Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Δημιουργική αντιπολίτευση ή Λούμπεν Αντιπολ/ση τύπου ΣΥΡΙΖΑ;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 22, 2021 10:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δημιουργική αντιπολίτευση ή Λούμπεν Αντιπολ/ση τύπου ΣΥΡΙΖΑ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δημιουργική αντιπολίτευση ή Λούμπεν Αντιπολίτευση τύπου ΣΥΡΙΖΑ;
Του Ηλία Παπαναστασίου



Βρισκόμαστε στην κορύφωση της Πανδημίας του Κορωνοϊού με πάνω από επτά χιλιάδες νεκρούς μέχρι στιγμής, με κλειστή την αγορά του Λιανεμπορίου και του Τουρισμού και με τεράστια οικονομικά προβλήματα μπροστά μας. Παρόλα αυτά:

Η οικονομία άντεξε έχοντας βοηθηθεί με 24 δις έως τις 31/12/20202 και άλλα 11,5 δις έως τα τέλη Ιουνίου, η ανεργία βρίσκεται στα ίδια ή και χαμηλότερα επίπεδα από το 2019 και οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρόλη την τεράστια κρίση ρευστότητας που έχουν – με δήλωσή τους «40% από αυτές δεν έχουν καθόλου ρευστό» – άντεξαν επιδεικνύοντας μια αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα με λιγότερα (!) λουκέτα από το 2019 και με αξιομνημόνευτη υπομονή, ανθεκτικότητα και αντοχή! Ο καρτερικός ελληνικός λαός έδειξε μια θετική πλευρά του εαυτού του.

Η πανδημία, παρόλες τις δυσκολίες, έχει έναν «καλύτερο» Δείκτη Θνησιμότητας συγκρινόμενη η Ελλάδα με άλλες χώρες και έναν πολύ καλό Δείκτη Εμβολιασμού που πιθανότατα θα φτάσει το 40–50% του συνολικού πληθυσμού έως τον Ιούλιο. Παρόλες τις καθυστερήσεις και επιμέρους λάθη και παραλείψεις, συγκρινόμενη με χώρες ανάλογου πληθυσμού – Σουηδία, Βέλγιο, Πορτογαλία κλπ. χώρες ίδιου ή παραπλήσιου πληθυσμού αλλά με 20.000 ή 12.000 νεκρούς και όχι 7.000 όπως η Ελλάδα– τα κατάφερε καλυτέρα και πιο αποτελεσματικά, έχοντας διπλασιάσει σε ένα χρόνο τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από 560 σε 1.300, έχοντας επίσης προσλάβει 7.000 γιατρούς και 4.000 υγειονομικούς και κρατώντας μια ισορροπία, εξαιρετικά δύσκολη μεταξύ Πανδημίας και Οικονομίας.

Ο Hegel συνήθιζε να γράφει για τις «πονηριές της Ιστορίας» και ανάλογα ο Marx πως η «Αντεπανάσταση – «Συντήρηση» θα λέγαμε σήμερα– ουσιαστικά επιτελεί το έργο της Επανάστασης»! Αυτή την αντιστροφή των ρόλων – δηλαδή ένας υποτιθέμενος «Νεοφιλελεύθερος» να βγαίνει από τα Κεντροαριστερά και Αριστερά και ένας «Αριστερός» να γίνεται «Αμερικανότερος των Αμερικανών» και «Δεξιότερος των Δεξιών» όπως ακριβώς αποδείχθηκε περίτρανα με τις περιπτώσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα αντίστοιχα τα τελευταία χρόνια – είναι το κλασσικότερο απτό δείγμα της άποψης του Χέγκελ και του Μαρξ. Ο υποτιθέμενος «Ανάλγητος Νεοφιλελεύθερος» Μητσοτάκης να μας βγαίνει από Κεντροαριστερά/Αριστερά στηρίζοντας με 35,6 δις την ετοιμοθάνατη Ελληνική Οικονομία λόγω Πανδημίας και κρατώντας την στη ζωή διασωληνωμένη και σωσμένη μέσω της πρωτοφανώς γενναίας και πρωτοείδωτης στα Ιστορικά Χρονικά Κρατικής βοήθειας στην Ελληνική Οικονομία. Να γράφει αυτή ακριβώς η Κυβέρνηση στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της «δικά της» παιδιά και Επαγγελματικά Στρώματα και να τους απειλεί με Επίταξη – Ιδιώτες Γιατροί – ή να τους δίνει καθυστερημένα τα πενιχρά επιδόματα των 600+400 ευρώ για 12 ολόκληρους(!) μήνες. Και μάλιστα στους Ελευθέρους Επαγγελματίες – Γιατροί, Δικηγόροι, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Μηχανικοί – που είναι οι περισσότεροι τους «Σαρξ εκ σαρκός» Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι! Το ίδιο αφορά και τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είναι επίσης, σε μεγάλο βαθμό, Κεντροδεξιοί και Δεξιοί ψηφοφόροι (!). Αλλά και τους Εργοδότες των Επιχειρήσεων – επίσης Κεντροδεξιοί και Δεξιοί Ψηφοφόροι– υποχρεώνοντάς τους να μην απολύσουν κανέναν εργαζόμενο μέσω της αναστολής εργασίας και να πληρώνονται αυτοί ακριβώς οι Εργαζόμενοι το 70–90% του μισθού τους!

Αντίθετα, οι Κυβερνώντες διεύρυναν και επέκτειναν τα επιδόματα Ανέργων, κράτησαν ζωντανή και όρθια την Εργαζόμενη Τάξη δηλαδή την «καθαρή» Εργατική Τάξη που είναι οι Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα, κρατώντας τους ασφαλείς χωρίς να πεταχτούν στον δρόμο και πληρώνοντας τους 70–90% του μισθού τους μέσω της Αναστολής Εργασίας. Στη ζυγαριά μεταξύ Ιδιοκτητών και Ενοικιαστών βοήθησαν και βοηθάνε σαφώς περισσότερο τους Ενοικιαστές κατεβάζοντας το νοίκι των τελευταίων κατά 40% μήνες τώρα και των εστιατόρων κατά 100%, εν αντιθέσει με τους Ιδιοκτήτες ακινήτων που αν και είναι σε μεγάλο βαθμό παιδιά της Νέας Δημοκρατίας, παρόλα αυτά σε μεγάλο ποσοστό ακόμη δεν τους αποζημίωσε όλους είτε γιατί ένα μεγάλο ποσοστό ιδιοκτητών έκανε λάθη στις αιτήσεις – 79.000 στις 338.000– είτε γιατί θεώρησε στρατηγικότερο να βοηθήσει τους ενοικιαστές. Ανάλογη βοήθεια πήραν και οι Μικρομεσαίοι, ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και μετέπειτα σε μεγάλο βαθμό του ΣΥΡΙΖΑ, με 5 Επιστρεπτέες Προκαταβολές για 545.000 επιχειρήσεις συνολικού κόστους 7 περίπου δις προσθέτοντας άλλες 3 Επιστρεπτέες Προκαταβολές –την 6η, την 7η και την 8η έως το καλοκαίρι – άλλων 4,5 δις (Σύνολο Επιστρεπτέων Προκαταβολών 11,5 δις). Από το ποσό που έλαβαν το 50% δεν επιστρέφεται δηλαδή χαρίζεται με πιθανότητα το 50% της υποχρεωτικής επιστροφής να κατεβεί στο 30%.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην Εξωτερική Πολιτική – Τουρκία, Λαθρομετανάστες κλπ.– όπου σε ενάμιση περίπου χρόνο είχαμε μείωση των Μεταναστευτικών ροών κατά 90%, αύξηση των Εξοπλισμών μετά 10 χρόνια τουλάχιστον κατά 2,5–4 δις και δημιουργία συμμαχιών. Αν προσθέσουμε στην Πανδημία του Κορωνοϊού και τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε, την Οικονομία που μπήκε σε Καραντίνα με όλες τις συνέπειες, τους Λαθρομετανάστες στον Έβρο και το Αιγαίο, την επιθετικότητα της Τουρκίας, τους σεισμούς στην Θεσσαλία και την Σάμο, τις πλημύρες στην Καρδίτσα και την διαχείριση των Διαδηλώσεων των Μπαχαλάκηδων και των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, τότε πρέπει να παραδεχτούμε πως ουδέποτε θυμόμαστε – τουλάχιστον μετά την πτώση της Χούντας– Κυβέρνηση που να «της έπεσαν στο κεφάλι» τόσα πολλά δεινά και καταστροφές. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε σαν σημείο αφετηρίας και σαν στοιχειώδη αλήθεια εάν και εφόσον θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια χάραξη διαφορετικής πορείας για την χώρα αλλά και σαν προϋπόθεση αντικειμενικής, υγιούς και δημιουργικής αντιπολίτευσης. Εδώ ήρθαμε στο «Σημείο Μηδέν» δηλαδή στην Αφετηρία!

Εάν αναγνωρίσουμε σαν αφετηρία όσα παραπάνω παραθέσαμε, εάν δεχτούμε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι, και εάν θέλουμε να κάνουμε μια «Συγκεκριμένη Ανάλυση της Συγκεκριμένης Κατάστασης» (Λένιν) ξεκινώντας από τα στοιχεία που παραθέσαμε, τότε μια Δημιουργική, αληθινά Προοδευτική, Δημοκρατική και Πατριωτική Σοσιαλιστική Αντιπολίτευση ξεκινά από το «κεκτημένο» που είναι η διατήρηση ζωντανής της Κοινωνίας, του Λαού και του Έθνους. Δηλαδή της Πατρίδας. Γιατί όταν βουλιάζει ο «Τιτανικός» δεν ρίχνουμε πέτρες στον Καπετάνιο επειδή ανήκει σε αντίπαλο Κόμμα αλλά τον βοηθάμε να βγάλει τα νερά από το Κατάστρωμα! Δεν αδιαφορούμε ποντάροντας στην αποτυχία του και «ξεχνώντας» πως μαζί του θα βουλιάξουμε και εμείς αλλά τον βοηθάμε, παρόλες τις διαφορές μας. Όταν προκαλούν οι Τούρκοι δεν χαιρόμαστε ούτε τραβάμε το χαλί από τα πόδια του Καπετάνιου αλλά βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας γιατί αυτά που μας «Ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»! Όπως αναφέραμε και παραπάνω, όταν «μπάζει» το Πλοίο δεν αδιαφορούμε πίνοντας το πότο μας στο μπαρ του Πλοίου και χαριεντιζόμενοι με τις γυναίκες του Σαλονιού. Ούτε «ρίχνουμε» περισσότερα νερά στο Πλοίο για να βουλιάξει μια ώρα αρχύτερα αλλά –αντιθέτως– βοηθάμε με όλη μας την ψυχή τον Καπετάνιο του Αντίπαλου Κόμματος να σώσει το Πλοίο. Σώζουμε και την δικιά μας Τιμή με αυτό τον τρόπο και δεν εγκληματούμε σαμποτάροντας την σωτηρία του Πλοίου. Γιατί είμαστε Προοδευτικοί και Δημοκράτες με Ηθικό Πρόσημο, προτάσσουμε και το πρόσταγμα της Ηθικής μαζί με την Πολιτική και δεν αδιαφορούμε γι αυτή. Εκτιμούμε τους κλασικούς της Διαλεκτικής Θεωρίας του Σοσιαλισμού αλλά εκτιμούμε και τον Καντ! Αλλιώς καταλήγουμε στυγνοί Μακιαβελιστές, απάνθρωποι, Πολιτικοί Απατεώνες και Παλιάνθρωποι χάριν κάποιου «Τελικού Σκοπού». «Τελικός Σκοπός», σοβαρά μιλάτε; Τότε ρωτάμε όπως ο Trotsky «Εάν ο Σκοπός αγιάζει τα Μέσα, τότε τον Σκοπό ποιος τον Αγιάζει;» και φυσικά περιμένουμε απάντηση!

Έτσι και στον χειρισμό της Οικονομίας και της Πανδημίας του Κορωνοϊού, υποστηρίζουμε σαφώς – σαφέστατα– τα Κυβερνητικά Μέτρα, κάνουμε κριτική στις ελλείψεις, παραλείψεις και καθυστερήσεις, προτείνουμε βελτίωση των δαπανών με συγκεκριμένες προτάσεις και όχι γενικολογίες και καταγγελίες κατά του «Καπιταλισμού» όπως κάνει το αριστερίστικο ΚΚΕ ούτε μηδενίζουμε τα μέτρα όπως κάνουν οι Λούμπεν και Πολιτικοί Απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ με μαέστρο τον πολίτικο αρχι-απατεώνα Τσίπρα.

Π.χ. υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε την συνέχιση των μέτρων τουλάχιστον έως τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο, πιέζουμε για υιοθέτηση του μέτρου της διαγραφής των χρεών μετά το τέλος του έτους και αρχίζοντας με ένα λογικό ποσοστό διαγραφής της τάξης του 25–33%, έξοδο στις αγορές τουλάχιστον δυο φορές το εξάμηνο για κάλυψη των εξόδων εφόσον η σημερινή Κυβέρνηση κατάφερε να βγαίνει στις αγορές με το χαμηλότερο ποσοστό όλων των εποχών, από –0,9% έως 1,2%! Επίσης θα προτείνουμε αύξηση των Επιθεωρητών Εργασίας με στόχο την αποτροπή των παραβιάσεων εκ μέρους των εργοδοτών και φυσικά επάνοδο των μισθών του Ιδιωτικού Τομέα σε προ–κρίσης επίπεδα, στο μέτρο του δυνατού. Αλλά θα προτείνουμε και αντιδημοφιλή και «δυσάρεστα» μέτρα π.χ. πάγωμα όλων των αυξήσεων στο Δημόσιο, πλαφόν στους μισθούς του Δημοσίου και πάση θυσία συγκράτηση των δαπανών του Δημοσίου που αφορούν την Κρατική Γραφειοκρατία όχι όμως και των δαπανών Κοινωνικού Χαρακτήρα. Η Κομμούνα του Παρισιού που γιορτάζουμε αυτές τις μέρες τα 150 χρόνια της, ένα από τα επαναστατικότερα μέτρα που πήρε ήταν ο περιορισμός των δαπανών και των μισθών της Γραφειοκρατίας στο επίπεδο του ειδικευμένου εργαζομένου. Το ακούσατε εσείς, η «Αριστερά» των Δημόσιων Υπάλληλων, γιατί εκεί μόνο στηρίζεστε; Τι έγινε σύντροφοι, πάθατε κωφαλαλία ή κώφωση και δεν ακούτε, εκεί κατά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μεριά; Γιατί δεν αναφέρεστε σε αυτό το μέτρο του Γαλλικού Προλεταριάτου της Κομμούνας του Παρισιού; Μήπως γιατί πλέον δεν έχετε σχέση με προλετάριους και Εργατική Τάξη αλλά με Περιθωριακούς και Φεμινίστριες (ΣΥΡΙΖΑ) ή Μανδαρίνους του Δημοσίου και «Ανθρώπους του Πνεύματος», δηλαδή με τενεκέδες που παριστάνουν τους Μεγαλοδιανοούμενους, με Πανεπιστημιακούς που κάνουν καριέρα συμμαχώντας ή ανεχόμενοι τους Μπαχαλάκηδες και με παιδιά της Μεσαίας Τάξης που κάνουν «Επανάσταση με τα λεφτά του Μπαμπά» όπως οι Φοιτητές; Και μια και μιλάμε για Φοιτητές να πούμε και δυο λόγια για τους Αστυνομικούς.



Στους 12 μήνες της Πανδημίας έχουν γίνει από το Αστυνομικό Σώμα 12.000.000 έλεγχοι, δεκάδες χιλιάδες αποτροπές παραβατικότητας και μεγάλες επιτυχίες σε διερευνήσεις και αποκαλύψεις ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. Γνωρίζετε κάποιο σώμα όπως αυτό των αστυνομικών με τουλάχιστον 50.000 αστυνομικούς και μετά από 12.000.000 πράξεις, διεξαγωγές και ελέγχους, που δεν θα έκανε λάθη και παρασπονδίες; Π.χ. πόσα Ιατρικά λάθη και λανθασμένες διαγνώσεις γίνονται κάθε χρόνο, πόσες λανθασμένες αποφάσεις δεν εκδίδουν τα ελληνικά δικαστήρια και πόσες ελλιπείς κατασκευές κτιρίων δεν γίνονται από τους μηχανικούς της χώρας μας; Τι σημαίνει αυτό, πως είναι όλοι, συλλήβδην για τον Καιάδα; Και εάν έγιναν 10–15 πράξεις βίας τους τελευταίους 12 μήνες και σε 12.000.000 ελέγχους που έγιναν από χιλιάδες αστυνομικούς τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν οι 10–15 πράξεις αυθαιρεσίας σε 12.000.000 ελέγχους, παραπάνω από 1/1.000.000 δηλαδή 1 τοις Εκατομμυρίοις; Ρωτάμε, κάνοντας την δουλειά τους κάτω από ποιες συνθήκες, και μάλιστα τρώγοντας τούβλα και μολότοφ στο κεφάλι; Αλήθεια λεβέντες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, επισκεφτήκατε στο Νοσοκομείο τον δύστυχο αστυνομικό που παραλίγο να χάσει την ζωή του από τον μαινόμενο όχλο των Μπαχαλάκηδων, των Κουφοντινικών και των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ; Του στείλατε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί γλυκά ή είναι για σας, απλώς «Μπάτσος, Γουρούνι, Δολοφόνος»; Μήπως γνωρίζετε πόσους αστυνομικούς είχε στρατολογήσει στις γραμμές του το ΕΑΜ με την πλατειά, ανοικτή και διαλεκτική πολιτική που υιοθέτησε; Και επειδή ανήκουμε στη «Γενιά των Αιρετικών» και όχι του Main Stream της Πολιτικής Ορθότητας δηλαδή του Μεταμοντέρνου Φασισμού, θα σας απαντήσουμε με τα λόγια του μεγάλου Πιερ Πάολο Παζολίνι, ενός αληθινού ογκόλιθου του Κινηματογράφου! Έγραφε λοιπόν ο Pasolini «Όταν χτυπιούνται οι βουτυρομπεμπέδες φοιτητές, παιδιά της Μεσαίας και Ανώτερης Τάξης με τους Αστυνομικούς, είμαι με το μέρος των αστυνομικών! Γιατί οι Αστυνομικοί είναι παιδιά φτωχά της Αγροτικής και Λαϊκής Τάξης»! Μην ξεχνάτε κύριοι πως ο Πιερ Πάολο Παζολίνι ήταν εξέχων μέλος του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος! Του μεγαλυτέρου Κομμουνιστικού Κόμματος της Ευρώπης.

Εάν λοιπόν δεν ακολουθήσουμε την πρώτη τακτική, αυτή της δημιουργικής αντιπολίτευσης, τότε μπαίνουμε στην δεύτερη γραμμή, της υπονομευτικής γραμμής των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Αυτοί ζητούν περισσότερους νεκρούς για να βγουν και να κατηγορούν μετά τους Κυβερνητικούς, θέλουν ερείπια για να παρουσιάσουν σαν σωτήρα μετά τον μεγαλύτερο Πολιτικό Απατεώνα της Νεώτερης Ελλάδας, τον Τσίπρα. Το χειρότερο όλων όμως είναι η σαμποταριστική, υπονομευτική και ύπουλη τακτική τους που είναι η εξής απλή και με βασικό Σύνθημα «Τα διαλύω όλα και μετά κατηγορώ τους Κυβερνώντες, περιμένω ερείπια οικονομικά και νεκρούς στις ΜΕΘ για να κατηγορώ μετά και πιο εύκολα τον Μητσοτάκη, διασπείρω συνειδητά και με απίστευτα ύπουλο τρόπο τον Κορωνοϊό για να αυξηθούν τα κρούσματα και μετά κατηγορώ του Κυβερνώντες γιατί αυξήθηκαν!» Υπάρχει όμως και το Παρασύνθημα που λέει « Εάν ανοίξεις τα καταστήματα Λιανικής και την Εστίαση, αυξάνεις τα κρούσματα και είσαι δολοφόνος! Εάν αντίθετα τα κλείσεις, είσαι οικονομικός στραγγαλιστής, επίσης δολοφόνος και καταστρέφεις την οικονομία!». Πλήρης παράνοια και σχιζοφρένεια!



Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε και στον κατά συρροήν δολοφόνο Κουφοντίνα που δολοφόνησε πισώπλατα 11 άτομα και χάρη του οποίου κατέβαζε κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία του, αυξάνοντας κατακόρυφα τα κρούσματα, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού αλλά και τις καταστροφές της περιουσίας του από τους Μπαχαλάκηδες. Αυτό δεν λέγεται απλώς Πολιτική Αλητεία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά Πολιτική Δολοφονία συμπολιτών μας λόγω των μεγάλων συγκεντρώσεων 2.000– 7.000 ατόμων! Είναι τυχαίο πως τα κρούσματα ανέβηκαν κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες; Και μην ακούσουμε «αντιρρήσεις» για τις διαδηλώσεις όταν το Ινστιτούτο Λάιμπνιτς του Πανεπιστήμιου Χούμπολτ αναφέρει πως «Εάν δεν γινόντουσαν διαδηλώσεις των 10.000 στη Γερμανία, θα γλυτώναμε τουλάχιστον 10.000–12.000 κρούσματα». Το Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου είναι ένα από τα διαπρεπέστερα και διασημότερα της Ευρώπης, εκτός εάν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάποια άλλη γνώμη; Μήπως μπορούν να μας την πουν; Εμείς πάντως προτείνουμε περιορισμό ή ολική αναστολή των διαδηλώσεων όσο διαρκεί η Πανδημία! Δεν μπορεί να πεθαίνει ο κόσμος και εμείς να κάνουμε διαδηλώσεις διασπείροντας τον ιό, κορωνοπάρτυ και γλέντια γάμου που επιφέρουν πολλούς νεκρούς, όπως έγινε σε πολλές πόλεις! Αλλά και το δολοφονικό κάθαρμα που λέγεται Κουφοντίνας πως είναι δυνατόν να προβάλλεται σαν «ήρωας» όταν ο ίδιος δεν είναι μόνο δολοφόνος αλλά και εξαιρετικά ύποπτο άτομο, κατηγορηθείς ως χαφιές από τον συγκατηγορούμενο του Α. Γιωτόπουλο και όταν μάλιστα ένα σημαντικό τμήμα της Αριστεράς των δεκαετιών 1970 και 1980 θεωρούσαν την Οργάνωση 17 Νοέμβρη σαν οργάνωση χαφιέδων και πρακτόρων ξένων δυνάμεων; Μάλιστα αυτός ο καταδικασθείς δολοφόνος, ήταν ένας κλασσικός νεόπλουτος και βολεμένος της δεκαετίας του 1980 και 1990. Έχοντας μεζονέτα στον Βαρνάβα και έχοντας εισπράξει επιδότηση σαν Μελισσοκόμος, ζούσε μια άνετη μεσοαστική ζωή! Τον Ιούλιο του 1992, ήθελε να φύγει διακοπές με την γυναίκα του η οποία μάλιστα τον πίεζε να πάνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα διακοπές και πριν φύγει έριξε μια ρουκέτα στο Υπουργείο Οικονομίας στου Καραγεώργη Σερβίας εναντίον του τότε Υπουργού Τ. Παλαιοκρασά σκοτώνοντας τον νεαρό Αξαρλιάν, ένα αθώο παλικάρι 24 ετών. Ο Κουφοντίνας χαρακτήρισε την εξόντωση Αξαρλιάν σαν «Παράπλευρη Απώλεια» (!) Για ένα τέτοιο ελεεινό κάθαρμα κατέβαζε τον κόσμο σε διαδήλωση ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τον όχλο των μπαχαλάκηδων και των οπαδών του Κουφοντίνα! Όταν μάλιστα ήταν κυβέρνηση ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ τον μετέφερε στις άνετες Αγροτικές Φυλακές του Βόλου, ζώντας σε Μονοκατοικία με κήπο!! (Υπάρχουν φωτογραφίες)! Υπάκουε σαν σκυλάκι στις ψευτο–απεργίες πείνας που έκανε ο Κουφοντίνας και τον φρόντισε υπέρ του δέοντος όπως ακριβώς έκανε με τους Νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» καθυστερώντας και αναβάλλοντας συνεχώς την δίκη τους και μειώνοντας την ποινή των πράξεων τους! Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις άσκοπες φοιτητικές διαμαρτυρίες με ένα σωρό αστεία αιτήματα με κυριότερο αυτό της «συμπαράστασης» στον Κουφοντίνα (Πανό κρεμασμένο στην κατειλημμένη Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης). Σε αυτά τα βουτυρόπαιδα συμπαραστάθηκαν οι Βουλευτές του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την Μαρία Αντουανέτα της Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Όμως, μετά την εκκένωση της Πρυτανείας του ΑΠΘ από τους καταληψίες, βρεθήκαν ζημιές 65.000 ευρώ! Με άλλα λόγια, τα «επαναστατημένα μεσοαστόπουλα» του Πανεπιστήμιου, εκτονωθήκαν κάνοντας ζημιές 65.000 ευρώ! Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Δεν έπρεπε να τα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι γονείς των λεβεντόπαιδων; Το γράψαμε και την τελευταία φορά, δεν είδαμε καμία ζημιά σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο και η Γερμανική Σχολή. Όμως πάντα βλέπουμε ζημιές σε Δημόσια Πανεπιστήμια μετά από καταλήψεις γεγονός που υποβαθμίζει την ποιότητα της Δημόσιας Εκπαίδευσης ενώ αντίθετα «ανεβάζει» το κυρός της Ιδιωτικής. Αυτό καταφέρνουν οι Λουμπενάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, Κουφοντινάριοι και Μπαχαλάκηδες. Ας προσέχουν λοιπόν όσοι «χαϊδεύουν» την νεολαία αποφεύγοντας να της κάνουν την οποιαδήποτε κριτική! Ένα μεγάλο ποσοστό της είναι ανεύθυνο, χωρίς ίχνος κοινωνικής ευθύνης και ενσυναίσθησης, αδιάφορο για την ζωή του διπλανού και τελείως κρεττινοποιημένο όσον αφορά την δυνατότητα οποιασδήποτε λογικής σκέψης και διαδικασίας κυρίως γιατί η μόρφωση και η παιδεία τους είναι λέξεις τελείως άγνωστες ανύπαρκτες, μια διαρκής διανοητική έρημος! Νεολαία ναρκισσιστική και μονίμως ναρκισσευόμενη, απίστευτα ματαιόδοξη που με ύφος πάνσοφου «ξερόλα» κρίνει τους πάντες αλλά ποτέ τον εαυτό της!

Όσοι λοιπόν θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους και τον λαό τους ας ακολουθήσουν την πρώτη, δημιουργικού χαρακτήρα αντιπολίτευση! Όσοι αντίθετα, θέλουν να διαλύσουν τα πάντα και να αφοπλίσουν τελείως αυτή τη χώρα σε περίπτωση πολύ πιθανής σύγκρουσης με την Τουρκία, ακολουθούν τον δεύτερο, προβοκατόρικο δρόμο «αντιπολίτευσης»! Οι πρώτοι αποτελούν ελπίδα δημιουργίας, οι δεύτεροι είναι «εγγυητές καταστροφής», εθνοαποδομητές, εθνοπροδότες και πολιτικοί εγκληματίες!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες