Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Όταν τα παρασιτοποιημένα ασπόνδυλα κάνουν πάρτι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 24, 2021 7:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Όταν τα παρασιτοποιημένα ασπόνδυλα κάνουν πάρτι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν τα παρασιτοποιημένα ασπόνδυλα κάνουν πάρτι

Του Ηλία Παπαναστασίου



Στις 14/5 ανοίγει επίσημα ο Τουρισμός, η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της για να «πετάξει» στην Διεθνή Τουριστική Αγορά. Μην ξεχνάμε πως εάν υπάρχει αναπλήρωση της τάξης του 50–60% των εσόδων του 2019 αυτό θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όμως, από τι εξαρτάται αυτό; Απλούστατα, από την πετυχημένη διαχείριση της Πανδημίας, την αυτοπροστασία του πληθυσμού, την διατήρηση της ατομικής και κοινωνικής του ευθύνης και φυσικά την συνολική επανεκκίνηση της Οικονομίας. Αν σκεφτούμε πως:

–Ο Τουρισμός αποτελεί το 20–25% του συνολικού ΑΕΠ της Ελληνικής Οικονομίας

–Οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό αποτελούν μια εργαζομένη τάξη τουλάχιστον 200.000 εργαζόμενων και

–Οι «συγγενείς κλάδοι» του Τουρισμού όπως η εστίαση, τουριστικά καταστήματα, ξεναγοί, ειδικές μορφές τουρισμού όπως τα θαλάσσια αθλήματα, οι ξεναγήσεις κλπ. συμπληρώνουν την συνολική εικόνα. Εάν λοιπόν δεν επανεκκινηθεί η Οικονομία, μείνουν κλειστά τα Ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια ποιος θα φταίει; Για αναρωτηθείτε !

Για σκεφτείτε πόσα κρούσματα – που θα φανούν μετά 10 και 15 μέρες– θα έχουμε εξαιτίας αυτών των λεβεντόπαιδων που έχουν γραμμένη την Κοινωνία στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους, φτάνει να περνάνε καλά, να διασκεδάζει ο βολεμένος εαυτούλης τους, να μην υπολογίζουν τίποτε και κανέναν, αιωνίως (δήθεν) εξεγερμένοι έφηβοι, ανώριμοι και παντελώς ανεύθυνοι, παθολογικοί νάρκισσοι και ναρκισσευόμενοι, μια συβαριτική, καλοβαλμένη συβαριτικού τύπου γενιά, παντελώς παρηκμασμένη ακόμη κι αν συγκριθεί με την αμέσως προηγούμενη, πολύ περισσότερο εάν συγκριθεί με την γενιά των πατεράδων και των παππούδων που έφτιαξαν ουσιαστικά την Ελλάδα ! Μια γενιά αμόρφωτων πτυχιούχων που το μόνο που σκάφτονται –όσοι έχουν κάποια προσόντα – να φύγουν στο εξωτερικό ή να μείνουν στην Ελλάδα τρεφόμενοι από τους γονείς τους μέχρι την «βαθειά εφηβεία» των 40–45 ετών. Μια γενιά που θεωρεί την πειθαρχία καταπίεση, την προστασία και τα μέτρα λόγω του Κορωναιού «αστυνομικό κράτος» και την αστυνομία «φασιστική καταπίεση» ! Μια γενιά που μεγάλωσε σε πολύ μεγάλο ποσοστό χωρίς Πατέρα, με οικογένειες χωρίς ρόλους, καθαρά υπερπροστατευτικού και μητροκεντρικού χαρακτήρα και με μόνιμο σύνθημα «Να μην χαλάσουμε χατήρι στο παιδί, μην το καταπιέσουμε και ας ανεχτούμε τα πάντα από αυτό !». Άλλωστε, τώρα φαίνονται όλα τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των τελευταίων τριών δεκαετιών. Της καταστροφής της Οικογένειας και του θεμελιακού ρόλου του Πατέρα από τον πολιτικά άθλιο νόμο του ΠΑΣΟΚ του 1983 «Περί Μεταρρυθμίσεως του Οικογενειακού Δικαίου»!

Εάν λοιπόν αυτή η γενιά της Παρακμής, του Εκφυλισμού και του απόλυτου Μηδενισμού δεν χαλιναγωγηθεί, δεν επανεκπαιδευτεί και δεν αποθεραπευτεί από το συνολικό άρωμα της (δήθεν) ανοχής και «ανεκτικότητας» που κατακλύζει την Ελληνική Κοινωνία τα τελευταία 20–25 χρόνια, εάν αυτή η Νεολαία δεν σκληραγωγηθεί μέσω της ανασυγκρότησης της Οικογένειας, του Εκπαιδευτικού Συστήματος αλλά και της Στράτευσης που έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε τέτοια φρούτα–βλαστάρια που «πολεμούν το σύστημα» – εννοείται κατά φαντασία– μη κατανοώντας πως αυτό που κάνουν είναι αυτό ακριβώς που επιζητεί το σύστημα δηλαδή η γενική διάλυση των πάντων, ο απόλυτος Μηδενισμός (Νιχιλισμός) και τα κάθε είδους αδιέξοδα. Αυτό που κάνουν δεν «πολεμά το σύστημα» αλλά αντίθετα το βοηθά τα μάλα ! Δεν είναι η «γενιά της ελπίδας» αλλά της απελπισίας και του αδιέξοδου, δεν είναι η «γενιά της Επανάστασης» όπως βαυκαλίζονται ιδιαίτερα οι «αριστεροί» ψάλτες αλλά της πλήρους παρακμής ! Είναι τα απόβλητα του συστήματος, οι σημερινοί Λούμπεν και η αυριανή εφεδρεία του συστήματος όπως όλοι οι Λούμπεν ! Είναι η λεγόμενη Me Generation όπως έγραφε προ καιρού το αμερικανικό περιοδικό TIΜΕ. Η γενιά δηλαδή του απόλυτου δικαιωματικού «εγώ», των νάρκισσων, των εαυτούληδων και των γραψάκηδων. Η γενιά του «Περνάω εγώ καλά; Ας καταστραφεί όλος ο κόσμος!». Η γενιά της ασημαντότητας και της μηδαμινότητας που στη θέση του βιβλίου έβαλε το smartphone και στη θέση της βιβλιοθήκης τις απερίγραπτες ανοησίες των λεγόμενων Social Media ! Με λίγα λόγια η γενιά του παρακμιακού βάραθρου, του εγκεφαλικού εκφυλισμού και της ψυχολογικής κατάρρευσης, του εσωτερικού κενού που κανένας Μηδενισμός δεν μπορεί να γεμίσει!

Θα ρωτήσει κάποιος «Καλά, πόσοι είναι αυτοί στις πλατείες; Μπορούν να υπολογιστούν;» Ο υπολογισμός είναι δύσκολος όμως αν υπολογίσουμε τα πάρτι των εκατοντάδων ή χιλιάδων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να τους υπολογίσουμε σε δεκάδες χιλιάδες όμως δυνητικά μπορούν να είναι ή να γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες! Οι ακραίες απόψεις «Είναι μερικές χιλιάδες!» ή το αντίθετο μάλλον δεν εκφράζουν άμεσα την πραγματικότητα τώρα, όμως πολύ φοβόμαστε πως οι δεκάδες χιλιάδες μπορούν να πολλαπλασιαστούν δυνητικά και «ο αφρός δεν είναι απλά αφρός αλλά εκφράζει τα ρεύματα της θάλασσας του ωκεανού» ! Με άλλα λόγια ο «αφρός έχει βάθος»!

Εάν δεν προσεχτεί το φαινόμενο αυτό οι συνέπειες θα είναι τραγικές και καταστροφικές. Δεν θα αυξηθούν μόνο τα κρούσματα με αποτέλεσμα να πεθάνουν πολλοί άνθρωποι δηλαδή γονείς ή ο περίγυρος αυτών των «λεβεντόπαιδων» της κακιάς ώρας ! Θάνατος ανθρώπων και για τον οποίο θάνατο «ποσώς τους ενδιαφέρει», αντίθετα, ειρωνεύονται και προκαλούν.

Το τραγικότερο όμως αποτέλεσμα θα είναι η καταστροφή της οικονομίας λόγω της εκ νέου έξαρσης της πανδημίας, της καταστροφής καταστημάτων, ξενοδοχείων, εστιατόριων και επιχειρήσεων με αποτέλεσμα την εργασιακή ανασφάλεια των εργαζόμενων. Το σκεφτήκαν αυτό οι «λεβέντες» που διασκεδάζουν και μεθάνε μέχρι πρωίας, ουρούν σε αγάλματα, κάνουν σεξ στις πυλωτές και δεν σέβονται τίποτε, κάνοντας κόλαση την ζωή των κατοίκων της περιοχής; Δεν ντρέπεται ο πολιτικά άθλιος ΣΥΡΙΖΑ που σιγοντάρει καταλλήλως για να διαλυθούν τα πάντα σαν γνήσιο Λούμπεν μόρφωμα αλλά δεν ντρέπεται και το εξίσου άθλιο πολιτικά ΚΚΕ που βγάζει ανακοίνωση στο Παγκράτι καταγγέλλοντας «την αστυνομική βία» !!!;;; Μα που την είδαν οι αόμματοι; Εδώ διαμαρτυρόμαστε όλοι γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία κάνοντας κριτική και στην Κυβέρνηση η οποία όμως δικαιολογημένα φοβάται απρόβλεπτη έξαρση της βίας και επεισόδια όχι τύπου Νέας Σμύρνης 2021 αλλά «Γεγονότων Γρηγορόπουλου 2008».

Εν κατακλείδι, η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Το αρμόδιο Υπουργείο σίγουρα θα πάρει μέτρα και δικαιολογημένα ο Μπακογιάννης βλέπει «υποκινούμενο δάκτυλο» πίσω από το Κορωνοπάρτυ. Εάν ενα τμήμα της νεολαίας – φοβόμαστε μεγάλο– έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει τραβώντας στο θάνατο γονείς, γνωστούς και αθώους ανθρώπους, λυπούμαστε αλλά η Κοινωνία έχει άλλη γνώμη και αγαπά την ζωή και όχι τον θάνατο. Θέλει να εργαστεί, να προϊδεάσει και να βελτιώσει την ζωή της, να ξεπεράσει την πανδημία και να έχει ένα όμορφο και οικονομικά ωφέλιμο καλοκαίρι. Τα παρασιτοποιημένα ασπόνδυλα που φιγουράρουν σαν «νεολαία, το μέλλον της χώρας» παραχαϊδεμένα από ανεύθυνους γονείς, άχρηστους εκπαιδευτικούς και πανηλίθιους δημοσιογράφους που «χαϊδεύουν τα αυτιά» της νεολαίας ευνοώντας ένα κλίμα καταστροφικής παρακμής, πρέπει να βρουν ένα τείχος απέναντι τους. Το δικό μας, όσων δηλαδή αγαπούν την Ελλάδα, τον καθημερινό και εργαζόμενο άνθρωπο, τον επαγγελματία που δυσκολεύεται και τον καταστηματάρχη που αγωνιά, τον επιχειρηματία που κινδυνεύει και τον ντελιβερα που βγάζει το ψωμί του σε θανατηφόρες (κυριολεκτικά) συνθήκες. Είναι η Ελλάδα της Παραγωγής και της Δημιουργίας που ορθώνει τείχος απέναντι στην επελαύνουσα παρακμή και διάλυση, στη Λούμπεν «Αριστερά» ή στο χρεωκοπημένο και συριζοποιημένο ΚΚΕ της γελοιότητας, στους μηδενιστές παντός είδους και στα παράσιτα που κάνουν τη ζωούλα τους ή «κάνουν επανάσταση» με τα λεφτά του μπαμπά ! Απέναντι στο Δούρειο Ίππο της Παρακμής που τρώει τα σωθικά της Κοινωνίας, αντιτάσσουμε τους νικηφόρους Αχαιούς, τους ελευθέρους δημοκρατικούς Αθηναίους του Μιλτιάδη και το πνεύμα του Κολοκοτρώνη απέναντι στους προσκυνημένους Νενέκους! Τότε εχθρός ήταν ο Ιμπραήμ και οι Νενέκοι, σήμερα η παρακμή και ο διαλυτικός συβαριτισμός του ναρκισσισμού που διαλύει και υπονομεύει τα πάντα ! Τότε ήταν ο Οθωμανισμός και το Ισλάμ, σήμερα το Μηδενιστικό Εγώ του Νάρκισσου Δικαιωματιστή της Πολιτικής Ορθότητας !
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του πριν είναι πολύ αργά ! Δραματικά αργά !
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες