Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ναυπάκτου: Ο Ρομπέν των αδυνάτων.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Αναγνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 05, 2021 7:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ναυπάκτου: Ο Ρομπέν των αδυνάτων. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ναυπάκτου: Ο Ρομπέν των αδυνάτων.

Γράφει ο παπα-Παύλος Καλλίκας

(σχόλιο στο απόσπασμα από το «κήρυγμα» του Ναυπάκτου Ιερόθεου https://www.youtube.com/watch?v=3jJTw9mmkCk&t=348s από το σημείο 4:52 και μετά)
Σημ. Ρεσάλτο: ή και εδώ:
https://youtu.be/3jJTw9mmkCk


Η πρώτη αντίδραση όταν τον βλέπεις συνοψίζεται στην φράση «Καλά, τί έχει πάθει;»

Κατά δεύτερον, σε προβληματίζει η με παρεστιγμένα ροή του λόγου του.

Τρίτο έρχεται το άλλοτε αμήχανο, και άλλοτε απλανές βλέμμα του.

Τέλος πάντων, αυτός όμως είναι:

Ο υπερασπιστής των αδυνάτων στοιχείων της κοινωνίας.

Ο τιμωρός των υγιών ανθρώπων, της «άριας φυλής» ή αλλιώς των αντιεμβολιαστών.

Ο καλός πρεσβευτής μιας Ελεύθερης Πολιτείας και μιας Ελεύθερης Κυβέρνησης, χωρίς ναζιστικές νοοτροπίες.

Ας μπούμε λίγο στον κόσμο του.

Τα αδύνατα στοιχεία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι οι εμβολιασμένοι. Αυτοί τυχαίνει να είναι πρωτίστως, πρόσωπα της κυβέρνησης, της ιεραρχίας, δημοσιογράφοι και πολλοί από αυτούς που κατέχουν την εξουσία και τον πλούτο σήμερα στη χώρα μας. Δευτερευόντως, όσοι επέλεξαν για τους λόγους τους, και αυτό είναι σεβαστό, να κάνουν το εμβόλιο. Στους δεύτερους η κυβέρνηση κατά καιρούς τους έδωσε και προνόμια «ελευθερίας» και … δωρεάν data !!! Επίσης, αυτά τα αδύνατα στοιχεία:

· δεν έχουν κανένα θέμα με την δουλειά τους,

· δεν δέχονται κανέναν εκβιασμό, και

· μπορούν να επισκέπτονται όποιους χώρους επιθυμούν ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς κ.α.

Αυτά τα αδύνατα στοιχεία στα οποία ανήκει και ο Ναυπάκτου, τα υπερασπίζεται με πάθος στον λόγο του ο Ρομπέν αυτός της Ναυπακτίας. Από ποιους τα υπερασπίζεται; Από τους υγιείς ανθρώπους.

Οι υγιείς άνθρωποι, όπως τους αποκαλεί τώρα, και όχι στοιχεία, είναι οι αντιεμβολιστές ή α-ντι-εμ-βο-λι-α-στες. Πρόκειται για μια άρια φυλή που κινείται και δρα ανάμεσά μας με τα εξής χαρακτηριστικά:

· Πρώτον είναι υγιής (και κακώς ίσως συμβαίνει αυτό).

· Δεύτερον είναι φίλαυτοι. Παρ’ ότι συνήθως δεν βρίσκονται στην εξουσία πολιτική ή εκκλησιαστική, ούτε κατέχουν εξέχουσες θέσεις.

· Κάποιοι από αυτούς καθημερινά εκβιάζονται από τους εργοδότες τους ή τους επισκόπους τους. Άλλοτε να μην μιλούν ή σε άλλη περίπτωση, να εμβολιαστούν αλλιώς … θα δούν το σπιτάκι τους.

· Ενίοτε βλέπουν και την δικαστική έδρα, αφού εκκρεμούν δικόγραφα εις βάρος τους.

· Είναι οι υγιείς άνθρωποι που έχουν πληρώσει πρόστιμα, έχουν βγει σε αναστολή, έχουν χάσει την δουλεία τους και σε πολλές περιπτώσεις έχουν πεινάσει οι οικογένειες τους, ενίοτε πολύτεκνες ή υπερπολύτεκνες.

Όχι όμως μόνο αυτά. Την φάρα αυτή την χαρακτηρίζει, κατά την Ναυπάκτιο θεωρία και μια ναζιστική νοοτροπία. Είναι ναζιστές. Σκοπός τους και συνάμα απόλυτος στόχος τους είναι να εξαφανίσουν τα αδύνατα μικρά και ανυπεράσπιστα στοιχεία της κοινωνίας, όπως αυτά προαναφέρθηκαν.

Πως; Λέγοντας ή γράφοντας ότι αυτό το υπερόπλο (όρος της κυβέρνησης) ή αλλιώς το «δώρο του θεού» (εκκλησιαστικός όρος) το “εμβόλιο” δηλ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Αυτές και μόνο οι δύο λέξεις είναι ικανές να εξαφανίσουν από προσώπου της γης, όχι μόνο τα αδύνατα στοιχεία αυτής της κοινωνίας, αλλά ακόμη … και αυτά τα χημικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα (υπερβολή)!!!

Η «Ελεύθερη Πολιτεία» και η «Ελεύθερη Κυβέρνηση».

Πρόκειται για μια πολιτεία που χαρακτηρίζεται από ελεύθερα lockdown.

· Μπορούν ελεύθερα με μόνο μια ΚΥΑ εκ μέρους των κυβερνώντων να επιβάλλονται ανά πάσα στιγμή (χειμώνα, καλοκαίρι, εθνικές εορτές, εκκλησιαστικές εορτές κτλ.)

· Στην διάρκεια αυτή του lockdown σε αφήνει ο «νομοθέτης» να κινείσαι ελεύθερα μέσα στο σπίτι σου. Ποτέ δεν θα σου πεί γιατί πήγες στο σαλόνι; Ή γιατί πήγες στην κουζίνα;

· Στις μετακινήσεις σου μπορείς, κάνοντας χρήση της ελευθερίας σου, να επιδεικνύεις είτε σελφ τεστ, είτε ράπιντ, είτε πιστοποιητικό νόσησης.

· Στην πολιτεία αυτή ελεύθερα καταδικάζεται σε απόρριψη άνευ αιτιολογίας από την Κυβέρνηση όποιος γιατρός, αλλά και όποιος άλλος πει κάτι αντίθετο με την γραμμή της, ή με την γραμμή της ΔΙΣ.

· Ελεύθερα επίσης συμβουλευόμαστε μεσώ των ΜΜΕ πάντα τους ίδιους «ειδικούς».

· Ελεύθερα και ανερυθρίαστα ο υγιής άνθρωπος, και μόνο αυτός, μπορεί να χαρακτηρίζεται και ναζιστής ή φίλαυτος, κατά τον Ναυπάκτου.

Σε αυτή την «ελεύθερη πολιτεία» και την «ελεύθερη κυβέρνηση» γιατί όχι και στην «ελεύθερη εκκλησία» θα προσθέσω, ζεί και αναπνέει ο εν λόγω ιεράρχης.

Όπως και να έχει αδελφέ μου εσύ που διαβάζεις τις αράδες αυτές,

Αν τυχόν είσαι περήφανος που ανήκεις στα αποκαλούμενα αδύνατα στοιχεία του Ναυπάκτου, ας μη φοβάσαι. Έχεις «το υπερόπλο» ή «το δώρο του θεού», την δουλειά σου, και τον Ρομπέν σου.

Αν τυχόν ανήκεις στους υγιείς ανθρώπους, να χαίρεσαι γιατί είσαι άνθρωπος, έχεις την υγεία σου, είσαι δυνατός και ελεύθερος και δεν έχεις ανάγκη από αυτόκλητους προστάτες. Μην φοβάσαι. Σε αυτή την κατηγορία, ναζιστής δεν μπορείς ούτε να είσαι, ούτε και να γίνεις. Αυτά συνδέονται και συμβαίνουν μόνο στο μυαλό του Ναυπάκτου.


ΠΗΓΗ:

https://tasthyras.wordpress.com/2021/11/02/%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd/#more-38339
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες