Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Είναι αδίστακτοι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 9:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ στοιχεία!!!

Αλλά τι άλλο περιμένει ηγεσία του ΚΚΕ να μιλήσει έξω από τα δόντια και να πάρει και τις ανάλογες πρακτικες πρωτοβουλίες.
Φτάνει πια η εκλογική, μικροκομματική διπλωματία.
Εδώ έχουμε μπει στο σκοτάδι της ιστορίας και η ηγεσία του ΚΚΕ μιλάει ΓΕΝΙΚΑ και ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ περί κρατικής καταστολής και ευθύνες του καπιταλιστικού ...ΚΡΑΤΟΥΣ!!!


http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4852769&publDate=9/12/2008


ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ - «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»


Συμπορεύονται σε κοινά μπλοκ
«Ολες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και ομάδες που υποθάλπουν και συμπορεύονται με αυτούς τους γνωστούς αλλά και τους αφανείς μηχανισμούς που με τη δράση τους προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία στην πλουτοκρατία και τους πολιτικούς τους υπηρέτες» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΘ του ΚΚΕ. Καταγγέλλει «στο λαό και τη νεολαία της πόλης ότι, μέσα από το κοινό μπλοκ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, αριστεριστών και "αντιεξουσιαστών", αποσπάστηκε ομάδα και προσπάθησε να εισβάλει στο κτίριο της ΚΟΘ του ΚΚΕ χωρίς φυσικά να το καταφέρουν».
«Τις εκτεταμένες καταστροφές και εμπρησμούς που έγιναν από τους "γνωστούς αγνώστους", στο κέντρο της Λάρισας, και οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα» καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Επισημαίνει ότι «προβοκατόρικα στοιχεία, που αρκετά απ' αυτά ήρθαν στη Λάρισα από άλλες περιοχές και έδρασαν παντελώς ανενόχλητα» και πως «φαίνεται ότι όλα εξελίχθηκαν με βάση ένα καλά οργανωμένο και καθοδηγούμενο σχέδιο για την καταστροφική δράση αυτών των ομάδων, που μυρίζει έντονα κρατικούς μηχανισμούς και άλλες υπηρεσίες, με προφανείς στόχους».
Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις «πολλαπλές και μεγάλες ευθύνες της». Προσθέτει όμως ότι «ευθύνες έχουν και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΝΑΡ, που στο όνομα της πολυσυλεκτικότητας, δέχονται οι συγκεντρώσεις τους να γίνονται καταφύγιο και στοιχείων ξένων προς το λαϊκό κίνημα, που δρουν ως δήθεν "αντιεξουσιαστές"». «Οι δυνάμεις του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί με στελέχη του μαζικού κινήματος που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις τους και συνεντεύξεις σε κανάλια, ραδιόφωνα κλπ. στα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια αβαντάριζαν αυτές τις λογικές» προσθέτει σε ανάλογη ανακοίνωσή του το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ.
Στον Πειραιά στη χτεσινή συγκέντρωση, απ' όπου άρχισαν τα επεισόδια στην πόλη, καλούσε το λεγόμενο «ανεξάρτητο συντονιστικό». Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και στελέχη του ΣΥΝ, της ΚΟΕ, ομάδα των ΕΑΑΚ, «πυρήνας αναρχικών» του Πανεπιστημίου Πειραιά κλπ.
Στα Γιάννενα, στην αντίστοιχη συγκέντρωση καλούσαν δύο φοιτητικοί σύλλογοι και η Ν. ΠΑΣΟΚ και συμμετείχαν δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, «αντιεξουσιαστές», αριστερίστικες οργανώσεις κ.ά.
Στη Λευκάδα, ομάδα περίπου 15 ατόμων, προσπάθησε να «παρέμβει», αλλά χωρίς επιτυχία, στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ. Το χαρακτηριστικό της ομάδας: Ολοι τους ήταν άγνωστοι στη μικρή τοπική κοινωνία της Λευκάδας.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 10:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατακλυσμός ανοησιών


Ακούμε από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό υπόκοσμο ογκόλιθους ανοησιών.
Άσχετα δημοσιογραφάκια πιπιλίζουν φράσεις που ούτε καν γνωρίζουν τη σημασία τους. Αυτό που πλασάρεται από όλο αυτό τον υπόκοσμο είναι ότι ζούμε μια «λαϊκή εξέγερση»!!!
Τις μεθοδευμένες και οργανωμένες επιχειρησιακές πράξεις των εμπρησμών, των άγριων βανδαλισμών και του πλιάτσικου τις βαπτίζουν «λαϊκή εξέγερση»!!!
Δεν γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο των λαϊκών εξεγέρσεων και κοινωνικών εκρήξεων. Δε γνωρίζουν ότι οι αυθόρμητες εκρήξεις δεν ξεσπάνε έτσι ξαφνικά, σαν απρόσμενη μπόρα. Χωρίς «προζύμια» λαϊκών κινητοποιήσεων, χωρίς να έχουν προηγηθεί μαζικές και κλιμακούμενες ΜΑΖΙΚΕΣ λαϊκές κινητοποιήσεις.
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ είναι υποταγμένη στη διαλεκτική συσσωρευμένων μαζικών κινητοποιήσεων, είναι το ΑΝΩΤΑΤΟ στάδιο δυναμικών και μαζικών κινητοποιήσεων. Και οι πιο «τυφλές» λαϊκές εξεγέρσεις για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο αποτελούν προϊόν προηγούμενων μαζικών κινητοποιήσεων. Και καμιά κινητοποίηση δεν μπορεί να οδηγηθεί σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ χωρίς να έχει αιτήματα και στόχους!!!
Αιτήματα και στόχοι που συνενώνουν τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης και συσσώρευσης των εκρηκτικών λαϊκών υλών δημιουργούνται και οι οργανωτικοί μυώνες της λαϊκής εξέγερσης: Οι λαϊκές επιτροπές (οι ομάδες βάσης) του αγώνα που συνδέουν και συντονίζουν τα σκόρπια ρυάκια της λαϊκής οργής. Οι λαϊκές εξεγέρσεις δεν ξεπετάγονται έτσι ξαφνικά από το κεφάλι της Αθηνάς. Έχουν προηγηθεί έντονες κοινωνικές διεργασίες και συγκροτηθεί και τα ανάλογα «λαϊκά συμβούλια», έχουν προηγηθεί κινητοποιήσεις μαζικές, κινητοποιήσεις οι οποίες συσσωρεύουν και βαθαίνουν τα εύφλεκτα υλικά και φτάνουν στην ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
Γι αυτό η λαϊκή εξέγερση δεν μπορεί ΠΟΤΕ να στραφεί εναντίον της κοινωνίας και των πολιτών. Δεν μπορεί ΠΟΤΕ να υλοποιηθεί αν δεν εκφράζει τη συνολική ΟΡΓΗ της κοινωνίας. Όταν δηλαδή απομονώνεται ΠΟΛΙΤΙΚΑ από τα λαϊκά στρώματα όταν στρέφεται εναντίον του λαού.
Να γιατί μια «λαϊκή εξέγερση δεν μπορεί να καταστρέφει, να καίει ό,τι βρει και να λεηλατεί τους πάντες. ΜΙΑ λαϊκή εξέγερση είναι τυφώνας με ασπίδα το σύνολο της κοινωνίας. Είναι ένας χείμαρρος με κοίτη και όχι κάτι σκόρπιο που ξεχειλίζει και καταστρέφει αδιακρίτως τους πάντες και τα πάντα.
Πού είδαν όλοι αυτοί αυτά τα ΜΑΖΙΚΑ και αυτό-οργανωμένα χαρακτηριστικά της λαϊκής εξέγερσης στους σχεδιασμένους και επιλεγμένους στόχους των εμπρησμών, των καταστροφών και της πλιατσικολογίας;
Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός υπόκοσμος συκοφαντεί, από σκοπιμότητα, δόλο, αλλά και ασχετοσύνη την έννοια της λαϊκής εξέγερσης. Όλα τα ανεγκέφαλα και άκαπνα παπαγαλάκια, με όλη τη κομπάζουσα ηλιθιότητά τους, εμφανίζονται σαν «προφέσορες» της κοινωνικής και πολιτικής επιστήμης και της ιστορίας των λαϊκών αγώνων…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θάλεια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 11:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανοίξτε το taxalia για την αποκάλυψη
ΕΔΩ
:

http://taxalia.blogspot.com/2008/12/blog-post_3485.html


Αποκαλυπτικό! από τον Αύγουστο οργάνωναν τις ταραχές

Γιατί η κυρία Διαμαντοπούλου δεν μας αποκαλύπτει αυτά που συμφώνησαν στην τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Bildeberg; Μήπως ξέρει ότι η γραμμή του ιδρύματος Soros ήταν η αποσταθεροποίηση και οι ταραχές με απώτερο στόχο την πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή και απλά δεν προφητεύει αλλά εκτελεί ξένες εντολές; Αποκλείεται να μην χρησιμοποιήθηκε κεντρικός σχεδιασμός για τις εξεγέρσεις που οργανώθηκαν μέσα σε δύο ώρες σε όλη την Ελλάδα. Αρκεί να μπείτε σε σελίδες πιτσιρικάδων του ΣΥΡΙΖΑ που στο hi5 οργάνωναν τις καταλήψεις από τον Αύγουστο!!! Παραθέτω απόσπασμα επώνυμο που γράφτηκε στις 20 Αυγούστου 2008!!!: http://www.hi5.com/friend/group/2430995--13545421--0--0--2--Eniaia%2BLykeia%2BKaterinhs--Kat--topic-html?offset=0
Επιστροφή στην κορυφή
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 11:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να σας πω εγώ γιατί δεν αντιδρά όπως πρέπει το Κ.Κ.Ε.

Είναι απασχολημένο. Με τη στρατολόγηση μεταναστών.

Η αριστερά είναι αυτοκαταστροφική. Και στην Ελλάδα και διεθνώς.
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 12:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.newsblog.gr/


Ο κουρνιαχτός και τα παπαγαλάκια

Μέσα σε όλα αυτά τα τραγικά που ζούμε τις τελευταίες ώρες να’σου ξανά και κάναν την εμφάνισή τους οι πολυπράγμωνες λάτρεις του τηλεοπτικού φακού και του εαυτού τους. Με την ίδια ευκολία που έκαναν το “ρεπορτάζ” (ο Θεός να το κάνει) τους για το Βατοπαίδι, για το ”Σάμινα”, για τις φωτιές στην Πελοπόννησο, για τον πόλεμο στην Γεωργία, βγαίνουν και μιλούν και σχολιάζουν όσα συμβαίνουν τώρα. Οι παντογνώστες και οι φωστήρες του ελληνικού τηλεοπτικού συστήματος. Να μας μιλούν για κοινωνική- λαϊκή εξέγερση. Πού την είδατε κύριοι; Οι εξεγέρσεις για τις οποίες μιλάτε έχουν στόχο. Έχουν ως κεντρικό νόημα μία ιδέα πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτήν που μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Τολμούν και συγκρίνουν το σήμερα με την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Είμαστε ή μάλλον είσαστε με τα καλά σας; Σοβαρολογείτε; Με τις λογικές σας ακροβασίες θα μας πείσετε στο τέλος ότι το πλιάτσικο στο κατάστημα του εμποράκου είναι πράξη επίτευξης κοινωνικής ισότητας και αναδιανομής του πλούτου. Έχω καταγράψει και “τύπους” - δεν θέλω να πω δημοσιογράφους γιατί δεν είναι - οι οποίοι αφρισμένοι στην κυριολεξία και με τα σάλια να φεύγουν από το στόμα τους κάνουν και πολιτική πάνω από τις φωτιές και τις σπασμένες βιτρίνες. Μα πόσο μακάκες είστε τέλος πάντων; Θεωρείτε ότι προσφέρετε ενημέρωση; Θεωρείτε ότι έτσι επιτελείτε έργο; Δεν μπορείτε έστω για μία φορά στη ζωή σας να κάνετε τη δουλειά σας ή το λειτούργημα όπως θέλετε να λέτε; Αλλά έτσι είναι. Όταν τα ίδια τα κανάλια για να πουλήσουν λίγα νουμεράκια τηλεθέασης παραπάνω, έχουν εφαρμόσει το σύστημα της παρουσίασης “δημοσιογράφων” με κομματικές ταυτότητες, το σύστημα παρουσίασης όπου “δημοσιογράφος” συμπεριφέρεται ως εκπρόσωπος κόμματος, το σύστημα παρουσίασης όπου “δημοσιογράφος” ρωτά με γουρλωμένα μάτια από τη θεατρινίστικη οργή που αισθάνεται “τί κάνετε Υπουργέ για αυτό?” και μετά θα πιεί μαζί του καφέ στο Κολωνάκι, είμασταν σίγουροι ότι δεν μπορούμε να δούμε τίποτε παραπάνω. Και όμως. Η ίδια η ζωή, το σήμερα, μας διεύψεσε. Αντικειμενική ενημέρωση και κουραφέξαλα. Θα πείτε ρε τίποτε για τους καθηγητές που πήραν οι ίδιοι τους μαθητές τους στο Λαγκαδά και τους πήγαν πορεία διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα? Θα πείτε τίποτε για αυτούς που την ώρα που καιγόταν το μαγαζί με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας έμπαιναν μέσα και έπαιρναν το εμπόρευμα. Αι σιχτήρ με τη μικροπολιτική σας και τα μικροσυμφέροντα σας. Δεν μας ενδιαφέρουν. Ενημέρωση ζητάμε, χωρίς κραυγές. Χωρίς να λέει ο ένας στον άλλο δημοσιογράφο: “είδες τί κάνει η Κυβέρνησή σου;” και ο άλλος να απαντά “σου θυμίζω όταν εσείς ήσασταν Κυβέρνηση…”. Τί λέτε μωρέ; Από πότε κάνατε τη δημοσιογραφία κομματική προέκταση. Πείτε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, τις θέσεις. Μη μας μεταφέρετε την κομματική σας γραμμή, όπως σας τη δώσαν νωρίτερα στο κινητό σας ή σας τη στείλαν live με sms (το είδαμε και αυτό). Και επιτέλους σταματήστε να μεταφέρετε ότι πληροφορία σας έρχετε χωρίς πρώτα να την έχετε διπλο-τριπλο-επιβεβαιώσει. Στον αγώνα σας για την πρωτιά και τα νουμεράκια έχετε κάνει τα πάντα έναν αχταρμά και πατάτε κυριολεκτικά επί πτωμάτων. Των δικών μας πτωμάτων.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με αφορμή την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του 15χρονου Αλέξη από έναν απαίδευτο ειδικό φρουρό η Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας έγιναν άνω κάτω. Οπωσδήποτε όμως αυτοί που έσπαγαν, έκαιγαν και πέταγαν μάρμαρα και τσιμέντα χωρίς αύριο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ οι μπαχαλάκηδες, οι αυτοαποκαλούμενοι ''αντιεξουσιαστές'' των βορείων προαστείων και οι (όπως αποδείχτηκε) ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Ανάμεσά τους ήταν και μεσήλικες που έχουν φτάσει σε σημείο να μην έχουν να χάσουν τίποτε άλλο εκτός από την προσωπική τους ελευθερία, καθώς την αξιοπρέπεια τους την έχουν πάρει προ πολλού, έφηβοι που βλέπουν το μέλλον τους πιο σκοτεινό και από τα καρβουνιασμένα καταστήματα και αυτοκίνητα που αφήνουν πίσω τους, αλλά και ΑΝΗΛΙΚΟΙ που δεν μπορούν να λάβουν διαπαιδαγώγιση από την οικογένεια, γιατί τους γονείς του τους έχουν τεντώσει σαν λάστιχο για να ζήσουν με δυο δουλειές και το σχολείο μαζί με το κράτος δεν είναι σε θέση να δώσουν κάποια προοπτική και να εμφυσήσουν κάποιο όραμα για λαμπρό μέλλον ΚΑΙ ΕΤΣΙ πέφτουν στα δίχτυα του κάθε λογής ινστρούχτορα.

Αυτά που σπέρνετε ΑΧΡΗΣΤΟΙ πολιτκάντηδες τόσα χρόνια, ΑΥΤΑ θερίζουμε τώρα!

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

____________________________
apergospastis.pblogs.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 4:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
καλα ο Αλαβανος θα μας στειλει.. Μα, να συγκρινει υον ΚΟΜΝΗΝΟ με τον Αλεξη? ο Κομνηνος επεσε για την Δημοκρατια, κουβαλώντας τραυματιες. Ελεος, με την πολιτικη καπηλεια.. τους σιχαίνομαι τους πολιτικους και αυτο που οικοδομησαν..
Επιστροφή στην κορυφή
Δωριεύς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ιδού η λαϊκή εξέγερση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιδού η "λαϊκή εξέγερση" και η γροθιά στο στόμα ενάντια σε όσους καμώνονται πως ο απλός κόσμος είναι με το μέρος των τρομοκρατών (προσωπικά, εγώ έτσι προτιμώ να τους χαρακτηρίζω για να μην σπιλώνονται άδικα και κάποιοι ιδεολόγοι). Ωρίστε, λοιπόν, τι θα υπερασπιστεί ο απλός κόσμος όταν αποφασίζει να φτύσει κατάμουτρα τα βδελυρά φερέφωνα προβοκατόρων και ψευδοαντιεξουσιαστών από την Εκάλη, το Κολωνάκι και το Ψυχικό που θέλουν να τον χειραγωγήσουν:

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_9118.html

ΩΡΑ

"Απίστευτες σκηνές στην πάτρα...απλός κόσμος πέρναει μπροστά από τους αστυνομικούς και πετάει τις πέτρες πίσω στους κουκουλοφόρους φωνάζοντας ''ντου'' και άλλα συνθήματα!...και στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι πίσω από την διμοιρία για να προστατευτεί."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Αυτή τη στιγμή στη Πάτρα Πολίτες κυνηγάνε μπροστά από τους αστυνομικούς του κουκουλοφόρους και οι αστυνομικοί κοιτάνε!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"

Φίλος από το Περιστέρι, παλιός αγωνιστής, ένα πράγμα μου είπε σήμερα το πρωί: ας κοπιάσουν οι ψευτοεπαναστάτες από το τσαρδί μου, και θα τους δείξω εγώ τι σημαίνει επανάσταση...
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 09, 2008 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα πιόνια πάνω στην σκακιέρα σχηματίζουν "ρουά ματ"




Ο Γιωργάκης έχει διαταχθεί να τηρήσει σιωπή. Γιατί είναι η αρχιδωσιλογική αλητεία που έχει διαταχθεί να καθαρίσει το παιχνίδι. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό και με την μαυραγοριτική ωμότητά της ζητά "εκλογές" και μιλά για "επιτακτική αλλαγή κυβέρνησης": την ίδια στιγμή που πατρονάρει και συντονίζει τον παρακρατικό "επαναστατικό" υπόνομο.

Όμως, για κακή μοίρα της ταγματασφαλίτικης αλητείας, "αλλαγή κυβέρνησης" και "εκλογές" δεν συμβαδίζουν με "επανάσταση" και "αντι-Εξουσία".




Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΙΝΕΙ - ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
το ξέρουν κι οι πέτρες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο "Τρωκτικό"
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_1126.html

έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες όπου φαίνεται ανάγλυφος όλος ο μηχανισμός των "δημοσιοϋπαλληλικών" "σκοτεινών διαδρόμων"...

Να μην αναρωτιέται μετά ο κόσμος ούτε να περιμένει να τον σώσουν από εκεί που περιμένει...


ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ θα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 8:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Aυτό που λέτε ως αυτοοργάνωση μπορεί να έχει συνταγματική καλυψη.
Ενα από τα πιο διάσημα άρθρα του Συντάγματος προδικτατορικά ήταν το άρθρο 114 που έγραφε "η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".
Το άρθρο αυτό συμπληρώθηκε μεταδικτατορικά με τη φράση "δικαιουμένων και ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΝΩΝ να το υπερασπίσουν".
Είναι προφανές ότι εκδηλώνεται προσπάθεια κατάλυσης του Συντάγματος και άρα κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να βγει στους δρόμους εναντίον των αναρχικών για να το υπερασπίσει.
Ακόμη και αν αμφισβητήσει κάποιος ότι απειλείται η ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι καταστρατηγείται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας με τους εμπρησμούς εκατοντάδων μαγαζιών.
Ως αριστεροί μπορεί να μη δέχεσθε το δικαιωμα της ιδιοκτησίας.Ωστόσο αποτελεί μία ακλόνητη βάση για τη νομιμότητα δράσης κατά των αναρχικών ότι κι αν λένε τα κανάλια.Επίσης αποτελεί πολύ καλό επιχείρημα απέναντι στα ξένα δίκτυα (BBC,CNN) που διάκεινται ευνοικά στους ταραξίες.Κανείς Αγγλος ή Αμερικανός θεατής δεν μπορεί να πεισθεί ότι έχουν άδικο άνθρωποι που υπερασπίζονται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
Αφού αυτοί το παίζουν αριστεροί παίξτε το και εσείς δεξιοί.Πεστε σε όσους θέλουν να κατέβουν ενάντια στους αναρχικούς ότι με βάση το άρθρο "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων" κατεβαίνουν για να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία,το Σύνταγμα και το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 9:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Πολίτες ή "πολίτες"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δωριεύς έγραψε:
...ΩΡΑ

"Απίστευτες σκηνές στην πάτρα...απλός κόσμος πέρναει μπροστά από τους αστυνομικούς και πετάει τις πέτρες πίσω στους κουκουλοφόρους φωνάζοντας ''ντου'' και άλλα συνθήματα!...και στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι πίσω από την διμοιρία για να προστατευτεί."...


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά ακριβώς έκανε άλλωτε Η ΕΠΕΝ (πέτρες στους αναρχικούς και μετά πίσω από τα ΜΑΤ). Στα γεγονότα με τον Καλτεζά, έξω από το Πολυτεχνείο, το 1985. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Κάτι ειπώθηκε περί "Χρυσής Αυγής" στα τελευταία νέα...Τι γνωρίζομε σχετικά; (Όχι πως δεν θα την επικαλούνταν, ούτως ή άλλως, τη "Χρυσή Αυγή", προκειμένου να αμαυρώσουν ενδεχόμενες Λαίκές αντιδράσεις, αλλά δεν πρέπει να ρισκάρουμε να δώσουμε και τροφή στις συκοφαντίες τους!)

Ευχής έργον θα ήταν αν έπαιρναν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους. Αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ακροδεξιοί μπράβοι. Είμαστε βέβαιοι τι ήταν αυτοί της Πάτρας; Πολλά λέγονται...

Επίσης, από την πλευρά των Κομμουνιστών, οι πολίτες που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, είναι ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. Όχι οι μαγαζάτορες. Και αν οι τελευταίοι κατέβουν στους δρόμους, το μόνο αποδεκτό είναι να κατέβουν ως σύμμαχοι και συνεπικουρούντες των Εργατών. Όχι ως μαχητικοί υπέρμαχοι της ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ! Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε πολλά και διάφορα, αρνητικά τα περισσότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 75

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τη αυτή ημέρα η Αθήνα εν πυρί τελειούται ...
Ντροπή. Αυτό που έγινε προχθές στην Ελλάδα ήταν απαράδεκτο.
Οι δημοσιογράφοι, το ονόμασαν «λαϊκή οργή». Ήταν όμως? Και αν ήταν αυτό ποιός το δημιούργησε, ποιός το καλλιέργησε και ποιός το πυροδότησε?
Πιστεύω ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες: α) Να είναι όντως λαϊκή οργή ή β) Να είναι τεχνητή η κρίση αυτή.

Αν ήταν λαϊκή οργή (που δεν ήταν) ντροπή τους που ξέσπασαν στις πλάτες άλλων.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι παρόλη την οικονομική κρίση, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για αυτό που έγινε εχθές το φέρουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι της παρακμής και απαισιοδοξολογίας. Αυτοί είναι που καθημερινά φωνάζουν, «ακρίβεια», «κρίση», «ανίκανη κυβέρνηση», «διαφθορά».
Αυτοί που απαξίωσαν το δικαστικό λειτούργημα
Αυτοί που καταρρακώνουν το θεσμό της Ορθοδοξίας.
Αυτοί που επιτίθενται στην Αστυνομία, στην πολιτεία.
Αυτοί που υποστηρίζουν τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους, τους άθεους, τους μασόνους.
Δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ στήριγμα στον κόσμο.
Δεν δίνουν καμία ελπίδα, φέρνουν τη μιζέρια, την καταστροφή, την μαυρίλα της ψυχής τους.
"Ουαί την γήν και την θάλασσαν οτι κατέβη ο διάβολος προς υμας έχων θυμόν μεγαν, ειδως οτι ολίγον καιρόν έχει"
Όταν δεν αφήνετε ΚΑΜΙΑ αξία όρθια, όταν κανένα ιδανικό δεν είναι αρκετά «προοδευτικό» για σας, δαιμονισμένοι κάφροι, πως θα βγουν σωστοί άνθρωποι από την κοινωνία μας?
Νομίζετε ότι το Σύμβολο της Πίστεως λέει «Πιστεύω εις ένα Ευρώ…?» σιχαμένοι δούλοι του χρήματος?
Νομίζετε ότι είστε υπεράνω των πάντων.
Νομίζετε ότι δεν θα πεθάνετε ποτέ.
Νομίζετε ότι τα παιδιά σας, επειδή έχετε λεφτά, δεν κινδυνεύουν από τίποτα.

Πόσο πλανεμένοι είστε…. Και για το κεφάλι σας δεν μας ενδιαφέρει, αλλά ΑΦΗΣΤΕ τον κόσμο ήσυχο!!
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ λαμόγια να μας λέτε ότι δεν έχουμε λεφτά να βγάλουμε το μήνα.
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ δαίμονες να μας λέτε σε τι να πιστεύουμε.
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ παλιοψεύτες να μας λέτε τι να σκεφτόμαστε.
Εσείς που ζείτε χωρίς να συνεισφέρετε ΤΙΠΟΤΑ στην βελτίωση της κοινωνίας, που τρέφεστε με το ψέμα, το μίσος, την οργή, την απελπισία, τη μιζέρια του κόσμου.
Εσείς που ζείτε ΜΟΝΟ για να διαπράττετε ΚΑΙ τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα μαζί.
Εσείς είστε που πυροδοτείτε τέτοια γεγονότα και μετά μιλάτε και από επάνω.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΙΑ!!!

Γυρίστε πίσω στα Τάρταρα καλικάντζαροι.(Αν και εδώ που είστε, ακόμα πριονίζετε το δέντρο που στηρίζει τον κόσμο). Μην περιμένετε τα Θεοφάνεια…..

http://greecewatch.wordpress.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πολίτες ή "πολίτες"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φιλύποπτος έγραψε:
Δωριεύς έγραψε:
...ΩΡΑ

"Απίστευτες σκηνές στην πάτρα...απλός κόσμος πέρναει μπροστά από τους αστυνομικούς και πετάει τις πέτρες πίσω στους κουκουλοφόρους φωνάζοντας ''ντου'' και άλλα συνθήματα!...και στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι πίσω από την διμοιρία για να προστατευτεί."...


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά ακριβώς έκανε άλλωτε Η ΕΠΕΝ (πέτρες στους αναρχικούς και μετά πίσω από τα ΜΑΤ). Στα γεγονότα με τον Καλτεζά, έξω από το Πολυτεχνείο, το 1985. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Κάτι ειπώθηκε περί "Χρυσής Αυγής" στα τελευταία νέα...Τι γνωρίζομε σχετικά; (Όχι πως δεν θα την επικαλούνταν, ούτως ή άλλως, τη "Χρυσή Αυγή", προκειμένου να αμαυρώσουν ενδεχόμενες Λαίκές αντιδράσεις, αλλά δεν πρέπει να ρισκάρουμε να δώσουμε και τροφή στις συκοφαντίες τους!)

Ευχής έργον θα ήταν αν έπαιρναν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους. Αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ακροδεξιοί μπράβοι. Είμαστε βέβαιοι τι ήταν αυτοί της Πάτρας; Πολλά λέγονται...

Επίσης, από την πλευρά των Κομμουνιστών, οι πολίτες που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, είναι ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. Όχι οι μαγαζάτορες. Και αν οι τελευταίοι κατέβουν στους δρόμους, το μόνο αποδεκτό είναι να κατέβουν ως σύμμαχοι και συνεπικουρούντες των Εργατών. Όχι ως μαχητικοί υπέρμαχοι της ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ! Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε πολλά και διάφορα, αρνητικά τα περισσότερα.


Φίλε Φιλύποπτε, το Κ.Κ.Ε. είναι εγκλωβισμένο δυστυχώς στην αέναη ακινησία του δογματισμού του.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το άλλο γεγονός δεν έχω να σου απαντήσω με βεβαιότητα κάτι. Ίσως οι πολίτες να ήταν αγανακτισμένοι ίσως και τραμπούκοι της ακροδεξιάς, αλλά μήπως απεναντί τους είχαν λαϊκούς αγωνιστές;

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκάτσια στην προβοκάτσια. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ έγραψε:
Φίλε Φιλύποπτε, το Κ.Κ.Ε. είναι εγκλωβισμένο δυστυχώς στην αέναη ακινησία του δογματισμού του.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το άλλο γεγονός δεν έχω να σου απαντήσω με βεβαιότητα κάτι. Ίσως οι πολίτες να ήταν αγανακτισμένοι ίσως και τραμπούκοι της ακροδεξιάς, αλλά μήπως απεναντί τους είχαν λαϊκούς αγωνιστές;



Οπωσδήποτε απέναντί τους είχαν, αν όχι αποκλειστικά και μόνο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, οπωσδήποτε μία κατάσταση που τη χρησιμοποιούσαν προβοκάτορες και ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

Αλλά το αν ήταν αγανακτισμένμοι πολίτες με το αν ήταν ακροδεξιοί τραμπούκοι (ή αν ήταν πολίτες τους οποίους είχαν παρασύρει ακροδεξιοί) διαφέρουν περισσότερο από ό,τι το άσπρο με το μαύρο.

Γνήσια εξεγερμένοι πολιτες που επιθυμούν να αντισταθούν στις νεοταξικές προβοκάτσιες είναι ό,τι το καλύτερο στην τρέχουσα κατάσταση. Αλλά αυτοί θα κατεδίωκαν ΚΑΙ τους Χρυσαυγίτες, όχι λιγώτερο από τους κουκουλοφόρους χαφιέδες. Γιατί και οι μεν και οι δε είναι εχθροί τους και εντεταγμέμνοι στο ίδιο σχέδιο προβοκάτσιας και υπονόμευσης της εν δυνάμει Λαϊκής Αντίστασης.

Αν ήταν ακροδεξιοί, τότε η δράση τους ήταν μέρος της όλης σκηνοθεσίας.

Αν ήταν πολίτες (μικροϊδιοκτήτες, μικρομαγαζάτορες) που παρασύρθηκαν από ακροδεξιούς, αυτό είναι το ΧΕΙΡΙΣΤΟ δυνατό ενδεχόμενο. Διότι είναι μία πρώτη εκδήλωση μίας κατάστασης όπου οι μικροαστοί εξεγείρονται κατά του κινήματος της νεολαίας. Οι ακροδεξιοί δεν θα τους παρέσυραν λέγοντάς τους: "Πάμε να χτυπήσουμε τους χαφιέδες!" αλλά "Πάμε να χτυπήσουμε τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!". Και θα ταύτιζαν τους τελευταίους με τους Φοιτητές και Μαθητές που σαφώς εξεγείρονται αυτή τη στιγμή, αν και τελείως ανοργάνωτα.

Ανησυχητικό το φαινόμενο στην Κομοτηνή, δείχνει να ταιριάζει με το τελευταίο αυτό σενάριο: "Αγανακτισμένοι πολίτες" χτύπησαν φοιτητική πορεία (ΑΝ αληθεύει η είδηση).
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες