Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
H καταστροφή της Φύσης είναι σκόπιμη!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
MankoΈνταξη: 17 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 36

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 31, 2007 2:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: H καταστροφή της Φύσης είναι σκόπιμη! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό το τρέχον τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, το οποίο αναλύει σε όλες του τις παραμέτρους το πραγματικά «καυτό» ζήτημα των πυρκαγιών. Εξαιρετικά σημαντική η στόχευση του πραγματικού υπευθύνου, ο οποίος δεν εντοπίζεται φυσικά στο στερεότυπο του «οικοπεδοφάγου» (είναι φύσει αδύνατον να χάψουμε ότι η Ελλάδα κατακαίγεται κάθε χρόνο από τους ορεγόμενους μερικά εκτάρια γης), αλλά αποτελεί ένα ευρύτερο νεοταξικό σχέδιο τρομοκράτησης των λαών. Ειδικά οι πυρκαγιές που εδώ και ένα μήνα έχουν αποτεφρώσει εκατομμύρια στρέμματα γεωργικής και δασικής γης σε Ελλάδα και Βαλκάνια, είναι μία μορφή ακήρυχτου πολέμου των υπερεθνικών γερακιών της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων ενάντια στους αντιστεκόμενους λαούς. Είναι ένα είδος βίαιης στέρησης της γεωργικής και αγροτικής τους αυτάρκειας.
Είναι όμως μόνο αυτό; Πολύ εύστοχα και βαθυστόχαστα αναλύει το όλο θέμα ο σπουδαίος κειμενογράφος του περιοδικού «Τρίτο Μάτι», κ. Λεωνίδας Αποσκίτης, στο τεύχος 154 που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.
Αντιγράφω επί λέξει το απόσπασμα από τα γραφόμενά του (σελ. 41):Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ!
Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτη, γιατί είναι επιβεβλημένη από τη νέα οικονομική εξουσία για τους εξής λόγους:
1. Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωσή τους και θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων κερδών (κυρίως στους τομείς των ιατρικών υπηρεσιών, κλιματιστικών μηχανημάτων, κλειστών εμπορικών κέντρων κ.λπ.).
2. Η αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση των πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο τεχνητό περιβάλλον, επιτηρούμενο, όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της Νέας Τάξης. Αύριο, πιθανόν οι πόλεις θα είναι μέσα σε κλειστούς θόλους, καλά προστατευμένες από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου καλά φρουρούμενες από παντού.
3. Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη διότι συνιστά αναφορά σε μία άλλα αρχή, συμπαντική. Ο θαυμασμός της αρμονίας, της ομορφιάς και της τελειότητας αυτής της αρχής είναι καταστρεπτικός για τους Επικυρίαρχους: οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει τη σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.
4. Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο και εντείνει την εσωτερική ζωή των ατόμων, αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητά τους. Παύουν λοιπόν να συναρπάζονται από τα καταναλωτικά αγαθά, γυρίζουν την πλάτη στα τηλεοπτικά σκουπίδια που σκοπό έχουν να τους αποβλακώσουν και να ελέγξουν το πνεύμα τους. Απελευθερωμένοι από τις αλυσίδες τους, αρχίζουν να φαντάζονται μία άλλη εφικτή κοινωνία, που βασίζεται σε αξίες διαφορετικές από το κέρδος και το χρήμα.
Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τα άτομα να σκέπτονται και να ζουν αυτόνομα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Νέα Τάξη είναι η πνευματικότητα γιατί αυτή οδηγεί το άτομο στην ανατροπή του συστήματος αξιών του και συνεπώς της συμπεριφοράς του, εις βάρος των αξιών και της συμπεριφοράς που του έχει επιβάλει η κοινωνική εξάρτηση.
Λίγος χρόνος μας μένει να αντιδράσουμε, γιατί όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.
[/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες