Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Διαλύει το καταλονικό κοινοβούλιο-Ωθεί στη διάσπαση ο Ραχόι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 21, 2017 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διαλύει το καταλονικό κοινοβούλιο-Ωθεί στη διάσπαση ο Ραχόι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαλύει το καταλονικό κοινοβούλιο ο Ραχόι-Ωθεί σε διάσπαση την Ισπανία

Με αυτή την απόφαση ο Ραχόι δεν θέλει την ενότητα της Ισπανίας όπως δηλώνει στα λόγια αλλά στην πράξη με το να θέλει να διαλύσει το Καταλονικό κοινοβούλιο ρίχνει λάδι στην φωτιά της διάσπασης και ωθεί τους πράκτορες της Νέας Τάξης της Καταλονίας στο να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ισπανία.

Αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για το κατακερματισμό και των άλλων κρατών της ΕΕ σε όσο το δυνατόν σε μικρά κράτη και κρατίδια , ώστε να πραγματοποιηθεί το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης -Ν έας Τάξης με τις όσο το δυνατότης μικρότερες αντιστάσεις.

Εκεί αποβλέπει η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και όσων είναι υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, μεταξύ και των ελλήνων που διαδηλώνουν( ΛΑ-Ε αριστεριστών} που με αυτή την θέση τους ενεργούν σαν πιόνια στο να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/diali-to-kataloniko-kinovoulio-o-raxoi
Επιστροφή στην κορυφή
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 21, 2017 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οργή στη Βαρκελώνη: Ο Ραχόι ανέστειλε τη δημοκρατία στην Καταλονία


«Ο κ. Ραχόι και οι σύμμάχοι του δεν ανέστειλαν το καθεστώς αυτονομίας… Ανέστειλαν και τη δημοκρατία» - Στο χορό των αντιδράσεων και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα - 450.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελόνη υπέρ της ανεξαρτησίας, σύμφωνα με την καταλανική αστυνομία

Για αντιδημοκρατική και αυταρχική στάση κατηγορούν τον Μαριάνο Ραχόι οι οπαδοί της απόσχισης της Καταλονίας, μετά την απόφαση του ισπανού πρωθυπουργού για διάλυση της καταλανικής κυβέρνησης, προκήρυξη εκλογών εντός εξαμήνου στην επαρχία, και περιορισμό των εξουσιών του τοπικού κοινοβουλίου.

Σημειώνεται ότι 450.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη υπέρ της ανεξαρτησίας, σύμφωνα με την καταλανική αστυνομία.

«Ο κ. Ραχόι και οι σύμμάχοι του δεν ανέστειλαν το καθεστώς αυτονομίας… Ανέστειλαν τη δημοκρατία» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της καταλονικής κυβέρνησης Οριόλ Τζουνκέρας για την απόφαση της Μαδρίτης να θέσει σε εφαρμογή το άρθρο 155 του συντάγματος.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος της Βαρκελώνης , Άντα Κολάου, έκανε λόγο για «σοβαρή επίθεση στα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των πολιτών, τόσο στην Καταλονία, όσο και σε άλλες ισπανικές επαρχίες». Απηύθυνε δε, έκκληση για συνέχιση των διαδηλώσεων.

Στο χορό των αντιδράσεων μπήκε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου, λέγοντας ότι ο σύλλογος έδωσε «την απόλυτη υποστήριξή του στους δημοκρατικούς θεσμούς της Καταλονίας που επέλεξε ο λαός της».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/358206/orgi-sti-varkeloni-o-rahoi-anesteile-ti-dimokratia-stin-katalonia/#ixzz4wAOXvFXO

Δουλεύουν για την διάσπαση της Ισπανίας οι λακέδες της Νέας Τάξης. Τόσο ο Ραχόι όσο και ο Κάρλες Πουτζδεμόν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 21, 2017 11:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολιτογραφημένοι μετανάστες έχουν αναλάβει σημαντικό και εξέχοντα ρόλο στην εκστρατεία τόσο ως ακτιβιστές όσο και ως υποστηρικτές (της ανεξαρτησίας).

Η Καταλονία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μεταναστών στην Ισπανία, με ένα 14% των κατοίκων να είναι αλλοδαποί και οι ψήφοι τους μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες για το κίνημα ανεξαρτησίας.

"Θέλουμε να είμαστε μια πολύ ανοιχτή και ‘ενσωματωμένη’ κοινωνία", στην ΕΕ δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Καταλονίας, Oriol Junqueras στο Reuters.

Οι επικεφαλείς της εκστρατείας για την ανεξαρτησία ενθαρρύνουν ακόμη και τους μετανάστες χωρίς δικαίωμα ψήφου να ζητήσουν από τους συμπατριώτες και τους φίλους τους να ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας και υποστηρίζουν ότι η καταλανική ιθαγένεια θα δοθεί σε όλους τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή αν η Καταλονία εγκαταλείψει την Ισπανία".
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες