Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σαράντος



Ένταξη: 11 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 20

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 18, 2007 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όσοι ψηφίζουν ΝΔ (αριστεροί ή δεξιοί) πρέπει να δώσουν ένα μύνημα σε όσους στηρίζουν τις ΓιαννακοΡεπούσηδες και τον Γιαννουλόπουλο

ΈΞΩ από την Βουλή η Γιαννάκου

Πρέπει να είναι το σύνθημά μας
_________________
to be or not to be?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μαύρη Σημαία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 22, 2007 8:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μα... αγαπητέ αν ο άλλος ψηφίζει ΝΔ και είναι δεξιός, είναι αφασία, αν είναι αριστερός είναι εντελώς εξομοιωμένος! Ποιους συμβουλεύεις τώρα;... Αν το "ον" που ψήφιζε ΝΔ έχει λίγη τσίπα πάνω του... να μην ψηφίσει. Τέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 23, 2007 3:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
οντως η γιαννακου αποτελει το σκληρο προσωπο του φιλελευθερισμου...μαυρο που το θελει...και για την επιμονη της στο βιβλιο και για ολα...
ποια η διαφορα της απο τους φασιστες της επταετιας?
την ψηφισαν λενε μερικες χιλιαδες απαντουν...πραγμα ομως που σημαινει οτι μερικα εκατομμυρια δνε την ψηφισαν...
τουλαχιστον θα πρεπε να μας δηλωνει ρητα ο κωστακης πως αυτοι και αυτοι θα ναι στην κυβερνηση ...η να δινει επιλογες και ο λαος να ψηφιζει..τι τομεαρχες και αηδιες..
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 4:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έξω οι Νεοταξίτες από την Βουλή. Αν και δεν αισιοδοξώ και πολύ για τούτο.
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 5:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν συμφωνώ με τον Μαύρη Σημαία, γιατί δεν λαμβάνει υπόψη του το τάισμα του δεξιού με την πατριδοκαπηλεία πολλών δεκαετιών. Η υπόθεση του βιβλίου Ιστορίας ήταν μια αποκάλυψη για πολλούς δεξιούς, που είδαν τη Νέα Τάξη μέσα στο αγαπημένο τους κόμμα και τρόμαξαν. Η λυσσασμένη υποστήριξη του βιβλίου από μια σειρά νεοταξικών τηλεοπτικών αστέρων δημιουργησε μια ενστικτώδη πολιτική αντίδραση απόρριψης προσώπων και πραγμάτων. Σε άλλους συνειδητοποιήθηκε περισσότερο αυτό για το οποίο είχαν μέχρι σήμερα μόνον υποψίες. Η ενστικτώδης ή συνειδητή αυτή αντίδραση μένει να αρχίσει να παίρνει μορφή οργανωμένης πολιτικής αντίστασης, και να σηματοδοτήσει μια ποιοτική διαφορά σε σχέση με την έως τώρα αντίσταση.

Είτε λοιπόν εντός ΚΚΕ (η "γραμμή" Ρεσάλτο, από ό,τι βλέπω) είτε εκτός ΚΚΕ, το ζήτημα είναι να υπάρξει μια γενικότερη αναστροφή της ιδεολογικής παρακμής της ελληνικής κοινωνίας. Όταν η ελληνική κοινωνία κυριαρχείται από την ιδεολογική χούντα του δήθεν αριστερού Συνασπισμού, το να καταψηφίσει ο δεξιός Νεοδημοκράτης τη Γιαννάκου είναι μια κάποια πρόοδος. Είναι μια απαρχή αντινεοταξικής πολιτικής συνειδητοποίησης. Αν γίνει κιόλας δυνατό να μείνει η Γιαννάκου εκτός Βουλής θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία. Πρέπει να μείνει εκτός.

Από αυτή την άποψη, το βιβλίο Ιστορίας έγινε μπούμεραγκ για τους εμπνευστές του, γιατί προκάλεσε κοινωνικοπολιτικές διεργασίες που προηγουμένως δεν μπορούσαμε να τις φανταστούμε. Προηγουμένως μπορούσε πιο άνετα να χαρακτηρίσει ο Πρετεντέρης φαιδρό αυτόν που έλεγε ότι υπάρχει οργανωμένο νεοταξικό σχέδιο στην Ελλάδα. Σήμερα φαίνεται μάλλον φαιδρός ο Πρετεντέρης όταν επιχειρεί απεγνωσμένα να το διαψεύσει.

Ας σκεφτούμε επίσης ότι ο δεξιός δεν πρόκειται να κατάψηφίσει τη Γιαννάκου για το νέο νόμο-πλαίσιο για τα Α.Ε.Ι. Ο μέσος δεξιός συμφωνεί με την κατεύθυνση του νέου νόμου-πλαίσιου. Ο ίδιος μέσος δεξιός, όμως, δεν θέλει ούτε να ακούει για το νέο βιβλίο Ιστορίας. Αν λοιπόν καταψηφίσει τη Γιαννάκου, θα την καταψηφίσει για το βιβλίο Ιστορίας και μόνον. Ο κάθε πολιτικός χώρος μπορεί να αποκτήσει αντινεοταξική αυτοσυνειδησία με διαφορετικό τρόπο, δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες