Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στα επίπεδα του 1996 έπεσε η γερμανική παραγωγή αυτοκινήτων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΚΝ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 07, 2020 8:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στα επίπεδα του 1996 έπεσε η γερμανική παραγωγή αυτοκινήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στα επίπεδα του 1996 έπεσε η γερμανική παραγωγή αυτοκινήτων

Όταν το στάτους της Γερμανίας ως κορυφαίας παγκόσμιας βιομηχανικής δύναμης που έχει οικοδομηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό πάνω στις επιδόσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας έπεσε στα επίπεδα του 1966 σημάνει πως οι χειρότεροι φόβοι γίνονται πραγματικότητα για τους Γερμανικούς γίγαντες. Δείχνει το πόσο βαθειά άρρωστη και αξεπέραστη είναι η σημερινή παγκόσμια καπιταλιστική κρίση, παρά του αντιθέτου για ξεπέρασμα τις κρίσης από τους κατεστημένους απολογητές του καπιταλισμού.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Volkswagen AG, η BMW AG και η Daimler AG, παρήγαγαν 4,66 εκατομμύρια οχήματα σε γερμανικά εργοστάσια πέρυσι, η μικρότερη παραγωγή από 1996. Το γερμανικό λόμπι αυτοκινήτων VDA, το οποίο δημοσίευσε τα στοιχεία τη Δευτέρα, δήλωσε ότι η μείωση κατά 9% οφείλεται στη μειωμένη ζήτηση για γερμανικά αυτοκίνητα από τις διεθνείς αγορές.

Τώρα κρίση και αφού προηγούμενα η γερμανία είχε επωφεληθεί από την καταστροφή επιβολή δια μέσω των μνημονίων κατά των ποιο αδύνατων οικονομιών ήρθε και η δική της σειρά να περάσει ως μπούμερανγκ για την γερμανική οικονομία.

Τώρα η Daimler, η Volkswagen και ο προμηθευτής ανταλλακτικών Continental AG περικόπτουν θέσεις εργασίας για να μειώσουν το κόστος.

Η κρίση περνάει σε ένα ποιοτικό καταστροφικό άλμα καθώς πλήτη την καρδιά της ευρωπαϊκής οικονομίας, πράγμα πολύ σημαντικό ώστε να αποτελέσει έναυσμα για τον επαναστατικό ξεσηκωμό της γερμανικής εργατικής τάξης

Και τότε θα σημάνει η ώρα του ευρωπαϊκού προλεταριάτου.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες