Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης κεροσκόπος και όχι αριστερός

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
αναγνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 13, 2017 10:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης κεροσκόπος και όχι αριστερός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γράμμα 82χρονου προς τον Αλ. Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης κεροσκόπος και όχι αριστερός»
Ολόκληρο το γράμμα έχει ως εξής:

Αλέξη Τσίπρα,
Είμαι 82 ετών και το Ποινικό μου Μητρόω λάμπη. Όμως αν μπορούσα θα σκότωνα τον πολιτικό απατεώνα Καμένο, τον οποίο ψήφισα να βοηθήσει εσένα, διότι και αυτός υποσχόταν ότι δεν θα ψιφίσει μνημόνια. Επίσης το ίδιο θα έκανα και για το κάθαρμα τον Κατρούγκαλο και ας με σούβληζαν όπως τον Αθανάσιο Διάκο. Θα το έκανα αυτό για να ξεμαγαρίσει ο τόπος από τα πολιτικά ρεμάλια που μας εξαπάτησαν και μας στέρησαν την αξιοπρέπειά μας.
Αλέξη Τσίπρα ήστε όλη ψεύτες και πολιτικοί δολοφόνοι του Ελληνικού γέννους. Ρε αθεόφοβε Τσίπρα, σΆ εμπιστευθήκαμε και σε κάναμε προθυπουργό για να βοηθίσεις εμάς και τη χώρα μας και όχι να μας ξεφτιλίζεις πολιτικέ απάνθρωπε. Είσαι αρχή πατρώνος της ψευτιάς γιατί, γιατί εσύ, εσύ μας έλεγες ότι δεν θα έκοβες τις συντάξεις. Εσύ μας έλεγες πως δεν θα έκοβες το ΕΚΑΣ. Εσύ, εσύ μας έλεγες αχάριστε ότι θα μας έδεινες τη 10η τρίτη και τη 10η τέταρτη σύνταξη. Εσύ, εσύ μας έλεγες να μην πληρώνομε χαράτσια διόδια ένμφια και ότι θα τα γλυτόναμε από εσένα.
Είσαι ψεύτης κεροσκόπος και όχι αριστερός. Οι συνάδελφοί σου, σε κατάλαβαν τι κουμάσι είσαι και σε εγκατέλειψαν. Αλήθεια πώς ήταν δυνατόν ο τεράστιος Μ. Γλέζος και οι εκλεκτοί δημοκράτες να μήνουν κοντά σου όπως Λαφαζάνης Στρατούλης Κων/πούλου Ρωμανιάς Μητρόπουλος και πολλοί άλλοι. Ο Αλαβάνος σας λέει προδότες ο Μίκης και όλη η Ελλάδα σας φωνάζουν προδότες. Ήστε υπερήφανοι λέτε κι ας πινάει η μισή Ελλάδα. Εσύ έλεγες θα έσκιζες μνημόνια και καλτσών της Μέρκελ, αλλά η Μέρκελ και ο Σόϊκλερ η δυο μαζί σε ξεβράκωσαν.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες