Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα απόβλητα του ΠΑΣΟΚ στον ΛΑ.Ο.Σ.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 23, 2007 10:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα απόβλητα του ΠΑΣΟΚ στον ΛΑ.Ο.Σ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα απόβλητα του ΠΑΣΟΚ στον ΛΑΟΣ

Τα απόβλητα του ΠΑΣΟΚ επιδοτούν τον ΛΑΟΣ!!!
Ο Γνωστός από τα «φρουτάκια», Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Κατεβαίνει, ως συνεργαζόμενος, με τον ΛΑΟΣ. Μέχρι σήμερα τα πολιτικά κατακάθια του ΠΑΣΟΚ «συνωστίζονται» στον Καρατζαφέρη που θα …χτυπήσει το σύστημα!!!
Ο πολιτικός αμοραλισμός αποτελεί την πεμπτουσία της ηθικής της καρατζαφερικής «τσόντας» του συστήματος. Τα κόπρανα της πολιτικής που δεν πιστεύουν σε καμιά ιδέα και σε καμιά πολιτική ηθική, που προκειμένου να μπουν στη Βουλή εμπορεύονται και ξεπουλούν τα πάντα, συναθροίζονται στον ΛΑΟΣ.
ΑΥΤΟ είναι το πολιτικό ήθος όλων αυτών των ελεεινών πολιτικών εμπόρων: η ατομική αναρρίχηση, ο κοινοβουλευτικός θώκος. Μπροστά σε αυτόν τον στόχο γίνονται αδίσταχτοι…
Αυτοί λοιπόν οι σαλτιμπάγκοι, τα πολιτικά λαμόγια, τα κατακάθια που υπηρέτησαν το σύστημα και αποτελούν τα υποπροϊόντα του, θα «αποκαταστήσουν» το ιστορικό και «εθνικό» μας μεγαλείο, θα «εμπνεύσουν» το πατριωτικό αίσθημα και θα χτυπήσουν τη Νέα Τάξη. Ξεπουλάνε και τη μάνα τους για πέντε σκουριασμένες πολιτικές χαλκοδεκάρες και θα τα …βάλουν με το κεφάλαιο!!!
Μα υπάρχει τέτοια πτώση των ηθικών ΑΞΙΏΝ και τέτοια ισοπέδωση της πολιτικής σκέψης που να οδηγεί κάποιους να αποδέχονται τέτοια αποτρόπαια, φαιά πολιτικά σχήματα, σαν τον ΛΑΟΣ;
Μα εδώ πλέον έχουμε το θάνατο της πολιτικής, των ιδεών και του ήθους. Εδώ έχουμε ποδοσφαιρικές εταιρίες και «παίκτες» που μεταγράφονται. «Παίχτες» που και το ίδιο το καθεστώς που έγλειφαν τους απέβαλε, σαν κατακάθια.
Εμπρός λοιπόν όλα τα απόβλητα στον ΛΑΟΣ, το κόμμα της Νέας Εποχής και των Νέων Ιδεών: της εμπορίας των πάντων και της αισχρής πολιτικής συναλλαγής.


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 23, 2007 11:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος δεν είναι που μέχρι χθες εκλιπαρούσε τον Γιωργάκη να τον συμπεριλάβει στις εκλογικές λίστες; Ο ίδιος το δήλωσε ότι περίμενε να τον καλέσει ο Γιωργάκης. Δηλαδή κανένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιΆ αυτόν να είναι βουλευτής του Σημερινού ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι δεν νιώθει «ξένος», ιδεολογικά και πολιτικά, με το δωσίλογο σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Αυτός λοιπόν ο τύπος που θα επιθυμούσε πάρα πολύ να υπηρετήσει το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, έρχεται τώρα, που αυτό τον απέβαλε, να «συνεργαστεί» με τον Καρατζαφέρη. ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή πρόβλημα. Και ο Καρατζαφέρης, ο «άσπονδος» εχθρός της Νέας Τάξης, ανοίγει τις αγκάλες του στον κύριο αυτό που μέχρι χθες δήλωνε ανοικτά ότι ήθελε ΠΑΣΟΚ!!!
Με άλλα λόγια οι επιθυμούντες σφόδρα να υπηρετήσουν το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κανένα πρόβλημα και να συνεργαστούν με τον ΛΑΟΣ, αλλά ούτε και ο Καρατζαφέρης έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους!!!
Αν αυτό δεν αποδεικνύει την πολιτική απάτη του ΛΑΟΣ, τότε πράγματι οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία. Εδώ έχουμε νεοταξικά συγκοινωνούντα δοχεία και ο ΛΑΟΣ το παίζει πολέμιος του καθεστώτος και της καθεστωτικής συναλλαγής.
Πράγματι ότι αποβάλλει το σύστημα, σαν κατακάθι, το μαζεύει ο Καρατζαφέρης.
Αυτό και μόνο αποδείχνει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τον πολιτικό χαρακτήρα του ΛΑΟΣ, τη φιλοσοφία και το ήθος του. Αυτά του πιο ακραίου, ολοκληρωτικού και αγοραίου νεοφιλελευθερισμού: Όλα υποταγμένα στην αγορά του κέρδους, του πολιτικού κέρδους και της συναλλαγής.

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρέα



Ένταξη: 14 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 76

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 7:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι να κάνει ο άνθρωπος; Βουλευτής θέλει να βγει πάση θυσία. Όλα τα άλλα γιΆ αυτόν τον κύριο, όπως φυσικά και για τον Καρατζαφέρη, είναι ψιλά γράμματα. Για όλους αυτούς μια αρχή υπάρχει. Το ιησουϊτικό δόγμα: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Μόνο που τους διαφεύγει ότι σε ταπεινούς σκοπούς αντιστοιχούν και ταπεινά μέσα.
Εξάλλου, όπου αλλού και να πήγαινε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, κανείς δεν θα τον δεχότανε: Ούτε το ΚΚΕ, ούτε η «Δημοκρατική Αναγέννηση» του κ. Παπαθεμελή. Τέτοιου είδους πολιτικά λαμόγια αυτά τουλάχιστον τα κόμματα δεν τα δέχονται. Διατηρούν τουλάχιστον κάποιες ηθικές αρχές.
Ο Καρατζαφέρης δέχεται τους πάντες. Δεν έχει αυτός ούτε πολιτικές αρχές, ούτε ηθικούς φραγμούς!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πολίτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 1:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι να πεις;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι να πεις;;;

Ανακοινώνοντας την προσχώρηση του πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Χρυσανθακόπουλου (για όποιον δε θυμάται πρόκειται για εκείνη την περίπτωση με τα...«φρουτάκια») στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ. Καρατζαφέρης τον κάλεσε στα λεγόμενα εθνικά θέματα να κινηθεί όπως περιγράφει η «διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη»! Ο δε προσχωρών, για τη μετακίνησή του παρέπεμψε και στην εκλογή του Γεώργιου Παπανδρέου, το 1952, με τον «Συναγερμό» του Αλέξανδρου Παπάγου.

Επιπλέον, μάλλον πληγωμένος από το «κόψιμό» του από τη Χ. Τρικούπη, εξαπέλυσε μύδρους κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια τις «πατριωτικές δυνάμεις» του κόμματος, ενώ είχε εναγκαλιστεί τους Μάνο - Ανδριανόπουλο. Οτι στην Ελλάδα υπάρχει άτυπη διακυβέρνηση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και Ελλήνων επιχειρηματιών. Οτι έρχονται δύσκολες μέρες καθώς βιάζεται ο «διεθνής παράγοντας και οι ντόπιοι υποτακτικοί του» να κλείσουν διάφορα μέτωπα. Οτι μόνο του το όποιο κυβερνών κόμμα δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος μιας μεγάλης εθνικής υποχώρησης και ίσως γι' αυτό έγιναν «άνευρα» τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ο δε εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Χρήστος Γούδης, είπε ότι ο Αν. Φούρας του ΠΑΣΟΚ διάβασε το βιβλίο του «Η κουλτούρα της Δεξιάς» και δήλωσε σύμφωνος μαζί του. Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε;

Απο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 2:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καπηλεία του πατριωτισμού

Καπηλεία του πατριωτισμού κάνει και ο κύριος αυτός. Ποιος; Ο «φρουτάκιας»!!!
Τέτοια εξαχρείωση, θορυβώδικη και ξετσίπωτη, σπάνια συναντάς, εκτός φυσικά από την «τσόντα» Καρατσαφέρη: Η αυθάδεια της ακραίας δημαγωγίας και πολιτικής εξαχρείωσης. ΓιΆ αυτό στον ΛΑΟΣ «σμίγουν» όλα τα κοινωνικά απόβλητα και τα πολιτικά κόπρανα.
Ο «φρουτάκιας», τόσα χρόνια που το κυβερνών κόμμα του, το «εκσυγχρονιστικό» σημιτικό ΠΑΣΟΚ κατεδάφισε τα πάντα και ανήγαγε τον πατριωτισμό σε «έγκλημα» και την εθνική μειοδοσία σε αρετή, αυτός που ήταν; Βουλευτής αυτής της κυβέρνησης δεν ήταν;
Και όταν τον απέβαλε αυτό το κόμμα γιατί «έπαιζε φρουτάκια» τότε θυμήθηκε το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».!!!
Αλλά πάλι αυτός ο πολιτικάντης καιροσκόπος δεν διαχωρίστηκε από αυτό το κόμμα, που είχε κατεδαφίσει ολοκληρωτικά το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ». Εκλιπαρούσε τον υιό Παπανδρέου, το Γιωργάκη να τον ξαναβάλει στις βουλευτικές λίστες. Ποιον; Το Γιωργάκη, τον ακόμα χειρότερο του Σημίτη, αυτόν που ο Σημίτης του έδωσε την αρχηγία του κόμματος κατόπιν εντολής των Αμερικανών!!!
Και πάλι αυτό το πολιτικό λαμόγιο περίμενε υπομονετικά τόσα χρόνια γιατί ήλπιζε να ξανά μπει στο μη πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, στο κόμμα του Γιωργάκη. Περίμενε μέχρι ΧΘΕΣ. Αφού αποκλείστηκε (γιατί και οι αμερικανόδουλοι τα πολιτικά κόπρανα δεν τα θέλουν, τους χαλάνε τη μόστρα) ΕΣΠΕΥΣΕ να «συνεργαστεί» με το κόμμα των πολιτικών κοπράνων για να βγει βουλευτάκι. ΚΑΙ θυμήθηκε ξανά το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», το Μάνο και τον Ανδρουλάκη. Θυμήθηκε ξανά τον Ανδρέα Παπανδρέου!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 4:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρέμε, Ανδρέα. Έρχεται ο Χρυσανθακόπουλος!!!!!!
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες