Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Ελλάδα σε κλοιό

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 26, 2008 8:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Η Ελλάδα σε κλοιό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
1. Πριν από μερικές μέρες είχαμε την ανακήρυξη του Κοσόβου ως ανεξάρτητο κράτος. Βέβαια, ανεξάρτητο δεν είναι καθόλου, μια και είναι άλλο ένα προτεκτοράτο των Αμερικάνων.
Οι πανηγυρισμοί των Αλβανών στην Ελλάδα δεν περιορίστηκαν σε μερικούς πυροβολισμούς στην Κερατέα. Επιχειρήθηκε η οργάνωση συγκέντρωσης στην Ομόνοια με Αλβανικές σημαίες και συνθήματα υπέρ της μεγάλης Αλβανίας η οποία μεταδόθηκε στα Τίρανα από ιδιωτικό Αλβανικό κανάλι. Μάλιστα κάποιοι Αλβανοί ισχυρίστηκαν ότι τα Ελληνικά ΜΜΕ αποσιώπησαν το γεγονός της ανεξαρτητοποίησης για να μην είναι μεγάλη η συγκέντρωση.Ένας μάλιστα από τους παριστάμενους στη συγκέντρωση δήλωσε ότι όλοι οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι στην Ομόνοια και να πανηγυρίζουν. Βέβαια, οι "προοδευτικοί" θα πουν ότι αυτοί είναι μια μειοψηφία και ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε συλλήβδην τους Αλβανούς για τα καμώματα αυτωνών. Τότε γιατί εκείνοι κατηγορούν συλλήβδην τον Ελληνικό λαό για ρατσισμό εξ' αιτίας αυτών που κάνει μια μειοψηφία; Τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά του εκσυγχρονιστάν!

2. Την άλλη μέρα από την ανεξαρτητοποίηση είχαμε την κατάπτυστη πρόταση του ανεκδιήγητου Νίμιτς για το Σκοπιανό. Αυτός ο Νίμιτς, να θυμίσουμε εδώ, είναι που είπε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας σφαγέας και κακώς κάνουμε τόση φασαρία για λόγου του. Βέβαια, ο Νίμιτς είναι Εβραίος και είναι φυσικό να μη χωνεύει τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί εξ' αιτίας του η Ελληνική γλώσσα έφτασε μέχρι τη Βακτριανή διευκολύνοντας έτσι τη διάδοση του Χριστιανισμού. Η Ελληνική Κυβέρνηση όμως γιατί εξακολουθεί να τον δέχεται για μεσολαβητή μετά τις κατάπτυστες δηλώσεις του;
Δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε αυτή η χρονική στιγμή για να καταθέσει ο Νίμιτς την "πρόταση" του. Χρησιμοποίησαν την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου σαν μέσο πίεσης για την αποδοχή της πρότασης και την αποτροπή του βέτο της Ελλάδας για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

3. Ακριβώς αυτές τις μέρες που συνέβαιναν αυτά, διοργανώθηκε στην Πάντειο, αυτό το άντρο του "εκσυγχρονισμού" και της Νέας Τάξης συζήτηση για το θέμα της Τσαμουριάς. Εκεί Έλληνες "ιστορικοί" υποστήριξαν κατά γράμμα όλη την προπαγάνδα των Αλβανών για την Τσαμουριά υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Έλληνες διέπαραξαν εθνοκάθαρση ενάντια στους Τσάμηδες. Άρπαξαν περιουσίες, έσφαξαν, βίασαν κ. λ. π. Ένας από αυτούς είπε ότι οι Βορειοηπειρώτες συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. εν τω μεταξύ στο Internet διεξάγεται "πόλεμος" για αυτό το θέμα.

Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα γεγονότα έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα. Είναι μέρος του σχεδίου των εγκεφάλων της Νέας Τάξης για συρρίκνωση της Ελλάδας και προώθησης των σχεδίων τους για μεγάλη Αλβανία, δημιουργία "Μακεδονικού" κράτους κ. λ. π. Αν τα συνδυάσουμε αυτά και με τις εκλογές στην Κύπρο τα πράγματα δεν εξελίσονται καθόλου καλά.
Πρέπει εδώ να επισημάνουμε και τη στάση του καίνούριου Αρχιεπισκόπου. Ο οποίος όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται να γίνει λαοσύναξη ή κάτι παρόμοιο όπως πρότεινε το Άνθιμος Θεσσαλονίκης έκανε ότι είναι από άλλο πλανήτη. "Πού τα ακούσατε αυτά;" "Εγώ δεν ξέρω τίποτα, το μελετάμε το θέμα". κ.λ.π.
Δε φανταζόμουν ότι θα μας έλειπε τόσο γρήγορα ο Χριστόδουλος...

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
νησιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 26, 2008 9:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αφίσα του NBA με Ελληνικά νησιά χαρισμένα στην Τουρκία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε διαφημιστική αφίσα του ΝΒΑ (δείτε εικόνα) που κυκλοφόρησαν οι φίλοι μας οι αμερικανοί για την προβολή φιλικών αγώνων ομάδων του ΝΒΑ στην Ευρώπη, δείχνουν τανησιά Ρόδος, Κάσσος, Κάρπαθος, Σάμος, Χίος Μυτιλήνη και τα ενδιάμεσα σε αυτά, ως ... Τουρκικά!

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 9:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:http://edo-makedonia.pblogs.gr/



ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ!
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008 11:09 μμ | 2 σχόλια

ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ... ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 3:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από:http://blog.antibaro.gr/?p=89



Μίκης Θεοδωράκης: Τέλος στην προδοσία και την ασχήμια!

Published by Ανδρέας Σταλίδης at 2:42 pm under Διεθνή

Διαβάστε ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη, που συντάχθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2008

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της. Ακόμη και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά τις εντολές της, Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος, μη υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα.

Μετά θα έρθει η σειρά των « ατάκτων» της Νοτίου Αμερικής. Ένας άμεσος και θανάσιμος κίνδυνος, πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας. Σημερινός στοίχος είναι τα Βαλκάνια με κύριο σύμμαχο την «Μεγάλη Αλβανία», ξεκινώντας από το Κόσσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες U.C.K.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για τη χώρα μας, μερικοί « επιστήμονες» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της « Μεγάλης Αλβανίας», την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα, με την δικαιολογία ότι ανήκε στην Αλβανική Τσαμουριά, από όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι έλληνες.

Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των Η.Π.Α, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των Αλβανοφώνων των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη.

Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις Η.Π.Α στο Κόσσοβο, που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει, προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνον το Αιγαίο και την Κύπρο, αλλά κα τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσσόβου μπορεί να διεκδικήσει την δική της ανεξαρτησία.

Η πολιτική ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των Η.Π.Α και για αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία.

Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση, αυτής της φολοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση, γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί, όσο και οι ΗΠΑ, ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με την Ρωσία, τη Σερβία αλλά κα τη Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.

Έτσι γυρίζοντας σε εμάς τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται και είναι παραπάνω από τραγική δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται, όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες, και αυτό γιατί φοβούνται, μισούν τον λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους, για αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από δω και στο εξής θάμασε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους.

Όμως αφού το παιχνίδι είναι για μας έτσι και αλλιώς χαμένο, τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους, είμαστε εμείς και εμείς, ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας.

Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας του ΟΗΕ, δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω τη μισή Κύπρο , την Θράκη ή την Ήπειρο;

Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας εξυβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών, χάνοντας κάθε μέρα όλο και πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

Ας κλείσουμε τα σύνορα, ας σταματήσουμε τις οικονομικές και διπλωματικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους.

Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε, όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες αν δεν ξεχνάμε από πόσες δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές.

Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.


Μίκης Θεοδωράκης
Αθήνα, 23/2/2008

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 3:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που σώζουν την τιμή και τις αγωνιστικές παραδόσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 7:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Θεοδωράκης, μαζί με την περίπτωση του Μάρκου Βαφειάδη, είναι από τα μοναδικά πρόσωπα για τα οποία ΔΕΝ ισχύει το ρητό "τα στερνά τιμούν τα πρώτα". Και οι δύο, στην διαδρομή, προς το τέλος της διαδρομής, κάπου τα χάλασαν, αλλά όταν η προσφορά κάποιου υπερβαίνει τα ανθρώπινα όρια, πράγμα που συνέβη και στις δύο περιπτώσεις, το έργο και η παρακαταθήκη μένουν ακηλίδωτα. Έντονες διαλάμψεις αυτού του παλαιού μεγαλείου είναι οι εξάρσεις που βλέπουμε να σημειώνονται κάθε τόσο από την πλευρά του Μ. Θεοδωράκη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το συνωμοτικό σχέδιο κατά της Μακεδονίας

Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα. Το Αμερικανοσιωνιστικό συνωμοτικό κέντρο με το ψευδεπίγραφο όνομα των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» επιδιώκει :

α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή

β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)

γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),

δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,

ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Το συνωμοτικό τούτο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Το σχέδιο τούτο συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε έκτοτε το όνομα του. Που υπάρχει η συνωμοσία; Την εποχή εκείνη ουδείς μπορούσε να διανοηθεί-λόγω του Ψυχρού Πολέμου-αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική! Το σχέδιο Σόνενφελντ προβλέπει την απόσπαση της Ελληνικής Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων και την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια, που ήδη πραγματοποιείται . Την πληροφορία περί υπάρξεως του σχεδίου έλαβε πρώτος ο ευπατρίδης- εκδότης Ιωάννης Πασσάς από υψηλά ιστάμενο Εβραίο φίλο του στην Ελβετία και την μετέφερε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο . Ύστερα από έρευνα της ΚΥΠ επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του σχεδίου Σόνενφελντ. Μετά την μεταπολίτευση το ζήτημα τούτο ήλθε προς συζήτηση στην Ελληνική Βουλή περί το τέλος της δεκαετίας του 70 αλλά παραδόξως αποσύρθηκε και ουδεμία συζήτηση έγινε έκτοτε. Και ο νοών νοήτω για τα πλοκάμια της συνωμοσίας στον πολιτικό μας κόσμο! Η αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τις ΗΠΑ, και μάλιστα σαν η πρώτη πράξη της νέας ηγεσίας της υπερδύναμης μετά τις πρόσφατες εκλογές , ισοδυναμεί με απρόκλητη επίθεση κατά της Ελλάδος, σαν αυτή του Μουσολίνι το 1940. Αν η επιθετική αυτή ενέργεια των ΗΠΑ δεν αντιμετωπισθεί από σύσσωμο τον Ελληνισμό

α. θα καταλήξει σε εθνική τραγωδία ισάξια με την Μικρασιατική Καταστροφή , διότι θα συρρικνωθούν τα σύνορα της Ελλάδος στην Θεσσαλία,

β. θα αποστερήσει τον Ελληνισμό από τον Αλεξανδρινό Πολιτισμό. Όλα αυτά σε συδυασμό με την εν εξελίξει Τουρκική επιθετική επέκταση στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, και την ενεργή απολυτρωτική απαίτηση της Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδος (θέμα Τσαμουριάς) στην Ήπειρο, δημιουργούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση πολιορκίας για τον Ελληνισμό, που τον υποχρεώνει να δώσει την ύστατη μάχη για την επιβίωση του.

του Υποστρατήγου ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2007/07/blog-post_23.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 12:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποιος ανώνυμος επισκέπτης τοποθέτησε ξανά την επιστολή
του Μίκη.
Προφανώς δεν παρακολουθεί τις συζητήσεις.
Το κείμενο του Μίκη είναι αναρτημένο από το πρωί!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 12:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=0AlFzMGNYnM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
AΠΟ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.
http://www.noiazomai.net/xaosalbanon.html
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προβοκατόρικες και υπονομευτικές πρακτικές

Την Τετάρτη είχε οργανωθεί συγκέντρωση-συλλαλητήριο στο Παλαί –Ντε-Σπορ από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου και πολλών άλλων. Μεταξύ των ομιλητών και οι Ζουράρις, Παπαθεμελής…
Την ίδια ημέρα και εκ των υστέρων καλεί και ο Καρατζαφέρης το κομματικό του συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη!!!
Αν αυτή η κομματική πρακτική δεν είναι διασπαστική και προβοκατόρικη τότε οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους.
Ο Καρατζαφέρης επιχειρεί από τη μια να προβοκάρει τις ενωτικές πρωτοβουλίες και να γκετοποιήσει κομματικά τις εκδηλώσεις για το Σκοπιανό και από την άλλη να σφετεριστεί και να εμπορευτεί τις εθνικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.
Πρακτική «ακροδεξιάς» καπηλείας και ταυτόχρονα ανοικτή υπονόμευση πανεθνικών ενωτικών πρωτοβουλιών.
Και πληρωμένος να ήταν δεν θα ενεργούσε έτσι!!!
Το έχουμε ξαναγράψει: Σαν «τσόντα» συνειδητή της Νέας Τάξης συμπεριφέρεται…


ΟΛΟΙ στο Παλαί-Ντε-Σπορ.
Η Ενωτική εκδήλωση θα γίνει

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 4:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ειλικρινά δεν το αντιλαμβάνομαι!
Υπάρχει εδώ η επιστολή Μίκη και ΖΩΝΤΑΝΗ συζήτηση και ανοίγονται από χθες νέα θέματα με την επιστολή!!!
Ή δεν διαβάζουμε τι γράφουμε ή αφελώς προβακάρουμε...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 4:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχεις δίκιο, Ροβεσπιέρε, mea culpa.
Μέσα στη φούρια μου να βάλω την επιστολή του Μίκη, δεν είδα πως είχε ήδη μπει!

Πάντως, αναμένω με αγωνία ΤΙ θα βγει από τη ΔΙΣ της Εκκλησίας που συνεδριάζει αυτή την ώρα!
Θα δούμε άραγε σύγκρουση Άνθιμου με τη νεοταξίτικη κλίκα Τζερόνιμο και σία ή κανένα νέο κομπρεμί όπως έγινε με την εκλογή αρχιεπισκόπου;
Έχω όμως να πω το εξής, όσο και αν δεν θα αρέσει στους ένθεους συμφορουμίτες όπως ο φίλτατος Φιλαλήθης: καλύτερα εκκλησία με ιεραρχία διχασμένη και έστω και μερικώς ανυπότακτη στη Νέα Τάξη, παρά εκκλησία υποταγμένη, σιωπηλή και "βολική" για τους πολιτικούς που "έχει γυρίσει σελίδα" από τη γραμμή του μακαρισμού Χριστόδουλου!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τετάρτη 5 Μαρτίου 6:30 μμ στο Αλεξάνδρειο-Παλαί ντε Σπορ

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία κοντά στη Διεθνή Έκθεση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με ομιλιτή τον Μητροπολίτη Θεσ/νίκης Άνθιμο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ στις 18:30

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΟΧΙ!!!ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣνα υπογράψει τη νέα σελίδα του Σύγχρονου, Ανένδοτου, Δίκαιου και ΑσυμβίβαστουΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟγια τη Μακεδονία και τον Αλέξανδρο!Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝόπως ζήτησε από το λαό μας στα τελευταία του λόγια, μόλις πριν δύο μήνες,ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος«Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας….ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει»!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 26 Φεβρουαρίου 2008 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αριστοτέλους 30, Τ.Κ. 546 23, Θεσσαλονίκη,Μακεδονία, ΕλλάδαΤηλ/Fax. 2310 222 060Πληροφ. Κ. Κάλφας 69790 85 538
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 28, 2008 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΧΟΥΝ πέσει "θεοί και δαίμονες" να φιμωθεί κάθε Ορθόδοξη φωνή και να προβοκάρονται οι εκδηλώσεις που θα ενώνουν ΟΛΑ τα ρυάκια της κοινωνίας...
Αυτές οι δύο εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτουν πολλά: Κομματικά φέουδα και καπηλείες, διαιρέσεις κ.λπ.
Πάνε να προβάλλουν και να στιγματίσουν τις εθνικές αντιδράσεις σαν ακροδεξιές υστερίες...
Και να αναχαιτίσουν τους "απεγκλωβισμούς" από τα κομματικά γκέτο...
Οι κάλπικοι παράδες σήμερα αποκαλύπτονται
γρήγορα ...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες