Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Oι ψεκασμένοι του Κορωνοϊού...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2020 5:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Oι ψεκασμένοι του Κορωνοϊού... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Oι ψεκασμένοι του Κορωνοϊού και οι «αλληλέγγυοι» των Αφγανών εμπρηστών – Και πάλι για την «αριστερή» Λουμπεναρία

Ηλίας Παπαναστασίου





Έχουμε την «αμυδρά» εντύπωση πως ένα «φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα», αυτό του ψεκασμένου εγκέφαλου. Ενός «εγκέφαλου» που δεν επικοινωνεί με την πραγματικότητα αλλά μόνο με τις νοσηρές ιδεοληψίες του, τις ανεδαφικές και παρανοϊκές ιδέες «γενικού ελέγχου» των μαζών μέσω μιας παγκόσμιας συνωμοσίας γιατρών και φαρμακοβιομήχανων που «κατασκεύασαν» τον υποτιθέμενο μύθο του Κορωνοϊού.

Ένας εγκέφαλος παραληρηματικού «περιεχομένου» που φαντάζεται παντού «νήματα» που κινούν τις αδρανείς και χειραγωγούμενες μάζες.

Γιατρούς – Μένγκελε που κάνουν πειράματα με την παγκόσμια υγεία και μια παγκόσμια Ελίτ που τους κατευθύνει ενώ η ίδια κάνει τις διακοπές της στα Νησιά των Σεϋχελλών.


Το φάντασμα του ψεκασμένου εγκέφαλου στηρίζεται στην ημιμάθεια, τρέφεται από την αμάθεια και τσιμεντάρεται από την ψυχολογία του όχλου που μόνο ένας παρανοϊκός και παραληρηματικός εγκέφαλος μπορεί να υποστηρίξει με τέτοια ζέση.

Γι’ αυτόν δεν υπάρχει δεύτερη γνώμη ή άλλη γνώμη, εννοείται εξαφανίζεται ο διάλογος, καταργείται η Διαλεκτική και τινάζεται στον αέρα κάθε έννοια Λογικής που είναι προϋπόθεση της Διαλεκτικής. Όποιος δεν πείθεται από τα νοσηρά «επιχειρήματα» του ψεκασμένου εγκέφαλου, είναι εξ ορισμού «ύποπτος», εννοείται πράκτορας του Μητσοτάκη, του Τσιόδρα ή του Σύψα, και φυσικά «άνθρωπος του συστήματος».

Βλέπετε, το μεγαλύτερο «κατόρθωμα» των ψεκασμένων είναι πως ανήγαγαν την παράνοια, την ψύχωση και το παραλήρημα σε «επαναστατική άποψη» και τις ψυχιατρικού χαρακτήρα πράξεις τους, σε «επαναστατική πράξη».

Με άλλα λόγια, φτάσαμε σε μια εποχή που οι ψυχοπαθείς «ταυτίζονται» με τους «επαναστάτες» –σύμφωνα με τα κριτήρια των ψεκασμένων εγκεφάλων – και η ανοοϊκότητα με την «αντισυστημική» πράξη.

Γράφαμε και παλιότερα πως «ποτέ δεν θα πιστεύαμε πως οι περιθωριακοί της Αστικής Κοινωνίας θα γινόντουσαν σημαία επαναστατικότητας από την «Αριστερά της Παγκοσμιοποίησης» «κάτι» που δυστυχώς διαπιστώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες με την «αναγόρευση» των Ομοφυλόφιλων, Λαθρομεταναστών και Φεμινιστριών της «Κακιάς Ώρας» σαν τα «Σύγχρονα Επαναστατικά Υποκείμενα»(!) που «πολεμούν» το «Σύστημα»(!!)

Σήμερα τα «Επαναστατικά Υποκείμενα» «αναβαθμίστηκαν». Από τους Ομοφυλόφιλους και τις Φεμινίστριες «προχωρήσαμε» στους Ψυχοπαθείς δηλαδή στους Καραμπινάτους Βαρεμένους που κυκλοφορούν ανενόχλητοι διαδίδοντας τις ψεκασμένες θεωρίες τους, οργανώνοντας επίσης και ανάλογες «εκδηλώσεις’» πολιτιστικού περιεχόμενου όπως η συγκεκριμένη κυρία – την είδαμε όλοι – που χοροπηδούσε σαν ψυχοπαθής πάνω σε ένα σωρό από μάσκες, σε μια ανάλογη συγκέντρωση «ψεκασμένων αντιστασιακών».

Αυτός λοιπόν ο ψεκασμένος και ψυχοβαρεμένος όχλος λούμπεν μικροαστών και εξαθλιωμένων πρώην προλετάριων
έχει καταλάβει όλα τα Social Media με απερίγραπτες αναρτήσεις και φρικώδεις απόψεις, «ψεκάζει» με τις νοσηρές θεωρίες του τον εγκέφαλο σε μεγάλο βαθμό των νέων παιδιών και αποτελεί τον πλέον οπισθοδρομικό «προμαχώνα» του πρωτογονισμού και του αντι– επιστημονικού μεσαιωνισμού.

Επικεντρώνει την «επιχειρηματολογία»
του έχοντας σαν προκάλυμμα την υποτιθέμενη έλλειψη υγειονομικού υλικού και την καλύτερη οργάνωση της προστασίας από την πανδημία – αυτά είναι τα «εισοδιστικά» τους επιχειρήματα, για να απλωθούν στις μάζες– ουσιαστικά αμφισβητούν την ύπαρξη της πανδημίας, ακόμη και την ύπαρξη του ιδίου του Κορωνοϊού.

Επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις δήθεν «αρνητικές» επιπτώσεις της μάσκας, ουσιαστικά υπονομεύουν την προσπάθεια των Κυβερνώντων για έλεγχο της Πανδημίας και την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Όταν η Ελλάδα με τον ίδιο περίπου πληθυσμό με άλλες χώρες – Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία – η Ελλάδα έχει περίπου 365 νεκρούς όταν οι προαναφερθείσες χώρες έχουν 2.000, 10.000, 7.000, 6.500 νεκρούς αντίστοιχα, έχοντας μάλιστα κατακτήσει – η Ελλάδα – μια αξιοζήλευτη θέση όσον αφορά την καταπολέμηση της Πανδημίας και όταν η παρούσα Κυβέρνηση – Αστική/Φιλελεύθερη και Κεντρώας παρά Ακροδεξιάς/ Αμιγώς Δεξιάς χροιάς – είχε να αντιμετωπίσει στους 14 μήνες της Διακυβέρνησης της απρόβλεπτες και εξαιρετικά δύσκολες στη διαχείρισή τους καταστάσεις: Λαθρομετανάστες τον Φλεβάρη, επιθετικότητα από την μεριά της Τουρκίας με ετοιμότητα του στόλου για 35 ολόκληρες μέρες, πανδημία του Κορωνοϊού με «κατέβασμα των ρολών της οικονομίας» για δυο περίπου μήνες – γεγονός πρωτοφανές – και ανάλογη οικονομική κρίση σε μια χώρα που εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τον Τουρισμό.

Το μόνο που απέμεινε στην παρούσα Κυβέρνηση είναι να έλθει κανένας μετεωρίτης στα κεφάλια μας από την άλλη άκρη του Γαλαξία.

Όταν λοιπόν έχεις αυτά τα δεδομένα δεν κάνεις «αντιπολίτευση ψεκασμένων» που αμφισβητούν τα πάντα αλλά συνεισφέρεις στην προφύλαξη της υγείας του ελληνικού λαού. Και φυσικά δεν υπονομεύεις τα πάντα, για να κερδίσεις πόντους αντιπολίτευσης όπως κάνουν οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αλλά – δυστυχώς για το ίδιο– και το ΚΚΕ.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα φαίνονται στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων τριών εβδομάδων (περίπου 8 με 10 δημοσκοπήσεις, αν θυμάστε καλά). Όλες, μα όλες, δίνουν προβάδισμα από 17% έως 21% στην Νέα Δημοκρατία και ένα ποσοστό 20% με 23% στον ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει πως 15 μήνες μετά τις εκλογές του Ιούλη 2019 η παρούσα Κυβέρνηση όχι μόνο κρατά τα ποσοστά της αλλά τα αυξάνει έως το 41.5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει από το 31,53% περίπου 10%, στο 19,5% έως 22%.

Χάνει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ περίπου το 30% των ψήφων του 2019 δηλαδή το 1/3 της εκλογικής του δύναμης (!).


Αλλά ανάλογη αντιμετώπιση δεν είχαμε και από τους «αριστερούς ψεκασμένους» στο ζήτημα της Μόρια και γενικότερα των προσφυγών/λαθρομεταναστών;


Ενώ αποδείχτηκε περίτρανα πως η Μόρια πυρπολήθηκε από τους Αφγανούς 17δες που θρασύτατα και εγκληματικά πυρπόλησαν την Μόρια αδιαφορώντας για την ζωή περίπου 13.000 προσφύγων(!), σηκώθηκε ένα κύμα «συμπαράστασης» από τους κάθε λογής ανεγκέφαλους και ψυχοπαθείς «συμπαραστάτες αριστερούς» των προσφύγων που έσπευσαν να κατηγορήσουν αμέσως τους κάτοικους της Λέσβου σαν «εγκληματίες ρατσιστές» που πυρπόλησαν την Μόρια.

[color=red]Ποιους;;;[/color]

Τους κάτοικους της Λέσβου, ενός από τα μεγαλύτερα και στοργικότερα «Κόκκινα νησιά» της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Και φυσικά μας βγήκε σαν «κατήγορος» ποιος λέτε;

Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που κατασκεύασε την Μόρια, αυτός που ουσιαστικά με την «ψεκασμένη φιλομεταναστευτική» του ιδεολογία δημιούργησε το μεταναστευτικό πρόβλημα και αυτός, η Νεολαία του οποίου – Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – φώναζε τον Φλεβάρη όταν η Ελλάδα δεινοπαθούσε από τα στίφη των βαλτών και σταλμένων από τον Ερντογάν λαθρομεταναστών, το σύνθημα «Ανοιχτά Σύνορα» (OPEN BORDERS) και μάλιστα η ίδια Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε πάλι τον Φλεβάρη του 2020 έξω από την Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου, «Έλληνες Φονιάδες των Λαών» υιοθετώντας την προπαγάνδα του Ερντογάν περί δήθεν «δολοφονίας» λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.

Όταν λοιπόν ένα τεράστιο ποσοστό Αριστερών και πρώην Αριστερών κατάντησαν Λούμπεν και περιφερόμενοι ψυχοπαθείς που υποστηρίζουν θεωρίες που αρμόζουν μόνο σε νοσηλευόμενους Ψυχιατρείων, τότε υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο ανασυγκρότησης του Σοσιαλισμού και της «Αριστεράς» αλλά επανίδρυσης της.

Με μια μόνο διαφορά, η επανίδρυση του Σοσιαλιστικού και Εργατικού κινήματος περνάει μόνο μέσα από την κατεδάφιση δηλαδή την Ολική Κατάρρευση και Έκλειψη του Παλιού. Μόνο με την εξαΰλωση του παλιού υπάρχει η ελπίδα του καινούργιου, του νέου και καινοτόμου.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες