Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι αρλούμπες Μπογδάνου έχουν δόλια στόχευση

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2020 7:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι αρλούμπες Μπογδάνου έχουν δόλια στόχευση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
GREXIT
http://grexitblog.blogspot.com/2020/07/blog-post_7.html

Οι αρλούμπες Μπογδάνου έχουν δόλια στόχευση




Η νέα αντικομμουνιστική ασυναρτησία του Μπογδάνου είναι ότι «το Netflix είναι το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο».

Καταρχάς ας μας διευκρινίσει ο βουλευτής της Ν.Δ ποιος είναι ο νεομαρξισμός που αναφέρεται γιατί αν εννοεί την πολιτική των ταυτοτήτων και την ελεύθερη διακίνηση εργατικού δυναμικού που υποστηρίζει το Netflix, αυτές βρίσκονται στο αντίποδα του μαρξισμού.

Ας χρησιμοποιήσουμε τον μαρξισμό που ξέρουμε για να δούμε τι είναι πραγματικά το Netflix και γιατί δεν έχει καμία σχέση με εργαλείο μαρξιστικής προπαγάνδας παλιάς ή νέας.

Καταρχάς μιλάμε
για μία πολυεθνική ιδιωτική εταιρεία που βρίσκεται κυριολεκτικά στην πρωτοπορία του καπιταλισμού. Έχει συνολική χρηματιστηριακή αξία 209 δισεκατομμύρια δολάρια και εξυπακούεται ότι έχουμε ατομική ιδιοκτησία αφού η εταιρεία ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Reed Hastings και την τράπεζα Morgan Stanley.

Επίσης το Netflix εκμεταλλεύεται και πλουτίζει από όλη την αστική λογική και νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας. Για να μην κουράζουμε και επειδή το πράγμα είναι αυτονόητο το Netflix είναι μία καπιταλιστική επιχείρηση από αυτές που η Ν.Δ θεωρεί επενδυτές και τους παρακαλάει να έρθουν στην Ελλάδα για να φέρουν την ανάπτυξη.

Είναι επίσης αυτονόητο σύμφωνα με τον μαρξισμό ότι μία καπιταλιστική επιχείρηση είναι αδύνατον να γίνει εργαλείο μαρξιστικής προπαγάνδας. Τίθεται λοιπόν εδώ το ερώτημα γιατί ένα παπαγαλάκι του ΣΚΑΪ και βουλευτής της ΝΔ, φανατικός υπέρμαχος του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς στρέφεται ξαφνικά εναντίον μίας πολυεθνικής εταιρίας και την κατηγορεί για νεομαρξιστική προπαγάνδα;

Τα τελευταία χρόνια σχεδόν το σύνολο των πολυεθνικών αρχίζουν και παίρνουν ανοικτά και απροκάλυπτα θέση υπέρ της πολιτικής των ταυτοτήτων.

Εδώ και καιρό το υπερεθνικό κεφάλαιο έχει εγκαταλείψει τα πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και υποστηρίζει αυτά τα νέα ιδεολογήματα με την διαφορά ότι το έκανε πιο διακριτικά και έμμεσα. Πλέον δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και προπαγανδίζουν οι ίδιες οι εταιρίες απευθείας. Η καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση βρίσκεται πλέον σε στάδιο όπου δεν χωράνε μισόλογα.

Αυτό όμως φέρνει σε αμηχανία τους δεξιούς και ακροδεξιούς δημαγωγούς σαν τον Μπογδάνο. Εάν συμφωνήσουν με την «πολιτική ορθότητα» των πολυεθνικών κινδυνεύουν να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου τους. Σε περίπτωση που διαφωνήουν ευθέως θα πρέπει να εξηγήσουν τις αιτίες που οι ελίτ του κεφαλαίου άλλαξαν τροπάριο και να έρθουν σε αντίθεση έστω λεκτική. Φυσικά ο Μπογδάνος ούτε και με τον καπιταλισμό και τις πολυεθνικές θέλει να τα βάλει αλλά θέλει να συνεχίσει να δημαγωγεί περί πατρίδας και οικογένειας.

Έτσι λοιπόν καταλήγει στην δόλια αρλούμπα ότι ο νεομαρξισμός φταίει για το ότι το Netflix προωθεί την πολιτική των ταυτοτήτων και τα ανοιχτά σύνορα. Ο Μπογδάνος δεν είναι ο μόνος ούτε ο πρώτος που χρησιμοποιεί αυτά τα σοφίσματα εξαπάτησης. Η αμερικανική alt-right μιλάει εδώ και καιρό για πολιτιστικό μαρξισμό που έχει επικρατήσει στα μεγάλα ΜΜΕ και την εταιρική κουλτούρα.

Όλη αυτή η εντελώς αβάσιμη δημαγωγική αρλουμπολογία δείχνει τα αδιέξοδα της δεξιάς στο σημερινό στάδιο της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Δυστυχώς όμως σε αυτό ρίχνει σανίδα σωτηρίας το μεγαλύτερο μέρος της «αριστεράς» που σέρνεται πίσω από την πολιτική των ταυτοτήτων.

Πάντως η αριστερά των ταυτοτήτων και η alt-right συμφωνούν στο εξής πολύ σημαντικό που δείχνει ξεκάθαρα ποιόν εξυπηρετούν από κοινού από υποτιθέμενες αντιδιαμετρικές απόψεις. Αρνούνται και οι δύο το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η πολιτική των ταυτοτήτων είναι η σύγχρονη κυρίαρχη ιδεολογία του υπερεθνικού κεφαλαίου. Οι μεν δεξιοί με το ανυπόστατο επιχείρημα ότι είναι νεομαρξιστική, η δε "αριστεροί" επιμένοντας ότι είναι προοδευτική παρότι είναι πλέον η ιδεολογία του ανώτερου τμήματος της αστικής τάξης. Πολλοί «αριστεροί» συνεχίζουν να αρνούνται ότι είναι κυρίαρχη ιδεολογία παρότι μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο προφανές.

Για να υποστηρίξουν αυτήν την άρνηση χρησιμοποιούν τους Μπογδάνους και την alt-right. H «αριστερά των ταυτοτήτων» και η νέα δεξιά δίνουν άλλοθι η μία στην άλλη.

Το δεύτερο κοινό χαρακτηριστικό που έχουν είναι η παραχάραξη του μαρξισμού.


Κλείνοντας,
να πούμε ότι όσο το Netflix είναι το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο άλλο τόσο είναι ο Μπογδάνος πατριώτης και ενδιαφέρεται για την ελληνική οικογένεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2020 4:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπογδάνος: Η υπερφίαλη ΑΛΗΤΕΙΑ του, δίχως όρια και αναστολές…



Τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια, οι υπερφίαλες, ναρκισσιστικές μπουρδολογίες του Μπογδάνου, κατέκλυζαν την τηλεοπτική ατμόσφαιρα από τότε που «εκδιδόταν» στο «πορνείο» του Σκάι…

Όταν μεταπήδησε από το δημοσιογραφικό «πορνείο» στο πορνείο» της Βουλής, οι θορυβώδεις και υπερφίαλες αρλούμπες αυτού του υστερικού νάρκισσου πήραν τη μορφή της φρενοβλαβούς και ανιστόρητης ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ…


Το άρθρο, «Οι αρλούμπες Μπογδάνου έχουν δόλια στόχευση», είναι αποκαλυπτικό και πολύ διαφωτιστικό: Καρατομεί την ανιστόρητη και φαιά δολιότητα του υπερφίαλου πολιτικού ΑΠΑΤΕΩΝΑ…

Ενισχυτικά στο άρθρο, θα παραθέσουμε μια ακόμα δημαγωγική υστερία του καραγκιοζάκου, η οποία, την πολιτική του ΑΠΑΤΗ τη διαστέλλει σε πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ…

Ο Μπογδάνος, προεκλογικά, κερδοσκοπούσε ασύστολα με τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Εκτόξευε μύδρους εναντίον της Συμφωνίας.

Στις 29 Γενάρη του 2019, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, ο Μπογδάνος δημοκοπούσε:

«αυτό που θα έχει συμβεί με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η υποθήκευση ενός μέρους της εθνικής μας ταυτότητας και η υποψηφιότητά μας ως έθνους για χοντρά μπλεξίματα στο μέλλον, το οποίο δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

Και συμπλήρωνε:

«αυτό που θα μείνει θα είναι ένα αμφίαιμο έθνος ψευδομακεδόνων, οι οποίοι με τη στήριξη των προαιώνιων και παραδοσιακών εχθρών του ελληνισμού θα μας δημιουργήσουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα».

Μετά τις εκλογές έκανε στροφή 180 μοιρών: ΟΧΙ μόνο ζήτησε την αυστηρή τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά υπερθεμάτισε λέγοντας ότι πρέπει η κοινοβουλευτική επιτροπή να εποπτεύσει την τήρηση της συμφωνίας!!!

Δήλωνε χαρακτηριστικά:

«Ένα από τα ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Επιτροπής είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Επί του γράμματος και του πνεύματος της συγκεκριμένης συμφωνίας πολλές έριδες έχουν καταγραφεί, πολλοί θα συμφωνήσουμε, πολλοί θα διαφωνήσουμε. Έχω όμως τη βεβαιότητα, ότι όλοι ευρισκόμενοι εντός της αιθούσης συμφωνήσαντες και διαφωνήσαντες, υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες την εν λόγω συμφωνία, θα βρεθούμε σύμφωνοι, στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας».

Τέτοια δημαγωγική και φαιά ΑΛΗΤΕΙΑ…

Τώρα βαπτίζει την αφρόκρεμα του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, η οποία αποτελεί την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ της Παγκοσμιοποίησης, «εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο».

Η δημαγωγική μπουρδολογία του και η πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ του, είναι δίχως όρια και αναστολές…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες