Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 28, 2009 10:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Πληροφορούμαστε ότι ο υπουργός εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στον Κώδικα Ιθαγένειας και να κάνει ευκολότερη την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας, άρα και των πολιτικών δικαιωμάτων(ψήφου), στους αλλοδαπούς που μένουν μερικά χρόνια στην Ελλάδα και στα παιδία τους, κάτω από την πίεση αυτών που μεθοδεύουν την αντικατάσταση του πολιτικά ''επικίνδυνου'' ελληνικού λαού με πολιτικά ακίνδυνους ξένους πληθυσμούς (κυρίως της τριάδας των μεγαλοκαπιταλιστων-μεγαλοεκδοτών Λαμπράκη-Τεγοπουλου- Αλαφούζου των εφημερίδων Βήμα, Ελευθεροτυπία, Καθημερινή)…

Εμείς απευθυνόμαστε προσωπικά στον κύριο Προκοπη Παυλοπουλο και του θέτουμε τα εξής ερωτήματα:

1)Ξέρετε ποια είναι η σύνθεση των δυο εκατομμυρίων ξένων που ζουν στην χώρα μας.
Σε ποιους από αυτούς θα δώσετε ιθαγένεια;
Σε αυτούς που είναι φορείς η εν δυνάμει φορείς του αλβανικού εθνικισμού;
Σε αυτούς που ακολουθούν τυφλά τη σκοταδιστική καθοδήγηση των ισλαμιστών μουλάδων;
Σε αυτούς που ποτέ στην ζωή τους δεν έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι φορείς θανατηφόρων ασθενειών;
Σε αυτούς που συμμετέχουν σε εγκληματικές συμμορίες;
Σε αυτούς που επί χρόνια ζουν λαθραίοι στην Ελλάδα χωρίς να ξέρουμε τον βίο και την πολιτεία τους;
Θα δώσετε το δικαίωμα να αποφασίζουν για την τύχη της Ελλάδας αυτοί που είτε την βλέπουν εχθρικά είτε είναι αδιάφοροι είτε διακατέχονται από τελείως σκοταδιστικές κουλτούρες;

2)Ξέρετε ότι η κρίση, η ανεργία και η εγκληματικότητα επιβάλλουν την έξοδο από την χώρα των περισσότερων αλλοδαπών.
Εσείς θα πριμοδοτήσετε την είσοδο τους;

Κύριε Παυλόπουλε!
Η ευθύνη σας είναι ιστορική απέναντι στον ελληνικό λαό, ο οποίος ήδη δυσφορεί από την παρουσία των μεταναστών και σε ποσοστό 72%,ζητα την άμεση απέλαση των λαθραίων…Τυχόν απόδοση ιθαγένειας θα έχει δραματικές κοινωνικές συνέπειες και θα οδηγήσει ίσως σε πολύ βίαιες καταστάσεις.
Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε πολύ καλά προτού πάρετε μια απόφαση που θα στιγματίσει με τα μελανότερα χρώματα το όνομα σας και θα σας καταστήσει προσωπικά υπόλογο..

Η σύνταξη..

Σοσιαλιστικη Προοπτικη..
Απριλιος 2009...


.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Β.Π.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 28, 2009 1:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Ελληνικός λαός στο έλεος των λοιμωδών νοσημάτων


Θερίζουν τα λοιμώδη νοσήματα υψηλής επικινδυνότητας: Ηπατίτιδα Β, έιτζ, φυματίωση, αφροδίσια κ.λπ., που μεταδίδονται εντελώς ανεξέλεγκτα από τις αναρίθμητες στρατιές των εισαγόμενων, πρωτόγονων και εξαθλιωμένων, δούλων.

Μέχρι τώρα η μαζική εισαγωγή λαθρομεταναστών είχε καταστροφικές συνέπειες κυρίως πάνω στην εργασία, τους μισθούς, τα ωράρια, τις συντάξεις των Ελλήνων, καθώς και στην πολιτισμική αλλοίωση και «πολυπολιτισμική» γκετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.
Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο εφιάλτη που απειλεί άμεσα ακόμα και το ύψιστο αγαθό της υγείας και της ζωής μας: οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις από τις λοιμώδεις ασθένειες.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία:
α). Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν 500 πολυκατοικίες, περίπου, όπου κοιμούνται χιλιάδες αλλοδαποί ο ένας πάνω στον άλλον, στοιβαγμένοι σε κάθε ελεύθερο σημείο του πατώματος, μαζί με έντομα και τρωκτικά, πετώντας απορρίμματα όπου βρουν, και αφοδεύοντας στους ακάλυπτους χώρους, στους διαδρόμους, στις πλατείες και στους δρόμους.
β) Μεγάλο ποσοστό των αλλοδαπών δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ, δεν έχουν εξεταστεί ποτέ από γιατρό, και δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, όντας έξω από την κουλτούρα τους. Πολλοί από αυτούς δουλεύουν σε θέσεις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία: Εστίαση, διασκέδαση, τουρισμός, καθαριότητα…
γ). Η φυματίωση, που είχε εξαφανιστεί τελείως, έχει παρουσιάσει 8.000 κρούσματα τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο πολλά λοιμώδη, αφροδίσια και θανατηφόρα νοσήματα.
δ). Χιλιάδες αλλοδαπές πόρνες είναι αδήλωτες και πολλές από αυτές προέρχονται από αφρικανικές χώρες όπου το έιτζ κάνει θραύση.

Ταυτόχρονα, τα δύο εκατομμύρια (το λιγότερο) αλλοδαπών που ζούνε στην Ελλάδα επιβαρύνουν αβάσταχτα τα δημόσια νοσοκομεία και εκτοπίζουν από αυτά τους Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία: Το 80% όσων καταφεύγουν στα επείγοντα των δημοσίων νοσοκομείων είναι αλλοδαποί. Αυτό το κάνουν ακόμα κι αν δεν είναι επείγον το περιστατικό, επειδή οι περισσότεροι είναι παράνομοι και ανασφάλιστοι, όπως αποδεικνύεται και από το ότι το 88% των ανασφάλιστων που πάνε στα επείγοντα είναι αλλοδαποί.
Επίσης ξένες είναι το 80% των γυναικών που νοσηλεύονται στις μαιευτικές κλινικές. Οι Έλληνες γιατροί, πραγματικά φιλάνθρωποι, κάνουν τα στραβά μάτια και νοσηλεύουν τους αλλοδαπούς, ακόμα κι αν είναι παράνομοι.
Και ρωτάμε όλους τους υπέρμαχους της μαζικής εισαγωγής αλλοδαπών: Μήπως είναι «ρατσισμός», «εθνικισμός» και «μικροαστισμός» ακόμα και το να αγωνιούμε για την υγείας μας και τη ζωή μας;

Η κατάσταση είναι πραγματικά επικίνδυνη και δεν μπορεί να λυθεί με τη νομιμοποίηση των παράνομων, αφού το πρόβλημα είναι ότι, ακόμα και ήταν νόμιμοι, οι υποδομές της δημόσιας υγείας δεν φτάνουν για να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο τους.
Η μόνη λύση είναι να σταματήσει εισαγωγή αλλοδαπών και να αποχωρήσει η πλειοψηφία των υπαρχόντων.
Όλα τα κόμματα και οι οργανώσεις όχι μόνο δεν μιλούν για αυτή τη βάναυση αντικατάσταση του ελληνικού λαού από το αλλοδαπό μωσαϊκό των φτηνών και πολιτικά ακίνδυνων μαζών, όχι μόνο δεν βγάζουν άχνα για τη χολέρα που απειλεί τις γειτονιές και ελληνική κοινωνία συνολικά, αλλά ζητάνε και τη μονιμοποίηση και χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.
Οι κίνδυνοι που μας απειλούν είναι μεγάλοι και άμεσοι. Πρέπει και η ελληνική κοινωνία και οι γειτονιές να αντιδράσουν άμεσα με τη δημιουργία Επιτροπών Κατοίκων, μαζικές συγκεντρώσεις και συντονισμό…

Επιστροφή στην κορυφή
AnathemaΈνταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 05, 2009 3:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχόλιο: Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου άλλα λέει βέβαια στην προσωπική του ιστοσελίδα καθώς και άλλες είναι οι πεποιθήσεις του για το μεταναστευτικό. Οι ακριβώς αντίθετες μάλιστα από αυτές της Σοσιαλιστικής Προοπτικής.
Μήπως θα έπρεπε να απευθύνουν ΑΝΑΛΟΓΑ ερωτήματα και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;

ΠΑΣΟΚ 1981: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΣΟΚ 2009 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ISOjI8Hm6cA

ΠΑΣΟΚ 2009: Το κόμμα των λαθρομεταναστών

(Από το επίσημο σάιτ του Γιώργου Παπανδρέου)

- Πρώτα απ' όλα, ότι οι μετανάστες ήρθαν για προσωρινή διαμονή και γρήγορα θα φύγουν. Δεν είναι αλήθεια. (δεν σκοπεύει να το αλλάξει)

Ότι το μεταναστευτικό φαινόμενο είναι παροδικό. Θα σταματήσει κάποια στιγμή, και ότι μπορούμε να το σταματήσουμε. Και αυτό δεν είναι αλήθεια. (μας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα)

Ότι οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα εγκληματικότητας στη χώρα μας. Δεν είναι αλήθεια. Ότι οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές. Επίσης δεν είναι αλήθεια. (άλλα λένε τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, και όσον αφορά την ανεργία των Ελλήνων καλά θα κάνετε να κατεβείτε στο πεζοδρόμιο να ρωτήστε ποιοι τους παίρνουν τις δουλειές)

- Ότι οι μετανάστες απειλούν την ταυτότητά μας και την εθνική μας συνοχή. Επίσης αυτό δεν έχει βάση. (άλλα γεύεται στο πετσί του ο κόσμος)

Ότι οι μετανάστες δεν μπορούν να αποκτήσουν ελληνική συνείδηση, να υπηρετήσουν την Ελλάδα ως πατρίδα τους, να αναλάβουν και αυτοί τις υποχρεώσεις ισότιμα με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Κι αυτό δεν είναι αλήθεια. (απίστευτη κινδυνολογία, σε περίπτωση κρίσης με την φιλότουρκη Αλβανία ή την μουσουλμανική Τουρκία θα εμπιστευόσασταν όπλο σε αλβανούς ή μουσουλμάνουςWink

Ότι οι μετανάστες αποτελούν ένα βάρος για τη χώρα μας, για την Ελλάδα. Δεν είναι αλήθεια. (γιατί δεν ρωτάτε τους Πατρινούς, τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμωνα και τους μαγαζάτορες στο κέντρο της ΑθήναςWink

Όπως και το ότι οι μετανάστες μπορεί να είναι πηγή τρομοκρατίας, ανασφάλειας και ανωμαλίας. (τα στατιστικά λένε ότι η ποιότητα της εγκληματικότητας έχει αναβαθμιστεί λόγω των εν ψυχρώ δολοφονιών με εισαγόμενα όπλα που φέρουν μαζί τους οι λαθραίοι καθώς επίσης και εξ αιτίας των εισαγόμενων ψυχρών εκτελεστών. Εξ άλλου γνωρίζουν όλοι και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και για τα ποσοστά των αλλοδαπών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές .Αυτά είναι πρωτάκουστα σε εσάςWink

papandreou.gr
http://www.papandreou.gr/papandreou/content/folder2.aspx?d=6&rd=7739474&f=1643&rf=-698818549&m=-1&rm=0&l=2

ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους (λαθρο)μετανάστες «να συμμετέχουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλη, είτε ως φίλοι, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη». (οι ψήφοι των λαθρομεταναστών που νομιμοποιούνται είναι πολύτιμοι)

«δεν είναι χαρακτηριστικό των μεταναστών η βία και η εγκληματικότητα. Δεν διαφοροποιείται ο μετανάστης από τον Έλληνα στο ζήτημα της εγκληματικότητας. Γι' αυτό και η κοινωνία, οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει μετά από τέτοια περιστατικά να διαφοροποιούν τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες»,

Οι Έλληνες, ανέφερε, γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μετανάστης.

( Για τα ποσοστά της εισαγόμενης εγκληματικότητας αναφερθήκαμε πιο πάνω. Όμως ψεύδεται όταν αναφέρει ότι οι Έλληνες και οι μετανάστες έχουν κοινά προβλήματα! Τα προβλήματά τους οι Έλληνες δεν τα έκαναν «εξαγωγή» σε άλλες χώρες, ούτε έμπαιναν παράνομα στις χώρες που βρίσκονται σήμερα.)

ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχουν επιτροπές μεταναστών σε κάθε δήμο, να συμμετέχουν οι μετανάστες με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές αλλά και το πολύ σημαντικό είπε να διευκολυνθεί η διαδικασία ώστε να αποκτούν εύκολα την Ελληνική υπηκοότητα». (όσο πιο εύκολα τόσο πιο καλά, κι όταν ο Έλληνας θα γίνει μειονότητα στην χώρα του τότε ο Τζέφρι θα την κάνει για την δική του πατρίδα.)

20. Δεκεμβρίου 2004
http://www.metopo.gr/article.php?id=1684

Γ. Παπανδρέου: Ουσιαστική ένταξη όλων των μεταναστών

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό και ιδεολογικό πρόβλημα, σημείωσε όμως ότι στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της Γαλλίας γιατί έχουμε διαφορετικές συνθήκες και οι μετανάστες δεν είναι γκετοποιημένοι. (Ευριπίδου, Αθηνάς, Βερανζέρου, Γερανίου, λιμάνι Πάτρας, Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, Άγιο Σπυρίδωνα Αιγάλεω κλπ κλπ κλπ ξέρετε κατά που πέφτουν ή μόνο από Εκάλη μεριά γνωρίζετεWink

το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προωθήσει λύσεις προοδευτικής κατεύθυνσης με στόχο τη νομιμοποίηση των μεταναστών (φαίνεται πως ο Γιωργάκης και το επιτελείο του θεωρούν πιο εύκολο στο μέλλον να παίρνουν ψήφους από ξένους παρά από Έλληνες...Όπως σκέφτεται κανείς αλλά κυρίως όπως νοιώθει...)

Ο Θ. Πάγκαλος μίλησε για φασίστες που υπάρχουν στη Ν.Δ., στο ΠΑΣΟΚ και στον κρατικό μηχανισμό που εμποδίζουν τη χορήγηση υπηκοότητας στους μετανάστες. (καμία κουβέντα για ΛΑΘΡΟμετανάστες ούτε ο Πάγκαλος. Τι θα έλεγε για σένα αν μπορούσε να σε ακούσει ο Αντρέας; Σίγουρα από το η Ελλάδα στους Έλληνες που διακήρυσσε μέχρι το Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες έχει μία μικρή διαφορά. Τι λές κυρ - Θόδωρε; Και όταν πήξουν οι Έλληνες και δεν αντέχουν πια θα βγεις και θα πεις σε κάποιον αυλικό σου "Πες ότι τους έμπασε το κύμα;" όπως τότε με τη σημαία στα ΎμιαWink

Ο Γ. Φλωρίδης στη συνεδρίαση του συντονιστικού τόνισε ότι το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής είναι ιδεολογικό και ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιταχθεί σε απόψεις που εκφράζουν «οι Χριστόδουλοι, οι Ανθιμοι και οι Ψωμιάδηδες, που είναι θρασείς και καθυβρίζουν τον πολιτικό κόσμο». (το δικό σου θράσος κ. Φλωρίδη θα το γευτείς στις επόμενες εκλογές, αυτά παθαίνει όταν κάποιος γίνεται δούλος της πολιτικής καρέκλας, υβρίζει και μάλιστα Αρχιεπίσκοπο που σας χαλούσε την σούπα)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/11/2005
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=09.11.2005,id=56013984

Για κοινωνική έκρηξη λόγω περιθωριοποίησης των μεταναστών προειδοποιεί ο Γ.Παπανδρέου

«Έχουμε φτάσει τις 200.000 που ουσιαστικά στερούνται δικαιωμάτων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..." (για όλους αυτούς που νομιμοποιήθηκαν παράνομα δεν έχετε κάτι να πείτε κ. Παπανδρέου; ότι δεν βολεύει το πετάμε κάτω από το χαλί)

«Θεωρώ ότι είναι στο επίκεντρο των μεγάλων μας πολιτικών προβλημάτων ως χώρα όταν στερούμε στους πολίτες μας δικαιώματα, όταν δεν αισθάνονται ότι προστατεύονται τα δικαιώματά τους. Και η αντίδρασή τους είναι εκ των πραγμάτων μία αντίδραση που θα δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα, κοινωνικές εκρήξεις. Και βεβαίως δικαιολογημένα θα αντιδράσουν». (αφού τους δίνετε εσείς το έναυσμα να ξαναοργανώσουν Δεκεμβριανά εις βάρος του Ελληνικού λαού είναι δυνατόν να μην σας ψηφίσουν οι πρώην λαθρομετανάστες και νυν μετανάστεςWink

18/12/08 in.gr
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=969134

Σοσιαλιστική Διεθνής - Γ. Παπανδρέου

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανδρέου στο ρόλο των γυναικών, των νέων, των μειονοτήτων και των μεταναστών, οι οποίοι, όπως είπε, "αμφισβητούν την εξουσία που κατέχουν οι άλλοι και απαιτούν τη μοιρασιά της". (και οι (λαθρο)μετανάστες δικαιούνται να φάνε από την πίτα της Ελλάδας που δεν έχει να θρέψει τα δικά της παιδιά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια εκτός από την μοναδική μειονότητα μουσουλμάνων της Θράκης σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης ποιές είναι οι άλλες μειονότητες που έχουμε στην Ελλάδα Γιώργο ΠαπανδρέουWink

"Μας αμφισβητούν, τόνισε, όταν γινόμαστε μέρος του κατεστημένου, όταν βλέπουν έλλειψη αλληλεγγύης, αξιοκρατίας και διαφάνειας". Πρότεινε να ενισχυθούν οι ομάδες αυτές μέσα στη Διεθνή και στα σοσιαλιστικά κόμματα, "γιατί αποτελούν πηγή φρέσκου οξυγόνου για την υγεία των κομμάτων". (αμφισβητούν και οι λαθρομετανάστες... με το που πατά κάποιος παράνομος το πόδι του στην Ελλάδα αποκτά δικαιώματα και δεν απελαύνεται... αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένο να ενισχύσει την παρανομία στο έπακρο.... οι μελλοντικοί του αλλοδαποί ψηφοφόροι είναι στη πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του)

30/06/08
http://www.express.gr/news/politics/46317oz_2008063046317.php3

Εμείς απαντούμε στον γιο τον Αντρέα Παπαντρέου. Ο πατέρας σας ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε "Η Ελλάδα στους Έλληνες", εσείς λέτε "Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες". Δεν είναι ώρα να αλλάξετε το όνομα του κόμματός σας μιας και καμία σχέση δεν έχει με τα αρχικά ιδεώδη; Το ότι εξαργυρώνετε κληρονομιά είναι πασιφανές αλλά το να εμπαίζετε τους Έλληνες είναι πολιτική φτήνια (για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ). Προτείνουμε να το μετατρέψετε σε ΠΑ.ΛΑ.ΚΙ (όπως το μπαλάκι του πιγκ-πογκ που άγεται και φέρεται ανάλογα με τις περιστάσεις) για να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. (Πανελλήνιο Λαθρομεταναστευτικό Κίνημα). Αν δεν σας αρέσει έχουμε κι άλλες ιδέες.

Παραθέτουμε προβληματισμό Έλληνα πολίτη

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21' ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΘΡΟΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ;

ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΣΩΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

silverghost
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες