Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘύμιοςΈνταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 7:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ


Είναι γνωστά τα καθεστωτικά τεχνάσματα της φίμωσης του Λόγου: Οι διώξεις μέσω των δικαστικών αγωγών.
Αυτή η καθεστωτική φιλοσοφία που έχει γίνει «βιομηχανία» σήμερα και τείνει να πάρει καθολικό χαρακτήρα είναι από τις πλέον δόλιες και μακάβριες γκριμάτσες κατά της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής. Δεν αποσκοπεί σε καμία διαλεύκανση, έστω και αυτών των τυπικών αστικών αληθειών, παρά μόνο στην φίμωση και εξόντωση των αδυνάτων και ενοχλητικών φωνών.
Υποθέσεις που εφάπτονται της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής δεν μπορούν να κρίνονται από τους μηχανισμούς του κράτους. Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της δημοκρατίας (ακόμα και της αστικής). Είναι, συνακόλουθα, σύμπτωμα εξουσιαστικού, καθεστωτικού εκτραχηλισμού να παρακάμπτει κάποιος ακόμα και το Ποινικό Δίκαιο και να σε διώκει, μέσω των δικαστικών αγωγών. Αυτή, πλέον είναι η πιο ακραία μορφή της φίμωσης του Λόγου.
Σε αυτή την ακραία, καθεστωτική μορφή της φίμωσης κατέφυγε δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας», μιας εφημερίδας που δήθεν κτυπά τη φιλοσοφία και τη λογική των αγωγών.
Η δημοσιογράφος είναι η Γεωργία Δάμα. Το μόνο μέσον άμυνας που βρήκε δεν ήταν ο λόγος, το επιχείρημα, η πολιτική καταγγελία και απόδειξη κ.λπ, αλλά το εδώλιο της δικαστικής δίωξης, μέσω του ύπουλου τεχνάσματος της αγωγής.
Φαίνεται ότι η κυρία αυτή, ανέλαβε να παίξει το ρόλο του «λαγού», μια και οι «Ιοί» ή η ίδια η «Ε», δεν θέλουν να εμφανίζονται εραστές των δικαστικών μέτρων…
Μας έκανε, λοιπόν, η κυρία αυτή αγωγή γιατί τη συκοφαντήσαμε, ισχυρίζεται, για συνέντευξή της που είχε πάρει από αγωνιστή της Χαμάς.
Το σχετικό λινκ είναι εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3141Απαστράπτουν οι πολιτικοί λόγοι της δίωξης και η εμπαθής τύφλωση εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Και ο πλέον ανυποψίαστος θα αντιληφθεί ότι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: να φιμωθεί το ΡΕΣΑΛΤΟ, πάση θυσία και να υλοποιηθεί το σύνθημα του indymedia: «Τσακίστε το ΡΕΣΑΛΤΟ».
Ματαιοπονούν!!!

Ας δείξουμε, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, τους λόγους της πολιτικής δίωξης και εκδίκησης.

Πρώτη Παρατήρηση.
Την καταγγελία για τη συνέντευξη «μαϊμού», τις ανακρίβειες που περιείχε και την πολιτική που εξυπηρετούσε, δεν την έκανε κανένας χρήστης του φόρουμ ΡΕΣΑΛΤΟ.
Τις καταγγελίες αυτές τις έκανε άλλος δικτυακός χώρος: Ο Σίβυλλα, ο οποίος δεν είναι αγνώστων στοιχείων.
Τις καταγγελίες τις αναπαρήγαγαν πολλοί ιστοχώροι…
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ δεν είχε γραφτεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ με την πρώτη καταγγελία.
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ αναρτήθηκε στο ΤΕΛΟΣ, με πιστή αναπαραγωγή όλων όσων είχαν δημοσιευτεί:
α). Συνέντευξη της Γεωργίας Δάμα στην «Ε»
β). Καταγγελία Σίβυλλα.
γ) Απάντηση της Δάμα στο Σίβυλλα.
δ). Ακόμα σκληρότερη ανταπάντηση του Σίβυλλα, η οποία έμεινε αναπάντητη.
Η κυρία Γεωργία Δάμα τα «καταπίνει» όλα αυτά και διώκει ΜΟΝΟ το ΡΕΣΑΛΤΟ!!!
Διώκει το ΡΕΣΑΛΤΟ, δίχως να έχει στείλει στο ΡΕΣΑΛΤΟ την παραμικρή διάψευση και το σπουδαιότερο, παρακάμπτοντας το ουσιώδες: Ότι ο χρήστης του ΡΕΣΑΛΤΟ απλώς προέβη στην αναπαραγωγή των όσων είχαν γραφτεί.
Η κυρία Δάμα δεν έχει απαντήσει ακόμα στις πολύ συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες καταγγελίες του Σίβυλλα.
Η «ευθιξία» της κυρίας θίχτηκε από την αναπαραγωγή και όχι από την πηγή των καταγγελιών!!!
Ο πολιτικός στόχος της δίωξης γίνεται ολοφάνερος…

Παρατήρηση δεύτερη. Δεν αρκείται όμως σε αυτά η «ευαίσθητη» κυρία. Μπερδεύει και άλλα ζητήματα για να επιβεβαιώσει τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης του ΡΕΣΑΛΤΟ (το τυφλό μίσος αποκαλύπτει τα κίνητρα).
Θυμήθηκε, λοιπόν και τον Άγιο Παντελεήμονα. Μόνο που κανένας αρθρογράφος δεν ασχολήθηκε τότε με την κυρία. Η κριτική ήταν εναντίον της «Ε» και της δολερής παρουσίασης των γεγονότων του Αγ. Παντελεήμονα. Έρχεται, λοιπόν, αναδρομικά η Γεωργία Δάμα να υπερασπιστεί την «Ε». Σιώπησε η εφημερίδα που δέχτηκε τη σκληρή κριτική και ανέλαβε η δημοσιογράφος να μας στείλει στο εδώλιο για αυτά που γράφαμε για την «Ε» και τους «Ιούς»!!!
Τα γραφτά μας και τότε, όπως πάντα ήταν πολιτικά και τεκμηριωμένα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του ΑΓ. Παντελεήμονα. Και ήταν αυτό ακριβώς που στηλιτεύσαμε: Ότι η «Ε» έπνιξε κυριολεκτικά την αλήθεια των γεγονότων…
Η Αναφορά της κ. Δάμα στον Άγιο Παντελεήμονα αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον πολιτικό και αντιδημοκρατικό τρόπο της δίωξής μας…

Παρατήρηση τρίτη.
Γράφει στη συνέντευξη της στην «Ε», η κυρία Δάμα:
«Συναντηθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της παλαιστινιακής πόλης Ράφα…»
Μετά από την καταγγελία ότι δεν υπάρχει τέτοιο νοσοκομείο, στην αγωγή εναντίον μας, δεν αναφέρει το Νοσοκομείο. Αλλά με στυλό πάνω στην αγωγή και σφραγίδα παραποιεί την συνέντευξή της. Γράφει στην αγωγή: «Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο Ράφας».!!!
Ομολογεί, η ίδια εδώ, την «γκάφα» της και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες.
Χωρίς ακόμα να έχει δημόσια, από τις στήλες της εφημερίδας, διορθώσει τα γραφόμενά της στη συνέντευξη.
Ένα μικρό δείγμα μόνο που δείχνει τη δημοσιογραφική της αξιοπιστία και εντιμότητα…

Παρατήρηση Τέταρτη: Η κ. Δάμα στην αγωγή της εναντίον μας επιδίδεται και σε πολλές άλλες ταχυδακτυλουργίες και παραποιήσεις: Τα γνωστά τεχνάσματα της καθεστωτικής, εξουσιαστικής δημοσιογραφίας η οποία αδυνατώντας να απαντήσει σε οτιδήποτε και παρακάμπτοντας τα «συγκεκριμένα» (αυτά που ο Σίβυλλα καταγγέλλει με στοιχεία), καταφεύγει σε χοντροκομμένες αλλοιώσεις των γεγονότων, των ονομάτων και των πραγμάτων.
Αυτά, όμως έχουμε χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο (τότε θα δικαστούμε) να τα αναπτύξουμε. Έχουμε πολλά ακόμα να αποκαλύψουμε. Άλλοι τρέμουν τις αποκαλύψεις και όχι εμείς…

Τελευταία παρατήρηση. Η κ. Δάμα ζητάει από εμένα 1.000.000 ευρώ και την προσωπική μου κράτηση ενός έτους!!!
Και προσέξτε και αυτό: «Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να παραλείψει στο μέλλον κάθε συκοφαντική τοποθέτηση (και η κριτική ή η αποκάλυψη είναι συκοφαντία για την κυρία) ή σχόλιο σε βάρος μου…»

Ζητάει δηλαδή να μου απαγορευτεί και οποιοδήποτε σχόλιο!!!
Αυτή είναι η φιλοσοφία της ολοκληρωτικής φίμωσης…
Και αποδεικνύει περίτρανα τον τρόμο της απέναντι σε οποιαδήποτε κριτική, ακόμα και σε μορφή σχολίων…
Αν όλα αυτά δεν στοιχειοθετούν μια λυσσαλέα και τυφλή πολιτική δίωξη εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι συνιστούν;

ΟΛΟΙ πρέπει να αντιδράσουν.
Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, μας αφορά όλους.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αριστείδης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 8:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ώστε έτσι. Εκεί που μας χρωστούσανε μας ζητάνε και τα ρέστα. Πρόκειται για δίωξη με πολιτικά κριτήρια με σκοπό τη φίμωσή σας (μας). Δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη και γίνεται μόνο για εκφοβισμό. Περιττό να τονίσω ότι τάσσομαι στο πλευρό σας, όπως και ο κάθε νοήμων δημοκράτης-πατριώτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 9:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάντα η τυφλή λύσσα εναντίον του αντιπάλου Λόγου και ο αυθάδης καθεστωτικός ηγεμονισμός σε οδηγεί σε οδυνηρά ξεγυμνώματα.
ΟΣΟ ισχυροί και αν είναι οι μηχανισμοί εξουσίας και παραπληροφόρησης δεν μπορούν να τα βάλλουν με την «οργή» του λόγου που εκφραζεται σήμερα μέσα από το ιντερνέτ και κυρίως δεν μπορούν να τα βάλλουν με συλλογικότητες που έχουν θυσιάσει τα πάντα για τις ιδέες τους.
Οι άμοιροι δεν μπορούν να καταλάβουν τούτο το απλό: Ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα: Ούτε φυλακές, ούτε αγωγές. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια και το κυριότερο: αψηφούμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τους ποικίλους διώκτες και τους περιγελούμε. Έχουμε μάθει να πολεμάμε και να μην καταθέτουμε τα όπλα.
Ο πόλεμος αυτός, αυτούς που θα κτυπήσει και θα εξευτελίσει είναι τους διώκτες. Το πληροφοριακό υλικό και οι αποκαλύψεις που θα υπάρξουν θα είναι καταλυτικές…

Ο «Φάκελος» εγκαινιάζεται με τα γραφτά του «ΤΑΧΑΛΙΑ».


http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_3584.html

Κάθε μέρα και πιό χαμηλά η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ! Απίστευτη μετεξέλιξη της εφημερίδας

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ "ΑΛΗΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ".... Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ...ελευθεροτυπίας.

Πόσο γελοίο ηχεί στα αυτιά σας, να ακούτε από δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας, να λέει στον blogger, "θα σε τυλίξω σε μια κόλα χαρτί, θα τα πούμε στα δικαστήρια ρε!".

Πώ,πω, ...θα γύρισε 10 φορές ανάποδα στον τάφο το κουφάρι του Κίτσου....

.....

Μήνυσε το ΡΕΣΑΛΤΟ. Εμείς τα’παμε εδώ:


http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_3584.html


To είδαμε κι αυτό: η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε ρόλο χαφιέ των μπάτσων! και αλλού....

http://taxalia.blogspot.com/2009/02/to_09.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο ΜπελαμήςΈνταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το θέμα το διάβασα μόλις τώρα. Είναι σημαντικό κι ελπίζω να μην έχει κακή εξέλιξη. Είμαι διαθέσιμος για κάθε είδους βοήθεια που θα μπορούσα να δώσω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 03, 2009 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
& εγώ μόλις τώρα διάβασα το θέμα & επειδή συμμετείχα στις συγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα,είμαι στη διάθεση σας.Σας έστειλα & σχετικό μήνυμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Νεοκοσμίτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 12:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρώτον, θα το βάλετε στο βιογραφικό σας. Γ.μάτη τιμή.
Δεύτερον, μην διανοηθείτε συμβιβασμό.
Τρίτον, διαδόστε το.

Μία απορία: Θα σχολιάσουν την κίνηση της δημοσιογράφου τους οι Τεγόπουλοι, μεγαλοδημοσιογράφοι της εφημερίδας, Τρίμης και Ιοί;
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 12:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η προσπάθεια φίμωσης από τα καθεστωτικά τσιράκια δεν θα περάσει. Θα μας βρούν όλες και όλους απέναντι τους. Οι Ελεύθερες φωνές ΔΕΝ θα φιμωθούν στα δικαστήρια του καθεστώτος. Οι μάσκες του παρακράτους πέφτουν επιτέλους. Οι εισαγγελείς όμως γιατί σιωπούν για τις παραπλανητικές διαφημίσεις της Ελευθεροτυπίας που μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα;

http://olympia.gr/2008/09/27/green_crystal/
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 7:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.greekalert.com/2009/03/blog-post_04.html

Κάποιοι στοχοποιούν και κάποιοι εκτελούν....

Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ
στην νεοταξική θολοκουλτουροδιανόηση της Ελλάδος υπάρχουν διακριτοί ρόλοι
υπάρχουν αυτοί που στοχοποιούν και αυτοί που εκτελούν...
εδώ και καιρό κάποιοι δημοσιογραφίσκοι είχαν λυσσάξει...
καίγεται η Αθήνα από τους ψευτοεπαναστάτες...φταίει το Ρεσάλτο
πέφτουν τα ποσοστά του Τσίπρα...τα βρήκε ο Παπανικολάου με τους ακροδεξιούς
σκοτώνουν οι Εβραίοι παιδάκια στην Παλαιστίνη...Εθνικό μέτωπο το Ρεσάλτο
έτσι είναι...
δεν δείχνουν με το δάχτυλο γιατί μάλλον τους έχει πει η μαμά τους πως δεν είναι καλό...και δείχνουν με την πένα τους.
Αν φοράνε κουκούλες δεν ξέρω...αλλά δεν είναι και απαραίτητο...
και στην κατοχή...δεν φόραγαν όλοι!
Τώρα βέβαια θα αναρωτηθεί κάνεις...χρησιμοποιούν πένα;
η σε πιο απλά Ελληνικά...γράφουν τίποτα δικό τους ή τους έρχονται τα πάντα σε δισκέτα;
ουδείς ξέρει...
το θέμα είναι πως κατά σύμπτωση οι περισσότεροι που έχουν την τιμή να συμπεριλαμβάνονται στην θεματολογία αυτών των κυρίων...καίγονται...διώκονται...
και όχι τίποτα άλλο...αλλά θα νομίζει κανείς πως όλα γίνονται με σχέδιο...
ή μήπως γίνονται;;;;;

*** Εννοείται πως είμαστε αλληλέγγυοι στο Ρεσάλτο
περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ
Είτε συμφωνεί κάποιος με τον τρόπο πολιτικής σκέψης του συγκεκριμένου περιοδικού είτε όχι
δεν μπορεί να αμφισβητήσει επουδενί την πατριωτική συνέπεια που το διακρίνει
και σε καιρούς δύσκολους για την πατρίδα μας είναι πολυτέλεια να ψάχνουμε αυτά τα λίγα που μας χωρίζουν αγνοώντας τα πολλά που μας ενώνουν...

Υ.Σ Μήνυμα προς τον ρουφιανάκο υπηρεσίας της γνωστής ομάδας των μαλκουτσοφόρων
την τελευταία ατάκα κοίτα μην και ξεχάσεις να την βάλεις στο λιβελογράφημα της Κυριακής...θα σε μαλώσω!
αν δεν είμασταν και εμείς πως θα βγάζατε βρε κουτό το παντεσπάνι σας;

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 7:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ


Η κυρία Δάμα ενώ προκλήθηκε από το Σίβυλλα, σιώπησε και κατέφυγε σε αγωγή εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ, στο οποίο, χρήστης του Φόρουμ, απλώς αναπαρήγαγε τις πολύ συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες καταγγελίες του Σίβυλλα.
Θα συνοψίσουμε τις καταγγελίες του Σίβυλλα:

ΠΡΩΤΟΝ.
Γράφει η κυρία Δάμα:
«Συναντηθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της παλαιστινιακής πόλης Ράφα…»
Την καταγγέλλει ο Σίβυλλα ότι τέτοιοι νοσοκομείο δεν υπάρχει.
Η Δημοσιογράφος που «κόπτεται» για την αλήθεια το βουλώνει. Δεν προσκομίζει ούτε ένα στοιχείο, ούτε μια υπογραφή εισόδου από το Νοσοκομείο.
Στην αγωγή, ωστόσο, που μας κάνει με πλάγιο τρόπο αλλάζει το Νοσοκομείο. Σε παραπομπή, γραμμένη με στυλό γράφει: «Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο Ράφα», δηλαδή αυτό που της υποδεικνύει ο Σίβυλλα ότι υπάρχει!!!
Ομολογεί την καραμπινάτη ανακρίβειά της (δεν γνώριζε ούτε το Νοσοκομείο που πήρε μια τόσο σημαντική συνέντευξη) και μας κάνει …αγωγή!!!
Η διεύθυνση της «Ελευθεροτυπίας» τι λέει; Τη βασική ευθύνη την έχει αυτή.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
Γράφει η κυρία Δάμα:
«Ο 28χρονος Αμπού Ζαμάλιμ κρατάει ένα Καλάσνικοφ τουλάχιστον 30 ετών. Δεν το αποχωρίστηκε ούτε στιγμή. Σηκώνει την κουκούλα, τη διπλώνει δείχνοντας το πρόσωπό του. Ανοίγει το φερμουάρ του μπουφάν. Στη μέση του δεμένη η ζώνη με τα πυρομαχικά…»
Την καταγγέλλει ο Σίβυλλα για χονδροειδές ψεύδος, διότι στα Νοσοκομεία απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς ο οπλισμός. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται και από τις ταμπέλες που είναι αναρτημένες και γράφουν ότι απαγορεύεται ο οπλισμός και τα οινοπνευματώδη.
Της ζητάει ο Σίβυλλα να αποδείξει πώς πέρασε τα οινοπνευματώδη ποτά από τους αυστηρότατους ελέγχους.
Και το σπουδαιότερο: Της προσάπτει την κατηγορία ότι αναπαράγει τη προπαγάνδα του Ισραήλ, μια προπαγάνδα που χρησιμοποιείται για τον βομβαρδισμό των Νοσοκομείων.
Ούτε σε αυτή την τεκμηριωμένη κατηγορία του Σίβυλλα δίνει καμιά απάντηση η «ευαίσθητη» εραστής της αλήθειας.
Εμείς λέμε: Η διεύθυνση της Εφημερίδας γιατί δεν απαντά; Αυτή φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

ΤΡΙΤΟΝ.
Γράφει η δημοσιογράφος: «…Πριν από 3 χρόνια επικρατούσαν οι συμμορίες που στήριξε η Χαμάς με την Παλαιστινιακή Αρχή. Η περιοχή ήταν ξέφραγο αμπέλι. Τους άρεσε μια γυναίκα, την απήγαγαν…»

Γράφει ο Σίβυλλα
: «Συμπτωματικά πάντα, αυτά περιγράφουν τα φυλλάδια της Μοσάντ. Πώς γίνεται να σας τα λέει μαχητής της Χαμάς; Κι εσείς δεν αναρωτηθήκατε, ή δεν ρωτήσατε πώς γίνεται ένας μαχητής της Χαμάς να συκοφαντεί την οργάνωσή του;
Λοιπόν, ένας μαχητής της Χαμάς σας λέει ότι η Χαμάς – εδώ έντεχνα βάζει στο ίδιο σακί όλους, και τον Αμπάς, τους «τρομοκράτες» Παλαιστίνιους -, που αρπάζουν γυναίκες;
Στρατιώτης κατηγορεί το στρατιωτικό σώμα που υπηρετεί και πληρώνει τον μισθό του.
Μαχητής της Χαμάς κατηγορεί την Χαμάς.
Εμάς μας βρωμάει ΠΟΛΥ, εσάς με την πολύχρονη δημοσιογραφική σας εμπειρία;»


Η διεύθυνση της εφημερίδας τι λέει πάνω σε όλα αυτά; Έχει τη βασική ευθύνη.

Και αγωγή γίνεται στο ΡΕΣΑΛΤΟ!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 8:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σ. Μπελαμή και όλους τους φίλους που συμπαρίστανται.
Να μην ανησυχούν.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο ΜπελαμήςΈνταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 11:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"...Απλώς μόνο αναπαρήγαγε την προπαγάνδα των "ισραηλινών, ναζιστικών γουρουνιών", ε;;;
Και η ανωνυμία της λασπολογίας, ανωνυμία.
Μέχρι όμως να σας έρθει η απανταχούσα, παλιοφασιστάκια!
Και μόνο για τον αντισημιτισμό σας, θα φάτε καλά, παλιοακροδεξιοί!
"


Αυτό είναι ένα σχόλιο που βρήκα δημοσιευμένο στη "Σίβυλλα". Το οποίο δεν ξέρω από πού προέρχεται αλλά επειδή ούτως ή άλλως θυμίζει παρόμοιες και ουκ ολίγες προειδοποιήσεις που ο καθένας μας έχει πάρει το αυτί του, πραγματικά προβληματίζει, έστω και συνειρμικά. Προβληματίζει την μερίδα του κόσμου που στο σύστημα αξιών της θεωρεί εκείνον που φριγανιάζει και πολτοποιεί παιδάκια τριών ετών όχι γουρούνι αλλά τιποτένιο σκουληκάκι. Οπότε αν "θα φάνε καλά" αυτοί που μιλάνε για ισραηλινά ναζιστικά γουρούνια, τότε τί θα πάθουν εκείνοι που μιλάνε για ισραηλινά, ναζιστικά, τιποτένια σκουληκάκια;
Να περιμένουμε κάποιον ίσως "ειδικό νόμο", αλά Γαλλία μεριά, αλά "έτσι κάνουν στας Ευρώπας" γενικώς μεριά, και να καθόμαστε στ' αυγά μας όποτε τα αποβράσματα-ανθρωποειδή-φασιστοειδή τύπου Λίβνι, Σαρόν κ.ο.κ. κατακαίουν και ακρωτηριάζουν;

Θα θεσπιστούν αλήθεια νόμοι για να καθόμαστε στ' αυγά μας όταν τα αποβράσματα-ανθρωποειδή-φασιστοειδή χορεύουν ηδονικά για τα καμμένα κορμιά νεογέννητων;

http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo

Όταν κάνουν πικνικ στους απέναντι λόφους και ουρλιάζουν από ενθουσιασμό για τα κατορθώματα του εθνικού τους, ισραηλινού τους, Βέρμαχτ στρατού τους;

Ή οι νόμοι έχουν θεσπιστεί ήδη κι εδώ; Νομίζω πως στα Ευρώπας του Ντισδραέλι οι σχετικοί εξοντωτικοί νόμοι έχουν περάσει από καιρό τα σύνορα του Διαφωτισμού και μας αναβάθμισαν "ανθρωπιστικώς" και ηθικώς από "αντισημιτική" αποικία που είμασταν. Τώρα είμαστε σκέτο αποικία.Θυμάμαι τελικά εκείνα τα καταγγελτικά της Ελευθεροτυπίας που άγγιζαν τα όρια του θρίλερ, "ανέμισαν ελληνικές σημαίες", "έψαλλαν τον εθνικό ύμνο" και άλλα τέτοια εν είδει κανονικότατης αναφοράς και απόρησα ΠΟΥ ήταν αλήθεια εκείνο το βράδυ το έγκλημα;

Δεν είναι ανατριχιαστικό; Αν αυτά ήταν τα "εγκλήματα των ακροδεξιών" στον Άγιο Παντελεήμονα, τότε η διαπίστωση πως είμαστε κατεχόμενη χώρα είναι υπεραισιόδοξη και πετάει στα σύννεφα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φίλος ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 12:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ακόμα και το Παρατηρητήριο έχει αμφισβητήσει τη «δημοσιογραφία» της εν λόγω κυρίας.
Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά.
Καιρός να τελειώνουμε με όλους αυτούς που έχουν και το θράσος να διαλαλούν τη φίμωση των ελεύθερων ανθρώπων.
Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του Παρατηρητηρίου.
Ολόκληρο το διάλογο θα τον βρείτε εδώ:


http://www.greekhelsinki.gr/dikaiomatika/10/articles/art_40.html«Το άρθρο της Γεωργίας Δάμα «Μπαράζ καταγγελιών κατά της Ελλάδας από το ‘Παρατηρητήριο του Ελσίνκι’» (26/10/2000) δεν αναφέρει καμιά πηγή, και γράφτηκε σα να ήταν η συντάκτριά του παρούσα στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Βαρσοβία, κάτι που βέβαια δεν συνέβη. Στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία επέβαλε στην περίπτωση αυτή να διασταυρώσει τις πηγές της, αν όχι και να τις αναφέρει. Τίποτα από τα δύο δεν έκανε και έτσι η «Ε» δημοσίευσε ένα κείμενο προβολής μερικών κυβερνητικών και παρα-κυβερνητικών απόψεων, το οποίο, όπως οι φορείς τους έκαναν και στη Βαρσοβία, σε πολλά σημεία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και ιδιαίτερα στη δεκαήμερη εκεί παρουσία του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι». Δημιουργείται έτσι η εντύπωση ότι στόχος του δημοσιεύματος δεν ήταν η ενημέρωση των αναγνωστών για όσα συνέβησαν στη σύνοδο του ΟΑΣΕ, αλλά η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και στόχων».
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 12:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_6982.html


Σε βάρος του Θύμιου Παπανικολάου υπεβλήθη αγωγή από δημοσιογράφο της "Ελευθεροτυπίας" για δημοσίευμα που κατά τη γνώμη της συντάκτριας της προοδευτικής εφημερίδας την έθιγε. Όποιος διαβάσει το σχετικό κείμενο στο Ρεσάλτο, θα καταλάβει -νομίζουμε- περί τίνος πρόκειται (εδώ).
Το paideia-gr υποστηρίζει την ελευθερία της γνώμης και την Ελευθεροτυπία(όχι την εφημερίδα, αλλά την έννοια) και ως εκ τούτου συμπαραστέκεται στο Ρεσάλτο. Είναι αστείο κάποιοι να πιστεύουν πως είναι δυνατό να σταματήσει να γράφει αυτή η αληθινή πένα του Παπανικολάου, που πραγματικά τσακίζει εκσυγχρονιστικά-νεοφιλελεύθερα κόκκαλα. Και ο Παπανικολάου είναι επικίνδυνος, επειδή δεν μπορούν να του πουν πως είναι "φασίστας". Τους ξέρει και τον ξέρουνε καλά!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 1:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Απαράδεκτη η αγωγή αυτή.

Ενδεχομένως θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε συγκέντρωση υπογραφών συμπαράστασης για την προάσπιση της ελευθερίας του λόγου των πραγματικά αδέσμευτων φωνών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 04, 2009 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αποκαλούμενως -τρόπον τινά- "Γενναίος" βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις ποικίλες μεθοδεύσεις και ειδικώς πίσω από τις Αγωγές και τις αστυνομικές επικλήσεις που δεν είναι "αποδεκτό" να τις κάνει ο ίδιος.
Άμα ζορίζεσαι με την... ύπαρξη άλλων, διαφορετικών από σένα γύρω σου και ειδικά όταν πιστεύεις μέσα σου ότι γεννήθηκες για να "άρχεις" ή μέσα από ένα "σύστημα" ή και από το άλλο, δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τον έλεγχο, εσύ και όποιοι "φίλοι" σου "λαμπροί αστέρες της διατεταγμένης επαναστατικότητας"...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες