Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το λοκντάουν της Σαγκάης, από μία άλλη σκοπιά

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεσάλτο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 02, 2022 9:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το λοκντάουν της Σαγκάης, από μία άλλη σκοπιά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το λοκντάουν της Σαγκάης, από μία άλλη σκοπιά

Από τον Peter Koenig*

Global Research, 22 Απριλίου 2022


Σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος επικρίνει την Κίνα και την κατηγορεί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το κλείδωμα και των 26 εκατομμυρίων πολιτών της Σαγκάης, όταν εντοπίστηκαν μόνο περίπου 26.000 θετικά κρούσματα «Covid-19». Εκ πρώτης όψεως, αυτό φαίνεται πράγματι αφύσικο, ή ακόμη και μια τεράστια υπερβολή. Εκ πρώτης όψεως.

Ας το ξαναδούμε όμως.

Θυμάστε το ξέσπασμα του SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) το 2002 – 2004;

Μόλυνε περίπου 8.000 ανθρώπους και προκάλεσε 774 θανάτους. Με μεγάλη διαφορά, τα περισσότερα κρούσματα και οι θάνατοι εντοπίστηκαν στην ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, μερικά στην Ταϊβάν, ακόμη και μερικά στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και προφανώς σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα «κρούσματα» ήταν άτομα με κινεζικό γονιδίωμα. Με άλλα λόγια, ο ιός επιτέθηκε ειδικά στην «κινεζική φυλή», δηλαδή ήταν σχεδιασμένος για να στοχεύει την Κίνα και τους πολίτες της.

«Συμπτωματικά», λίγα χρόνια νωρίτερα, το 1999 και το 2000, η ​​κινεζική κυβέρνηση εντόπισε εκατοντάδες δυτικούς «επιστήμονες», συνήθως από το Χάρβαρντ και άλλα φημισμένα δυτικά ινστιτούτα και εργαστήρια μάθησης, να συλλέγουν δείγματα DNA από ανθρώπους στην αγροτική Κίνα, κυρίως στις βορειοδυτικές επαρχίες της Κίνας.

Αυτοί οι «επιστήμονες» προσέλαβαν Κινέζους πολίτες για να τους βοηθήσουν να συλλέξουν δείγματα αίματος σε απομονωμένες περιοχές έναντι αμοιβής. Οι δυτικοί, φυσικά, εκδιώχθηκαν, μόλις εντοπίστηκαν. Ωστόσο - πολύ αργά. Είχαν ήδη μεταφέρει λαθραία από την Κίνα χιλιάδες δείγματα DNA που είχαν ληφθεί από γηγενείς Κινέζους..

Αυτά τα δείγματα θα χρησίμευαν αργότερα για τον σχεδιασμό ενός ειδικού κορωνοϊού που στοχεύει το κινεζικό γονιδίωμα. Το ξέσπασμα του SARS που προέκυψε το 2002-2004 στην Κίνα ήταν μια δοκιμή - για να έρθουν τα χειρότερα αργότερα.

Θυμάστε επίσης το Event 201 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019; Χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Johns Hopkins Center for Health Security που φιλοξένησε επίσης την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, όλοι οι σημαντικοί παγκόσμιοι παράγοντες, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ και πολλές από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένης της UNICEF – και φυσικά του ΠΟΥ – καθώς και βασικών τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – μεγάλων ινστιτούτων υγείας των ΗΠΑ, όπως το CDC, το FDA, ακόμη και το CDC της Κίνας – και πολλά άλλα – συμμετείχαν σε αυτήν την προσομοίωση σε υπολογιστή – η οποία επρόκειτο να προκαλέσει παγκοσμίως περισσότερους από 60 εκατομμύρια θανάτους σε διάστημα περίπου δύο έως τριών ετών.

Καθώς οι κινεζικές αρχές γνώριζαν καλά τον γενετικά στοχευμένο ιό, ήταν σε εγρήγορση όταν ο SARS-Cov-2 έπληξε την Γουχάν στις αρχές του 2020. Η αντίδρασή τους ήταν λογική, άμεση και σοβαρή. Κλείδωσαν όχι μόνο τη Γουχάν (πληθ. 11 εκατομμύρια) ταυτόχρονα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος –περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι– της επαρχίας Χουμπέι, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Γουχάν. Στη συνέχεια, περισσότερες περιοχές εντός της Κίνας, όπου εντοπίστηκε SARS-Cov-2, κλειδώθηκαν. Σήμαινε την αρχή της μηδενικής ανοχής για αυτό που αργότερα βολικά μετονομάστηκε από τον ΠΟΥ σε Covid-19. Θυμηθείτε επίσης ότι ο Covid-19, γνωστός και ως SARS-Cov-2, δεν απομονώθηκε ποτέ ούτε αναγνωρίστηκε ως νέος ιός.

Γνωρίζοντας το υπόβαθρο των γενετικών ή φυλετικών ιών, η αντίδραση της Κίνας για την προστασία των πολιτών της ήταν λογική και άμεση. Στην πραγματικότητα, με αυτήν την πολιτική η Κίνα έλεγξε την ασθένεια σε μεγάλο βαθμό μέσα σε περίπου έξι έως οκτώ μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτών των σκληρών περιορισμών, περίπου το 80% του κινεζικού βιομηχανικού συγκροτήματος παρέλυσε. Όμως, μέχρι το τέλος του 2020, οι περισσότερες κινεζικές συσκευές παραγωγής, εργοστάσια, ναυτιλιακές γραμμές, γεωργική παραγωγή βούιζαν ξανά – και επέστρεφαν στην παραγωγή.

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η κινεζική οικονομική ανάπτυξη δεν υπέφερε σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια αυτής της νέας επιδημίας του Covid. Στην πραγματικότητα, έναντι της πρόβλεψης του ΔΝΤ για ανάπτυξη 1,2% το 2021 και της ίδιας της Κίνας για οικονομική επέκταση 3,5% το 2021 – η πραγματική ανάπτυξη της Κίνας το 2021 καταγράφηκε σε 5,5%. Αυτή η ανάπτυξη και το προκύπτον εξαγωγικό δυναμικό βοήθησαν πολλές χώρες, ειδικά στην Ασιατική Ήπειρο, να μειώσουν τις απώλειες που προκλήθηκαν από τον Covid και να προωθήσουν τις οικονομίες τους.

Από την κομμουνιστική επανάσταση του Προέδρου Μάο Τσε Τουνγκ το 1949, η Κίνα ήταν ένα επίμονο αγκάθι στα μάτια των δυτικών καπιταλιστών. Καθώς η Κίνα σταδιακά εξελίχθηκε σε μια υπερδύναμη, τόσο από οικονομική όσο και από στρατηγική άποψη, οι επιθέσεις και οι κυρώσεις της Δύσης στην Κίνα έχουν επίσης αυξηθεί. Ανεξάρτητα από το πόσο παράνομες, ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα – με επικεφαλής τις ΗΠΑ, η Δύση επιβάλλει αμείλικτα οικονομικές κυρώσεις στην Κίνα – και φυσικά και στον στενότερο σύμμαχο της Κίνας, τη Ρωσία.

Κίνα – Δυτική Επιθετικότητα στην Κίνα – αντί Δυτικού Βιοπολέμου;

Παρά τις κυρώσεις αυτές, η Κίνα σύντομα – μέσα στα επόμενα 3 με 4 χρόνια, αν όχι νωρίτερα – θα ξεπεράσει την αμερικανική οικονομία. Στην πραγματικότητα, όταν μετριέται σύμφωνα με τους μοναδικούς πραγματικούς οικονομικούς δείκτες, δηλαδή τον παράγοντα PPP (νομισματικής αγοραστικής δύναμης - που σημαίνει την αξία των αγαθών που μπορεί να αγοράσει ένα νόμισμα), η Κίνα έχει ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ήδη πριν από αρκετά χρόνια.

Η Κίνα είναι μια εφοδιαστική αλυσίδα ζωτικής σημασίας εξαρτημάτων ενδιάμεσης παραγωγής ή/και παραγωγής τελικής χρήσης, η Δύση χρειάζεται να κάνει τα καταναλωτικά αγαθά της σωστά και τους καταναλωτές ευτυχισμένους. Η Ρωσία, από την άλλη πλευρά, προμηθεύει τις περισσότερες πρώτες ύλες που είναι διαθέσιμες στην τεράστια επικράτειά της για να παράγει αυτά τα αγαθά όσο η Δύση επιθυμεί.

Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία είναι οικονομικά και στρατηγικά κρίσιμες για τη Δύση. Είναι επίσης στενοί σύμμαχοι. Αντιπροσωπεύουν απειλή για τη δυτική υπεροχή. Η Δύση δεν το ανέχεται αυτό, καθώς η κυριαρχία είναι στα γονίδια της Δύσης. Απλώς κοιτάξτε πίσω σε χιλιάδες χρόνια δυτικών αποικιών στον Παγκόσμιο Νότο.

Αντί να επιδιώκει συμφωνίες συνεργασίας με αυτούς τους ζωτικούς εταίρους με τους οποίους οφείλει να είναι, η Δύση επιδιώκει να επικυριαρχήσει και να τους εκμηδενίσει, με κυρώσεις και με πραγματικό πόλεμο. Ο κορυφαίος πολεμικός θεσμός της Δύσης, το ΝΑΤΟ, δεν παραλείπει να απειλήσει και να προσπαθήσει να εκφοβίσει τη Ρωσία και την Κίνα – καταπατώντας τα σύνορα αυτών των δύο συμμάχων, καθώς και προκαλώντας τη στρατιωτική τους δύναμη με ένοπλους ελιγμούς κοντά στα σύνορά τους. Δεν είναι περίεργο ότι η Κίνα πρόσφατα συμπαρατάχθηκε με τη Ρωσία για να αντιταχθεί στην περαιτέρω επέκταση του ΝΑΤΟ, καθώς οι δύο χώρες πλησιάζουν περισσότερο η μία την άλλη μπροστά στη δυτική πίεση.

Τώρα έρχεται ο πόλεμος της Ουκρανίας με τη Ρωσία, για τον οποίο η επέκταση του ΝΑΤΟ είναι μόνο ένας λόγος. Μέχρι τώρα ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει –ακόμη και τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν το κρύβουν πια– ότι ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ ΙΙΙ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι της Ουάσιγκτον υποσχέθηκαν κατά τη διαδικασία διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, στον τότε Σοβιετικό/Ρώσο Πρόεδρο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ότι το ΝΑΤΟ δεν θα μετακινηθεί ούτε μια ίντσα ανατολικότερα του Βερολίνου.

Αυτή ήταν μια υπόσχεση που δόθηκε ως αντάλλαγμα για να επιτραπεί στη Γερμανία να επανενωθεί με την Ανατολική Γερμανία και να ενσωματώσει το Ανατολικό Βερολίνο στο Δυτικό Βερολίνο, ξανακάνοντας την ενωμένη πόλη του Βερολίνου και πάλι πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η υπόσχεση έχει αθετηθεί παταγωδώς. Το 1991 το ΝΑΤΟ μετρούσε 16 χώρες μέλη, εκ των οποίων 2 στην Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς) και 14 στην Ευρώπη. Σήμερα, περίπου 30 χρόνια μετά, το ΝΑΤΟ αριθμεί 30 μέλη. Και τα 14 νέα μέλη βρίσκονται στην Ευρώπη, πολλά πλησιάζοντας ολοένα και πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Η Ουκρανία ήταν η επόμενη υποψήφια για το ΝΑΤΟ. Αυτό, η Ρωσία δεν μπορούσε να το ανεχθεί.

Φανταστείτε, η Ρωσία ή η Κίνα να επρόκειτο να στήσουν στρατιωτικές βάσεις στο Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική – πώς θα αντιδρούσαν οι ΗΠΑ. Έχουμε ένα ζωηρό παράδειγμα της κρίσης του Κόλπου των Χοίρων του 1961, όταν ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και ο Ρώσος Πρόεδρος Νικίτα Χρουστσόφ απέφυγαν έναν δυνητικά ολοκληρωτικά καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο, μέσω διαπραγματεύσεων σε μια συνάντηση στη Βιέννη.

Οι ανησυχίες του Προέδρου Πούτιν σήμερα είναι κάτι παραπάνω από κατανοητές – και εξηγούν εν μέρει την παρέμβασή του στην Ουκρανία. Αυτό δεν δικαιολογεί με κανένα τρόπο έναν πόλεμο, αλλά εν μέρει εξηγεί την αντίδραση της Ρωσίας.

Συνθέτοντας το παζλ με το λοκντάουν της Σαγκάης

Ωστόσο, ένας ακόμη πιο σημαντικός λόγος από την απειλή του ΝΑΤΟ για την επέμβαση του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία είναι τα 20 έως 30 βιο-εργαστήρια πολεμικού τύπου (βαθμού 3) που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία. Κατασκευάστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια, τα περισσότερα από αυτά μετά το πραξικόπημα του Μεϊντάν που υποκινήθηκε από τη Δύση τον Φεβρουάριο του 2014, το οποίο οδήγησε στην τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων με την Ουκρανία και στην σύγκρουση Ουκρανίας - Ρωσίας.

Για λόγους εθνικής ασφάλειας, η Ρωσία πρέπει να ελέγξει και ενδεχομένως να καταστρέψει αυτά τα θανατηφόρα εργαστήρια. Για να γίνει αυτό ήταν απαραίτητη μια παρέμβαση. Το χρονοδιάγραμμα των δυτικών επιθέσεων να πυροδοτήσουν τη ρωσική επέμβαση, ειδικά οι δολοφονίες αμάχων από τα Ναζιστικά τάγματα Αζόφ- στην αυτονομιστική περιοχή του Ντονμπάς, δεν είναι τυχαίο. Σε 8 χρόνια από το πραξικόπημα του Μεϊντάν, καταγράφηκαν 14.000 θάνατοι αμάχων, εκ των οποίων περίπου το ένα τρίτο είναι παιδιά. Ταιριάζει στο αφήγημα της Παγκόσμιας Επαναφοράς (Great Reset) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία επί του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού, και των 193 χωρών-μελών του ΟΗΕ, με πολλά μέσα.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος της περιβόητης Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Η αρχή ήταν ο ψευδής Covid-πόλεμος φόβου, μειώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και την προθυμία των ανθρώπων για αντίσταση. Έτσι, οδηγώντας τους σαν πρόβατα στους λεγόμενους θαλάμους vaxx, όπου τους έγινε ένεση με αυτό που το αφήγημα ψεύδους αποκαλεί εμβόλια κατά του Covid-19, ενώ στην πραγματικότητα είναι εμβόλια δοκιμών mRNA - τροποποίησης DNA.

Διαφορετικά φιαλίδια δυτικής παραγωγής vaxxes περιέχουν διαφορετικές βιοχημικές συνθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του οξειδίου του γραφενίου για να διευκολύνει τελικά τους ηλεκτρομαγνητικούς χειρισμούς του εγκεφάλου - συμπίπτουν με το όνειρο του Klaus Schwab για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση όπου τελικά ο υπόλοιπος κόσμος θα ψηφιοποιηθεί πλήρως.

Σύμφωνα με τον Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρο και Επιστήμονα της Pfizer, αυτά τα ψεύτικα εμβόλια μειώνουν περαιτέρω το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Το πρώτο τρύπημα κατά περίπου 30%, το δεύτερο κατά άλλο 30% και το τρίτο τρύπημα, το λεγόμενο ενισχυτικό, κατά άλλο 20%. Αυτό αφήνει ανέπαφο το αυτοάνοσο σύστημα ανδρών και γυναικών περίπου στο 20%. Με άλλα λόγια, μέσα σε ένα έως τρία χρόνια από τον εμβολιασμό, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από ποικίλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων επιθετικών καρκίνων και διαφορετικών τύπων καρδιακών παθήσεων που θα ήταν δύσκολο να αποδοθούν στα εμβόλια. Όπως επίσης φαίνεται σε εξετάσεις, τα εμβόλια Covid ενεργούν προς στείρωση των γυναικών και περιλαμβάνουν συστατικά του ιού HIV του AIDS.

Τι θα συμβεί αν η 4η και 5η και ούτω καθεξής «ενισχυτικές» δόσεις– όλες προγραμματισμένες, νομιμοποιηθούν και επιβληθούν στην ανθρωπότητα μέσα στα επόμενα 7 ή 8 χρόνια μέχρι την ολοκλήρωση της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030;

Επιπλέον, το διαρκές αφήγημα υπέρ των εμβολίων που κατηχείται από τα δυτικά ΜΜΕ αφήνει πολλούς ανθρώπους –σήμερα ακόμη πλειοψηφία– σε κατάσταση γνωστικής ασυμφωνίας. Δηλαδή, δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έχουν απατηθεί με ψέματα από την κυβέρνησή τους την οποία υποτίθεται ότι εξέλεξαν και πλήρωσαν με τους φόρους τους για να τους προστατεύει. Μια τέτοια προδοσία είναι υπερβολική για να την πιστέψουν και να παραδεχτούν στον εαυτό τους ότι εξαπατήθηκαν. Η σκοτεινή Cabal πίσω από αυτό το σχέδιο και πίσω από την τυραννική Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 το γνωρίζει αυτό. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να ξυπνήσει ο κόσμος – και να τους φέρει σε μια αντιπολίτευση αλληλεγγύης.

Επιστροφή στα εργαστήρια ιών της Ουκρανίας

Αυτά τα πολεμικού τύπου βιο-εργαστήρια 3ου βαθμού είναι ικανά να παράγουν ιούς ειδικούς για το γονιδίωμα που μπορούν να κατευθυνθούν για να επιτεθούν σε διαφορετικά Ρωσικά γονιδιώματα και σε ανθρώπους του Κινεζικού DNA, καθώς και σε άλλους, εάν προγραμματιστούν ανάλογα. Πολλές τέτοιες δοκιμές εξατομικευμένων ιών έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες δύο έως τρεις δεκαετίες. Το ξέσπασμα του Έμπολα στη Δυτική Αφρική (2014-2016), που επηρέασε κυρίως Γουινέα, Σιέρα Λεόνε και Λιβερία, ως επίκεντρο της επιδημίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιδημίας Έμπολα, υπήρξαν 28.616 ύποπτα, πιθανά και επιβεβαιωμένα κρούσματα από αυτές τις τρεις χώρες και 11.310 θάνατοι, που οδήγησαν σε ένα τρομακτικό ποσοστό θανάτων ανά κρούσμα περίπου 40%. Συγκρίνετε αυτό με το λεγόμενο ποσοστό θανάτου από Covid-19 περίπου 0,07 έως 0,1%. Μία περίπτωση που μοιάζει με την κοινή γρίπη.

Ποιος ξέρει εάν ένας Έμπολα με στόχο το γονιδίωμα ή οποιοσδήποτε άλλος θανατηφόρος ιός παρήχθη ή παράγεται εργαστηριακά σε ένα από τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ βιο-εργαστήρια – που οι ρωσικές δυνάμεις «παρενέβησαν» για να καταστρέψουν για χάρη της ανθρωπότητας;

Δεν υπάρχει φυσικά καμία διαβεβαίωση ότι κάποιο από αυτά τα θανατηφόρα, καταστροφικά μικρόβια του βιοπολεμικού πληθυσμού δεν έχει «ξεφύγει» ή δεν έχει σκοπίμως απελευθερωθεί πριν από τη ρωσική επέμβαση – σύμφωνα με το Great Reset και τον Bill Gates που προέβλεψε νέο ξέσπασμα πολύ πιο επικίνδυνης επιδημίας.

Παρόμοια προειδοποίηση για ενδεχόμενο ξέσπασμα του Marburg (εσωτερική αιμορραγία παρόμοια με τον Έμπολα) είχε νωρίτερα φέτος ο Γάλλος πρωθυπουργός, Jean Castex, όταν προειδοποίησε ότι οι γαλλικές εκλογές στις αρχές Απριλίου 2022 ίσως χρειαστεί να αναβληθούν… δεν συνέβη. Αλλά ποιος ξέρει, αν και πότε μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο ξέσπασμα ….

Και ποιοι θα ήταν οι κύριοι στόχοι τέτοιων ιών; – Κίνα και Ρωσία;

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις βιολογικής επίθεσης, ίσως η «μηδενική ανοχή στον κορωνοϊό» της Κίνας - και το αυστηρό λοκντάουν της Σαγκάης - είναι τώρα καλύτερα κατανοητά;

Εμείς, οι άνθρωποι, σε αλληλεγγύη μεταξύ μας, μέσα στη χώρα μας αλλά και με όλα τα έθνη, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταρρίψουμε αυτή τη «σκοτεινή ατζέντα» και να φέρουμε το Φως, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί προσωρινή θυσία. – Στο τέλος, να είστε σίγουροι, το Φως νικά το σκοτάδι.



Σημείωση για τους αναγνώστες: Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα του Global Research.


*Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)


Μετάφραση: ΡΕΣΑΛΤΟ

Πηγή: https://www.globalresearch.ca/shanghai-lockdown-seen-from-another-angle/5778124




Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες