Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΥΧΑΙΟ; «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ όσοι θεωρούν και το εμβόλιο pfizer

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 28, 2022 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΥΧΑΙΟ; «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ όσοι θεωρούν και το εμβόλιο pfizer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΥΧΑΙΟ; «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ όσοι θεωρούν και το εμβόλιο pfizer τεράστια προσφορά της επιστήμης...»




Από το
Δημήτρη Μπελαντή


Παρακαλώ πείστε με ότι είναι τυχαίο και συμπτωματικό. Στο θέμα ότι η Ρωσία είναι το μαύρο πρόβατο και ο βασικός, αν όχι ο μόνος υπεύθυνος στην ουκρανική κρίση, συμφωνούν όλα τα τμήματα της διεθνούς Αριστεράς και Κεντροαριστεράς που θεωρούν το εμβόλιο pfizer "τεράστια προσφορά της επιστήμης στην ανθρωπότητα". Και που στηρίζουν την τεχνοκρατία των δυτικών μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

Επισης, όλως τυχαίως συμπίπτουν όλα τα τμήματα της διεθνούς Αριστεράς και Κεντροαριστεράς που είναι όχι με τα δικαιώματα των λαϊκών τάξεων αλλά με τις ΜΚΟ και τον δικαιωματισμό φιλελεύθερου κοσμοπολίτικου τύπου, δηλαδή με την θεωρία περί δικαιωμάτων των προνομιούχων στρωμάτων, ενώ όταν οι πληβείοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους τους χαρακτηρίζει " ακροδεξιούς"...

Επίσης, όλα τα τμήματα της διεθνούς Αριστεράς και Κεντροαριστεράς που ακούνε την λέξη πατρίδα ή έθνος ή τοπικότητα και φτύνουν ( ενώ ταυτόχρονα υμνούν υποκριτικά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ξεχνώντας ότι ήταν όχι μόνο αντιφασιστικός αλλά και πατριωτικός ).

Όλα αυτά δείχνουν ένα κοινό επίπεδο αντίληψης και δράσης. Αυτή η Αριστερά είναι όργανο όχι μόνο του κεφαλαίου γενικά αλλά και ειδικότερα του δυτικού ιμπεριαλιστικού άξονα (ΗΠΑ, ΕΕ, Αυστραλία, Καναδάς, Ιαπωνία). Απορροφά σταδιακά και τμήματα που ως τώρα είχαν μια πιο μαχητική στάση όπως στην Ελλάδα ειδικά το ΚΚΕ. Σοσιαλδημοκράτες και πολλοί τροτσκιστές, ευτυχώς όχι όλοι, στο επίκεντρο αυτής της λογικής. Είναι η δυναμική των πραγμάτων. Και η ώρα της αλήθειας.


http://resaltomag.blogspot.com/2022/02/pfizer.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες