Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αιγαίο: Η νέα εθνική τραγωδία έχει δρομολογηθεί

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 30, 2019 10:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Αιγαίο: Η νέα εθνική τραγωδία έχει δρομολογηθεί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αιγαίο: Η νέα εθνική τραγωδία έχει δρομολογηθεί



Τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, στη χώρα μας, τοποθετούν όλα τα ζητήματα ανάποδα προκειμένου να κατασκευάσουν το απαραίτητο κλίμα για τις επωαζόμενες εθνικές τους προδοσίες.

Οι νέες εθνικές προδοσίες που ετοιμάζονται και προφανώς έχουν συμφωνηθεί (υπαγορευθεί από τις πλανητικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις) αφορούν το Αιγαίο.

Και εδώ ετοιμάζεται το ανάλογο κλίμα με την αντιστροφή και διαστροφή της πραγματικότητας…


Είναι η Τουρκία που προβάλλει επεκτατικές και ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις στο Αιγαίο, συνακόλουθα θα έπρεπε αυτή να ζητά την παραπομπή στο δικαστήριο της Χάχης, αλλά γίνεται το αντίστροφο: Είναι η Ελλάδα, που δεν απαιτεί ούτε διεκδικεί, που προλειαίνει το έδαφος για παραπομπή στη Χάγη, για να αποφασίσει η Χάγη για τις άκρως επεκτατικές διεκδικήσεις της Τουρκίας!!!

Τα κατοχικά ανδρείκελα,
δηλαδή, ΟΧΙ μόνο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τις παράνομες και επεκτατικές απαιτήσεις της Τουρκίας, αλλά και ζητούν, αντί της Τουρκίας, την επίλυση των επεκτατικών τουρκικών διεκδικήσεων, στη Χάγη: Δωσιλογισμός στο τετράγωνο!!!

Πάντα το εγχώριο κατεστημένο (πλήρως υποταγμένο και δουλικό στα μεγάλα διεθνή αφεντικά) προετοίμαζε το δρόμο της Χάγης…

Ενδεικτικά, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, σε άρθρο του στην «Καθημερινή» ("Καθημερινή" 28-5-2006), υπογράμμιζε: «αν ΔΕΝ αναζητήσομε λύση μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου, όλες οι εκκρεμότητες θα παραμείνουν εκκρεμείς, με τις γνωστές συνέπειες και τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου».

Από πολύ παλιά
, συνεπώς, είχε δρομολογηθεί η Χάγη: Η δουλική ΥΠΟΤΑΓΗ στις απαιτήσεις της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας (4ο Ράιχ).

Σήμερα αναθερμαίνονται οι κατοχικές υστερίες ΥΠΕΡ της Χάγης. Μάλλον το Σχέδιο της εθνικής προδοσίας (το νέο Συμβόλαιο Θανάτου του 4ου Ράιχ) βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Αναδημοσιεύουμε, ένα πολύ κατατοπιστικό κείμενο, από το «Πατάρι»
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=62362


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Δ.ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ....


Και να που η αλήθεια όσον αφορά την υστερία (το τελευταίο διάστημα) όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ σχετικά με τον "κίνδυνο πολεμικής σύρραξης" με την Τουρκία, βγήκε στην επιφάνεια.

Όπως φαίνεται τώρα, ο στόχος ήταν η κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού μπροστά στο ενδεχόμενο ενός πολέμου, ώστε να δεχθεί εύκολα και χωρίς διαμαρτυρία μία συμβιβαστική λύση με την Τουρκία!.. Μία συμβιβαστική λύση πάνω στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας, και τις Θαλάσσιες ζώνες
.
Σήμερα ο Μητσοτάκης μιλώντας στο "ΒΗΜΑ", ήταν "ξεκάθαρος":

«Η Ελλάδα δεν απαιτεί τίποτε, αλλά και δεν εκχωρεί τίποτα. Και δεν προκαλεί, αλλά συνομιλεί. Ο δρόμος του διαλόγου είναι ανοιχτός και για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, και για τις διερευνητικές επαφές, και για πολιτικό διάλογο. Πρόθεσή μου, λοιπόν, είναι να συζητούμε με την Τουρκία και στα τρία επίπεδα. Και πιστεύω πως, ναι, θα πρέπει να πούμε καθαρά ότι αν δεν μπορούμε να τα βρούμε, τότε θα πρέπει να συμφωνήσουμε η μία διαφορά που αναγνωρίζει η Ελλάδα να εκδικαστεί από ένα διεθνές δικαιοδοτικό όργανο, όπως είναι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Και για να είμαι απολύτως σαφής, αναφέρομαι στον ορισμό της υφαλοκρηπίδας και των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αν πιστεύουμε – και το πιστεύουμε – ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ως χώρα από αυτή την εξέλιξη.
Οταν προσφύγουμε στη Χάγη για να λύσει τη διαφορά μας με την Τουρκία, θα πρέπει να είμαστε αφενός απολύτως σίγουροι ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Και αφετέρου απολύτως έτοιμοι να δεχθούμε την τελική απόφαση ενός τέτοιου διεθνούς οργάνου. Θεωρώ δεδομένο ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα τύγχανε της στήριξης όλων των πολιτικών δυνάμεων. Είναι απαραίτητο να γίνει.
Αν κρίνω από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ουσιαστική αντίρρηση. Διαμορφώνεται, με άλλα λόγια, μια πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία που αναγνωρίζει ότι πρέπει, με κάποιον τρόπο, να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία. Οχι, όμως, υπό καθεστώς πίεσης και εκβιασμών. Αυτή η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει στην ελληνική κοινωνία, που πιστεύω ότι αντιλαμβάνεται πως αυτή είναι και η σωστή επιλογή. Γιατί ποια άλλη επιλογή έχουμε; Να μην κάνουμε τίποτα και να παραμένουμε σε μια ισορροπία τρόμου με την Τουρκία που ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταλήξει σε ένα σενάριο όπου θα είμαστε και οι δύο χαμένοι;Διότι κερδισμένος δεν υπάρχει σε ένα σενάριο θερμού επεισοδίου».


Θα πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι αυτός ο επονείδιστος συμβιβασμός για τον οποίο ετοιμάζει το ανάλογο κλίμα ο Μητσοτάκης, είναι κάποια προσωπική "πρωτοβουλία του".

Αυτή... η προοπτική, έχει συμφωνηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Θα μπορούσαμε να πούμε επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ακόμα. Τότε που αρκετά στελέχη του είχαν κάνει κάποιες "περίεργες" δηλώσεις που έλεγαν ότι "δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες", και διάφορα άλλα παρόμοια... Η συμφωνία έχει γίνει ανάμεσα σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Πρώτα απ' όλα αυτή απηχεί την θέληση Αμερικάνων, Ε.Ε, Ρώσων, και εν συνεχεία περνάει στις κρυφές συμφωνίες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία με την προτροπή και καθοδήγηση των "μεγάλων αφεντικών" φυσικά.

"Αν πιστεύουμε – και το πιστεύουμε – ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα" λέει ο Μητσοτάκης, και πραγματικά ο κάθε λογικός άνθρωπος μένει εμβρόντητος. Γιατί αδυνατεί να καταλάβει που ακριβώς σταματάει η βλακεία, και αρχίζει η ενδοτικότητα, και το αντίστροφο. Θα αναγνωρίσουν το δίκιο μας τα λυσσασμένα και παμφάγα κτήνη της Χάγης!!..

Ναι. Τα πάντα αφορούν την συνδιαχείριση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Αυτό είναι το ψητό. Εκεί αποβλέπουν οι Πολυεθνικές του 4ου Ράϊχ. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε οτι τα διάφορα σενάρια που έφτιαξαν ο "Σουλτάνος" και η παρέα του για το "Τούρκικο Αιγαίο" και τις άλλες παρόμοιες βλακείες, ξεκίνησαν από τότε που πιστοποιήθηκε η ύπαρξη αυτών των κοιτασμάτων.


Εάν πραγματικά ο Μητσοτάκης προχωρήσει στην εκχώρηση τέτοιων δικαιωμάτων των Τούρκων στο Αιγαίο, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα πετύχει την συναίνεση του Ελληνικού λαού, τότε η καταιγίδα που αντιμετώπισε ο Τσίπρας με την συμφωνία των Πρεσπών, θα μοιάζει με καλοκαιρινό απόγευμα. Για να δούμε. Θα το τολμήσουν;.....

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες