Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Luc Montagnier πάντα αγωνιζόταν για την ελεύθερη επιστήμη.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 11, 2022 2:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Luc Montagnier πάντα αγωνιζόταν για την ελεύθερη επιστήμη. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Luc Montagnier πάντα αγωνιζόταν για την ελεύθερη επιστήμη...




Της Ιωάννας Υψηλάντη


"Σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 - 8 Φεβρουαρίου 2022), ο καθηγητής Luc Montagnier πέθανε, χθες, στο... Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine. Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του, μας λέει ότι έφυγε με την ησυχία του, περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.


Ήταν βιολόγος και ιολόγος, αλλά και και κυρίως άνθρωπος με αξιοσημείωτη ευφυΐα, που έζησε για την επιστήμη. Εκτός από το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, εργάστηκε δίπλα στα μεγαλύτερα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια. Για αυτό, έχει λάβει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις .
Παρά την προχωρημένη ηλικία του και παρά την κριτική που υπέστη το φθινόπωρο της ζωής του, κυρίως από μέρος της επιστημονικής κοινότητας, ο Luc Montagnier πάντα αγωνιζόταν για την ελεύθερη επιστήμη."

(Από την Φρανς Σουάρ)




ΠΗΓΗ

http://www.press-gr.com/2022/02/luc-montagnier.html

Διαβάστε κι εδώ
http://resaltomag.blogspot.com/2022/02/blog-post_11.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 11, 2022 8:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ για το θάνατο του (Νομπελίστα) Λικ Μοντανιέ!»


Maria Denaxa

Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες και δεν έχουν διαψευστεί έως τώρα, αναφέρουν πως ο διάσημος γάλλος ιολόγος Λικ Μοντανιέ, που ανακάλυψε το AIDS και τιμήθηκε μεταξύ άλλων το 2008 με το νόμπελ ιατρικής, πέθανε στις 8/02 σε ηλικία 89 ετών.

Αν ισχύει η πληροφορία του θανάτου του κορυφαίου επιστήμονα, θα πρέπει η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ και πολιτικών όπως είναι ο αρχηγός του γαλλικού κρατους Εμμανουελ Μακρον, να προβληματίσει σοβαρά για την τύχη οποιουδήποτε εκφράζει αντίθετη άποψη από την κυρίαρχη.

Ο Μοντανιέ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Σκέφτονταν διαφορετικά οπως και οι περισσότερες μορφές που ξεχώρισαν. Οποία κι αν ήταν η άποψη του για την αντιμετώπιση του κορωνοιου, δεν του αξίζει τέτοια απαξίωση από το γαλλικό κράτος, ούτε και από την επιστημονική κοινότητα.

Ο Μοντανιέ μέχρι και πριν απο λίγες ημέρες αμφισβητούσε δημόσια την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορωνοιού και παρότι πολυβραβευμένος για το επιστημονικό του έργο είχε χαρακτηριστεί «ψεκασμένος» για τις αμφιβολίες του για τον εμβολιασμό.

UPDATE Μετά απο έντονες αντιδράσεις κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, τα γαλλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες αναφέρουν το θάνατο του Λικ Μοντανιέ. Για να δημοσιεύσουν την είδηση, πέρασαν δυο 24ωρα και για να γίνει αυτό έπρεπε να υπάρξουν αντιδράσεις.

Για την απώλεια και της πιο ξεπεσμένης τηλεπερσόνας, η αντίδραση είναι άμεση απο MME κ πολιτικούς. Ο Μακρόν είχε άμεσα αντιδράσει για τον θάνατο του τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι, απευθύνοντας και ύστατο χαιρετισμό. Το Νόμπελ Ιατρικής, φαίνεται να έχει λιγότερη αξία για τον γάλλο πρόεδρο.


ΠΗΓΗ

http://www.press-gr.com/2022/02/blog-post_53.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 11, 2022 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ το εμβόλιο!» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ το εμβόλιο!» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η απώλεια του Λυκ Μοντανιέ...




Πέθανε σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022), ο Νομπελίστας Ιατρικής καθηγητής Luc Montagnier.

Έσβησε ειρηνικά στο αμερικάνικο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine στο Παρίσι.
Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του μας εμπιστεύεται, ότι έφυγε εν ειρήνη περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.
H Γενετίστρια και στενή του συνεργάτης Alexandra Henrion-Caude ανακοινώνει επίσης το θάνατο του.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ

– Ο Λυκ Μοντανιέ ήταν Βιολόγος και Ιολόγος.
– Τιμήθηκε με το Nobel Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS.
– Καθηγητής στο Institut Pasteur- Διευθυντής του CNRS
– Διευθυντής του Centre de biologie moléculaire et cellulaire στο Queens College του πανεπιστημίου της πόλης της New York.
– Διευθυντής του institut de recherche στο πανεπιστήμιο Jiao-tong της Shanghai.

Τα διεθνή βραβεία με τα οποία έχει τιμηθεί θα χρειάζονταν ένα ολόκληρο ποστ από μόνα τους…

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID

Η άποψη του για τον SARS-Cov-2 ήταν ότι πρόκειται για ιό κατασκευασμένο στο εργαστήριο.
Η διαπίστωση του ότι στο γονιδίωμα του SARS-Cov-2 υπάρχουν τμήματα από το γονιδίωμα του ιού HIV που προκαλεί AIDS, αλλά και τμήματα από το γονιδίωμα του παράσιτου της ελονοσίας, τον έκανε να δηλώσει ότι αυτό ΜΟΝΟ σε εργαστήριο μπορεί να γίνει και όχι στην Φύση.


Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι αδιανόητος και προκαλεί θανάτους, δήλωσε ο νικητής του Βραβείου Νόμπελ Ιατρικής το 2008.

“Τα νέα στελέχη είναι αποτέλεσμα εμβολιασμού. Μπορείτε να δείτε σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο πράγμα: σε κάθε χώρα, μετά τον εμβολιασμό, ακολουθούν θάνατοι», δήλωσε ο Γάλλος ιολόγος.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του συμμετείχε σε διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού του Covid και προ μηνός μίλησε στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού του Covid. (Το βίντεο αυτό κατέβηκε από το YOUTUBE μέσα σε μία ώρα…)

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ

Είναι πολύ σημαντική, τώρα που άρχισε να διαφαίνεται η κατάρρευση του πλαστού αφηγήματος και αυτός θα ήταν από τους βασικότερους μάρτυρες κατηγορίας στις “Νυρεμβέργες” που έρχονται.
Θα τον θυμόμαστε σαν μία ελεύθερη φωνή, που δεν υπάκουσε σε σκοπιμότητες, αλλά ρίσκαρε την υστεροφημία του, για χάρη της Αλήθειας.
ΑΘΆΝΑΤΟΣ!


ΠΗΓΗ

https://to-aspro-mavro.gr/wp/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bb%cf%85%ce%ba-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/


ΜΕΣΩ http://www.press-gr.com/2022/02/blog-post_45.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες