Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι νίκες των Ρώσων στον Ρωσο/ΝΑΤΟϊκο πόλεμο και ο τραγελαφικ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 05, 2022 6:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι νίκες των Ρώσων στον Ρωσο/ΝΑΤΟϊκο πόλεμο και ο τραγελαφικ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι νίκες των Ρώσων στον Ρωσο/ΝΑΤΟϊκο πόλεμο και ο τραγελαφικός αντι–ρωσισμός της Μαύρης ΕλίτΤου Ηλία Παπαναστασίου

Στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία – επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ– εδώ και περισσότερο απο οκτώ μήνες, ακούσαμε και ακούμε απίστευτα προπαγανδιστικά παραμύθια εκ μέρους της τηλεοπτικής κυρίως «ενημέρωσης» των Αμερικανο/Ευρωπαίων. Ένας ορυμαγδός εικόνων και (δήθεν) μαρτυριών περί «ρωσικών ηττών», «ρωσικών ωμοτήτων» και άλλα παρόμοια φληναφήματα τα οποία έχουν κάνει «κατάληψη εγκεφάλου» στις πλατιές μάζες των Αμερικανο/Ευρωπαίων, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες. Οι συνέπειες είναι αρνητικές όχι μόνο για την αλήθεια την οποία πολύ σπάνια μαθαίνουν οι λεγόμενοι «Δυτικοί» αλλά και εξίσου αρνητικές σχετικά με την στάση την οποία θα πρέπει να τηρήσουν στα τρέχοντα γεγονότα που τους αφορούν όπως η ενεργειακή, επισιτιστική κρίση κλπ. Λαοί χωρίς ενημέρωση, μάζες και άνθρωποι ξεχωριστά χωρίς επαφή με την αλήθεια, την «αληθινή αλήθεια» και όχι την επίπλαστη, ψευδή και Γκεμπελικής προπαγάνδας θεματολογία εγκλωβισμένη στην ιδεολογική παράνοια του ψυχοπαθολογικού αντι/ρωσισμού, αυτοί λοιπόν οι λαοί που παραμένουν εγκλωβισμένοι και «διανοητικά και ψυχοσυναισθηματικά αιχμάλωτοι» στην πρωτοφανή προπαγάνδα των Αμερικανο/ΝΑΤΟϊκών, δυσκολεύονται ή αδυνατούν τελείως να αντιληφθούν τον αληθινό κίνδυνο πυρηνικού ολοκαυτώματος και την πραγματική πορεία του κόσμου συνολικά, παγκόσμια και περιφερειακά. Και αν αυτό ισχύει για τους Αμερικανο/Ευρωπαϊκούς λαούς, για τον ελληνικό λαό που απειλείται καθημερινά από την Τουρκία ισχύει στο δεκαπλάσιο. Και δεν είναι ένα γεγονός απλώς «επικίνδυνο» ή «εξωφρενικό» αλλά θανατηφόρα καταστροφικό.

(α) Λυπούμαστε αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι Ρώσοι έχουν αποκρούσει και απωθήσει ταυτοχρόνως όλες τις επιθέσεις των Ουκρανών, ανακαταλαμβάνοντας τα εδάφη που κέρδισαν τους τελευταίους δυο μήνες οι Ουκρανοί

(β) Οι Ρώσοι μέχρι την μερική επιστράτευση που ξεκίνησε περίπου ένα μήνα πριν, πολεμούσαν τους Ουκρανούς και τους συμμάχους τους μισθοφόρους με μια εξαιρετικά αρνητική αναλογία σε βάρος τους, ένας Ρώσος εναντίον επτά Ουκρανών (120.000 Ρώσοι εναντίον τουλάχιστον 700.000 Ουκρανών). Και παρόλα αυτά, κατόρθωσαν να καταλάβουν το 1/5 και παραπάνω της τεράστιας χώρας των Ουκρανών, δηλαδή κατέλαβαν – οι Ρώσοι– περίπου 122.000 τετραγ. χιλιόμετρα, έκταση ίση περίπου με την Ελλάδα σε μια χώρα όπως η Ουκρανία, συνολικής έκτασης 606.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

(γ) Οι Ρώσοι με την εξαιρετικά ανεπτυγμένη τεχνολογία πυραύλων που διαθέτουν έχουν καταστρέψει το 42–45% της Ενεργειακής υποδομής της Ουκρανίας όπως και τους δορυφόρους ΝΑΤΟϊκης τεχνολογίας μέσω των οποίων κατασκοπεύαν τις κινήσεις των Ρώσων.

Όλα τα παραπάνω παραμένουν παντελώς άγνωστα στον ελληνικό λαό – ή σχεδόν άγνωστα – αλλά και στους λαούς των Ευρωπαϊκών χωρών. Στη χώρα μας η Οικονομική Ελίτ δηλαδή η κυρίαρχη μεταπρατική αστική τάξη μαζί με το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού που την υπηρετεί άμεσα ή έμμεσα, έχοντας τυφλωθεί από την νοσηρή Αμερικανοφιλία της Ελληνικής Πολιτικής Τάξης, δεν διαθέτει την παραμικρή ικανότητα αντικειμενικής ανάλυσης των γεγονότων. Πάσχοντας από όψιμη «Ουκρανίτιδα» και ασυγκράτητη Ρωσοφοβία, δεν δίνει την παραμικρή σημασία στο εξαιρετικά σημαντικό γεγονός των όπλων που αποστέλλονται στην Ουκρανία αλλά και των όπλων που μετακινούνται στον Έβρο από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου χωρίς να αντικαθίστανται. Με άλλα λόγια, φεύγει οπλισμός από τα νησιά του Αν. Αιγαίου – ικανοποιώντας δολίως κατΆ αυτό τον τρόπο το αίτημα των Τούρκων για «αποστρατιωτικοποίηση» των νησιών του Αν. Αιγαίου – και δεν αντικαθίσταται. Μιλάμε δηλαδή για γλοιώδη Αμερικανοδουλεία και εθελόδουλη υποταγή στην απαίτηση των Τούρκων χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας !

Όμως, αν η Μεταπρατική Ολιγαρχία – εξυπηρετώντας τα συμφέροντά της – μαζί με την παρούσα Κυβέρνηση της χώρας «ποιεί την νήσσαν» και «παριστάνει τον Κινέζο» παραποιώντας την αλήθεια αλλά και αμελώντας με απίστευτο τρόπο τις ανάγκες της εθνικής άμυνας, είναι μάλλον δύσκολο να καταλάβουμε την στάση άλλων εκπροσώπων που στο πρόσφατο παρελθόν ανήκαν (και ανήκουν ακόμη σε μεγάλο ποσοστό) στους παρίες της κοινωνίας, υποφέροντας όχι απλώς από τις «διακρίσεις» σε βάρος τους αλλά από όλη την παράδοση του Αμερικανο/Ευρωπαϊκού δουλεμπορίου σε βάρος των προγόνων τους. Πρόγονοι που μεταφέρθηκαν αλυσοδεμένοι σαν τα ζώα σε φρικτές συνθήκες από διάφορες περιοχές της Αφρικής και πουλήθηκαν σαν σκλάβοι για να μεγαλώσουν τα απίστευτα κέρδη τους οι «πολιτισμένοι» δουλέμποροι των Ευρωπαίων και Αμερικάνων. Οι ίδιοι οι Αφροαμερικανοί – προφανώς οι αναγνώστες κατάλαβαν για ποιους μιλάμε – ας μη λησμονούν τις παλιές ονοματολογίες των Αμερικάνων για τους Αφροαμερικανούς ή «έγχρωμους». Μαύρους τους ονόμαζαν, νέγρους τους αποκαλούσαν. Ακόμη και σήμερα με τα εκατομμύρια των Αφροαμερικανών της Αμερικής να ζουν φτωχικά και σε άθλιες συνθήκες τουλάχιστον για ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς.

Απορίας άξιο πως τα λησμονήσαν αυτά οι κ.κ. Όστιν, υπουργός άμυνας των ΗΠΑ, η κ. Καμάλα Χάρις αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των ΗΠΑ και η κ. Τόμας-Γκρήνφιλντ μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ (Επίσης Αφροαμερικανή).Όμως – είμαστε σίγουροι – δεν λησμονήσαν οι ηγέτες των Αφρικάνικων και Ασιατικών κρατών την βοήθεια που έλαβαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Όπως ανέφερε πριν μερικούς μήνες πρώην πρόεδρος Αφρικάνικης χώρας «Δεν ενδιαφερόμαστε για τους Ουκρανούς. Ξέρουμε τι οφείλουμε στους Ρώσους και πρώην Σοβιετικούς όταν χιλιάδες Αφρικανοί σπούδασαν δωρεάν γιατροί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, πιλότοι στα Πανεπιστήμια της Ρωσίας». Μεγάλες κουβέντες από έναν μεγάλο ηγέτη μιας χώρας και μιας ηπείρου που οφείλει πολλά στην βοήθεια των Σοβιετικών.

Η σημερινή μαύρη Ελίτ δηλαδή ένα σκόπιμα προωθούμενο τμήμα της αστικής τάξης, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό κατάπτυστο παράδειγμα Γενίτσαρου και «Ευτυχισμένου, χαρούμενου δούλου» των Αγγλοαμερικανών και Ευρωπαίων αποικιοκρατών. Όχι μόνο εξαιτίας των λόγων και πράξεών τους αλλά κυρίως λόγω της καταγωγής τους. Καταγωγή την οποία «λησμονήσαν» δεόντως προσβάλλοντας όχι μόνο τους ίδιους και τους προπάτορές τους αλλά και όλους εμάς που είχαμε συγκινηθεί από την παιδική μας ηλικία με το αριστούργημα του μυθιστορήματος «Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά» της Αμερικανίδας Χάρριετ Μπίτσερ Στόου

Ας είναι. Γνωρίζουμε καλά πως οι Νενέκοι και οι Γενίτσαροι δεν γράφουν αλλά προσβάλλουν την Ιστορία. Ό,τι ισχύει για την Μαύρη Μπουρζουαζία, ισχύει για εμάς τους Έλληνες και ιδιαίτερα για όσους «δεν θυμούνται» την Συνθήκη της Αδριανούπολης (1829) του Ρωσο–Τουρκικού Πολέμου και χάριν της οποίας έχουμε ανεξάρτητο κράτος. Ελπίζουμε να μην θυμηθούν τα όσα οφείλουν στην Ρωσία όταν – πολύ πιθανόν– ο ταραχοποιός Τούρκος γείτονας «χτυπήσει βράδυ», όπως συχνά μας απειλεί !Εικαστικό:Jacob Lawrence
από τη σειρά:
«Struggle: From the History of the American People».

ΠΗΓΗ
http://resaltomag.blogspot.com/2022/11/blog-post_2.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες