Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 17, 2008 3:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντιγράφω από το www.blog.anti.gr αυτό που ψιθυρίζεται από χθες στην "πιάτσα":

Επαναλαμβάνεται στην Αλβανία το προηγούμενο της Μαλακάσας;

Πληροφορίες από πολύ καλά πληροφορημένες, συνήθως, πηγές μας λένε ότι κυκλοφορεί ήδη ότι με την πολύνεκρη έκρηξη στην Αλβανία επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί η αποστολή όπλων και πυρομαχικών στο Κόσσοβο, με τη «μέθοδο Μαλακάσας». Τότε που ο Ανδρέας είχε πουλήσει τα πυρομαχικά στον Σαντάμ, τα υπόλοιπα… «εξερράγησαν» για να καλυφθούν τα ίχνη και στην αρχή πήγαν να μπερδέψουν τον κόσμο με τα συνήθη περί «τρομοκρατών». Όπως διαβάζουμε η Αλβανία είχε αποθηκευμένους (στις αποθήκες πυρομαχικών στο χωριό Γέρντεκ, δέκα χιλιόμετρα έξω από τα Τίρανα) 100.000 τόνους πυρομαχικών από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Ποιος ανέλαβε να τα καταστρέψει για να ακολουθήσει η έκρηξη: Κανείς άλλος από την αμερικανική εταιρία …SAIC, που εμπλέκεται στα μαύρα ταμεία της Siemens και την Ολυμπιάδα. Αρχίζει δηλαδή και γίνεται πολύ ενδιαφέρον.


ΣΧΟΛΙΟ:
1.Συνδυάστε την αποστολή όπλων στο Κόσοβο με τις πληροφορίες για συγκέντρωση οπλισμού και τρομοκρατών του ΑΝΑ (Αλβανικού Εθνικού Στρατού) σε δύσβατη περιοχή στη δυτική ΠΓΔΜ στα σύνορα με Αλβανία όπου υπό την καθοδήγηση ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ετοιμάζουν επιθέσεις σε Κόσοβο, Πρέσεβο, Σκόπια, ίσως και στη χώρα μας.
2.Συνδυάστε επίσης το έγγραφο με την ταυτότητα της CIA που κατέσχεσαν οι Σέρβοι διαδηλωτές από την αμερικανική πρεσβεία στο Βελιγράδι και εμφανίζει τη φάτσα του αρχηγού του ΑΝΑ.

Το αποτέλεσμα του κοκτέιλ είναι γνωστό και εκρηκτικό: οι αμερικανοί βάζουν φωτιά στα Βαλκάνια με όπλο τον αλβανικό εθνικισμό και μεγαλοιδεατισμό.

...και κατά τα άλλα οι "αριστεροί", ακόμη και η φίλτατη αλλά αφελής (Wink Αλέκα μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης του... ελληνικού εθνικισμού!!!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες