» της σεναριογραφικής, αστυνομικής φόρμας, από το ρεπορταζιακό φετιχισμό. Τα γεγονότα ξεθωριάζουν και παίρνουν την ωχρή όψη του μυστηρίου και του "παιχνιδιού"
Η πραγματικότητα, όμως που ζούμε δεν είναι μυστήριο, ούτε "παιχνίδι"!!!

Και κάτι ακόμα σημαντικό.
Διαβάζουμε:
«Βεβαίως και στις τάξεις της άκρας Αριστεράς μαίνεται ο πόλεμος και ευδοκιμούν οι εκατέρωθεν υπερβολές».
Αυτή είναι μια αυθαίρετη γενίκευση, που με έμμεσο τρόπο, αποδυναμώνει τις απόψεις του ΡΕΣΑΛΤΟ. Η υπερβολή είναι αδυναμία, κάλυψη κενών και χασμάτων, αναξιοπιστία.
Πού υπέρβαλε το ΡΕΣΑΛΤΟ; Μια αποκάλυψη έκανε που αποδείχθηκε, πέρα για πέρα ορθή και πολιτικές απόψεις διατύπωσε. Ούτε μπήκε σε καμιά διαμάχη με τους υβριστές και τους συκοφάντες που ασχολούνται, σε άλλα μπλοκ, σε καθημερινή βάση μαζί του.
Ο όρος, επίσης, «άκρα αριστερά» μας ταυτίζει όλους. Είναι «άκρα αριστερά» (δηλαδή επαναστατική αριστερά) οι «Ιοί» ή οι κουκουλοφόροι των μπλοκ που μας καθυβρίζουν; Είναι «αριστερά» τα θεσμικά δημοσιογραφικά κέντρα εξουσίας και τα διάφορα παραρτήματα;
Περισσότερη, λοιπόν, προσοχή στις γενικεύσεις.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, δεν παρέχεται για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δημοσιογραφική εκμετάλλευση…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες