Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καθεστωτική ομοφωνία ενάντια στη λαϊκή θέληση

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 01, 2008 3:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καθεστωτική ομοφωνία ενάντια στη λαϊκή θέληση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σκανδαλώδης ομοφωνία ενάντια στη λαϊκή θέληση


Σύσσωμη η πολιτική και πνευματική ηγεσία του τόπου ομοφωνεί!!!
Όλα τα ιερατεία της θεσμικής εξουσίας ομοφωνούν στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων: Σύνθετη ονομασία που να προσδιορίζει γεωγραφικά τη Μακεδονία!!!
Τέτοια ταύτιση απόψεων ΟΛΩΝ των κομμάτων και των θεσμικών κέντρων της εξουσίας δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Μια βροντώδη θεσμική (καθεστωτική) «ομοψυχία», αντιστρόφως ανάλογη, της εξίσου βροντερής, λαϊκής ομοψυχίας»!!!
Η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού (πάνω από το 75%) βροντοφωνάζει ΟΧΙ στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» και σε αυτή τη «λαϊκή ομοφωνία» αντιπαρατίθεται η καθεστωτική ομοφωνία των θεσμικών και κομματικών εξουσιών!!!
ΤΕΤΟΙΑ βάναυση ισοπέδωση της «λαϊκής κυριαρχίας» δεν έχει, ούτε αυτό το γεγονός, ιστορικό προηγούμενο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον οι κομματικοί «πληρεξούσιοι»!!! Κόπτονται για τη δημοκρατική αρχή της «λαϊκής κυριαρχίας», αλλά τη γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Αποφασίζουν αυτοί οι «πληρεξούσιοι» και διαμεσολαβητές να «ομοφωνούν» ΚΟΝΤΡΑ στο λαϊκό αίσθημα και στη λαϊκή βούληση. Ούτε καν το θλιβερό και απατηλό ρόλο τους, αυτό του πληρεξούσιου, δεν ασκούν με κάποια «υπευθυνότητα απατεωνιάς»!!!
Και καλά τα μεγάλα κυβερνητικά κόμματα. Αλλά και αυτά που μιλάνε στο όνομα της Αριστεράς και του λαού; Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το νεοταξικό πρακτορείο, αλλά κα το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ; Τσαλαπατά και αυτό τόσο βάναυσα και προκλητικά το λαϊκό αίσθημα; Ρώτησε την εργατική τάξη αν αποδέχεται αυτόν τον εξευτελισμό της συναλλαγής της ιστορίας μας, τονεπιβαλλόμενο από τον πλανητικό ιμπεριαλισμό και ιδιαίτερα την αυτοκρατορία των ΗΠΑ;
Και δεν ΟΜΟΦΩΝΟΥΝ απλώς οι θεσμικές και πνευματικές ηγεσίες του τόπου εξευτελίζοντας κάθε έννοια και θεσμό ακόμα και της αστικής δημοκρατίας, αλλά συκοφαντούν και κάθε λαϊκή εκδήλωση και συλλαλητήριο. Κάθε πρωτοβουλία που ξεφεύγει από την δική τους καθοδήγηση και την εκλογική κομματική καπηλεία βαπτίζεται αυτόματα ως «εθνικισμός» και τα τοιαύτα. Κάθε τι που εκφράζει τη λαϊκή βούληση και το λαϊκό αίσθημα είναι «εθνικισμός» και «φασισμός»!!!
Οι θεσμικοί και κομματικοί πληρεξούσιοι-εγκάθετοι καθορίζουν το «χρώμα» των εννοιών, κατασκευάζουν τις ιδεολογικές και πολιτικές ετικέτες…
ΟΤΑΝ κάνουν τα συλλαλητήρια τα κόμματα (πολιτικά θεάματα εκτόνωσης και εκλογικού εμπορίου) είναι «δημοκρατικά» και «νόμιμα»!!! όταν το ΚΚΕ κάνει συλλαλητήρια είναι «κομμουνιστικά» και «επαναστατικά». ΟΤΑΝ όμως τα συλλαλητήρια γίνονται από εξωθεσμικές πρωτοβουλίες, αμέσως ο χαρακτήρας της λαϊκής κινητοποίησης αλλάζει: Γίνεται «αντιδημοκρατικός», «εθνικιστικό» κ,λπ.
ΚΑΙ ΟΛΑ αυτά τα λένε και οι …αριστεροί!!!
ΕΤΣΙ καρατομούν το Μίκη που τόλμησε να μιλήσει ανοικτά και καθαρά. Αλλά ΜΟΝΟ ο Μίκης εκφράζει,με αυτά πού είπε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, τις διαθέσεις και τη βούληση του ελληνικού λαού.
Από κοντά και κάποιοι θλιβεροί «αριστεροί πατριώτες». Αφού καπηλεύτηκαν και πολιτικά εμπορεύτηκαν τον πατριωτισμό, έρχονται τώρα να δώσου το «αριστερο-πατριωτικό» άλλοθι στην αμερικάνικη συνταγή του Μητσοτάκη και της Ντόρας. Οι «ρεαλιστές» που ευθυγραμμίζονται ΠΛΗΡΩΣ με την «ομοφωνία» του πολιτικού, πνευματικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου: άθλιες «τσόντες» της εξουσιαστικής διαπλοκής!!!

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντιβίωση



Ένταξη: 12 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 15
Τόπος: Πνεύμονες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 01, 2008 10:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «αριστερές» πόρνες σκούζουν!

Τα πολύχρωμα παπαγαλάκια και κυρίως τα «ροζ» θυμήθηκαν τώρα τις παλινωδίες του Μίκη!!!
Θυμήθηκαν ότι το 1997 έδωσε συναυλία στα Σκόπια!!!
Ξεχνούν φυσικά ότι οι Κύρκιδες και Δαμανάκιδες έτρεχαν τότε στα «εθνικά» συλλαλητήρια για να τρυγήσουν το εκλογικό νέκταρ και να βγουν από την αφάνεια!!!
ΤΩΡΑ όλοι αυτοί υστερικά κατηγορούν κάθε λαϊκή αντίδραση «εθνικιστική» και «ρατσιστική»!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΝ αυτοί οι δοσίλογοι, που το 2008 μας εμφανίζουν την αμερικάνικη πολιτική στα Βαλκάνια σαν «ειρήνη» και «ρεαλισμό», να έχει καταλάβει ο Μίκης το 1997, πριν ακόμα τους ΝΑΤΟΪκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας, τη νεοταξική στρατηγική των προτεκτοράτων και της κατάτμησης της Ελλάδας.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο Μίκης κατάλαβε νωρίς αυτό που τα παπαγαλάκια δεν θέλουν να καταλάβουν ακόμα. Το κατάλαβε και βγαίνει ανοικτά και γενναία και το καταγγέλλει με όλη τη δύναμη της φωνής του, δίνοντας έκφραση στις υπόγειες κραυγές και τα αισθήματα του ελληνικού λαού.
Ο Μίκης, σαν ένας τεράστιος καλλιτέχνης, λειτουργεί συχνά, όπως η μαγνητική βελόνα. Παλινωδεί, αλλά στο τέλος η «βελόνα» σταθεροποιείται στον μαγνητικό πόλο: Στη συνείδηση της Ιστορίας και στη λαϊκή «ψυχή»!!!
Και αυτό είναι το μεγαλείο του Μίκη. Ξεπερνάει τις επεισοδιακές παλινωδίες του και ευθυγραμμίζεται στα ιστορικά και εθνικά πεπρωμένα του λαού.
Τα μικρόψυχα και πουλημένα παπαγαλάκια και τα μαντρόσκυλα της «επαναστατικής» παρθενίας δεν μπορούν να τον αγγίξουν. ΟΤΑΝ γλείφεις τις κατουρημένες ποδιές των δυναστών και έχεις μεταλλαχτεί σε γενίτσαρο των παγκοσμιοποιητών δεν μπορείς να το παίζεις «παρθένα» της αριστερής καθαρότητας. Μια πόρνη είσαι…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 01, 2008 11:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΑΙ μόνο το γεγονός ότι βγήκε το "Παρατηρητήριο" του Σόρος να καταγγείλλει το Μίκη λέει πολλά.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ένα ισχυρό χαστούκι στα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια!!!!!!!!
Το θράσος και η ηλιθιότητα των υπαλλήλων του Σόρος δεν έχουν όρια. Ωστόσο αυτό το "εκρηκτικό μίγμα" θράσους και βλακείας ξυπνάει και τους ανεγκέφαλους...
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 02, 2008 12:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η εθνική μας αρρώστια ονομάζεται καρκίνος
Να γονατίσω και να προσκυνήσω
ή να μείνω όρθιος
και να πέσω με το κεφάλι ψηλά;





Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Μίκη στον «Ελεύθερο Τύπο»http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27725



Ομολογώ ότι δεν είναι πια στις προθέσεις μου να χρησιμοποιώ τον ελληνικό Τύπο και τα ελληνικά ΜΜΕ ως μέσον έκφρασης απόψεων και ιδεών, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα έχει καταργηθεί το περίφημο δικαίωμα του κάθε πολίτη (για το οποίο καυχάται ο δυτικός κόσμος, σε αντίθεση λ.χ. με την Κούβα του Κάστρο) να διατυπώνει ελεύθερα τις όποιες απόψεις του. Εδώ υπάρχει μόνο η ελευθερία του ιδιοκτήτη και των περί αυτόν, του κόμματος, του κράτους και των… Αμερικανών που κινούν τα νήματα σε ό,τι αφορά τα μεγάλα εθνικά μας θέματα. Σαν κι αυτά που διατύπωσα προσφάτως.


ΓιΆ αυτόν το λόγο και επειδή γνωρίζω ότι τα θέματα αυτά «καίνε», διάλεξα ως συνήθως έναν άλλο δρόμο επικοινωνίας με το λαό. Το κύρος και την ακτινοβολία μαζί με την εκπληκτική εμβέλεια ενός πολίτη ελεύθερου, υπεύθυνου και χαρισματικού, όπως είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Και πέτυχα διάνα! Μέσα σε 5 λεπτά εκπομπής 3 εκατομμύρια Ελληνες έπαιρναν το μήνυμα σπεύδοντας να ενημερώσουν άλλα 3 εκατομμύρια. Και ούτω καθΆ εξής. Με τηλέφωνο, fax και e-mail αυτά που θέλησα να πω έγιναν κτήμα του κάθε πολίτη, χωρίς να έχω την ανάγκη των «πανίσχυρων» κυκλωμάτων της τηλεόρασης και των κατεστημένων πολιτικών μας συντακτών, που μια ζωή τούς βλέπω να τρέχουν πίσω από τα γεγονότα περιφρονώντας τους πολίτες που -όπως κι εγώ- όντας εντελώς ανεξάρτητοι, ελεύθεροι, ενήμεροι, υπεύθυνοι και θαρραλέοι, τολμούν να εκστομίζουν αλήθειες, δηλαδή να δημιουργούν οι ίδιοι πολιτική και δη εθνική, συγκινώντας και κινητοποιώντας τους εναπομείναντες ελεύθερους πολίτες.


Ετσι σήμερα, μιλώντας στον ΕΤ.Κ μέσω ενός φίλου όπως εσύ, κάνω την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Γιατί όσοι σήμερα εξακολουθούν να με «θάβουν» ζωντανό θα είναι υποχρεωμένοι να πάρουν σοβαρά υπΆ όψιν τους τα όσα είπα, αφού απλούστατα θα τα βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Ξέρω ότι ορισμένοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα. (Δεν μιλάω φυσικά για τους «πουλημένους» που πληρώνονται για να κρύβουν ή να παραποιούν την πραγματικότητα). Μιλώ για τους έντιμους, που σύντομα θα διαπιστώσουν κι αυτοί ότι όντως η κατάσταση σήμερα για μας είναι τραγική. Δεν είναι τώρα η ώρα να ζητήσουμε ευθύνες. Ομως, εδώ που φτάσαμε δεν φτάσαμε μόνοι μας. Κάποιοι μας οδήγησαν και φταίνε γιΆ αυτό. Δεν ήταν μοιραίο και αναπόφευκτο. Ομως, τα καταφέραμε και τελικά μείναμε μόνοι μας, χωρίς φίλους και χωρίς συμμάχους, σε μια περιοχή που βράζει κυριολεκτικά και κινδυνεύει και πάλι να εκραγεί.


Φυσικά εγώ «δεν δικαιούμαι διά να ομιλώ» εφόσον δεν είμαι πολιτικός για τους εντός του συστήματος και συνεπώς δεν δικαιούμαι να υποδείξω τι πρέπει να κάνουμε. Είμαι όμως πολίτης χωρίς παρωπίδες και βλέπω καθαρά από πού προέρχεται η απειλή και ποιοι βρίσκονται πίσω από τις μηχανορραφίες. Βλέπω τον κίνδυνο. Βλέπω τους εχθρούς. Δεν βλέπω τους φίλους. Και το δίλημμά μου αυτή τη στιγμή είναι: Να γονατίσω και να προσκυνήσω ή να μείνω όρθιος και να πέσω με το κεφάλι ψηλά;


Ακόμα βλέπω ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει την ουσία και το μέγεθος του κινδύνου. Ολοι μιλούν για γιατροσόφια, για ασπιρίνες, για έμπλαστρα και για υπόθετα, ενώ σύσσωμος ο λαός έχει πια καταλάβει ότι η εθνική μας αρρώστια ονομάζεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ και χρειάζεται νυστέρι.
Κι εμείς δεν βλέπουμε χέρια ικανά να το κρατήσουν, μιας και στα πολιτικά μας «νοσοκομεία» διαφεντεύουν τα συνδικάτα των νοσοκόμων που έχουν κάνει πέρα τους γιατρούς.Τουλάχιστον εγώ, ο Λάκης Λαζόπουλος και πλήθος άλλοι πολίτες το λέμε καθαρά: Δεν σας εμπιστευόμαστε. Και έτσι αναγκαστικά στρεφόμαστε στον κάθε απλό Ελληνα με τον τρόπο που μπορούμε, μήπως βρεθεί μια κάποια λύση έξω από το αμαρτωλό και ανίκανό σας σύστημα.


Αθήνα, 29.2.2008
Επιστροφή στην κορυφή
Μάξιμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 02, 2008 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Όποιος τα σπάσει θα χάσει... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αμερικανικό μήνυμα και απειλή στην Αθήνα

Mega 3/1/2008, Μιχάλης Ιγνάτιου από Νέα Υόρκη


Την Παρασκευή 29/2/2008 Έλληνας διπλωμάτης συναντήθηκε με ανθρώπους του State Dpartment στην Washington πήρε μήνυμα και την απειλή


Το Μήνυμα


* 1 Αποστολή δυνάμεων στο Αφγανιστάν...

* 2) Αναγνώριση ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου...

* 3) Όχι βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ...
*

Η Απειλή


* 1) Όποιος τα σπάσει θα χάσει...

* 2) Η άσκηση βέτο για την ένταξή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι αντισυμμαχική ενέργεια...

* 3) Τα Σκόπια έκαναν βήμα προς τα εμπρός..



Αυτά τα ολίγα μας είπε ο ανταποκριτής του MEGA από την Νέα Υόρκη. Εγώ ο φτωχοδιάβολος κηπουρός ή βοσκός, ή ότι άλλα προτιμάει ο κ. Λιάκος, μέσα στο "μονήρες σπίτι μου" με τα κάγκελα στα πορτοπαράθυρα πιστός και καλός ψηφοφόρος, ώστε να μπορούν οι άρχοντες η οι ταγοί μου να ζούνε αμέριμνα και χαλαρά στα χρυσά γκέτο της Πολιτείας, του Ψυχικού, η στο Κεφαλάρι, μέσα στην διανοητική μου βραδύτητα,πως μπορώ άλλωστε να συγκριθώ με τους PhDιδες σοφούς τύπου Βαλινάκη, Βερέμη, Ted Couloumbis κλπ..κλπ., αναρωτιέμαι...
Είναι τυχαίο ότι την τελευταία εβδομάδα η νεοταξίτικη φράκτΣΙΑ, μέσα από τις σελίδες των φύλλάδων της, επιτέθηκε με λύσσα μιγάδα σημαδεμένο από διάφορα συμπλέγματα εναντίον του Θεοδωράκη η οποιουδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στα σχέδια του αμερικανικού Imperium, Πανδώρα (Το Βημα), Νίκος Ξυδάκης (Ορθιοι, Οχι συντρίμμια, Καθημερινή, 29/208) και πάει λέγοντας...;
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες