Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 7:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ξανα εδω

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=946232#946232

ο @ ειναι ο γνωστος κλοουν του διαδικτίου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ιντυμεντια αθενς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΛΛΟ INTYMEDIA .

http://stop-indymedia.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Ραμπινοβιτς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 12:47 am    Θέμα δημοσίευσης: ποτε τροσκας ποτε αναρχας ποτε μαυρος ποτε ασπρος ποτε μπλε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ο @ ο αηδιασμενος ,ο πρακτωρ του Σορος 666,ο ...ο αντιναζι ειναι ολοι ο γνωστος κλοουν του διαδικτιου.



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=945025
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 2:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΔΩ!!!ΑΠΕΙΛΕΣ!!!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=946864#946864
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 10:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ασφαλίτικες αλλοιώσεις της ιστορίας

Κάθε είδους εγκάθετος, ασφαλίτης και προβοκάτορας αλλοιώνει την ιστορία και εκτοξεύει ατεκμηρίωτους υπαινιγμούς, υπονοούμενα και ωμές βλακώδεις, συχνά, συκοφαντίες.
Έχουμε ακούσει κατά καιρούς από τους αρουραίους των βόθρων και τους «υπερεπαναστάτες» του ΙΝΤΥ με τα κρυμμένα πρόσωπα, τα πιο απίθανα πράγματα. Χωρίς πρόσωπο και χωρίς ιστορία λιθοβολούν και απειλούν οποιονδήποτε δεν χωράει στο καχεκτικό τους σαρκίο: Ο ζήλος των εγκάθετων είναι πάντα υπερβολικός στη σπίλωση και στο ρόλο που τους έχει ανατεθεί.
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και να αντικρούσουν μια άποψη, να δείξουν συγκεκριμένα το λάθος, το αντικομμουνιστικό ή το «φασιστικό» της άποψης, αναλώνονται σε θορυβώδεις αφορισμούς και συκοφαντίες. Τα κενά δοχεία κάνουν πολύ θόρυβο, ιδιαίτερα τα εγκάθετα και προβοκατόρικα μυαλά.
Ένα είναι το όπλο τους: Το ψέμα και η συκοφαντία.
Όποιος αντέξει και διαβάσει τους λυσσώδεις αλαλαγμούς τους θα το αντιληφθεί αμέσως.
Συγκεκριμένα εδώ η ψευτιά τους είναι γλοιώδης και πολλαπλή.
Πριν από τις εκδόσεις «Νέοι Στόχοι» υπήρξαν μια σειρά αριστεροί εκδοτικοί οίκοι στην Αθήνα και βιβλιοπωλεία: Κάλβος, Στοχαστής, Κείμενα, «Εκδόσεις 70», «Διεθνής Επικαιρότητα», και άλλα, όπως ο παλιός οίκος Αναγνωστίδη που κυκλοφορούσε τα μαρξιστικά βιβλία που είχε εκδώσει προχουντικά. Επίσης εκείνη την περίοδο κάνανε την «επανάστασή» τους και κάποιοι διανοούμενοι με τα «18 Κείμενα»!!!!
Μέσα σε αυτό το σπάσιμο της χουντικής τρομοκρατίας και της έξαρσης του μαρξιστικού βιβλίου εντάσσεται και ο εκδοτικός οίκος «Νέοι Στόχοι».
Η ιστορία είναι γνωστή και καταγεγραμμένη, αρκετά ικανοποιητικά στο βιβλίο του Λουκά Αξελού: «Η διακίνηση των ιδεών στα χρόνια της Χούντας».
Όπως και τα δημοσιεύματα άφθονα του «Ελεύθερου Κόσμου», της «Πολιτείας» και άλλων χουντικών εντύπων που προέτρεπαν τη Χούντα να κλείσει την μαρξιστική επιδημία, τον Τσε (που κυκλοφορούσε και αυτός), καθώς και τους Νέους Στόχους.
Μια ιστορική αποτίμηση κάνει και το παρακάτω κείμενο του «Πάνου», ο οποίος, καθώς φαίνεται γνωρίζει τα της περιόδου εκείνης.
Τόσο ψεύτες και συκοφάντες της αγωνιστικής, αντιστασιακής πνευματικής δουλειάς της χουντικής περιόδου, είναι οι συκοφάντες και τα παπαγαλάκια του Σόρος.
Θέλουν ΟΧΙ απλώς να σβήσουν την αγωνιστική ιστορία της χουντικής περιόδου, αλλά και να τη συκοφαντήσουν.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ…








Για τον "πράκτορα" και τον "rdr"
από Πάνος193 4:24πμ, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008


«1) Όσον για τον Θύμιο, του χρειάζεται ένα καλό ξεβράκωμα , για τον βρώμικο ρόλο που παίζει όλα αυτα τα χρόνια (χαρακτηριστικό είναι ότι είχε το μόνο "αριστερό" βιβλιοπωλίο που λειτουργούσε κανονικά τον καιρό της δικτατορίας).

2) Είναι το "αριστερό" εκείνο έντυπο το οποίο όχι μόνο δεν έκλεισε επί χούντας, αλλά ήταν και είναι ακόμα ένα είδος Ελεύθερου Κόσμου. Αν αγόραζες ΕΚ ή κανένα ρεσαλταρισμένο κωλόχαρτο ήσουν ασφαλής. Αν όμως έκανες τη βλακεία να αγοράσεις την ελάχιστα "διαφορετική" εφημερίδα (νεα για παράδειγμα), σε τρία λεπτά ο περιπτεράς έδινε αμέσως σήμα για τον κομμουνιστικό κίνδυνο ο οποίος απειλούσε την εθνοσωτηριο και τη χώρα...»


1) Δεν ξέρω τι εννοείς «αριστερό βιβλιοπωλείο», αν δηλαδή εννοείς βιβλιοπωλείο που το είχε αριστερός, ή βιβλιοπωλείο που είχε αριστερά βιβλία. Αν εννοείς το πρώτο, στην Ιπποκράτους είχε ανοίξει βιβλιοπωλείο ο Γλέζος όταν γύρισε από την εξορία. Στο βιβλιοπωλείο αυτό, το μόνο που δεν έβρισκες ήταν αριστερά βιβλία. (Μπορεί, βέβαια, να μη θεωρείς το Γλέζο αριστερό και θα συμφωνούσα τελείως μαζί σου). Αν εννοείς το δεύτερο, σε πληροφορώ ότι μετά από 8 μήνες περίπου από την επιβολή της δικτατορίας, η χούντα άφησε σιγά-σιγά όλα τα αριστερά βιβλία να κυκλοφορούν ελεύθερα. Την αρχή έκανε ο Αναγνωστίδης στην Ακαδημίας, στην αρχή τα είχε μέσα στο βιβλιοπωλείο και μετά τα έβγαλε στη βιτρίνα. Όχι μόνο κυκλοφορούσαν όλες οι παλιές εκδόσεις αριστερών βιβλίων, αλλά γίνονταν και καινούργιες, π.χ. το Κόκκινο Βιβλίο του Μάο, βιβλία του Τσε, του Κάστρο, μέχρι και του Μαριγκέλα για τους αντάρτες πόλεων, που έδινε οδηγίες πώς να φτιάχνεις βόμβες μολότοφ κλπ.
2) Δεν ξέρω σε ποιο «αριστερό» έντυπο αναφέρεται ο «rdr», πάντως δε νομίζω ότι κυκλοφορούσε κανένα έντυπο «Ρεσάλτο» επί χούντας, ούτε και «Στόχος». Υπήρχε ένα περιοδικό «Νέοι Στόχοι», από το 70 νομίζω, και ήταν καθαρά τροτσκιστικό. Όσο για τα περί περιπτεράδων που σε κάρφωναν γιατί αγόραζες ΝΕΑ, δεν είναι έτσι. Η χούντα εφάρμοζε προληπτική λογοκρισία κι έτσι δεν είχε κανένα λόγο να συλλαμβάνει κάποιον που αγόραζε εφημερίδα λογοκριμένη. Αυτό που λέει ο «rdr» γινόταν προχουντικά στην περίοδο της καραμανλοκρατίας, όταν αγόραζες την ΑΥΓΗ, που ήταν το μόνο αριστερό έντυπο που κυκλοφορούσε. Λένε ότι η Ασφάλεια πήγαινε στους περιπτεράδες και ζητούσε να καρφώσουν, γι’ αυτό οι αριστεροί απέφευγαν να αγοράζουν εφημερίδα από τη γειτονιά τους, όπου τους ήξερε ο περιπτεράς!
Από φασιστικά έντυπα, εκτός από τον Ελεύθερο Κόσμο, κυκλοφορούσε η 4η Αυγούστου του πατέρα Πλεύρη, που έκανε κριτική στη χούντα γιατί είχε αφήσει ασύδοτους τους «δημοκράτες» να αλωνίζουν στο δημόσιο, και έβριζε συνεχώς τη δημοκρατία που την έλεγε «δημοκρατουρία». Νομίζω ότι τα έβαζε με τη χούντα και για το ότι έγλυφε τους Αμερικάνους και θεωρούσε τη χούντα εθνικά ανάξια.



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παραλείπουν, επίσης τις πολλαπλές διώξεις που είχε υποστεί ο Θύμιος με τα κυνηγητά εναντίον των βιβλίων, από τη χήρα του Πουλιόπιουλου η οποία είχε καταδικάσει τον ίδιο τον Πουλιόπουλο και είχε περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο του Σάββα Κωσταντόπουλου.
Παραλείπουν ακόμα ότι οι Νέοι Στόχοι κλείσανε πραξικοπηματικά με έφοδο της ΕΣΑ.
Αυτά, όμως, μπορεί να μην τα γνωρίζουν οι ανιστόρητοι και οι άκπνοι με τα κρυμμένα πρόσωπα...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατοχικός και σύγχρονος δωσιλογισμός




Τα τραμπουκοειδή της ασφάλειας απειλούν και επιδεικνύουν το "ήθος" και το επίπεδο της "ιδεολογικής" τους κατάρτησης. Με την ίδια παρακρατική τακτική που ανάκαθεν στοχοποιούσαν τους αριστερούς, τώρα για ακόμη ισχυρότερο άλλοθι και χαριν των "αντιεθνικιστών" επιδιώξεων του Αυτοκρατορικού Υπερεθνικισμού, στοχοποιούν από την ανάποδη. Οι ίδιοι, αταλάντευτοι δωσίλογοι των ξένων, επί εβδομήντα ολόκληρα χρόνια τώρα: με τους γερμανούς, άγγλους, αμερικάνους. Μια ζωή αμετακίνητοι και αμετανόητοι. Και ξετραχηλωμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι με την παρακρατική αυθάδεια και αλητεία δεν αξίζει ούτε να ανταπαντάς ούτε να αναμετρείσαι. Η θηριωδία των ασφαλιτών, των κάθε λογής τραμπουκοειδών και επιστρατευμένων, έχει τις πλάτες του Κράτους και αποθρασύνεται από την υποκίνηση και την κάλυψη αυτού του Κράτους. Εσύ είσαι ο ελέφαντας, ο "φασίστας" κλπ. και ο άλλος θα υμνηθεί από τον "αντικαπιταλιστή" Κοντομηνά, τον κύριο Λαζόπουλο ή θα δώσει μια πολύ "εναλλακτική" συνέντευξη στον κο Στάυρο Θεοδωράκη και το Λαμπρακιστάν. Αυτό και μόνο αποκαλύπτει θαυμάσια την ταξική φύση και το κίνητρο της κάθε πλευράς. Η απλή κρίση δεν έχει εξοριστεί ακόμη.


Εγώ θα σταθώ ωστόσο, στην τσιγγουνιά, στον καρμοίρικο ερασιτεχνισμό του Σόρος.

Ένα μοιραίο λάθος, όταν διατάσσεσαι να στοχοποιήσεις και να σπιλώσεις, είναι να ομαδοποιήσεις. Την στιγμή που, ακριβώς αντίθετα, πρέπει να διαιρέσεις και να απομονώσεις.
Το "φασιστοειδή του Ρεσάλτο και του ΚΚΕ" μόνο ερασιτέχνης αντικομμουνιστικός προβοκάτορας θα μπορούσε να συλλάβει, και τέτοιο αθεράπευτο κρετινισμό έχουν τα ασφαλίτικα δισεγγονάκια των κατοχικών Μπουραντάδων: ο ασφαλίτικος κρετινισμός και αντικομμουνισμός είναι ο πιο απροκάλυπτος.

Το ολέθριο σφάλμα της ασφαλίτικης αναίδειας είναι να αγνοήσει το γεγονός ότι από την εποχή που θαυματούργησαν τα κονσερβοκούτια κι έπειτα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ το Παρακράτος ξαναβρήκε το θράσος να επιτεθεί ΜΕΤΩΠΙΚΑ στο ΚΚΕ. Το κόμμα αυτό, έχει έναν τρομερό αντιχαφιεδίστικο μηχανισμό και έχει κατορθώσει με πολύ αίμα και πάλη να καταστήσει απόρθητα τα όριά του στον άμεσο και αυθάδη ασφαλίτικο τραμπουκισμό. Όταν λοιπόν οργανώνεις την παρακρατική προβοκάτσια σου, αποτελεί παράκρουση φασιστικής φρενίτιδας και αντιεπαγγελματικό παραλογισμό να ονομάζεις και να διακρίνεις "ομοειδή" στοιχεία δημιουργώντας ένα σύνολο που στην γκοτζαμανική αλητεία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μέτωπο. Όταν στοχοποιείς απομονώνεις και διαιρείς, δεν επιτίθεσαι ανοικτά προς όλους όσους αφιονίζουν το αντικομμουνιστικό ταπεινό σου ένστικτο.

Και κυρίως φροντίζεις μέχρι τέλους να συγκαλύψεις τον αντικομμουνισμό σου, ή έστω να μην τον αναδείξης σε όλη του την νοσηρή έκταση. Εξίσου σημαντικό είναι να μην καρφώσεις την εκσυγχρονιστική καταβολή και διαπλοκή σου μιλώντας για "κακό" παπανδρεϊκό πασόκ, και υποννοώντας ένα "καλό" εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του "αντιτρομοκρατικού" Χρυσοχοΐδη.


Με τέτοια περίσσεια τραμπουκικής παράκρουσης το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να φωτιστεί δραματικά το παρακρατικό ανάγλυφο των ενεργούμενων που σιώπησαν ηχηρά σε τόσες και τόσες εξίσου ωμές δολοφονίες της Εκσυγχρονιστικής Μπατσοκρατίας, σε τόσα και τόσα σπασμένα κεφάλια λιμενεργατών, συνταξιούχων, απολυμένων, στους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς και καρκινιάσματα των Βαλκανίων, στην τρομολαγνία και χαφιεδοϋστερία του υποτακτικού της CIA κου Χρυσοχοΐδη, στις δίκες παρωδίες, στα τελευταίας τεχνολογίας μέσα απόσπασης ομολογίας, στην θεοποίηση της ρουφιανιάς και της παρακολούθησης και τόσα άλλα που ο κατοχικός δωσιλογισμός, αναμφίβολα πιο άμεσος και ειλικρινής, ωχριούσε να εφαρμόσει στο μένος της υπεράσπισης των ναζιστικών προϊσταμένων του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ρεσαλτο, προσεχε!
αυτοι ειναι πραγματικα επικινδυνοι..
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 11:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Kαθεστωτικά τσιράκια των Αμερικανών, η τρομοκρατία σας δεν μάς φοβίζει! Όταν δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε επιχειρηματολογώντας καταφεύγετε στην βία. Αυτό έκαναν και οι ναζί. Έστελναν τα τάγματα εφόδου ή έστηναν διάφορες προβοκάτσιες(φωτιά στο Ράϊχσταγ) για να ξεκαθαρίσουν τους αντιπάλους τους.

Χαίρομαι επιτέλους που ότι λέγαμε τόσο καιρό για εσάς, μάς το επιβεβαιώνετε με τον καλύτερο τρόπο. Σκέφτεστε και δράτε δηλαδή ως γνήσιοι φασίστες. Τα τάγματα εφόδου και οι μελανοχίτωνες του Μουσολίνι βρίσκουν άξιους συνεχιστές.

Ξέρετε όμως κάτι; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
. Και δεν σας φοβόμαστε γιατί εμείς πορευόμαστε κάτω από τον ηλιόλουστο, φωτεινό ουρανό της Ελλάδας και της ελευθερίας. Εσείς έρπετε μέσα στην λάσπη και στα λαγούμια του φασισμού, του δωσιλογισμού και της τρομοκρατίας. Να πια είναι η διαφορά μας. Εμείς είμαστε στο φως, εσείς στο σκοτάδι. Εμείς δεν φοράμε κουκούλες, δεν πετάμε μολότωφ.
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 11:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή τώρα μελέτησα καλύτερα τις δημοσιεύσεις των φαιστακίων στο Ιντυ, θα προσθέσω το εξής.

Νομίζετε, φιλαράκια ότι μάς διαβάζουν τόσο λίγοι; Είστε βέβαιοι; Ορκίζεστε;

Τότε γιατί τα αφεντικά σας σάς έβαλαν να μάς απειλείτε ανοιχτά;

Μήπως δεν σάς ενοχλούν οι θέσεις μας μόνο, αλλά και η τάχιστη διάδοση τους; Θα σάς περάσει.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 17, 2008 6:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα μέσα των προβοκατόρων

Οι προβοκάτορες έχουν λυσσάξει εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Μας εστάλει, σήμερα Τετάρτη, το παρακάτω κείμενο για δημοσίευση, το οποίο δεν εγκρίθηκε, συνεπώς δεν δημοσιεύτηκε ΠΟΤΕ.
Αυτό αποδεικνύεται από το αποδεικτικό της προέγκρισης, το οποίο παραθέτουμε στο τέλος:
«Τετ Δεκ 17, 2008 12:26 pm Θέμα: Έγκριση Δημοσιεύσης 19144 .Υπάρχει νέα Δημοσίευση που περιμένει έγκριση από συντονιστή.»
Ο προβοκατορίσκος που μας απέστειλε το κείμενο, το αναδημοσιεύσει στο indymedia και στο «Πολιτικό καφενείο» και δεν ξέρουμε πού αλλού.
Χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία της δημοσίευσης στο ΡΕΣΑΛΤΟ, τα οποία θα είχε αν το κείμενο είχε εγκριθεί και δημοσιευθεί.

Και ταυτόχρονα ψεύδεται ασυστόλως, όταν ισχυρίζεται ότι ήταν στο ΡΕΣΑΛΤΟ δημοσιευμένο εδώ και δύο ημέρες!!!

Αυτά είναι τα μέσα και το «ήθος» των εγκάθετων: Ψεύδη, συκοφαντίες, ύβρεις, απειλές και τρομοκρατία…
Διαβάστε το κείμενο του προβοκάτορα :




http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=948212#948212



Σιχαμερό κείμενο από το Ρεσάλτο!!!!


από Δεν έχουν το θεό τους! 2:22πμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

(Τροποποιήθηκε 12:35μμ, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008)
ΣΟ μην το σβήσεις! Άσε να βλέπει ο κόσμος τι φασίστες είναι!
Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε αυτούσιο στην ιστοσελίδα του φόρουμ του Ρεσάλτο και παρέμεινε για περίπου δύο μέρες μέχρι να αποσυρθεί ενώ είχαν αρχίσει να δέχονται κράξιμο από επισκέπτες! Ευτυχώς το έσωσα γιατί δεν προλάβαινα να το διαβάσω εκείνη τη στιγμή που το βρήκα. Το αναδημοσιεύω με αηδία αλλά και με την ελπίδα ότι θα λυθούν οι αυταπάτες σε πολλούς που επιμένουν να θεωρούν το Ρεσάλτο ως αριστερό περιοδικό...


Όλοι αυτοί που εξυμνούν την "μεγαλειώδη" απολίτικη "εξέγερση" κάποιων πλουσιόπαιδων των Εξαρχείων και έχουν αγιοποιήσει τον αδικοχαμένο νεαρό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο λησμονούν κάποια βασικά πράγματα. Πρώτον, ξεχνούν ότι οι εξεγέρσεις δεν γίνονται από αυτούς που έχουν τα προς το ζην. Εξαθλιωμένοι είναι αυτοί που τις κάνουν και αδιαμφισβήτητος μάρτυρας αυτού η ίδια η ιστορία! Τα βολεμένα παιδιά του Παλαιού Ψυχικού, όπως ο άτυχος νέος, που συχνάζουν στα Εξάρχεια, όπως όλοι γνωρίζουμε, προσποιούνται τους επαναστάτες καίγοντας αυτοκίνητα, πολύ φτηνότερα προφανώς από τα Jeep με τα οποία έρχονται οι ίδιοι στα Εξάρχεια και τα παρκάρουν λίγο πιο πάνω στην Ιπποκράτους για να μην κινδυνεύουν από την... εμπρηστική μανία των ομοίων τους! Δεύτερον, ουδέποτε αναρωτήθηκαν αν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, ακόμα και αυτοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, ζουν με μισθό πολύ μικρότερο από το δικό τους (για να ακριβολογούμε, το μισθό των γονιών τους, γιατί οι ίδιοι σαν γνήσιοι "επαναστάτες" που είναι αποκλείεται να δουλεύουν)! Μήπως τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ είναι ένα είδος σύγχρονου προλεταριάτου, ενδεχομένως και λούμπεν, το οποίο οι αφ' υψηλού "επαναστάτες" των Εξαρχείων αρνούνται να δουν και να αφουγκραστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες του;

Σε τελευταία ανάλυση, με τις έννοιες της "αριστεράς" και της "προοδευτικότητας" να επαναπροσδιορίζονται διαρκώς, τίθεται ο ακόλουθος προβληματισμός.... Ποιος είναι περισσότερο προοδευτικός, ο βολεμένος αναρχικός που καίει την ελληνική σημαία και δίνει άλλοθι στις επιδιώξεις της Νέας Τάξης για εποικισμό της Ελλάδας με αλλοδαπούς φωνάζοντας "Είμαστε όλοι μετανάστες", ή ο μεροκαματιάρης άνδρας των ΜΑΤ, που έστω και με στρεβλό τρόπο, παραμένει προσκολλημένος σε αξίες όπως το έθνος και η ορθόδοξη πίστη, αξίες που η Νέα Τάξη προσπαθεί να ξεριζώσει με κάθε τρόπο;


Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ και της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ



Τετ Δεκ 17, 2008 12:26 pm Θέμα: Έγκριση Δημοσιεύσης 19144 Υπάρχει νέα Δημοσίευση που περιμένει έγκριση από συντονιστή.
Για προεπισκόπιση της Δημοσιεύσης πατήστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19144#19144
Για να εγκρίνετε αυτή τη Δημοσίευση πατήστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19144&app_p=19144#19144

Ακολουθεί προεπισκόπιση του μηνύματος.
----------------------------
Όλοι αυτοί που εξυμνούν την &quot;μεγαλειώδη&quot; απολίτικη &quot;εξέγερση&quot; κάποιων πλουσιόπαιδων των Εξαρχείων και έχουν αγιοποιήσει τον αδικοχαμένο νεαρό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο λησμονούν κάποια βασικά πράγματα. Πρώτον, ξεχνούν ότι οι εξεγέρσεις δεν γίνονται από αυτούς που έχουν τα προς το ζην. Εξαθλιωμένοι είναι αυτοί που τις κάνουν και αδιαμφισβήτητος μάρτυρας αυτού η ίδια η ιστορία! Τα βολεμένα παιδιά του Παλαιού Ψυχικού, όπως ο άτυχος νέος, που συχνάζουν στα Εξάρχεια, όπως όλοι γνωρίζουμε, προσποιούνται τους επαναστάτες καίγοντας αυτοκίνητα, πολύ φτηνότερα προφανώς από τα Jeep με τα οποία έρχονται οι ίδιοι στα Εξάρχεια και τα παρκάρουν λίγο πιο πάνω στην Ιπποκράτους για να μην κινδυνεύουν από την... εμπρηστική μανία των ομοίων τους! Δεύτερον, ουδέποτε αναρωτήθηκαν αν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, ακόμα και αυτοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, ζουν με μισθό πολύ μικρότερο από το δικό τους (για να ακριβολογούμε, το μισθό των γονιών τους, γιατί οι ίδιοι σαν γνήσιοι &quot;επαναστάτες&quot; που είναι αποκλείεται να δουλεύουν)! Μήπως τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ είναι ένα είδος σύγχρονου προλεταριάτου, ενδεχομένως και λούμπεν, το οποίο οι αφ' υψηλού &quot;επαναστάτες&quot; των Εξαρχείων αρνούνται να δουν και να αφουγκραστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες του;

Σε τελευταία ανάλυση, με τις έννοιες της &quot;αριστεράς&quot; και της &quot;προοδευτικότητας&quot; να επαναπροσδιορίζονται διαρκώς, τίθεται ο ακόλουθος προβληματισμός.... Ποιος είναι περισσότερο προοδευτικός, ο βολεμένος αναρχικός που καίει την ελληνική σημαία και δίνει άλλοθι στις επιδιώξεις της Νέας Τάξης για εποικισμό της Ελλάδας με αλλοδαπούς φωνάζοντας &quot;Είμαστε όλοι μετανάστες&quot;, ή ο μεροκαματιάρης άνδρας των ΜΑΤ, που έστω και με στρεβλό τρόπο, παραμένει προσκολλημένος σε αξίες όπως το έθνος και η ορθόδοξη πίστη, αξίες που η Νέα Τάξη προσπαθεί να ξεριζώσει με κάθε τρόπο;



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ριχαρντ φον σωμεριτεν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 18, 2008 7:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
αριστερα η ''αριστερα'' και ιndymedia γωνια?


Αλιευοντας στο δικτυο απο το blog macedonia-greece.blogspot.com παραθετω το κειμενο αυτο αυτολεξει για προβληματισμο. Δεκάδες "αριστερές οργανώσεις", δεκάδες αναρχικές οργανώσεις. Πληθώρα προπαγανδιστικού υλικού, άμεση επαφή με media και mainstream επικοινωνιακά δίκτυα. Αυτή είναι η εικόνα της αριστερής «επαναστατικής» δράσης σήμερα. Πραγματικά φαίνεται ότι οι άνθρωποι σφύζουν από ενέργεια, ταλέντο και δράση. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Μήπως πρόκειται απλά για πληρωμένους «ακτιβιστές» των οποίων το επάγγελμα είναι η επανάσταση; Και μήπως μαζί με τον μισθό τους αναλαμβάνουν και κάποιες άλλες υποχρεώσεις; Το θέμα της χρηματοδότησης του ακροαριστερού χώρου είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερης έρευνας και σίγουρα δεν μπορεί να αναλυθεί σε ένα άρθρο όπως αυτό. Χρειάζονται βιβλία και έρευνες αρκετών ετών, για να αποκαλυφθεί πλήρης η αλήθεια. Αλλά φαίνεται πως οι «παγκοσμιοποιημένοι» αριστεροί είναι πλέον τόσο σίγουροι για τους εαυτούς τους που δεν φροντίζουν να καλύπτουν τα ίχνη τους, ούτε καν στο διαδίκτυο, την μεγαλύτερη σήμερα πηγή πληροφοριών. Θα προσπαθήσουμε σε μερικές συνέχειες να δώσουμε μια ιδέα για το πώς δουλεύει το σύστημα αυτό το οποίο χρηματοδοτεί, με πόρους οι οποίοι είναι αβέβαιης προέλευσης, όλες αυτές τις ακροαριστερές – αναρχικές οργανώσεις. Σαν πρώτο μέρος και λόγω της δημοσιότητας που πήρε τις τελευταίες ημέρες μετά τα γεγονότα στο πολυτεχνείο θα αναφερθούμε στο indymedia.

Indymedia Αθηνών Τo indymedia όπως ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε είναι η κύρια έκφραση των ακροαριστερών – αναρχικών κύκλων στην χώρα μας μέσω του διαδικτύου. Κατά δήλωσή τους αποτελούν «ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων ανεξάρτητης ενημέρωσης-αντιπληροφόρησης . Ξεκίνησε στο Σηάτλ το 1999 ως προσπάθεια για την διαφορετική και ενεργή κάλυψη των διαδηλώσεων ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (Π.Ο.Ε.-W.T.O.) . Στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε διάφορες χώρες και πόλεις , με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή την στιγμή πάνω από 60 τέτοια κέντρα σε όλο τον πλανήτη και πολλά άλλα ετοιμάζονται να λειτουργήσουν» και «Τα Indymedia είναι ένα ανοιχτό , μη ιεραρχικό και με οριζόντια οργάνωση δίκτυο που σε αντίθεση με τα θεσμικά Μ.Μ.Ε. δεν λειτουργεί με κίνητρο το κέρδος . Δεν ήρθαμε να αντικαταστήσουμε τα θεσμικά Μ.Μ.Ε. ή να καλύψουμε τα κενά τους . Δεν επιθυμούμε καμία σχέση και συνδιαλλαγή μαζί τους». Στην ουσία λοιπόν το site αυτό λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου αλλά και διαφημιστής των αναρχικών στην Ελλάδα, με εκτενείς προσβάσεις, παρόλα τα περί αντιθέτου λεγόμενα εξ’ αυτών, σε ιδιαίτερα δημοφιλή ΜΜΕ, με mainstream δημοσιογράφους να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του και με συμπαράσταση μη κυβερνητικών οργανώσεων αλλά και διαφόρων καπιταλιστικών κύκλων που στηρίζουν την προσπάθειά τους αυτή. Στην Ελλάδα ιδιαίτερη ιδιάζουσες είναι και οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει και με μεγαλοεκδότες – διαπλεκόμενους, μέσω της Eλευθεροτυπίας, μισθωτοί υπάλληλοι της οποίας ασχολούνται ιδιαίτερα και με την λειτουργία του indymedia.

Τα λεγόμενά τους περί ανεξαρτησίας και αυτονομίας όμως έρχονται να διαψεύσουν αποκαλύψεις σχετικά με την χρηματοδότησή τους. Η οποία φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τους δικούς τους πόρους, αλλά στηρίζεται σε κύκλους που στηρίζουν την παγκοσμιοποίηση αλλα και εμπλέκονται με μυστικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα την CIA. Ο κύριος χρηματοδότης του διεθνούς δικτύου των indymedia είναι ο γνωστός σε όλους κύριος SOROS, ο οποίος τόσο προσωπικά όσο και μέσω κάποιων φιλανθρωπικών του οργανισμών φροντίζει να ενισχύει όλα αυτά τα ακροαριστερά – αναρχικά δίκτυα πληροφόρησης. Και για να μην νομίζουν κάποιοι, ότι βασιζόμαστε απλά σε φήμες, ακολουθούν νούμερα. Νούμερα όμως τα οποία με κανέναν τρόπο δεν μας εξηγούν πως διαχειρίζονταν τα χρήματα που λάμβαναν τα ανα τον κόσμο indymedia. Κύριος, αλλά σίγουρα όχι μοναδικός χρηματοδότης, φαίνεται πως είναι ο γνωστός «φιλάνθρωπος» κ. Σόρος. Τον κ. Σόρο φαίνεται πως βοηθούν στις «φιλανθρωπίες» του και άλλοι αμερικανοί εκατομμυριούχοι, όπως οι ιδιοκτήτες της εταιρειας realnetworks.com . «Εισοδήματα»

Ο κ. Soros το 1999, χρονιά ιδρύσεως των indymedia δώρισε σε αυτά το ποσό των 70.000 δολλαρίων για να καλύψουν τις τότε διαδηλώσεις στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Αυτή από ότι φαίνεται ήταν η αρχή μιας επωφελούς συνεργασίας των ακροαριστερών με τον μεγαλοκαπιταλιστή Σόρος. Το 2000 ο κ. Σόρος έδωσε ακόμα 10.000 δολλάρια στο indymedia κάποιας πολιτείας των ΗΠΑ, προκειμένου αυτό να καλύψει τις εκδηλώσεις του Δημοκρατικού κόμματος στην περιοχή. Μπορεί κάποιος βέβαια να πει ότι δεν είναι δα και τόσο μεγάλα τα ποσά. Αυτά τα ποσά όμως δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Μέσω ενός λαβυρίνθου, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, μη κυβερνητικών οργανώσεων, και ιδρυμάτων τα indymedia διασφαλίζουν μια συνεχή ροή χρημάτων, τα οποία βέβαια δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να διασφαλίσουν τη λειτουργία του indymedia, αλλά προφανώς και για να χρηματοδοτηθούν και άλλες δραστηριότητες του αριστερίστικου – αναρχικού χώρου.

Το 1999, λίγο καιρό μετά τις διαδηλώσεις στο Σιάτλ, το «μη κερδοσκοπικό ίδρυμα» με την επωνυμία “ Soros's Open Society” δίνει στο “ Tides Foundation”, επίσης «μη κερδοσκοπικό ίδρυμα», δύο δωρεές αξίας 393.000 δολαρίων. Με τη σειρά του το ίδρυμα “Tides Foundation” αποφασίζει να δωρίσει στον επίσης «μη κερδοσκοπικό οργανισμό» Indymedia 376.000 δολάρια. Πραγματικά άξια συγχαρητηρίων η αρμονική αυτή συνεργασία μεταξύ όλων αυτών των οργανώσεων. Τώρα τα 17.000 δολάρια διαφορά μάλλον θα χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τα μέλη του “Tides Foundation”. Κατά τα επόμενα χρόνια η συνεργασία αυτή επεκτείνεται...

Ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί ένα ακόμη ίδρυμα. Το “Tactical Media Found” το οποίο χρηματοδοτεί διάφορα projects των ανά τoν κόσμο “Indymedia” ιδιαίτερα σε τεχνολογικούς τομείς, προσφέροντας υπολογιστές αλλά και μετρητά για την καλύτερη οργάνωση και υποστήριξη, των κατά τα άλλα «ανεξάρτητων» αυτών κέντρων ενημέρωσης. Η έμφαση δίνεται αυτή τη φορά εκτός ΗΠΑ, κυρίως στην Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη. Αποθήκες στις ΗΠΑ είναι γεμάτες με υπολογιστές που στέλνονται σε διάφορες χώρες. Ακόμα τεχνικοί ταξιδεύουν και στήνουν servers σε όλη τη γη. Η παγκοσμιοποίηση κάνει καλά τη δουλειά της. Μέσω του τελευταίου αυτού project μεθοδεύεται ουσιαστικά και η μετατροπή των indymedia από απλά site –forums στο διαδίκτυο, σε κέντρικούς οργανωτές συνασπισμών μεταξύ διαφόρων αριστερών κομμάτων και αναρχικών οργανώσεων στις περιοχές που αυτά εδρεύουν. Μάλλον για εκεί προορίζεται το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

Η χρηματοδότηση αυτή από έναν άνθρωπο, του οποίου η συνεργασία τόσο με την CIA όσο και με άλλες μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, όσο και η αποσταθεροποιητική δράση του σε όλο κόσμο, και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές των Βαλκανίων αλλά και της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, είναι τοις πάσοι γνωστή προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Οι ανεξέλεγκτες αυτές οργανώσεις, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Πρόκειται απλά για κάποιους αριστερούς ή πρόκειται για πιόνια των «παγκοσμιοποιημένων» που θέλουν να επιβάλλουν τις ιδέες τους και τα συμφέροντα τους;

Aνακοίνωση του Indymedia Θεσσαλονίκης για την διαπλοκή των indymedia

"Ζητήματα όπως η σχέση των imc με εταιρικά-εμπορευματικά αλλά και εναλλακτικά media, οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης, γενικότερα η συνδιαλλαγή των "αντι-καπιταλιστικών" imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο., η διάσταση των ρόλων δημοσιογράφου-διαδηλωτή, οι σχέσεις άτυπης ιεραρχίας, είναι ορισμένα πεδία αιχμής στα οποία διαφωνούμε με το σύνολο σχεδόν των imc της Ευρώπης. Από την άνοιξη λοιπόν του 2002 έως σήμερα δεν έχουμε καμία ουσιαστική επαφή με αλλά imc "

Ανακοίνωση του Indymedia Αργεντινής για τον ίδιο λόγο : "Πρώτα απ' όλα, εκτιμάμε πολύ την πρωτοβουλία των συντρόφων μας να φέρουν υπολογιστές στη χώρα μας….Παρ’ όλα αυτά, κάποιος είπε πως θα έβαζαν όλους τους υπολογιστές σε ένα κοντέινερ και θα τους έστελναν με ένα καράβι που θα φτάσει εδώ κάποια μέρα….Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος. Η διευκρίνηση της κατάστασης μας ήρθε από τη γη (συγκεκριμένα τη Παταγωνία, από την οποία ο Soros αγόρασε σχεδόν τη μισή) και τα γελάδια (θα ξέρετε πως είμαστε μια χώρα γελαδιών και ο Soros έχει περίπου 85,000 κεφάλια). Είχαμε μια απίστευτη συζήτηση! Όλα τα γελάδια μαζί, όλοι οι κόκκοι της γης και όλος ο αέρας της Παταγωνίας έκλαψαν μονομιάς, καθώς θυμήθηκαν τους δέκα Βολιβιανούς αδερφούς μας που πέθαναν χτίζοντας εμπορικά κέντρα στην Αργεντινή, ιδιοκτησίας του αριστεριστή Soros, γιατί εξαναγκάστηκαν να δουλέψουν υπό συνθήκες απόλυτα παράνομες …"
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες