Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έρχεται...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 17, 2010 12:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έρχεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΕ-ΔΝΤ: «καυγάς» για το ποιος θα μας κόψει πιο πολλά δάκτυλα
Η ελληνική κυβέρνηση ακονίζει το μαχαίρι




Στην αρένα των διεθνών ανταγωνισμών μεταξύ των διεθνών ληστών, παίζεται από την κυβέρνηση, ένα παιχνίδι παζαριού σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κατακτήσεων (από εισοδήματα μέχρι εργασιακές σχέσεις, Ασφαλιστικό και δημοκρατικά δικαιώματα), αλλά και σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο.

Με πρόσχημα τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, η κυβέρνηση Παπανδρέου επιδίδεται σε ένα προσχεδιασμένο και διατεταγμένο «παζάρι» προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω στις ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις που εκδηλώνονται μέσα στην Ευρωζώνη, στην ΕΕ, αλλά και ανάμεσα στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

Ο στόχος του «παζαριού» ένας και μόνος είναι: Να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, να τον κάνει να αποδεχτεί τα αποτρόπαια και δολοφονικά μέτρα εναντίον του και να οδηγήσει την Ελλάδα στην άμεση κηδεμονία και δικτατορία του Δ.Ν.Τ.

Δηλαδή η κυβέρνηση κάτω από την πλαστή τρομοκρατία της χρεοκοπίας διαπραγματεύεται με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα ΟΧΙ μόνο τους οικονομικούς όρους της καταλήστευσης του ελληνικού λαού (τα ληστρικά δάνεια των διεθνών χρηματοπιστωτικών αρπακτικών), αλλά και τους εθνικούς και πολιτικούς όρους διάλυσης και υποδούλωσης της Ελλάδας.

Να γίνουμε πιο σαφείς:

α). Τα διεθνή αρπακτικά δεν θέλουν απλώς να ξεζουμίσουν μέχρι την τελευταία σταγόνα το αίμα του ελληνικού λαού, αλλά και «πολιτικές εγγυήσεις» για το ξεζούμισμα. Δηλαδή ένα πολιτικό καθεστώς ικανό να αναχαιτίσει τις λαϊκές αντιδράσεις και να βάλει στο γύψο την ελληνική κοινωνία.

Και επειδή αυτό το καθεστώς δεν το εγγυάται η Ελλάδα θα κληθούν να το εγγυηθούν οι πλανητικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας και καταστολής: Ευρωπαϊκοί στρατοί, ΝΑΤΟ, ανοικτές και φανερές παρεμβάσεις και επελάσεις των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ζητούν δηλαδή μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με διακοσμητικά ντεκόρ τα παιχνίδια των ξεπουλημένων ελληνικών κομμάτων και με προπαγανδιστικούς ροπαλοφόρους τα ΜΜΕ.

β). Τα αρπακτικά ιμπεριαλιστικά γεράκια των ΗΠΑ απαιτούν επιπλέον και μεγάλα εθνικά ανταλλάγματα: Αιγαίο, Σκόπια, Κύπρος, κατάτμηση της Ελλάδας και αλλαγή συνόρων!!!

Το δεύτερο αυτό σκέλος διχάζει της Ε.Ε. Στο εσωτερικό της εκδηλώνονται οξύτατες αντιθέσεις.


Τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη της Ευρώπης, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, επιδιώκουν την οικονομική αφαίμαξη της Ελλάδας και τον ευρωπαϊκό δικτατορικό πολιτικό έλεγχο της χώρας. Σε αυτά συμφωνούν οι πάντες.

Εκεί που ανησυχούν οι Ευρωπαίοι είναι να μετεξελιχθεί η Ελλάδα σε κομματιασμένα προτεκτοράτα των ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση των αμερικανών εντολοδόχων
(κυβέρνηση και σύμβουλοι Παπανδρέου) διαπραγματεύονται συνεπώς τον αριθμό των δακτύλων που θα μας κόψουν. Θα μας τα κόψουν όλα ή μερικά…

Προσχεδιασμένα προωθούν το κόψιμο όλων των δακτύλων και των δύο χεριών μας: Προλειαίνουν το έδαφος για ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στο πολιτικό καθεστώς του πλανητικού δικτατορικού ελέγχου.

Αυτή είναι η κατεύθυνση της κυβέρνησης που μέρα με την ημέρα γίνεται και πιο καθαρά:

Ολοκληρωτική οικονομική λεηλασία της Ελλάδας από όλους, ολοκληρωτική αφαίμαξη του ελληνικού λαού και ολοκληρωτική αποτέφρωση κάθε κοινωνικής και πολιτικής κατάκτησης, επιβολή της πλανητικής χούντας (η χειρότερη που θα έχει γνωρίσει ο τόπος), καθώς και ολοκληρωτική εθνική διάλυση της χώρας μας.

Η παγκόσμια καπιταλιστική βαρβαρότητα ανοίγει την εφιαλτική σελίδα της από την Ελλάδα, με υπογραφή: κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου…

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Οργάνωση και Εξέγερση, Εξέγερση και Οργάνωση και πάλι Οργάνωση και Εξέγερση…
Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 17, 2010 12:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντίδραση των πολιτών φέρνοντας ειδικό στρατό καταστολής!




· Τα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα θα υποστηρίξουν ειδικές μονάδες καταστολής εξεγέρσεων.

· Σε μυστική συμφωνία προχώρησε η λαθροκυβέρνηση Παπανδρέου για να προστατευθεί από την οργή των πολιτών
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία... οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί
προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση
μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές
προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.


Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Πηγή:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_1556.html

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 17, 2010 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χειρότερες οι «σοσιαλιστικές» μαφίες και από την Κοζανόστρα!
(Απόσπασμα από το σημερινό Στάθη)



Και γιατί ως Ελλάδα με κυβέρνηση Παπανδρέου μετά την κυβέρνηση Καραμανλή δεν ζητάμε λεφτά από τη Μαφία; Την Κοζανόστρα! Δεν είναι χειρότεροι οι μαφιόζοι απ' τους κερδοσκόπους. Ασε που έχουν και κώδικα τιμής! σε δανείζουν, σου πίνουν το αίμα, αλλά δεν σε φτύνουν. Το πολύ να σε καθαρίσουν.

Εξάλλου είναι δικά μας παιδιά, αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι πρώτες μαφίες, «εταιρείες» ή «antragathies», ιδρύθηκαν το πρώτον στις Συρακούσες απ' τους ευκλεείς προγόνους μας
για λόγους αλληλοπροστασίας στις κακουργίες τους.


Ούνα φάτσα ούνα ράτσα,
δεν μπορεί, θα συγκινηθούν οι μαφιόζοι αδελφοί μας (πάντως περισσότερο απ' τους τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους) και θα μας δανείσουν μέσα στη δυσπραγία μας τα δέοντα.

Οταν το 20% των Ελλήνων ζουν κάτω απ' το όριο της φτώχειας, όταν 832.000 νοικοκυριά είναι υπερχρεωμένα, όταν έξι στις δέκα οικογένειες δυσκολεύονται ή αδυνατούν να αντέξουν τα βάρη απ' τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, είναι ολέθριο να περικόπτει η κυβέρνηση τα έσοδά τους και ταυτοχρόνως να τους επιβαρύνει με νέους έμμεσους κυρίως φόρους.

Πρωτοετής φοιτητής των οικονομικών θα φρίκαρε. Οχι όμως και οι μαθητευόμενοι μάγοι. Αυτοί πάντα ελπίζουν να μεταμορφώσουν τα έτσι κι αλλοιώς συνήθη φορολογικά υποζύγια σε γαϊδούρια. Γαϊδούρια του Χότζα... Που μόλις τα μάθεις να μην τρώνε, ψοφάνε...

Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι μια σοσιαλιστική πολιτική. Το ίδιο θα πει και η σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Το ίδιο και τα έρμα τα γαϊδούρια.

...................................
Αν και δεν ενθυμούμαι να εφαρμόστηκε ποτέ οποιασδήποτε μορφής σοσιαλιστική πολιτική σε αυτήν τη χώρα, ενθυμούμαι πολλούς που πλούτισαν πουλώντας τη γαϊδουριά τους ως τέτοια...

Τώρα δεν πάνε απλώς χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, αλλά ταίρι-ταίρι...


Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/03/2010&s=naytilos


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Τετ Μάρ 17, 2010 8:49 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Περαστικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 17, 2010 6:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΝΤ σχεδίασε εδώ και καιρό ο νέος καταλληλότερος.
ΔΝΤ και ΗΠΑ. Και ουσιαστικά "κάλεσε" τους κερδοσκόπους να εφορμήσουν για να μπορεί να μας πάει εκεί που πάντα ήθελε.
Η Μέρκελ βέβαια τελικώς τον διευκολύνει. Δηλαδή διευκολύνει τους Αμερικανούς στα σχεδιά τους για "υπεραντλαντικό" άξονα από το Γιβραλτάρ μέχρι το Κόσσοβο.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά: όταν οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Γιουγκοσλαβία οι Γερμανοί στήριξαν την επίθεση, παρ' ότι σε πρώτη ανάγνωση περιόριζε τα όρια κυριαρχίας του νέου Ράιχ.
Πράγματι όλα "μιλούν" για τον επικείμενο εφιάλτη. Χρέη σε ευρώ και μισθοί σε δραχμές! Κι ένα κράτος ρημαδιό που δεν θα προλαβαίνει να μετρήσει απώλειες: Κύπρος, Αιγαίο, θράκη αλλά και γενικότερα βόρεια Ελλάδα.
Και με κόμματα που αδυνατούν να χαράξουν πολιτική "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".
Και μια αριστερά που αντιδρά... επαγγελματικά, επειδή δεν έχει ζωή αν συμφωνήσει. Αλλά δίχως όραμα, χωρίς πειστικές απαντήσεις και τελικά χωρίς πολιτική πρόταση διεξόδου.
Ακούσατε κάποιο κόμμα της αριστεράς να λέει στον τωρινό "καταλληλότερο" ότι ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για αυτά που πράττει;
Πώς είναι δυνατόν να "αντιδρούν" και να μένουν στις καταγγελίες, να μη θέτουν κοινοβουλευτικά θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης και να μη βάζουν ΤΩΡΑ θέμα συγκρότησης μιας άλλης πλειοψηφίας;
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες